Rune travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rune travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rune har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Rune har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Rune


Den norske tränaren hade verkligen ställt i ordning Nordsjö Odin som var en av förhandsfavoriterna i Svenskt Kallblodsderby som kördes ..


Den norske tränaren hade verkligen ställt i ordning Nordsjö Odin som var en av förhandsfavoriterna i Svenskt Kallblodsderby som kördes i Östersund. I fjol vann Öystein Tjomsland Derbyt med Philip Ess och han gjorde det nu även i år. Hästen svarade för en mycket imponerande insats när han drog i ett hårt tempo i ledningen hela vägen och blev utmanad och synad i omgångar. Utvändige favoriten B.W.Rune fick en tung väg fram via tredjespår och dödens och var tidigt slagen. Istället var det stallkamraten Våler Nikolai som närmade sig men han kunde aldrig gå i riktig närkamp. Nordsjö Odin höll undan till seger på nya svenska rekordet 1.22,0 över distansen 2140 meter med bilstart.
– Det är stort alltså, det är det. Inte så lätt att sätta ord på att klara första och andra i Derbyt. Helt obeskrivligt fantastiskt, sa Öystein Tjomsland.
– Örjan är en luring och kom tidigare än jag hade trott och han höll tempot uppe. Jag var lite skeptisk i sista sväng och tänkte att detta blir långt till mål, men fy fan sista trehundra, det var en god känsla.
– Det här blir en elithäst garanterat och han har gått upp två klasser sedan i fjol. Han har styrkan och han har allt. Vid den här tidpunkten är han snabbare och har bättre teknik än vad Tekno Odin hade. Men sedan utvecklades Tekno Odin enormt och var en unik häst, fortsatte Tjomsland som även tränade Tekno Odin som är pappa till Nordsjö Odin.

Norsk knall i Derbystoet
Det blev norsk seger även i Derbystoet och en riktig smällkaramell. Jomar Blekkan levererade en rejäl överraskning i när han vann med sin egentränade Glade Tider till 53 gånger pengarna. Den norska hästen var streckad på blott två procent av insatsfördelningen och avväpnade enkelt ledande Eldoda den sista biten. Loppet föregicks av stor dramatik då en olyckshändelse ägde rum när Ylva di Karma galopperade och togs ur fältet. Hästen gick omkull på innerplan och kväde sig, varpå loppet blåstes av och kördes om. Ylva di Karma reste sig dock upp och kunde gå av banan för egen maskin efter en stund och verkar att ha klarat sig någorlunda väl efter omständigheterna.
I den ogiltiga starten galopperade Eldoda och favoriten Brenne Blesa tog ledningen, men i det giltiga blev det precis tvärtom. Ingen skugga dock över Glade Tider som tog hem förstapriset på 450 000 kronor.
– Hästen var fin och har kvaliteter för att vara med i de bästa loppen Vi körde utan framskor i dag och det var meningen att köra i jänkarvagn men ändrade till vanlig vagn, sa Jomar Blekkan.

Kusktalangen Djuse inledde…
19-årige Magnus A Djuse är en kusktalang som det går riktigt bra för. Toppform hade även hästen han körde i V86-inledningen när From The Mine bara var bäst och blåste ner konkurrenterna enkelt till slut. Djuse förivrade sig inte och körde snyggt och hästen avgjorde i en virvlande snabb avslutning. Tränar gör amatören Catarina Norqvist i Umeå.
– En häst som bara väntade och lyssnade på mina signaler vad han skulle göra. När han får det så kutar han men han springer inte och tar i förrän man säger åt honom. Vi fick ju bra rygg på Ulf och jag ville inte att han skulle få gå i dödens hela vägen. Han kopplade greppet väldigt enkelt och jag tror det fanns lite kvar i honom. En väldigt trevlig och jättefin häst, berömde Magnus A Djuse.

…Och brodern ville inte vara sämre
Mats E Djuse ville inte vara sämre än brorsan då han i loppet efter styrde in Juni Goggen till en lätt seger. Ett stort stallskrik som höll och efter att hästen travade barfota runt om så sänkte han sitt rekord med två sekunder. Segertiden blev 1.25,5/2140a efter att han precis lyckats ta sig förbi favoriten Spik Loke och tagit ledningen.
– Det var inga stora marginaler och Öysteins häst öppnade bättre än jag trodde. Vi hade tur som kom förbi. Han har väl inte sin bästa speed till slut i loppen historiskt sett och jag provade att rycka lite där i sista sväng. Det gick vägen och det var en jättefin travare, säger Mats E Djuse.
Tränarjobbet till Juni Goggen har Wångens travskola gjort med chefen Jan Halberg i spetsen.
I den fjärde avdelningen skrällvann Micael Melander bakom Robert Bergh-tränade Bitcoin som leverade en rejäl avslutning och försvarade sig upploppet ner mot attackerande Melizza.
– Han åt upp dom ganska enkelt. Hästen var stark och det var aldrig någon förlustfara, sa Micael Melander.

Pydin imponerade
Pydin är på väg att ta klivet in som en av de bästa kallbloden i Sverige. Han såg kanonfin ut när han hade smått uppvisning för Ove A Lindqvist och tog sin tredje raka seger i V86-5. Favoriten Tangen Haap galopperade direkt från start och Pydin fick en perfekt resa av Ove A i andra par utvändigt. När attacken sattes in i slutkurvan blev ledande Särpefanten ett enkelt byte in på upploppet. Pydin var satt i ett lysande skick av sin tränare Niclas Torstemo och kan mycket väl vara i sitt livs form.
– Jag hade misstänkt att det skulle bli lite körning och därför ville jag inte vara med från början. Men hade Tangen Haap tagit ledningen så hade jag gått fram och visat hur bra Pydin är. Han var väldigt pigg i sista sväng och jag lät honom gå. Han fällde fram öronen 50 kvar men sedan sa jag åt honom efter mål och då ökade han igen, sa Ove A Lindqvist.

Dubbelt Ove A
Jan Ove Olsen har ett fint treårigt sto som han tränar i Krakas. Hästen tog sin andra raka seger när hon slog till i den sjätte avdelningen efter en perfekt resa i rygg på ledaren, signerad Örjan Kihlström. Krakas avgjorde enkelt före ledande Mayfair Amok och vann på nya rekordet 1.14,7/2160.
Ove A Lindqvist vann dubbelt på V86 när han avslutade omgången bakom Thomas Claesson-tränade Katinka som ledde runt om och vann enkelt.
Tre system hittade alla vinnarna på V86 som belönades med 1 842 323 kronor för åtta rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Finalen i Derbyt och Derbystoet för kallblod körs onsdagen den 24 juli i Östersund.Öystein Tjomsland har två heta segerkandidater med ..


Finalen i Derbyt och Derbystoet för kallblod körs onsdagen den 24 juli i Östersund.
Öystein Tjomsland har två heta segerkandidater med i finalen efter att ha fått en dubbelseger i försöken. Först ut var Våler Nikolai som vann för Örjan Kihlström. Tjomsland körde själv Rappstjernen i samma lopp men han var slagen in på upploppet.
I det andra uttagningsloppet imponerade Nordsjö Odin när han vann med Öystein Tjomsland själv i sulkyn. Efter en resa utvändigt om ledande B.W.Prinsen tryckte han sig till ledningen redan sexhundra meter kvar. Han höll sedan säkert undan till slut före B.W.Rune som avslutade bra till andraplatsen från fjärde par utvändigt.
– Han har haft en enorm utveckling under vintern och han kan vara den bästa av fyraåringarna i mitt stall för dagen, sa Öystein Tjomsland.

Dominerade även Stoderbykvalen
Norrmannen hade även fina framgångar i uttagningsloppen till Derbystoet. Han fick med tre hästar till den finalen. Årsdebuterande kulldrottningen Brenne Blesa vann direkt även om det blev hårt i mål mot Bork Mira. En stark insats av Brenne Blesa som fick gå tufft först i tredjespår under slutvarvet.
De övriga två vinnarna i försöken till Derbystoet var Eldoda och Tom Erik Solberg, samt Rappodina, som tränas av Jerker Bjurman och kördes till seger av Ulf Ohlsson. Vårbusan galopperade när hon hade kopplat segergreppet.

Startlista Svenskt Kallblodsderby 2019:
Häst – Tränare
1. Nordsjö Odin – Öystein Tjomsland
2. Våler Nikolai – Öystein Tjomsland
3. B.W.Rune – Jan-Olov Persson
4. Gott Klirr – Jan-Olov Persson
5. Möller Tor – Jan Roar Mjölneröd
6. Rappstjernen – Öystein Tjomsland
7. Ard – Lars O. Romtveit
8. Säther Lomen – Ole Johan Östre
9. Alma Prins – Jomar Blekkan
10. Reime Kongen – Trond Anderssen
11. Förlands Tor – Per-Eivind Tjordal
12. Tangen Trygg – Jan Roar Mjölneröd

Startlista Derbystoet 2019:
Häst – Tränare
1. Brenne Blesa – Öystein Tjomsland
2. Rappodina – Jerker Bjurman
3. Eldoda – Anders Lundström Wolden
4. Ask Viktoria – Öystein Tjomsland
5. Kalltekla – Martin P Djuse
6. Alonso Jenta – Öystein Tjomsland
7. Hellin Victoria – Line W Höyvik
8. Glade Tider – Jomar Blekkan
9. Borkmira – Thomas Mjöen
10. Ylva Li Karma – Malin Löfgren
11. Thess Vilja – Esbjörn Glantz
12. Jeksa – Jan Roar Mjölneröd

Kanal 75


Scenariot var nästan detsamma som i Oslo Grand Prix för en månad sedan. Då spurtade Vitruvio ursinnigt till en imponerande triumf för..


Scenariot var nästan detsamma som i Oslo Grand Prix för en månad sedan. Då spurtade Vitruvio ursinnigt till en imponerande triumf för Jorma Kontio.
I söndagens storlopp i Jarlsberg, som avslutade V75-omgången, låg Vitruvio fortfarande sist när hästarna svängde in på upploppet. Men sedan kom Vitruvio flygande längst ut i banan för Jorma Kontio. Den italienska hästen, som tränas av Alessandro Gocciadoro, svarade återigen för en fenomenal uppvisning i en rykande spurt. Förstapriset var 750 000 norska kronor och segertiden 1.10,7/2100a. Jorma Kontio trodde att loppet var kört för hans del i slutkurvan.
– Jag trodde bara att vi kunde få pengar trehundra kvar. Vi fick köra i fjärdespår och hade jättelångt fram. Men hästen var fantastisk. Han har en jättestor motor och är en av de fem bästa hästarna jag har kört, sa Jorma Kontio som återigen fick hoppa in som kusk istället för avstängde Alessandro Gocciadoro.

Hårt tempo
Det var hårt tempo i loppet vilket såklart gynnade hästarna som satt en bit ner i fältet. Racing Mange blixtrade till ledningen för Joakim Lövgren och inledde med 1.07,6 första femhundra metrarna och varvade efter 1.11,5. I rygg på ledaren satt Ringostarr Treb och när Pietro Gubellini sände fram Voltaire Gifont utvändigt om ledaren fick Makethemark en perfekt resa i andra par utvändigt. Ulf Ohlsson attackerade via tredjespår i slutkurvan med Makethemark och kopplade greppet mitt på upploppet. Han höll starkt som tvåa men var utan chans att svara Vitruvio den sista biten.

Juan starkast i långa loppet
I V75-inledningen som var ett stayerlopp över 3100 meter var hårt betrodda Juan bara starkast och bäst för Joakim Lövgren. Efter en strulig start rundade han hela fältet från 20 meters tillägg och kom fram som tredje häst in i slutkurvan. Ledande C Nu Gilbak hade fått bestämma i ett lugnt tempo i täten och fick en hårt attackerande Norma B. över sig dryga halvvarvet kvar. Lövgren styrde ut Juan till attack över upploppet som kopplade ett säkert grepp den sista biten.
– Han går i passgång när man voltar med honom och stressar man inte honom så hittar han rätt, det var som vanligt. Jag litade på att jag hade en stark häst och han löste det bra. Han har bra kapacitet och ett stort hjärta. En jättefin häst att jobba med, sa Joakim Lövgren.

Tungt favoritfall
Megafavoriten Zaire Wise As föll tungt i den andra V75-avdelningen. Efter en tuff inledning i tredjespår runt första kurvan kostade det 1.09,2 första femhundra för att komma till ledningen och hästen blev sedan het och låg på hårt i täten. Första varvet passerades efter 1.11 och Zaire Wise As var mör när upploppet nalkades. Bäst spurtkrut hade I Am The Tiger för Rune Wiig som vann säkert före Faust Boko som sköt till invändigt den sista biten.

Dubbel till Hamre
Det blev skräll även i V75-3 när Frode Hamre serverade sin M.S.Triple J. en perfekt resa i rygg på ledaren och när luckan kom perfekt in på upploppet tackade hästen för det genom att spurta förbi en tapper Moveslikejagger.
Hamre vann även V75-5 med egentränade Velvatter som bara var bäst efter en resa utvändigt om ledaren. En imponerande insats på tiden 1.12,2/1609a.
Digital Bronze har minst sagt en egen stil och en speciell aktion. Men flytta på sig kan han och efter att ha susat direkt till ledningen kom favoriten Credicone fram utvändigt efter ett halvvarv. Men den sistnämnde var tidigt slagen och Digital Bronze ryckte undan in på upploppet. Långt ut i banan kom Forza Rapida och Vincent flygandes och höll sånär på att hinna fram, men mållinjen räddade Digital Bronze.
I Anders Jahres Pokallöp, med 200 000 kronor i förstapris, blev det seger för Volnik du Kras, tränad av Alessandro Gocciadoro och körd av Pietro Gubellini. Han forcerades till ledningen efter ett halvvarv via 1.09,6 och varvade på 1.12,5. Över upploppet höll hästen säkert undan efter en ful drivning av den italienske kusken.
Sju rätt på V75 gav 19 225 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Midsommartravet i Rättvik är en gammal tradition som lockar storpublik varje år. På lördagen står uttagningar i unghästser..


Midsommartravet i Rättvik är en gammal tradition som lockar storpublik varje år.
På lördagen står uttagningar i unghästserien Breeders' Crown på programmet, där samtliga fyra lopp ingår i streckspelet Grand Slam 75.
Ett spel som den här gången kryddas med en jackpot på sex miljoner.
Finländaren Tuomas Korvenoja hör till de betrodda i den sista avdelningen - de fyraåriga hingstarna och valackernas uttagning.
Lewis Ale ser ut att kunna bli riktigt bra. Eller bra är hästen redan.
I höstas vann den mörkbrune hingsten finska kriteriet efter ledning från start till mål och totalen sex segrar på åtta starter i karriären imponerar.
Sprintermästaren Brad de Veluwe är den bäste i den skara unghäststjärnor som Korvenoja plockat fram under åren. Lewis Ale kan utvecklas och bli en äldre stjärna han också tror tränaren.
- Ja, känslan är att han absolut kan bli en av de bästa jag haft. Han har speed, han är startsnabb, stark och har jättefin inställning till tävling. Men nu har han inte startat sedan i november och årsdebuten kom lite sent så jag kan absolut inte tro att han bara ska vinna direkt i Rättvik, säger finländaren.

Övervintrat i Frankrike
Lewis Ale har bara förlorat två gånger i karriären. I V75 på Bergsåker i somras handlade det om ett bakspår och krångel. I november galopperade hästen bort sig i ett försökslopp till Gran Premio Orsi Mangelli och diskvalificerades.
Tuomas Korvenoja har en filial på Söderby gård, mitt emellan Stockholm och Uppsala, där hästen stått sedan i mitten av maj. Så någon längre resa handlar det alltså inte om för att vara med i Rättvik på lördag.
- Han har varit hela vintern i Frankrike för träning på nya stället i Normandie där jag börjat hyra in mig och har merparten av mina hästar under vintern. Tyvärr gjorde han sig lite illa i början av februari då det hade kommit lite snö och han halkade till. Hästen fick någon sträckning i en muskel i höger framben och även om det inte var någon fara blev det ändå inte fullt som vi tänkt oss med träningen i vinter, säger han.

”Brukar ta tid med stora”
Sju och en halv månads tävlingsfrånvaro och ut i hetluften direkt. Tuomas Korvenoja ligger mycket lågt inför GS75-7 där Stefan Melander blir favorit med jänkaren Evaluate från ett bakspår.
Lewis Ale har visat sig mycket startsnabb och lär kunna ta ledningen från sjättespåret om tränaren vill.
- Han har tränat bra men är stor och har vuxit i år och är nu är han säkert 170 över manken
Så han är inte i toppform ännu. Det brukar ta tid med så här stora och två-tre lopp behöver han säkert för att komma i form. Nej, det är dags att börja bara och är han bara bland de sex första och kvalar in till semifinalen räcker det, säger finländaren.
Det stora målet för året är det finska derbyt med uttagningarna i slutet av augusti och senare under hösten Europaderbyt.
- Det är viktigt att han gör ett bra lopp på lördag men det är orealistiskt att tro på seger efter en så lång tävlingspaus. Jag förväntar mig inte att han ska vinna det där loppet. Dels är det tufft motstånd med några bra jänkare till start som dessutom gjort ganska många starter i år och ligger en bit före just nu, säger Tuomas Korvenoja om hästen som ägs av nio personer, finländare och svenskar, och är en halvbror till Jonesy, en av hans tidigare stjärnor.
Hur ska han gå utrustningsmässigt på lördag?
- Balansmässigt blir det normalt med skor runt om. Han hade ett norsk halvstängt i bland annat kriteriet men nu kanske det blir öppet huvudlag. Det bestämmer jag på tävlingsdagen.
Det handlar om en riktig tävlingsindivid säger du. Utveckla.
- Ja, när han vet att han ska tävla tänder han alltid till. Så är det. Han älskar det. Hur mycket han klarar så här direkt i årsdebuten är svårt att veta. Jag gillar honom och vet att han är en bra häst.
In Royalty Boko (GS75-1) möter Conrads Rödluva i sitt uttagningslopp i Rättvik. Sexa senast i ett fyraåringslopp under elitloppslördagen på Solvalla.
- Hon var godkänd då mot ganska bra hästar. Nu känns hon bättre och har lagt på sig lite mera vikt och är säkert mycket bättre till den här starten. Conrads Rödluva och Racing Brodde är med men fyra-femma ska hon kunna vara.

Mikael Wikner, Kanal 75


Travhistoria skrivs på turistön Menorca, några mil nordost om Mallorca.Tolvårige före detta världstravaren Trebol tog på ..


Travhistoria skrivs på turistön Menorca, några mil nordost om Mallorca.
Tolvårige före detta världstravaren Trebol tog på söndagen sin 42:a raka seger på ön vid tävlingarna på Torre del Ram-banan och delar nu Järvsöfaks världsrekord i segrar tagna i svit.
Trebols motstånd utgjordes av två (!) hästar och den brune hingsten hade inga problem jogga hem 42:a raka på tiden 1.19,8 över 2125 meter.
Om det vill sig blir Trebol ensam världsrekordhållare redan på lördag då hästen är preliminäranmäld till ett lopp.
Solvallas sportchef Anders Malmrot befinner sig i veckan i Neapel i Italien. Onsdag avgörs det italienska storloppet Lotterian med deltagande av potentiella elitloppshästar.
Kan Trebol vara aktuell för Elitloppet?
- Jag avfärdar det inte helt. Men det är knappast troligt heller. Det skulle vara för att han har tagit så många raka segrar. Prestationsmässigt vinner han numera på 19-tider och senast slog han väl två hästar, säger Anders Malmrot.
Solvalla tävlar i dagarna tre under sin stora helg, 26, 27, 28 maj närmare bestämt. Världsrekordhästen kan dyka upp i något annat lopp.
- Vi får se. Jag ska kolla det lite mera i Neapel i morgon om den saken, säger Solvallas sportchef på tisdagen.

78 euro i förstapris
Trebol gäller som Spaniens bäste travare genom tiderna och var i många år i träning i Frankrike. När hästen blev för gammal för att tävla i Frankrike tog den spanske ägaren hem hästen till Menorca.
Hingsten som bland annat vunnit Prix du Luxembourg och ett par upplagor av finska storloppet Kymi Grand Prix, tävlar i dag om växelpengar.
Förstapriset i söndags var 78 euro. På årets sex starter har Trebol tjänat drygt 7000 svenska på Menorca.

Mikael Wikner, Kanal 75


Gunnar Melander brukar ha vårdagjämningen som riktmärke när han kickar igång säsongerna med kallblodsrasens bäste. 2019 var..


Gunnar Melander brukar ha vårdagjämningen som riktmärke när han kickar igång säsongerna med kallblodsrasens bäste. 2019 var inget undantag även om årsdebuten dröjde någon vecka från 20 mars det här året. Enligt Melander brukar försöksloppet i Dubbelcupen i Bollnäs ligga någon vecka tidigare.
På fredag kväll är Månprinsen A.M. i alla fall på gång igen i ett V64-lopp på Bollnästravet. Motståndet utgörs av sex hästar i ett försök i Dubbelcupen och tolvåringen har 20 meter att hämta in på ett par hästar på startfållan.
- Månprinsen har väl inte den absoluta toppformen men känns ju stark och rejäl och precis lika fin som vanligt. Det är inte så mycket hästar och de där på fredag brukar han ju kunna rå på, säger Gunnar Melander, och rättar sig lite:
- Men tävling är tävling så man måste köra först. Men det där att det inte är så stort fält är bra förstås. Förhoppningsvis ska det gå utan att det ska krångla någonting. Så nu hänger det på kusken, att han kan styra rätt också!

Fortsätter utvecklas?
Efter förlusten mot Lome Brage i ett sprinterlopp på Hagmyren i juli, avslutade Månprinsen fjolårets säsong med sex raka segrar.
På Åbytravet rycktes skorna för första gången och ett nytt rekord blev det, 1.19,0 över kort distans. Melander håller det inte för otroligt att hästen fortsätter utvecklas under säsongen som tolvåring och Elitkampen på Solvalla kan bli ett av målen om allt fungerar.
Ett lopp den mycket meriterade Gunnar Melander aldrig vunnit.
- Helt klart är det hästen som bestämmer men skulle det vara att allting flyter på som det ska är det klart att Solvalla finns i tankarna. I fjol blev det krångel med att vi hade så mycket snö och inte kunde förbereda honom på rätt sätt och då fick vi ju stå över Elitkampen.

”Fina träningsförhållanden”
Månprinsen A.M. är hemmahäst på Bollnästravet på fredagen. I höstas lämnade Gunnar Melander Ångermanland och Dannero och flyttade till Bollnäs med sambon AnnaMaria Öberg där man hyr in sig på Runemo Gård med hästarna.
- Jag tycker att han har jobbat på som jag velat hela tiden och det har inte varit något krångel med fina träningsförhållanden. Jag var inne på banan i fredags med en annan häst och det var jättefin bana och man behöver ju inga brodd eller så på fredag.
Men kallblodskungen är alltså rund om magen.
- När de blir lite äldre så har de lättare att bli lite rundare. Men det är klart att har tränat på och är fin, så det är ingen fara med rondören.
Fredagens försök i Dubbelcupen ligger en vecka senare än tidigare år. Gunnar Melander måste kvala in Månprinsen A.M. till finalen i fredagens lopp och tar inte ut något i förskott - men han gillar inte hur loppen ligger för kallblodseliten i april.
- Skulle han vara fin på fredag vill man ju vara med i Dubbelcupens final. Men det här året kommer Vårbjörken på Umåker mitt emellan redan nästa lördag så nu får vi se hur det blir. Det beror på hur det känns, om det blir för tätt mellan loppen med bara en vecka mellan varje lopp. Tre lopp så tätt direkt i början av säsongen känns kanske lite tokigt om man ska börja matcha för lite större lopp framöver, säger han.
Inför 2019 har Månprinsen A.M. segrat 66 gånger på 104 starter och sprungit in 8,7 miljoner kronor.

Startlista
Dubbelcupen (försök) V64-4
2 140 meter volt

1. Tand Tuff – Jan-Olov Persson
2. Art Nökkve – Håkan Skoglund
Tillägg 20 meter
3. Pydin – Jan-Olov Åberg
4. Hulte Magnus – Kenth Åkerlund
5. Art Kjarvald – Magnus A Djuse
6. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
7. Titan Tabac – Emilia Leo
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-3 2660/3 str
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 2160/11 0 20.7g 1034
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 2160/13 0 18.5g 743
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 2640/6 0 17.6 517
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 2140/10 6 16.1 128
2015-10-15 2015-10-15 Åby-7 2660/6 4 16.4 289
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Mikaela Almgren 2140/1 D 6 19.3 1056
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Joakim Elfving 2140/9 D 0 203
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Tomas Pettersson 2140/12 D 0 17.1 406
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Mikaela Almgren 2140/1 D 7 18.0 507
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Niclas Hammarström 2160/12 D 0 19.1 542
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Mikaela Almgren 2140/4 D 6 20.3 537
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Niclas Hammarström 2140/7 D 0 18.5 364
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Joakim Elfving 2140/11 C 6 16.8 214
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Niclas Hammarström 2160/14 B 0 17.1 611
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Felicia Jansson 2140/2 D str
2017-12-08 2017-12-08 Romme-3 Sajmir Ceka 2140/2 D 4 19.2 633
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Felicia Jansson 2140/13 D 0 19.7 628
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Mikaela Almgren 2160/12 D 5 19.7 305
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Johanna Stark 2140/6 D 0 20.8 971
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-8 Mikaela Almgren 2140/1 D 3 19.4 522
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Helen Åkerlund 2140/1 D 7 18.6 903
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Lina Johansson 2140/4 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Sajmir Ceka 2140/7 D 0 g 207
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Sajmir Ceka 2140/15 D 0 16.9 897
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Felicia Jansson 2140/6 D 0 g 742
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Caroline Josefsson 2160/5 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se