Royal T.N. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Royal T.N. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Royal T.N. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-11 Magnus A Djuse 3140/3 D

Nyheter för travhäst Royal T.N.


Joakim Elfving, 32, tar steg varje säsong. Årets målsättning att dubbla inkörda pengar är redan i hamn. I fjol tjänade stal..


Joakim Elfving, 32, tar steg varje säsong. Årets målsättning att dubbla inkörda pengar är redan i hamn. I fjol tjänade stallets hästar drygt 1,9 miljoner kronor, i år drygt 4,8 miljoner hittills.
- När året började var målet att dubbla siffrorna, vinna 50 lopp och köra in fyra miljoner och det har vi lyckats med. Vi hade även ett mål att vara med i ett större lopp och lyckas och det klarade vi också när Mi Ma Ohrtus vann Svampen.
- Målet nästa år blir att försöka dubbla igen. Det ser bra ut i stallet med 40 unghästar så det tycker jag är rimligt. Jag tycker vi hittat ett koncept som fungerar både för de yngre och de äldre hästarna. Jag hoppas bara detta är början, säger Rommetränaren som har 68 hästar på träningslistan.
Totalt har det blivit 66 segrar hittills i år och det placerar stallet på 14:e plats i landet.
- Jag hoppas kunna hålla bland de 15 bästa i år och sedan siktar vi på topp 10 nästa.

”Kul att elitserien kommer hit”
På lördag gästar V75® Borlänge och Rommetravet. Joakim Elfving har förstås laddat för travfesten på hemmabanan, endast en kilometer från egna gården. V75 som kryddas av en dubbeljackpot med chans till 60 miljoner kronor för en eventuell ensam vinnare med sju rätt.
- Det är kul att elitserien kommer hit och att vi även har några hästar ut. Det är förstås lite tråkigt att vi inte kan ha någon publik, det blir inte samma grej runt omkring. Men nu får hästägarna i alla fall vara på restaurangen.
Först ut av Joakim Elfvings trio på V75 är 4 Royal T.N. (V75-4), som lottats till innerspår på 20 meters tillägg över dryga tre kilometer med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Innerspår lite lurigt för honom då kan inte är så snabb ut, men distansen är plus. Vi provade på vårkanten men då hoppade han, men det kändes bra med den långa distansen för honom. Han är på gång att hitta formen och jag tycker det är en häst som alltid gör sitt jobb. Stämmer det för honom så blir jag inte förvånad om han är med där framme och krigar, säger Joakim Elfving.
I bronsdivisionen som avslutar V75 har Joakim Elfving två chanser: 2 Global Tailwind (V75-7) som lottats till spår 2 bakom startbilen tillsammans med Örjan Kihlström och 11 In Love Boko (V75-7) som fått bakspår tillsammans med Rikard N Skoglund.
Hur resonerade du kring kuskvalen?
- Det var Rikard som fick bestämma och han valde att köra In Love Boko. Jag tycker det är bra att han kör In Love Boko som är lite svårare, så det var ett bra beslut.
Hur ser du på chansen för dem?
- De har bra form bägge så det är svårt att säga att någon är bättre än den andra. In Love Boko är mer allround och över full väg att det ett plus att det är han som fick bakspår. Han vann från spår 12 för tre starter sedan här hemma på Romme. Han behärskar de här lägena.
- Global Tailwind är startsnabb och okomplicerad. Båda har form och jag tror att båda har chans, båda kommer att gå optimalt balanserade.
Bästa chansen av dina tre på V75?
- Mina två i bronsdivisionen har likvärdiga chanser och båda kan vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Spring Race med V75 fyra dagar i rad inleddes på skärtorsdagen på Gävletravet och kvällen bjöd på mycket fin travsport och..


Spring Race med V75 fyra dagar i rad inleddes på skärtorsdagen på Gävletravet och kvällen bjöd på mycket fin travsport och starka prestationer.
I V75-6 var det lite av stafettkörning till spets av i tur och ordning Catwalk Ima, Linda´s Girl och Melizza och det gynnade favoriten Unique Juni som startade med 40 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter.
Unique Juni hade lekstuga från sista bortre långsidan och hem och vann överlägset sedan Jörgen Westholm svept till ledningen på ett par hundra meter mellan 650 och 450 meter från mål. Det såg nästan ut som att konkurrenterna stod still när Rommetränaren drog i högertömmen och gav sin häst anfallsorder.
- Hon var fin, det var hon sist också. Hon har utvecklats fantastiskt. I dag kunde jag inte hålla mig, vi sköljde rejält, det var bra, sa Jörgen Westholm.
V75-7 blev som väntat en fartfest och Minnestads El Paso avgjorde från andra ytter och attack 600 meter från mål. Sjuåringen slog tidigt på upploppet klorna i ledaren Ajlexes Cubano och vann mycket enkelt i morsk stil tillsammans med Rebecca Dahlén. Dennis Palmqvist tränar vinnaren som segrade på fina 1.10,8 över 1640 meter autostart.

Pigg tioåring skrällde
Malkin
avgjorde V75-1 enkelt från andra utvändigt och utan skor på hovarna såg den åttaårige valacken läcker ut när han fångade in ledaren And Stitch över upploppet. Anders Eriksson satt i segersulkyn och hästen tränas av Hanna Forslin.
Oskar Kylin Blom har fått riktigt bra snurr på Lukas Bris som spurtade klart piggast i långloppet V75-2 efter en resa som femma på innerspåret. Det var tredje segern på de fyra senaste starterna för tioåringen som vann till skrälloddset 18,07.
V75-3 blev ett lopp utan spänning då Erik Adielsson dominerade från start till mål med favoriten Stonecapes Superb. Reijo Liljendahl tränar fyraåringen som lekande lätt tog andra raka spetssegern på barfotabalans.

Satt sist utvändigt
V75-4 var ett kallblodslopp och publikens bjöds på ett samlat fält in mot upploppet och bäst fart av alla hade B.W.Rune som spurtade sylvasst ute i femtespår tillsammans med Mats E Djuse.
Jan-Olov Persson tränar femåringen som satt sist utvändigt men alltså vände ut och in på fältet sista 200 meterna.
- Det är en Jättefin häst och han har känts fantastiskt fin i träningen. Måste berömma kusken också, han är verkligen duktig att köra, vid den unga ålder, sa Jan-Olov Persson.
V75-5 blev ett rivigt lopp där Oskar J Andersson verkligen satte färg på tillställningen då han varvet från mål överrumplade favoriten Royal T.N. i spets tillsammans med 14-oddsaren Whelk. Rikard N Skoglund bakom favoriten klev sedan ut utvändigt 700 meter kvar och de båda hästarna bjöd på en härlig duell. Men bakom tassade Indy D. med på lätta fötter och han avgjorde säkert sista biten över upploppet i händerna på Örjan Kihlström.
Roger Walmann tränar sexåringen som såg ut att trivas förträffligt utan skor på hovarna.
Utdelningen på V75 blev 39 863 kronor på sju rätt. Sex rätt gav 360 kronor och fem rätt 37 kronor.
Spring Race fortsätter på långfredagen på Färjestad följt av Dannero på påskafton och sedan väntar Romme och en multijackpot på 70 miljoner kronor på påskdagen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Omgångens största favorit Elian Web föll tungt i lördagens gulddivision på Bergsåker. Disco Volante bjöd istället upp..


Omgångens största favorit Elian Web föll tungt i lördagens gulddivision på Bergsåker. Disco Volante bjöd istället upp till dans och en härlig fartfest när han blixtstartade bakom bilen. Han tog sig förbi Elian Web med knapp marginal kort efter start och då var mycket vunnet. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.08,4, samtidigt som Jorma Kontio placerade Elian Web utvändigt om ledaren. Disco Volante fortsatte i rena elitloppsfarten och varvade på 1.10,0. Stjärnhästen såg dunderfin ut hela vägen och bara stack ifrån över upploppet. Han var helt överlägsen och vann i imponerande stil på tiden 1.10,3 över 1640 meter med bilstart. Tränare till Disco Volante är Stefan ”Tarzan” Melander och segerkusken Ulf Ohlsson berättade efter loppet att han hade planer på att kunna snuva Elian Web på täten.
– Det fanns i mitt bakhuvud, det måste jag säga. Man ville inte sticka ut hakan för mycket men om man tittar på reprisen av loppet senast så var han faktiskt lite snabbare från start och tog en halv längd på Elian Web. Men han hackade till lite i travet och slog sig på framknäna, så i samråd med Tarzan så ändrade vi lite i balansen, säger Ulf Ohlsson.

”Kunde axa iväg riktigt bra”
– Vi ändrade lite på skoningen, på framskorna, och jag tror faktiskt att det var en avgörande grej. Det är klart att han har gått otroligt bra tidigare med samma balans men han kunde axa iväg riktigt bra och då var mycket vunnet.
– Han är stark och rejäl och fick rassla på i ett fint tempo. Han travar riktigt bra nu och har varit fin i hela karriären men har mognat mer nu och klarar av att gå i rygg, vilket var omöjligt förut. Tarzan har gjort ett otroligt bra jobb och ställt i ordning. Det var kul för mig att vinna, sa Ohlsson.
Sjuårige Disco Volante har nu sprungit in drygt 3,7 miljoner kronor och lär siktas mot Elitloppet igen.
Tvåa i mål blev stallkamraten Snowstorm Hanover efter en bra spurt. Storfavoriten Elian Web stumnade lite till slut och blev fyra.

Suverän insats av Odd Herakles
Norges bästa kallblod Odd Herakles gjorde en suverän prestation när han vann V75-2. I det norsk-svenska mötet med Ängsborken blev det en härlig slutstrid. Körande Tom Erik Solberg lämnade ingenting åt slumpen utan bombade på direkt från tillägg som det var utlovat. Via tredjespår genom den första kurvan kom Odd Herakles farande ut på den första långsidan, samtidigt som Ängsborken fick ta över ledningen efter ett halvvarv. Men Ängsborken var inte så snabb i benen att han kunde ta emot Odd Herakles som tog över täten efter 650 meter. Ängsborken fick luckan mitt på upploppet och kom farande med en vass slutstöt. Det såg ett tag ut som att han skulle koppla greppet men Odd Herakles försvarade sig hela vägen till en strålande seger. Segertiden blev helt lysande 1.23,5 över 2160 meter och överbetyg även till Ängsborken som blev tvåa i ett första nappatag med den äldre eliten.
– Det blev ett väldigt spännande lopp. Vi brukade mycket för att få täten men jag trodde väl att vi skulle vinna lättare än vi gjorde men Ängsborken var väldigt bra. Men han släpper inte någon förbi sig. När det var 100 kvar trodde jag att vi skulle förlora men han sträckte på sig, sa Tom Erik Solberg.
Odd Herakles tränas av Lars O Romtveit och ägaren meddelade efter loppet att det här är sista säsongen för tioårige Odd Herakles.

Takata inledde med skräll
V75-omgången inleddes med en skräll genom Takata, tränad, ägd och körd av Henrik Nilsson från Eskilstuna. Det började illa när ekipaget orsakade en omstart men väl i den giltiga tog hästen ledningen. Däremot blev han av med spetsen på den första långsidan när Rikard N Skoglund kom farande med favoriten Royal T.N. och ”kippade” sig till täten. Det löste sig ändå helt perfekt för Takata. Luckan kom som på beställning vid upploppets början och den åttaårige valacken gick í närkamp med Royal T.N. Det blev en härlig duell men kort före mål satte Takata huvudet först. Det blev därmed revansch från förra mötet dem emellan då Takata inte hann ifatt vinnande Royal T.N.
– Det här var häftigt. Jag hängde inte med riktigt när han kom och hade kunnat svara men samtidigt ville jag inte köra för fort heller. Det löste sig ändå och det var kul. Jag kände direkt att han tog huvudet först och nu var vi en position längre fram en senast och då hann vi dit, sa Henrik Nilsson som därmed tog sin första V75-seger.

Spets och slut för La Norna och Hanna
Hanna Olofsson var väldigt optimistisk på förhand med favoriten La Norna i V75-4 och infriade förväntningarna med sin egentränade häst. Hon fick ta över ledningen kort efter start och fick sedan styra ställa som hon ville. La Norna dirigerade varje meter utan problem och vann lekande lätt.
– Jätteroligt att få vinna på V75. Hon blir inte trött i första taget. I dag fick jag maska bort lite och det var fördelaktigt att få ledningen men jag tror att hon går bakifrån också, sa Hanna Olofsson.
Boden-tränaden berättade vidare att hon ska öppna en filial på Julmyra Horse Center i Heby för att försöka få lite nya kunder.

Religious bäst i långa loppet
Religious var omgångens näst mest streckade häst och hade inga som helst problem att vinna stayerloppet i V75-5. Efter en urtappar insats senast som tvåa efter en tung löpning, blev det nu en behaglig väg fram till segern. Hästen öppnade bra och kunde överta ledningen tidigt. Mika Forss fick sedan köra i ett lugnt tempo och Religious vann hur enkelt som helst med tussarna kvar i öronen. En jättefin prestation av hästen som tränas av Nina Pettersson-Perklén.
Hon håller till på Söderby gård i Märsta när hon tränar nio hästar men har även 30 hästar i Finland dit hon pendlar.
– Hästen har gjort det bra varje gång och i dag var det enkelt. Det var hårda motståndare men han var bara bäst. Han är stark och jättesnabb bakom bilen och väldigt lätt att köra, berömde Mika Forss.

Ny seger för finske pansarvagnen
Grainfield Aiden har blivit en följetång minst sagt och den finske hästen är en riktig hårding. Han startade nu för nionde veckan i rad och gjorde start nummer tio på elva veckor. Men det bekom inte den här pansarvagnen det minsta. Tränaren och kusken Hannu Korpi, som även jobbar som brandman, körde sin vana trogen offensivt. Grainfield Aiden har ofta haft dåliga startspår och fått blytunga lopp men det har han ingenting emot. Nu var det spår tolv och via tredjespår fram utvändigt om ledaren så var greppet kopplat på ledande Remarkable Feet vid upploppets början. Samtidigt fick Don Perignon luckan ifrån rygg på ledaren och utmanade rejält. Men Grainfield Aiden vägrade att ge sig och försvarade sig storstilat in i mål till en knapp seger.
– Han var inte trött men jag är trött, sa Hannu Korpi och skrattade efteråt.
– Hästen är fantastiskt bra, precis som jag också. Nu var det här sista starten på ett tag. Vi reser hem till Finland och tänker att vi kommer tillbaka till finalen.

Westholms superlöfte såg okörd ut
Jörgen Westholm har ett härligt råämne i den fyraårige hingsten Strong Heartbeat. Nu såg hästen okörd ut när han joggade hem V75-7 för sin tränare efter ledning från start till mål. Den stora snackisen innan loppet var om han skulle kunna hålla upp ledningen från innerspåret bakom bilen. Men det kunde Strong Heartbeat och han såg helläcker ut hela vägen i spets. Jättelöftet såg okörd ut när mållinjen passerades och den sjätte segern i sjunde starten var ett faktum. Den här fyraåringen matchas för Svenskt Travderby i höst och det kan bära riktigt långt.
– I dag visar han det som han kommer att behöva om han ska bli en topphäst framöver. Det var ett härligt tryck i honom från start och han bara pep iväg, sa Jörgen Westholm.
– Han har verkligen tagit åt sig av vår unghästskola och ligger aldrig på och gör vad han ska. Vi ska starta på under våren och sedan får han en paus kanske i juni och juli. Vi har både Derbyt och Breeders Crown som våra mål.
Det var en favoritbetonad V75-omgång och sju rätt betalade 5003 kronor. Sex rätt gav 76 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det jackpot till nästa lördags V75:a som avgörs på Färjestad.

Michael Carlsson, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Joakim Elfving 2140/5 D 6 18.0 128
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-3 Joakim Elfving 2140/5 C str
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Joakim Elfving 2140/6 D 4 18.8 89
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-10 Oskar J Andersson 2640/11 D 6 13.4 810
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Ulf Ohlsson 2640/8 A 2 15.8 23
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Ulf Ohlsson 2140/5 C 6 14.1 177
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-8 Oskar J Andersson 2140/6 C 5 14.1 121
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-6 Oskar J Andersson 2140/6 A 1 14.1 35
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-8 Ulf Ohlsson 2160/6 B 3 14.9 30
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2660/8 C 1 17.3 22
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-12 Ulf Ohlsson 2140/10 D 2 17.3g 78
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Joakim Elfving 2640/5 C 2 18.2 35
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Joakim Elfving 2140/8 B 1 18.6 150
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Rikard N Skoglund 2140/12 A 1 14.6 48
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Paula A Gyllenberg 2140/7 A 0 g 77
2020-11-27 2020-11-27 Romme-6 Rikard N Skoglund 2140/3 A 2 13.5 18
2020-11-14 2020-11-14 Romme-8 Rikard N Skoglund 3160/4 C 0 15.8 151
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-8 Magnus A Djuse 2160/5 B 1 15.1 24
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-11 Rikard N Skoglund 2160/10 A 2 15.7 20
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-6 Rikard N Skoglund 2140/2 C 5 14.0 169
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Ida Riesterer 2140/11 A 0 16.8g 39
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-3 Rikard N Skoglund 2660/14 A 3 15.4 40
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-5 Rikard N Skoglund 3140/3 B 0 g 71
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Rikard N Skoglund 2660/8 A 2 16.5g 30
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Rikard N Skoglund 2140/3 A 3 12.9 18
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-6 Rikard N Skoglund 2140/12 A 2 13.2 203
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-5 Rikard N Skoglund 2140/9 A 2 15.3 54
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Linus Lönn 2640/2 A 1 15.9 20
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Joakim Elfving 2140/8 A 6 16.7 36
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Linus Lönn 2140/4 A str
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Niclas Hammarström 2160/14 A 2 17.2 27
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-10 Rikard N Skoglund 2140/4 C 3 14.3 322
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-4 Rikard N Skoglund 2160/13 A 3 14.8 37ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se