Royal Navy Neo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Royal Navy Neo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Royal Navy Neo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Royal Navy Neo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Royal Navy Neo


Den avdelning som bjöd på mest dramatik var V64-4. Loppets favorit Cash And Carry galopperade direkt från start och blev diskvalificerad. Bj&ou..


Den avdelning som bjöd på mest dramatik var V64-4. Loppets favorit Cash And Carry galopperade direkt från start och blev diskvalificerad. Björn Goop tog ledningen med andrahandsfavoriten Global Bellicosa som såg ut som en vinnare in på upploppet då hon plötsligt kastade sig i galopp. Segern gick i stället till Ulf Ohlsson och Stick Nudger, tränad av Per Henriksen. Ulf Ohlsson vann också V64-3 med Ulf Stenströmers Mill Cava.
Björn Goop gick inte lottlös. Royal Navy Neo (bilden) fick ett perfekt lopp i rygg på ledande Bag's Simoni som fick tuff press i ledningen. Royal Navy Neo gled med i rygg och när Goop valde att attackera så stack Royal Navy Neo ifrån och vann lätt på vassa 1.12,5a/2140 meter.
- Jag är nöjd med honom. Det var andra loppet efter vila. Han gillar när det är ett jämnt hårt tempo så loppet passade perfekt. Hästarna börjar hitta formen, det är inte på topp ännu, men jag är nöjd och det är bara början av säsongen, sade Björn Goop.
Sex rätt betalde 2 117 kronor, fem rätt 19 kronor och ingen utdelning på fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Buska Blyg inledde i maklig takt och hamnade som trea i andraspår. När det återstod halva loppet valde Skoglund att avancera framåt och f..


Buska Blyg inledde i maklig takt och hamnade som trea i andraspår. När det återstod halva loppet valde Skoglund att avancera framåt och fick överta ledningen och resten av loppet blev helt odramatiskt.
V64-omgången blev favoritbetonad. Emilia Leo red Gretzky Boko till en säker seger och storfavoriten Stepping Moneyboy hade mer eller mindre lekstuga i V64-3 efter att ha släppts till ledningen efter 600 meter tillsammans med Carl Johan Jepson.
Björn Goop har haft en trög inledningen på året. Nu börjar hästarna att hitta formen så sakteliga och Royal Navy Neo tog hem V64-avslutningen hur enkelt som helst sedan Goop kört till ledningen direkt. Detta var stjärnkuskens blott fjärde seger för året.
Sex rätt gav 357 kronor, fem rätt 8 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket betyder att det spelas med jackpotpengar i morgon i Eskilstuna.

Joakim Brundin, Kanal 75


Björn Goop får stå vid sidan under helgens V75-tävlingar på Axevalla. Han selar dock ut ett gäng formtoppade hästar som ha..


Björn Goop får stå vid sidan under helgens V75-tävlingar på Axevalla. Han selar dock ut ett gäng formtoppade hästar som har heta chanser på förhand. Stall Björn Goop tog för övrigt årets 100:e seger i år när Aramis Bar vann Norrlands Grand Prix under torsdagskvällen. Goops egentränade hästar har totalt sprungit in 15,1 miljoner kronor i år och därmed toppas tränarligan närmast före Daniel Redén. Goop leder även tränarligan på V75 med 17 segrar och selar ut fem hästar i lördagens V75-omgång. Det är återigen jackpot på V75 där en ensam vinnare kan ta hem 58 miljoner kronor på sju rätt. Så här säger Björn Goop om sina V75-hästar.
– Tycoon Broline (V75-1) är otroligt osäker men har jättehög kapacitet. Jag hoppas att han får det att fungera och sköter sig hela vägen. Spår ett är ett bra spår för att ta sig iväg felfritt. Senast galopperade han i första sväng och han är svår men jag hoppas att han får mer självförtroende och fungerar. Han är den av mina hästar som har den högsta kapaciteten för sin klass, säger Björn Goop.

”Kan nog gå rejält sista sjuhundra”
– Mellby Happy (V75-2)
gick jättebra senast och det var lite otur att hon inte kvalade in till Stochampionatet. Hon har varit jätteduktig och i ett ganska jämnt lopp hoppas jag att hon är med där framme.
– Romanesque (V75-3) hade bra fart över mål senast och har fått bra självförtroende och bra fysik. Stenströmers häst är jättebra och har mött yttersta eliten och kan vara en svår nöt att knäcka. Men han är fin Romanesque och får han rätt lopp kan han vara med där framme.
– Royal Navy Neo (V75-6) drabbades av en skada och var borta länge. Nu är han i startbart skick när det gäller konditionen men han är inte i form och behöver få upp tempot. Senast blev det helt fel och han behöver ha ett smyglopp.
– Vicking Trebi (V75-7) gör första starten för oss och han känns fin. Det är en flegmatisk häst som nog kan gå rejält sista sjuhundra metrarna. Jag tror att han kommer att göra ett ganska bra lopp, säger Björn Goop.

Kanal 75


 Kulltopp som treåring.Fastlåst i derbyt som fyraåring.Skadad som femåring.Tillbaka som sexåring.Policy of Truth har sin unga..


 Kulltopp som treåring.
Fastlåst i derbyt som fyraåring.
Skadad som femåring.
Tillbaka som sexåring.
Policy of Truth har sin unga ålder till trots haft en brokig karriär.
Med 27 starter innanför västen var han överläget minst meriterad inför lördagens gulddivision, men spelades trots detta till klar favorit efter sin imponerande V75-seger på Hagmyren för en månad sedan.
Det visade sig befogat.
Erik Adielsson slank ner i andra par utvändigt och sköljde över konkurrenterna sista halvvarvet.
- Hade jag vetat att ha skulle få en så här fin löpning så hade jag trott mer på honom på förhand. Han har en otroligt effektiv löpstil och är fantastiskt trevlig att köra, berömde segerkusken medan tränaren tog till sällsynta lovord om det som för tre år sedan var stallets första riktiga unghäststjärna:
- Den här hästen ligger på rätt sida om hjärtat, inte på plånbokssidan. Det är en häst som betytt väldigt mycket för mig och ägarkretsen har varit otroligt fina att jobba med, då ger det resultat. Det har varit problem och gropar i asfalten, men nu är han tillbaka och har visat vilken bra häst han är, sade Reijo Liljendahl efter triumfen på 1.10,4/1 640 meter autostart.

Sömnlösa nätter
Ledningen sägs vara guld värd på Jägersro, men vi fick bara se två exempel på det.
Det började i V75-1 där Örjan Kihlström skickligt vinklade ut sin springspårkonkurrent bakom Björn Goop-tränade Royal Navy Neo och sedan kontrollerade loppet efter behag.
Zlatan Knick tvingades öppna 1.10,2 första varvet i lägsta klassen och såg totalt oslagbar ut halvvägs in på upploppet. Då tröt krafterna i ett nafs, men även om sista stegen snarast avverkades i piaff så räckte det precis till att hålla undan för jätteskrällen In the Air Tonight.
- Vi körde barfota idag och det gjorde susen. Han fick aldrig riktigt vila och det kände bättre att hålla farten uppe än att försöka ta upp. Men sista 100 kändes det som att det inte kommer att gå, förklarade Christoffer Eriksson som fick åka betydligt snabbare över mål bakom segerlösa Evoque vars slutstöt från ledarryggen räckte hela vägen till tränaren Niklas Robertssons oförställda glädje:
- Jag har bara två starthästar just nu, man har kämpat sig tillbaka, nu är vi på gång igen, flämtade en tagen Robertsson och fortsatte:
- Färre hästar betyder också mindre inkomster och jag har satsat stentufft. Det har varit lite sömnlösa nätter ett tag, men det är bara att jobba vidare med det man håller på med och tro på det man gör, för man har varit här förut. Fan vad roligt, det är roligt med trav, jublade dagens lyckligaste vinnare.

”Lägga det i egna händer”
Adrian Kolgjini bjöd på dagens knall – och det var ingen turseger då Partizan Face dånade runt konkurrenterna i en vid slutsväng.
- Det har strulat idag, men nu fick jag lägga det i egna händer och styra på i fjärdespår. Jag visste att jag hade en tillräckligt bra häst för det, sade Kolgjini efter sin övertygande spurtseger.
Ett liknande scenario men via tredjespår valde Örjan Kihlström bakom Timo Nurmos-tränade Global Winner varpå holländske kuskvärldsmästaren Rick Ebbinge kopierade bedriften bakom storfavoriten Ike Schermer och fastställde V75-utdelningen till 42 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Propulsion stod i en klass för sig och precis som i fjol tog han hem Åby Stora Pris och förstapriset på två miljoner kronor. Fö..


Propulsion stod i en klass för sig och precis som i fjol tog han hem Åby Stora Pris och förstapriset på två miljoner kronor. Förra året utkämpade han en stenhård upploppsduell och vann med knapp marginal mot Readly Express. Den här gången blev segern betydligt enklare. Han fick en fin resa i tredje par utvändigt samtidigt som det kördes tufft inledningsvis framme i täten. Det var Milligan’s School och Mindyourvalue W.F. som växelkörde i ledningen och den förstnämnde fick till slut täten med fransmannen Carat Williams på utsidan. Örjan Kihlström lyfte ut Propulsion i tredjespår för angrepp sexhundra meter kvar och i ryggen följde Makethemark. Propulsion såg stark ut genom slutkurvan och hade inga problem att koppla greppet in på upploppet. Han klev ifrån till en lätt seger med flera längder före en bra spurtande Makethemark som blev tvåa. Segertiden 1.12,8 över 3140 meter med bilstart är nytt världsrekord.
– Man upphör aldrig att imponeras av hur han kan vara så bra under en så lång tid. Det är imponerande av Daniel och Ellinor att kunna hålla honom i det här skicket. Jag tänkte när jag körde provstarten att det är fantastiskt att han kan vara så fin efter så många säsonger, sa Örjan Kihlström.
– Vi kom bra på det i tredje par utvändigt och det blev skaplig körning i början. Även om det gick sakta mitt i loppet så ska ju körningen i början betala sig till slut och jag var aldrig orolig. I sista sväng kändes han jättefin och hade mycket krafter kvar. Även om man aldrig kan vara säker så kändes det som att det ska mycket till för att någon skulle slå honom.
– Det är en otrolig individ och en enorm häst. Han är otrolig helt enkelt, fortsatte Kihlström som ryckte ner det norska huvudlag in på upploppet men Propulsion hade däremot öronkappan kvar.

”Tycker han är störst, bäst och vackrast”
Tränaren Daniel Redén var lyrisk över sin världsstjärna som nu har sprungit in drygt 29,2 miljoner kronor.
– Att man ens har kommit i närheten av en sån här häst i sin tränarkarriär. Jag fattar att han kanske inte är den bästa hästen genom tiderna, även om han är det för mig, men han är i alla fall den hårdaste hästen. Han bara tuggar på och gör sitt bästa hela tiden. Trots att han har fått så många hårda lopp i den här konkurrensen så känns han inte sämre nu än han gjorde för två år sedan. Det är en fantastisk häst att ha, sa Daniel Redén.
– Jag såg i sista sväng att han sprang och rultade lite som han brukar göra. Han hade huvan och norsken kvar och då vet man ju vad som händer. Man är tävlingsmänniska men varför ens hetsa upp sig när man vet att han alltid gör vad han kan. Oavsett om han vinner eller blir sexa. Man vet att ”Proppen” alltid gör sitt men jag blev faktiskt lite orolig när de kom upp till 1.14 i 2000 meter för det är lugnt i den här klassen.
– Jag har aldrig stött på en sån här häst tidigare. Man åker ut med ett leende på läpparna hemma i sanden med honom och han bara tuggar på. Han tycker att han är störst, bäst och vackrast. Så länge han har den här viljan tycker jag att han ska fortsätta att tävla och det tror jag att ägaren också vill, fortsatte Redén.

Makalös insats av Global Undecided – "Lite overkligt"
Det blev favoritbetonad på V75 och efter att Propulsion vunnit som omgångens största favorit gav sju rätt 1012 kronor. Det blev ingen utdelning på varken sex eller fem rätt och därmed dubbeljackpot till V75 nästa lördag i Örebro.
Det började även med seger för storfavoriten Global Undecided. Han svarade för en makalös insats när han vann V75-inledningen. Hästen fick en blytung resa och inledde i tredjespår ett varv innan han kom fram utvändigt om ledaren. Tempot var samtidigt stenhårt i täten där ledande N.Y.Coeurdesoleil öppnade varvet efter 1.12,5. När man trodde att krafterna skulle tryta för Global Undecided så tog han istället över ledningen halvvarvet kvar. Sedan bara lämnade han konkurrenterna och försvann ifrån till en överlägsen seger. En otroligt imponerande prestation av den Timo Nurmos-tränade hästen.
– Det var lite overkligt faktiskt att gå i tredjespår så länge och ändå bara vara bäst till slut. En ruggigt stark häst, berömde Örjan Kihlström som bokförde sig för två V75-segrar..

Stenhårt i mål och dubbelt Goop
Storfavoriten Velten Versailles infriade förväntningarna i V75-2. Holländaren tog sin sjunde raka seger och är fortfarande obesegrad. Nu ledde han från start till mål för Rick Ebbinge och sträckte på sig när han blev utmanad av Chocoboy den sista biten. Det hårdnade till kort före mål men han lyckades hålla undan.
Det blev stenhårt i mål i V75-3 med tre hästar nästan jämnsides över mållinjen. Ragazzo da Sopra fick dra tåget först i tredjespår sista sjuhundra metrarna och kopplade greppet in på upploppet och såg ut att gå mot en klar seger. Men den tuffa avslutningen satt i benen till slut och han höll sånär på att bli upphunnen. Ute i banan stormade Master Crowe fram och på open stretch spurtade Partizan Face sylvasst. Den sistnämnde såg ut att hinna fram men målfotot visade att Ragazzo da Sopra hade nosen först för Björn Goop.
Goop vann även i loppet med sin egentränade Short In Cash som han verkligen har satt i en superfin författning. Ifrån bakspåret körde Goop offensivt och fick ta över ledningen från stallkamraten Royal Navy Neo efter ett halvvarv. Det fanns sedan ingen som kunde hota Short In Cash som retfullt enkelt gled undan till en lätt seger.
– Han var jättebra och hade en hel del krafter kvar, sa Björn Goop.

Rejäl kross av Baron Gift – ”Är i ett enormt slag”
Adrian Kolgjini höll sånär på att hinna fram med Partizan Face men i V75-5 fick han segerdefilera med Tae Kwon Deo efter en mäktig avslutning. Hästen satt långt bak utvändigt samtidigt som det var bra tempo i täten med ledande Patent Leather. Tar Kwon Deo fick fin draghjälp av Missle Hill runt slutsvängen och när Adrian Kolgjini vred ut in på upploppet formligen exploderade Tar Kwon Deo. Han spurtade storstilat hem segern i Ragnar Thorngrens Minne, värd 250 000 kronor.
Baron Gift har länge stått på tur för en seger efter flera tappra insatser utan att få vinna. Nu kom fullträffen med besked när han krossade konkurrenterna i V75-6. Han hamnade utvändigt om ledande favoriten Cocktail Fortuna och Rikard Svanstedt pressade på och höll tempot uppe. Trots den tuffa löpningen stack Baron Gift bara ifrån över upploppet och svarade för en strålande insats. Segertiden helt lysande 1.10,0/1640a.
– Han är i ett enormt slag för dagen. Jag kände i sista sväng att han hade krafter kvar. Det är skönt såklart, han vinner inte så ofta och att vinna från dödens är inte så lätt och på en 1.10-tid dessutom, sa Rikard Svanstedt som även tränar hästen.

Michael Carlsson, Kanal 75


8.136 personer hade sökt sig till lördagens V75-tävlingar i Rättvik där finalen av Sommartravet rundade av dagen som begåvades me..


8.136 personer hade sökt sig till lördagens V75-tävlingar i Rättvik där finalen av Sommartravet rundade av dagen som begåvades med härligt sommarväder.
Olle Goop kvitterade ut sin proffslicens i Rättvik på 1960-talet och även om sonen har världen som arbetsfält och vunnit betydligt större lopp var det trots allt en happening för Björn i V75-7.
- Jag har aldrig vunnit Sommartravet förut men alltid velat göra det, sade Björn efter loppet med 300 000 kronor i förstapris.
Royal Navy Neo sattes i Goops träning i höstas och hade gjort fem starter i den nya regin inför lördagen. Nu kom tredje segern på lika många starter i år.
Sommartravets final blev den femårige valackens största seger i karriären.
- Han hade gått bra när han kom till oss men vi hoppades ju hitta nya växlar. Han kom till final i Breeder’ Crown i fjol och efter det fick vi en vinter på oss att träna honom. Vi har väntat länge på att debutera honom i år och han har känts fin i alla sina tre starter. Han har bra styrka i sig och han har bra fart, det är en fin häst, sa Björn Goop som ledde varje meter av loppet med hästen som ägs av Stall Löf.

Piraten hann inte fram
Hästarna som dansat med störst framgång på V75 i sommar gjorde upp. Och som vanligt var
frågan om hästarna på tilläggsvolterna skulle hinna fram.
Svaret blev nej. Björn Goop fick styra och ställa framme i ledningen med klassige Royal Navy Neo och kunde enkelt glida undan före blanda annat starkt spurtande hemmafavoriten On Track Piraten.
I den sista kurvan kunde det dock ha gått helt käpprätt för Goop.
- Han snubblade till och galopperade. Hästen ”kotade över” som vi kallar det- Men han kan göra så där ibland han är stor och slapp och ibland sätter han fötterna fel men han reder ut det ändå, sa segerkusken om hästen som ägs av Stall Löf.

”En riktig superstjärna”
Efter femteplatsen i Elitloppets final i maj och en sommar i eliten på V75 fick Solvallhästen Milliondollarrhyme möta ett betydligt beskedligare gäng i silverdivisionen på lördagen.
Men med knappe favoriten Bucks To Burn i ledningen i lågt tempo såg det länge mörkt ut för Fredrik B Larssons stjärna. Från tredjeparet utvändigt blev det dessutom svårigheter genom den sista kurvan då hästen framför inte riktigt kunde hålla farten.
Men  Milliondollarrhyme flög verkligen den sista biten och Bucks To Burn fick ge sig kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,0 över 2140 meter, auto.
- Jag vet att han är hemskt snabb en bit. Men nej, med Bucks To Burn i ledningen som får bestämma första varvet ska det normalt vara omöjligt att hinna fram. Han gick som en raket! Det är en stor häst som har behövt tid på sig men nu har han utvecklats till en riktig superstjärna – tycker jag, sade Fredrik B Larsson.
Onsdagen 14 augusti körs miljonloppet Jubileumspokalen på hemmabanan Solvalla.
- Det loppet har vi siktat på länge så det här var en bra genomkörare. Han var inte i full form i dag men med det här loppet tror jag han blir det, sade Larsson.

Linders klättrar vidare
Falcon Am svarade för en ruggig insats i bronsloppet där fyraåringen fick tåga som första häst i tredjespår under slutrundan. Claes Sjöström kunde knipa segern på målfoto med den fyraårige klassklättraren som tränas av Fredrik Linder. Målfotoslagne tvåan Lexington Hall reparerade en startgalopp och var om möjligt ännu bättre än vinnaren…
Gulddivisionen var Ego Boys Minne. Daniel Redéns elitloppsdeltagare Sorbet spelades till dagens största V75-favorit (71 procent) men hade inte startat sedan försöket i Elitloppet i maj och formen var såldes inte på topp.
Carl Johan Jepson lyckades dock med lätthet hålla ut tuffaste konkurrenten Dante Boko i starten och resten blev en transportsträcka mot mål.
Sorbet vann med alla extraväxlar sparade. Tiden i mål skrevs till 1.11,3 över 1640 meter, auto.
- Han vann lätt. Det här är klart topp fem av alla hästar jag kört, summerade Jepson.

Zitor på svenskt rekord
Kallblodsloppet vanns på ett nytt svenskt rekord – en notering för voltstart för femåriga hingstar och valacker.
Gunnar Gabrielsson, amatör från Östersund, tränar Zitor som kördes till seger av Torbjörn Jansson. När Troll Ronja galopperade i ledningen passade Jansson på att köra till och spårade sedan varje meter av Siljansloppet. Segertiden skrevs till 1.22,5 över 1640 meter. Ett krävande rörelseschema har han, Zitor. Skicklige Jansson fick ”bära” lite.
- Det är en gedigen häst under utveckling som kommer att gå upp bland de allra bästa, berömde segerkusken.
Övriga vinnare på V75 blev Andre Ward (Flemming Jensen) och Deede Star (körd av Jorma Kontio och tränad av Timo Nurmos)
Sju rätt på V75 belönades med 5.938 kronor, sex rätt delade ut 55 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Johnny Takter 2140/1 D 0 15.2 292
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Tommy Zackrisson 2140/2 C 0 18.7 191
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Tommy Zackrisson 2160/7 B 4 16.1 112
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Tommy Zackrisson 1640/1 C 7 13.2 113
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/9 D 0 14.3 307
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Anders Zackrisson 2180/11 B 4 16.1 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Tommy Zackrisson 2120/2 C 1 17.6g 22
2017-07-27 2017-07-27 Åby-5 Anders Zackrisson 2140/7 C 0 15.7 447
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Anders Zackrisson 1640/2 C 2 14.6 31
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Anders Zackrisson 2140/6 B str
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Anders Zackrisson 2160/10 C 2 16.6 237
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Anders Zackrisson 2140/9 B 0 17.3 93
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Anders Zackrisson 2140/1 B 2 17.2 52
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Anders Zackrisson 2140/5 C 3 18.4g 184
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-6 Carl Johan Jepson 2680/8 A 3 14.9 15
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-11 Carl Johan Jepson 2140/8 D 0 12.2 988
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Björn Goop 2140/9 D 4 12.1 425
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Anders Zackrisson 2140/11 A 1 14.6 153
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Anders Zackrisson 1640/7 A str
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Tommy Zackrisson 2140/1 A 1 15.3 25
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Anders Zackrisson 1609/6 D 4 12.0 288
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Anders Zackrisson 2640/12 D str
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Anders Zackrisson 2140/7 A 6 15.4 164
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Anders Zackrisson 2140/3 C 6 14.9 528
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Anders Zackrisson 2640/12 C 0 16.5 213
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Anders Zackrisson 2140/1 C 6 14.1 368
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-5 Anders Zackrisson 2140/3 B 2 15.5 47
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Anders Zackrisson 2640/4 D 1 14.7 519
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Tommy Zackrisson 2140/9 B 1 17.5 28
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-8 Anders Zackrisson 2160/7 B 0 20.0g 338
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-10 Björn Goop 2140/10 B str
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-5 Örjan Kihlström 2640/6 B 1 13.8 21
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Carl Johan Jepson 2140/6 C 7 13.4 91
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Björn Goop 2640/6 C 1 14.3 22
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-5 Björn Goop 2640/8 C 1 14.3 66
2019-05-30 2019-05-30 Åby-6 Björn Goop 2140/2 B 1 14.6 17
2020-12-28 2020-12-28 Romme-5 Ulf Ohlsson 1640/12 C 0 15.5 216
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-2 Carl Johan Jepson 2140/6 C 0 13.6 227
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 2140/6 B 2 12.7 126
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-3 Björn Goop 2680/11 B 5 14.9 53
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-10 Carl Johan Jepson 2140/4 B 0 12.9 228
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-11 Björn Goop 2140/7 B 0 14.8 172
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-7 Björn Goop 2140/1 C 8 11.6 454
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-5 Carl Johan Jepson 2140/8 B 4 12.9 129
2021-05-08 2021-05-08 Åby-4 Björn Goop 2140/2 C 5 12.0 111
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-5 Björn Goop 2140/9 B 4 13.4 95
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-8 Björn Goop 2140/7 C 1 12.5 19
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-9 Björn Goop 2140/4 C 1 14.0 23ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se