Roofie travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Roofie travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Roofie har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Roofie har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Roofie


Den 19-årige kusktalangen från Halmstad blev hundraprocentig under Axevallas måndagstävlingar. Två styrningar resultertade i lika m..


Den 19-årige kusktalangen från Halmstad blev hundraprocentig under Axevallas måndagstävlingar. Två styrningar resultertade i lika många segrar för Gustav Johansson. En perfekt uppladdning inför V75 på hemmabanan Halmstad på lördag, då han kör sex hästar på miljonspelet.
– Perfekt, nu kan vi åka hem, konstaterade Gustav Johansson efter att ha skrällt med Roofie, som tränas av Patrik H Sjöberg i Halmstad.
Rookie hade inte vunnit lopp sedan i augusti år 2000, efter att dessförinnan kvalat in till Svenskt Travderby året innan via en försöksseger, och blev sedermera femma i Derbyt so som vanns av Attraversiamo.
Men Gustav Johansson fick fin snurr på Roofie över Axevallas långa upplopp, som spurtade ner länge ledande Dats Pepito kort före mål. Därmed var skrällen ett faktum för 27-oddsaren Roofie som var spelad till 4 procent på insatsfördeleningen.
– Det är en riktig hedershäst. Han har varit halsopererad och har tränat bra inför varje start och Gustav har kört perfekta lopp, men vi har varit lite besvikna på honom. Därför hade vi inga större förhoppningar på honom idag men desto roligare att han vann. Han har haft sina problem men nu är han fräsch och det är en pigg och levnadsglad häst, sa Peter H Sjöberg.
Gustav Johansson inledde kvällens V64 genom att vinna med Böhmaren, som tränas av pappa Håkan B Johansson.
Förutom skrällen Roofie så blev det favoritbetonat på V64 där Stefan Persson tog en dubbelseger med Classy Knox och Mr Birdman, som tränas av Håkan K Persson respektive Marcus Sundberg.
I lärlings- och amatörserien vann Tom Johansson med Is This Love, som tränas av Jim Oscarsson. När sedan Victor Rosleff styrde in favoriten Fönix Vang (som tog tredje raka segern och tränas av Helena Egertoft) i V64-avslutningen, stannade utdelningen för sex rätt på 2907 kronor. Fem rätt gav 22 kronor och det blev ingen utdelning på fyra rätt. Därmed blir det jackpot i tisdagens V64 som avgörs på Jägersro.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.- Man ska t&au..


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.
- Man ska tänka på att man inte får ha något körspö i Norge och man ska tänka på att starten går ganska långt in på rakan, både när det är 2 100 meter och 1 600 meter, och det brukar vara en liten fördel för de inre hästarna. Det är alltså enklare att spetsa från spår ett på Bjerke än på exempelvis Jägersro eftersom man har längre accelerationssträcka, förklarar Johan Untersteiner.
- Beträffande körspö är det olika på olika individer. På någon häst kan jag tro att det inte gör någon skillnad, samtidigt som det inte känns lika bra med någon annan häst.

”Slåss om segern”
Halmstadtränaren är favoritspelad med Dizzy River (V75-1) från spår sju bakom bilen i den inledande silverdivisionen och han är tydlig med att han tror mycket på sin häst.
- Dizzy River har visat strålande form och vann från utvändigt ledaren senast på ett riktigt imponerande sätt. Han är bara medelsnabb från början men får vi en vettig position tror jag definitivt att han är med och slåss om segern. Det är min bästa chans i omgången och med honom tror jag inte att det är några bekymmer alls att vi inte får ha körspö.
Vilken roll det frånvarande körspöet spelar för startkatapulten Pastore Bob (V75-3) i gulddivisionen är ett större frågetecken.
- Han avslutade bra i Eskilstuna senast. Det är 1 600 meter nu och det klart att jag hade hoppats på ett lite bättre läge. Det är inte helt lätt att få någon riktigt fart därifrån sjundespåret på Bjerke men jag ska göra allt jag kan för jag måste ladda framåt. Jag tycker kanske att han är bästa hästen men det får inte strula allt för mycket. Han startade faktiskt på Momarken i våras utan körspö och då fick jag ingen fart på honom från start. Så pass på, vi får se...

Given vid gardering
I Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar startat Johan Untersteiner två hästar som båda nosar på kulltoppen.
- Marcello Wibb (V75-6) startade så sent som för sex dagar sedan i Breeders’ Crown-finalen och gick bra då tycker jag. Han fick stryk av några som helt enkelt var bättre. Spår långt ut på vingen nu och det blir svårt därifrån.
- Roofie (V75-6) spurtade bra i skymundan i semifinalerna till Breeders’ Crown. Skulle det bli lite dåliga förhållanden så att det kan ta emot för täthästarna tar han ner väldigt många till slut. Jag tror att det blir väldigt svårt att slå favoriten (4 Zarenne Fas), som jag tycker har en väldigt bra uppgift på pappret, men väljer man att gardera honom tycker jag att Roofie är ett givet streck.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-9 Johan Untersteiner 2140/6 B 2 14.5 21
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2140/2 C 2 12.9 29
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/6 D 1 14.6 45
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2180/12 A 1 15.4 39
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/4 D 2 14.5 68
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Johan Untersteiner 2640/1 D 0 g 292
2018-08-26 2018-08-26 Charlottenlund-8 Johan Untersteiner 2000/4 C 4 13.8 92
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-4 Kenneth Haugstad 2640/4 B 2 15.6 110
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-6 Peter Ingves 2140/3 B 2 15.0 102
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-1 Johan Untersteiner 2140/3 A 6 15.7 51
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-3 Johan Untersteiner 2140/9 B 3 15.3 122
2018-05-23 2018-05-23 Åby-7 Johan Untersteiner 2140/9 A 4 15.3 37
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 Johan Untersteiner 2160/6 C 2 15.1 37
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/3 D 1 17.2 102
2019-11-16 2019-11-16 Bjerke-10 Christoffer Eriksson 1609/9 C 0 14.5 241
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-6 Johan Untersteiner 2140/10 B 5 13.3 102
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Peter Untersteiner 2140/8 C 4 13.7 367
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/12 B 5 14.9 82
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-11 Johan Untersteiner 2640/2 B 5 13.1 414
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-11 Johan Untersteiner 2640/4 D 1 12.5 553
2019-08-10 2019-08-10 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/5 D 0 12.5 607
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-10 Johan Untersteiner 2140/12 D 0 13.3 667
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 15.1 75
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2140/2 C 2 14.3 33
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-7 Johan Untersteiner 2140/6 C 0 15.0g 123
2020-12-20 2020-12-20 Vincennes-2 P Vercruysse 2850/9 D 0 857
2020-11-12 2020-11-12 Vincennes-3 Guillaume Martin 2175/2 C 0 256
2020-10-24 2020-10-24 Estland-2 D Thomain 2150/11 D 0 603
2020-10-02 2020-10-02 Vincennes-1 G Gelormini 2850/5 C 0 372
2020-09-17 2020-09-17 Vincennes-8 G Gelormini 2100/12 D 0 696
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Peter Untersteiner 1640/3 D 5 12.0 90
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Ales Pavsic 2140/8 B 1 14.2 20
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-8 Johan Untersteiner 2660/9 B 0 14.7 61
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-7 Johan Untersteiner 1640/3 D 0 12.1 201
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2140/4 C 5 13.9 97
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Stefan Persson 2140/11 D 6 12.2 213
2020-05-17 2020-05-17 Charlottenlund-7 Johan Untersteiner 2000/6 C 6 14.7 52
2020-05-09 2020-05-09 Åby-9 Stefan Persson 2140/12 D 3 12.5 644
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/3 C 2 14.3 37
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 3160/2 D 4 15.9 102
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Johan Untersteiner 1640/12 D 0 12.0 150
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-10 Stefan Persson 2140/4 D 0 g 244
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2140/6 D 3 13.3 39
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-11 Johan Untersteiner 2640/3 D 0 16.1 73
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-9 Christoffer Eriksson 2140/10 D 7 13.6 302
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-9 Christoffer Eriksson 1640/5 D 2 12.9 67
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-11 Christoffer Eriksson 2140/6 C 4 14.0 581
2021-01-12 2021-01-12 Vincennes-4 K Petitjean 2700/7 C 0 207
2021-01-01 2021-01-01 Vincennes-6 P Vercruysse 2850/11 C 0 2069
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-4 Jörgen Sjunnesson 2140/7 D str
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-9 Gustav Johansson 2180/7 C 5 14.7 119
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-8 Gustav Johansson 2680/8 B 5 14.8 24
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-6 Peter H Sjöberg 2140/11 B 4 14.5 82
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-1 Gustav Johansson 1640/5 D str
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 3180/7 D 0 15.3 231
2023-04-26 2023-04-26 Åby-6 Stefan Persson 2140/12 C 5 13.5 427
2023-03-28 2023-03-28 Jägersro Trav-9 Gustav Johansson 3180/7 C 4 15.9 29
2023-03-18 2023-03-18 Momarken-5 Gustav Johansson 3180/10 C str
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-5 Gustav Johansson 2140/2 C 0 13.4 206
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-8 Gustav Johansson 2160/5 C 4 14.1 235
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-6 Gustav Johansson 2160/9 C 1 16.1 273
2023-01-12 2023-01-12 Åby-8 Gustav Johansson 1660/10 B 6 13.4 404ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se