Rio Alta Wine travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rio Alta Wine travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rio Alta Wine har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-2 William Ekberg 2640/5 C

Nyheter för travhäst Rio Alta Wine


Mannen hade prickat för tre hästar i den sista avdelningen. Favoriten Greensboro Zet galopperade direkt i starten och King Kennedy förlorade spet..


Mannen hade prickat för tre hästar i den sista avdelningen. Favoriten Greensboro Zet galopperade direkt i starten och King Kennedy förlorade spetsstriden och blev fast utan lucka i ledarryggen. Den tredje, Letsdoit, ströks ur loppet kort innan start och lämnade därmed plats för förstareserven Barack Face på systemet. Men det visste inte vinnaren om när loppet gick.
– När jag inte såg Letsdoit trodde jag först att den också hade galopperat. Men sedan upptäckte jag att den var struken. Så jag ser att Barack Face går in som reserv, och så gick den ju dessutom dit och vann, säger han och skrattar.
Men helt odramatisk var inte segern då det hela avgjordes på målfoto.
– Jag trodde faktiskt inte att den hann fram först. Det var mycket tur att få in det här. Jag hade från början inte tagit med den som vann, skrattar han.

”Jorma är outstanding”
60-åringen brukar spela på V86® och V75® varje vecka och gör ofta systemen tidigt. Onsdagens system gjordes flera timmar innan starten.
– Jag brukar skriva ut ett program och börja från sista loppet. Jag tar egentligen alltid med Kolgjinis, men tyckte att det var för mycket galopper på slutet när jag tittade på Barack Face, förklarar han.
Vinsten på onsdagens system blev totalt 1 542 923 kronor. Storfavoriten Gooner hade vinnaren spikat i den första avdelningen. I den andra fick han på två hästar med skrälllen Global Etalon, som vann med Jorma Kontio i sulkyn.
– Jorma är outstanding. Jag tar stor hänsyn till hur kuskarna kör. De som vinner mycket sitter sällan fast. Det är det som skiljer dem åt. Det är det som Jorma Kontio är så himla bra på. Man måste både vara kvick i tanken och taktisk som kusk, menar vinnaren.

”Tio-oddsare på tio-oddsare”
Framgångarna fortsatte och både i den tredje och fjärde avdelningen fick han in ytterligare två skrällar på få streck.
– Jag hade sådant flyt, det var tio-oddsare på tio-oddsare!
När sedan Rio Alta Wine vann med en nos över storfavoriten Chitchat i den sjunde avdelningen fick utdelningen sig ytterligare en rejäl skjuts uppåt.
– Jag hade tre hästar i det loppet och tänkte innan att ”det här kan jag inte loosa”. Jag förstod att utdelningen skulle bli minst en miljon. Det här var väldigt roligt.

Julia Björklund


Solvalla delade på V86 med Bergsåker och på huvudstadsbanan tillägnades kvällen nyligen bortgångna Margareta Wallenius-Kleberg..


Solvalla delade på V86 med Bergsåker och på huvudstadsbanan tillägnades kvällen nyligen bortgångna Margareta Wallenius-Kleberg. Samtliga avdelningar på det som var hennes hemmabana utgjordes av Margaretas Tidiga Unghästserie för tre- och fyraåringar och det bjöds på många fina prestationer. En av dem stod Stefan ”Tarzan” Melander-tränade Delicious Maker för då hon efter en slutrunda i tredjespår skrällde i loppet för fyraåriga ston.
- Det var första gången jag körde henne men ”Tarzan” sa att hon var i bra ordning och att han hade en bra feeling. Det hade jag också ända tills hon kopplade grepp lite för tidigt och sedan bromsade till och ville vänta in de andra. Men sedan visade hon vilken härlig häst hon är och stack undan enkelt, sa Carl Johan Jepson.

Segspurt till målfotoseger
Det var ytterst nära att Stefan Melander även fick räkna in segern i de fyraåriga grabbarnas avdelning, och då hade inget system prickat in alla rätt på V86. Men i sista steget fick hans Xanthis Hilton sträcka vapen mot andrahandsspelade Barack Face, som spurtade till målfotoseger tillsammans med sin tränare Adrian Kolgjini.
- Det var i princip det första lopp han fick i kroppen den här säsongen och det var därför han hade lite svårt att växla tempo på upploppet. Det var en ”segspurt” i dag men speeden kommer, sa Jägersrotränaren.

Treåriga skrällar
Avdelningen för treåriga hingstar och valacker var stängd vid 300 000 kronor intjänat, samma summa som står på segercheckarna i Margareta-loppen, och den nätta summan spurtade 14-oddsaren Global Etalon hem sedan han med Jorma Kontio bakom sig fått fritt spurtutrymme från tredje par invändigt.
- Helt fantastiskt! Jag tror att den här är rätt så bra, sa hästens tränaren Fredrik Wallin.
I loppet för treåriga ston, som var stängt vid samma belopp som för de jämnåriga grabbarna, visade sig Mattias Djuse-tränade sexprocentare A Teaser starkast, och framför allt snabbast, när hon väl understödd av Rikard N Skoglund speedade förbi ledande favoriten Kitty Mearas in i slutkurvan och därefter höll undan till seger.
- Det är populärt nu att man ska ta det lugnt när man styr på på långsidan, men jag tyckte att jag hade så fint drag i hästen och jag ville utnyttja det och inte ta det lugnt i svängen. Hon är väldigt snabb, sa Rikard N Skoglund.

Blickar mot storloppen
Övriga lopp ingående i V86 avgjordes på Bergsåker och där bar Gooner omgångens tyngsta favoritskap. Det stod han pall för då han pilade till ledningen och sprintade undan till mycket enkel triumf.
- Vi siktar självklart mot något större lopp i sommar. Vilket vet jag inte men han hör hemma där, sa hästens tränare och kusk Daniel Wäjersten.
Resterande avdelningar vanns av Mikael Björklunds Kaksi (Jan-Olof Johansson), Catarina Hedlunds Shehuntyoudown (Emilia Leo) och Jörgen Westholm-tränade Rio Alta Wine (William Ekberg).
På V86 delade åtta rätt ut 1 397 382 kronor, sju rätt 10 331 kronor och sex rätt 638 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Spring Race inledde travfesten i påsk med V75 i Gävle under Skärtorsdagen. Det bjöds på fina prestationer överlag men i det avsl..


Spring Race inledde travfesten i påsk med V75 i Gävle under Skärtorsdagen. Det bjöds på fina prestationer överlag men i det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker fick vi se något extra. Hustle Rain visade stor talang redan i fjol när han vann fem lopp på tio starter. Han ser nu ut att ha övervintrat väl och lite bättre än vad tränaren Mattias Djuse hade förväntat sig.
– Det här var jäkligt bra. Det är en kanon. En ruggig häst, sa Djuse efter att Hustle Rain bombat runt ovalen och vunnit lekande lätt från ledningen för Magnus A Djuse. Segertiden skrevs till 1.13,4/2140a efter en avslutning runt 1.10 sista femhundra meterna.
– Om två veckor är det kval till Kungapokalen så det siktar vi på. Det är lite extra till häst som har det mesta. Tidigare har han varit lite ambitiös men idag var han jättelugn och fin. Han gick med tunga järnskor, vanlig vagn och fast huva så det finns mycket kvar att ta av. Vi har inte dragit några växlar ännu, sa Mattias Djuse vars egentränade hästar i år hittills har sprungit in 4,3 miljoner kronor vilket ger en tredjeplats i landets tränarligan bakom Tomas Malmqvist och Johan Untersteiner.

Månlykke A.M. föll när Pydin hade uppvisning
En imponerade prestation under kvällen fick vi även se i kallblodsloppet. Men det var inte den comebackande favoriten Månlykke A.M. som den här gången fick sträcka vapen i årsdebuten. Det var istället Pydin som var ensam på plan efter att Tomas Pettersson resolut kört till ledningen mitt i loppet. Den för dagen barfotatravande Pydin var sedan helt överlägsen och vann med ”halva upploppet” i mycket övertygande stil. Elvaåringen tränas av Niclas Trostemo på Hagmyren och segertiden blev finfina 1.22,1/2160 meter.
Tvåa på behörigt avstånd blev Månlykke A.M. som trots ett fint lopp aldrig kunde gå i närkamp eller hota ledaren. Trots att han avslutade sista varvet efter 1.22 så var han chanslös att nå ifatt.
– Jag är nöjd med min häst som gjorde ett bra lopp. Pydin var ju väldigt bra, sa Gunnar Melander.
– Nu har vi ett lopp på hemmaplan i Bollnäs den 20:e så då kör vi där. Sedan tar vi ett lopp i taget. Men det kan ju hända att han är i toppform till Elitkampen.

Jättefin årsdebut av Sourire Frö – ”Fantastiskt skönt”
En jättefin årsdebut fick vi se i den inledande avdelningen på V75. Det var Sourire Frö som hade en riktig toppsäsong i fjol och som tränaren Ulrika Wällstedt på nytt visade upp i ett fantastiskt fint skick. I fjol stångades Sourire Frö mot de bästa i fyraåringskullen och nu fick han inleda det nya året med en suverän fullträff. Han öppnade bra men kunde inte vara med och köra om någon ledning. Magnus A Djuse gjorde dock slag i saken redan ut ur den första kurvan och körde resolut till och i ett huj hade Sourire Frö tagit över befälet varvet från mål. Han drog sedan ifrån enkelt och vann på tiden 1.11,8/1640a.
– Det här var fantastiskt skönt, utbrast en rörd Ulrika Wällstedt.
– En årsdebut är alltid en årsdebut och det är ingen häst som glänser innan eller är något träningslejon.

I övrigt på V75 noterades att…
…William Ekberg tog hem den andra avdelningen genom att från ledningen styra in Jörgen Westholm-tränade Rio Alta Wine till en lätt seger.
…En dubbelseger för Robert Bergh blev det i den fjärde avdelningen där chefen själv satt bakom vinnande Laredo Boko och Bergh fick se Erik Adielsson styra in L.L.Labero till andraplatsen.
…Det Stefan Melander-tränade stallskriket Decision Maker vann för Örjan Kihlström och höll undan i en duell som utkämpades med utvändige Kalla Westwood som höll starkt till andraplatsen.
…Dubbelseger blev det även till tränaren Fredrik Wallin som fick se sin Iceland Falls vinna enkelt före stallkamraten Ies Juvel.
Sju rätt på V75 gav 12 461 kronor.
Närmast väntar V75 under Långfredagen i Färjestad när Spring Race travar vidare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hästägarekristallen på Sundbyholmstravet bjöd på en klart annorlunda duell. Svante Ericssons elithäst Phoenix Photo var tillbaka..


Hästägarekristallen på Sundbyholmstravet bjöd på en klart annorlunda duell. Svante Ericssons elithäst Phoenix Photo var tillbaka på banan efter ett två månader långt tävlingsuppehåll och han spelades till andrahandsfavorit från tredubbla tillägg. Mest spelad var Markus B Svedberg-tränade talangen Dee Godfather, och han fick dundra på i högt tempo i ledningen.
- Jag tyckte att jag körde en sekund för fort på varvet men jag blev lite lurad av att han lade så mycket mark under sig. Men det är ju så det ska vara, blir man lite fartblind är det väldigt bra, sa Magnus A Djuse, som gick ut på slutrundan i stor ledningen efter en inledningsrunda på 1.13,5.
- Det kändes bra varvet från mål, även om man inte vet hur stumma ben det blir när banan är lite tungsprungen.
In mot sista sväng närmade sig Pheonix Photo hastigt och när han vid upploppets början var uppe i rygg såg det kritiskt ut för den ledande treåringen. Men Dee Godfather visade mycket fin inställning och höll undan till säker seger med en längd.
- I slutkurvan hade jag torskfrossa när Phoenix Photo bara var någon längd bakom, min häst är orutinerad och jag tänkte att det normalt blir svårt att stå emot, men han sträckte på sig och det var väldigt tufft gjort.
Det var Dee Godfathers andra seger i tredje starten och den belönades med 50 000 kronor. Kilometertiden på den kladdiga banan skrevs till 1.15,1 över 2 140 meter. Pheonix Photo skar mållinjen på nya rekordet 1.13,2.
William Ekberg, som i söndags vann EM för lärlingar på Mallorca, håller fortsatt fin kuskform och tog en dubbel inom V64 med Fredrik Linder-tränade duon Rio Alta Wine och Joy Alissa. På V64 delade sex rätt ut 1 644 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Uttagningsloppen KungapokalenFörsök 11 Rio Alta Wine – Örjan Kihlström2 Toto Barosso – Peter Untersteiner3 Hat Trick – Bj&..


Uttagningsloppen Kungapokalen

Försök 1
1 Rio Alta Wine – Örjan Kihlström
2 Toto Barosso – Peter Untersteiner
3 Hat Trick – Björn Goop
4 Capital Gain C.C. – Oskar Kylin-Blom
5 Wild West Diamant – Robin Bakker
6 Big Top Lindy – André Eklundh
7 Hopeusteponalego – Claes Sjöström
8 Beacon Kronos – Ulf Ohlsson
9 Rome Pays Off – Robert Bergh
10 Fire n’Fury – Jorma Kontio

Försök 2
1 Brambling – Örjan Kihlström
2 Bitcoind’ Arc – Jorma Kontio
3 Selected News – Torbjörn Jansson
4 Devs Definitif – Mattias Djuse
5 Hombre D. – Oskar Kylin Blom
6 Fire Piston – Stefan Persson
7 Playing Trix – Anders Eriksson
8 Hollywood Story – Magnus A Djuse
9 Lucifer Sam – Peter Untersteiner

Försök 3
1 Önas Prince – Per Nordström
2 Sultan Norrgård – Erik Adielsson
3 Castillo – Ken Ecce
4 Despot Power – Kim Eriksson
5 Mister Hercules – Örjan Kihlström
6 Fade to Black Ås – Claes Sjöström
7 Global Bookmaker – Mattias Djuse
8 Kuyt F. Boko – Robin Bakker
9 Maesteraemon – Björn Goop

Försök 4
1 Bandido Gar – Jorma Kontio
2 Staro on the Rocks – Carl Johan Jepson
3 Furies Rain – Peter Untersteiner
4 Jacoby Keeper – Torbjörn Jansson
5 Hemisphere – Claes Sjöström
6 Comes With Age – Mats E Djuse
7 Manny Muscle – Erik Adielsson
8 Southwind Hillrazr – Örjan Kihlström
9 Epimetheus – Ulf Ohlsson
10 Hennessy Am – Björn Goop

Uttagningsloppen Drottning Silvias Pokal

Försök 1
1 Ester Wibb – Oskar J Andersson
2 Riptide Bay – Björn Goop
3 Sayonara – Carl Johan Jepson
4 Crashed Eggs – Torbjörn Jansson
5 Anice Cake – Kevin Oscarsson
6 Fifty Cent Piece – Robert Bergh
7 Alien Hill – Ulf Ohlsson
8 Bring Me Wine – André Eklundh
9 Chiffchaff – Erik Adielsson
10 Begum Kronos – Peter Untersteiner

Försök 2
1 Helluva Am – Jorma Kontio
2 Bank Wise As – Erik Adielsson
3 Chablis Ribb – Ulf Ohlsson
4 Joy Alissa – Claes Sjöström
5 Honey Mearas – Örjan Kihlström
6 Hazyshadeofwinter – André Eklundh
7 Globalizer – Stefan Persson
8 A Cash Machine – Kevin Oscarsson
9 Hall of Am – Magnus A Djuse
10 La Sassicaia – Peter Untersteiner
11 Generator – Björn Goop

Försök 3
1 Eagle Eye Sherry – Björn Goop
2 Sashay Kemp – Mika Forss
3 Emelie E. – Thomas Uhrberg
4 Raya D.E. – Jorma Kontio
5 Stella Nova Race – Örjan Kihlström
6 Paramount Tile – Erik Berglöf
7 Florist – Kevin Oscarsson
8 Philomenia – Magnus A Djuse
9 Nikita Sunrise – Ulf Ohlsson
10 Woodbury Wine – Peter Untersteiner
11 Global Benchmark – Johan Untersteiner

Försök 4
1 Joyful Trix – Örjan Kihlström
2 Keflavik – Claes Sjöström
3 Namaste – Joakim Lövgren
4 Supercute – Thomas Uhrberg
5 Barbro Kronos – Erik Adielsson
6 Betting Pacer – Björn Goop
7 Aperfecttric – Jim Oscarsson
8 Kirsi Boko – Peter Untersteiner
9 Kiara C. Boko – Olle Alsén
10 Kattis J. Boko – Conrad Lugauer
11 Destiny Laughed – Mika Forss

Joakim Brundin, Kanal 75


Med travlegendaren Björn ”Skräcken” Linder som pappa var det naturligt för Fredrik Linder att hamna inom travsporten. Efter ett uppeh..


Med travlegendaren Björn ”Skräcken” Linder som pappa var det naturligt för Fredrik Linder att hamna inom travsporten. Efter ett uppehåll har han fått tillbaka suget och driver nu ett framgångsrikt stall tillsammans med sambon Magdalena Eriksson.
– Utan ”Magda” hade jag inte varit där jag är i dag. Hon står för finliret och jag för grovjobbet i verksamheten, hälsar 48-årige Fredrik Linder, som håller till på en gård i Avesta.
Fredrik Linder är mer eller mindre uppväxt i stallet, där han som tioåring fick ta hand om sin första ponny vilket var en fin inskolning. Sedan jobbade han åt farsan i tio år innan han drog igång som egen 2000.
Men vägen fram till dagens fina tränarrörelse har långt ifrån varit spikrak. 2007 fick nämligen Fredrik en häst över sig och krossade två nackkotor.
– Jag opererades och fick två proteser. Men jag hade väldigt ont efter det och det blev för tungt för kroppen och det blev svårjobbat så jag valde att lämna in licensen.
Istället började han inom bageribranschen där han fick anställning hos sin mor Gunilla i Avesta där han stannade i tre år.
– Det påminde lite om travlivet med tidiga morgnar och sena kvällar. Jag trivdes, säger Fredrik Linder.
Men samtidigt fick han tillbaka suget efter hästarna med hjälp av vännerna Jörgen Westholm och Stefan ”Tarzan” Melander. Hos den senare träffade han sin nuvarande sambo Magdalena.
– Vi hade ett distansförhållande i fyra år, men sedan flyttade hon hit till Avesta och vi bestämde oss för att starta upp en verksamhet tillsammans.

Två storsegrar
Paret fick en bra start 2018 då Zeus Bi vann Breeders´ Course-finalen för treåringar på Jägersro under Hugo Åbergs-kvällen på Jägersro med Erik Adielsson i vagnen, förstapriset var 600 000 kronor.
2019 kom nästa storseger för Team Linder då Zeta Wise As vann både försök och final av Stosprintern i Halmstad med Kevin Oscarsson som kusk. Förstapriset var på 800 000 kronor och glädjen var total bland alla inblandade i vinnarcirkeln.
– Stora segrar och det är sådana man drömmer om i det här yrket, menar Fredrik.
I våras bestämde ägaren Stall Courant att den vindsnabba italienskan skulle gå till avel.
– Hon befinner sig i USA och har alla förutsättningar för att lyckas i aveln. Exteriört var hon en naturbegåvning med ett härligt klipp i steget. Det vore läckert om jag kunde få in en avkomma efter henne, säger Fredrik Linder.

Ljus framtid
Med en sådan profil borta i stallet har Fredrik Linder och övriga teamet kämpat vidare med bra resultat. På 230 starter har det blivit 33 segrar och 2,6 miljoner kronor inkört. Den största segern hittills under året tog Expensive då han vann ett lopp på V75 i Gävle i slutet av maj.
När det gäller framtiden för stallet ser den ljus ut. 38 hästar står på träningslistan där det finns tolv ettåringar och nio tvååringar.
– Men även våra treåringar har varit fina. Rio Alta Wine vann på ett fint sätt på Solvalla i förra veckan och med honom siktar vi på Kungapokalen nästa år. När det gäller Joy Alissa avslutade hon med seger för två veckor sedan på Romme. För hennes del laddar vi mot Drottningens Pokal.

Toppchans på hemmaplan
En som kan öka på den fina statistiken till stallet är Isa. Det fyraåriga stoet startar i GS75-6 på hemmabanan från spår 2 bakom startbilen med Mika Forss i vagnen. På 15 starter under året har hon tagit fem segrar och totalt travat in 332 900 kronor.
– Det ser ut som spets och slut om jag får bestämma. Hon är ruggigt kvick iväg bakom bilen och allt har verkat bra med henne i jobben inför den här uppgiften. Hon kommer att få hålla igång under vintern och jag tror hon har en hel del att hämta.
Hon brukar normalt gå barfota fram men tvingas nu gå med skor runt om. Hur ser du på det?
– Det är ingen nackdel utan hon hanterar det bra. Jag tror det är värre för många konkurrenter att få skor på hovarna, säger Fredrik Linder.
Det ser alltså ut att bli ett fint slut för 2020 för Fredrik Linder.
Och till nästa år ser det ännu bättre ut...

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Fredrik Linder 2140/7 C 1 14.5 152
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Fredrik Linder 2140/7 C 0 17.0 110
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-4 Fredrik Linder 2140/7 D 1 16.2 105
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Fredrik Linder 2140/4 B 1 17.1 37
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Torbjörn Jansson 2140/7 A 0 19.3g 35
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Torbjörn Jansson 2140/10 C 5 17.0 198
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-1 Fredrik Linder 2140/9 D 0 g 243
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-1 Fredrik Linder 2140/8 D 0 17.9 176
2021-11-09 2021-11-09 Romme-4 Torbjörn Jansson 2160/6 C 0 g 138
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-6 Anders Eriksson 2160/5 A 0 20.5g 22
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2140/8 B 3 13.6 89
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-6 Fredrik Linder 2140/3 C 2 14.7 56
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-7 Fredrik Linder 2660/10 B 0 16.9 62
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-9 Fredrik Linder 2140/12 C 0 16.5g 376
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-8 Fredrik Linder 2140/8 D 0 13.1 898
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-4 Fredrik Linder 2140/3 C 3 14.8 233
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-7 Fredrik Linder 1640/10 D str
2021-04-23 2021-04-23 Åby-4 Örjan Kihlström 2140/1 D 0 g 143
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-6 Fredrik Linder 2140/1 C 5 16.8g 125
2022-11-12 2022-11-12 Eskilstuna-11 William Ekberg 2140/9 C 8 13.5 417
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-4 William Ekberg 1640/2 B 1 13.8 33
2022-10-14 2022-10-14 Romme-6 Claes Sjöström 2140/10 B 4 14.7 32
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-8 William Ekberg 2140/5 D 2 12.8 84
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-7 William Ekberg 2140/12 D 2 13.9 463
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-7 William Ekberg 2140/5 B 1 15.1 24
2022-07-23 2022-07-23 Romme-3 Fredrik Linder 2140/12 B 6 15.3g 59
2022-06-08 2022-06-08 Romme-2 William Ekberg 2140/3 D 0 g 146
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-7 William Ekberg 2140/4 B 3 15.4 153
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-2 Fredrik Linder 2660/12 A 5 16.8 116
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-7 Fredrik Linder 2140/4 B 0 18.4g 90
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-10 William Ekberg 2640/8 C 4 15.4 340
2023-11-29 2023-11-29 Solvalla-7 William Ekberg 2140/8 D 0 13.0 589
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-7 William Ekberg 2140/6 C 0 13.9 177
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-7 Ailin Berg-Almaas 2140/5 B 6 13.7 14
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-5 Mats E Djuse 2140/9 A 1 12.9 34
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-12 William Ekberg 3140/4 D 0 15.8 492
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-9 Jörgen Westholm 2140/5 C 2 13.6 67
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-2 William Ekberg 2640/2 D 0 g 241
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-9 William Ekberg 2140/7 C 1 13.6 90
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-5 William Ekberg 2140/4 C 0 g 93
2023-04-06 2023-04-06 Gävle-6 William Ekberg 2140/5 C 1 13.3 48
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-10 William Ekberg 2140/12 D 0 13.9 224
2023-02-22 2023-02-22 Solvalla-10 William Ekberg 2140/6 C 2 99
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-8 Jörgen Westholm 2640/10 B 7 18.2 44
2023-01-25 2023-01-25 Solvalla-10 William Ekberg 2140/10 A 0 g 133
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-6 William Ekberg 2640/6 B 1 14.1 41
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-11 William Ekberg 2140/2 B 0 g 131
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-5 William Ekberg 2640/10 B 1 14.0 34
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-3 William Ekberg 2140/5 A 1 14.8 22
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-8 William Ekberg 2640/6 B 3 15.2 109
2024-01-03 2024-01-03 Solvalla-9 William Ekberg 2140/5 C 7 14.6 275ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se