Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Rekord Rune travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rekord Rune travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rekord Rune har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Rekord Rune har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Rekord Rune


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och..


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och klart för årets upplaga i Halmstad då fyraåringarna drabbar samman. Det körs även en extra V75-omgång på torsdagen.
De tre främsta från varje heat går vidare till finalen, samt den bäst seedade fyran.
Robert Bergh har fyra hästar med och förutom Diamanten startar han även Mindyourvalue W.F., Explosive Merlot och Muscle Hustle.
Av övriga startande stjärnor kan nämnas Rajesh Face, Makethemark och Dominion Beach.

Heat 1, V75-2
1. MINDYOURVALUE W.F. – Johnny Takter
2. REKORD RUNE – Carl Johan Jepson
3. RACING MANGE – Joakim Lövgren
4. SOBEL CONWAY – Peter Untersteiner
5. ROCKY HANOVER – Johan Untersteiner
6. FRIEND OF NATURE – Adrian Kolgjini
7. DIAMANTEN – Robert Bergh
8. UPPOHOPPA – Örjan Kihlström

Heat 2, V75-3:
1. PAUL THE APOSTLE – Örjan Kihlström
2. RAWINDSKI – Johan Untersteiner
3. EXPLOSIVE MERLOT – Robert Bergh
4. UNITED LOVE – Björn Goop
5. RAJESH FACE – Lutfi Kolgjini
6. GANDHI BOKO – Christoffer Eriksson
7. LOUIE BRODDE – Erik Adielsson
8. GRANT BOKO – Ulf Ohlsson
 
Heat 3, V75-4:
1. ELECTRIC LIGHT – Peter Untersteiner
2. DUPREE – Björn Goop
3. MAKETHEMARK – Ulf Ohlsson
4. GLOBAL TRUST – Jorma Kontio
5. MUSCLE HUSTLE – Robert Bergh
6. SLIDING HOME – Jennifer Tillman
7. DOMINION BEACH – Örjan Kihlström
8. BASIC INSTINCT – Christoffer Eriksson

Kanal 75


Italienfödde Twister Bi har utvecklats väldeliga det senaste året och tagit sig in i eliten. Tränad av Jerry Riordan i Halmstad har han bla..


Italienfödde Twister Bi har utvecklats väldeliga det senaste året och tagit sig in i eliten. Tränad av Jerry Riordan i Halmstad har han bland annat varit med i Finlandia-Ajo och i Elitloppet. Nu kom en riktigt stor fullträff när han vann Norges största travlopp på Bjerke i Oslo. Christoffer Eriksson hittade ner i andra par utvändigt från sitt svåra utgångsläge med spår sju bakom bilen. Det blev sedermera tredje par utvändigt när Göran Antonsen sände fram Lionel utvändigt om ledande Dante Boko efter åttahundra meter. Christoffer Eriksson attackerade sjuhundra meter kvar med Twister Bi och i slutkurvan kom han ner i rygg på Lionel. Den sistnämnde ryckte åt sig en klar ledning in på upploppet och Twister Bi tog upp jakten. Han närmade sig hela vägen och kort före mål tog han sig förbi Lionel. Segertiden blev 1.12,6 över distansen 2100 meter med bilstart.
- Det känns fantastiskt och det är de här loppen man drömmer om att få vara med i och nu fick jag chansen att vinna. Man har suttit och tittat på de här loppen när man började med trav och det är den absolut största segern. En enorm glädje, sa Christoffer Eriksson som återigen gör ett kanonår som kusk.
- Han öppnade bra och fick en bra position men sedan gick det väldigt sakta mitt i loppet. Jag kände mig tvungen att ge mig iväg sjuhundra kvar och han kändes stark. Vi hade tur att komma ner i rygg på Lionel i sista sväng och fick gjuta lite mod i hästen. Han har gjort en enorm utveckling och tagit enorma kliv efter att ha haft en del problem tidigare. Jerry har gjort ett jättebra jobb med honom.
- Man vet inte om man ska gråta eller skrika. Jag är stolt över hästen, sa Jerry Riordan.

Lionel tapper tvåa
En strålande insats gjorde även Lionel som blev tvåa i mål efter att ha knäckt ledaren från dödens och kämpade storstilat in i mål.
- Jag var nummer två i dag i Norges största travlopp och det känns fantastiskt stort. Jag ska vara så pass ärlig och säga att mitt i sista svängen var jag 99 procent säker på att vinna. Kanske att jag körde lite försiktigt då, jag kanske hade fått ett större försprång om jag hade kört för fullt hela vägen. Men det gick väldigt fort till slut och Twister Bi var jättebra men det var även Lionel, sa Göran Antonsen.

”D.D.’s Hitman blev påkörd”
Trea i Oslo Grand Prix var favoriten Aubrion Du Gers och Jos Verbeeck. Efterspelet handlade en del om en trång situation ut på den första bortre långsidan mellan honom och D.D.’s Hitman med Ulf Ohlsson i sulkyn.
- Det var väldigt snävt och han blev påkörd helt enkelt. Han gick fantastiskt bra efteråt och var ganska obrukad i mål trots galoppen, sa Ulf Ohlsson medan däremot Jos Verbeeck bakom Aubrion Du Gers inte alls menade att det var någon störning och att han inte rörde D.D.’s Hitman.

Månprinsen A.M. återigen en vinnare
I övrigt den här V75-omgången på Bjerke så var Månprinsen A.M. tillbaka i vinnarcirkeln när han spurtade hem kallblodsloppet med 300 000 kronor i förstapris. Han profiterade på ett våldsamt tempo i täten där han satt en bit bak. Lome Brage snuvade favoriten Polara på ledningen in i första sväng men den öppningen kostade 1.15,9 de första femhundra metrarna. Polara fick återigen göra grovjobbet utvändigt om ledaren och föll verkligen med flaggan i topp. I andra par utvändigt satt Odin Tabac som angrep in på upploppet men Polara svarade denne hela vägen. Men precis före mållinjen kunde han inte svara en mycket bra spurtande Månprinsen A.M.
- Han visade att han var som bäst även senast på Solvalla men då fumlade jag till det. Det kändes jätteskönt att de hade kört så fort och jag hade fulla händer i sista sväng, sa Gunnar Melander.

”Hästen är som en bil att köra”
V75-omgångens mest streckade häst, Shadow Gar, gjorde sin plikt för Erik Adielsson. Det Erik Bondo-tränade stoet fick överta ledningen efter sexhundra meter och blev sedan tufft utmanad av Indoor Voices över upploppet. Storfavoriten höll dock undan säkert den sista biten.
- Den här hästen är som en bil att köra och jag var en lycklig passagerare. En ruggigt trevlig märr, hon fick sträcka på sig men jag tror också att hon är bättre bakifrån, sa Erik Adielsson.

I det inledande långloppet så kunde favoriten Titanium Gar köras till ledningen efter ett varv för Hugo Langeweg Jr. I flegmatisk stil höll han sedan undan knappt före en vasst spurtande Totem D’Azur.
Canari Match tog första segern för sin nye tränare Daniel Redén när han vann V75-4 för Örjan Kihlström. Han kördes tidigt till ledningen efter en dramatisk inledning där Poet Broline stördes till galopp i första kurvan. Canari Match tog sedan en lätt seger och avvisade Tango Negros angrepp på upploppet efter att den sistnämnde kommit loss ifrån rygg på ledaren.

Goop höll vad han lovade
Björn Goop hade lämnat klartecken i Björnkollen på atg.se på Phantasm Soa i den fjärde avdelningen och efter en fin resa i andra par utvändigt tog han sig kort före mål förbi en mycket tapper Makethemark som fått göra grovjobbet utvändigt om ledaren. Phantasm Soa bröt ut på upploppet mot Dominion Beach och domarna tittade länge på filmen om det var aktuellt att diska hästen men de valde att fria.
Rekord Rune var en riktig smällkaramell som vann V75-2 för Carl Johan Jepson efter en vass spurt. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen och lade grunden till att sju rätt gav 293 234 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins ..


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.
Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins Carl Philips Jubileumspokal en av banans festligare under året då våren hyllas.
Nu blev det blött, kallt och smutsigt. En decimeter snö föll under morgonen och några av de tävlande hade till och med problem med att ta sig till banan.
Peter Untersteiner rullade från Halmstad med hedershästen Poet Broline som årsdebuterade i Prins Carl Philips Jubileumspokal.
En kvarts miljon väntade vinnaren och loppet kom att avgöras i starten.
Femåringstoppar som Twister Bi och Target Kronos utmanade men kunde inte sticka upp mot andrahandsfavoriten.
Poet Broline satt i ledningen direkt och när Peter Untersteiner dessutom fick bestämma en del där framme gjorde det inget att hästen från Halmstad led av ringrost.
Första starten sedan i december slutade med seger med marginalen huvud och hals mot favoritspelade Twister Bi som var tapper utvändigt ledaren.
- Det är något grymt vad han flyger när startbilen släpper. Han accelerarar något onormalt mycket första 50 meterna och startsnabbheten gör att han ofta får bra löpningar, sa segerkusken Peter Untersteiner.

”Hoppfull under vägen”
Poet Broline travade de 1640 meterna på 1.11,4 på den av regn hårda banan i årsdebuten.
- Jag fick köra mitt eget tempo och jag blev hoppfull under vägen då han sprang och klippte med öronen. Det blev segt sista 100 men vi hann ju undan och årsdebuten kunde inte ha slutat bättre, sa Untersteiner.
Startblixten vann Kungapokalen under fjolåret och rundade av med seger i italienska fyraåringsloppet Gran Premio Continentale. Två spetsviktorior.
- Han är inne på sin tredje kanonsäsong. Det finns en hel del lopp numera för femåringarna och vi siktar på dem i första hand i år, sa Peter Untersteiner.

Starkt av Pasithea
Ett rumphugget rubriklopp för femåriga ston inledde omgången på Färjestadstravet.
Hästar ströks nämligen en efter en under veckan och med fina djur som stochampionatvinnaren Galactica, Treasure Kronos och In Toto Sund borta ur bilden seglade Pasithea Face upp som dagens största V75-favorit.
Allt ändade med en styrkedemonstration av det Lutfi Kolgjini-tränade stoet.
Adrian Kolgjini lyfte ut direkt kort efter start och satte av mot ledningen. Efter lite kubbning som kostade 1.11,0 första 500 kom så Pasithea Face till den åtråvärda piken efter 600 körda.

”Slå upp de djä…”
Det starka stoet ska köras ”på knock” och genom den sista kurvan drog Adrian Kolgjini undan och ruskade av sig allt vad motstånd hette.
Segertiden i Folke Hjalmarssons Minneslopp skrevs till fina 1.13,5 över 2140 meter, bilstart.
- Det var tråkigt att tre ströks - för jag hade sett fram emot att slå upp de djävlarna, sa Kolgjini illmarigt leende. Hon har inte riktigt fått sätta pricken över i ännu. Men hon kommer att göra det, för det här är något alldeles extra, sa Adrian Kolgjini.
Ägaren Anders Ström berättade att Pasithea Face eventuellt ska anmälas till Lovely Godivas Minne på Åby 29 april och att det därefter blir tävlande i USA i sommar.
Stoet övergår i Jimmy Takters regi och är anmäld till flera stora lopp over there.

I övrigt noterade vi att…
…Adrian Kolgjini blev dubbelsegrare på V75. En offensiv igen, nu med Like A Star som forcerades till täten 1500 meter från mål och sedan grillade utvändige favoriten Schatzi Fayline och stack undan. Överbetyg till Like A Star i Diamantstoet (tillika Top 7-loppet).
…trekilometersloppet (V75-6) blev en uppgörelse mellan de tre mest betrodda. Joakim Lövgren satt stilla med Alfas da Vinci ända till den sista bortre långsidan vilket blev avgörande. Fuxen avslutade fint och segrade närmast före Candor Hall. Favoriten Djali Boko galopperade i spets som slagen i början av upploppet.
...det var stenhårt i mål i lärlingsloppet. Målfotot visade att storskrällen (spelad på två procent) Rekord Rune och 24-årige Cracchiolo Christian var först i mål. Rekord Rune serverades en smygare och fritt blev det inte förrän kort före mål.
- Det här är otroligt stort, speciellt med den här hästen som jag följt från han var föl och fått börja köra på slutet, sa segerkusken som jobbar hos amatören Fredrik Steffensen på Åby.
…nioårige kallblodsvalacken Gärdsjö Aragon tog karriärens och även årets andra V75-seger i Th Egnells Memorial. Förra gången det begav sig var i januari. Då som nu satt lärlingen Billy Svedlund i sulkyn. Segerreceptet den här gången var ledningen från start till mål. Krister Palm från Gävle tränar.
…Åbytränaren Admir Zukanovic tog hem Copiads Segerpokal med Great King Wine. Stefan Söderkvist satt bakom fyraåringen.
…det vankas V75 igen redan på söndag (Påskdagen) då dalabanan Rommetravet tar emot. Utdelningen för sju rätt på långfredagen blev 250 411 kronor, sex rätt gav 1 701 kronor och fem rätt 119 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-22 2015-11-22 Åby-1 2140/10 7 17.8 252
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 1640/1 1 17.1 14
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 1640/2 6 15.2 757
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-1 1640/2 2 18.2 93
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Christian Cracchiolo 2140/10 C 7 15.3 278
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Christian Cracchiolo 2140/3 A 1 16.3 19
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Christian Cracchiolo 1640/2 B 0 15.1 79
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Christian Cracchiolo 2140/1 B 1 16.3 52
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Christian Cracchiolo 1640/7 C 1 12.7 108
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-9 Christian Cracchiolo 2140/4 D 0 15.7 1307
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Christian Cracchiolo 2140/3 A 0 g 33
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Maxime Marais 2160/13 D 3 17.3 261
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Christian Cracchiolo 2160/10 D 6 16.4 431
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-7 Christian Cracchiolo 2160/7 C str
2016-08-25 2016-08-25 Åby-7 Christian Cracchiolo 2140/12 D str
2016-08-04 2016-08-04 Åby-7 Christian Cracchiolo 2140/11 D 0 18.2g 1118
2016-05-19 2016-05-19 Åby-5 Maxime Marais 2140/8 D 0 19.8 646
2017-11-09 2017-11-09 Åby-9 Carl Johan Jepson 1640/5 B str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 Christian Cracchiolo 2640/9 A 0 17.0 70
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-7 Christian Cracchiolo 2140/15 A str
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 3160/6 B str
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-7 Carl Johan Jepson 1609/2 D 0 g 190
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-8 Christian Cracchiolo 1640/8 C 0 g 216
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-6 Carl Johan Jepson 2100/12 B 1 14.0 317
2017-05-25 2017-05-25 Åby-9 Carl Johan Jepson 1640/2 C 4 11.5 53
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-9 Christian Cracchiolo 2609/1 D 0 g 213
2017-04-28 2017-04-28 Åby-10 Johnny Takter 2140/8 D 0 13.5 430
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 Christian Cracchiolo 2140/10 D 1 14.7 295
2017-04-06 2017-04-06 Åby-9 Christian Cracchiolo 1640/2 D 0 15.2 94
2017-02-09 2017-02-09 Åby-5 Christian Cracchiolo 2140/9 C str
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-4 Christian Cracchiolo 2140/1 A 1 16
2017-01-12 2017-01-12 Åby-5 Christian Cracchiolo 1640/7 A str
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-7 Carl Johan Jepson 2480/4 B 4 16.6 38
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-3 Carl Johan Jepson 1609/3 D 0 12.2 376
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Kim Eriksson 2160/10 C 4 14.9 74
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Niclas Stenquist 2140/8 D 6 14.7 151
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-8 Mikael J Andersson 2160/10 B 0 19.2g 85ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se