Reckless travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Reckless travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Reckless har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Reckless har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Reckless


Att säga att en häst har ett ”mellanår” om den springer in nära en miljon kronor är hårt.Men Racing Mange är me..


Att säga att en häst har ett ”mellanår” om den springer in nära en miljon kronor är hårt.
Men Racing Mange är med och slåss i världseliten och kraven är högt ställda.
Det enda lopp hästen vann under förra året var Prins Daniels lopp i Gävle i maj vilket gav en plats i Elitloppet. Ett äventyr som slutade med en andraplats i försöket och en sjätteplats i finalen.
På torsdagen är det dags för årsdebut i ett vardagslopp för den högsta klassen på Åby. Hästen har tränat bra i vinter och känns fin men tränaren vågar inte skjuta ut hakan med tanke på utgångsläget bakom bilen i V64:ans sjätte avdelning.
Slide So Easy, Ferrari Sisu, Lionel N.O. och Reckless fick samtliga bättre spår än Lövgrens häst.
- Racing Mange hade absolut varit en het kandidat till segern från ett hyggligt läge. Från spår åtta kan man emellertid förlora vilka lopp som helst. säger han.
Racing Mange har sprungit in drygt fem miljoner kronor i karriären. I maj i fjol hittade man en riktig formtopp med hästen i maj - men att starta i Gävle helgen före Elitloppet menar tränaren var en felsatsning.
Vinnaren av H.K.H. Prins Daniels lopp har på senare år bjudits in till Elitloppet och så blir det även 2021. Brioni vann loppet i Gävle 2012 och spurtade sedan till sig segern på Solvalla helgen efter som den största skrällen i Elitloppets historia.
Racing Mange klarade det inte lika bra.
- Det är i sig inget negativt för honom att gå två lopp samma dag. Men med loppet i Gävle blev det tre lopp på åtta dagar. Om det ska bli någon laddning mot Elitloppet i år med den här hästen måste det bli en rättvisare matchningsplan. Det blev fel mot honom att han tvingades bekänna färg redan veckan innan, säger Joakim Lövgren.

”Andraplatsen hans livs lopp”
Racing Mange kvalade in till finalen via en andraplats i försöket. Efter ett lopp i ledarens rygg lyftes hästen ut i början av upploppet och såg mycket smidig ut då han skar mållinjen som tvåa.
I elitloppsfinalen räckte inte krafterna.
- Andraplatsen var väl hans livs lopp kan man väl säga. Sedan att han inte hann ladda om till ytterligare ett lopp, finalen, är honom förlåtet så klart när det var tredje loppet på kort tid, säger Joakim Lövgren.
Förra året blev det 945 000 kronor intjänat på 13 starter. Ett jättefint facit.
Men någon av de tre andraplatserna kunde gott bytas ut mot segrar menar tränaren.
- Om man tänker på prestationerna han gjorde ibland blev utdelningen lite klen. Hade han haft lite andra nummerlappar i de större loppen (bättre spår) hade det säkert blivit någon miljon till. Vi satsade mycket på Elitloppet och efter det var det som att formen sinade också. Men jag tycker att han var klart bra i STL Open-finalen i september där han gick i mål med krafter kvar som trea där på en bra tid, säger han.  

Laddar mot Paralympiatravet
Efter en lyckad träningsvinter hoppas man på en bra årsdebut på Åby och därefter kval till Paralympiatravet hemma på Jägersro lördagen 10 april.
- Vi har skruvat lite på träningen i år och till och med gett honom en större träningsdos. Så jag är nöjd med var jag har honom i träningen men vill ha kvitto på det i lopp sedan också. Elitloppet får vi se om. Jag vill att han ska kunna komma med laddade batterier det här året i alla fall så att han orkar två lopp ännu bättre. Att han var tredjehandsfavorit i finalen tyckte jag var bra gjort av honom. Att komma ut i ett så stort lopp som Elitloppet och ändå vara en av dem som tas på allvar – ja då kan vi inte göra annat än klappa om honom och säga att han har gjort det bra.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Bergsåker och Solvalla. En ensam vinnare med åtta rätt kan ta hem 14 miljoner..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Bergsåker och Solvalla. En ensam vinnare med åtta rätt kan ta hem 14 miljoner kronor enligt ATG:s beräkningar.
Favorit i den avslutande avdelningen är Victory Topline. Han gör en intressant årsdebut efter fina träningsrundor och startkatapulten torde bli svårslagen. Speciellt som att ett av de på förhand främsta motbuden, Maximus M.M., inte kommer att ”bråka” om täten i inledningen.
– Maximus M.M. (V86-8) är mycket tränad och har varit frisk och fin hela vintern. Han är väl förberedd och har gått ett rundbanejobb efter 1.21 full distans. Det är ett bra jobb här hemma på Sandemar, säger Morten Waage.

”Säger inte att han inte kan vinna”
Men trots ett perfekt läge med spår två bakom bilen väljer tränaren att ligga lågt med Maximus M.M. i comebacken.
– Jag vill gärna ha ett invändigt lopp så här i årsdebuten. Han är snabb ut men möter ett par bra hästar och man ska komma ihåg att han är uppe i en helt annan klass nu. Han kommer säkert att göra ett bra lopp men det blir nog svårt att vinna. Jag ser gärna att han sitter i rygg och går lite till slut, säger Morten.
Men tillägger snabbt:
– Jag säger inte att han inte kan vinna för det här är en bra häst och skulle han få ledningen och få köra 1.14 första varvet så vet man ju aldrig. Men känslan är så på förhand i alla fall och jag hoppas att Anders Eriksson ger honom ett snällt lopp.

”Hoppas att han kan duga på lördagarna”
Maximus M.M. har vunnit sex lopp på 28 starter och har varit bland de tre främsta i 14 av dem. Han har sprungit in 450 700 kronor och tränare Waage kommer att fortsätta matcha hästen i V75 framöver, precis som han gjorde i fjol.
– Jag hoppas att han kan duga på lördagarna, det är det som är målet. Vi kör barfota fram och med jänkarvagn som vanligt, och med helstängt huvudlag. Det är ju en väldigt snabb häst som är allround och inte ödslar så mycket krafter i loppen. Sedan ska han ta ett steg till i år men det hoppas och tror jag att han kan göra.

Hur är läget annars med dina V75-hästar Track Angle och Wreckless M.M.?
– Track Angle
har haft lite problem med sina blodvärden och pausat men är på gång nu igen. Däremot har Wreckless M.M. fått en varning på ett gaffelband som vi har varit och lyst i dag (tisdag) hos veterinären. Så han får bara vila och ta det lugnt i tre månader innan vi får kolla upp honom igen, säger Morten Waage.

Michael Carlsson, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Åtta SM-guld ska delas ut på Åbytravet på lördag.Sto-SM och Lärlings-SM är exempel på lopp som avgörs inom ram..


Åtta SM-guld ska delas ut på Åbytravet på lördag.
Sto-SM och Lärlings-SM är exempel på lopp som avgörs inom ramen för V75, med det tyngsta loppet sparat till sist.
V75-7 är ”stora SM”, Svenskt Mästerskap för elithästarna, med en halv miljon kronor i förstapris. Ingen av bröderna Fredrik B Larsson och Henrik Larsson har haft lyckan att vinna loppet, och även pappan Björn Larsson har gått bet.
Nu kan Fredrik B Larsson slå till. Solvallatränaren är en av förgrundsfigurerna på lördag med Milliondollarrhyme – rookien från årets upplaga av Elitloppet som väntas kunna blomma ut till en internationell stjärna nästa år.
- SM är verkligen ett statuslopp som man vill vinna. Men elftespåret som vi fick i lottningen drar ju ner förväntningarna mycket. Fast det är som det är. Vi ska ha chans ändå så klart om allt är som normalt. Jag tror att Milliondollarrhymes form ska vara ännu lite bättre på lördag också, säger Solvallatränaren.

”Det är nära nu”
Fem år gammal fick hästen från Solvalla en inbjudan till Elitloppet. Via en fjärdeplats i försöket spurtade Milliondollarrhyme in som femma i finalen bakom franske vinnaren Dijon.
Larsson lät bara hästen följa med i tempot som var och pressade inte hästen.
- Han levererade två jäkligt snabba avslutningar i försök och final av Elitloppet. Jag satt bara och åkte med och ändå tog han på dem över upploppet. Han var jätteduktig, säger tränaren.
I den senaste starten spurtade Milliondollarrhyme hem silverdivisionens final på Solvalla i hästens sista framträdande i den näst högsta klassen. Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst i början av november på Solvalla är ett lopp stallet har i tankarna som en avrundning på genombrottsåret 2019.
Men det kan lika gärna bli så att Svenskt Mästerskap på Åby blir årets sista start.
- Om han är lika fräsch efter loppet på lördag så kan det bli Silverhästen. Eller så ställer vi in efter SM och börjar med vinterträning. Det är i alla fall nära nu till bokslut.

Full fart mot Elitloppet
Fredrik B Larsson är öppen med att det är Elitloppet som gäller 2020. Inget tidig vårresa till Frankrike eller något sådant utan fullt fokus på det största på hemmabanan Solvalla.
- Jag hoppas ju att jag har en häst som ska duga bra där med tanke på vad han presterade i våras, säger Larsson.
Hur har det varit efter silverfinalen på Solvalla?
- Han känns jättefin. Han var väl inte i full form senast då han hade haft fem veckors uppehåll innan, och det är lite långt för honom. Det saknades lite tryck i benen på Solvalla trots att han var bra. Det känns i jobben att det är bättre ”kick” i stegen nu och formen ska vara ännu lite bättre på lördag.
Några ändringar i utrustningen inför SM?

- Prognoserna i dag (måndag) talar ju om att det kan bli regn i Mölndal på lördag. Men om banan blir bra tänkte jag köra honom barfota runt om för första gången. 
Vad kan ett skoryck göra tror du - kan det bli ett minusresultat?
- Jag har en bra känsla för att det ska ge en bra kick för honom. Jag hade tänkt spara barfotakörning till nästa år men det är liksom bra att veta lite hur han reagerar redan i år så att vi kan planera vidare. Det ska bli intressant om vi kan ta det i det här loppet då. Men då måste det vara bra underlag. I statistiken står att hästen gick barfota runt om i Elitloppet, men det är fel. Det var bara barfota fram den gången. Att han skulle ha gått utan skor bak i starten i Umeå i våras är också fel, han hade skor på alla fyra då. 
Du fortsätter tro på din häst men varnar för att läget kan ställa till det. Vilken av konkurrenterna är du mest rädd för på förhand?
- Det blev ett bra lopp, men Nadal Broline den har jag har mest respekt för när den är på topp. Den hästen har ju slagit av oss ett par gånger på speed i år. Nadal är otroligt vass då han är i ordning, slutar Fredrik B Larsson.

Startlista
Svenskt Mästerskap
2 640 meter autostart
1. Monark Newmen – Fredrik Persson
2. Sorbet – Örjan Kihlström
3. Nadal Broline - Stefan Persson
4. Disco Volante - Ulf Ohlsson
5. Reckless - Stefan Söderkvist
6. Usain Henna - Oskar J Andersson
7. Racing Mange - Joakim Lövgren
8. Mr Golden Quick - Magnus A Djuse
9. Global Trustworthy - Rikard N Skoglund
10. Digital Ink - Robert Bergh
11. Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
12. Rajesh Face - Adrian Kolgjini
Förstapris:
500 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Han säger att uppgiften är att guida tittarna mot alla rätt på V75 och V86.Men Per Skoglund gör mer än så.Han är progr..


Han säger att uppgiften är att guida tittarna mot alla rätt på V75 och V86.
Men Per Skoglund gör mer än så.
Han är programledaren som handgripligen fyller plånböckerna på sina följare.
En granskning av de båda andelskontona för V75 Klubben på ATG Tillsammans visar att Skoglund håvat in 11,4 miljoner kronor i vinster sedan han tog över ansvaret som spelläggare vid årsskiftet 2017.
Räkna av 5,4 miljoner i insatser så har vi en nettovinst på förbluffande sex miljoner kronor.
- Det känns fantastiskt. Jag blir stolt. Nu kan jag gå rakryggad. Och jag vet några som nog kommer att knipa igen truten ett tag…, säger Skoglund som inte kan hålla sig för när han får ta del av siffrorna.
- Jag visste förstås att det gått bra, vi har haft flera miljonvinster. Men samtidigt spelar man för stora pengar varje vecka så jag hade ingen koll på helheten. Det här var otroligt roligt att höra.

En andel per person
Söndagens storvinst kom samtidigt som Per Skoglund ledde V75-sändningen från Svenskt Travderby på Jägersro, en av landets största och mest penningstinna tävlingsdagar.
- Det var en väldigt intensiv dag när det hände saker hela tiden. Det var kuskar och tränare som grät och oerhört mycket känslor överallt. Jag hade förstås koll på att vi var med, men när Attraversiamo vann så tappade jag koll på V75-värdet. Det blev en glad överraskning att det betalade så bra, förklarar Per Skoglund som efter sändningen kunde konstatera att han spelat in 1,9 miljoner kronor åt 400 andelsköpare, där han själv var en.
- Ja, faktiskt. Den här gången hann jag köpa en andel själv, annars är det svårt att hinna eftersom de brukar ta slut direkt.
Andelarna i V75 Klubben kostar 50 kronor styck och det går bara att köpa en per person.
- Det är själva mallen för systemet. Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att vara med. Samtidigt vill jag inte att det ska bli inflation i antal system. Skulle vi lämna in fem likadana system så skulle det kännas mindre exklusivt, dessutom skulle det gå ut över utdelningen en sådan här vecka när vi hade två av elva vinnande system.
Den här söndagen blev återbärningen 4 811 kronor per andel och Skoglund har förstås fått ta emot åtskilligt med lovord från vinnarna.
- Människor är superglada. Man märker i kommenterarna och mejlen att många haft semester och har lite ebb i kassaflödet. Då kan en sådan vinst göra stor skillnad.

”Jättebra information”
Hur mycket tid och kraft lägger du ner på dina V75 Klubben-system?
- Hur mycket som helst. Jag lever med trav och startlistor varje dag så det är klart att jag går in för det, stenhårt. Man gör en analys från början, men sedan kan mycket förändras under tävlingsdagen och det gäller att vara vaken på allt som kommer fram i tv-programmet under de sista timmarna före start.
På vilket sätt?
- Alla vi som jobbar med V75-sändningarna, vårt mål är ju att hjälpa tittarna mot sju rätt. Vi visar alla värmningar, har två reportrar som springer runt på stallbacken i timmar och spelexperter som inte gjort annat än pluggat loppen hela veckan. Det är jättebra information för den som tittar och lyssnar, och det gäller självklart även för mig som programledare. Sedan gäller det att få ihop systemet, det är också en konst.
När lämnar du in systemet?
- Oftast blir det i sista reklampausen inför V75-starten. Jag vill gärna vänta så länge som möjligt för att inte missa något. I söndags hade jag tänkt spika Heart of Steel, Attraversiamo eller Reckless. Men då kom det jättebra information på några av konkurrenterna, Inti Boko, Mellby Drake och Vincent As. Det slutade med att jag gjorde ett spiklöst system, vilket jag egentligen tycker är helt idiotiskt, men den här gången blev det rätt.
Det är väldigt många människor som fått dela på de här miljonerna, hur ser du på det?
- Eftersom vi gör två likadana system och båda säljs i 200 andelar så blir det förstås inga miljoner till enskilda personer. Men de som är med i V75 Klubben är mycket medvetna om det. I många fall är det människor som inte vill spela för mer än 50 kronor på V75, men ändå uppleva spänningen av att vinna stort.
Har du några exempel på reaktioner du fått från vinnare?
- Det finns många. Jag minns någon som berättade att de äntligen kunde åka utomlands på solsemester, någon som fick pengar till att fira sin 40-årsdag. Senast nu i helgen fick jag ett mejl från en kvinna som berättade att hon råkat ut för en olycka på semestern som kostat 6 000 kronor, det var hela hennes buffert fram till nästa lön. Nu fick hon tillbaka nästan allt.
Är du lika framgångsrik när du spelar privat?
- Nej, tyvärr inte. Det är klart att jag vinner ibland, men inte på det här viset. Men hela grejen med Tillsammans är att man kan göra system som kostar 10 000 kronor, sådana insatser spelar jag inte för själv.
Hur bär man sig åt om man vill ha en andel i V75 Klubben?
- Då måste man hänga på låset på ATG Tillsammans och vara snabb. Vi släpper andelar klockan 18.00.00. På måndag och tisdag till V86 och på torsdag och fredag till V75. Trycket är hårt, jag försöker alltid få en andel själv, men lyckas väl bara en gång på tio ungefär. Det brukar ta ungefär 15 sekunder innan det är slutsålt.
Finns det någon möjlighet att se ditt system innan inlämning även om man inte har en andel?
- Ja, när systemet är inlämnat så går det att se på ATG Tillsammans. Normalt lämnar jag in ungefär tio minuter före spelstopp.
Nästa system som gäller är V86 på onsdag, kan du avslöja dina bästa vinnare?
- Jag har två stycken. 8 Queen Neo (V86-5) tycker jag är en bra spik. Sedan hoppas jag att 12 Bring Me Happy (V86-7) kan göra just detta, säger Per Skoglund.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag smäller det på Åby när Åby Stora Pris avgörs.Distansen är 3140 meter med bilstart och storfavorit bli..


På lördag smäller det på Åby när Åby Stora Pris avgörs.
Distansen är 3140 meter med bilstart och storfavorit blir Propulsion. I fjol utkämpade han en stenhård upploppsduell mot Readly Express och satte nosen först precis på mållinjen.
Propulsion lottades nu till spår nio – för övrigt samma spår som han hade i Hugo Åbergs förra veckan då hästen fantomspurtade till andraplatsen bakom Ringostarr Treb. Men den här gången är distansen således nästan dubbelt så lång som i sprinterloppet Åbergs.

Åby Stora Pris
3140 meter autostart
Häst – Kusk
1) Usain Henna – Jörgen Westholm 
2) Jairo – Joakim Lövgren
3) Pastore Bob – Johan Untersteiner
4) Milligan's School – Ulf Eriksson
5) Carat Williams – Gabriele Gelormini
6) Reckless – Björn Goop
7) Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
8) Makethemark – Ulf Ohlsson
9) Propulsion – Örjan Kihlström
10) Explosive Merlot – Christoffer Eriksson
11) Cash Okay – Erlend Rennesvik
12) Handsome Brad – Carl Johan Jepson

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Åby-9 3140/6 str
2015-10-28 2015-10-28 Åby-8 2140/5 0 16.4g 36
2016-11-26 2016-11-26 Vincennes-5 O Goop 2850/12 A 0 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2640/1 A 2 11.9 118
2016-10-15 2016-10-15 Åby-11 Björn Goop 2640/1 A 0 g 103
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Björn Goop 3200/14 A 2 13.0 29
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-7 Björn Goop 3200/14 A 1 14.2 24
2016-08-13 2016-08-13 Åby-11 Björn Goop 3140/2 B 3 16.6 73
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Björn Goop 3180/15 A 1 13.2 72
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Björn Goop 3180/12 A 2 13.5 24
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-5 Björn Goop 3180/14 B 0 g 21
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Björn Goop 3180/15 B 7 12.5 252
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Björn Goop 3180/11 D 2 13.4 488
2016-03-26 2016-03-26 Norge-4 Björn Goop 2960/15 A 0 78
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-9 Björn Goop 2140/10 C 5 11.9 164
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Sofia Adolfsson 1640/3 B 1 12.1 18
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Kaj Widell 2640/2 C 0 14.3 138
2017-10-14 2017-10-14 Åby-10 Björn Goop 2640/6 C 3 12.0 283
2017-08-12 2017-08-12 Åby-10 Kaj Widell 3140/6 C 2 14.6 33
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-11 Björn Goop 2680/10 B 2 13.1 88
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-7 Björn Goop 2640/2 D 4 11.9 181
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-5 Björn Goop 3180/15 D 3 14.8 47
2017-04-15 2017-04-15 Vincennes-3 B Goop 2100/1 C 0 43
2017-03-12 2017-03-12 Cagnes sur Mer-3 B Goop 2925/12 B 0 10
2017-02-16 2017-02-16 Vincennes-1 B Goop 2700/17 A 2 21
2017-01-29 2017-01-29 Vincennes-6 B Goop 2100/9 B 0 37
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2640/1 B 6 13.1g 280
2018-08-11 2018-08-11 Åby-12 Björn Goop 3140/2 C 3 13.5 252
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-4 Björn Goop 3180/10 B 1 13.1 26
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-12 Björn Goop 4200/11 B 5 16.1 32
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-7 Björn Goop 3200/8 C 2 14.6 19
2018-02-10 2018-02-10 Vincennes-6 E Raffin 2850/10 C 0 34
2018-01-21 2018-01-21 Vincennes-4 J.Y Ricart 2700/5 A 0 255
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-10 Björn Goop 2140/6 C 7 13.0 261
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Carl Johan Jepson 3140/3 C 4 14.3 306
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Stefan Söderkvist 2640/3 B 0 13.1 405
2019-10-12 2019-10-12 Åby-11 Stefan Söderkvist 2640/5 B 7 13.5 355
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-11 Björn Goop 2140/2 B 5 11.5 125
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Björn Goop 3200/10 A 2 13.5 18
2019-08-10 2019-08-10 Åby-11 Björn Goop 3140/6 B 4 13.1 230
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Björn Goop 3180/13 B 1 13.7 26
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-10 Björn Goop 2640/12 C 4 12.9 103
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Björn Goop 3180/15 B 2 12.9 39
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-8 Björn Goop 2680/12 B 2 12.7 35
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Björn Goop 2640/4 B 7 13.6 219
2020-04-12 2020-04-12 Romme-10 Björn Goop 2140/2 C str
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-7 Björn Goop 2140/2 C 2 11.2 90
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-7 Björn Goop 2140/8 C 3 12.9 427
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-7 Björn Goop 2140/8 D 0 17.0g 74
2021-11-17 2021-11-17 Solvalla-10 Björn Goop 2640/6 D 3 13.6 242
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2640/8 D 6 13.8 554
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-9 Björn Goop 1640/2 C 6 13.2g 115
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-5 Björn Goop 3180/8 C 0 g 93
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Björn Goop 3180/9 C 0 g 94
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-3 Björn Goop 2140/5 B 1 11.9 24
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-11 Björn Goop 2140/12 C 0 14.0g 879
2021-03-25 2021-03-25 Åby-9 Björn Goop 2140/4 C 0 14.3g 71
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-4 Björn Goop 2140/5 D 3 14.1 143
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-7 Björn Goop 1640/7 D 6 12.4 355
2023-04-12 2023-04-12 Åby-2 Stefan Persson 2140/9 D 0 14.8g 451
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-7 Björn Goop 2140/3 D 0 g 486
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-3 Björn Goop 2140/1 C 0 g 84ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se