Ready Trophy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ready Trophy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ready Trophy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Ready Trophy har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Ready Trophy


 150 000 kronor väntade vinnaren när Vaggeryd körde sitt största lopp för säsongen.Smålandsmästaren hade lockat et..


 150 000 kronor väntade vinnaren när Vaggeryd körde sitt största lopp för säsongen.
Smålandsmästaren hade lockat ett gediget fält garvade miljonärer där Svante Ericssons Phoenix Photo fick spelarnas förtroende.
Men det var loppets tre övriga nioåringar som skulle göra upp över upploppet.
Däremot blev det aldrig någon riktig kamp om förstapriset.
Heart of Steel har genom hela karriären visat sig oerhört svårpasserad då han kommer först och när Stefan Persson hittade favoritpositionen syntes tydligt att glöden finns kvar när han avfärdade sina utmanare och passerade fyra miljon intjänat.
- Fantastiskt kul att få köra så här fina hästar, det ger krydda till travlivet. Han klev iväg riktigt fint, sedan fick vi ett par små tryckare, men han gick undan på jättebra sätt, kommenterade Persson som satt upp bakom hästen för första gången.
Ordinarie kusk är annars Peter Untersteiner som gladdes lite extra åt segern, trots att han själv körde galopp med stallkamraten Toto Barosso.
- Det är jättekul att han kommit tillbaka så fin. Han gick en gaffelbandsskada och var borta ett år, men han har helt klart mer kvar att hämta.
Det har även kullkamraterna Husse Boko, Olga Utca och Phoenix Photo som satte ungtupparna på plats genom att i tur och ordning lägga beslag på platserna bakom.

Två system med sju rätt
Två ännu större överraskningar såg till att utdelningen på GS75 drog i höjden. Ulf Ohlsson satte dit Fredrik Persson-tränade Indro Jabado med två procent av insatserna i ryggen, medan Mikka Aho och Ready Trophy var ännu mindre betrodda då man slog till från ledarryggen på vassa 1.13,8/2 650 meter autostart.
Endast två system hittade rätt och utdelningen för sju rätt skrevs till 1 553 830 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Finalen av Winter Burst och tillika Multijackpoten avgjordes på V75® där det blev ett par rejäla skrällar i flera av av loppen. Efter s..


Finalen av Winter Burst och tillika Multijackpoten avgjordes på V75® där det blev ett par rejäla skrällar i flera av av loppen. Efter sju avdelningar återstod det 18,98 system som prickat in samtliga vinnare på V75 som avgjordes på Axevalla. Sju rätt gav 4 401 386 kronor, sex rätt betalade 11 908 kronor och fem rätt gav 640 kronor.
Vinstrikast blev ett gäng som spelar V75 Tillsammans och som satte FEM av de 19 system som fixade alla rätt. Belöningen blev 23 390 310 kronor som 50 andelsköpare delar på. Bakom succén döljer sig Carina Jönsson som driver ATG-butiken Direkten Sickla i Nacka utanför Stockholm. Carinas system, ”Tjejligan” kostade 125 kronor per andel och köptes av 50 spelare som således vinner 467 800 kronor per andel. Carina hade förlitat sig till Jorma Kontio och spikat Ready Trophy och hade med Phoenix Photo i den avslutande avdelningen på två streck.
– Vilken jäkla nyårspresent! Jag är alldeles chockad. Jag vågade inte se de två sista loppen, jag lagade mat istället, säger Carina Jönsson till Trav365.
Carina hade själv en egen andel i systemet och kommer att fira på bästa vis.
– Jag har öppnat en liten flaska champagne här.

Ny miljonvinst för Marie Vannebrants gäng
Näst mest vann ett gäng som spelar under Brascos paraply av Tillsammans-gäng. Det var återigen Marie Vannebrant, som tidigare har spelat in flera stora vinster, som slog till. Under ”Wannebrants BIG” satt systemet som en smäck och drog totalt in nästan 5,2 miljoner kronor som tio andelslirare delar på. Spikarna på det vinnande systemet var Dark Roadster och Phoenix Photo.
Noterbart är även att Harry Boy fixade sju rätt på tre system som kostade 48-, 96- respektive 324 kronor.

32 kronor blev 4,5 miljoner
I övrigt så var två av de vinnande systemen med sju rätt inlämnade i Finland och ett i Norge. Det minsta systemet med sju rätt kostade 32 kronor och var inlämnat på atg.se i Värmland. Belöningen blev nästan 4,5 miljoner kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sylvesterloppet var årets sista travlopp och krönte V75-omgången på Axevalla under Nyårsafton. Det var även finalen av Winter ..


Sylvesterloppet var årets sista travlopp och krönte V75-omgången på Axevalla under Nyårsafton. Det var även finalen av Winter Burst där omsättningen blev drygt 159 miljoner kronor på V75. Det blev också miljonregn för de som prickade in sju rätt på en rad som var svårfunnen efter flera skrällar. Men om vi börjar baklänges så var det Phoenix Photo som tog hem det nyinstiftade Sylvesterloppet och som blev årets sista vinnare. Den Svante Ericsson-tränade hästen hade inte startat på ett halvår men var sannerligen iordningställd. Han öppnade snabbt från springspåret och Jorma Kontio körde direkt till ledningen. Kontio svarade resolut upp täten när Robert Bergh provade efter ett halvvarv med Timo Lane som sedermera kröp ner i rygg på ledaren. Phoenix Photo fick sedan bestämma tempot fram till slutsvängen när han blev tvungen att öka när Grainfield Tiden kom upp utvändigt. Grainfield Aiden såg ut att koppla greppet för ett ögonblick när hästarna svängde in på upploppet. Men Phoenix Photo vägrade att ge sig och kontrade snyggt. Hästen visade prov på en förstklassig inställning och väl understödd av Jorma Kontio skar han mållinjen som en vinnare. En mycket populär sådan för de 18,98 system som prickade in sju rätt.
– Han var inte som bäst i värmningen när han fick springa själv. Svante sa att han skulle kännas bättre när han fick hästar runt sig och i loppet fungerade han bra. Hästen visade bra form direkt. Jag har sett hästen många gånger och han har bra löphuvud och kämpar alltid bra. Det är kul att få vinna sista loppet för året, sa Jorma Kontio.

”Har varit det bästa året i mitt liv”
Segern var värd 337 080 kronor och vid sidan av banan stod en stolt och lycklig tränare Svante Ericsson och njöt.
– Det är helt otroligt. Helt sagolikt. Vi har trimmat och trimmat och måste ställa i ordning för han hade ju inte startat på fem månader. I sista sväng ser min häst lite sliten ut när de kom på utsidan men sedan ser man att det kolsvarta kommer i ögonen på honom och då vet man att nu kör vi. Jag älskar verkligen den här hästen. Det är något annorlunda med honom och han är en sån kung, sa Svante Ericsson.
Och fortsatte:
– Vi var långt nere på botten för ett år sedan och det kändes som att vi behövde det för att vända. För dom flesta har det här varit ett skitår men för mig har det varit det bästa i mitt liv. Jag är otroligt glad och stolt över alla hästarna och alla i teamet som jobbar hos mig. Nu ska jag köpa champagne för 337 lax, fortsatte Svante och skrattade.

Smällkaramell inledde V75
V75 inleddes med riktig skräll då tre-procentaren Valkyria K. vann för Magnus Jakobsson till 22 gånger pengarna. Hästen tränas av Håkan Andersson och övertog ledningen varvet kvar när ledande Up New Moon galopperade. Valkyria K. fick i samma skede Lovely O.O. på sin utsida och det var dessa två som duellerade under slutvarvet. Robert Berghs Lovely O.O. försökte hela vägen men Valkyria K. vägrade att ge sig och höll undan till en övertygande och säker seger.
Överraskning även i V75-2 där storfavoriten Awesome Kronos åkte dit, trots att han fick bestämma som han ville i täten. Men han hade inget svar när Leon Zon kom farande och det bet bra när Ulf Ohlsson kastade loss in i sista sväng. Leon Zon gick i närkamp med Awesome Kronos in på upploppet och brottade ner denne kort före mål. Tränar gör Stefan P Pettersson i Mantorp.

Revansch för Johan Untersteiner
Johan Untersteiner tog revansch i loppet direkt efter, V75-3, när han styrde in sin egentränade Ture L.A. Det var pappa Peter som körde favoriten Global Beware som fick bestämma tempot i ledningen över den långa distansen. Men innerspåret sög musten ur många hästar och han kunde inte svara den sista biten som trea i mål. Johan lämnade först tredje par utvändigt med Ture L.A. och körde fram utvändigt om ledaren för att kort senare bli avlöst och få andra par utvändigt. Där satt han och gottade sig tills luckan kom vid upploppets början. I en tät slutstrid med tre hästar kopplade han greppet precis före mål. Tvåa blev en tapper Pacific Kingdom som höll starkt från utvändigt om ledaren.
Jorma Kontio styrde in andrahandsfavoriten Ready Trophy i V75-4 efter attack från kön åttahundra meter kvar. Den Mikko Aho-tränade hästen kopplade ett säkert grepp 50 meter kvar och vann före en bra spurtande Woudstra.

Makalöst år och ny V75-vinnare för Emma-Sara
Amatörtränaren Emma-Sara Sjöberg har haft ett fantastiskt år med sina hästar. Totalt har de sprungit in drygt 800 000 kronor och har en segerprocent på 33 procent. Så sent som i måndags hade hon en V75-vinnare i Red Hot Roadster som vann på Romme. På Nyårsafton krönte hon året med ännu en stor triumf. Dark Roadster var totalt överlägsen i V75-5 när han spårade runt om för Oskar J Andersson. Hästen såg närmast okörd ut genom mål och intrycket grymt när Oskar J Andersson gjorde segergest i god tid före mål. Tvåa blev en sylvasst spurtande Four Guys Dream som flög fram över upploppet.
– Det är helt fantastiskt. Vilket otroligt år vi har haft, sa en överlycklig Emma-Sara Sjöberg som till vardags arbetar som lärare vid sidan av hästarna.
Det var ytterst nära att det blev en rejäl nyårsbomb när nollprocentaren Fantasia Sisu sånär höll på att storskrälla för Stefan Persson i V75-6. Men precis på mållinjen blev han snuvad av en annan skräll, Velegance, som spurtade vasst för sin tränare Peter Untersteiner. Det femåriga stoet var spelad till blott två procent av insatsfördelningen och städade bort merparten av kupongerna som var kvar.
– I dag fick vi ett fint lopp och det var härligt att hon hann fram, sa skrällkusken Peter Untersteiner.
Han var en starkt bidragande orsak till att sju rätt på V75 gav 4 401 386 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sylvesterloppet var årets sista travlopp och krönte V75-omgången på Axevalla under Nyårsafton. Det var även finalen av Winter ..


Sylvesterloppet var årets sista travlopp och krönte V75-omgången på Axevalla under Nyårsafton. Det var även finalen av Winter Burst där omsättningen blev drygt 159 miljoner kronor på V75. Det blev också miljonregn för de som prickade in sju rätt på en rad som var svårfunnen efter flera skrällar. Men om vi börjar baklänges så var det Phoenix Photo som tog hem det nyinstiftade Sylvesterloppet och som blev årets sista vinnare. Den Svante Ericsson-tränade hästen hade inte startat på ett halvår men var sannerligen iordningställd. Han öppnade snabbt från springspåret och Jorma Kontio körde direkt till ledningen. Kontio svarade resolut upp täten när Robert Bergh provade efter ett halvvarv med Timo Lane som sedermera kröp ner i rygg på ledaren. Phoenix Photo fick sedan bestämma tempot fram till slutsvängen när han blev tvungen att öka när Grainfield Tiden kom upp utvändigt. Grainfield Aiden såg ut att koppla greppet för ett ögonblick när hästarna svängde in på upploppet. Men Phoenix Photo vägrade att ge sig och kontrade snyggt. Hästen visade prov på en förstklassig inställning och väl understödd av Jorma Kontio skar han mållinjen som en vinnare. En mycket populär sådan för de 18,98 system som prickade in sju rätt.
– Han var inte som bäst i värmningen när han fick springa själv. Svante sa att han skulle kännas bättre när han fick hästar runt sig och i loppet fungerade han bra. Hästen visade bra form direkt. Jag har sett hästen många gånger och han har bra löphuvud och kämpar alltid bra. Det är kul att få vinna sista loppet för året, sa Jorma Kontio.

”Har varit det bästa året i mitt liv”
Segern var värd 337 080 kronor och vid sidan av banan stod en stolt och lycklig tränare Svante Ericsson och njöt.
– Det är helt otroligt. Helt sagolikt. Vi har trimmat och trimmat och måste ställa i ordning för han hade ju inte startat på fem månader. I sista sväng ser min häst lite sliten ut när de kom på utsidan men sedan ser man att det kolsvarta kommer i ögonen på honom och då vet man att nu kör vi. Jag älskar verkligen den här hästen. Det är något annorlunda med honom och han är en sån kung, sa Svante Ericsson.
Och fortsatte:
– Vi var långt nere på botten för ett år sedan och det kändes som att vi behövde det för att vända. För dom flesta har det här varit ett skitår men för mig har det varit det bästa i mitt liv. Jag är otroligt glad och stolt över alla hästarna och alla i teamet som jobbar hos mig. Nu ska jag köpa champagne för 337 lax, fortsatte Svante och skrattade.

Smällkaramell inledde V75
V75 inleddes med riktig skräll då tre-procentaren Valkyria K. vann för Magnus Jakobsson till 22 gånger pengarna. Hästen tränas av Håkan Andersson och övertog ledningen varvet kvar när ledande Up New Moon galopperade. Valkyria K. fick i samma skede Lovely O.O. på sin utsida och det var dessa två som duellerade under slutvarvet. Robert Berghs Lovely O.O. försökte hela vägen men Valkyria K. vägrade att ge sig och höll undan till en övertygande och säker seger.
Överraskning även i V75-2 där storfavoriten Awesome Kronos åkte dit, trots att han fick bestämma som han ville i täten. Men han hade inget svar när Leon Zon kom farande och det bet bra när Ulf Ohlsson kastade loss in i sista sväng. Leon Zon gick i närkamp med Awesome Kronos in på upploppet och brottade ner denne kort före mål. Tränar gör Stefan P Pettersson i Mantorp.

Revansch för Johan Untersteiner
Johan Untersteiner tog revansch i loppet direkt efter, V75-3, när han styrde in sin egentränade Ture L.A. Det var pappa Peter som körde favoriten Global Beware som fick bestämma tempot i ledningen över den långa distansen. Men innerspåret sög musten ur många hästar och han kunde inte svara den sista biten som trea i mål. Johan lämnade först tredje par utvändigt med Ture L.A. och körde fram utvändigt om ledaren för att kort senare bli avlöst och få andra par utvändigt. Där satt han och gottade sig tills luckan kom vid upploppets början. I en tät slutstrid med tre hästar kopplade han greppet precis före mål. Tvåa blev en tapper Pacific Kingdom som höll starkt från utvändigt om ledaren.
Jorma Kontio styrde in andrahandsfavoriten Ready Trophy i V75-4 efter attack från kön åttahundra meter kvar. Den Mikko Aho-tränade hästen kopplade ett säkert grepp 50 meter kvar och vann före en bra spurtande Woudstra.

Makalöst år och ny V75-vinnare för Emma-Sara
Amatörtränaren Emma-Sara Sjöberg har haft ett fantastiskt år med sina hästar. Totalt har de sprungit in drygt 800 000 kronor och har en segerprocent på 33 procent. Så sent som i måndags hade hon en V75-vinnare i Red Hot Roadster som vann på Romme. På Nyårsafton krönte hon året med ännu en stor triumf. Dark Roadster var totalt överlägsen i V75-5 när han spårade runt om för Oskar J Andersson. Hästen såg närmast okörd ut genom mål och intrycket grymt när Oskar J Andersson gjorde segergest i god tid före mål. Tvåa blev en sylvasst spurtande Four Guys Dream som flög fram över upploppet.
– Det är helt fantastiskt. Vilket otroligt år vi har haft, sa en överlycklig Emma-Sara Sjöberg som till vardags arbetar som lärare vid sidan av hästarna.
Det var ytterst nära att det blev en rejäl nyårsbomb när nollprocentaren Fantasia Sisu sånär höll på att storskrälla för Stefan Persson i V75-6. Men precis på mållinjen blev han snuvad av en annan skräll, Velegance, som spurtade vasst för sin tränare Peter Untersteiner. Det femåriga stoet var spelad till blott två procent av insatsfördelningen och städade bort merparten av kupongerna som var kvar.
– I dag fick vi ett fint lopp och det var härligt att hon hann fram, sa skrällkusken Peter Untersteiner.
Han var en starkt bidragande orsak till att sju rätt på V75 gav 4 401 386 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-9 Jorma Kontio 2160/7 A 1 15.0 36
2020-12-21 2020-12-21 Åby-4 Mikko Aho 2640/4 B 5 15.5 23
2020-11-27 2020-11-27 Åby-6 Mikko Aho 2140/7 B 3 14.2 87
2020-08-26 2020-08-26 Vermo-5 Hannu Torvinen 2620/8 C 3 137
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Björn Goop 2160/5 A 1 14.9 14
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-4 Mikko Aho 2140/5 A 3 15.3 42
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-5 Björn Goop 2640/4 A 2 15.5 49
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Mikko Aho 2660/6 A 2 16.7 21
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Mikko Aho 2660/6 B 1 16.5 72
2020-04-20 2020-04-20 Åby-7 Mikko Aho 2140/9 B 3 15.7 43
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Mikko Aho 2160/8 B 2 17.0 71
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Mikko Aho 2140/2 C 2 18.3 63
2020-02-20 2020-02-20 Åby-1 Mikko Aho 2140/6 D 3 18.3 91
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-1 Jorma Kontio 2140/11 A 1 14.3 26
2021-12-18 2021-12-18 Romme-10 Jorma Kontio 2640/4 C 3 15.6 129
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-9 André Eklundh 2140/9 C 1 14.4 171
2021-11-03 2021-11-03 Åby-4 Iina Aho 1640/10 B 6 13.1 95
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-8 Iina Aho 2640/11 C 0 15.6 111
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-9 Iina Aho 2160/11 C 2 14.8 163
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-4 Iina Aho 2160/3 B 3 16.9 18
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-9 Iina Aho 2640/5 C 6 15.3 103
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-8 Jorma Kontio 2640/1 C 7 14.2 140
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Mikko Aho 2140/10 B 0 15.3 70
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-4 Jorma Kontio 2160/11 C 6 14.7 274
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-10 Thomas Uhrberg 2640/6 B 0 15.8 44
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-8 Jorma Kontio 2160/12 B 0 17.5 95
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/12 A 1 15.8 75
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-8 Mikael J Andersson 2160/10 A 7 15.1 170
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-9 Carl Johan Jepson 2660/11 B 3 16.1 153
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-8 Mikael J Andersson 2160/6 C 7 14.0 66
2022-10-09 2022-10-09 Åmål-4 Mikael J Andersson 2080/4 B 3 15.3 76
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-7 Jorma Kontio 2160/4 B 2 14.4 35
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-3 Iina Aho 2140/1 B 1 14.3 135
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Iina Aho 2160/5 C 0 14.1 407
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-4 Iina Aho 2160/11 A 3 16.3 50
2022-05-30 2022-05-30 Färjestad-8 Carl Johan Jepson 2640/8 D 5 14.7 144
2022-05-11 2022-05-11 Solvalla-7 Magnus A Djuse 2640/1 C 4 16.2 124
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-7 Magnus A Djuse 2140/4 B 5 15.2 28
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2140/6 C 4 13.7 55
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-4 Jorma Kontio 2660/7 B 6 17.2 125
2022-02-12 2022-02-12 Åby-7 Jorma Kontio 2160/13 B 0 15.3 58
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-10 Jorma Kontio 2140/8 D 7 13.7 163
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-4 Iina Aho 2140/9 C 0 14.6 42
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-6 Mikko Aho 2140/10 B 5 14.3 301
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-2 Anna Erixon 2140/2 B 1 14.7 86
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-1 Iina Aho 2100/2 B 4 15.6g 46
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-5 Mikko Aho 2640/12 C 0 14.1 175
2023-08-30 2023-08-30 Åby-6 Mikko Aho 2640/3 C 6 13.5 63
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-7 Mikko Aho 2650/5 D 1 13.8 352
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-1 Mikko Aho 2140/9 C 5 13.7 112
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-11 Mikko Aho 2160/12 C 0 15.2 375
2023-06-30 2023-06-30 Kalmar-6 Mikko Aho 1640/9 C 1 13.0 144
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-7 Jorma Kontio 2140/11 C str
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-7 Iina Aho 2148/3 C 6 14.5 243
2023-05-11 2023-05-11 Åby-7 Iina Aho 2140/9 B 0 14.1 135
2023-02-15 2023-02-15 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/11 C 0 15.0 98
2023-02-01 2023-02-01 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/4 D 2 13.3 77
2023-01-18 2023-01-18 Åby-9 Hannu Torvinen 2160/6 B 4 15.1 105
2024-04-27 2024-04-27 Örebro-9 Jorma Kontio 1609/4 D 3 11.2 580
2024-04-06 2024-04-06 Åby-5 Björn Goop 2640/10 D 8 15.0 168
2024-02-24 2024-02-24 Örebro-11 Ulf Ohlsson 2100/9 D 5 13.7 572
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-10 Örjan Kihlström 1640/10 D 0 14.3 161
2024-01-06 2024-01-06 Romme-5 Jorma Kontio 2140/10 B 2 14.4 256ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se