Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Re Doc travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Re Doc travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Re Doc har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Re Doc har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Re Doc


På senare år har Kalmar varit banan som bjudit in till stortrav med V75 på söndagen i midsommarhelgen.2017 är inget undantag och omg..


På senare år har Kalmar varit banan som bjudit in till stortrav med V75 på söndagen i midsommarhelgen.
2017 är inget undantag och omgången har berikats med en jackpot.
Stall Robert Bergh håller numera till på västkusten. På söndagen är Kalmar på östkusten utflyktsmålet med några av stallets hästar.
Nobel Amok har segrar tre gånger på fem starter sedan han kom till stallet. Femåringen provar 3140 meter för första gången men styrkan finns och han är den självskrivne favoriten i Kalmarsundsstayern (V75-3).
Senast forcerades Nobel Amok upp utvändigt ledaren i ett medeldistanslopp på Bjerke och vann lätt.
- Vi har tre hästar med på V75 och bästa chansen är Nobel Amok. Han har gjort allt rätt sedan han kom till oss och blir bara bättre och bättre. Senast var hästen riktigt bra och både läget med springspår och distans passar. Det ser bra ut på förhand, framförallt när Trot Kronos har blivit struken, säger Preben Sövik, försteman hos Robert Bergh.
Några chanser i övrigt på V75?
- Geisha Sund (V75-1) håller bra form och var jättefin näst senast. Gången efter blev det galopp, det var i voltstart, nu är det autostart igen och det gynnar henne och trots att det är täta starter och lång resa så kan hon vara med där framme. Re Doc (V75-7) håller toppform och har visat sig duga bra i Silverdivisionen. Kruxet den här gången är att han knappast tar sig till ledningen, den positionen gillar han högt och rent. Om man streckar trea-fyra hästar ska Re Doc med på kupongen. Uzo Josselyn (V75-6) har lite svårt med motivationen och möter för bra motstånd. Han jagar pengar, slutar Preben Sövik.

Fotnot: Första V75-start i Kalmar på söndagen är klockan 16.20.

Kanal 75


Ina Scots Ära var huvudnumret då V75 gästade Mantorp på lördagen – en V75-omgång som dessutom var kryddad med en jackpot...


Ina Scots Ära var huvudnumret då V75 gästade Mantorp på lördagen – en V75-omgång som dessutom var kryddad med en jackpot. När krutröken skingrats på Mantorp fick 17 system med sju rätt drygt 2,1 miljoner kronor vardera efter ett par rejäla skrällar.
En av skrällarna kom i Ina Scots Ära och det var Robert Bergh som slog till med 29-oddsaren Muscle Hustle.
Före säsongen trodde Robert Bergh att USA-importen skulle kliva fram som stallets stora stjärna i år.
Det började så där…
- Ja, det började med två galopper och det var inte riktigt vad man trimmat för, sa Robert Bergh.
Men sedan blev det seger i tredje årsstarten, ett försök till Norrlands Grand Prix 10 maj, och på lördagen följdes den segern alltså upp med en triumf i Ina Scots Ära värd 300 000 kronor. Därmed blev den fyraårige talangen dubbelmiljonär till glädje för kusken och tränaren som även är delägare i hästen.
- Skönt att vi hitta rätt och nu fick han visa också, sa Robert Bergh.
Robert Bergh gav Muscle Hustle ett perfekt lopp i andra utvändigt med bra draghjälp av Baron Gift ända fram till upploppet. Innan dess hade Baron Gift dessutom plockar ner obesegrade ledaren Cyber Lane som åkte på sin första förlust i tionde starten.

Hoppas på plats i Oslo GP
Gulddivisionen avslutade V75-omgången och här gjorde favoriten Carabinieri bra reklam för sig när han enkelt spurtade hem segern värd 150 000 kronor, Tränaren Peter Untersteiner hoppades efter loppet på en inbjudan till nästa helgs Oslo Grand Prix.
- Det är en sådan underbar häst han trivs vart han än kommer. Han visade att han har form, sa Peter Untersteiner.
Carabinieri är sylvass när han får spara speeden och när Anna Mix och Charrua Forlan duellerade och satte upp tempo i täten passade det Peter Untersteiner häst som hand i handske.
- Det är makalöst var bra det kan lösa sig ibland, konstaterade Peter Untersteiner.

V75-dubbel för Kihlström
Dagens skräll kom i V75-5 där 35-oddsaren This Is It N.O. överraskade tillsammans med Kim Eriksson i ett lopp som öppnade upp sig direkt då favoriten Fossens Bonus inte kunde försvara innerspåret i startrusningen där Aron The Baron släppte täten till Re Doc. Från fjärde utvändigt följde This Is It N.O. med i rygg när Paparazzi M. attackerade på sista långsidan. I täten kastade Re Doc in handduken redan före sista sväng. Paparazzi M. såg i det läget starkast ut men när han galopperade mitt i slutsvängen låg vägen öppen för This Is It N.O.
Örjan Kihlström vann dubbelt inom V75-spelet. I V75-1 hittade han ut från tredje invändigt dryga 600 meter från mål med Roger Walmann-tränade Ottens Casher, som sedan hade torrt spurtkrut över upploppet när han tog sig förbi ledaren Je T’aime Ruinart. Storfavoriten M.T.King Of Cash fick en tuff resan fram utvändigt ledaren och fick nöja sig med tredjepriset.
I V75-4 var Test Drive och Örjan Kihlström snabbast och fångade upp favoriten Springfield i startrusningen. När sedan favoriten fick perfekt lucka från rygg ledaren in i slutsvängen luktade det favoritseger, men trots att Test Drive även fått en tryckare mitt i loppet av Granat Graff höll han farten och vann säkert.
- Det var otroligt starkt gjort, han fick öppna stenhårt och även en tryckare mitt i loppet. Det var starkt att hålla till mål, kommenterade segerkusken som var imponerad av fyraåringen som tränas av Stefan Melander.

Favoriten nerstruken
V75-2 bjöd på dramatik redan före start då favoriten Farmer Jack blev nerstruken till innerspår sedan Leonas Sami blivit sent struken. Därifrån hamnade Fredrik Perssons häst i tredje invändigt i startrusningen och såg sedan aldrig dagens ljus.
Istället gick segern till Jörgen Westholm och Flash Hammering, som bytte ut andra utvändigt och klev fram utvändigt ledaren på sista bortre långsidan och vann sedan överlägset.
- Han levererade en vass spurt i årsdebuten som tvåa och då vart vi sugna på V75. Jag hade en bra känsla hela dagen, sa Jörgen Westholm.
I V75-3 vann Ulf Ohlsson med Timo Nurmos-tränade Jaques Noir, som först tog ledningen i en duell med favoriten Dear Money i starten och sedan även hade kraft att kontra när D.D.’s Perseverance såg ut att koppla greppet mitt på upploppet.
- Det stod och vägde hela vägen in, men han gav sig aldrig. Timo har vältränat, konstaterade Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 gav 2 156 547 kronor. sex rätt gav 3 886 kronor och fem rätt 180 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är jackpot i lördagens V75-omgång där en ensam vinnare kan ta hem 38 miljoner kronor enbart på sju rätt. Bergh ligger tv&ari..


Det är jackpot i lördagens V75-omgång där en ensam vinnare kan ta hem 38 miljoner kronor enbart på sju rätt. Bergh ligger tvåa i den allsvenska tränarligan efter Daniel Redén och hans hästar har hittills sprungit in 10,7 miljoner kronor och vunnit 90 lopp.
- Det är bra men det har faktiskt varit lite häx de senaste tio, femton dagarna. Det är så det kan bli ibland och det är tur att man är härdad. Hästarna känns bra i alla fall, säger Robert Bergh och delger information om V75-hästarna där flera är hårt betrodda.
- Aileron (V75-1) provade jag med lite racerbalans senast och han blev för rullig. Jag hade dåliga vibbar innan galoppen kom och återgår nu till lite tyngre balans som han har haft tidigare. Det blir ”pjäxor”, tyngre skor. Formen är annars bra och hästen känns lika fin som tidigare så jag har riktigt bra känsla.
- Dugur (V75-2) har gjort två rejäla lopp och det har varit trevligt att se för i grunden är det här en bra häst. Jag kommer att köra barfota bak nu och det var en kick i fjol. Han är under utveckling och jag tycker inte att det är omöjligt med ett vilsamt lopp. Man ska inte ta bort honom för tidigt.

”Tar av bakskorna – en extra kick i steget”
- Dear Money (V75-3)
har bra form och han börjar få till rytmiken nu. Det är bra styrka i honom men han har haft lite problem men nu börjar han få den där extra rytmiken. Han behöver steppa upp lite för att vinna V75 men jag tror att han gör det nu. Hästen har sett väldigt fin ut i veckan och jag gillar förutsättningarna. Jag tar av bakskorna för att få en lite extra kick i steget och det är lillchans på ledningen. Det är min bästa chans.
- 7 Re Doc (V75-5) blev generad till galopp senast då det rasslade runtomkring in i första sväng. Det var bara att glömma det loppet och åka hem. Nu känns han väl inte lika het från det här läget som han gjorde förra lördagen men jag tror att han är med där framme. Trots spåret kommer jag att prova från början för ledningen men var lite besviken på att han inte öppnade bättre senast. Inga ändringar.

”Man ska inte glömma honom”
- Mindyourvalue W.F. (V75-6)
var bra senast och det var verkligen att ”köpa korv i sista sväng”. Han har gjort bra lopp i år efter sin vintervila och ser mycket bättre och mer harmonisk ut i år än tidigare. Skulle det bli ett lugnt bra upplägg för honom här kan han överraska. Börjar man gardera ska man inte glömma honom. Inga ändringar.
- Muscle Hustle (V75-7) var det givetvis skönt att han fungerade senast. Det var några små förändringar som gjorde det. Han är lat och småbekväm men jag hoppas att han är på rätt väg nu. Det är klart att jag hade trott på en bättre chans med ett bra läge och han måste komma till härifrån. Inga ändringar, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


Robert Bergh har laddat med sex hästar inom V75-spelet på lördagen och han lyfter fram två stycken med extra bra chans. - Det är Re D..


Robert Bergh har laddat med sex hästar inom V75-spelet på lördagen och han lyfter fram två stycken med extra bra chans.
- Det är Re Doc, framför allt … och Aileron, som efter en paus fått lopp i kroppen och ser enormt fin ut. Det är väl de två som sticker ut för mig.
Re Doc är favorit i silverdivisionens final och att hästen är bra för klassen visade han inte minst när han vann just en silverfinal på Solvalla 1 april tidigare i år. Då ledde Robert Bergh från start till mål och taktiken nu är en repris på det loppet.
Re Doc, från spår 3 bakom startbilen, har dock en tuff nöt att knäcka inledningsvis, det gäller att hinna förbi innerspårets Bravo Navarone innan första sväng.
Hur viktigt är det att komma till ledningen?
- Det är väl allting, om jag ska vinna…men sedan kan man vara bra tvåa eller trea också. Men det känns som att det är mycket som avgörs där, i starten.
Re Doc, som hunnit bli sju år, har utvecklats stadigt.
- Han har lyft sig fysiskt, han har fått rytmiken bättre nu. Han är så otroligt stor. Det är väl en typisk Love You-resa…att varje halvår är något nytt på gång. Han har stegat upp sig och orkar med kroppen ännu bättre nu.
- Är han så fin i rytmen som han är nu blir han ännu mer effektiv bakom bilen. Han är väldigt bra att följa vingen. Vi hade till exempel spår 2 på Örebro och han ansträngde sig inte för att följa vingen då. Han har ett väldigt naturligs sätt bakom bilen, säger Robert Bergh i V65 Direkt på fredagen.

Aileron startar i anrika Harper Hanovers lopp över dryga tre kilometer. En halv miljon kronor väntar vinnaren i loppet som avslutar V75-omgången.
- Han har alltid krängt lite grann och haft sådana där tendenser, men de bitarna har blivit mycket bättre. Jag är väldigt nöjd med vad jag ser i träningen. Det kan bli barfota runt om. En häst som springer på sig armbågarna, som ser ut som en ardenner stundtals, blir det antagligen jättefin gång i. Det känns som att det ska gå, men jag kan inte fatta beslutet förrän jag värmt honom. Men det borde kunna funka.
- Han har mycket utveckling kvar i sig, gått med mycket vikt fram och inte varit riktigt perfekt i gången. De bitarna börjar falla på plats och då borde han också utvecklas och ta något steg till.
Spår 6?
- Det är optimalt, då kan jag även ta jänkarvagnen som han hade när vi vann finalerna. Vi har inte haft den sedan dess.
Om sina övriga V75-hästar säger Robert Bergh så här:
- Making Love (V75-3) galopperade senast och jag vart förvånad och jag tror att det var ren lathet att han slappnade av och det blev en tempohöjning. Jag tycker att han ser väldigt bra ut i travet och jobbar bra. Vi kör med helstängt huvudlag, barfota runt om och med bike.
- Malkin (V75-3) har ett besvärligt läge men jag hoppas vi kan hitta ned i banan. Vi kör barfota runt om för första gången och med bike som han hade när Kim Eriksson körde på Halmstad.
- Officer C.D. (V75.5) har riktigt bra form men blev tyvärr bortlottad här, han brukar vilja vara med där framme för att prestera som bäst. Vi kör barfota runt om och med öppet huvudlag
- Västerbo Arthur (V75-6) var förbättrad senast och gick bra till slut, har fungerat bra med googles och han får ta på dem nu. Han är trög i ryggar och jag vill komma till ledningen men har inte rätt känsla att vi når dit.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det började som ett sömnpiller med första 500 i promenadfarten 1.13,4.Men därefter ökade spänningen i Copenhagen Cup för varj..


Det började som ett sömnpiller med första 500 i promenadfarten 1.13,4.
Men därefter ökade spänningen i Copenhagen Cup för varje meter och slutstriden hade alla ingredienser av dramatik, segersötma och svidande förlust.
Med Nadal Broline i ledningen, Cruzado dela Noche utvändigt och In Vain Sund som tvåa i andraspår var positionerna tidigt intagna i Danmarks största travlopp.
1.13,4 var noteringen även på kilometern och när täthästarna därmed hade ett slutvarv under 1.09 kvar i benen var det inte konstigt att slutstriden kom att stå mellan dessa.
Örjan Kihlström kunde vänta med att vrida ut In Vain Sund till upploppet och i samma veva som Cruzado dela Noche krigade ner Nadal Broline fick han sin kullkamrat jämsides.
”Knivskarp på linjen” utropade banreferenten medan de båda inblandade kuskarna verkade mer säkra på sin sak.
- Jag tror att vi var först i mål, konstaterade Kihlström kyligt och vände upp till segerdefilering med In Vain Sund medan Per Linderoth satte fart mot stallbacken med Cruzado dela Noche.
Det var en korrekt bedömning, men den lilla och totalt avgörande skillnaden att måldomarna hade synpunkter på det ”galoppsprång” som In Vain Sund tog i stridens hetta kort före mål.
Ett felsteg som kostade Daniel Redéns femåring segern i Danmarks största travlopp och istället ledde till diskvalifikation.
Ett grymt öde, även om Redén gav en vink om orsaken till debaclet under de sekunder han fortfarande trodde att han vunnit loppet.
- Han har haft problem på lösa banor tidigare så jag var lite orolig hur han skulle klara det idag…

”Gråtit av lycka”
Därmed fick Per Linderoth och kretsen kring Cruzado dela Noche inta vinnarcirkeln och mest tagen var tveklöst Anders Ström - som äger massor av hästar under pseudonymen stall Courant, men många gånger påpekat att just Cruzado är den som ligger honom allra varmast om hjärtat.
- Det är en ära att vinna ett Grupp 1-lopp, speciellt i Köpenhamn som är en av världens trevligare städer och på en bana jag aldrig varit på förut. Du förstår att jag har gråtit av lycka. Det är en häst utöver det vanliga, sade Ström som i aningen förtäckta ordalag indikerade att han gärna ser att nästa start blir i Elitloppet.
Om så blir fallet och vem som i så fall kör återstår att se, elitloppsgeneral Markus Myron betraktade loppet från tv-studion och gav omdömet ”en elitloppsprestation”.
Per Linderoth rankade segern som ”topp tre i karriären” och strödde lovord över den Stefan Melander-tränade femåringen som nu fick sitt genombrott i högsta eliten:
- Han är fantastisk, otroligt tacksam att köra. Ligger inte på, är stark och oöm, en härlig häst. Det var han som gjorde jobbet idag, det finns inte så mycket jag kan ta äran för.
Segertiden blev 1.11,1/2 011 meter autostart och andraplatsen gick till Nadal Broline medan Buzz Mearas slutade trea.

Danska skrällar
V75-omgången i övrigt blev ett smatterband av knallar som inleddes med dansk dynamit.
Tioåriga krutgumman Patricia Hastrup tränas visserligen Norge, men tävlar ofta i hemlandet och kom närmast från seger i danskt mästerskap för ston. Lars Anvar Kolle valde samma segerväg nu då han dominerade stoloppet från ledningen.
Därpå följde två riktiga smällar genom Thomas Bonde-tränade Way to go Chief från rygg ledaren för Peter Ingves och Shotproof från start till mål för Flemming Jensen, vilket fixade femsiffrigt V75-värde redan efter tre avdelningar.
Jensen fick ytterligare en tränarseger med Victory Kåsgård som höll ifrån sig Iago Zon i en rafflande upploppsduell för Birger Jörgensen.

Jackpot på lördag
Sedan tog de blågula över skrällkostymen då Robert Berghs Re Doc visade att han inte bara kan vinna från ledningen.
- På förhand såg det tufft ut, men redan efter några hundra meter fick jag segerförhoppningar, förklarade körande Christoffer Eriksson som fann tredje par utvändigt från bakspår och tuggade ner motståndet den tunga vägen sista halvvarvet.
Eriksson var på väg mot en ny överraskning bakom Tinamo Jet, men fick ge sig mot Tomas Malmqvists lika tunt betrodde Springover som tassat med i rygg i stayerloppet över tre varv.
- Det löste sig ganska bra, konstaterade körande Örjan Kihlström lakoniskt efter sin drömstyrning.
Därmed var samtliga V75-system borta redan inför Copenhagen Cup.
Det innebär att nästan 6,7 miljoner kronor vandrar vidare till lördagens V75-omgång på Gävletravet där en ensam vinnare med sju rätt spås bli 29 miljoner kronor rikare.

Robin Johansson, Kanal 75


Det bjöds V75-trav från Köpenhamn på söndagen med storloppet Copenhagen Cup som huvudnummer. Loppet vanns av Stefan Melander-trä..


Det bjöds V75-trav från Köpenhamn på söndagen med storloppet Copenhagen Cup som huvudnummer.
Loppet vanns av Stefan Melander-tränade Cruzado Dela Noche med Per Linderoth i sulkyn. En ganska väntad storloppsvinnare.
Värre var det i de övriga loppen där överraskningarna kom slag i slag.
Redan efter tre avdelningar började det bli tunt i kuponghögen då endast 371 av de totalt 465 300 inlämnade systemen höll sig kvar.
Efter sex avdelningar var alla kuponger bortsopade.
Det betyder att hela sjurättspotten går vidare till nästa veckas V75-omgång i Gävle.
Då beräknas en eventuell ensam vinnare med sju rätt kunna håva in 29 miljoner kronor.

V75-raden söndag

(spelprocent inom parentes)
5 Patricia Hastrup (6 procent)
2 Way To Go Chief (4 procent)
6 Shotproof (4 procent)
3 Victory Kåsgård (21 procent)
11 Re Doc (5 procent)
11 Springover (tre procent)
5 Cruzado dela Noche (26 procent)

Sju rätt: Jackpot
Sex rätt: 53 120 kronor
Fem rätt: 2 231 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-11 Robert Bergh 2140/6 B 0 g 132
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-9 Robert Bergh 2140/7 A 0 15.5 40
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Robert Bergh 2140/3 B 0 g 24
2017-04-29 2017-04-29 Åby-10 Robert Bergh 1640/8 B 0 11.3 119
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-9 Robert Bergh 2140/7 C 2 11.8 63
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Robert Bergh 2140/5 C 1 13.3 61
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-10 Robert Bergh 2100/2 B 1 14.0 13
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Stefan Söderkvist 2140/1 C 2 13.1 82
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-11 Robert Bergh 1640/8 C 0 g 93
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Stefan Söderkvist 2140/6 D 1 14.0 40
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-6 Robert Bergh 2640/7 C str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-9 Stefan Söderkvist 2140/14 C 3 15.7 92
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Ulf Eriksson 2140/10 D 0 g 1098
2016-10-15 2016-10-15 Åby-10 Stefan Söderkvist 1640/10 D 0 g 419
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Torbjörn Jansson 2640/5 B 3 14.5 60
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Robert Bergh 1640/9 B 0 g 39
2016-03-31 2016-03-31 Åby-4 Robert Bergh 1640/2 C 0 20
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Robert Bergh 2140/2 B 1 13.0 13
2016-03-03 2016-03-03 Åby-8 Robert Bergh 1640/7 C 3 12.4 62
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 1640/2 D 0 g 94
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/4 B 1 14.9 61
2016-01-20 2016-01-20 Åby-6 Robert Bergh 1640/4 C 0 g 51
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-12 1640/1 1 12.2 58
2015-12-12 2015-12-12 Åby-10 1640/8 0 13.0 456
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 2100/11 0 16.4g 648
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 2140/8 0 13.7 1032
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-10 1609/5 0 17.6g 165
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 1640/5 1 12.0 63ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se