Rawindski travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rawindski travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rawindski har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Rawindski har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Rawindski


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar i..


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar inom miljonspelet och låter sambon Henna Halme köra tre av hästarna och Peter Ingves en av dem.
Den första Heiskanen-tränade hästen ut är Caloy i den andra avdelningen. Han har gjort två starter för Veijo och vann direkt i debuten och var senast femma.
- Caloy (GS75-2) har gjort det jättebra för oss och är fortsatt fint i ordning. Senast vinglade han till och bröt ut i sista sväng och ville springa hem. Men efter det spurtade han jättebra och formen är på topp. Han kan öppna helt okej bakom bilen men det här är en häst som kan göra jobbet i andraspår. Jag har bra feeling för att han är med och slåss om segern. Barfota runt om igen och så ändrar vi till ett open eye-huvudlag, säger Veijo Heiskanen.

”Blev störd till galopp - jättebra från dödens innan”
- Bag’s Simoni (GS75-4)
blev störd till galopp senast och han hakade ihop med en konkurrent precis innan start och det borde ha varit omstart. Hästen är inte osäker och kan normalt inte galoppera. Näst senast var han jätteduktig och kämpade bra som tvåa från dödens. Han förlorade bara mot en som kom via open stretch. Hästen är väldigt snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs han där så länge lampan lyser. Som det känns så kommer den att lysa länge. Jag har bra feeling och nu blir det barfota runt om den här gången. Det ska vara en bra chans, säger Veijo.

”Fick struligt lopp och blev störd - helt galet”

I den sjätte avdelningen har du två hästar till start i Rawindski och Pucci Italia? Vem har bäst chans av dem?
- Det har Puccy Italia (GS75-6) och jag tycker faktiskt att han är min bästa chans i omgången. Han fick ett struligt lopp senast och blev störd så det blev helt galet. Hästen gick annars jättebra i en snabb avslutning och har toppform. Han är mycket snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs även han där så länge lampan lyser. Barfota fram som vanligt.
- Rawindski (GS75-6) gick helt okej senast i comebacken och borde gå framåt med loppet i kroppen. Men jag tror att det fattas lite till toppformen. Hästen känns okej men inte mer. Läget är bra men Puccy Italia är snabbare i benen. Jag ligger lite lågt och vi kör barfota runt om igen, säger Veijo.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under torsdagseftermiddagen ströks Cobbys Olifant som var favorit i V75-1 på Jägersro. Favoritskapet delas nu istället mellan Dolan Spring ..


Under torsdagseftermiddagen ströks Cobbys Olifant som var favorit i V75-1 på Jägersro. Favoritskapet delas nu istället mellan Dolan Spring och Juan. Där bakom finns Rawindski som en tänkbar skräll för de som vill gardera upp loppet. Hästen var nyligen tvåa i V75 på Momarken och ska vara ännu bättre nu enligt tränaren Veijo Heiskanen.
- Rawindski (V75-1) är minst lika bra nu som när han vann V75 förra vintern. Formen har aldrig varit bättre och han var jättebra som tvåa från ledningen senast. Hästen hade varit sjuk inför den starten och förlorade bara mot den som smög med i vinnarhålet. Han gick en 1.14-tid på den banan vilket var bra gjort, säger Veijo Heiskanen.
- Vi har haft bra träningsförhållanden senaste veckorna och hästen har tränat på och känns fin. Han kommer att gå framåt mycket med loppet i kroppen och förhoppningsvis vara ännu bättre nu.

Vill se hästen i ledningen
Rawindski har springspår (sju) och körs av Peter Ingves. Han är i skrivande stund lite betrodd och endast streckad på två procent av insatsfördelningen. Tränare Heiskanen tycker inte att man ska nonchalera hästen.
- Han är bättre än två procent och jag tycker inte att han är borta. Hästen är snabb ut bakom bilen men i voltstart har han tidigare galopperat och inte startat så många gånger i volt. Fast han har även gått felfritt i volt och vunnit. Vi får hoppas att Ingves får iväg hästen bra och jag ska säga till honom att köra i ledningen om han kommer dit.
- Han gick med skor och broddar senast och det var inga problem. Nu blir det vanlig vagn istället för jänkarvagn eftersom det är voltstart, säger Veijo.
Åby-tränaren har även Bigarrå till start i V75-4. Hästen vann näst senast (barfota runt om) men galopperade senast. Nu har hon spår fyra bakom bilen och körs av Henna Halme.
- Bigarrå (V75-4) är lite på gång men hon springer lite sämre med skorna på. Hon möter lite för tuffa hästar och jag tror inte att hon vinner. Jag är nöjd om hon kan tjäna hyggliga pengar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annandagsfinalerna på Solvalla har länge varit julens höjdpunkt för många travfrälsta.Men 2017 års upplaga kommer inte att..


Annandagsfinalerna på Solvalla har länge varit julens höjdpunkt för många travfrälsta.
Men 2017 års upplaga kommer inte att bli ihågkomet för vintermys med snö knastrande under raska hovar.
Istället bjöds ihållande regn med tungsprunget och svårbemästrat underlag som fällde alla ledare, samtliga favoriter utom en och bäddade för en svårfunnen V75-rad.
Det började med att ett ungt sto presenterade sig för den breda V75-publiken. USA-födda dubbelmiljonärskan Double Exposure hade körts avvaktande i sina tre första starter på svensk mark och Örjan Kihlström gjorde inget annorlunda i V75-debuten då han sparade sin häst till upploppet.
Men till skillnad från tidigare starter var konkurrenterna denna gång märkta av förutsättningarna och fyraåringen fick visa varför Daniel Redén föll för henne under Harrisburg-auktionen i november i fjol.
En kärlek som verkar bestå trots att genombrottet i nya hemlandet alltså dröjde över ett år.
- Det är en kuslig häst. Hon är bara fyra år, har startat sporadiskt eftersom hon fick hjärtproblem när hon kom till mig. Helsike vad bra hon kommer att bli, utbrast Redén som självmant jämförde hästen med sin nyligen pensionerade flerfaldiga världsrekordhållerska Delicious U.S.
- Hon har ett steg som påminner om Delicious, de har många likheter. Jag köpte henne på samma auktion, hon hade haft samma tränare som Propulsion och han sa att det finns mycket kvar i den här om man hittar nyckeln till henne. Det blir ett spännande nästa år, fortsatte Redén som betalade motsvarande 600 000 kronor för hästen och sannolikt gjort ännu ett fynd under sitt idoga talangletande på andra sidan Atlanten.

Dubbel för Ingves
En tränare som istället gjort det till sin expertis att finna stjärnor födda i Tyskland är Joakim Lövgren.
Det mest lysande exemplet är förstås elitloppsvinnaren Brioni och samma ägare och uppfödare döljer sig bakom sexårige Jairo. Nu kom första V75-segern och karriärens största framgång sedan Peter Ingves serverat en resa i ledarryggen.
- Det löste sig perfekt, sade Ingves som därmed blev kvällens ende dubbelvinnare då han dessförinnan satt dit Olle Rols via en styrkedemonstration efter tidigt avancemang utvändigt om ledaren.
- Han är liten, men han har överlägsen fysik, berömde tränaren Mats Rånlund som en gång i tiden tränade fram derbyvinnaren och framgångsrike avelshingsten Good as Gold och nu tycks ha funnit en ny reklamhäst.

Westerholm – årets komet?
Reklamhästar är något som Nicklas Westerholm inte haft något problem att plocka fram under sitt första hela år som proffstränare. Stallet vinner mer än var fjärde start och 200 000 kronor i förstapris för Nakoda Goj tangerade karriärsbästa i prispengar för Westerholm som sparade spurtkrutet och blåste förbi favoriten Ready Ribb i Hästägarkannan.
- Han fungerade inte med höga hakar senast, men det här underlaget passade mycket bättre. En häst med bra kapacitet för klassen, sade Westerholm som torde vara en het kandidat till titeln ”Årets komet” i landet under 2017.
57-årige holländaren Wilhelm Paal har krigat i världstoppen i flera decennier och är naturligtvis inte aktuell för några sådana utmärkelser, men flytten norröver har gjort honom till en frekvent lördagsgäst under året. Nu bjöd han på omgångens största knall då Trinity Lux spurtade ner sina konkurrenter i bronsfinalen.

Zenit Brick V75-kung
Ensam favorit om att hålla för trycket var Zenit Brick. Firma Björn Goop/Timo Nurmos kom från julaftonens succé med Readly Express på Vincennes och fick ännu en fullträff sedan Zenit Brick blåst runt konkurrenterna i slutsvängen i guldfinalen. Det innebär också att sexåringen säkrat titeln som årets segerrikaste V75-häst med sju triumfer.
En som haft det betydligt mörkare på V75 under 2017 är Veijo Heiskanen. För tre veckor sedan spräckte han ihop med Rawindski en 63 starter lång segertorka och nu visade duon att det inte var någon tillfällighet då man satte punkt för dagen.
- Hästen är i jättebra form och jag med. Jag körde bra, konstaterade Heiskanen stolt sedan han fastställt V75-utdelningen till 1 484 891 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är drygt tre månader sedan han kvitterade ut sin tränarlicens. På lördagen var Lars Brindeborg hela landets travkung.- Det kommer..


Det är drygt tre månader sedan han kvitterade ut sin tränarlicens.
På lördagen var Lars Brindeborg hela landets travkung.
- Det kommer att sjunka in sen tror jag, sade 52-åringen - som avslutade sin proffstränarkarriär 2007, men drog igång den igen 1 september i år och hastigt blivit en maktfaktor i svensk travsport - i vinnarcirklen.
Anledningen till nysatsningen var att han fann en träningsplats på Kronhults Gård i Getinge.
En plats där både hästar och tränare funnit harmoni.
- Vi trivs fantastiskt bra, jag och hästarna. Möjligheten med alternativträning här gör att man kan jobba på hästarnas svagheter, i alla fall starthästarna. Sedan är hela gården väldigt välskött och det underlättar mycket, säger Brindeborg samtidigt som han går för att lasta av sina två V75-vinnare och sakta börjar smälta vad han har gjort.
- Det är en jätteskön känsla. Framförallt att Ulriika fick visa vad hon kan. Fysiskt har hon alltid haft förutsättningarna att gå upp i stoeliten, men mentalt har hon varit som ett barn. Nu tycker jag att bitarna börjar falla på plats och jag hoppas att hon får en lång karriär, som alla mina hästar.
”Alla mina hästar” är alltså sju till antalet för tillfället, men det är inte svårt att föreställa sig nya hästägare som vill vara med på framgångståget.
- Jag har fått frågor och är faktiskt öppen för det. Sakta men säkert kan jag tänka mig att ta emot fler hästar, men då måste det kännas att man kan göra ett bra jobb med dem. Jag vill absolut inte ha in hästar för sakens skull, det viktiga är att alla ska må bra, jag och hästarna. Det gör vi nu, säger Lars Brindeborg som inte har några anställda utan sköter allting på egen hand.
- Nu ska jag pyssla om hästarna en timme, sedan blir det nog en varm dusch och en kall öl. Det har varit en omtumlande dag.

"En bedrift"
Vad gäller vinnarna så blev det två olika vägar till vinnarcirkeln.
Västerboonthenews fick sitt riktiga V75-genombrott på Solvalla för två veckor sedan och kunde rida på den vågen som storfavorit i Legolas Minne. Konkurrenterna lade sig på rygg i startrusningen och radade upp sig på ett pärlband. Det var inte förrän Örjan Kihlström fått bestämma första varvet i 1.16-fart som det blev någon form av tävling, men då var det förstås för sent.
- Det är klart att det kändes bra hela vägen, konstaterade segerkusken innan han berömde dagens huvudperson:
- Det är verkligen en bedrift med det antal hästar han har i träning att vinna en dubbel i V75.
Brindeborgs andra vinnare fick jobba betydligt hårdare för havren.
Ulriika Highness lär aldrig bli lika framgångsrik som sin multimiljonärska till mamma Camilla Highness, men visade att hon är bra nog att blåsa runt en stodivision när Stefan Söderkvist kastade loss på sista långsidan.
- Hennes mamma var inte lätt att ha att göra med i stallet, men på tävlingsbanan hade hon en fantastisk inställning, nästan unik. Det är sällan sådana toppston får lika bra avkommor, men även om Ulriika aldrig blir så bra så tror jag att hon har flera spännande år framför sig, säger Lars Brindeborg.

Vägrade att förlora
Men när det kom till att jobba för vinsten så var Global Trust hästen som utmärkte sig mest under dagen.
Timo Nurmos fyraåring tvingades till en sett till årstid och barfotaförbud smått vansinnig 1.07-öppning för att försvara ledningen, såg ut att ha gjort sitt vid ingången till upploppet och nämndes överhuvudtaget inte i banreferatet under de sista 100 meterna.
Men likväl hade han huvudet främst på mållinjen och visade precis den inställning man kan förvänta sig som förstfödd undan stoet Refuse to Lose.
En som däremot vägrat att vinna på V75 som kusk det senaste året är Veijo Heiskanen.
Hemmaikonen ståtade med 63 raka bommar varav några med storfavoriter, men när det väl var dags att bryta sviten gjordes det med besked.
Rawindski skickades till ledningen från knepiga spår fyra i voltstart och drog sina konkurrenter möra i en uppvisning man sällan ser från en 30-oddsare.
Motsatt segerväg tog dagens andra stora överraskning Olle Rols.
Peter Ingves satt bland de sista långt in på upploppet, men en sisuladdad spurt i kombination med att målettan Valborgs Marje snöpligt gick över i passgång kort före mål gjorde att Mats Rånlund kunde bokföra årets första V75-triumf som tränare.
Det lade grunden för lördagens verkliga storvinst där en spelare i Skåne blev ensam med de sju första hästarna i rätt ordning på Top 7 och vann 2 545 422 kronor.
Systemet hade lämnats i på atg.se och kostade 48 kronor.

Miljonvinst på Top 7
Övriga två vinnare var betydligt mer väntade.
Peter Untersteiner avvaktade startrusningen bakom Kash Brodda och kunde sedan glida till ledningen strax före varvningen.
Resten var formalia för stoet som tillhört de två mest spelade i karriärens samtliga starter och nu börjat leverera på allvar.
Spetsälskande Angle of Attack hade inga problem att nå favoritpositionen trots att han startade från Åbys knepiga innerspår och hade sedan allt under kontroll.
- Det är en annan häst när han kommer till ledningen, konstaterade Robert Bergh som såg till att V75-utdelningen stannade på 11 444 kronor och att det blev jackpot på fem rätt.
Det innebär att drygt 16 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag då V75 avgörs på Gävletravet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och..


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och klart för årets upplaga i Halmstad då fyraåringarna drabbar samman. Det körs även en extra V75-omgång på torsdagen.
De tre främsta från varje heat går vidare till finalen, samt den bäst seedade fyran.
Robert Bergh har fyra hästar med och förutom Diamanten startar han även Mindyourvalue W.F., Explosive Merlot och Muscle Hustle.
Av övriga startande stjärnor kan nämnas Rajesh Face, Makethemark och Dominion Beach.

Heat 1, V75-2
1. MINDYOURVALUE W.F. – Johnny Takter
2. REKORD RUNE – Carl Johan Jepson
3. RACING MANGE – Joakim Lövgren
4. SOBEL CONWAY – Peter Untersteiner
5. ROCKY HANOVER – Johan Untersteiner
6. FRIEND OF NATURE – Adrian Kolgjini
7. DIAMANTEN – Robert Bergh
8. UPPOHOPPA – Örjan Kihlström

Heat 2, V75-3:
1. PAUL THE APOSTLE – Örjan Kihlström
2. RAWINDSKI – Johan Untersteiner
3. EXPLOSIVE MERLOT – Robert Bergh
4. UNITED LOVE – Björn Goop
5. RAJESH FACE – Lutfi Kolgjini
6. GANDHI BOKO – Christoffer Eriksson
7. LOUIE BRODDE – Erik Adielsson
8. GRANT BOKO – Ulf Ohlsson
 
Heat 3, V75-4:
1. ELECTRIC LIGHT – Peter Untersteiner
2. DUPREE – Björn Goop
3. MAKETHEMARK – Ulf Ohlsson
4. GLOBAL TRUST – Jorma Kontio
5. MUSCLE HUSTLE – Robert Bergh
6. SLIDING HOME – Jennifer Tillman
7. DOMINION BEACH – Örjan Kihlström
8. BASIC INSTINCT – Christoffer Eriksson

Kanal 75


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader oc..


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader och vattenpölar.
Att Solvalla bjuder in till lördagens V75-finaler i höstmundering tycks klart.
Men travhästar reagerar precis som människor olika på väderomslag och deras resultat på tävlingsbanan kan variera kraftigt från en årstid till en annan.
På siten travfakta.se finns bland annat sammanställningar kring hästarnas resultat under olika årstider.
För att få en rättvis bild har vi tittat på hur lördagens V75-hästar tävlat under höstmånaderna och jämfört det med resten av året.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under hösten och negativ för hästar som har starkare resultat under övriga månader.
De tre hästar som hamnat i topp respektive botten av varje avdelning presenteras.
Notera att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför hästar med allt för få starter på svensk mark har räknats bort ur statistiken.

V75-1
Mest gynnade:

2 Pandora Face +66
7 Orkide C.D. +57
5 Racer Rose +52

Mest missgynnade:
3 Pense Kloster -60
13 Ma Running -51
6 Mellby Darling -42

V75-2
Mest gynnade:

1 Quantum Blues +22
6 Rawindski +17
8 Zorn Brick 0

Mest missgynnade:
10 Bungle Rain -83
12 Replay Pellini -19
2 Charming Soldier -13

V75-3
Mest gynnade:

3 Wild Honey +60
1 Target Kronos +46
10 In Vain Sund +43

Mest missgynnade:
4 Conny Sisu -57
7 French Laundry -33
9 Divisionist -10

V75-4
Mest gynnade:

1 Slide So Easy +73
12 Fossens Bonus +28
7 Usain Henna +23

Mest missgynnade:
11 Stay Alert -27
5 Top of the World -25
9 Carabinieri -25

V75-5
Mest gynnade:

9 Coal Trader +64
12 Hot Pride +54
8 Aron Palema +50

Mest missgynnade:
10 Mellby Drake -33
7 Get A Winner -18
1 Erik Sting -9

V75-6
Mest gynnade:

8 Thai Broadway +62
3 Explosive de Vie +34
1 On Track Piraten +33

Mest missgynnade:
12 Volstead -56
2 Nadal Broline -38
4 Västerbo Loveboat -18

V75-7
Mest gynnade:

4 Da Vinci Boko +84
3 Thaiger Exclusive +56
7 Ymer Brick +33

Mest missgynnade:
9 Cab Hornline -58
10 Höwings Star -18
6 Victor A.U. -14

 

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-6 Johan Untersteiner 2140/6 B 0 16.6 127
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Johan Untersteiner 1640/6 B 2 13.5 25
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/2 B 4 14.7g 31
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Johan Untersteiner 1640/2 B 2 13.3 39
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/11 C 1 12.2 74
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Johan Untersteiner 1640/6 C 3 14.6 39
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Niclas Benzon 2140/7 C 5 16.1 192
2016-07-28 2016-07-28 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/10 C 5 15.2 99
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-2 Johan Untersteiner 2140/7 B 2 15.1 90
2016-06-30 2016-06-30 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/6 C 0 16.1 106
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Johan Untersteiner 2140/4 D 1 17.0 32
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Johan Untersteiner 2140/2 D 1 16.7 63
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-11 Veijo Heiskanen 2140/6 A 1 16.2 85
2017-12-09 2017-12-09 Åby-5 Veijo Heiskanen 2640/4 C 1 14.7 307
2017-11-29 2017-11-29 Åby-6 Veijo Heiskanen 2640/1 C 3 15.9 62
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-8 Veijo Heiskanen 1640/8 A 3 12.6 37
2017-11-01 2017-11-01 Åby-8 Veijo Heiskanen 3140/1 B 0 17.8 58
2017-10-25 2017-10-25 Åby-4 Veijo Heiskanen 1640/6 B 2 12.0 22
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-8 Johan Untersteiner 1609/2 C 0 g 228
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 Marcus S Johansson 2140/4 B 1 14.3 55
2017-05-25 2017-05-25 Åby-9 Johan Untersteiner 1640/11 C 0 11.6 130
2017-05-18 2017-05-18 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/3 D 2 13.7 30
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2140/1 D 2 13.8 29
2017-04-28 2017-04-28 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 g 582
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-8 Johan Untersteiner 2140/4 B 5 14.4 156
2018-12-27 2018-12-27 Momarken-8 Vidar Hop 2140/5 C 2 49
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Alicia Jakobsson 2100/4 B 0 17.0 52
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-3 Veijo Heiskanen 2140/7 C 3 13.7 110
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Veijo Heiskanen 1640/1 B 5 13.8g 25
2018-10-18 2018-10-18 Åby-3 Veijo Heiskanen 1640/9 C 5 11.8 75
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-10 Veijo Heiskanen 1640/8 C 2 13.1 62
2018-09-20 2018-09-20 Åby-9 Veijo Heiskanen 2180/14 A 1 14.2 19
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Veijo Heiskanen 2160/6 C 4 15.0 80
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Veijo Heiskanen 2160/5 C 0
2018-06-14 2018-06-14 Åby-7 Veijo Heiskanen 2140/3 C 0 15.5 121
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-8 Veijo Heiskanen 2140/1 D 4 13.9 82
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-10 Veijo Heiskanen 2140/1 B 5 13.0 62
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Veijo Heiskanen 1640/5 B str
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-7 Veijo Heiskanen 3180/12 B 0 g 31
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Veijo Heiskanen 3160/3 B 3 17.2 35
2018-03-22 2018-03-22 Åby-8 Veijo Heiskanen 2160/10 B 0 15.4 36
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-6 Veijo Heiskanen 1640/3 B str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-9 Peter Ingves 1640/2 D 5 13.0 60
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Veijo Heiskanen 2140/9 D 5 13.3 297
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Alicia Jakobsson 2160/6 B str
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-5 Veijo Heiskanen 2140/6 D 0 15.1 311
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Peter Ingves 2140/7 C 6 15.2 126ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se