Raja Ribb travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Raja Ribb travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Raja Ribb har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Raja Ribb har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Raja Ribb


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander..


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander-tränade Milligan’s School som försvarade innerspåret och ledde loppet från start till mål.
Ulf Eriksson fick bestämma tempot i täten och när klockorna visade 1.12,3 första varvet var konkurrenterna mer eller mindre schack matt.
Milligan’s School hade mycket sparat inför slutrundan och i löpglad stil stack han enkelt ifrån över upploppet och Ulf Eriksson kunde göra segergest i god tid före mål.
Tvåa blev Sorbet från rygg ledaren men han var som övriga chanslös i den snabba avslutningen. Trea blev Who´s Who efter en invändig resa längre ner i fältet.
Catarina Lundström var på plats från stall Melander och hon var förstås jätteglad.
- Han har blivit lite hingstigare och kaxigare i år.
- Härligt! Kanon! Va kul, va lätt det såg ut.
Segertiden på Milligan’s School blev 1.10,6 över distansen 2 140 meter autostart. Via 26 segrar på 96 starter i karriären har den sjuårige hingsten tjänat drygt 12.8 miljoner kronor.

Månlykke A.M. i pappas spår
Månlykke A.M. var överlägsen i Svenskt Mästerskap för kallblod (V85-3) tillsammans med sin tränare Gunnar Melander.
Dramatiken i loppet bjöds på sista bortre långsidan då Ove A Lindqvist försökte en kupp när han attackerade från fjärde utvändigt med Pydin. Gunnar Melander uppfattade situationen och hann i sista stund dra i högertömmen och svara ut attacken med Månlykke A.M. som sedan avancerade till ledningen. Väl i spets handlade det bara om en häst och den sexårige Månprinsen A.M.-sonen defilerade till sitt första SM-tecken. Pappa Månprinsen A.M. har själv fem SM (2013-2015, 2017-2018). Tvåa blev Don Viking och trea Mel Odi Månlykke n.
- Det är nästan overkligt, 35 års sedan första gången man vann SM för första gången, sa Gunnar Melander som nu har vunnit Svenskt Mästerskap för kallblod elva gånger.
- Jag har tur när det är SM.
Gunnar Melander var stolt över sin häst och rörd efter segern.
- Jag fick en rysning och nästen tårar i sista sväng, att känna att man har en häst som vill vinna. Fantastiskt.
Rikard N Skoglund satt tredje utvändigt med Sir Henry P.Hill i V75-1 i rygg på favoriten Coogan. På sista bortre långsidan tvingades Örjan Kihlström ut i tredjespår med favoriten och bakom skuggade Sir Henry P.Hill på lätta ben. In mot upploppet hade Coogan kopplat greppet på ledaren Raja Ribb samtidigt som Sir Henry P.Hill tackade för draghjälpen och attackerade. Upploppet blev en tvåhästarsduell där Sir Henry P.Hill avgjorde ganska bekvämt sista biten. Jörgen Westholm tränar vinnaren.
I V75-2 blev det favoritseger genom Borups Tornado och Anders Eriksson. Ekipaget var bra med från start men kunde inte försvara innerspåret in i första svängen då Atlas Kronos var snabbare, men Anders Eriksson var bestämd och klev ut och med två varv till mål3 tog han över ledningen och hade sedan bra kontroll hela vägen.

Härlig upploppsduell
V75-4 bjöd på en härlig upploppsduell där Lipstick Tooma utvändigt kämpade ner ledaren Argbiggan. Sista varvet gick underkant 1.10 och det var två ston som verkligen gav allt.
- Jäklar vilket slutvarv. Hon är fantastisk, Jag har stort hjärta för henne, sa tränaren Daniel Redén om Lipstick Tooma.
Mats E Djuse satt i segersulkyn i Lars Lindbergs Minne.
Kenneth Haugstad både tränar och körde vinnaren i V75-5 Manuzio Hanover som bytte ut tredje utvändigt till positionen utvändigt ledaren 1500 meter kvar. När sedan favoriten Jackpot Tooma attackerade på sista bortre långsidan svarade Kenneth Haugstad och körde till sig ledningen med Manuzio Hanover. Väl i spets hade han full kontroll och andrahandsfavoriten vann bekvämt utan att se allt för pressad ut.
I V75-6 rusade Pikachu Face i ledningen och när han naturligt tröttnade stod segern mellan Anything For You och Merrit där den sistnämnde hemmahästen bäst fart sista biten och fick nosen först tillsammans med sin tränare Daniel Väjersten.
Sju rätt på V75 gav 6 495 kronor. Sex rätt gav 57 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hon har jobbat åt proffstränare som Per Lennartsson, Sofia Aronsson och Thomas Uhrberg, men för 1,5 år sedan tröttnade hon på l..


Hon har jobbat åt proffstränare som Per Lennartsson, Sofia Aronsson och Thomas Uhrberg, men för 1,5 år sedan tröttnade hon på livet som hästskötare och flyttade från Skåne och Munka-Ljungby hem till Rimbo utanför Stockholm.
- Jag ville testa något annat, men det var aldrig aktuellt att släppa travet helt. Mina föräldrar Solveig Molin och Thomas B Andersson har ju egna hästar och jag började direkt att såväl hjälpa dem i stallet som träna några egna, berättar Felicia.

Funnit kärleken
Just på stallbacken träffade hon också sin sambo – proffstränaren Kristofer Jansson – och de båda har varit ett par sedan november. Det har uppenbarligen varit ett lyft för båda såväl på som utanför tävlingsovalen.
- Både jag och Kristofer har slagit fjolårets siffror med marginal redan nu. Jag har redan slagit mitt rekord i inkörda pengar och Kristofer har passerat fjolårets siffror för stallet för längesen.
- Det är han och jag som drar runt rörelsen och då jag dessutom jobbar som personlig assistent på sidan blir det inte mycket tid över, men det tar jag gärna när det går så här bra, berättar Felicia.

"Ingen anledning att släppa"
Felicia har synts till i V75-startlistorna betydligt mer frekvent i år än tidigare. I fjol körde hon inget V75-lopp, medan det i år redan blivit sju stycken. På lördag är det dags för det åttonde.
- Jag får fler köra fina hästar både åt Kristofer och åt andra. Med det kommer rutin, kontinuitet och självförtroende. Tidigare kunde det gå flera veckor mellan styrningarna och då blir man ringrostig, men denna vecka kör jag exempelvis fyra hästar torsdag-lördag, säger Molin.
Det var alltså tillsammans med Raja Ribb som Felicia avlade maiden på V75 på Bollnäs 25 juli och på lördag när det vankas stortrav på Bergsåker har duon chansen på nytt. Redan i V75-1 är det dags och de drog innerspår bakom bilen.
- Han är ju startsnabb och trivs egentligen allra bäst i ledningen, men min känsla är att han öppnar bättre från spår en bit ut i banan och jag tror kanske inte att vi lyckas hålla upp täten. Skulle vi dock göra det ser jag ingen som helst anledning till att släppa. Han blir dock riktigt kaxig när han får springa med i rygg invändigt också, säger formkusken.

"10,9/2000 efter startgalopp"
Att Felicia gärna kör i ledningen på lördag förstår man när man kollar statistiken – Raja Ribb har tagit elva av karriärens 16 segrar från ledningen.
- Jag har kört honom i spets en gång tidigare och då blev det seger. Visserligen i ett breddlopp, men med tanke på att han höll på att springa ur selen inför loppet senast kan han knappast ha bättre form. I det loppet var det någon som hade klockat honom till 10,9/2000 efter startgaloppen och insatsen var helt grym, berättar kusken.
Just startgalopp har Raja Mirchi-sonen ägnat sig åt i tre raka lopp, men Felicia har förklaringen.
- Han är nästan i för bra form för dagen och vet inte riktigt var han ska sätta fötterna. Dessutom har det handlat om voltstart i dessa lopp och varje gång har det blivit omstart. Autostart tror jag ska fungera betydligt bättre.
- Han tävlade barfota runt om vid V75-segern, men det måste bli helt perfekt bana på lördag om han ska gå så även då. Är banan inte toppfin får han inget fäste och då springer han bara och slirar utan bakskor. Jag tycker dock inte att balansen är avgörande för hans del, menar Molin.

Ledig helg
Efter första V75-segern var det bara för Felicia att åka iväg till jobbet som personlig assistent där en vaken natt väntade, men blir det seger på lördag igen finns det bättre utrymme för att fira.
- Denna gång slipper jag åka och jobba efter och blir det seger lovar jag att fira dubbelt denna gång. Jag är nämligen för ovanlighetens skull ledig hela helgen, avslutar Felicia.

Robin Malmgren, Kanal 75


Rättvikstravets V75®-omgång med finalen av Sommartravet markerar att den varma årstiden snart är över. Många av de framg&ar..


Rättvikstravets V75®-omgång med finalen av Sommartravet markerar att den varma årstiden snart är över.
Många av de framgångsrika hästarna på V75 under juli månad är inte med i finalen, V75-7.  
Daniel Redéns Vae Victis Club, Björn Goops Guillaume Boko, Mattias Djuses Racing Brodda och Gävletränaren Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb är dock några exempel på fina hästar som är med och slåss om förstapriset 300 000 kronor.
Längst bak i 15-hästarsfältet med 40 meters tillägg hittar vi Svante Båths tredubble miljonär Bythebook. Fyraåringen vann ett uttagningslopp till Sprintermästaren i början av juli och kan vara loppets mest kapabla häst.
Bythebook har sällan fått prova på att stå med tillägg och kliva på i spåren.
Svante Båth vill testa just det upplägget med hästen som han tror är bäst över sprint.
- Det här blir en ny erfarenhet. Några av delägarna ville gå till ett annat lopp men jag kände att jag gärna ville låta hästen testa bakifrån och gärna över den här distansen som ett led i matchningen. Sedan är det ju jättetrevligt med ett bra förstapris också, säger Svante Båth.
Solvallatränaren förtydligar att körande Erik Adielsson inte kommer att offra Bythebook för att komma först.
- Vi kommer inte att offra hästen om det ”pullas upp” (tempot blir lågt). Bythebook ska köras i ryggar så länge som möjligt och köras till slut. Då hoppas jag att vi har lite tur och att det blir rätt tempo och att vi kan fälla så många som möjligt. För han kan normalt flytta på sig rätt bra en bit med lite väntan.

”Kändes onödigt”
Bythebook vann sin uttagning till Sprintermästaren i Halmstad från ledningen. I finalen ville Wim Paal komma före i starten och Erik Adielsson tvingades öppna första halvvarvet på 1.06,6 för att försvara sig. Bythebook slutade sexa.
- Det kändes jättebra i försöket…och väldigt onödigt efter finalen. Har man någon tempobedömning förstår man ju att det är kört för alla parter när det går så där fort en så där lång bit av upploppet. Men så blev det i alla fall.

Derbyt i sikte
Efter starten i Rättvik får hästen ta sats mot derbyuttagningarna på Jägersro.
Bythebook vann Svensk Uppfödningslöpning över 1640 meter och visade sig gångbar i Sprintermästaren. Man kan undra om det är kort distans eller lördagens 2640 meter som är hästens bästa.
- Han ligger nästan aldrig på och därför tror jag att 2640 meter inte är något problem. Men han är ju så kusligt startsnabb och 1600 meter är klart hans paradgren.
På lördag blir det som sagt ett avvaktande lopp för Bythebook?
- Han är ju ganska snabb en bit men vi kör det lite grand med tanke på nästa lopp helt enkelt. Det här loppet…helhetsbilden är viktigare än resultatet. Inget extra i utrustningsväg heller utan det blir skor runt om och en vanlig vagn.
Det blev fyra segrar till stallet i Visby i torsdags. Vad säger du om stallets form?
- Den är helt okej tycker jag, stallformen är inte att klaga på.
Av dina fyra övriga hästar på V75 blev det bakspår med tre. Om vi börjar med Esprit Sisu (V75-3) som fick ett tionde igen över kort distans i gulddivisionen. I lördags kördes han invändigt och spurtade till tredjeplatsen
- Esprit Sisu svarade för ett jättebra upplopp igen. Han har levererat nästan varje gång, Men i guld måste vi ju ha lite hjälp. Men har vi lite stolpe in dyker han upp där framme.
Global Wizard lottades till tolftespåret i brons (V75-2), senast drogs hästen bakåt efter en resa invändigt i Östersund. Chansen?
- Jag tycker att kusken tog helt rätt beslut in i första sväng som tog tredje invändigt. Men det blev en nitlott och vi hade en helt obrukad häst i mål. Nu har vi spår tolv och måste ha jättetur på vägen. Normalt sett är vi bortlottade och får nöja oss med något mindre.
Adriatic Kronos var bra i comebacken efter sin halsinfektion i maj. Den här var jättebra i torsdags i Visby där han var överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Ett niondespår nu bakom bilen i lägsta klassen.
- Vi tränade honom ganska rejält för jag tycker att han lätt skulle kunna höja sig några nivåer så bra som han är i grunden. Men jag har inte riktigt fått ut det jag trott. I Visby var det ett klart fall framåt. 2640 meter är inte någon fördel men han klarar av det. Så med lite tempo på loppet är han med och slåss där framme. Han står bra inne i klassen. Bastian Boom fick spår ett i samma lopp. Han är rätt startsnabb men distansen är nog ingen fördel. Läge för att kunna smyga med. Bra i Årjäng så formen på honom är nog rätt så bra. Men över den här distansen måste vi ha rejält med tur.
Så vilken är stallets bästa chans på lördag egentligen? Idel formdjur men du ligger lågt.
- Det vete fasen…men jag har många platschanser. Det är tråkigt att säga det men jag tycker ingen av mina känns riktigt het på lördag

Mikael Wikner, Kanal 75


Åttaårige Raja Ribb dansar som bäst under sommarmånaderna. I augusti 2018 vann hästen Sommartravets final i Rättvik som nä..


Åttaårige Raja Ribb dansar som bäst under sommarmånaderna.
I augusti 2018 vann hästen Sommartravets final i Rättvik som nästan ospelad på V75.
Tomas Pettersson körde till segern värd 300 000 kronor den gången och nu på lördag 1 augusti kan det vara dags för Raja Ribb igen i det stora loppet.
Gävleproffset Kristofer Jansson tränar fortsatt hästen och sambon Felicia Molin lär få nytt förtroende i finalen i Rättvik på lördag.
- Vem som ska köra? Det blir nog jag tror jag, sa Felicia efter karriärens största seger i silverdivisionen i Bollnäs.
Raja Ribb stod med bakspår i voltstartsloppet och var bara spelad på 0,63 procent på V75®. Kanske gjorde den relativt okända kusk sitt till.
Felicia Molin har efter några lärlingsår hos Thomas Uhrberg och Sofia Aronsson nu ett jobb vid sidan av hästarna. En andraplats i ett lärlingslopp är det närmaste hon kommit en seger i travets elitserie före lördagen.
Hon var minst spelad i loppet och dessutom kunde valacken kosta på sig en startgalopp på vägen. Ändå blev det seger i silverloppet och 110 000 kronor in till Raja Ribbs ägare Stefan Sjödin boende i Hamrångefjärden.
- Helt otroligt. Raja är i form och så men jag trodde ändå att det skulle bli tufft från det där läget. Han ville inte räta ut sig och hoppade från start, sedan var jag tvungen att chansa invändigt. När han kändes så pass bra lyfte jag ut ett spår och det löste sig i den sista kurvan när några galopperade framför - han var verkligen jättebra, säger Felicia Molin om Raja Ribb som nu klev över miljonen intjänat.

Nattpass väntade
Felicia Molins mamma är Solvallaproffset Solveig Molin, hennes morfars bror var Solvallatränaren Kurt Molin.
- Vi sa att om Raja Ribb gick bra här skulle vi prova att anmäla honom till finalen av Sommartravet. Jag är sambo med Kristofer och vi har några hästar tillsammans i Storvik i Gävle där han håller till, säger Felicia Molin som jobbar extra som personlig assistent och efter storsegern klev på ett nattpass på jobbet i i Hofors.

1,3 miljoner för sju rätt
Omgången i Bollnäs blev inte helt lätt att lösa efter Raja Ribbs inledande storskräll heller.
Endast 26 system överlevde och betalningen sköt upp i 1 366 552 miljoner för alla rätt.
Solvallatränaren Timo Nurmos hade sex hästar med på V75 och deltog i alla lopp utom kallblodsdivisionen.
Nurmos fick med sig en seger. Champ Lane är ett riktigt löfte som den här gången promenerade runt till seger från ledningen i lägsta klassen (klass II) för Örjan Kihlström. En storfavorit på V75 och ett råämne som nu har fyra segrar på sex starter. Segertiden 1.12,9 över 2140 meter med bilstart.
Åttondespåret bakom bilen kunde ha blivit en fälla i debuten i V75. Men fyraåringen visade fin inställning när Kihlström körde till efter den första kurvan och överrumplade enkelt ledande Arabesque och kom till spets efter 600 meter. 55 procent var jättefavoriten Champ Lane spelad på.

Anthara snart i eliten
Björn Goops Anthara Bi vann ett Breeders Crown-lopp från ledningen i juni. I Bollnäs toppade italienska försöket till Diamantstoet. Anthara Bi har nu tre segrar i stoloppen på V75, varav en final från i mars i år och tar snart klivet upp i stoeliten.
Segertiden 13,0 över 2160 meter är nytt svenskt rekord för fyraåriga utländska ston i voltstart över distansen.
Goop vann även Bollnäsloppet, gulddivisionen, med stallets Dreammoko efter att hästen ha kastats loss från tredjeparet utvändigt på bortre långsidan i ett lopp där tempot var ganska högt uppskruvat.

Tapper i trekilometersloppet
En våldsam inledning satt i benen på Viscount i loppet över tre kilometer (klass I) och Oskar J Anderssons sexåring förtjänar tapperhetsmedalj som höll till tredjepriset från ledningen.
Per Lennartsson satt bakom vinnaren Cyrano de B. (spelad på två procent) som höll farten rejält och kunde hålla smygkörde Timo Lane stången upploppet ner.
Norsktränade Rappnor vann ett försök i kallblodens Dubbelcupen i V86 i Bollnäs i början av juni för sin tränare Ole Johan Östre. Nu var sjuåringen tillbaka igen och spurtade till sig segern för Jorma Kontio i kallblodsdivisionen, Jon Olssons Minne
Solvallas Daniel Redén har haft italienaren Vae Victis Club i träning i tre månader. Örjan Kihlström rundande enkelt till seger från ett bakspår i den avslutade bronsdivisionen efter att travat först i tredjespår sista 700 meterna.
Storfavoriten Chapuy lyckades inte ta ledningen från innerspåret och kom bort i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand. Fyra barn p&ari..


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand.
Fyra barn på sju år – tvillingflickor 2013 - har det blivit då hon och maken Jimmy Jonsson bildat familj. Med yngsta barnet på två har paret kunnat börja jobba igen – heltid på Öystein Tjomslands svenska filial på Bergsåker.
- Ja, det är fulla dagar. Men jag har inte velat släppa hästarna, det är alldeles för roligt för det, säger Anna-Karin Jonsson.
Innan hon blev mamma både körde- och red hon en hel del och var en populär kusk i lärlingsloppet. Anna-Karin Jonsson växte upp i Norrbotten och flyttade ner till Sundsvall för jobbets skull som anställd av travtränaren Lars I Nilsson. Ulf Ohlsson har varit en annan arbetsgivare. 
Efter några nästan resultatlösa år som kusk och få starter börjar statistiken likna något igen. Anna-Karin har tagit fyra segrar, en andra och en tredjeplats på tio starter i år.
Tre av segrarna har kommit med svärfar Alf Jonssons kallblodiga sto Granetta. I juli fick hon chansen att köra Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb i ett uttagningslopp till Dam-SM hemma på Bergsåker.
- En mycket startsnabb häst som jag tog ledningen med och vi vann väldigt enkelt. Det kändes helt ”okört”, som man säger, en fin häst.

Känslan som med Airstrike
V86-omgången i Eskilstuna på onsdag lockar med en superjackpot och potentiella 18 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt.
4 Raja Ribb i V86-7 är ett givet streck. Ekipaget kommer att bli mycket påpassat i loppet - 2018 års Dam-SM-final med 100 000 kronor i förstapris.
Anna-Karin Jonsson har 47 segrar på 545 starter som facit i karriären och har varit med i Dam-SM vid två tidigare tillfällen med en tredjeplats som främsta merit.
- Bäst chans skulle jag väl ha haft med Airstrike (2005) som jag vann uttagningen med. Men jag hann bli avstängd före finalen, så det blev inget. Känslan då var också väldigt bra …och det är samma den här gången. Raja Ribb vann uttagningen väldigt lätt och vi fick ett bra läge nu. Så vi ser fram emot onsdagen, säger hon.

Skrällde i Sommartravet
Gävleproffset Kristofer Jansson köpte sexårige valacken Raja Ribb på internetauktion då hästen var tre år. Hästen hade då tagit en seger för uppfödaren Lutfi Kolgjini.
Hos Jansson har det blivit ytterligare tolv triumfer – varav den senaste var värd hela 300 000 kronor.
Tomas Pettersson körde Raja Ribb till seger i Sommartravets final i V75 i Rättvik. Gävletränarens största seger så här lång i karriären.
- Han har ju utvecklats hela tiden hos oss. Jag kände direkt den första vintern att det var en rejäl häst. Det bara gällde att få bort de där galopperna han sysslade med som treåring. Han var riktigt bra i Rättvik och om jag känner honom rätt kommer han att vara ännu bättre på onsdag, säger Kristofer Jansson.
Raja Ribb stod tufft inne i Sommartravets final med endast 40 000 kronor över en av tilläggsgränserna och slog några riktigt bra. Men han är ännu bättre nu alltså?
- Det har visat sig att han är som bäst då han ”tömts” riktigt i någon start. Han är inte som vanliga hästar att det kan sätta sig i huvudet när det blir lite tufft. Före den finalen hade han fått tre lopp då han gått i mål med gott om krafter och inte alls fått ta ut sig. Nu senast blev det en rejäl tömning och det gör att vi måste tro på hästen igen.
Nöjd över att ha Anna-Karin Jonsson som kusk?
- Hon körde väldigt bra på Bergsåker. Visserligen är hästen inte svårkörd men hon är ju van vid kallblod också och kan det mesta. Med googles-huvudlaget han fått på sig på slutet har vi hittat ännu en växel, och hon får sikta mot ledningen, en position där han tagit tolv av sina 13 segrar. Det blir barfota igen om banan passar och jänkarvagn.
Tuffast emot som du ser det?
- Både 2 Tropicana Ås och 3 Visa As kommer från fina prestationer – det blev faktiskt ett lite bättre lopp än jag trodde att det skulle bli. Men han slog ju bra hästar senast också. Med tanke på den form han har och utvecklingen han haft ska han ha en bra chans tycker jag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var en skrällfylld eftermiddag på Rättvikstravet. Hemmatränaren Leif Witasp satte dit treprocentaren Cool Keeper i V75-3 och i V75-6 &o..


Det var en skrällfylld eftermiddag på Rättvikstravet. Hemmatränaren Leif Witasp satte dit treprocentaren Cool Keeper i V75-3 och i V75-6 överraskade enprocentaren Allowable som följdes av ytterligare en enprocentare i den sista avdelningen, Raja Ribb. En minst sagt klurig omgång där ingen lyckades hitta samtliga sju rätt. Sjurättsjackpoten flyttas därmed vidare till V75-tävlingarna på Åby nästa lördag, när bland annat Åby Stora Pris avgörs, och en ensam vinnare kan då kamma hem 37 miljoner kronor.
Sex rätt i lördagens V75 betalade 128 797 kronor och fem rätt gav 1 765 kronor.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 2140/1 0 g 179
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-4 2140/6 8 18.7 119
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Per Linderoth 2640/1 D 0 17.2 65
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 1640/8 B 6 14.8g 126
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-8 Tomas Pettersson 2140/11 C 0 14.7 129
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Tomas Pettersson 2140/8 D 0 15.8 143
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-10 Tomas Pettersson 2140/5 C 1 14.2 27
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Tomas Pettersson 2140/4 B 1 14.5 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Tomas Pettersson 2140/5 C 1 14.6 16
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Kristofer Jansson 2140/3 B 1 15.0 16
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-4 Kristofer Jansson 2140/5 B 6 15.1 32
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Ulf Eriksson 2640/2 D 0 g 214
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2640/5 B 1 16.3 20
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Ulf Eriksson 2140/3 B 5 18.6g 41
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Ulf Eriksson 2640/4 C 3 16.4g 23
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-2 Ulf Eriksson 2640/1 A 2 17.6g 59
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-5 Erik Adielsson 2640/4 D 0 g 250
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Elias Strandberg 2140/5 A 1 14.4 21
2017-10-13 2017-10-13 Romme-1 Jenny A Björk 2140/2 B 0 18.6g 63
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-8 Kaj Widell 2140/5 C 4 13.4 33
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-11 Erik Adielsson 2640/11 C 0 15.2 52
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Jenny A Björk 2640/10 B 1 15.3 25
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Erik Adielsson 2640/12 C 6 14.8 119
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Jenni H Åsberg 2140/4 A 1 14.4 22
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Tomas Pettersson 2140/5 A 7 14.8g 53
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-8 Tomas Pettersson 2640/3 B 5 14.9 68
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Jennifer Tillman 2480/11 B 0 15.4 369
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 1640/7 B 2 12.7 32
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Tomas Pettersson 2640/1 A 1 15.9 22
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-6 Erik Adielsson 3160/8 D 5 15.2 477
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Tomas Pettersson 2640/3 D 5 17.3 234
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Madelene Johansson 2140/4 D 5 13.6 317
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 Sune Hansen 1640/12 A 8 16.2 30
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/12 B 5 15.7 565
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Kaj Widell 1640/3 C 6 13.8 313
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-5 Tomas Pettersson 2140/2 A str
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-9 Tomas Pettersson 2140/8 B 3 12.1 254
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Anna-Karin Jonsson 2140/4 B 0 13.3g 68
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-11 Tomas Pettersson 2660/12 D 1 13.3 513
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-10 Tomas Pettersson 2140/7 D 6 13.0g 399
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Anna-Karin Jonsson 2140/3 B 1 14.9 20
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 2140/3 D 1 13.4 89
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-3 Claes Sjöström 2660/15 D 0 16.3g 41
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 2640/1 D 3 16.8 50
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Malin Friman 2160/11 B 0 16.8g 59
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-7 Rebecca Dahlén 2140/7 B 6 15.9g 50
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 Sune Hansen 2160/7 B 4 16.4 125
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Tomas Pettersson 2140/5 D 0 15.1 176
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-1 Ulf Ohlsson 2160/12 B 2 15.5 47
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Jenny A Björk 2140/10 A 2 14.4 50
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-9 Henrik Svensson 2140/4 C 0 14.9 176
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 Tomas Pettersson 2660/9 B 0 16.7g 63
2019-09-23 2019-09-23 Romme-5 Jenny A Björk 2640/7 A 0 15.5g 71
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Jenny A Björk 2140/8 A 1 14.5 26
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-5 Tomas Pettersson 2180/12 A 5 14.4g 59
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Tomas Pettersson 2660/8 C 0 14.2 417
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Tomas Pettersson 2140/8 B 6 12.3 559
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-7 Tomas Pettersson 2680/10 A 5 14.5 20
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Tomas Pettersson 3160/6 C 0 13.9 479
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-1 Tomas Pettersson 2160/6 B 5 17.7g 64
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-11 Tomas Pettersson 2140/12 C 0 g 1011
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Felicia Molin 2640/8 C 0 417
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Felicia Molin 2140/1 B 7 13.7 61
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Felicia Molin 2180/13 B 2 13.0g 90
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-11 Felicia Molin 2660/10 C 0 13.5g 194
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Felicia Molin 2640/10 B 1 14.8g 384
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-4 Erik Adielsson 2640/6 C 0 14.6 160
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Felicia Molin 2140/4 A 1 12.6 34
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Felicia Molin 3180/6 C 4 14.1 1875
2020-06-12 2020-06-12 Romme-8 Tomas Pettersson 3180/13 C 0 15.1 984
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-6 Felicia Molin 2140/7 B 6 15.0 20
2020-05-11 2020-05-11 Romme-9 Ulf Ohlsson 3180/14 D 0 15.2g 275
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/6 D 0 13.9g 456
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Oskar Kylin Blom 1660/9 B 0 g 122
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Mika Forss 2140/1 D str
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Tomas Pettersson 1640/11 C 5 13.2g 342ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se