Radieux travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Radieux travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Radieux har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Radieux har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Radieux


Super Ariel fortsätter att tjäna fina pengar nere i Frankrike och på lördagen blev Kennet Häggströms sto tvåa i Prix du Rou..


Super Ariel fortsätter att tjäna fina pengar nere i Frankrike och på lördagen blev Kennet Häggströms sto tvåa i Prix du Rouergue på Vincennes. Ett andrapris som var värt 175 000 kronor.
Vanille du Dollar vann på 1.11,0 över distansen 2 100 meter autostart och belönades med drygt 315 000 kronor. Super Ariel, som kördes av Gabriele Gelormini, noterades för samma tid.
Övriga svensktränade hästar, Radieux, Venkatesh och Udo´s Oiler, slutade utanför prispengarna.
Vincennes bjöd även på Criterium des 4 ans och stoet Darling de Reux tog hand om förstapriset på lite drygt en miljon kronor. Vinnaren tränas av Sébastien Guarato och kördes av David Thomain.
Segertiden blev utmärkta 1.12,2 över distansen 2 850 meter på en regnkladdig bana. Björn Goop-tränade Dandy de Godrel var tia i mål i händerna på Pierre Vercruysse.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppet Prix de la Cote d'Azur avgjordes på den franska rivieran under torsdagen. Det var flera svenska hästar med i loppet där Robert Bergh ..


Storloppet Prix de la Cote d'Azur avgjordes på den franska rivieran under torsdagen. Det var flera svenska hästar med i loppet där Robert Bergh tidigt körde till ledningen med Timbal. Hon var dock tidigt slagen och galopperade i sista sväng. Istället klev Apollon De Kacy fram och avgjorde till seger efter en snygg styrning av stjärnkusken Franck Nivard som gett hästen en perfekt resa. Den Westholm-tränade hästen avslutade mycket bra och vann säkert. Segertiden blev 1.13,7 över 2925 meter och förstapriset cirka 650 000 kronor. Det var Apollon De Kacys största seger i hans karriär och den sjuårige hingsten har nu sprungit in över tre miljoner kronor.
Tvåa i mål blev Baby Lou och trea blev Lutfi Kolgjini-tränade Radieux, som belönades med drygt 200 000 kronor för tredjeplatsen. Däremot tröttnade stallkamraten Dante Boko som efter ett offensivt upplägg var tidigt slagen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svenskhästarna var inte blyga under tisdagens Prix de Craon med runt 600 000 kronor i samlade prispengar på Vincennes.Mest offensiv var Robert Bergh ..


Svenskhästarna var inte blyga under tisdagens Prix de Craon med runt 600 000 kronor i samlade prispengar på Vincennes.
Mest offensiv var Robert Bergh som körde till ledningen med Greenleaf Slim och fick stallkamraten Rafolo i rygg.
När hårt betrodde Aufor de Mire satte upp tempot dryga kilometern från mål var det emellertid färdigkört i täten och istället fick Rafolo gå ut och utmana runt slutsvängen. Ett angrepp som ebbade ut när den norskfödda hästen tappade travet över upploppet.
Istället var det smygkörde Radieux som hade krutet torrt för Pierre Vercruysse och tog hem klungspurten bakom överlägsne Aufor de Mire. Orione Spin knep fjärdepriset på avstånd vilket innebar att Lutfi Kolgjini kunde räkna in cirka 200 000 kronor till stallet.

Robin Johansson, Kanal 75


Det fanns gott om svenskintressen på startlinjen i styrkeprovet Grand Prix de la Ville de Laval med en samlad prissumma på nästan 600 000 krono..


Det fanns gott om svenskintressen på startlinjen i styrkeprovet Grand Prix de la Ville de Laval med en samlad prissumma på nästan 600 000 kronor.
Lutfi Kolgjinis Archangel Am kom från tre raka segrar på fransk mark och kördes för en fjärde när Pierre Vercruysse bestämt forcerade sig ledningen kort efter start.
Ner i rygg dök Fabrice Souloy-tränade Cash Gamble som i sin tur kom från två raka segrar.
Men den värste segermaskinen av dem alla visade sig tuffast.
Från tillägg startande favoriten Bugsy Malone anföll kraftfullt från köplats halvvägs in i loppet och satte våldsam press på ledaren in på slutvarvet.
I sista sväng var Archangel Am slagen och även om han stred tappert fick han även släppa Cash Gamble förbi sig.
Lutfi Kolgjinis andra häst Radieux liftade med till fjärdepriset från tredje par invändigt medan Björn Goops Under Blue slutade sexa och Conrad Lugauers Freeman T.Porter galopperade bort sig.
Segertiden för Bugsy Malone blev vassa 1.12,3/2 900 meter.

Robin Johansson, Kanal 75


225 000 kronor blev belöningen för Super Ariel som på måndagens vann Prix des Gobelins på travbanan Enghien. Det var tredje fulltr&a..


225 000 kronor blev belöningen för Super Ariel som på måndagens vann Prix des Gobelins på travbanan Enghien. Det var tredje fullträffen i år i Frankrike för det sjuåriga stoet som tränas av Solänget-amatören Kenneth Häggström.
Franske kusken Matthieu Abrivard satt i segersulkyn bakom Super Ariel, som höll farten bäst över det långa upploppet på Enghien och fångade in ledaren Radieux kort före mål. Radieux som är tränad av Lutfi Kolgjini men kördes av Pierre Vercruysse. Svensktränat även på tredje och fjärde plats genom Opitergium (tränad av Robert Bergh) och Xea Venus (Björn Goop).
Segertiden i loppet blev 1.12,0 över distansen 2 150 meter, autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


E3-finaler över kort distans var det som stod i fokus denna lördageftermiddag på Örebrotravet. I finalen för hingstar och valacker tog..


E3-finaler över kort distans var det som stod i fokus denna lördageftermiddag på Örebrotravet. I finalen för hingstar och valacker tog Donatello Sisu hand om ledningen sedan Mcspirit galopperat i starten. Han inledde femhundra meter på 1.11,3 och varvade på 1.13,2. På utsidan hade han bertrodda Marciano och Lutfi Kolgjini tryckte upp farten ut på den sista bortre långsidan. I tredje par utvändigt satt favoriten Makethemark. Men Donatello Sisu ångade på framme i täten och via en avslutning efter 1.10,3 de sista femhundra metrarna var Makethemark chanslös att nå fram i spurten. Han avslutade ändå mycket bra som tvåa men åt Donatello Sisu fanns inget att göra. Den stall Denco-ägda hästen imponerade vid segern och körande Stefan Söderkvist knöt näven i en segergest när mållinjen passerades. Segertiden blev 1.11,7/1609a och förstapriset var en miljon kronor.
- Jag blev lite orolig på sista långsidan när Ludde tryckte upp farten litegrann att det skulle sätta sig till slut. Men han gick undan och var jättebra. Han har utvecklats hela tiden och det är en jättefin häst. Det är en av de bästa hästar jag har kört som treåring, sa Stefan Söderkvist.

Zukanovic överlyckling
Tränaren Admir Zukanovic var överlycklig och rörd till tårar över storloppssegern som är den största hittills i hans karriär. Donatello Sisu tog nu sin femte seger i nionde starten.
- Det är helt sjukt. Vilken jävla häst om man får säga så. Det tar lite tid att samla sig, sa han direkt efter loppet.
- Det är en sådan utveckling och en så fin häst. Jag är så tacksam att jag får ta hand om träningen på den här hästen. Det är en njutning, otroligt stort för mig. Det största i min karriär, sa Zukanovic.

Unique Juni vann stofinalen
Hans R Strömberg har haft ett kanonår som tränare. Nu blev det en ny storloppsseger när Unique Juni tog hem E3-finalen för ston. Örjan Kihlström, vem annars när det handlar om miljonlopp, serverade hästen en fin resa i tredje par utvändigt. När hon fick full anfallsorder in på upploppet avslutade Unique Juni vasst och precis på mållinjen fick hon tag i favoriten Zahara Goj och vann med en nos. Segertiden blev 1.12,0/1609a och förstapriset var en miljon kronor.
- Det är helt otroligt vilket år vi har haft. Det finns inte på kartan, helt sanslöst, sa en glad Hans R Strömberg.
- Hon är ju bra och vi fick en vettig resa. Hon gick bra i försöket och det var en öppen final och många som hade chansen. Jag kände i sista sväng att vi skulle vara med i striden, sa Örjan Kihlström.

Coldtown imponerade i gulddebuten
Coldtown vann direkt i sin debut i Gulddivisonen och som han gjorde det. Han svarade för en imponerande insats efter en stenhård inledning. Jorma Kontio körde offensivt och vägrade ge sig i spetskampen. Han pressade hårt med Coldtown utvändigt om ledande Knows Nothing och fick ta över ledningen ut på den första långsidan. Men det kostade 1.06,2 de första femhundra metrarna och kort senare kom Lutfi Kolgjini farande med Radiuex och då släppte Jorma Kontio täten. Radieux varvade på snabba 1.10,3 i det här medeldistansloppet. Coldtown låg i rygg på ledaren och hade fritt fram i sista sväng. Kontio väntade tills upploppet början med att vrida ut sin häst och Coldtown kopplade snabbt greppet på Radieux och höll sedan attackerande Knows Nothing ifrån sig den sista biten. Segertiden blev 1.11,1/2100a för den Timo Nurmos-tränade hästen.
- Han var jättefin i dag. Det var hård öppning men jag tyckte att vi kunde vinna trehundra kvar, sa Jorma Kontio.

Vaken styrning avgjorde
Dansk dynamite inledde V75-omgången genom Tripolini V.P. och Jeppe Juel. Efter en inledning utvändigt om ledande favoriten Mellby Apollo blev han avlöst av Clara R.C. efter ett varv. Clara R.C. pressade på ledaren under slutvarvet och tog över in på upploppet. Hon var väldigt tapper och stod emot i det längsta men den sista biten kunde hon inte svara Tripolini V.P. som fått loppet i andra par utvändigt under slutrundan. Favoriten Mellby Apollo galopperade som slagen till slut.
- Han fick utdelning på den fina formen som han haft ett tag, konstaterade segerkusken Jeppe Juel.
En vaken styrning bjöd Kenneth Haugstad på i V75-4 bakom Imperator. Han körde påpassligt till ledningen dryga varvet kvar och avgjorde där loppet. Dem femårige hingsten, som tränas av Mimmi Elfstrand, gled undan till en lätt seger.
- Planen var att köra fram i dödens för jag tyckte det gick sakta men sedan hade jag bra fart uppe så jag körde och då släppte Magnus. Det här är en riktig kanon, det sa jag redan när jag kvalade han för två år sedan men det har varit mycket strul. Han gick en 1.13-tid i dag och det är bra, sa Kenneth Haugstad.

Promenadseger för Springover
Ulf Ohlsson skrällde i V75-5 när han vann med Reijo Liljendahls MA Running trots spår elva över kort distans. Efter en perfekt resa och lucka vid upploppets början så spurtade hästen vasst till en säker seger.
V75-omgången avslutades med att Springover ledde från start till mål för sin tränare Joakim Lövgren. Hästen fick bestämma som han ville i täten och gled undan enkelt utan att förta sig.
- Det var en fin åktur. Det blev en promenadseger för honom i dag och det var skönt för han har gjort många tappra lopp ute i spåren. Han har gått tom tidigare och nu vann han med krafter kvar, sa Joakim Lövgren.
Sju rätt på V75 denna jackpotomgång gav 542 935 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-27 2016-12-27 Vincennes-3 P Vercruysse 2700/14 B 2 220
2016-10-07 2016-10-07 Vincennes-2 P Vercruysse 2850/1 B 0 563
2016-09-25 2016-09-25 Vincennes-7 P Vercruysse 2700/3 C 0 791
2016-09-10 2016-09-10 Vincennes-4 D Locqueneux 2700/9 A 0 241
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Adrian Kolgjini 2100/5 B 3 11.3 51
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-8 Christoffer Eriksson 2160/10 C 4 11.9 162
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-12 Adrian Kolgjini 1609/6 D 2 10.5 194
2016-05-14 2016-05-14 Vincennes-5 M Abrivard 2700/9 D 0 142
2016-04-23 2016-04-23 Frankrike-6 D Locqueneux 2150/9 D 3 42
2016-03-02 2016-03-02 Frankrike-3 E Raffin 2875/6 C 2 242
2016-02-11 2016-02-11 Vincennes-3 M Abrivard 2700/13 C 0 77
2016-01-10 2016-01-10 Vincennes-4 M Abrivard 2700/11 C 0 182
2017-11-16 2017-11-16 Vincennes-7 D Thomain 2850/7 A 0 730
2017-10-06 2017-10-06 Vincennes-2 D Locqueneux 2850/6 C 0 319
2017-09-17 2017-09-17 Vincennes-6 D Locqueneux 2850/3 D 0 489
2017-09-09 2017-09-09 Vincennes-6 A Kolgjini 2850/4 D 0 604
2017-08-23 2017-08-23 Vincennes-1 D Locqueneux 2850/16 D 3 202
2017-06-25 2017-06-25 Vincennes-5 F Ouvrie 2850/10 D 0 368
2017-05-19 2017-05-19 Vincennes-2 D Locqueneux 2850/5 B 0 263
2017-03-12 2017-03-12 Cagnes sur Mer-3 Ch Eriksson 2925/4 A 0 76
2017-02-16 2017-02-16 Vincennes-1 P Vercruysse 2700/4 B 0 115
2018-12-19 2018-12-19 Bjerke-2 Svein Ove Wassberg 1609/3 C 3 87
2018-06-28 2018-06-28 Åby-9 Sofia Adolfsson 2140/1 D 6 13.7 116
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-4 Sofia Adolfsson 1609/3 B 2 12.5 97
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-5 Sofia Adolfsson 1640/7 D 4 11.5 71
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Jennifer Persson 1640/6 C 4 12.3 65
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Sofia Adolfsson 2140/9 C 0 14.3 31
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-1 Sofia Adolfsson 1640/2 B 1 12.4 13
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 2 13.4 15
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-1 Sofia Adolfsson 1640/5 B 1 12.5 19
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-7 Lutfi Kolgjini 2160/11 B 0 14.7g 321
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Sofia Adolfsson 1640/9 B 1 12.4 30
2018-01-28 2018-01-28 Vincennes-6 D Locqueneux 2100/15 B 0 1684
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 2140/4 B str
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Caroline LB Morken 2140/7 C 4 14.3 220
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-7 Örjan Kihlström 2140/1 D 5 12.6 377
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-3 Caroline LB Morken 1640/4 B 0 13.8 293
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-7 Örjan Kihlström 2140/6 C 5 14.1 515
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-10 Magnus A Djuse 2640/9 C str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se