Racing Ribb travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Racing Ribb travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Racing Ribb har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Racing Ribb har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Racing Ribb


Moa Bolinder, 23, har inte kört så många lopp. I fjol blev det två andraplatser på sex försök och för att hitta en p..


Moa Bolinder, 23, har inte kört så många lopp. I fjol blev det två andraplatser på sex försök och för att hitta en pallplats dessförinnan får man backa till 2019, då hon körde fem lopp och som bäst slutde trea. Men när hon nu svingade sig upp i tävlingssulkyn för första gången i år hemma på Jägersro kom karriärens första och efterlängtade seger.
- Det känns helt fantastisk! Det är detta jag har väntat på hela livet. Det är det enda jag har velat så länge så det känns underbart. Och det är lite extra att det är på hemmaplan. Det var här jag började och det är här jag vill vara, sa en glädjestrålande Moa Bolinder.
Hon arbetar åt Santos As tränare Preben Sövik och tillsammans hade de satt hästen i toppskick. Från ledningen dundrade han undan på 1.11,8 över 1 640 meter med bilstart, en rekordsänkning med 2,5 sekunder.
- Shit, pommes frites! Jag har aldrig kört så fort. Jag visste att hästen var bra men att han var såhär bra visste jag inte. Riktigt kul!

Uppvisning av Malmqvists talang
Även Ken Ecce agerade skrällkusk och det tillsammans med Tomas Malmqvist-tränade talangen Holly Go Lightly. Den treåriga danskan kunde inte försvara innerspåret från start men på den första bortre långsidan lämnade hon positionen i rygg på ledaren och tog över taktpinnen. Den behöll hon hela vägen och på mållinjen hade hon lämnat sina förföljare med tre längder.
- Det finns något extra i den här. Varje gång de andra kom lite närmare tog hon i själv. Det är svårt att förklara men den här hästen har verkligen klass, sa Ken Ecce om det danskfödda stoet.

Stora pengar för sex rätt
Dominanten inom V64 var annars Johan Untersteiner. Han hade hästar i två avdelningar och vann båda. Först ledde Racing Ribb varje meter av loppet med Peter Ingves i sulkyn och sedan använde sig Halmstadtränaren av samma segerrecept bakom startkatapulten Woodbury Wine.
- Hon är ruggigt kvick i benen och svår att stå emot från början. Det var bra tryck i henne i dag, lite för mycket till och med, men det gick vägen och hon gick undan på fina ben. Och Racing Ribb stod på tur för att vinna så det var kul, sa Johan Untersteiner.
Därefter vann Joakim Lövgrens Global Best Lover innan Free Bird (Michael Nimczyk) avslutade V64 med en rykande segerspurt. De som lyckades pricka in alla rätt på V64 fick för det 307 381 kronor. Fem rätt delade ut 406 kronor och fyra rätt 29 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 I fjol vann han 25 lopp.Det gjorde Tyler Mifsud till landets segerrikaste B-licensierade manlige körsven, endast slagen av Sandra Eriksson.Den st&oum..


 I fjol vann han 25 lopp.
Det gjorde Tyler Mifsud till landets segerrikaste B-licensierade manlige körsven, endast slagen av Sandra Eriksson.
Den största triumfen kom i ”amatörernas elitlopp” K.G. Bertmarks Minne hemma på Jägersro med Galantis och var värd 150 000 kronor.
Så lördagens skräll var inte den största segern i karriären sett till pengar.
Men kanske ur ett känslomässigt perspektiv.
Anledningen var att han nu satt upp bakom Federer, tränad av storebror Larson Mifsud, som via ett rykande upplopp hann upp favoriten Mojo Express i allra sista steget före mål.
- Det kunde inte ha löst sig bättre, loppet blev precis som jag hoppats på förhand. När jag tog ut honom så kände jag att jag hade mycket krafter kvar, hästen gick så fort han kunde, men jag var inte säker på att vi skulle hinna dit. Men precis vid mål tyckte jag att vi hann fram, berättade Mifsud om den danskfödde femåringen som visat god segeraptit genom karriären, men företrädesvis vunnit sina lopp från ledningen.
Nu visade hästen takter som talar för att det här blir ett ekipage som kan hävda sig i Svenska Travligan (STL) fler gånger under 2022.
- Det är min första STL-seger. Det känns väldigt stort, speciellt när det kommer med en familjehäst. Vi trodde att han skulle bli en riktigt bra häst redan i fjol och nu börjar det visa sig. Förhoppningsvis kan han fortsätta att utvecklas. Min bror har bara två hästar som tävlar, men snart ska vi plocka ut ett par till som ser intressanta ut, berättade Tyler Mifsud.

Lillebror Kolgjini trivs på Mantorp
Det var början på en avslutning av omgången som skulle gå helt i Jägersros tecken.
Dante Kolgjini tog sin första seger på V75 då han satte dit Racing Ribb på Mantorp under motsvarande tävlingsdag i fjol.
Nu fick han åter förtroendet av storebror Adrian och förvaltade det på bästa sätt bakom It’s A Girl.
Som lillasyster till självaste Bold Eagle har hon haft ögonen på sig sedan födseln och lördagens prestation var sannolikt den främsta hittills då hon tuggade ledande skrällen Dame Lane för en lycklig vinnarkusk.
- Vi har haft höga tankar om henne hela tiden, men hon tappade ett par månaders träning redan från start, så det är inte konstigt att hon kommit igång sent. Idag valde jag att ta det safe från start och smög fram i andraspår. Kevin (Oscarsson) försökte verkligen sticka undan där framme, men när jag ryckte tussarna fick jag riktigt bra svar och med den stammen skulle hon ju bara avgöra, konstaterade Kolgjini som även vann ett STL-lopp utanför kupongen med Olle Elfstrand-tränade Milos Ganador.

Takter tillbaka på ”pappas gata”
Och apropå Takter och Racing Ribb så blev det två av huvudrollsinnehavarna i avslutningen. Johnny Takter skickade programenligt Lars I Nilssons spetsfantom Sweetman till ledningen varpå allt verkade klappat och klart. Men en synnerligen löpsugen Racing Ribb ville annat och satte upp farten till 1.11,9 första rundan trots att Johan Untersteiner gjorde sitt bästa för att hålla tillbaka sin häst.
Det kunde ha bäddat för Four Guys Dream som tassade med i rygg på ledaren, men Racing Ribb höll farten tillräckligt länge för att luckan skulle komma för sent, trots att Four Guys Dream störtdök de sista stegen.
- Jag misstänkte att det skulle bli så här, jag vet att den andra hästen kan vara het. Men jag ville inte sitta och backa för mycket i sista sväng, då kan det vara svårt att få igång dem sista 100. Jag är stolt över hästen, att han tände till som han gjorde och kunde svara trots det tuffa första varvet. En mycket fin häst, berömde Takter som inledde sin kuskkarriär just på Mantorp, varifrån han tvingades flytta av sin nyligen bortgångne far, den legendariske travtränare Bo William.
- Det var med sorg som jag flyttade härifrån, men i efterhand uppskattar att pappa gjorde det. Annars hade jag inte fått den karriär jag fick och fått uppleva världen på det sätt som jag har. Killar som jag behöver någon som peppar en och ger en spark i baken ibland. Pappa var en drivkraft som alltid supportade mig, sade Johnny Takter.

Bra start för jättestallet
På tal om stödjande fäder så driver numera Johan Untersteiner landets största travstall sedan han fått ”ärva” pappa Peters rörelse vid årsskiftet.
254 hästar står på träningslistan och en heter Danilo H.B. Den nyblivne sexåringen inledde karriären med en seger på sina första 20 starter. Nu ståtar han plötsligt med två raka sedan Johan kört till ledningen och fått sällskap av favoriten Oskar of Sand inför slutvarvet. Den senare började sin karriär omvänt med sju raka segrar och fick nu vidkännas andra raka förlusten sedan den förre försvarat sig tappert hela vägen.
- Ännu har inte pappa fått sparken i alla fall. Egentligen är det inte så stor skillnad. Det är ju samma hästar som vi hade förra året, bara att de hamnat under samma tak. Nu började året bra och jag hoppas att det fortsätter, kommenterade Untersteiner junior.

Dubbel för Kihlström
I övrigt handlade det som så ofta om Örjan Kihlström som inledde omgången med att skicka Champ Lane till ledningen från ytterspår bakom bilen.
Resten blev odramatiskt för tränaren Timo Nurmos första starthäst under 2022.
Mer spänning bjöds i Oasis Bi’s lopp för högsta klassen där Disco Volante galopperade bakom bilen och Kihlström tog ledningen med Remarkable Feet, men valde att släppa till favoriten Lucifer Lane.
Det visade sig vara ett riktigt beslut då luckan kom redan i slutsvängen varpå Jörgen Westholms sjuåring slog sig förbi till första gulddivisionssegern.
Oasis Bi är en den senaste av flera internationella stjärnor som tränats fram på Mantorp.
Stefan P Pettersson var mannen bakom den 18-faldige miljonären och fick även gå in i vinnarcirkeln i form av prismottagare sedan Chantal Jet kört ifrån motståndet från spets i dagens mest överlägsna triumf för Magnus Jakobsson.
V75 betalade 49 000 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


V75 Winter Burst® kickade igång under torsdagskvällen, åtta omgångar av V75® ska köras under nio dagar och inledningen var l..


V75 Winter Burst® kickade igång under torsdagskvällen, åtta omgångar av V75® ska köras under nio dagar och inledningen var långt ifrån någon enkel uppgift. En skrällfylld uppesittarkväll resulterade i jackpot – ingen hittade sju rätt.
Både far och son Untersteiner spelade vinnande roller under kvällen.
Peter Untersteiner fick bjussa på sin karaktäristiska segergest inför hemmapubliken när han agerade skrällkusk bakom Kirsi Boko. Det läckert stammade fyraåringsstoet fick en angenäm resa i anda par utvändigt, medan tempot hölls friskt inledningsvis. Det blev perfekt för Kirsi Boko som avgjorde väldigt enkelt den sista biten. Vinnaren var streckad på blott fem procent, trots att tränaren hade lämnat goda träningsrapporter.
– Det var glädje. Det är ju härligt att vinna lopp och när det är V75 är det ju extra och nu var det ett tag sedan jag vann på V75. Denna hästen hade gjort ett extremt fint snabbjobb för tio dagar sedan och det har jag berättat för alla, så jag undanhåller inga träningsrapporter... Det är mycket som ska klaffa, men det gjorde det och hästen var lika bra som i snabbjobbet. Det är en ganska liten och klen häst, hon linkar ett rådjur, men hon har en härlig inställning och vill göra rätt för sig, sa Peter Untersteiner.

Johan Untersteiner fixade championatet
Johan Untersteiner ville givetvis inte vara sämre, han blir i år kuskchampion för fjärde gången på hemmabanan, och följde kort senare upp med en viktoria genom att sätta dit Readly’s Dream i ett stolopp. Vinnaren fick en smygresa och det var först en bit in över upploppet som luckan uppenbarade sig, men då svarade Readly’s Dream med en sylvass avslutning för att säkra segern före ute i banan spurtande favoriten Fly Fly My Dream.
Den sistnämnde tränas av Thomas Dalborg och Axevallatränaren ordnade snabb revansch. Hans Incredible Wine som hade Victor Rosleff i sulkyn syntes hela vägen i ledningen och höll också undan med minsta möjliga marginal mot raketspurtande stallkamraten Cambria. Den senare fråntogs emellertid andraplatsen efter en trängning.

Jätteknall inledde från dödens
Rafflande upplösning och ett ordentligt kupongrens inledde. Johanna Johansson-tränade Playit Flax var streckad på mindre än två procent, men Jörgen Sjunnesson visste vad han hade i tömmarna. Valacken sändes fram utvändigt ledande favoriten Prosperous S., fick grepp om den samme och såg samtidigt till att starkt hålla undan för det massiva anfallet ute i banan.
En överraskning stod också Mafioso Lynx för. Fyraåringen, som var tillbaka i regi Hanna Lähdekorpi, bjöds av Peter Ingves en resa i rygg ledaren och hittade loss i sista sväng. Favoriten i spets, Gliding Angel, såg slagen ut in på upploppet, men kontrade sista biten och det blev stenhårt i mål. Fast målfotot fick fälla avgörandet, fint spurtande Mafioso Lynx hade nosen först.
Härlig fart i benen på Nocturne Zon. Det treåriga stoet fick av Joakim Lövgren en invändig resa, men i det lilla startfältet blev det fritt i sista sväng, där ekipaget styrde på via fjärdespår. Nocturne Zon hade gott om krafter kvar och växlade lekande lätt ned motståndet över upploppet.

Fartfest bäddade för Upper Face
En fartfest rundande av uppesittarkvällen. Vichy Grif tog emot Ghandi Boko i en öppning de första 500 meterna som klockades i underkant 1.08. Det öppnade upp för de bakomvarande. Racing Ribb, som travat först i andraspår, skaffade sig greppet men utmanades upploppet ned av Upper Face och det var den senare som precis på linjen fick segernicken. Toppstammade Upper Face segrade på 1.12,1 över 1640 meter auto.
Ingen spelare lyckades alltså att pricka in alla rätt. Något som innebär att de 14 miljoner kronor som fanns i 7 rätts-potten nu överförs till finalen av Winter Burst som avgörs på Axevalla under nyårsafton.
6 rätt betalade fina 52 507 kronor, medan 5 rätt belönades med 1937 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Johan Untersteiner gör resan till Malmö med en välfylld hästbuss. I samtliga av de fem inledande avdelningarna har han häst till start ..


Johan Untersteiner gör resan till Malmö med en välfylld hästbuss. I samtliga av de fem inledande avdelningarna har han häst till start och det är i lägsta klassen, klass II, som han selar ut Ture L.A. (V75-2). Fyraåringen, med fyra segrar efter sju starter, var senast tillbaka efter ett nio månader långt tävlingsuppehåll och slutade då trea efter att ha släppt ifrån sig ledningen.
- Jag låg väldigt lågt senast och tyckte inte att han var färdig för några stordåd, men jag tror att han är minst en klass bättre den här gången. Det behövs väl också när det är V75 men jag har ganska höga tankar om den här hästen, säger Johan Untersteiner i podden V75® - lördag hela veckan.
Ture L.A. startar från spår två bakom bilen. Att han kan öppna kvickt visade han i fjol när han enkelt tog hand om ledningen från innerspår bakom startbilen och senast då han spetsade från spår tre i volten. Den här gången planerar Johan Untersteiner också att lägga i ytterligare växlar utrustningsmässigt.
- Barfota bak för första gången är tanken. Första gången med rycktussar är också planen. Han gick med öppet huvudlag senast och blev väl flegmatiskt med det. Jag vågade inte ha kvar det halvstängda som han brukar gå med när det var voltstart. Men nu återgår vi till halvstängt huvudlag. Jag tycker att han är bra för klassen och tror att han är riktigt på gång.

På väg mot gulddivisionen
Kapable Global Beware (V75-3) har vunnit fyra av sex lopp i år och när han senast var tillbaka efter några veckors tävlingsuppehåll stod han för en respektingivande insats från ledningen.
- Han gjorde nog sitt bästa lopp i karriären senast. Han kändes så fruktansvärt fin inför det loppet så jag hade en väldigt bra feeling att han skulle leverera en bra prestation. Han börjar hitta sig själv hästen och det kändes väldigt fint senast. Jag hoppas att han ska vara lika fräsch och fin till den här starten.
Fyraåringen vann en klass II-final för tre starter sedan och att han nu har gått upp två klasser till bronsdivisionen är inget som oroar hans tränare.
- Han var trea i försöket till derbyt och senast vann han på ett riktigt rejält sätt på en 12-tid full väg, så jag är inte det minsta bekymrad över att han ska duga här också.
Spår fyra i voltstart är aldrig bra men inte heller det ger Johan Untersteiner några gråa hår.
- Jag tror att han kan öppna ganska bra. Det gäller första steget bara, att han börjar i trav, sedan är han rätt kvick i benen. Jag hoppas att han ska göra en likvärdig prestation med senast. Men han är lite svår att räkna på innan loppen. Det är viktigt att han håller sig fräsch och fin. Nu har han bara gått väldigt lugna jobb efter senast och jag tycker att det har känts och sett bra ut.
Att Johan Untersteiner ser hög potential i hästen är inget han hymlar med.
- Han kommer klättra ända upp i guld om han håller sig fräsch.

”Kändes otroligt fin”
I den inledande avdelningen står stallets hopp till Racing Ribb (V75-1) med bricka sex bakom startbilens vingar.
- Jag tror att han kan leverera en bra prestation men jag tycker på pappret att det är några som är för bra och vi får nog jobba in en bra placering i första hand. Att han ska vinna känns väldigt långsökt, säger Johan Untersteiner, som har bra koll på flera av konkurrenterna som han har kört i de senaste loppen.
- Adde S.H. (V75-1) gick väldigt bra senast. Jag var mycket nöjd med honom och det var en väldigt rask avslutning. Jag är för dåligt påläst för att uttala mig om hur han är från innerspår. Skulle han hålla ledningen tror jag att det blir väldigt svårt att slå honom, om det blir normalt kört.
- Bordeaux S. (V75-1) öppnade ganska bra senast. Jag sa till Jerry (Riordan) att hade jag verkligen gett mig fanken på det hade han öppnat ännu fortare men jag var så inne på att köra felfritt i första hand för jag tyckte att jag hade bästa hästen. Han kändes otroligt fin, 100 procent i stilen. Jag har alltid uppfattat honom från sidan som att han kan vara lite hackig och ha svårt med stilen, men han var helt 100 senast.
- Grandfather Bill (V75-1) fungerade tyvärr inte senast och åtgärdades av veterinären direkt efteråt. Han kommer garanterat i bättre slag den här gången men han känns bortlottad från det här spåret.

Väl långt mellan starterna
Sina övriga V75-hästar kommenterar Johan Untersteiner enligt följande:
- Bluehill’s Wind (V75-4) har bara gjort elva starter och varit bland de två första i sju av de starterna, och då galopperade hon bort sig i de två första, så det är väldigt bra statistik. Sedan blir det så klart tuffare. Hon var varit ute i lite mer vanliga gäng och kommer ut i V75 nu. Men jag tycker att det är en häst under utveckling och jag tror att det finns någon växel till i henne. Så från ett fint läge tror jag att hon är med och kör om fina pengar igen, även om kanske tvåa-trea är mer realistiskt än att vinna.
- Unacerveza Broline (V75-5) har gjort jättemånga fina lopp och verkligen utvecklats. Det hänger ihop med att han har varit frisk och fräsch och kunnat starta på kontinuerligt. Han har bara blivit bättre och bättre. Men hade jag fått välja hade jag kört det här loppet för två veckor sedan. Det blir lite långt mellan starterna och det tycker jag inte gynnar oss. Jag tycker att han är lite bättre när han får starta tätare och det gör det lite lurigare. Men jag ville ändå vänta och köra på V75 när han fortfarande står väldigt bra inne i klass I.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Johan Untersteiner gör resan till Malmö med en välfylld hästbuss. I samtliga av de fem inledande avdelningarna har han häst till start ..


Johan Untersteiner gör resan till Malmö med en välfylld hästbuss. I samtliga av de fem inledande avdelningarna har han häst till start och det är i lägsta klassen, klass II, som han selar ut Ture L.A. (V75-2). Fyraåringen, med fyra segrar efter sju starter, var senast tillbaka efter ett nio månader långt tävlingsuppehåll och slutade då trea efter att ha släppt ifrån sig ledningen.
- Jag låg väldigt lågt senast och tyckte inte att han var färdig för några stordåd, men jag tror att han är minst en klass bättre den här gången. Det behövs väl också när det är V75 men jag har ganska höga tankar om den här hästen, säger Johan Untersteiner i podden V75® - lördag hela veckan.
Ture L.A. startar från spår två bakom bilen. Att han kan öppna kvickt visade han i fjol när han enkelt tog hand om ledningen från innerspår bakom startbilen och senast då han spetsade från spår tre i volten. Den här gången planerar Johan Untersteiner också att lägga i ytterligare växlar utrustningsmässigt.
- Barfota bak för första gången är tanken. Första gången med rycktussar är också planen. Han gick med öppet huvudlag senast och blev väl flegmatiskt med det. Jag vågade inte ha kvar det halvstängda som han brukar gå med när det var voltstart. Men nu återgår vi till halvstängt huvudlag. Jag tycker att han är bra för klassen och tror att han är riktigt på gång.

På väg mot gulddivisionen
Kapable Global Beware (V75-3) har vunnit fyra av sex lopp i år och när han senast var tillbaka efter några veckors tävlingsuppehåll stod han för en respektingivande insats från ledningen.
- Han gjorde nog sitt bästa lopp i karriären senast. Han kändes så fruktansvärt fin inför det loppet så jag hade en väldigt bra feeling att han skulle leverera en bra prestation. Han börjar hitta sig själv hästen och det kändes väldigt fint senast. Jag hoppas att han ska vara lika fräsch och fin till den här starten.
Fyraåringen vann en klass II-final för tre starter sedan och att han nu har gått upp två klasser till bronsdivisionen är inget som oroar hans tränare.
- Han var trea i försöket till derbyt och senast vann han på ett riktigt rejält sätt på en 12-tid full väg, så jag är inte det minsta bekymrad över att han ska duga här också.
Spår fyra i voltstart är aldrig bra men inte heller det ger Johan Untersteiner några gråa hår.
- Jag tror att han kan öppna ganska bra. Det gäller första steget bara, att han börjar i trav, sedan är han rätt kvick i benen. Jag hoppas att han ska göra en likvärdig prestation med senast. Men han är lite svår att räkna på innan loppen. Det är viktigt att han håller sig fräsch och fin. Nu har han bara gått väldigt lugna jobb efter senast och jag tycker att det har känts och sett bra ut.
Att Johan Untersteiner ser hög potential i hästen är inget han hymlar med.
- Han kommer klättra ända upp i guld om han håller sig fräsch.

”Kändes otroligt fin”
I den inledande avdelningen står stallets hopp till Racing Ribb (V75-1) med bricka sex bakom startbilens vingar.
- Jag tror att han kan leverera en bra prestation men jag tycker på pappret att det är några som är för bra och vi får nog jobba in en bra placering i första hand. Att han ska vinna känns väldigt långsökt, säger Johan Untersteiner, som har bra koll på flera av konkurrenterna som han har kört i de senaste loppen.
- Adde S.H. (V75-1) gick väldigt bra senast. Jag var mycket nöjd med honom och det var en väldigt rask avslutning. Jag är för dåligt påläst för att uttala mig om hur han är från innerspår. Skulle han hålla ledningen tror jag att det blir väldigt svårt att slå honom, om det blir normalt kört.
- Bordeaux S. (V75-1) öppnade ganska bra senast. Jag sa till Jerry (Riordan) att hade jag verkligen gett mig fanken på det hade han öppnat ännu fortare men jag var så inne på att köra felfritt i första hand för jag tyckte att jag hade bästa hästen. Han kändes otroligt fin, 100 procent i stilen. Jag har alltid uppfattat honom från sidan som att han kan vara lite hackig och ha svårt med stilen, men han var helt 100 senast.
- Grandfather Bill (V75-1) fungerade tyvärr inte senast och åtgärdades av veterinären direkt efteråt. Han kommer garanterat i bättre slag den här gången men han känns bortlottad från det här spåret.

Väl långt mellan starterna
Sina övriga V75-hästar kommenterar Johan Untersteiner enligt följande:
- Bluehill’s Wind (V75-4) har bara gjort elva starter och varit bland de två första i sju av de starterna, och då galopperade hon bort sig i de två första, så det är väldigt bra statistik. Sedan blir det så klart tuffare. Hon var varit ute i lite mer vanliga gäng och kommer ut i V75 nu. Men jag tycker att det är en häst under utveckling och jag tror att det finns någon växel till i henne. Så från ett fint läge tror jag att hon är med och kör om fina pengar igen, även om kanske tvåa-trea är mer realistiskt än att vinna.
- Unacerveza Broline (V75-5) har gjort jättemånga fina lopp och verkligen utvecklats. Det hänger ihop med att han har varit frisk och fräsch och kunnat starta på kontinuerligt. Han har bara blivit bättre och bättre. Men hade jag fått välja hade jag kört det här loppet för två veckor sedan. Det blir lite långt mellan starterna och det tycker jag inte gynnar oss. Jag tycker att han är lite bättre när han får starta tätare och det gör det lite lurigare. Men jag ville ändå vänta och köra på V75 när han fortfarande står väldigt bra inne i klass I.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Derbyhelgen på Jägersro är här. Huvudnumret avgörs på söndagen men lördagen har också förutsättningar ..


Derbyhelgen på Jägersro är här. Huvudnumret avgörs på söndagen men lördagen har också förutsättningar att bli något alldeles extra. Inte minst för spelarna. En jättepott ska delas ut på V75 och går man får de riktigt stora pengarna gäller det att leta skrällbud. I den kategorin platsar samtliga av Marc Elias uppsittningar. Hela kvartetten tränas av pappa Conrad Lugauer och först ut är Sandsjöns Enzo (V75-3). Han ordnade jätteutdelning på V75 så sent som i sin näst senaste start, då han skrällde till 62 gånger pengarna i silverdivisionens final.  
- Jag har jag känt på i ett provlopp mot Campo Bahia och han kändes väldigt fin. Det är en väldigt fin häst i grunden och även om han inte såg så bra ut mot ”Campo” var det ett bra jobb av honom, säger Marc Elias.
Den här gången startar sexåringen med spår sju bakom bilen.
- Han har haft väldigt många tuffa spår men när han har haft ett bra läge och man har kunnat ge honom ett bra lopp har han också vunnit. Som på Färjestad (spår fem) där man såg vilket kapacitet det är i honom. Men i de här klasserna, silver och guld, behöver man ett bra lopp för att vara med där framme. Jag försöker ge honom det och lyckas jag kan han absolut vinna.

Potential för de stora loppen
Nästa skrällbud från stall Lugauer är Maggiore (V75-5). Hon har ett betydligt bättre utgångsläge i spår två bakom startbilen men runt henne finns andra frågetecken.
- Vi var besvikna på henne efter stoderbykvalen senast. Efter segern på Åby i juni trodde vi verkligen att hon skulle kunna vara med i Stochampionatet eller Derbystoet...
- Egentligen måste vi ligga lågt i och med att prestationen senast var så dålig men hon hade tränat på bra och har nu bara fått ta det lugnt. Hon har bara joggat mellan starterna och vi hoppas att hon nu kan visa vad hon har visat i träningen.
Kullsystern Jeopardy (V75-6) startar med spår två i volten i loppet efter och hon kommer med dokumenterad form.
- Hon gjorde ett fint lopp senast. Det var bra att gå ut och springa 1.10,8 i andra starten efter uppehåll. Tanken var att hon skulle gå barfota runt om nu men hovslagaren är inte helt säker på att hovarna klarar det. Så det kan bli så att hon tävlar med skor runt om och det är ett litet minus för henne.

”Otroligt fin”
Sist men inte minst ska Devs Daffodil (V75-7/DD-2) äntra banan. Hon har gjort två starter efter uppehåll och det har resulterat i en seger och en tredjeplats. Nu startar hon med nummer tio i andra ledet bakom bilen stoeliten.
- Hon var otroligt fin i första starten efter uppehållet när hon vann mot Racing Ribb, som själv fick vinna i onsdags. Senast mötte hon Sharp Dream och Darah Bibo som är väldigt fina ston och de fick bättre lopp än henne. Att kunna stå emot dem från dödens är inte allt för enkelt men hon visade att hon kan möte de allra värsta. Precis som Sandsjöns Enzo behöver hon ett passande lopp för att kunna vara med där framme.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 1640/7 B 1 15.1 26
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-1 Lutfi Kolgjini 2140/1 B 2 16.6 42
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Adrian Kolgjini 2140/2 B 0 g 38
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 2 16.2g 30
2017-10-19 2017-10-19 Åby-2 Adrian Kolgjini 2140/4 D 4 17.8g 86
2017-08-17 2017-08-17 Åby-1 Adrian Kolgjini 2140/9 C 0 17.7 183
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 2140/1 D 0 g 33
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-6 Adrian Kolgjini 3140/4 B 7 16.6 112
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Dante Kolgjini 2140/4 A str
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-4 Christoffer Eriksson 2140/1 B 3 13.2 29
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Adrian Kolgjini 3140/1 C 0 g 101
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2660/8 B 4 14.2 499
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 2140/4 B 0 15.5 60
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-8 Lutfi Kolgjini 2100/7 B 0 13.2g 88
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-8 Adrian Kolgjini 2140/5 C 4 12.8 259
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 Lutfi Kolgjini 2140/5 C 2 13.5 155
2018-05-12 2018-05-12 Åby-4 Lutfi Kolgjini 2140/7 D 4 13.7 111
2018-04-28 2018-04-28 Åby-6 Lutfi Kolgjini 2140/5 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Peter Ingves 2640/1 C 2 14.8 21
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 2140/6 B 1 15.2 25
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Lutfi Kolgjini 2140/2 D 5 16.1 46
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-12 Lutfi Kolgjini 2140/4 B 1 16.1 34
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Dante Kolgjini 2160/7 A 3 14.9 91
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/5 A 2 12.9 50
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Dante Kolgjini 2140/10 C str
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Lutfi Kolgjini 3140/7 D 0 15.8g 233
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 2140/6 B 1 13.5g 49
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-8 Adrian Kolgjini 2100/1 C 0 14.2 224
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-4 Adrian Kolgjini 2640/2 C 0 15.4g 98
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Dante Kolgjini 2160/7 A 1 14.8g 25
2019-04-04 2019-04-04 Åby-9 Adrian Kolgjini 2140/3 A 3 14.2 19
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-11 Adrian Kolgjini 2140/9 A 6 16.6g 108
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-4 Adrian Kolgjini 2160/9 A 1 14.0 20
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Adrian Kolgjini 1640/9 B 3 13.4 122
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 3140/7 B 7 17.4 86
2020-12-16 2020-12-16 Åby-4 Adrian Kolgjini 1640/4 C 4 12.2 102
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 1640/7 A 5 13.0g 29
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2160/4 B 2 13.9 81
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2160/6 C 3 14.3 176
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-3 Dante Kolgjini 2160/12 A 6 14.9 235
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Dante Kolgjini 2660/6 B 0 14.5 203
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1640/6 B str
2020-08-13 2020-08-13 Åby-6 Dante Kolgjini 2660/9 A 6 14.2 191
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Dante Kolgjini 2140/6 A 3 13.5 76
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-8 Stefan Persson 1640/3 B str
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Dante Kolgjini 2140/9 B 0 14.8 640
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 2660/6 A 3 14.5 38
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-10 Erik Adielsson 2640/1 A 0 g 32
2020-04-25 2020-04-25 Åby-7 Adrian Kolgjini 3160/11 D 6 14.1 714
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-7 Adrian Kolgjini 2640/11 C 1 15.6 87
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 3160/10 B 0 16.9g 237
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Dante Kolgjini 2140/13 B 7 13.9 181
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Dante Kolgjini 2140/7 C 5 14.7 48
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2160/12 A 1 14.4 32
2020-02-01 2020-02-01 Åby-5 Adrian Kolgjini 3160/8 A 4 16.2 379
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 1640/9 B 5 13.4 131
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-12 Johan Untersteiner 1640/12 C 2 12.1 168
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/6 D 4 11.2 548
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-7 Johan Untersteiner 1640/2 B 4 11.6 24
2021-10-03 2021-10-03 Årjäng-10 Håkan B Johansson 2140/8 B 3 13.6 91
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/8 B 4 12.1 33
2021-09-01 2021-09-01 Åby-9 Johan Untersteiner 1640/5 A 1 11.7 28
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2640/4 B 3 13.0 18
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-9 Dante Kolgjini 2140/1 B 0 12.5 141
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-5 Adrian Kolgjini 2140/6 B 3 13.6 61
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-5 Adrian Kolgjini 2140/3 A 8 13.4g 54
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-3 Adrian Kolgjini 3680/8 C 4 16.1g 63
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/4 B 2 13.4 15
2021-04-28 2021-04-28 Åby-9 Adrian Kolgjini 1640/5 B 1 11.5 49
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/10 C 3 12.2 252
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-5 Dante Kolgjini 2140/2 B 1 16.7 113
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/4 C 1 12.6 48
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 2140/2 B 1 15.7 24
2022-12-31 2022-12-31 Vincennes-6 G Gelormini 2700/12 A 0 14.3 39
2022-09-25 2022-09-25 Vincennes-3 A Abrivard 2100/7 C 0 121
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 1640/2 C 5 12.6 44
2022-05-07 2022-05-07 Åby-10 Peter Ingves 2140/7 D 8 12.8 548
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-4 Peter Ingves 1640/2 C 1 12.3 33
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2140/3 B 6 13.0 90
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 1640/9 B 2 12.4 27
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-11 Johan Untersteiner 2140/5 C 5 13.4 118
2023-10-04 2023-10-04 Frankrike-2 J.Y Ricart 2950/6 C 0 299
2023-07-22 2023-07-22 Estland-8 M Mottier 2150/10 D 7 14.3 634
2023-01-19 2023-01-19 Vincennes-5 M Mottier 2100/13 D 0 12.0 350



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se