Racing Mange travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Racing Mange travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Racing Mange har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Racing Mange har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Racing Mange


Racing Mange startade redan som tvååring där han bland annat slutade tvåa i Svensk Uppfödningslöpning. Han fortsatte att utveck..


Racing Mange startade redan som tvååring där han bland annat slutade tvåa i Svensk Uppfödningslöpning. Han fortsatte att utvecklas och som äldre kom genombrottet. 2019 vann kan Kymi Grand Prix och året efter var han med i Elitloppet.
Racing Mange travade sex gånger under 1.10 och vann 15 lopp på 77 starter. Han sprang in drygt 5,4 miljoner kronor.
Nu väntar en karriär som avelshingt.
Stall Lövgren skriver följande på sin facebooksida.
”Racing Mange. Inköpt, inkörd & upptränad till Grupp 1-vinnare och elitloppshäst av Stall Lövgren. Men också så mycket mer. Med en utstrålning utan dess like charmade han alla från sina första lopp som tvååring till sina hedersinsatser i den äldre eliten. Nu har det blivit dags för oss att säga tack. Tack för alla gånger han gav oss hela sitt hjärta på banan. Tack för alla skratt och alla fantastiska upplevelser. Tack för att vi fick hänga med på Magnus resa. Nu ser vi framemot hans nya karriär, som han med all säkerhet kommer älska lika mycket som sin förra”

Joakim Brundin, Kanal 75


Sweden Cup kördes första gången 1977 och skapades för hästarna som var närmast att få vara med i Elitloppet, och dessutom g..


Sweden Cup kördes första gången 1977 och skapades för hästarna som var närmast att få vara med i Elitloppet, och dessutom ge en extra krydda till lördagen.
Loppet har därför precis som Elitloppet haft internationell prägel och sett vinnare från många olika länder genom åren.
Det var också motiveringen till Solvalla valde att slopa Sweden Cup under de två pandemiåren, svårigheten att få hit utländska hästar gjorde att charmen kring loppet försvann.
Men nu är det tillbaka och årets upplaga håller hög klass.
Delar man upp hästarna i nationer så ser det italienska ”laget” sällsynt starkt ut med tre hästar från Alessandro Gocciadoro och en från Erik Bondo.
Gocciadoro vann Sweden Cup med svenskfödde Arazi Boko 2018 och kör i samtliga tre försök – där han inleder med sjuårige Zaccaria Bar som tog två raka på svensk mark i somras som närmast kommer från spetsseger på Vincennes.
I försök 2 startar Gocciadoro sitt kanske starkaste kort Bepi Bi – hästen som var heroisk tvåa på 1.09,1 i Fyraåringseliten den här helgen i fjol. Uppladdningen har emellertid inte blivit den planerade då hästen svek i Finlandia-Ajo och drabbades av transporthinder inför en tilltänkt generalrepetition på Solvalla.
Meritmässigt är emellertid Vitruvio överlägsen bland samtliga deltagare med sina dryga 14 miljoner kronor på priskontot. Åttaåringen har inte visat sig från sin bästa sida de senaste säsongerna, men såg laddad ut som fastlåst i Copenhagen Cup senast.
Mer betrodd lär emellertid Usain Töll bli. Den svenskfödde derbyfinalisten har funnit nya växlar hos Erik Bondo och radat upp starka prestationer på Vincennes i vinter. Nu får han prova sin favoritdistans för första gången på länge och även han segrade den här helgen i fjol, i Lärlingseliten på 1.09,8.
Italiensktränade hästar brukar hävda sig väl i Sweden Cup och har vunnit fyra av de tio senaste upplagorna.

Intressanta gäster
Lika framgångsrika har norrmännen absolut inte varit och vi får gå tillbaka till Hypersonic 1991 för att finna en slutvinnare från vårt västra grannland.
I år skickar man två rutinerade rävar i Frode Hamres jänkare Bill’s Man och Kristian Malmins nederländare Floris Baldwin som båda körs av Erik Adielsson.
Finska vinnare av Sweden Cup finns det fler av, detta tack vare Pekka Korpi som vunnit tre gånger, senast med Express Merrett 2009.
I år är det Matias Salos duo som ska hejas fram av de många fans som tar färjan över Östersjön. Det handlar om två hästar som köpts från Sverige. Global Withdrawl var en unghäststjärna som segrade i Treåringseliten 2018 medan Jason’s Camden gjorde elva starter för Daniel Redén utan att vinna lopp.
Båda har etablerat sig i högsta klassen i sitt nya hemland och blir spännande att se på Solvalla igen. 
Historiens största skräll i Sweden Cup var tyske Dizam Speed som betalade över 85 gånger pengarna då han vann sitt försök 1987 och sedan följde upp med att vinna finalen för Wim Paal.
Officer Stephen lär blir betydligt mer påpassad av spelarna efter sin imponerande seger i Köpenhamn senast då hästen dundrade till spets och drog undan i karriärens första start över sprinterdistans.

Siktat hit i två och ett halvt år
Resten av hästarna är svensktränade och bland dessa återfinns fyra tidigare elitloppsdeltagare i Milliondollarrhyme, Seismic Wave, Disco Volante och Racing Mange.
En häst som aldrig fått vara med i Elitloppet är Diamanten, men denne visade som fyraåring att han gillar två heat samma dag då han segrade i Sprintermästaren utvändigt om ledaren.
Solvallas sportchef Anders Malmrot valde att dela ut ett wild card och det gick till tioårige From the Mine. När hästen fick sitt genombrott på V75 hösten 2019 så gjorde tränaren Catarina Nordqvist klart att hon drömde om en start i Sweden Cup.
Efter två inställda upplagor blir drömmen äntligen verklighet och Umåkers stolthet kommer till start med två raka segrar i bagaget.
Som kuriosa avslutar vi med att nämna att av de tolv gånger som Sweden Cup avgjorts med tre försökslopp så har finalvinnaren startat i det sista försöket vid sex tillfällen, med tre totalvinnare var i försök 1 och 2.
Den största finalskrällen kom i senaste upplagan 2019 då Queer Fish betalade över 47 gånger pengarna.
Första försöket till Sweden Cup körs 12.45 medan finalen med 600 000 kronor i förstapris går som lopp 7 klockan 15.55.

Robin Johansson, Kanal 75


Om vädret är lika vackert nästa helg så kommer Solvalla bjuda bästa tänkbara förutsättningar under elitloppshelgen.Kans..


Om vädret är lika vackert nästa helg så kommer Solvalla bjuda bästa tänkbara förutsättningar under elitloppshelgen.
Kanske finns Racing Mange med på startlinjen då.
Knappast i huvudloppet som för två år sedan, men Joakim Lövgren meddelade efter segern på Åby att han gärna vill vara med i Sweden Cup om startpoängen räcker till.
Onsdagens uppgift förändrades radikalt när förhandsfavoriten Bepi Bi ströks på eftermiddagen. Racing Mange kom ner två spår och fick överta rollen som storfavorit, men Lövgren gjorde sig ingen brådska då han helt sonika parkerade i tredjespår innan han körde till ledningen halvvägs in i loppet.
- Jag hade en uppgift, att bevaka att Floris Baldwin inte kom före mig. Sedan förstod jag att det skulle bli körning om vem som skulle släppa till mig, så det var inte helt oväntat att det gick fort i början. Han fick en jobbig inledning, men var ett snäpp vassare i form, förklarade Lövgren vars nioåring gled ifrån konkurrenterna efter behag på 1.11,2/1 640 meter autostart.

Blixtrande sprintdebut
Sekunden snabbare gick det på Solvalla när Sourire Frö blåste runt sina motståndare i en överpacad tillställning för Erik Adielsson.
- Vilket jävla lopp han gör, jag är helt skakis. Det var hans första lopp över 1 600 meter, jag har sagt att det inte är hans bästa distans. Jag får väl ta på mig dumstruten nu, men det gör jag gärna, jublade tränaren Ulrika Wällstedt.
Minst lika mycket imponerade L.L.Royal som gjorde andra starten för Robert Bergh och visade alla egenskaper för att bli en profil på lördagarna då han dånade undan från ledningen i händerna på Anton Knutsson.

Snygg avslutning av Svanstedt
Rickard Svanstedt meddelande för en vecka sedan att han ska lägga av som travtränare.
Det blev ett sällsynt snyggt avslut då Stefan Persson körde perfekt från tredje ledet bakom bilen med J.S.Peaky Blinders som brisade ifrån till första segern i karriären.
- Det var precis så här jag ville att det skulle bli. Jag var noga med att säga till ägaren att jag ville starta den här en gång till. Vi ställde i ordning lite extra och det lyckades. Det var min sista häst med A-licens, jag kommer att ha kvar en familjehäst, förklarade Svanstedt som ändå fortsätter inom travsporten i en ny roll på Alebäcks Stuteri.
Adrian Kolgjini satte dit Lancaster åt sin tyske hyresgäst Wolfgang Nimczyk som segrat i var tredje lopp sedan han satte upp sin svenska filial.

Till ledningen trots startgalopp
Örjan Kihlström spårade programenligt runt om med Timo Nurmos-tränade Mirci A’Lir.
Övriga två favoritsegrar blev desto mer dramatiska.
Claes Sjöström satte sig fast i tredje inner med Eddy West, men fick luckan i rätt läge för att låta sexåringen visa sin sällsynta förmåga att växla tempo i ett perfekt genrep inför silverfinalen om tio dagar.
Ännu mörkare såg det ut för Raya Maya som slog på en galopp bakom bilen, men när farten sänktes till 1.25 kunde Magnus A Djuse inte bara köra ikapp fältet utan hann även svepa till ledningen varvet kvar innan konkurrenterna vaknade.
- Otroligt, jag trodde inte att det skulle gå efter galoppen. Jag hade inte skickat på sådär, men det är därför han sitter i sulkyn och jag står här, sade tränaren Markus Hamberg som för första gången överlät tömmarna på sin fyraåring.
Det resulterade i en rad på V86 som betalade 19 477 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Hail Mary har vunnit 19 lopp på 26 starter i Robert Berghs regi, bland annat Svenskt Travderby och spåddes en lysande framtid, men framgångarn..


Hail Mary har vunnit 19 lopp på 26 starter i Robert Berghs regi, bland annat Svenskt Travderby och spåddes en lysande framtid, men framgångarna uteblev som femåring.
I vintras flyttades hästen till Daniel Redén och på fredagskvällen gjorde Hail Mary sin första start för Solvallatränaren och det blev succé direkt. Hail Mary fick inget enkelt lopp utvändigt värste konkurrenten Seismic Wave, men det bekom honom inte det minsta. Över upploppet stegade Hail Mary bara undan till en lätt seger på vassa 1.10,1/1640 meter autostart med till synes krafter kvar. Även kusken Örjan Kihlström var imponerad av vinnaren.
- Skaplig pålle. Jag är inte chockad. Daniel har låtit nöjd med hästen, så det var ingen överraskning, det är en väldigt bra häst i grund och botten. Han är flegmatisk och gör precis det man begär av honom och varje gång som jag petade på honom så ökade han, sa Örjan Kihlström.
På frågan om Elitloppet så var Daniel Redén avvaktande.
- Vi måste lugna oss lite, det är hästen som bestämmer, vi ska se hur han mår i morgon.
Daniel Redén hade en bra kväll i Rättvik med tre segrar på tre starter. Både Faeza Zet och Bellatrix tog sig tidigt till ledningen och vann bekvämt.
V64® Xpress delades mellan Kalmar och Romme och omgången bjöd inte på några överraskningar Sex rätt betalar 964 kronor, fem rätt 14 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket betyder att det blir jackpot på måndag då V64 avgörs på Romme.

Racing Mange mot Sweden Cup
I ett lopp utanför V64-kupongen i Kalmar vässade Joakim Lövgrens femfaldige miljonär Racing Mange formen. Harran Boko galopperade i ledningen efter 300 meter och Racing Mange tog över och vann på ett behagligt sätt på 1.11,6/1640 meter autostart.
- Jag fick det svar som jag trodde jag skulle få i årsdebuten. Jag var faktiskt jätteförvånad efter den plattmatchen eftersom han hade tränat så starkt. Jag fick ett bra svar i dag och jag tycker att Sweden Cup känns spännande, sa Joakim Lövgren.

Joakim Brundin, Kanal 75


Med 13 procent av hästarna på V75® kan man konstatera att Joakim Lövgren laddar rejält inför helgens tävlingar på hemma..


Med 13 procent av hästarna på V75® kan man konstatera att Joakim Lövgren laddar rejält inför helgens tävlingar på hemmabanan. Stallet är representerat i samtliga avdelningar och armadan består av både årsdebutanter och hästar med lopp i kroppen.  
- Det är vår nu och många som har tränat bra här under vintern. Vissa har redan hunnit göra årsdebut och några gör årsdebut. Vi har varit fria från sjukdomar och från skador och haft bra träningsmöjligheter. Vi har ostört fått förbereda hästarna, så det ska bli jättekul, säger Joakim Lövgren i podden V75® - lördag hela veckan.

”Ser mäktiga ut i sina jobb”
I dagens sportsliga huvudnummer, den första deltävlingen i Paralympiatravet tillika L.C.Peterson-Broddas Minne, startar Joakim Lövgren två ärrade kämpar som både återkommer efter långa skadeuppehåll.
- Racing Mange (V75-7) fick en hovbensfraktur i senaste loppet. Han fick lång vila och nu har han känts som den gamle Mange under flera månaders tid. Han är nio år gammal och man vet om att hästar inte kan springa för evigt, men när man sitter bakom honom känns det inte som att ljuset har börjat brinna ut. Jag har precis samma feeling som jag har haft tidigare med honom.
Ett dåligt utgångsläge minskar emellertid den femfaldige miljonärens möjligheter den här gången.
- Hade han haft spår ett till fem hade jag haft kniven mellan tänderna när jag kört upp bakom startbilen. Nu när jag har fått spår elva får jag vara snabb och försöka ta de chanserna som kommer i loppet. Men oavsett om det är toppform brukar spår elva i guld på Jägers vara svårt.
Även Sevilla (V75-7) drog ett spår i det andra ledet bakom bilen när han nu ska göra sin första start sedan Copenhagen Cup i maj.
- Sevilla åkte på en fraktur i en kota som fick skruvas ihop. Det är egentligen en allvarligare skada än Manges men kirurgen gjorde ett bra jobb och hästen har aldrig varit halt och det har läkt jättefint.
- Både hästarna har känts som före sina skador och fått mycket tid på sig. Man vet aldrig med äldre hästar som har varit skadade men de har fått de förutsättningar som vi tror måste till för att vi ska kunna ha skoj med dem i år också. Bägge två ser mäktiga ut i sina jobb och är väl förberedda.

Bra spår och smällfin i träningen
Om Joakim Lövgrens hästar i högsta klassen har tuffa uppgifter framför sig så ser förutsättningarna desto bättre ut för flera av deras stallkamrater. Inte minst för Lady Beluga (V75-1) som startar med innerspår bakom startbilen över kort distans.
- Hon har haft spår ett en gång på Åby och den gången grejade hon att hålla upp ledningen. Då hade hon inte kommit så långt i sin karriär men hon är i alla fall rätt så startsnabb.
Senast blev det galopp för det sexåriga stoet med 10 segrar på 15 starter, men då var det voltstart och i träningen finns inget att anmärka på.
- Hon känns smällfin! Senast hoppade hon från spår fem när springspårshästarna slängde sig över henne. Den risken fanns, hon har gjort så förut, och det var glömt när jag körde av banan. Hon kändes fortfarande lika fin som i årsdebuten. Så jag förväntar mig att hon ska göra sin prestation som hon kan och har visat egentligen varje gång, hon har varit väldigt jämn och säker.
Jeans’n Passion (V75-1) startar i samma lopp och är den som Joakim Lövgren ger högst siffra på ”Skalan”, där förväntad prestation i förhållande till tidigare prestationer graderas från ett till tio, i V75® - lördag hela veckan.
- Henne skulle jag kunna lägga på en nia-tia för jag tyckte att hon gjorde det redan i senaste starten. Det var bara trafikproblemen som avgjorde loppen. Vi fick helt fel ryggar och hon var ute i spåren men flög över upploppet och mållinjen. Det var faktiskt den bästa prestationen hos oss även om hon inte hann fram till vinnaren. Jag har klagat lite på henne vid vinsterna, att hon har varit seg liksom och det har känts att hon inte har gått på alla cylindrarna, men i Kalmar senast hade hon vaknat till riktigt och hon kommer att göra ett bra lopp. Men jag hade velat se ett bättre startspår naturligtvis.

”Ska vara på sin rätta nivå”
Joakim Lövgren har fler segerbud till start inom V75 och han kommenterar sina övriga hästar enligt följande:
- Lucky Guy Boko (V75-2) var lite ung i psyket i fjol. Han tog några fina segrar utan att han tog för sig riktigt, han var lite blyg. Han har mått bra av en vinter och nu känns han mer komplett. Han ser ut som en vuxen häst i kroppen nu och även om han förlorade sin årsdebut var det med godkänt för det var ”dödens” nästan hela loppet över lång distans. Han trampade lite luft där på slutet men med det loppet i kroppen ska han kunna stå hem hela distansen den här gången.
- Fantom Godiva (V75-2) har gjort några förvånansvärt starka insatser med tanke på temperamentet. Han har ”pullat” lite i ledningen men ändå gått snabba slutvarv. Han har hållit till i lite billigare sällskap, om vi ska vara ärliga, men har sett ut som en lovande häst. Det har han alltid varit i träningen också men nu senast stämde det inte för honom när banan blev lite stum av regnet. Det är något som jag är uppmärksam på på lördag, om det blir fin bana eller inte, för han är den där känsliga typen som vill ha en studsmatta att springa på. Då är det fin kapacitet i honom och han har platschans med en lyckad start och bra bana.
- Oscar L.A. (V75-3) är en ganska satt och tung häst. Han är inte så stor men det är mycket massa i honom. Vi har problem med hans matchvikt, han har lätt för att lägga på sig lite för mycket, så jag har varit noga med att trimma honom inför den här comebacken, så att han ska kunna göra sig själv rättvisa. Han har varit inne två gånger på Jägersro och fått rassla till då så att han har kommit upp i varv. Jag tycker att jag är skyldig honom det för det är en häst som har gjort väldigt mycket bra i sin karriär och det är fint löphuvud på honom. Han är upp i en hög klass och jag visste att det här loppet skulle bli tufft, så att komma ut med honom och behöva lopp i kroppen har varken jag, Oscar eller ägaren någon nytt av, utan jag har tränat honom så att han ska vara på sin rätta nivå när han går ut i det här loppet.
- Nocturne Zon (V75-4) är en väldigt, väldigt speedig häst. Nu kommer hon med ett lopp i kroppen och jag tror att hon ska vara konkurrenskraftig i det här loppet.
- Divane Godiva (V75-4) har kommit upp i klasserna så det vimlar inte av lämpliga lopp till henne. Hon är väldigt snabb ut i volt och jag hade ju önskat ett springspår eller något sådant, då hade hon kunnat hugga minst tio meter på de andra hästarna, men nu när hon har spår fyra ska vi inte förvänta oss för mycket. Hon spurtar starkt men jag räknar inte hennes vinstchans som stor.
- Under Armour (V75-5) går alltid bra. Han har ett löphuvud som kompenserar för en del annat. Man får inte riktigt de där vibbarna när man sitter bakom honom, att det är någon värsting på något vis, utan han har en förmåga att kriga. Han är varken bättre eller sämre än tidigare.
- Global Action (V75-6) är en häst som räcker till på V64, lite V86 och så. För att han skulle vara segeraktuell i V75 skulle jag vilja se honom med ett av de bästa spåren och kanske läge att gå med i rygg på någon favorit. Jag kan inte se honom runda ett fält från spår elva. Vi ska vara rättvisa mot honom och säga att han inte har något större vinstchans som startlistan ser ut.
Det är jackpot på V75 och enligt prognosen kommer sjurättspotten uppgå till 50 miljoner kronor. Det mesta talar för att stall Lövgrens kommer spela en avgörande roll i hur miljonerna fördelas...

Ola Johansson, Kanal 75


Joakim Lövgren driver ett av landets mest formstarka stall för tillfället. Efter en tam inledning på fjolåret vände det ordentli..


Joakim Lövgren driver ett av landets mest formstarka stall för tillfället. Efter en tam inledning på fjolåret vände det ordentligt det sista kvartalet.
- Hästarna började tävla riktigt bra i oktober och sedan har det flutit på bra och nu hoppas vi att vi kan hålla den här nivån under det här året, säger Grasso.
En häst som förknippas starkt med stallet är Racing Mange. Den femfaldige miljonären skadades i somras och har inte startat sedan dess.
- Han fick en hovbensfraktur och det tar tid. Han är tillbaka i träning och allt ser bra ut för hans del och vi tror på en bra säsong för hans del. Vi hoppas även att Sevilla och Oscar L.A. ska leverera som de gjort tidigare och sedan har vi flera lovande två och treåringar i stallet så det ser bra ut.

Två bra chanser
I kväll är det V86® på Solvalla och Jägersro och omgången är öppen.
- Jag tycker att både Staro Leonardo (V86-1) och Piemonte (V86-3) ska ha bra chanser och är man tuff så kan man spika dom, eller en av dom, hästarna är i mycket bra form.
- Staro Leonardo (V86-1) har verkligen hittat formen på slutet och jag vet inte om han har varit bättre någon gång. Jag vann ett breddlopp med honom i oktober och efter det har han fått ett bättre självförtroende och i de två senaste starterna har han varit ruskigt bra.
Han har inte startat på en månad, varför?
- Han hade tävlat flitigt och fick en liten paus. Han tränar starkt och håller formen. Han är snabb från start och är förhoppningsvis före Maestro Crowe kort efter start och oavsett så ska Staro Leonardo ha en bra chans.
Tyskfödde Piemonte har vunnit sju lopp på 13 starter, hur bra är han?
- Det är en jättefin häst som kom med fina meriter från Tyskland. Han var inte som bäst i första starten för oss och den kom lite för tidigt och det blev fel. Han vann gången efter på ett mycket fint sätt och visade sin klass och är under utveckling. Han kan öppna hyggligt från start och över den här långa distansen så löser det sig säkert och han bör också ha en bra chans.
Du kör själv Huis Clos i samma lopp som Piemonte, kan du skrälla?
- Det tror jag blir svårt. Piemonte är en bättre häst och framförallt mer travsäker. Huis Clos är en stark och kapabel häst som har lätt för att stressa upp sig och galoppera. Jag har kört honom i två kvallopp och i ett breddlopp som vi vann och då har han inte galopperat någon gång. Jag hoppas att den statistiken håller i sig och blir det fart på loppet så plockar han många till slut och han är väl en liten rysare.

 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-7 1640/8 3 14.8 24
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-9 1640/3 2 14.0 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-4 1640/6 1 13.9 30
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-9 1609/6 6 14.9 122
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-3 Joakim Lövgren 1609/7 B str
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-2 Joakim Lövgren 2140/6 B 0 g 23
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-7 Joakim Lövgren 1609/7 B str
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-7 Joakim Lövgren 2000/4 C 1 13.8 99
2016-04-30 2016-04-30 Åby-2 Joakim Lövgren 2140/1 D 0 14.5 34
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-12 Joakim Lövgren 2140/1 C 3 14.8 39
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2140/7 C 5 13.9 314
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2140/6 B 3 13.6 154
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2160/8 B 0 14.7 82
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-8 Joakim Lövgren 2140/1 C 0 14.1 79
2017-10-08 2017-10-08 Tyskland-11 Joakim Lövgren 2200/10 B 0 284
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-8 Joakim Lövgren 2140/8 B 1 13.9 49
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2640/8 C 0 12.5 761
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2640/8 B 2 13.8 228
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-7 Joakim Lövgren 1609/3 C 2 10.6 125
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-8 Joakim Lövgren 1609/3 B 2 11.2 65
2017-04-28 2017-04-28 Åby-10 Joakim Lövgren 2140/5 C 6 13.3 112
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-2 Joakim Lövgren 2640/3 C 5 13.0 134
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 2140/4 D 3 14.7 135
2018-11-18 2018-11-18 Vincennes-7 J Lövgren 2100/3 B 0 38
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-11 Joakim Lövgren 2640/11 D 5 12.9 404
2018-10-13 2018-10-13 Åby-11 Joakim Lövgren 2640/1 C 3 12.2 142
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-7 Joakim Lövgren 2140/6 C 3 11.7 39
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2140/4 B 1 11.1 27
2018-08-11 2018-08-11 Åby-4 Joakim Lövgren 1640/6 B 3 11.3 42
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-8 Joakim Lövgren 1609/3 C 1 10.1 35
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-5 Joakim Lövgren 2140/5 D 2 11.6 51
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-9 Joakim Lövgren 2140/7 C 2 11.7 90
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-10 Joakim Lövgren 2000/3 C 6 12.0 50
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 1640/7 B 1 11.3 36
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/6 B 6 12.2 47
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 3180/6 B 1 14.9 13
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2640/6 B 6 12.8 50
2019-10-12 2019-10-12 Åby-11 Joakim Lövgren 2640/7 D 3 13.4 117
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-11 Joakim Lövgren 2140/10 C 4 11.4 69
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 1609/7 C 0 9.9 194
2019-07-07 2019-07-07 Jarlsberg-11 Joakim Lövgren 2100/5 D 4 10.9 74
2019-06-15 2019-06-15 Finland-10 Joakim Lövgren 2100/5 D 1 88
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Joakim Lövgren 2640/5 B 1 12.8 50
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-11 Joakim Lövgren 2011/5 C 5 11.8 100
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-9 Joakim Lövgren 1640/1 B 2 10.4 26
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-7 Joakim Lövgren 2140/3 C 3 11.6 30
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-7 Joakim Lövgren 2140/5 C 4 13.3 38
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-11 Joakim Lövgren 2640/9 D 0 12.7 266
2020-10-10 2020-10-10 Åby-11 Joakim Lövgren 2640/12 C 0 12.3 195
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-11 Joakim Lövgren 2140/3 C 3 11.0 291
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 1640/1 B 2 10.2 29
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-8 Joakim Lövgren 1609/1 B 5 9.7 14
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 1609/6 D 5 10.0 265
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-11 Joakim Lövgren 1640/8 B 6 11.0 116
2020-06-27 2020-06-27 Finland-10 Joakim Lövgren 2100/8 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-7 Joakim Lövgren 1609/6 C 2 9.5 217
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-10 Joakim Lövgren 1609/4 C 1 9.7 52
2020-05-09 2020-05-09 Åby-10 Joakim Lövgren 1640/8 C 6 10.4 241
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/7 C 5 11.6 43
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2140/3 B 2 13.6 26
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-8 Joakim Lövgren 1609/3 B 6 12.0 12
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-11 Joakim Lövgren 1640/8 C 7 9.8 95
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-10 Joakim Lövgren 1609/10 C 3 9.8 96
2021-05-08 2021-05-08 Åby-11 Joakim Lövgren 2140/3 D 7 11.3 217
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-11 Joakim Lövgren 2140/6 C 1 12.2 21
2021-03-25 2021-03-25 Åby-9 Joakim Lövgren 2140/8 B 1 12.6 32
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-6 Joakim Lövgren 2140/8 C 6 12.8 127
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-10 Joakim Lövgren 1640/4 B 0 10.2 42
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-7 Joakim Lövgren 1609/1 C 5 10.2 25
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-2 Joakim Lövgren 1640/2 C 0 11.7 32
2022-05-18 2022-05-18 Åby-6 Joakim Lövgren 1640/8 B 1 11.2 14
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-2 Joakim Lövgren 1640/1 B 1 11.6 26
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-11 Joakim Lövgren 2140/11 B 0 13.6 215



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se