Racing Brodda travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Racing Brodda travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Racing Brodda har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Racing Brodda har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Racing Brodda


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stochampionatskvalen körs den 10 juli och finalen söndagen den 19 juli där vinnaren belönas med 1,2 miljoner kronor.Mattias Djuses Racing Br..


Stochampionatskvalen körs den 10 juli och finalen söndagen den 19 juli där vinnaren belönas med 1,2 miljoner kronor.
Mattias Djuses Racing Brodda övertygade när hon tog årets första seger. Rikard N Skoglund sökte sig snabbt fram utvändigt Vikens Fingerprint. Racing Brodda hade tidigt koll på ledaren och vann säkert.
Det blev en favoritbetonad V64-omgång och fyrarättspotten understeg jackpotgränsen och de miljonerna går vidare till Åby på torsdag.
Norske topptränaren Geir Vegard Gundersen kom till Solvalla med två hästar och tog full pott för sonen Magnus Teien Gundersen. Global Bred To Win och Elegant Ima är två mycket talangfulla treåringar. Elegant Ima travade 1.13,9a/2140 meter och höll undan med liten marginal före en sylvasst spurtande Fabulous Pellini.
Peter Untersteiner skickade upp Our Pleasure som tillsammans med Erik Adielsson vann ett bonuslopp till Breeders Course med 125 000 kronor i förstapris. Our Pleasure avslutade starkt i tredjespår sista 600 meterna och vann säkert.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fyra travtokiga bröder som alla gått sin egen väg mot framgång.Men plötsligt har tre av bröderna Djuse hamnat under samma tak, p..


Fyra travtokiga bröder som alla gått sin egen väg mot framgång.
Men plötsligt har tre av bröderna Djuse hamnat under samma tak, på storebror Mattias träningscamp Hårby Gård belägen mellan Bålsta och Enköping.
Det hela skedde lite av en slump.
Yngste bror Magnus, 19, har gjort kometkarriär som catchdriver och behövde en mer strategisk hemort än Östersund varifrån resorna runt i landet blev för dryga.
Lösningen blev en flytt till storebrors träningsanläggning, men med det följde även kravet att hjälpa till med hästarna.
- Han jobbar i stallet när han inte kör lopp och får lite lön också. Jag tror inte att han har haft ett avlönat jobb förut, han började ju köra samtidigt som han gick i gymnasiet. Så nu får han kliva upp på morgonen också, säger Mattias Djuse nöjt och fortsätter:
- Jag tror att han tycker att det är kul att hjälpa till. Och för mig har det blivit en avlastning när det kommer till tävlingarna. Som ikväll (torsdag) behöver jag inte åka med till Gävle med två hästar, istället är Magnus med eftersom han ska köra.

Hästägare och feeling avgör
Vem som sköter tömmarna i storebrors stall, som i fjol körde in över 14 miljoner kronor och knackar på dörren till topp-10 i landet, verkar däremot mer eller mindre slumpmässigt. Åtminstone för en utomstående betraktare.
- Jag kör gärna själv, men det är upp till hästägarna också. Om jag inte får rätta feelingen så sätter jag upp någon annan. Det varierar, förklarar Djuse som överlåtit stallets stjärna Racing Brodda till Rikard N Skoglund och alltså låter Magnus köra alltmer.
Tredjebroder Mats blev framröstad till ”Årets komet” i Sverige 2019, men är inte inblandad i verksamheten.
Istället har bror nummer två, Martin, i dagarna anslutit från Frankrike – där travsporten för närvarande är pausad på grund av coronapandemin.
- Martin kom med sina egna hästar och de tränar han själv. Men hans sambo har fått anställning hos mig. Det är roligt att vara tillsammans igen.

”En sådan häst vill man gärna köra själv”
Bakom söndagens två hästar är det chefen själv som sitter i sulkyn när huvudstaden bjuder in till tävlingar över Bällstaån.
Djokovic inledde karriären med fyra segrar på fem starter och följde upp med att kvala in till Svenskt Travkriterium. Men där blev det galopp, vilket även var fallet i sista starten i fjol och årsdebuten som fyraåring.
- Alla galopper har kommit i sista sväng och utan någon riktig anledning. Därför valde vi att sätta på helstängt huvudlag senast och det fungerade, så vi låter det sitta på igen.
När Djokovic äntligen gick felfritt igen fick han visa att han alltjämt är en häst långt utöver det vanliga. Trots stenhård inledning gick han undan på en 1.12-tid över full distans, en sällsynt prestation för hästar med under 300 000 kronor på bankkontot.
- Det är en häst med kapacitet att vara med i årgångsloppen och jag hoppas och tror att han ska kunna vara det. Derbyt i höst är det stora målet, säger Mattias Djuse som kört hästen i samtliga starter.
- En sådan häst vill man gärna köra själv…, lyder förklaringen.
Vad gäller söndagens uppgift från spår 11 bakom bilen så är det emellertid inte självklart att hästen – som bara förlorat en gång i felfritt lopp – kommer att få gå i botten.
- Jag vill köra till slut. Det är en lång säsong och det kommer viktigare lopp längre fram. Men samtidigt litar jag mycket på hans förmåga att gå till slut så det är klart att jag tror på vinstchans ändå.

”Väl förberedd”
Söndagens andra häst Mr Deauville gör comeback efter nästa årslång vila. Hästen som galopperade i sex av sju starter vintern 2018-2019 hittade plötsligt stilen i somras då han tog två raka segrar i övertygande stil.
- Det har varit mycket problem och jag vet inte vad det var som fick honom att fungera. Kanske fick han äntligen tillbaka självförtroendet. Kapaciteten har han alltid haft. Tyvärr drabbades han av en skada som tagit lång tid att komma tillbaka ifrån.
Hur är han förberedd inför återkomsten?
- Han är väl förberedd och har gått ett bra jobb på rundbanan inför det här. Jag tycker att hästen är bra och tror att han ska prestera direkt, men det blir ändå ett snällt upplägg. Vi smyger med i det längsta och kör till slut, säger Mattias Djuse och summerar:
- Båda hästarna är bra i ordning, men givetvis är Djokovic den som spelarna ska tänka på först. Han är bra nog att vinna även med ett defensivt upplägg.

Robin Johansson, Kanal 75


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostyme..


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostymer och galaklänningar. Under pompa och ståt kommer det dineras, skålas och hyllas på Stockholm Waterfront i centrala Stockholm. Det är medlemmarna i Svenska Hästsportjournalisters Klubb som röstar fram vinnarna i respektive kategori. Utom i den allra tyngsta. Om det blir Activated, Attraversiamo, Readly Express eller Propulsion som utses till Årets häst påverkar svenska folket med 50 procent av röststyrkan.

Med start 19.30 följer du galan i en egen ATG Live-kanal på ATG.se.
Och rösta gör du på aretshast.se.

De nominerade till Årets häst är:

Activated
Kön: sto
Ålder: fem år
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Fredrik Wallin, m.fl.
Skötare: Annsofie Bergfelt
Uppfödare: Menhammar Stuteri AB
Rekord 2019: 1.11,6am
Insprungna pengar 2019: 4 740 000 kronor
Segerprocent 2019: 40
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Kön: hingst
Ålder: fem år
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Kusk: Erik Adielsson
Ägare: Caracolas AB (Svante Båth), m.fl.
Skötare: Linda Weman
Uppfödare: Martina Christensson Lindahl, Uppsala
Rekord 2019: 1.10,5am
Insprungna pengar 2019: 5 545 000 kronor
Segerprocent 2019: 71
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Propulsion
Kön: hingst
Ålder: nio år
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Kusk: Örjan Kihlström
Ägare: Stall Zet (Daniel Redén)
Skötare: Ellinor Wennebring
Uppfödare: F V Caldwell & Bluestone Farms LLC, USA
Rekord 2019: 1.09,4ak
Insprungna pengar 2019: 8 416 376 kronor
Segerprocent 2019: 60
Största seger 2019: Åby Stora Pris, Åby

Readly Express
Kön: hingst
Ålder: åtta år
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Kusk: Björn Goop
Ägare: Bro Byggnads AB, Stockholm
Skötare: Inga Perk
Uppfödare: O.Carlsson Ekonomi AB & AB Lavec
Rekord 2019: 1.08,9ak
Insprungna pengar 2019: 5 129 107 kronor
Segerprocent 2019: 67
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes


De nominerade till Årets tränare är:

Robert Bergh
Hemmabana: Åby
Antal segrar/segerprocent 2019: 231/19
Inkört 2019: 33 891 809 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium med Power, Solvalla

Timo Nurmos
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 210/28
Inkört 2019: 36 506 903 kronor
Största seger 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Daniel Redén
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 105/28
Inkört 2019: 32 045 447 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Fredrik Wallin
Hemmabana: Gävle
Antal segrar/segerprocent: 2019: 36/14
Inkört 2019: 10 077 267 kronor
Största seger 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla


De nominerade till Årets kusk är:

Björn Goop
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 198/19
Inkört 2019: 40 231 254 kronor
Största segern 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Carl Johans Jepson
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 222/14
Inkört 2019: 35 433 485 kronor
Största segern 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla

Örjan Kihlström
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 215/18
Inkört 2019: 56 787 998 kronor
Största segern 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Ulf Ohlsson
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 314/14
Inkört 2019: 35 006 000 kronor
Största segern 2019: St Michel-Ajo med Makethemark, Mikkeli


De nominerade till Årets tvååring är:

Revelation
Tränare: Per Nordström, Jägersro
Största seger 2019: Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro

Global Badman
Tränare: Daniel Wäjersten, Bergsåker
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Bergsåker

Armani Degato
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro


De nominerade till Årets treåring är:

Aetos Kronos
Tränare: Jerry Riordan, Halmstad
Största seger 2019: E3, Eskilstuna (världsrekord 1.11,8a/2140)

Brother Bill
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Diana Zet
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travoaks, Solvalla

Power
Tränare: Robert Bergh, Åby
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium, Solvalla


De nominerade till Årets fyraåring är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Campo Bahia
Tränare: Conrad Lugauer, Jägersro
Största seger 2019: Konung Gustaf V:s Pokal

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna


De nominerade till Årets äldre är:

Makethemark
Tränare: Petri Salmela, Boden
Största seger 2019: St Michel-Ajo, Mikkeli

Milliondollarrhyme
Tränare: Fredrik B Larsson, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Åby

Readly Express
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes

Who’s Who
Tränare: Pasi Aikio, Solvalla
Största seger 2019: Jubileumspokalen, Solvalla


De nominerade till Årets sto är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Racing Brodda
Tränare: Mattias Djuse, Solvalla
Största seger 2019: Derbystoet, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro


De nominerade till Årets kallblod är:

Björs Frej
Tränare: Annelie Lagergren, Bollnäs
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Bergsåker

B.W.Rune
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren
Största seger 2019: Sleipner Cup final, Romme

Bäcklös Uriel
Tränare: Nicklas Blom, Gävle
Största seger 2019: Svenskt Kallblodskriterium, Dannero

Guli Anna
Tränare: Stefan Johansson, Umåker
Största seger 2019: Kriteriestoet, Dannero


De nominerade till Årets komet är:

Mats E Djuse (Östersund)
Resultat 2019: 99 segrar och 6,4 miljoner kronor inkört

Erica Guldhag (Skellefteå)
Resultat 2019: 12 segrar och 560 946 kronor inkört

Henna Halme (Åby)
Resultat 2019: 28 segrar och 1,9 kronor inkört

Victor Rosleff (Halmstad)
Resultat 2019: 24 segrar och 1,6 miljoner kronor inkört

Ola Johansson, Kanal 75


Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb som står för nomineringarna och valet föll på följande två- och fyrbenta ..


Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb som står för nomineringarna och valet föll på följande två- och fyrbenta profiler:

Årets tvååring
Revelation

Tränare: Per Nordström, Jägersro
Största seger 2019: Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro
Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro
Global Badman
Tränare: Daniel Wäjersten, Bergsåker
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Bergsåker
Armani Degato
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro

Årets treåring
Aetos Kronos

Tränare: Jerry Riordan, Halmstad
Största seger 2019: E3, Eskilstuna (världsrekord 1.11,8a/2140)
Brother Bill
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna
Diana Zet
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travoaks, Solvalla
Power
Tränare: Robert Bergh, Åby
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium, Solvalla

Årets fyraåring
Activated

Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla
Attraversiamo
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro
Campo Bahia
Tränare: Conrad Lugauer, Jägersro
Största seger 2019: Konung Gustaf V:s Pokal
Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Årets äldre
Makethemark
Tränare: Petri Salmela, Boden
Största seger 2019: St Michel-Ajo, Mikkeli
Milliondollarrhyme
Tränare: Fredrik B Larsson, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Åby
Readly Express
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes
Who’s Who
Tränare: Pasi Aikio, Solvalla
Största seger 2019: Jubileumspokalen, Solvalla

Årets sto
Activated

Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla
Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna
Racing Brodda
Tränare: Mattias Djuse, Solvalla
Största seger 2019: Derbystoet, Jägersro
Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro

Årets kallblod
Björs Frej
Tränare: Annelie Lagergren, Bollnäs
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Bergsåker
B.W.Rune
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren
Största seger 2019: Sleipner Cup final, Romme
Bäcklös Uriel
Tränare: Nicklas Blom, Gävle
Största seger 2019: Svenskt Kallblodskriterium, Dannero
Guli Anna
Tränare: Stefan Johansson, Umåker
Största seger 2019: Kriteriestoet, Dannero

Årets komet
Mats E Djuse
(Östersund)
Resultat 2019: 99 segrar och 6,4 miljoner kronor inkört
Erica Guldhag (Skellefteå)
Resultat 2019: 12 segrar och 560 946 kronor inkört
Henna Halme (Åby)
Resultat 2019: 28 segrar och 1,9 kronor inkört
Victor Rosleff (Halmstad)
Resultat 2019: 24 segrar och 1,6 miljoner kronor inkört

Under lördagen offentliggörs nomineringarna i Årets häst och på söndag presenteras kandidaterna till Årets tränare och Årets kusk.

Ola Johansson, Kanal 75


2019 är snart till ända och vi kan konstatera att den travhäst som tjänat mest pengar under året är Propulsion. Det är andra..


2019 är snart till ända och vi kan konstatera att den travhäst som tjänat mest pengar under året är Propulsion. Det är andra året i rad som Daniel Redén stjärna toppar den listan.
Bakom den åttaårige stjärnan finns två unghäststjärnor som tack vare Premiechansningen haft möjligheten att tjäna dubbla prispengarna i de stora unghästloppen.
Robert Berghs Power tjänade fyra miljoner kronor i Svenskt Travkriterium och Svante Båths Attraversiamo belönades med lika mycket i Svenskt Travderby.

Vinstrikaste travhästar 2019:
1) Propulsion (Daniel Redén) - 8 216 376 kronor
2) Power (Robert Bergh) - 5 548 000 kronor
3) Attraversiamo (Svante Båth) - 5 545 000 kronor
4) Readly Express (Timo Nurmos) - 5 129 107 kronor
5) Activated (Fredrik Wallin) - 4 740 000 kronor*
6) Conrads Rödluva (Daniel Redén) - 4 580 000 kronor
7) Racing Brodda (Mattias Djuse) - 4 240 000 kronor
8) Brother Bill (Timo Nurmos) - 4 055 500 kronor
9) Makethemark (Petri Salmela) - 3 728 060 kronor
10) Diana Zet (Daniel Redén) - 3 490 000 kronor

*Activated ska eventuellt starta i franska storloppet Criterium Conitental på Vincennes 22 december med 925 000 kronor i förstapris.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Mattias Djuse 1640/5 C 3 13.5 190
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-6 Mattias Djuse 1640/7 B 2 14.8 29
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-5 Mattias Djuse 2140/4 C 2 15.7 42
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-5 Mattias Djuse 1640/3 B 1 14.9 15
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-1 Mattias Djuse 1640/2 C 2 15.6 23
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-8 Rikard N Skoglund 2100/7 D 1 13.6 39
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-6 Rikard N Skoglund 2140/10 D 0 14.6g 169
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 2140/9 C 3 14.4 61
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2140/5 B 3 13.3 43
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-8 Mattias Djuse 2140/3 B 0 g 52
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Rikard N Skoglund 2140/4 B 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-10 Mattias Djuse 1640/10 C 0 g 447
2018-08-05 2018-08-05 Romme-10 Mattias Djuse 1640/11 B 3 13.7 64
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-4 Mattias Djuse 2140/4 B 3 13.5 161
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-6 Mattias Djuse 2140/9 D 6 12.9 95
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-3 Mattias Djuse 2140/2 C 2 14.7g 28
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-4 Mattias Djuse 2140/11 B 0 14.7 75
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-11 Rikard N Skoglund 2140/3 B 4 12.2 27
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-11 Rikard N Skoglund 2140/6 A 1 12.4 30
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-8 Rikard N Skoglund 2140/9 C 1 12.1 69
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-12 Rikard N Skoglund 2140/1 A 1 12.3 18
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-11 Rikard N Skoglund 2640/11 C 2 13.2 163
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-5 Rikard N Skoglund 2640/11 A 2 14.6 27
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-4 Rikard N Skoglund 2140/2 B 0 14.0g 56
2019-05-11 2019-05-11 Åby-5 Rikard N Skoglund 2140/2 B 5 12.5 95
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Rikard N Skoglund 2140/5 B 1 12.9 18
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-3 Rikard N Skoglund 2140/7 C 1 14.7 74
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-10 Rikard N Skoglund 2140/7 B 1 12.7 39
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2140/5 C 1 12.1 24
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-10 Mattias Djuse 2640/10 D 5 13.8 138
2020-04-25 2020-04-25 Åby-5 Rikard N Skoglund 2140/8 B 6 13.1 151ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se