Quiz Töll travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Quiz Töll travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Quiz Töll har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Quiz Töll har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Quiz Töll


Att Robert Bergh kan träna häst är inget nytt. Likväl har han gjort ett häpnadsväckande jobb med jänkaren Promo Kemp. Så..


Att Robert Bergh kan träna häst är inget nytt. Likväl har han gjort ett häpnadsväckande jobb med jänkaren Promo Kemp. Så sent som i torsdags vann hästen debuten för sin nye tränare och när han nu gjorde andra starten på hemmabanan var han ännu bättre. Trots 1.08,8 de första 500 meterna för att nå ledningen avfärdade han enkelt, via 1.08,5 sista halvvarvet, favoriten Heart Of Steels försök att utmana från andra par utvändigt.
- Det var enormt bra gjort! Det brukar alltid bli torsk för den som har varit med i öppningen när det kommer en bra häst på utsidan, så det var riktigt skönt att han löste det, sa Robert Bergh.
I mål visade klockorna fina 1.11,1 över 1 640 meter med autostart för den barfotadansande hingsten.
- Det var en härlig kick han fick barfota. Jag ville prova det och det är skönt att veta att han är bra med skor men kan höja sig ytterligare barfota.
Robert Bergh planerar att starta Promo Kemp en gång till i år innan det är dags för vinterträning. Och topptränaren ser fram emot nästa säsong.
- Det är spännande naturligtvis. Jag kan inte säga när jag senast fick in en sådan här häst i stallet. Han är fyra år, har tvångsprissumma på sig och springer med öppet huvudlag och vanlig vagn. Han möter äldre hästar med jänkarvagn och helstängt, och så gör han den öppningen och den avslutningen. Det är inte så många som gör det.
Robert Bergh räknade in ytterligare en tränaseger inom V86 när Stefan Söderkvist satte dit Hakon von Haithabu.

Andra raka svenska rekordet
Det var fler hästar som imponerade på Åby under kvällen. Joakim Lövgrens Illuminati kom med ett färskt svenskt rekord i ryggen (1.12,6 över 2 160 meter) och när han nu startade över 3 140 meter med autostart slog han till igen. Joakim Lövgren bidade sin tid längst ner i kön innan han styrde på i tredjespår varvet från mål. Då sköljde den högkapable fyraåringen över fältet, gled till ledningen i god tid före slutkurvan och gick undan till överlägsen seger.
- Jag trodde han skulle springa svenskt rekord i dag igen och det gjorde han. Det är ätt bra! Hoppas han har under 700 000 på sig när det är dags för Harpers i maj, sa den till omåttligt stolte skötaren Jonas Oscarsson och åsyftade kraftprovet Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen.
Det kördes även ett försök i diamantstoet på Åby och det spurtvann Thomas Uhrbergs Quiz Töll mycket enkelt.
- Hon är härlig! Hon darrar inte på manschetten utan ger 100 procent när man styr ut, sa Jägersrotränaren.

Fjärde raka med liten marginal
Solvalla stod som vanligt värd för övriga V86-lopp och på huvudstadsbanan körde Björn Goop egentränade Gazza B.R. till ledningen. Därifrån grejade hästen med liten marginal sin fjärde raka triumf före vasst spurtande Indy D.
- Jag vill att Gazza ska ha sällskap hela tiden för han har någon gång hittat på hyss och sprungit ut och galopperat, men när Örjan (Kihlström) dyker upp så där jättelångt ut är det svårt att försvara sig, sa Goop.
Övriga V86-lopp på Solvalla vanns av Daniel Redén-tränade Moses (Örjan Kihlström), Thorsten Tietz Kasida Bo (Dennis Spangenberg) och Mattias Djuses Lass Revenue.
Det var jackpot på V86 och åtta rätt delade ut 8 176 kronor. För sju rätt fick man 68 kronor och sexrättpotten går vidare till nästa veckas omgång då en ny jackpot väntar.

Ola Johansson, Kanal 75


I startögonblicket hände det som definierade Olympiatravet 2017.Efter fyra år av fläckfritt tävlande och 54 starter utan att ta ett fe..


I startögonblicket hände det som definierade Olympiatravet 2017.
Efter fyra år av fläckfritt tävlande och 54 starter utan att ta ett felsteg så högg Nuncio i galopp.
Sveriges stora fixstjärna och loppets storfavorit var plötsligt borta ur leken.
- Han blev för laddad helt enkelt. Det är alltid svårt att veta vad det beror på, men min teori är att han kom ihåg att jag laddade rätt så hårt med honom från start senast och blev lite extra peppad i och med det, förklarade körande Örjan Kihlström efteråt.
Med värsta konkurrenten ur vägen såg övriga kuskar sin chans vilket gjorde att tempot aldrig dämpades. Nadal Broline kördes till ledning och tvingades varva på 1.10,2 med franske Black d’Avril pressande på utsidan.
Det banade väg för hästarna där bak och allra sist satt den som uppskattade den höga farten allra mest: norske styrkefenomenet Lionel N.O.
Efter att ha beskådat sin häst från sidan under två enormt framgångsrika vintrar i Frankrike tog nu ägaren Göran Antonsen chansen att köra sin gunstling själv.
Och medan konkurrenterna stumnade en efter en kunde fältets minst rutinerade kusk sitta ganska lugn när hans mäktige fux slog sig förbi över upploppet.
- Det är min största seger och med tanke på de ting som skett så är jag full av känslor. Jag vill säga att den här segern var till Kjell-Arne, sade Antonsen och hänvisade till sin kompanjon Kjell Arne Ness, delägaren till Lionel som gick bort i cancer för tre veckor sedan.
Även tränaren Daniel Redén var tagen efter triumfen.
- Vilken saga. Att Göran kör själv, sedan det här med delägaren som gick bort. Det är så att jag blir rörd av det också.

”Vi kommer igen”
Åter till Nuncio.
Var det travkonungens abdikation eller bara en liten plump i protokollet som vi fick bevittna?
Ska man tro de närmast sörjande så lutar det åt det senare.
- Han såg jättebra ut i provstarten. Sedan körde Örjan i 1.14-tempo. Vi kommer igen, sade en till synes inte alltför nedslagen Stefan Melander medan Kihlström fyllde i:
- Självklart är det surt när det händer. Förra året vann han varenda start, men det kan inte vara för evigt. Hästen känns bra, han kommer säkert igen.
Andrapriset gick till fjolårsvinnaren Your Highness och en strålande glad Björn Goop:
- Jag är jättenöjd med min häst. Det har varit ett bråkigt år för henne, nu visade hon att hon är en bra bit på väg tillbaka. Jag är väldigt glad och lite lättad. Nu ska vi fira, sade Goop som hade en häftig upplevelse i sulkyn redan i loppet innan.

Världstid av Tjacko Zaz
För ur ett sportsligt perspektiv bjöds det en prestation som smällde lika högt som dagens huvudlopp.
Timo Nurmos femåring Tjacko Zaz radade segrar i vintras och gjorde nu första starten för året.
Och frågan är när det skådades en sådan årsdebut av en häst med mindre än en miljon kronor på kontot?
Trots en öppning i världsrekordtempo och 1.08,9 på varvet så fanns krafter att gå undan på 1.09,5/1 640 meter autostart, den särklassigt snabbaste tiden i Sverige i år.
- Det är kul att åka fort. Men det ska inte gå att hålla till mål. Normalt sett ska det bli mjölksyra och kräftgång sista 100, men inte på den här, sade en imponerad Goop.
För att sätta tiden i perspektiv kan sägas att det bara travades tre snabbare travlopp i landet i fjol: Hugo Åbergs Memorial (Propulsion 1.08,9), finalen av Elitloppet (Nuncio 1.09,2) och finalen av Sprintermästaren (Uncle Lasse 1.09,3).
Raka motsatsen utspelade sig i bronsdivisionen som snarast gav en försmak till det nya 640-metersloppet som ska köras under elitloppshelgen.
Barkevious Mingo fick bestämma första 1 500 meterna till 1.16,6 innan Carl-Johan Jepson bestämde sig för att köra ifrån sina uppgivna konkurrenter.

6,4 miljoner till olympierna
Norrmännen var med på V75-spelet och fick ytterligare en anledning att jubla sedan U.S.Male E.P. visat sig smått överlägsen i Olympiastayern efter en smörresa i ledarryggen.
- Det är en fantastisk häst med skyhög kapacitet som haft skador genom hela karriären. Jag hoppas att han håller sig hel och frisk så blir det roligt i sommar, kommenterade körande Erlend Rennesvik efter den snygga segertiden 1.13,7/3 140 meter.
Att omgångens tyngsta favorit Wild Honey höll undan från ledningen hindrade inte V75-utdelningen från att dra över halvmiljonen.
Detta sedan Quiz Töll (Thomas Uhrberg) och Making Love (Johnny Takter) båda långspurtat till lika övertygande som oväntade triumfer från kön.
I samband med Olympiatravet överräckte också ATG:s styrelseordförande Mats Denninger de traditionella checkarna som i år blev fem miljoner kronor till Sveriges Olympiska Kommitté och drygt 1,4 miljoner Sveriges Paralympiska Kommitté.

Robin Johansson, Kanal 75


14 stall i Rikstravet är kopplade till varsitt ishockeylag i hockeyns SHL.Under Jägersros V75-dag på lördagen står bland annat ett ut..


14 stall i Rikstravet är kopplade till varsitt ishockeylag i hockeyns SHL.
Under Jägersros V75-dag på lördagen står bland annat ett uttagningslopp till Olympiatravet på programmet. Rikstravet är väl representerat i flera av loppen med fyra stall som har hästar till start. Stall Färjestad, Stall Rögle, Stall Frölunda och Stall Malmö är lagen som har hästar att hoppas på.
Extra spets i den interna tävlingen blir det i klass II-försöket, V75-4, där tre av hästarna är rikstravare.
Thomas Uhrberg blir ganska påpassad och har bästa chansen i trion med femåriga Quiz Töll, om man ska tro spelarkollektivet.
Stoet återkommer efter en förkylning. En häst som visat sig tåla tuffa upplägg. 
- Quiz Töll är en fin häst som känns bra i träning efter en kortare tids frånvaro. Det är både roligt och stort för ägarna att ha starthäst på V75. Vi kräver inte vinst av henne på lördag men ska vi vara med där framme gäller det att vi får smyga med och kan utnyttja hennes speed till slut, säger Thomas Uhrberg om Stall Rögles häst.

”Optimistisk inför starten”
Stall Frölunda toppar tabellen i Rikstravet Team SHL och tränare Johan Untersteiner är optimistisk om såväl Can Lanes chanser att ta hem segern i V75-4, som hockeylagets framfart i rinken.
- Jag följer Frölunda regelbundet och nu är det 1-1 i matcher mot Brynäs i slutspelet, igår (läs onsdag) såg det riktigt bra ut. Stall Frölunda siktar precis som Frölunda på att vinna serien. När det gäller Can Lane som är vår kämpe i derbymötet på lördag, känns allt bra för dagen. Han fick en liten viloperiod efter senaste starten på Kalmar men tränar nu på bra och är laddad, säger Johan Untersteiner.
Can Lane lottades till ett springspår och lär komma iväg bra om man får tro Untersteiner.
- Jag är optimistisk inför starten på lördag. Det är dags att släppa på handbromsen och springspåret bör passa honom bra. I övrigt kör vi eventuellt barfota runt om och det är i så fall första gången han går med den balansen

”Ingen fördel i loppet”
Den tredje Rikshästen i V75-4 är Stall Malmös Uptothe Chapel som lottades på ett niondespår. Tränare Joakim Lövgren är nöjd med hästen som haft en träningsperiod.
En stark spurtare att se upp med.
- Uptothe Chapel har varit lite nervös av sig men blir allt mer jämn och säker. Han har tränat på och varit duktig i varje start hittills. Tyvärr blev det bakspår denna gång och det är inget som ger oss fördel i loppet men spåret i sig klarar han av bra, säger Joakim Lövgren.
Andra hästar i Rikstravet på lördag Stall Malmös Don Crowe i V75-1 och Stall Färjestads Xanthis Amazing i V75-7. Båda dras med dåliga lägen.

Kanal 75


 Flera av hästarna i Rikstravet team SHL har visat framhovarna på banan under tävlingens första månader.På lördag &au..


 Flera av hästarna i Rikstravet team SHL har visat framhovarna på banan under tävlingens första månader.
På lördag är det dags för tävlingens sportsliga höjdpunkt hittills då tre av deltagarna drabbar samman i V75-1.
Tusentals hoppfulla delägare bita på naglarna då förstapriset på 100 000 kronor innebär, förutom pengarna i sig, en chans till maximala 30 poäng i tävlingen där Frölunda för närvarande ligger i topp.
Stallets Can Lane (tränas av Johan Untersteiner) har chansen att utöka försprånget, men utmanas av Rögles Quiz Töll (Thomas Uhberg) och Karlskronas Sphinx d'Inverne (Thomas Madsen).
Rikstravet pågår till och med 30 juni då de deltagande hästarna säljs på auktion.
Fortfarande finns andelar kvar att köpa i dessa stall: Djurgården, HV71, Örebro, Luleå, Linköping, Skellefteå och Växjö.

Ställningen Rikstravet team SHL
1. Stall Frölunda 76 poäng
2. Stall Färjestad 60
3. Stall Malmö 47
4. Stall Leksand 44
5. Stall Karlskrona 39
6. Stall Brynäs 39
7. Stall Rögle 32
8. Stall Luleå 25
9. Stall HV71 17
10. Stall Örebro 17
11. Stall Djurgården 13
12. Stall Växjö 12
13. Stall Linköping 11
14. Stall Skellefteå 7

Robin Johansson, Kanal 75


I sex avsnitt har han tampats med sex andra kändisar om den åtråvärda titeln. I slutänden krävdes det målfoto för att..


I sex avsnitt har han tampats med sex andra kändisar om den åtråvärda titeln. I slutänden krävdes det målfoto för att kora vinnaren. På torsdagen sändes finalavsnittet av Stjärnkusken i TV4 och med minsta möjliga marginal gick segern till Simon Zion.
- Jag förstod inte att jag hade vunnit och det var sjukt spännande att invänta resultatet. Att jag sedan vann var fantastiskt kul. Jag tycker verkligen att jag gjorde bra ifrån mig och jag är otroligt stolt över hur jag körde i finalen - att jag hade is i magen med en häst som jag visste var galoppbenägen, la mig i rygg och sedan satsade på upploppet.
Utöver sitt eget engagemang, sin kämpainsats, vinnarskalle och inte minst kusktalang, finns en annan person som har stor del i Simon Zions seger.
- Jag har min fru att tacka för allt, säger Simon och skrattar.
- Hon är en hästtjej och det var hon som sa åt mig att tacka ja när jag blev tillfrågad om Stjärnkusken. Jag ringde henne hur många gånger som helst under inspelningarna. Kan jag göra si? Nu beter sig hästen så, vad betyder det? Jag frågade allt möjligt.

Nyårslöftet: Ska tävla i monté
Det sista avsnittet av Stjärnkusken spelades in i november och efter det har två av de andra deltagarna, andrapristagaren Cecilia ”Amazon” Benjaminson och Runar Sögaard, satsat vidare på travet med siktet inställt på kusklicens.
- Jag tar inte licens, men min fru, som har varit otroligt avundsjuk på mig under hela den här resan, sa till mig på nyår att hennes nyårslöfte är att hon ska tävla i monté (travridning reds anm) innan året är slut. Så Annica Zion kommer ni få se mer av. Och jag kommer stå på stallbacken med en bärs i handen, skämtar Simon och fortsätter:
- Det är superroligt att hon ska ta licens och att jag också har kvar en fot i travet. Jag har lärt känna så mycket härliga personer och det är en väldigt rolig värld att vara i. Jag har verkligen blivit biten av hela hästgrejen och skulle jag ha två liv skulle jag nog tillbringa det ena i en sulky.

Skänker vinsten till Barncancerfonden
Utöver äran och en merit få förunnad fick Simon Zion i och med segern 100 andelar i Team Rögle, ett av stallen i den landstäckande tävlingen Rikstravet. Det betyder att Simon har starthäst i V75 på lördag. I den första avdelningen startar Team Rögles segertippade Quiz Töll.
- Den håller vi stenhårt på kan jag säga. Men jag kommer tyvärr inte kunna se loppet live för jag ska upp och fiska i fjällen en vecka utan täckning.
Dessutom fick Simon i och med segern i Stjärnkusken 100 000 kronor att skänka till ett välgörande ändamål.
- Jag valde Barncancerfonden. Nu när man själv har barn och när man har sett den sjukdomen, min morbror gick bort i cancer för ett drygt halvår sedan, kan man tänka sig de stackars föräldrar och barn som drabbas. Finns det då något man kan göra som förhindrar det känns det som ett guldläge att få hjälpa till.

Ola Johansson, Kanal 75


Landsomfattande hästägarkonceptet Rikstravet har den här säsongen inlett ett samarbete med ishockeyns SHLRikstravet team SHL är de..


Landsomfattande hästägarkonceptet Rikstravet har den här säsongen inlett ett samarbete med ishockeyns SHL
Rikstravet team SHL är det fullständiga namnet på tävlingen som startar 1 december.
Färsk statistik för andelsförsäljningen släpptes på måndagen som visade att lite drygt hälften av andelarna har sålts – 11 440 av 21 000 andelar.
I takt med att travtränarna börjat få klart med hästar, har också intresset för tävlingen tagit fart.
Varje stall är indelat i 1 500 andelar som säljs för 500 kronor stycket. De 14 tränarna spridda över landet har nu fått till 31 december på sig att köpa in två hästar i åldrarna tre till fem år.
Stall Frölunda har sålt slut. Dryga tusen andelar har sålts i Leksands travlag som manageraras av Rättvikstränaren Kajsa Frick.
- Nu när vi börjat få våra hästar tror jag intresset kommer att öka bara av det. Sedan är det ju extra tacksamt för mig också som är från Dalarna att det är så många som gillar Leksand i hela Sverige. Ett klassiskt lag, säger Kajsa Frick.

Ett resligt sto
Stall Leksand blev alltså senast i raden i Rikstravet att göra klart med häst. Det är fyraåriga stoet Tide Water (e. Zola Boko) som köpts in. En häst som gjort 15 starter i livet och tjänat 255 000 kronor.
- Framför allt gillar jag Zola Boko som pappa. Sedan är det en stor och reslig häst som gått i hård konkurrens men inte riktigt fått chansen och fortfarande är grön om man säger så. Jag föll för henne direkt när jag provkörde henne, säger Kajsa Frick.
De 14 tränarna förfogar över 670 000 kronor att köpa två hästar för. En summa som dessutom ska täcka alla omkostnader under tävlingen.
- Tide Water var min a-häst, om man säger så. Nu går vi vidare med något som passar budgeten. Jag har några hästar på gång men inte gjort klart med någon säljare ännu.
2016 säljs hästarna i Sveriges största andelskoncept, Rikstravet team SHL, via två kanaler – på nätet via rikstravet.se och hos ATG-ombuden runt om i landet.

Klara hästar i Rikstravet (161116)
Djurgården - Ripkin Joe (e. Ken Warkentin.Maggie Qvickstep)
Karlskrona - Sphinx d'Inverne (e. Prince Gede-Supreme d'Inverne)
Rögle - Quiz Töll (e. Quite Easy U.S.-Alva Tilly)
Malmö - Uptothe Chapel (e. Up Front Larry-La Chapelle)
HV71 - Supreme Court (e. Credit Winner-Kangaroo Court)
Skellefteå - Rectifier (e. Scarlet Knight-Dominique Bi)
Leksand – Tide Water (e. Zola Boko-Moorings

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Thomas Uhrberg 2160/10 A 1 15.4 16
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2160/9 A 1 15.5g 18
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Thomas Uhrberg 2140/8 B 2 14.7 33
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Stefan Söderkvist 2140/2 B 0 19.4g 17
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-7 Stefan Söderkvist 2140/2 C 1 15.8 14
2016-05-25 2016-05-25 Åby-4 Peter Untersteiner 2140/1 C 1 16.5 25
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-1 Stefan Söderkvist 2140/3 B 1 16.7 17
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-1 Peter Untersteiner 2140/10 D 3 16.7 132
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 2680/13 A 0 15.4 30
2017-10-04 2017-10-04 Åby-6 Thomas Uhrberg 2640/4 C 6 15.7 77
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-7 Thomas Uhrberg 2140/3 A 0 g 34
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-10 Thomas Uhrberg 2140/5 A 0 14.9g 30
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Thomas Uhrberg 2140/9 D 3 12.0 88
2017-05-11 2017-05-11 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/13 A 3 14.1 29
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Thomas Uhrberg 2140/8 D 1 13.6 199
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Thomas Uhrberg 2140/5 C 0 g 67
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Thomas Uhrberg 2640/8 A str
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2140/11 B 2 14.5 39
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Thomas Uhrberg 2140/12 A 2 15.9 49
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-8 Thomas Uhrberg 2160/9 A 0 g 101
2018-11-07 2018-11-07 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/5 A 1 12.9 37
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2640/6 C 0 13.7 252
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-11 Thomas Uhrberg 2160/7 B 0 14.1 121
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2160/12 B 5 13.4 36
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Thomas Uhrberg 1609/7 C 1 11.4 54
2018-08-11 2018-08-11 Åby-9 Thomas Uhrberg 2160/8 B 5 14.3 89
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Thomas Uhrberg 2140/15 B 3 13.9 70
2018-06-09 2018-06-09 Bjerke-5 Thomas Uhrberg 2100/4 C 0 47
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/6 B 1 14.0 49
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/2 C 3 13.6 43
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Thomas Uhrberg 2160/6 A 2 14.7 27
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/6 A str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-4 Thomas Uhrberg 2160/11 B 4 15.8 16
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2160/9 A 2 14.6 58
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2640/8 C 0 g 45
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-8 Thomas Uhrberg 2160/9 B 3 14.2 73ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se