Queer Fish travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Queer Fish travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Queer Fish har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Queer Fish har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Queer Fish


Det blir ett härligt race att se fram emot i V64-5 i Bollnäs på torsdag. Nu är landets travstjärnor i full gång och den ena efte..


Det blir ett härligt race att se fram emot i V64-5 i Bollnäs på torsdag. Nu är landets travstjärnor i full gång och den ena efter den andra har årsdebuterat. Daniel Redén låter sin elitloppsaktuella Don Fanucci Zet göra sin andra start för året. I fjol som fyraåring sopade den femfaldige miljonären banan med konkurrenterna när han i suverän stil tog hem Sprintermästaren. Han blev även tvåa i både Kungapokalen och Svenskt Travderby. Redéns stjärna hade tur i spårlottningen och fick bricka fyra bakom bilen. Han körs som vanligt av Örjan Kihlström.
En intressant comeback och årsdebut i samma lopp gör Brother Bill. Han har stångats mot årgångstoppen både som tre- och fyraåring och var bland annat tvåa i Kriteriet bakom Power och tvåa i Breeders Crown förra året bakom Hail Mary. Även Brother Bill har sprungit in drygt fem miljoner kronor men lottades till svåra spår åtta bakom startbilen. Förstapriset i loppet är 50 000 kronor.

Bollnäs, lopp 8
1640 meter autostart
Häst – kusk
1) Yes Mickey - Mats E Djuse
2) Ajlexes Cubano - Tomas Pettersson
3) Diamanten - Björn Goop
4) Don Fanucci Zet - Örjan Kihlström
5) Candor Hall - Kaj Widell
6) King on the Hill - Hans G Eriksson
7) Evaluate - Magnus A Djuse
8) Brother Bill - Jorma Kontio
9) Snowstorm Hanover - Rikard N Skoglund
10) Ready For More - Hanna Forslin
11) Queer Fish - Ulf Eriksson
12) Nimbus C.D. - Peter G Norman

Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Queer Fish (GS75-4) har hunnit bli 12 år men någon skröplighet gick inte att skönja när han flög fram över Gävletravet..


Queer Fish (GS75-4) har hunnit bli 12 år men någon skröplighet gick inte att skönja när han flög fram över Gävletravets upplopp i förra veckan.
- Det var en jättefin årsdebut, verkligen det man vill se. Det är alltid spänt inför första starten efter uppehåll men han var riktigt bra, till och med lite över förväntan med tanke på att han bara hade gått ett snabbare jobb inför loppet, säger hästens tränare Magnus Träff.
Det var karriärens 111:e start för den vindsnabba valacken med över fyra miljoner kronor på vinstkontot och 31 segrar på meritlistan, som toppas av Sweden Cup-segern under elitloppshelgen 2019. Och än är karriären långt ifrån över.
- Han visar inga ålderskrämpor alls. Det är helt otroligt alltså. Det enda man är lite nojig för är att han ska börja tröttna, med tanke på alla lopp han har gjort, men han visar både fin fysik och bra inställning.

”Gått framåt rätt ordentlig”
Det är ovanligt att hitta nya växlar i utrustningen så sent som i karriären men det har Magnus Träff gjort på Queer Fish. Senast drogs det norska huvudlaget, skygglappar som kan fällas ner, för första gången och det slog väl ut.
- Erik (Adielsson) sa före loppet att han bara skulle dra det om han hade chans på en framskjuten placering och när han drog det svarade hästen ordentligt på det, så det var roligt att se.
Det blir samma huvudlag den här gången och för övrigt ska hästen också gå precis som senast, med amerikansk sulky och utan framskor. Och nu är det än ännu vassare Queer Fish som kommer till start.
- Han känns jättebra och bör rimligen ha gått framåt rätt ordentlig med loppet eftersom han var så försiktigt tagen inför det.
Ulf Eriksson sitter i sulkyn och från spår tre bakom startbilen i det sju hästar stora fältet ska han försöka ge Queer Fish en optimal resa.
- Jag tycker att det är ett öppet lopp med flera som gör årsdebut. Förhoppningsvis är det till vår fördel att vi har den avklarad. Sedan kan det vara svårt i ett sådant litet fält. Det blir lätt uppradat och vi vill gärna ha högt tempo på loppet. Men det är några riktigt fina hästar med och vi får hoppas att det löser sig.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Eventuell ringrost och innerspår bakom startbilen var frågetecknen på förhand. De rätade Gunnar Melanders topphäst ut. Sju&arin..


Eventuell ringrost och innerspår bakom startbilen var frågetecknen på förhand. De rätade Gunnar Melanders topphäst ut. Sjuåringen kunde visserligen inte försvara ledningen initialt men hittade ut kort efter start och efter ett halvvarv var han först. Någon ringrost gick inte heller att skönja hos hästen. Utvändigt travande favoriten B.W.Rune var, precis som övriga motståndare, chanslösa att utmana och över upploppet joggade Månlykke A.M. undan till överlägsen seger.
- Det känns jätteskönt att få ett kvitto på att vintern har fungerat bra. Vi var nöjda hela vägen och det kändes jättefint. Man vet ju inte ändå men i sista sväng hade jag mycket att köra med, sa Gunnar Melander.
Loppet var ett försök i Dubbelcupen och härnäst väntar finalen på Romme 4 april för Månlykke A.M.

Kulltoppar duellerade
Det var fler kallblodiga stjärnor som visade upp sig under kvällen. I ett försök i Sleipner Cup för fyraåriga kallblod bjöd kulltopparna Eld Tekno och Bäcklös Faron på en härlig duell. Längsta strået drog Jan-Olov Perssons Eld Tekno sedan han övertagit ledningen i andra sväng, men utvändigt travande Bäcklös Faron, som i fjol bokförde sig för två svenska rekord, utmanade ända till mållinjen.
- Det blev lite speedkörning till slut och han blev rejält utmanad, men han  höll huvudet före. Oskars häst är fantastiskt bra men Eld Tekno visade att han inte är mycket sämre i alla fall, så det blir spännande framöver, sa segerkusken Magnus A Djuse.
Bäcklös Faron gjorde första starten på över fyra månader och Oskar Kylin-Blom var trots nederlaget mycket nöjd med sin häst.
- Han var riktigt taggad från start och tog något galoppsteg, och det var kanske där vi förlorade loppet. Men det var grymt bra att utmana Eld Tekno som hade två lopp i kroppen. Jag är otroligt nöjd med den här årsdebuten och tar han det här på rätt sätt ska vi nog kunna åka fort i sommar, sa hemmatränaren.

Enkelt från ledningen
Det var gott om fina årsdebuter under kvällen och Click Bait stod för en sådan i snabbloppet. I Örjan Kihlströms händer gled den Stefan Melander-tränade femåringen till ledningen efter ett halvvarv och därifrån vann han utan problem före likaledes årsdebuterande Queer Fish.
- Han kändes jättefin. Nu blev det ett lämpligt lopp och vi fick bestämma tempot under mellanvarvet, men han var fin, sa Örjan Kihlström.

Seger nummer 100
Roger Forslunds fina sto Quarcia årsdebuterade också och det gjorde hon med den äran. Från andra par utvändigt levererade hon en stark avslutning till överlägsen seger. För körande Kim Moberg var det karriärens 100:e fullträff.
- Jag tog faktiskt min första seger här på Gävle också, så det var lite häftigt. Nu ska jag hem och dricka bubbel, sa jubilaren.

Jackpot på torsdag
Även Daniel Wäjerstens nyförvärv Made by Vitsand årsdebuterade med bravur och infriade favoritspelarna förväntningar. Enda överraskningen inom V64 stod Palle Pettersson-tränade Hera Eck för. Spelade på blott en procent tog hon karriärens första seger i 42:a starten tillsammans med Andre Schiller. Det gjorde att sexrättsutdelningen fick en rejäl knuff och till slut landade på 8 870 kronor. Fem rätt delade ut 34 kronor medan fyrarättspotten, 1 063 667 kronor, gick vidare till torsdagens V64 på Bergsåker.

Ola Johansson, Kanal 75


Bergsåkers travbana i Sundsvall och Bjerke i Oslo delade på fredagskvällens V86-spel med saxade lopp från Sverige och Norge. Sportsligt v..


Bergsåkers travbana i Sundsvall och Bjerke i Oslo delade på fredagskvällens V86-spel med saxade lopp från Sverige och Norge.
Sportsligt var det en mycket bra omgång med såväl kallblodslopp som uttagningar till det norska derbyt på kupongen.
Malabar Circle Ås lopp över 1640 meter inledde V86® och jättefavorit var Daniel Redéns Perfect Spirit efter en tävlingspaus sedan i juni.
Perfect Spirit hade dock aldrig med utgången att göra. Loppet vanns i stället av Bollnästränaren Magnus Träffs elvaårige Queer Fish som serverades ett lopp i rygg ledaren av Ulf Eriksson.
När storfavoriten lade ner rörelsen i den sista kurvan på väg framåt, lyfte Eriksson ut sin häst ett par hack i banan. Queer Fish avgjorde sedan knappt mot heroiske Lawmaker som hade fått göra grovjobbet utvändigt ledande Maxus.
Segern var elvaåringens andra i tionde starten i år. Tiden 1.11,9 över 1640 meter med bilstart.
- Torskfrossa har man ju alltid när det är så här hårt. Men han gick bra. Vi tycker att han kommit mer och mer - men han har varit svårare att få igång i år än tidigare. Men han är ju äldre också, sa Andreas Träff som tränar tillsammans med brodern Magnus.
Perfect Spirit – 65 procent på V86 – brukades inte den sista biten och dalade till sjätteplatsen.

...och Anders i Star-loppet
Bollnäskusken Ulf Eriksson vann med Queer Fish och kunde stå vid sidan av banan och se sonen Anders Eriksson vinna loppet efter på Bergsåker.
Sveriges Travamatörers Riksförbund ”Star” sponsrade V86-3, Bergsåkers Stora Pris, där den stigande kuskstjärnan körde Gävletränaren Håkan Wallbergs Iceland Falls till seger.
Tempot var högt uppskruvat med Jenny A Björk (First Mel Hope) och Wiktor Kylin-Blom duellerande i täten.
Anders Eriksson satt i andraparet utvändigt med det fyraåriga stoet som kopplade grepp redan i den sista kurvan och sprintade till seger med fem längder.
Jan-Olov Persson-tränade Bellfaks stod med 60 meters tillägg i kallblodens uppgörelse ”Långa loppet” över tre kilometer. Mats E Djuse satt bakom och lät hästens kliva undan med 30 meter efter att ha kopplat grepp med elvaåringen i den sista kurvan. 
Segertiden 1.24,8 över 3200 meter. Betrodde Valle Hugo gav upp alldeles i ledningen och kan inte ha varit kurant.
Robert Berghs Romantico skulle visa sig vara överlägsen i Tsar d'Invernes lopp med 100 000 kronor till vinnaren.

Gundersens i derby-sits
I Oslo avgjordes uttagningarna till Norskt Travderby och stoderbyt där två av loppen fanns med på V86-kupongen.
Geir Vegard Gundersen går möjligen mot sin åttonde fullträff i norska derbyn.
Iggy B.R. och Ivan B.R. vann sina respektive uttagningar utan prut efter tidig ledning och får stå som favorit (Iggy) respektive andrahandsfavorit (Ivan) i finalen om drygt två veckor. Tränarsonen Magnus Teien Gundersen satt i sulkyn bakom båda de övertygande vinnarna. Samme Gundersen jr vann två uttagningslopp till stonas derby, utanför kupongen, med Victor Karlsson-tränade Lifestile samt Gundersen-stallets Isabel B.R.
Under kvällen ordnade Årjängstränaren Paw Mahony en finalplats i det norska derbyt med Millmighty via en tredjeplats i ett av de inledande loppen.
Övriga V86-lopp på Bjerke vanns av Park View och Ilenna Bonanza.
Spelbolaget ATG:s satsning V86® Super Days fortsätter i nästa vecka. Då väntar V86-spel måndag från Romme och Halmstad och tisdag från Solänget och Axevalla. Avslutningskvällen på Solvalla och Åby onsdagen 2 september vankas en multijackpot med på förhand utlovade 25 miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt. Skulle det bli jackpot någon av nästa veckas omgångar, tillfaller även de miljonerna onsdagspotten.
Extra miljoner blev det nämligen på fredagen då det blev jackpot på sex rätt.  Åtta rätt på Bergsåker/Bjerke delade ut 7 155 kronor och sju rätt 100 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hälsingland och Bollnäs är platsen för lördagens V75-omgång. En stor händelse på den lilla banan som i år f&arin..


Hälsingland och Bollnäs är platsen för lördagens V75-omgång.
En stor händelse på den lilla banan som i år får köra tävlingarna utan publik i semestertider.
Magnus Träff har haft tävlingsdagen i sikte ända sedan i vintras och lyckades få med två hästar på det stora spelet.
Elvaårige Queer Fish skrällvann Sweden Cup på Solvalla förra året och är still going strong. Träff varnar för stallets stjärna i gulddivisionen (V75-3) men tror lika mycket på femårige Arabesque i den lägsta klassen (V75-2).
- Jag vet var jag har Queer Fish som är mycket jämn och säker – medan Arabesque är den ivriga sorten men säkert har högre toppar än vad Queer Fish har i dag.
Folkhälsomyndigheten sätter fortsatt stopp för publik på idrottstävlingar.
- Det är synd när det är stor travdag i Bollnäs men vi får göra vårt bästa för tv-publiken, säger hemmatränaren.

Konvalecent från Malmö
Efter många år som tränare på amatörbasis plockade Magnus Träff ut proffslicensen i januari 2019 och blev korad till årets tränare på banan under sitt första år som professionell.
Ljusbrune valacken Arabesque inledde tävlandet som tvååring hos Joakim Lövgren på Jägersro. Efter en skada flyttades hästen till Bollnäs och Träffs träning.
- Det blev inga starter som treåring för Arabesque. Tord Olsson från Malmö har många hästar hos Lövgren och hörde av sig hit till oss. Vi gick in i halva hästen. Olsson har verkligen gett oss tid att ”härja” lite som vi vill för att hästen ska komma tillbaka, säger han.
18 starter i den nya regin har slutat med fyra segrar. Arabesque är snabb bakom bilen och har ofta tagit ledningen med framspår. Ett andraspår i lördagens V75-2 är nästan bästa tänkbara menar tränaren.
- Ulf (Eriksson) får lägga upp taktiken men hästen är så naturligt startsnabb så det blir väl att köra till. Sedan får man se hur det löser sig för konkurrenterna. Han går ju bra i ledningen och känns fantastiskt fin för dagen. Så jag hoppas och tror att han ska göra ett riktigt bra lopp och att det till och med kan bli seger, säger Magnus Träff.
I V75-debuten i Gävle i maj galopperade Arabesque kort efter start. Anledningen?
- Han har ju haft lätt att skruva upp sig så vi har matchat honom lite försiktigt, så att det inte ska brinna av någon säkring på honom. I Gävle föll han dock tillbaka i gamla synder. Han var inte alls i balans då och var mera vild än tam i värmningen. Vi har ändrat lite i värmningsrutiner på honom och i de två senaste starterna har han varit mycket finare.
Vad gör hästen mellan starterna?
- Han går ju bara sina ordinarie jobb hemma. Just honom undviker vi att åka in och "sprätta" något extra inne på Bollnästravet med. Men han har fått gå lite tuffare strax för den här starten för att vi velat steppa upp honom - och det är i de jobben han känts så fin.
Han debuterade barfota bak i Gävle men galopperade. Hur blir det nu?
- Det var inte balasen han galopperade av, så det blir nog att rycka bakskorna på honom igen.  Sedan ska jag prata med Ulf under veckan om att vi eventuellt ska prova att sätta på honom en "bike" också (amerikansk jänkarvagn). Hästen har ju en sådan fin gång och jag tror att han kommer att gynnas väldigt av det. 8 Champ Lane och 9 Slippery Runway är två väldigt bra som han möter. Men jag tycker att det är ett väldigt öppet lopp. Det är många som kan vara med och göra upp men jag tycker definitivt att Arabesque är en av dem, säger Magnus Träff.
Queer Fish har en seger på 13 försök efter sprinterklassikern Sweden Cup i maj 2019. Positiv som femma senast i ett riktigt hårt gäng på Lindesberg i ett lopp som vanns av Missle Hill.
-  Det var klart bättre bett i hästen då jämfört med tidigare! Vi har haft svårt att få med honom i loppen i vår och sommar men nu känns det som att formen är där. Vi var lite missnöjda med hur han rörde sig senast och han har fräschats till och efter det har han tränat på riktigt bra.
Så vad säger du till spelarna?
- Jag tror en hel del på ”Firren” den här gången. Han känns bra och det brukar vara ett bra tecken när han inte är och skaver på sig bak i snabbjobben med sin grova i aktion. Nu går han helt ren och det brukar vara ett bra tecken. Han kommer att gå barfota runt om nu. Ja, vi rycker vi nog allt som sitter löst och kör så optimalt som möjligt. Det blir blinkershuvudlag, barfota runt om och bike. Guld är kanske ännu jämnare än loppet Arabesque är med i. I princip alla kan vinna och det blir nog positioner som avgör och Queer Fish har i alla fall ett bra utgångsläge, slutar en på det hela taget ganska optimistisk hemmatränare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Målet var nämligen att försöka upprepa bedriften från i fjol då stallets galjonsfigur Queer Fish skrällde hem Sweden Cup e..


Målet var nämligen att försöka upprepa bedriften från i fjol då stallets galjonsfigur Queer Fish skrällde hem Sweden Cup efter en virvlande spurt.
Det kommer inte att hända, av den enkla anledningen att årets upplaga av Sweden Cup helt sonika slopats av Solvalla i spåren av covid-19.
- Man kan ju hoppas att vi får en inbjudan till Elitloppet istället…, säger Träff, vars elvaåring inte varit het i snacket kring de sista rosa biljetterna.
- Det förstår jag väl, men det är synd eftersom hästen faktiskt känns ännu bättre nu än han gjorde inför Sweden Cup i fjol. Han vann också på väldigt bra sätt senast. Tyvärr har han inte tillräckligt med startpoäng för att få vara med i de större loppen så förmodligen blir det start på Hagmyren dagen innan elitloppshelgen istället, säger Magnus Träff som behövde fyra månader för att få räkna in årets första triumf, men nu fått upp ångan på allvar och bara förlorat ett lopp under maj.
- Vi hade väldigt dåligt att träna på tidigt i våras och tappade väl en månad på det. Men nu har det lossnat och hästarna känns väldigt fina överlag.

Vill rycka skorna
I helgen är Träff i hetluften med en betrodd häst inom de stora spelformerna V75 och GS75 vilka båda dessutom lockar med jackpot.
På lördagen kan 2 Arabesque (V75-7) bli den som avgör var de uppskattningsvis 65 miljonerna i sjurättspotten ska hamna.
Hästen kommer från övertygande spetsseger och Träff hymlar inte med att han vill se samma taktik på Gävle.
- Jag tycker att hästen imponerade senast. Han går i mål med gott om krafter kvar, det var den klart bästa prestationen hästen gjort i vår regi i alla fall.
Varför var han förbättrad?
- Framförallt var han lugnare. Hästen har haft väldigt lätt att skruva upp sig, framförallt innan loppen. Nu var han reglerbar och fin och använde sina krafter på rätt sätt.
Hur kom du i kontakt med den här hästen?
- Det var ägaren som ville ha hit honom och jag gick med på att prova mot att jag tog över 50 procent i hästen. Han hade haft dubbla böjsenskador i ett bakben, men vi har inte haft några bakslag på det. Däremot har det överraskat att hästen varit så ambitiös. Men i fjol blev han bättre för varje start och vi hoppas på samma utveckling i år.
Då ska han alltså vara ännu bättre på lördag?
- Det hoppas jag. Dessutom ska vi ta av bakskorna för första gången, förutsatt att hovarna har växt ut tillräckligt för det. Det ser jag när jag tar av skorna på fredag.
Är det ledningen som gäller här också?
- Ja, som förutsättningarna blev tycker jag att vi ska satsa på det, även om hästen fungerar i alla positioner.
Ändrar du något i övrigt?
- Nej, vi fortsätter med öppet huvudlag och samma vagn.
Hur ser du på vinstchansen?
- Jag tror på honom, samtidigt som jag vet att det är några riktigt fina hästar emot. Han ska i alla fall vara mogen för att rekordsänka rejält.
Hästen har sprungit 1.13,0 som snabbast, kan det bli tal om en 1.11-tid på lördag?
- Jag tror att han springer en 1.11-tid under säsongen, om det blir redan på lördag får vi se, säger Magnus Träff som dagen efter beger sig mot Lindesberg och GS75.

Vinner ofta efter vila
Även på söndagen vankas det jackpot med drygt fyra extramiljoner i potterna.
Här heter stallets hopp 1 Twinkle Kronos (GS75-6) som återkommer efter fyra månaders paus.
- Han drog på sig en liten markering på gaffelbandet i senast starten och då fick vi ta det lugnt. Men hästen har tränar på riktigt bra en längre tid så jag tror att han ska vara bra direkt.
När hästen återkom efter nästan lika lång frånvaro höstas så blev det seger direkt till glatt odds och Magnus Träff själv har en segerprocent på 28 när han plockar ut hästarna efter mer än 30 dagars vila, enligt travfakta.se.
Den här gången verkar spelarna vara mer med på noterna.
- Han är minst lika väl förberedd nu som inför den återkomsten och ska absolut inte vara i sämre form. Jag körde ett banjobb för en vecka sedan på 1.18 kort distans med riktigt snabb avslutning och hästen kändes riktigt fin. Nu fick vi dessutom ett smaskigt utgångsläge så det är bara att gasa.
Är du inte orolig att han ska bli överflyglad från innerspåret?
- Nej, inte speciellt. Han är riktigt kvick iväg så jag tycker att han ska ha bra chans att hålla spets, sedan kär vi där.
Ändrar du något på honom?
- Ja, nu blir det barfota runt om och det är ett stort plus för hans del. I övrigt blir det samma vagn och huvudlag som i vintras.
Hur ser du på vinstchansen där?
- Det är några tuffa emot där också, men läget gör att jag måste tro mycket på honom, säger Magnus Träff.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 2640/5 5 14.7g 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 2140/2 1 12.9g 15
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Sören Eriksson 2140/10 A 1 15.1 19
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Sören Eriksson 2140/2 B 1 14.3 13
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Sören Eriksson 2140/2 B str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Sören Eriksson 1640/9 B 1 14.0 27
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Sören Eriksson 2640/8 C 2 14.7 52
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Sören Eriksson 2140/4 C 4 14.4 53
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Sören Eriksson 3140/8 D 0 17.7 107
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Sören Eriksson 1640/3 C 0 12.8g 51
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Sören Eriksson 1640/6 C 1 13.2 53
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Sören Eriksson 2140/9 D 0 14.5 130
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Sören Eriksson 1640/12 C 0 g 56
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Sören Eriksson 2140/10 B 4 13.8 46
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Sören Eriksson 2640/7 C 0 15.6 166
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Sören Eriksson 2100/10 C 0 13.3 183
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Sören Eriksson 2140/7 B 2 15.7 58
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Sören Eriksson 2140/6 A 5 14.1 29
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-6 Kaj Widell 2140/4 B 1 12.0 17
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/10 C 2 12.1 56
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Kaj Widell 1640/5 B 1 10.9 22
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Kaj Widell 2640/3 B 1 14.6 39
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-10 Kaj Widell 2140/6 A 2 12.1 65
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-3 Kaj Widell 1640/7 B 4 11.2 15
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Erik Adielsson 2140/7 B 7 12.1 27
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-9 Erik Adielsson 1640/11 C 1 10.7 59
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Kaj Widell 2140/7 C 1 11.7 112
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Kaj Widell 2100/2 B 2 11.6 40
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-2 Kaj Widell 2140/6 A 1 13.1 12
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-9 Kaj Widell 1640/4 C 1 11.3 139
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-5 Kaj Widell 1640/2 A 2 13.4 20
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-10 Kaj Widell 2640/6 C 0 14.8 154
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Kaj Widell 1640/5 C 4 12.1 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-10 Kaj Widell 2640/5 C 0 15.6 57
2017-01-07 2017-01-07 Romme-11 Kaj Widell 1640/7 C 3 12.4 66
2018-11-30 2018-11-30 Romme-7 Kaj Widell 2140/6 B 1 13.6 13
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-6 Kaj Widell 1640/3 B 2 11.6 21
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Kaj Widell 1640/12 C 7 11.5 360
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-2 Kaj Widell 2640/5 B 1 13.2 23
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-7 Kaj Widell 2140/11 D 0 12.4 275
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Kaj Widell 1640/2 B 1 11.0 52
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Kaj Widell 1640/6 B 5 10.6 57
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Kaj Widell 1640/1 A 3 10.9 40
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-4 Kaj Widell 2640/8 B 2 13.1 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Kaj Widell 1640/7 A 1 10.3 34
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Kaj Widell 2140/6 B 3 12.6 157
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-10 Kaj Widell 2140/2 A 6 12.4 61
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-10 Kaj Widell 1609/5 C 4 10.1 202
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-9 Kaj Widell 2140/8 A 5 14.2 24
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/4 B 2 11.7 32
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-11 Kaj Widell 1640/9 A 1 11.3 24
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Kaj Widell 2640/10 B 3 14.1 117
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-8 Kaj Widell 2100/3 B 3 14.1 14
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-6 Kaj Widell 1640/6 B 2 11.6 13
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 1640/4 C 5 12.1 72
2019-09-07 2019-09-07 Vincennes-7 T Le Beller 2700/3 D 0 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-11 Oskar J Andersson 2140/3 C 0 11.6 524
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-10 Ulf Eriksson 1640/2 B 4 10.7 64
2019-07-07 2019-07-07 Jarlsberg-11 Ulf Eriksson 2100/10 B 0 11.0 188
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2140/5 B 3 11.3 97
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-1 Ulf Eriksson 1640/7 D 3 11.2 584
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-11 Ulf Eriksson 3180/14 B str
2019-04-21 2019-04-21 Romme-7 Kaj Widell 2140/7 D 0 12.1 476
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-10 Ulf Eriksson 2140/6 D 3 13.1 168
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 2640/1 C 2 13.8 15
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2140/4 B 3 13.6 60
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Ulf Eriksson 2140/5 B 1 14.3 21
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-7 Kaj Widell 2140/4 B 4 14.1 30
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Ulf Eriksson 2640/3 D 0 g 591
2020-11-14 2020-11-14 Romme-7 Rikard N Skoglund 2640/9 D 7 14.4 723
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-6 Ulf Eriksson 1640/8 C 0 12.7 241
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-9 Erik Adielsson 2140/4 D 7 12.5 280
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 1640/6 C 5 10.8 106
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2140/5 D 2 13.1 57
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 1640/1 C 1 11.9 129
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Ulf Eriksson 2140/2 D 3 13.2 97
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-7 Ulf Eriksson 1640/3 C 7 11.5 86
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-7 Ulf Eriksson 1640/2 C 5 11.0 199
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-7 Ulf Ohlsson 2140/2 D 3 12.6 154
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-9 Ulf Eriksson 1640/10 C 5 11.2 39
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Ulf Eriksson 2140/5 B 1 13.7 38
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-9 Ulf Eriksson 2140/11 B 6 13.0 174
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-10 Ulf Eriksson 2160/8 B 2 14.5 28
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Ulf Eriksson 2140/1 B 3 13.6 48
2021-06-11 2021-06-11 Romme-9 Mats E Djuse 2140/7 C 0 14.2 404
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2160/9 D 5 13.1 351
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2140/3 C 6 13.5 65
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 1640/11 C 0 12.8 478
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-7 Ulf Eriksson 2140/3 C 2 13.5 45
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-8 Erik Adielsson 1640/7 B 2 12.1 122ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se