Quatre Star travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Quatre Star travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Quatre Star har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Quatre Star har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Quatre Star


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av ..


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av varandra och ingen spelare lyckades få alla rätt på V86.
Stötestenen nummer ett för spelarkollektivet var Markus Pihlström Orlando Triss. Åttaåringen gjorde tredje starten i Sundsvallstränarens regi och kördes av Henrik Svensson.
Efter ett invändigt lopp som kördes i hårt tempo kom luckan och en frisk 60-oddsare på vinnarspelet spurtade storstilat till seger. En skräll spelad på under en halv procent på V86.
- Pihlström sa att han var nöjd om hästen skulle ta pengar. Vi hade spår ett och jag körde det som gick för att hamna hyfsat långt fram. Det blev tredje invändigt och när ledarhästen rusade bäddade det för oss och vi hade turen och fick luckan precis lämpligt i början av upploppet, säger skrällkusken Henrik Svensson.
Sättet Orlando Triss vann på imponerade menar Svensson.
- Han hade krafter kvar och kunde växla tempo - det var jättebra gjort. Hästen kändes så pass bra att han borde räcka till i sådan här konkurrens fler gånger. Och kanske även i V75 framöver. I alla fall om han får sådana här lopp, säger Svensson.

Skrälltätt och jackpot
Orlando Triss skrällseger var bara en i raden på Bergsåker. Redan innan loppet hade samtliga system sopats bort i kampen om åtta rätt.
Love de Villeneuve kördes av tränaren och ägaren Tamara Skutnabb och var bara spelad på tre procent. Östersundamatören Fredrik Norredahls Moeses smögs till seger i kallblodsloppet av Mats E Djuse, spelad på fyra procent.
Således jackpot på V86 nästa onsdag 23 januari då en ensam vinnare med åtta rätt kan få tolv miljoner kronor.
Torsdag förmiddag. En vanlig dag i en travtränares liv?
- Ja, en vanlig kördag med hästarna. Mycket snö har det kommit också, så det blev en tidig start på dagen och jag fick börja med att skotta snö här på gården.
Östersund arrangerar V64-tävlingar fredag kväll där du kör fyra hästar. Bästa chansen i den kvartetten?
- Perflex (V64-1) körde jag och vann med i den senaste starten (6 december). Det är ju ett tag sedan men han var jättebra då i alla fall. Är han lika fin i Österund måste det vara en vettig chans.
Det är Annelie Lagergren, en amatör från Järvsö, som tränar hästen. Annelie har även kallblodet Björs Frej i sitt stall som du kör i V64-5. Björs Frej är tipsetta i banprogrammet.
- Den hästen har jag sett väldigt mycket. Som det sett ut har han haft lite svårt att vinna men nu har hästen ju vunnit två raka på ett jättebra sätt och imponerat lite grand. En riktigt fin travare. Det ska bli kul att få köra honom för första gången men jag har lite svårt att bedöma chansen, säger Henrik Svensson.
Mr Charming (V64-4) och Quatre Star (V64-6) som du tränar själv?
- Mr Charming trodde jag ju på i V75 på Bergsåker senast (klass II) men han hade varit ifrån lite grand och blev trött. Så han behövde nog loppet och jag tror att han kommer att vara bättre nu. Vi fick ett dåligt läge men jag är lite inne på att han gör ett bra lopp i alla fall. Sedan vart vi hamnar och hur långt han räcker är en annan sak. Quatre Star hade ett väldigt bra tryck i avslutningen senast i ett lunchlopp på Bergsåker och det kändes som att han har form. Nej, ingen av de jag kör är helt borta ur segerdiskussionerna.

Mikael Wikner, Kanal 75


Rikard N Skoglund jobbade hårt under 2017 och lyckades etablera sig som en av de mera framgångsrika lånekuskarna i norra Sverige.52 segrar p&a..


Rikard N Skoglund jobbade hårt under 2017 och lyckades etablera sig som en av de mera framgångsrika lånekuskarna i norra Sverige.
52 segrar på drygt 600 körda lopp blev fjolårets facit och 3,5 miljoner kronor inkört. Bästa året hittills för killen från Sundsvall som blev den yngste tränaren i landet när han kvitterade ut proffslicensen vid 21 års ålder.
För ett och ett halvt år sedan köpte han och sambon Lina Bergström Wolmsta gård i Njurunda som ligger i Sundsvalls kommun.
Öystein Tjomsland, Anders Wallin och Alf Jonsson är några av hyresgästerna på gården med 80 boxar.
- Snart kommer brorsan Robert med ett gäng hästar också och ska då ha verksamhet i både Bollnäs och Njurunda.

Ohlsson en förebild

Han kombinerar det egna tävlingsstallet med löpkörningar och reser runt en hel del i främst södra Norrland. Nyligen passerades miljonen inkört 2018.
Ulf Ohlsson prenumererar på de allsvenska kuskchampionaten. Han bor numera i Knivsta men fortsätter tävla flitigt på de nordliga banorna.
På Skoglunds jaktmarker…
- Ja, det hade ju varit lättare om Ohlsson inte körde här uppe. Samtidigt är han en så pass stor förebild så jag utvecklas av att köra mot Ohlsson varje tävlingsdag. Så ser jag på det. Kaj Widell är en annan jag har mycket att göra med och ser upp till och får goda råd av, säger Rikard N Skoglund.
Ett delmål för Skoglund i år är att bli en av de tre mest framgångsrika kuskar norr om Stockholm.
- Just nu i början av året är jag väl där bland de tre – men det ska vara utslaget på ett år. Så det är bara att jobba. Det är som Kaj och Uffe säger att det bara är att åka och åka. Det finns inget annat!

Tre år i Östersund
Sambon Lina Bergström kommer från Östersund och i tre år var han tränare på banan innan flyttlasset gick hemöver igen.
På söndag kör Rikard N Skoglund nio av de elva loppen på sin gamla hemmabana, varav sex inom Grand Slam 75.
Skoglund om bästa chansen på GS75....
- Det är några ganska bra chanser jag har men 3 Guiseppe Boko (GS75-1) bedömer jag som min bästa. Jag vann med honom näst senast och i den senaste starten kom den inte till riktigt på V75 då Örjan Kihlström körde. Han har ett bra läge och jag gillar den här hästen. Jag har vunnit så mycket lopp med Daniel Wikberg att jag alltid tror på chans när jag åker ut med någon av hans hästar. 10 Quatre Star tycker jag är tuffast emot.
Skoglund om näst bästa chanserna…
- I B-gruppen vill jag plocka med tre riktigt fina hästar. 6 Rally Didrik (GS75-2), 12 Sangrita Ås (GS75-7) och 10 Carlos Texi (GS75-4). Sangrita Ås var grym senast på V75 då hon bara var huvud och hals ifrån att vinna. Men läget gör henne bara till en outsider. Carlos Texi var bra senast på V75 som trea. Henne gillar jag skarpt. Spåret sätter ner chanserna men hon är en bra avslutare och ska inte nonchaleras även om det krävs tempo. Rally Didrik känns bra aktionsmässigt igen i jobben enligt tränaren och det är just det där att han kan tappa travet som varit hans svaghet. Om man inte hittar någon spik där så ska man ha med Rally Didrik på kupongen, slutar Rikard N Skoglund.

Mikael Wikner, Kanal 75


Forne unghäststjärnan Origo Tilly har inte rosat marknaden de senaste säsongerna. När 2016 blev 2017 hade han bara vunnit ett lopp på ..


Forne unghäststjärnan Origo Tilly har inte rosat marknaden de senaste säsongerna. När 2016 blev 2017 hade han bara vunnit ett lopp på två år. I år har det lossnat. Sexåringen går från klarhet till klarhet och i Gävle tog han årets andra V75-seger efter en formidabel styrning av Torbjörn Jansson.
- Nu när det gick bra var det bra men hade jag blivit fast hade jag blivit utdömd, sa Jansson, och visst var det små marginaler som avgjorde loppet.
Den vinstgivande manövern kom när hästarna dundrade in mot slutkurvan. Då kom Höwings Star farande i tredjespår och istället för att gå till attack valde Torbjörn Jansson att sitta kvar i andra par utvändigt. Det löste sig sedan perfekt när luckan uppenbarade sig och Origo Tilly kunde glida ut bakom Höwings Star med 300 meter till mål. Den senare höll mycket starkt men kunde inte freda sig när Origo Tilly satte in stöten den sista biten.
- Jag ville inte gå ut i tredjespår i det tempot, då hade han inte vunnit. Dessutom har han hoppat några gånger i sista sväng. Men det går lite på ryggmärgen det där. Det var en jättebra häst som kom ute i tredje och det var väl knappast troligt att någon skulle kunna följa honom, så det löste sig verkligen bra, summerade Jansson.

”Hon var bäst”
Tredje raka segern tog även Jevgeni Ivanov-tränade Gateway Fortuna. Att favoriten Lukas Zaz galopperade bort sig bakom startbilen underlättade vägen till vinnarcirkeln men Gateway Fortuna levererade också en mycket stark långspurt och ska inte be om ursäkt för vinsten.
- Loppet blev öppet när Jormas häst galopperade men så här i efterhand tycker jag att den här visade att hon var bäst. Hon tog sig hem väldigt bra med fin spänst hela vägen, sa kusken Erik Adielsson.

Smällkaramell i långloppet
Aileron spelades till favorit i långloppet efter finalsegern i V75 senast. Men han hade ingen bra dag och galopperade bort sina möjligheter kort efter start.
- Vi fick en pangstart men han rullade över i passgång och så var den dagen förstörd, konstaterade körande Jan Norberg, som senare tog revansch när han vann överlägset med Robert Berghs Sambuca Knight.
Med Aileron borta ur loppet låg vägen öppen för andrahandaren Fitzcarraldo. Han kom planenligt till ledningen men han hade inget att sätta emot när Västerbo Hard Cash kom upp utvändigt halvvarvet från mål. I samma veva smet jättesusaren Quatre Star ut i rygg på Västerbo Hard Cash och när han veks ut i tredjespår på upploppet var jätteskrällen ett faktum. På V75 var hästen tvåprocentare och på vinnarspelet betalade han 40 gånger insatsen.
- Jag trodde väl kanske inte att vi skulle kunna utmana Ulfs starka, fina häst men han bet i bra när jag begärde lite av honom sista biten, sa körande tränaren Henrik Svensson.

”Han är grym!”
Quatre Star lade grunden för riktigt hög V75-utdelning och när omgångens tyngsta favorit Malkin N.O. sedan föll stod det klart att sju rätt skulle betala bra. Malkin N.O. fick ett perfekt lopp i andra par utvändigt men var chanslös att utmana Jim Oscarssons Pointillist som imponerade stort när han vann trots ett tungt lopp utvändigt om ledaren.
- Han är grym alltså! Det har han varit i flera lopp på raken och han känns bara bättre och bättre. I dag var han fantastisk, sa Oscarsson.
Björn Karlsson-tränade Mix Mollyn tog hem kallblodsloppet efter att Ulf Ohlsson hittat ut från tredje par invändigt halvvarvet från mål och i det avslutande försöket i diamantstoets blev det favoritseger från ledningen för Genuine Boko och Mattias Djuse. Det innebar att endast 6,76 system lyckades pricka in samtliga vinnare och för sju rätt fick de 1 160 596 kronor. Sex rätt gav 6 964 kronor och för fem rätt betalade 374 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen o..


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen och ju mer pengar hästarna tjänat desto sämre startspår hade de enligt förutsättningarna.
Det blev ett rivigt lopp där Pasi Tikkala-tränade Mountain Cleaver (startspår 13) vann efter en mycket stark prestation tillsammans med Erik Adielsson.
Från sjunde utvändigt attackerade Erik Adielsson på första bortre långsidan, fick svar av Örjan Kihlström bakom Top Notch Lady Ås men då drog Erik Adielsson ytterligare i högertömmen och via fjärdespår tog sig Mountain Cleaver fram utvändigt ledaren varvet kvar.
600 kvar tryckte Erik Adielsson till och övertog ledningen från Estelle Webb och sedan var dramatiken över. Mountain Cleaver vann säkert även om Dedes Mythical avslutade mycket vasst tillsammans med Sune L Nilsson.
- Det kändes faktiskt ganska tryggt hela vägen, sa Erik Adielsson trots dramatiken när han fick kasta ut sin häst i fjärdespår när han attackerade och sedan positionen utvändigt ledaren ytterligare ett halvvarv.

Kihlström vann dubbelt på huvudstadsbanan
I V86-2 kunde inte Örjan Kihlström försvara innerspåret i starten med Lincoln Lawer, men han kom ut direkt i andraspår, hamnade före favoriten Cash A Cheque Em och det avgjorde loppet. Varvet från mål körde Örjan Kihlström till och Lincoln Lawer kunde ta över spets från tidiga ledaren Indian Four. Cash A Cheque Em var tapper utvändigt ledaren men stumnade sista 100 meterna och Lincoln Lawer, som tränas av Stefan Melander, kunde gå ifrån till femte årssegern.
- Vi hade fint läge och det löse sig fint, kommenterade Örjan Kihlström.
I V86-4 tog Örjan Kihlström ett tidigt initiativ med andrahandsfavoriten Mellby Exotic och väl i spets dominerade det treåriga stoet loppet. Roger Walmann tränar segrarinnan som gjorde sitt andra besök i vinnarcirkeln i 14:e starten.

Spetssegrar
Erik Lindegren har stallet i form och när Lotus Gil kom till ledningen i V86-1 fick de andra köra om andrapriset. Segern underlättades av att storfavoriten Casanova Sisu hade en sämre dag och galopperade in på upploppet.
Spets och vinst handlade det även om i V86-6 på Solvalla där Jim Oscarsson ledde varje meter tillsammans med treårige Mr Perfection.

Skrällar på Bergsåker
Det här var en onsdag då Bergsåker, med ett krävande underlag, bjöd på flera skrällar.
74-oddsaren Quatre Star stod för kvällens största överraskning då han spurtade in som etta i V86-5 tillsammans med sin tränare Henrik Svensson.
- Jag har sagt att som fyraåring kommer den här att bli bra, men det verkar börja lite tidigare än så, sa Henrik Svensson.
I V86-3 serverade Tomas Pettersson 21-oddsaren Hummingbird Cake ett perfekt lopp i rygg på ledaren Quick Crown och när luckan kom på upploppet avgjorde det treåriga stoet ganska bekvämt.
- Jag hoppades kunna servera henne ett sådant här lopp, jag har sett att hon är bäst på kortspeed, sa skrällkusken.
- Hon har känts bra i träningen och jag trodde hon var lite på gång, sa tränaren Erik Holm som inte var lika överraskad som spelarna.
Även V86-7 bjöd på en skräll då 20-oddsaren Boys Going In hittade mållinjen först i ett namnkunnigt startfält tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Beau Mec såg länge ut att vara på väg mot segern i ledningen, men 500 kvar övertog Partout Simoni som travat utvändigt ledaren. När även han tröttnade var det Boys Going In som höll farten bäst och vann före Poochai.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-8 Henrik Svensson 2140/4 D 1 17.4 740
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-3 Henrik Svensson 2140/2 D 3 16.7 242
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/6 D 6 17.5g 370
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-2 Henrik Svensson 2140/2 D 0 g 46
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-12 Henrik Svensson 2140/9 D 2 17.5 605
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Henrik Svensson 2140/4 C 3 17.4 230
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Jorma Kontio 2160/14 B str
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-6 Henrik Svensson 2140/7 C 0 20.4g 34
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-1 Henrik Svensson 2140/7 D 0 17.5 420
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Henrik Svensson 2140/2 C 6 18.3 308
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2140/7 C 5 18.2 32
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Henrik Svensson 2140/3 C 4 15.3 123
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-9 Henrik Svensson 2160/13 A 5 16.2 70
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-6 Henrik Svensson 2640/3 C 2 16.3 183
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Henrik Svensson 2160/6 A 2 16.6 20
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Henrik Svensson 3160/10 B 0 17.1 93
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-8 Henrik Svensson 2140/6 B 6 16.1g 66
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-6 Henrik Svensson 2160/14 B 7 15.2 946
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Henrik Svensson 2040/7 A 6 18.8g 54
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Henrik Svensson 3200/14 A 0 17.0 87
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-5 Torbjörn Jansson 2640/10 B 0 g 389
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Henrik Svensson 2140/2 B 5 15.2 52
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Henrik Svensson 2660/12 A 2 14.9 265
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-9 Henrik Svensson 2140/8 C 0 15.3 470
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-4 Henrik Svensson 2660/7 A 0 18.5 131
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-7 Henrik Svensson 3140/2 C 1 16.8 408
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Henrik Svensson 2160/6 C 1 16.1 88
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-3 Henrik Svensson 2640/1 D 0 19.5g 76
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-9 Henrik Svensson 2140/5 D 4 16.0 51
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/10 D str
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2140/5 D 1 15.6 132
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Henrik Svensson 2140/5 D 0 16.7g 271
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-3 Henrik Svensson 2160/11 B 2 15.8 276
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Jenni H Åsberg 2140/1 B 0 g 213
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Jenni H Åsberg 2140/3 B 0 g 42
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Henrik Svensson 2060/8 B 0 16.1g 122
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-3 Henrik Svensson 2660/15 B 5 15.6 94
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-8 Henrik Svensson 2640/7 D 5 15.8 138
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-3 Henrik Svensson 1640/5 C 0 13.8g 47
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-10 Henrik Svensson 3160/9 D 0 g 1137
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-6 Henrik Svensson 2140/7 D 4 15.7 45
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/3 C 2 15.2 159
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-5 Henrik Svensson 2140/10 C 0 g 56
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-6 Henrik Svensson 1640/6 D 4 13.7 159
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-11 Henrik Svensson 2160/11 C 0 16.5g 68
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/14 C 1 17.1 125
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Henrik Svensson 3160/6 C 0 18.2 171
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-7 Henrik Svensson 2140/7 D 4 13.9g 764
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Henrik Svensson 2140/1 C 0 g 158
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-3 Rikard N Skoglund 2160/5 C 0 17.5g 118
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Henrik Svensson 2140/2 C 3 14.2 67
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-4 Henrik Svensson 1640/3 D 0 11.8 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2640/15 D 2 14.8 316
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Henrik Svensson 1640/11 D 4 14.0 111
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-1 Henrik Svensson 1640/4 C 5 12.8 95
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-3 Henrik Svensson 1640/1 C 1 13.9 50
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Mats E Djuse 2140/3 C 8 15.0 52
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2140/1 D 5 14.1 307
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Henrik Svensson 2140/5 C 5 15.0g 313
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-4 Henrik Svensson 3160/10 B 6 17.3 58
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Henrik Svensson 2160/8 B 3 20.3 193
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-4 Henrik Svensson 3160/8 D 0 17.0 384
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-8 Henrik Svensson 2160/12 D 7 16.0 300
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/1 D 0 15.7 151
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-9 Henrik Svensson 2140/4 D 5 15.7 101
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-3 Henrik Svensson 2140/15 C 6 16.3 104
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-4 John Östman 2140/12 D 0 14.9 978
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Mikael Östman 2660/6 C 8 21.0g 70
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 John Östman 2140/8 B 0 15.6g 127
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-7 John Östman 2140/10 C 4 14.7 462
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Mikael Östman 2660/10 B str
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 John Östman 2140/12 C 7 15.2 199
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-8 John Östman 2160/7 A 0 20.6g 43
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 John Östman 2160/5 B 5 17.3g 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se