Qahar Q.C. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Qahar Q.C. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Qahar Q.C. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Qahar Q.C. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Qahar Q.C.


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande. – Vi trodde inte att de..


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande.
– Vi trodde inte att det var så illa. Sen kom veterinären och tog en bild och det visade sig att kotbenet var så illa skadat att det inte fanns något att göra. Han avlivades direkt. Det är väldigt tungt just nu, men det var det enda vi kunde göra, berättar hästens skötare Susanne Lilja för travronden.se.
Qahar Q.C. vann 20 av karriärens 73 starter och tjänade 1,7 miljoner kronor.
Han utmärkte sig med sin styrka och kom framförallt till sin rätt över längre distanser, som vid segern i Sundsvall Open Trot-stayern över tre kilometer i fjol, då han knep karriärens största segercheck på 250 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Ett mycket fint lopp för den högsta klassen rundande av onsdagens V86-omgång.Hyllningsloppet till Solvallatränaren Olle Hedins elitloppsh&a..


Ett mycket fint lopp för den högsta klassen rundande av onsdagens V86-omgång.
Hyllningsloppet till Solvallatränaren Olle Hedins elitloppshäst Dartster F. var litet men naggande gott för att använda en sliten klyscha.
Åtta hästar bakom bilen och frågetecken för både spetsstriden och formkurvor.
Daniel Redéns Sorbet med tre segrar på lika många starter i år blev stor favorit och spelarma fick rätt. Carl Johan Jepson ersatte Örjan Kihlström i sulkyn och var med för att bygga formen på hästen och utnyttja konkurrenternas misstag i loppet.
Sorbet blev kvar i andraspår en bit bak och fick avlösning varvet från mål när Ulf Ohlsson gick fram med Qahar Q.C.
I ledningen satt Emilia Leo med Charrua Forlan som hade kubbats med Robert Bergh och Muscle Hustle om ledningen och sedan fått dämpa tempot.
650 meter från mål lyfte Carl Johan Jepson ut Sorbet och lät åttaåringen flyga. Sorbet pilade undan med lätthet och vann med flera längder ner till konkurrenterna.
Segertiden skrevs till 1.12,7 över 2140 meter auto.
- Det är inte så ofta man får köra hästar av den här kalibern. Nej, han var verkligen fin. Han pinnade på bra hela vägen hem, travade som ett lås och vann lätt med huvan kvar. Ett toppintryck, sade Carl Johan Jepson.
Tvåa slutade en positiv Charrua Forlan och trea Queer Fish. Robert Berghs Muscle Hustle var inte som bäst.
Daniel Redén har ett stall fullt av stjärnor. Men Sorbet har inte många tänkt elitloppstankar om.
- Vilken långsidan, benen bara smattrade! Han utvecklas hela tiden och han har varit fantastisk i år. Jag har sagt att han ska kuta under 1.09 i år, och jag tror att det är en elitloppshäst. Har sparat ett helstängt huvudlag väldigt, väldigt läge och i en elitloppsfinal får nog alla hålla i sig, sade en glad tränare.

Skräll av Mellby Fantom
Ulf Ohlsson småskrällde med Mellby Fantom i V86-2. Hästen stod fint inne i loppet med sina dryga 433 000 kronor intjänade och vann säkert efter att ha roffat åt sig ledningen i den första kurvan i en 1.10-öppning. Storfavoriten Brothers N.Arms fick en inledning i tredjespår fram till dödspositionen och slutade i det slagna fältet. Reijo Liljendahl tränar vinnaren.
Mattias Djuse var stor favorit med Isco Boko i ett lopp över lång distans men hästen tog i galopp efter några hundra meter. Bear Victory skrällde sedan med Torbjörn Jansson i sulkyn.
Amatören Stefan Olsson från Solvalla har en mycket säker dam i det fyraåriga stoet.
Janssons styrning var en delikatess också. Varvet från mål fick Bear Victory kliva ut från ledarens rygg till dödspositionen och blev omgående avlöst av betrodde Woolies och kunde spara speeden till upploppet.
Finskan El Fitzgerald vann stoloppet på Solvalla som omgångens mest spelade häst (59 procent). Jorma Kontio var snabbt framme från tillägget och tog över föringen efter 600 meter.
Efter långsamma 1.17,5 första 1000 skulle allt vara klart men Thelma de Glatigne utmanade med en ettrig spurt för Emilia Leo och hade övertaget ett tag. Spurten ebbade dock ut och Timo Nurmo-tränade El Fitzgerald kunde återta kommandot i mitten av upploppet.

Imponerande långsida
I Sundsvall rivstartades omgången med det som kom att visa sig bli kvällens behållning på Bergsåker.
För favoriten Deep Pockets var helt enkelt bäst i V86-inledningen. Svante Båth tränar och Erik Adielsson visste vad han hade i tömmarna…
900 meter från mål påbörjades marschen framåt och via ett mäktigt speedryck på den sista bortre långsidan kunde Erik Adielsson landa i andraspår 600 meter från mål.
Claes Sjöströms Yeldson var stark i dödens och bara knappt slagen men inget snack om vem som var hästen i loppet.
- Sin vana trogen började han segt i ryggar - men när han väl får fritt kan han springa på! sa Erik Adielsson skrattande.
Deep Pockets är fyra år och knep nu karriärens sjunde seger i nionde starten. Segertiden 1.13,0 över 1640 meter med autostart.

Rycket resulterade
V86-3 var ett fyraåringslopp där storfavoriten Snyggosåfin inte riktigt kunde vara med från innerspåret från start. Rikard N Skoglund körde till efter 600 meter i stället och ryckte påpassligt undan till en säker seger i den sista kurvan. Lars-Göran Söderberg tränar.
V86-5 var ett kallblodslopp för ston där Diadem Viking och Tomas Pettersson spårade varje meter. En rejäl insats av det femåriga stoet som nu tog karriärens åttonde seger.
- Hon visar lite klass faktiskt och som det ser ut får vi spänna bågen vidare. Vi får kanske hoppas på Sto-SM, sa tränaren Joakim Elfving.
Norrmannen Ola Martin Foss har en tuffing i femårige hingsten Crackajack. Oskar J Andersson körde sig till täten efter 500 meter och trots mycket hetsiga tendenser och rusande höll det hela vägen.
Åtta rätt på V86 belönades med 9633 kronor, sju rätt delade ut 77 kronor och i kolumnen fr sex rätt lyste ordet jackpot.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla och Bergsåker bjuder på en fin omgång på onsdagen med en avslutning som piggar upp. I tider då mycket av fokus hamnar p&a..


Solvalla och Bergsåker bjuder på en fin omgång på onsdagen med en avslutning som piggar upp.
I tider då mycket av fokus hamnar på Olympiatravet smyger några tränare undan till loppet på Solvalla med några riktigt gångbara hästar i den högsta klassen.
Dartster F:s lopp har endast åtta ekipage bakom bilen men kvaliteten är hög.
Solvallas tipsexpert Mattias Spante tror att det åtminstone kommer att krävas fyra streck på V86-kupongen.
- Det är ett litet men riktigt spännande gäng. Även om det finns lite frågetecken för formen på ett par av hästarna så är de inte helt borta ur segerdiskussionen. Som jag ser det räcker det dock långt med en kvartett hästar, säger Spante.
Solvallatränaren Olle Hedins häst Dartster F. springer över startlistan på bilden. En stjärna från 1980-talet som blev tvåa i Elitloppet en gång och korades till Årets Häst i Sverige 1981 och 1982.
Nuncio, Iceland och Copiad är elitloppsvinnare som segrat i minnesloppet på Solvalla med 100 000 kronor till vinnaren.

”All respekt för Volstead”
Vad kan Stefan ”Tarzan” Melander hitta på från innerspåret med 1 Volstead, elitloppsdeltagare i fjol som varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober.
- Vi får se hur Melander tänker med balans och utrustning när han ska ut för första gången i år. Hästar som årsdebuterat för stallet tidigare i år har gått väldigt bra i alla fall, så jag har all respekt för Volstead, säger Mattias Spante.
Solvallas tipsexpert lägger förstarösten på Robert Berghs 7 Muscle Hustle. Allt med reservation för att intervjun görs redan på måndagen.
- Jag är väldigt svag för Muscle Hustle och vet ju att stallet var väldigt nöjda med honom i årsdebuten. Jag hoppades att han skulle dyka upp i fjol i Elitloppet. Hästen var med i diskussionerna då och med tanke på årsdebuten är det den av hästarna jag är mest spänd på att se.

Kanske favoriten?
Volstead på läget, Muscle Hustle med ett lopp i kroppen. Men favorit i loppet ser en tredje ut att bli.
- 2 Sorbet har varit väldigt bra och tagit tre segrar i år och det ser ut som att Daniel Redéns häst kommer att bli förhandsfavoriten när spelet kommit igång på allvar, säger tipsexperten.
4 Charrua Forlan vann sin årsdebut i fjol och vann just Dartster F.s lopp förra året i årets andra lopp och delade då segern med Lionel efter en toppenprestation.
- Jag tycker inte att man ska glömma Charrua Forlan. Okej att Volstead är snabb nog för att svara upp innerspåret, men det finns ett par andra startsnabba också och Charrua är en av dem. Hans-Owe Sundberg sätter upp Emilia Leo och det blir kul att se,
Något tidigt tips i något av de övriga V86-loppen i jackpotomgången?
- 9 Isco Boko (V86-4) har ju varit väldigt fin på slutet och Mattias Djuse visade ju i lördags på Solvalla att stallformen är fortsatt god. En fin häst som jag är inne på är ett av spikförslagen på förhand, slutar Mattias Spante.

Startlista
Dartster F:s lopp
2140 meter auto

1. Volstead – Stefan Melander
2. Sorbet – Örjan Kihlström
3. Qahar Q.C. – Ulf Ohlsson
4. Charrua Forlan – Emilia Leo
5. Sliding Home – Kevin Oscarsson
6. Queer Fish – Ulf Eriksson
7. Muscle Hustle – Robert Bergh
8. Whitehouse Express – Daniel Olsson
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Startskottet för helgen sker 14.00 på lördagen med ett montélopp för femåriga ston där Björn Goop-tränade Lorin..


Startskottet för helgen sker 14.00 på lördagen med ett montélopp för femåriga ston där Björn Goop-tränade Lorina Citron debuterar på fransk mark med Alexandre Abrivard i sadeln. Noterbart är att hästen ska tävla barfota runt för första gången.
I lopp 2 ser vi en annan Vincennes-debutant i Jerry Riordan-tränade fyraåringen Zahra Mil, överlägsen skrällvinnare av Wallenius Cup i somras, som får just Björn Goop i sulkyn. En annan svenskbekanting är tysktränade Twinkle Face, vinnare av Juliennes lopp på Solvalla i september.
Lopp 3 är Prix du Luxembourg, lördagens största lopp med en miljon kronor i prispengar. Här får Day Or Night In (Johan Untersteiner) och I Love Paris (Björn Goop) båda brottas med bakspår bakom bilen. Från ett bättre läge syns svenskägde Cash Gamble.
Catarina Lundströms Sir Q.C. radade V75-segrar i våras, men har haft det motigare i vinter och får nu chansen att visa sin styrka på den franska kolstybben för första gången. Bland motståndarna i lopp 5 syns Björn Goops Ragazzo da Sopra och norske V75-bekantingen Moni Viking.
Amatörkuskar gör upp i lopp 8 där Niclas Benzon är svensk representant bakom Brume de Lunes.
Svenska hästar finns också på startlinjen i Mikael Stärlings Final Oak, Peter Untersteiners Staro Ivy League, numera fransktränade Bison Spiro samt exporterade Panoramic.

Ännu mer svenskt på söndagen
Söndagens stora svenskinvasion kommer i lopp 2 där Robert Bergh tar ut sina derbyfinalister Transcendence och Spickleback Face, Tomas Malmqvist startar Flying Fortuna och Ethien du Vivier (Örjan Kihlström kör) medan Björn Goop återknyter bekantskapen med tyske kulltoppen Portland. På startlinjen finns även svenskfödde Alcoy.
Goop är ordinarie kusk bakom franske kullkungen Face Time Bourbon som ska tävla skolöst för första gången i lopp 3. Bland motståndarna finns Tomas Malmqvists Breeders Course-tvåa Holy Water – hästen som aldrig slutat utanför prisplaceringarna på 18 starter och nu får Örjan Kihlström i sulkyn för första gången.
Lopp 4 är ett stort montélopp där Robert Berghs Vincennes-specialist Mindyourvalue V.F. jagar sin nionde seger på den franska nationalarenan. Bland motståndarna märks Jerry Riordans Shadow Gar, Björn Goops Julio de Luxe samt svenskägde Qahar Q.C. Fjolårsvinnaren Arlington Dream jagar från 25 meters tillägg.
Prix d’Amerique körs som lopp 5 med start 16.05. Den svenska trion från ingressen har mycket att försvara. Timo Nurmos-tränade Readly Express segrade i sin första start i världens tuffaste travlopp och fixade samtidigt ett fjärdepris till Björn Goop i Jerringpriset. Göran Antonsen sitter upp bakom egenägde Lionel N.O. som gör sitt fjärde raka PdA med tredjepriset från 2017 som topp. Propulsion slog alla tiders vinstrekord för en svensktränad häst under 2018 och ska med Örjan Kihlströms hjälp försöka förbättra sina fjärde- och tredjepris från tidigare år.
Prix Helen Johansson (lopp 6) för äldre ston ser Johan Untersteiner välja bort Sto-SM-tvåan Dear Friend till förmån för Unrestricted. Örjan Kihlström kör Tomas Malmqvists Uncertain Age medan Jörgen Westholm anlitar Gabriele Gelormino bakom Unique Julia.
Lopp 8 ser helgens tre sista svenska ekipage. Adrian Kolgjini kör Target Kronos, Johan Untersteiner hoppar upp bakom pappa Peters Generaal Bianco medan Björn Goop lotsar Super Nice – alla tre från bakspår bakom bilen.

Robin Johansson, Kanal 75


- Nej, visst, säger Axevallatränaren och skrattar. Han är lite besvärlig bakom startbilsvingen men har aldrig galopperat förut. Nu gick..


- Nej, visst, säger Axevallatränaren och skrattar. Han är lite besvärlig bakom startbilsvingen men har aldrig galopperat förut. Nu gick bilen så jäkla sakta att han sprang in i vingen en fyra-fem gånger för att han blev så ivrig och kom helt ut balans.
Antonio Tabac vann loppet Prijs der Giganten och Baron Gift slutade sjua. Hur har det gått att ladda inför söndagens V75-start i Örebro?
-.Han tränar inte jättehårt mellan loppen men känns i alla fall fin i sina vanliga intervaller. Det känns som att han är taggad för dagen. Jag körde runt i 2000 meter där bakom efter galoppen i Holland. Det var lite snöpligt att det skulle bli så.
I den näst senaste starten klev hästen bara runt dem på Solvalla och vann säkert efter ett lopp i tredje utvändigt.
- Då var han riktigt bra och fick ett sådant lopp som han helst ska ha också. Han borde ha samma form nu, nästan full form i alla fall.
Uppgifter i V75-2 i Örebro på söndag är ett stayerlopp över 3140 meter. Baron Gift har bara startat på den distansen en gång, hur klarar han den?
- Han var ute över tre varv på Åby för några starter sedan men var sjuk då, så det sa ingenting. Men jag tror inte alls att det ska vara några problem, bara han får sitt lopp i ryggar. Kam vi hitta bra draghjälp sista varvet tror jag att han kan slå många och vi får se om det kan räcka ända till vinst. Han har bra ”fötter” så jag tror att vi kan köra barfota runt om igen.
Utveckla det där om att han behöver draghjälp.
- Han är ju väldigt snabb en bit men kör jag lite för tidigt tycker jag att det ebbar ut. Ger man honom marschorder är det full fart alltså. Då ger han allt. Det är starka hästar med som förhoppningsvis kan dra fram oss sista varvet. Får han vara still till sista kurvan är han snabbare än de flesta.
Han ser ut att kunna bli tredje-, fjärdehandsfavorit i loppet.
- Det är många bra med och Ready Ribb och Qahar Q.C. är ett par riktiga långloppare, medan min är oprövad på distansen. Så skulle vi vara trea kanske vi får vara nöjda. Men han ska absolut med om man garderar på lite.
Argbiggan galopperade bort sig i kvalet till Oaks i höstas och har innerspåret i V75-4, E3-Revanschen för treåriga ston. Vad säger du om henne?
- Jag tycker att det är en riktigt fin häst som inte var inte frisk i Oaks-kvalet. En stor, tung modell som har framtiden för sig. Senast var hon tillbaka efter vila och känns lite lättare och kvickare nu och kanske kan det lösa sig bra från innerspåret.
En bättre chans än Baron Gift?
- Nej, de har ungefär likvärdiga chanser, de kan vinna men skulle de vara bland de tre är jag nöjd också.

Fotnot: Första V75-start i Örebro på söndag är klockan 14.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Robert Bergh skördade enorma framgångar med Hilda Zonett. Redan som unghäst var hon exceptionell och hennes tränares val att stå &oum..


Robert Bergh skördade enorma framgångar med Hilda Zonett. Redan som unghäst var hon exceptionell och hennes tränares val att stå över Svenskt Travoaks för att matcha henne mot grabbarna i kriteriet resulterade i en av de mest minnesvärda segrarna i loppets historia. I år kan mammas pojke ge Robert Bergh ett nytt oförglömligt kriterieminne.
- Den här rumpan, det är Hilda det. Det är världsklass! Hon har inte lämnat någon annan med den här rumpan, sa Robert Bergh efter att Alfred Zonett utklassat sina konkurrenter och tagit andra raka segern över kriteriedistansen 2 640 meter.
- Han är snabbast i gänget också med den stammen, han är väldigt effektiv. Sedan är han bökig före loppen. Men alla efter Hilda har varit så. De bökar och ska försöka slå och hålla på men när de ser en startbil är det bara full fokus och de mest lättkörda hästar som finns.
Segern var Algot Zonetts tredje i femte starten och med två raka över lång distans tillhör han favoriterna inför kriterieuttagningarna på Solvalla 18 september.
- Det är ganska läckert att han redan har vunnit två lopp över 2 640 meter. Det känns perfekt och nu trimmar vi på inför kriteriet.

Styrkedemonstration i långloppet
Råstarke Qahar Q.C. visade var skåpet skulle stå i Open Trot-Stayern. Körande Ulf Ohlsson lämnade ingenting åt slumpen när han avancerade till ledningen från 40 meters tillägg och trots det offensiva upplägget hade den Catarina Lundström-tränade sjuåringen inga som helst bekymmer med att avfärda favoriten Antonio Trots försök att utmana om segern till slut.
- Jag tror att han kan springa ett varv till i samma fart. I dag var han riktigt, riktigt stark och jag har aldrig kört honom trött. Det är någon som kan slå honom ibland på ren snabbhet men han är en riktig kämpe, berömde Ulf Ohlsson.

Glädjetårar när "Skalman" vann
Minnestads El Paso, eller ”Skalman” som han kallas i stallet, var dunderfavorit i Bergsåkers Stora Amatörpris och det visade sig att spelarna hade klart för sig. Körande Rebecca Dahlén väntade tills konkurrenterna intagit sina positioner och sände sedan fram till ledningen med 1 400 meter till mål. I slutkurvan drog hon ner det norska huvudlaget och då stack Minnestads El Paso ifrån  till mycket enkel seger.
- Han är fantastiskt hästen! sa Rebecca Dahlén med glädjetårar rullande på kinderna.
Solvallaamatören äger själv hästen som hon tränar tillsammans med sin sambo Dennis Palmqvist.

Mäktig långsida avgjorde
I Tsar d’Invernes lopp levererade Timo Nurmos-tränade Global Undecided en imponerande rökare när han svepte till spets från tredje par utvändigt på den sista bortre långsidan. Väl i front var hans fyraåriga kullkamrater chanslösa att fånga in honom och triumfen blev överlägsen.
- Det här var hans bästa lopp i karriären, sa kusken Jorma Kontio.
I kallblodsloppet hade favoriten Art Nökkve inga bekymmer med att ta in 80 meters tillägg och kliva undan till säker seger.
- Jag blir lycklig varje gång jag värmer honom. Jag har aldrig känt honom dålig utan han trivs med livet jämt, sa hästens tränare och kusk Håkan Skoglund.
Två sprinterlopp kördes inom ramen för V75 och där gick segrarna till Reijo Liljendahls Mrs Lindy (Ulf Ohlsson) och Alessandro Gocciadoro-tränade Ubertino Grif (Jorma Kontio).
Sjur rätt på V75 delade ut 586 kronor och sex rätt gav 15 kronor. Femrättsutdelningen understeg 15 kronor och därmed går den potten vidare till lördagens multijackpot. Då kan en ensam vinnare med sju rätt på V75 håva in cirka 55 miljoner kronor.

Härlig tvååringsduell
Utanför V75-kupongen kördes ett Breeders’ Crown-lopp för tvååringar och där drog Svante Båth-tränade Global Adventure (Erik Adielsson) längsta strået i en härlig duell med Sten O Janssons Belker.
- Han har alltid varit tidigt och han har både fysik och teknik. Det stora målet är Uppfödningslöpningen men dit är det en bra bit, sa Båth.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 2140/2 0 g 21
2016-10-05 2016-10-05 Åby-7 Lutfi Kolgjini 2140/2 A 0 g 28
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/11 B 0 g 28
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Lutfi Kolgjini 2640/8 B 1 13.5 27
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Jennifer Persson 2640/3 A 0 g 20
2016-08-04 2016-08-04 Åby-6 Veijo Heiskanen 2640/10 C 0 g 18
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Lutfi Kolgjini 2140/11 A 0 15.0g 31
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Lutfi Kolgjini 2140/12 C 0 g 56
2016-06-02 2016-06-02 Åby-6 Lutfi Kolgjini 2640/2 D 1 14.5 25
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 2140/8 B 0 g 28
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2640/1 A 0 g 12
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-8 Lutfi Kolgjini 2640/3 A 0 g 22
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2140/5 A 1 13.5 14
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2640/1 A 1 16.6 15
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 2140/6 C 1 13.7 48
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/6 A 1 14.4g 24
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/9 A 1 13.7 22
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2660/9 B 1 14.2 15
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 3140/1 C 2 14.2 33
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Ulf Ohlsson 2640/7 C 3 13.8 113
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/5 B 0 g 182
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Ulf Ohlsson 3160/3 A 1 16.7 18
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Ulf Ohlsson 2640/8 A 2 14.5 34
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-7 Ulf Ohlsson 2140/7 A 0 g 72
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 3140/6 B 1 14.8 22
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-8 Ulf Ohlsson 2640/4 B 1 14.6 32
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Ulf Ohlsson 2660/9 B 4 14.8g 63
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-9 Ulf Ohlsson 3640/2 C 3 16.4 80
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-3 Marcus Schön 2640/10 B 0 g 42
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-7 Marcus Schön 2640/1 C 0 17.5g 49
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Marcus Schön 2160/11 A 0 g 22
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Marcus Schön 2140/13 A 1 13.6 27
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Marcus Schön 2660/14 A 0 g 28
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Marcus Schön 2640/10 D 1 14.7 24
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Torbjörn Jansson 2640/8 D 0 g 38
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Örjan Kihlström 2660/11 A 0 17.5g 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Marcus Schön 2140/7 A 1 16.3 22
2018-12-25 2018-12-25 Vincennes-4 F Ouvrie 2700/2 C 0 508
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/1 C 0 g 225
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-6 Ulf Ohlsson 3180/11 A 0 g 44
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-10 Per Lennartsson 2609/4 A 0 13.8g 112
2018-10-13 2018-10-13 Åby-11 Per Lennartsson 2640/7 A 0 g 369
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 3180/13 A 0 g 52
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 3680/14 A 1 14.0 36
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 3160/9 A 3 13.9 67
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-5 Ulf Ohlsson 2140/2 A 0 g 110
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Ulf Ohlsson 2640/2 A 1 13.1 39
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 3160/8 B 0 g 287
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-11 Ulf Ohlsson 3160/11 A 5 13.8 82
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Ulf Ohlsson 2640/5 A 1 13.8 41
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Ulf Ohlsson 3680/11 A 3 16.9g 22
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-11 Ulf Ohlsson 2640/4 B 0 g 31
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 2140/4 B 2 13.6 30
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Ulf Ohlsson 2640/11 B 1 14.2 45
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2640/4 A 1 15.3 13
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 3180/5 C 0 17.5g 18
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2640/1 D 2 12.3 356
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 3180/15 B 0 14.7g 522
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Ulf Ohlsson 3200/13 A 0 15.2 36
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Jennifer Persson 2180/9 B str
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-8 Per Lennartsson 2660/12 B 3 13.3 307
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-9 Ulf Ohlsson 2640/5 C 0 14.6g 76
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/3 D 5 13.5 496
2019-01-27 2019-01-27 Vincennes-4 M Abrivard 2850/1 C 0 1100
2019-01-14 2019-01-14 Vincennes-1 B Piton 2700/17 D 0 774
2019-01-03 2019-01-03 Vincennes-1 F Ouvrie 2100/11 C 0 1221ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se