Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Qahar Q.C. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Qahar Q.C. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Qahar Q.C. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Qahar Q.C. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Qahar Q.C.


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kv&..


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kvällspigg rekordpublik (11 090 personer) överträffade hästen alla förväntningar. Från ett knepigt tiondespår bakom startbilen hamnade han långt ner i kön och i andra sväng valde körande Örjan Kihlström att sända framåt i tredjespår. Sedan blev det åka av.
- Det blev inte alls passande kört för oss när det blev rena krypcasinot första varvet. Jag var tvungen att köra helt enkelt, även om jag förstod att Ohlsson skulle svara dödens, sa Kihlström.
Utvändigt om ledande Arazi Boko satt Ulf Ohlsson med Nadal Broline och efter rejäl körning gick hästarna ut på slutrundan med Nadal Broline i ledningen och Propulsion som första häst i andraspår. Hemmahoppet Makethemark tassade med i rygg på Propulsion och såg farlig ut genom slutkurvan samtidigt som ledaren tröttnade, men Propulsion stod i en klass för sig och tågade undan till säker seger.
- Jag körde till lite när jag kom fram och det kostar att köra en sådan rökare, men hästen är otroligt stark som går hela vägen till mål ändå. Han är absolut en av världens bästa hästar, sa Kihlström.
Propulsions tränare Daniel Redén var strålande glad efter segern och ville till synes krama hela Norrland.
- Propulsion flyttar nog upp hit och får försöka en fjärde gång nästa år, sa Solvallatränaren.
Makethemark blev tvåa och Arazi Boko kom tillbaka starkt och knep tredjeplatsen. Kilometertiden över de 2 140 meterna skrevs till 1.11,4 och loppets förstapris uppgick till en miljon kronor. Totalt har Propulsion tjänat 16,5 miljoner kronor.

Finsk glädje i vinnarcirkeln
Propulsion var dunderfavorit på V75 men Very Kronos var ännu hårdare spelad i det inledande klass I-försöket. Han stod emellertid inte pall för trycket utan återföll i gamla synder och galopperade bort sig i första sväng. Därmed var Mika Haapakangas-tränade Mr Golden Quick ensam på banan. På den sista bortre långsidan fick han anfallsorder av körande Santtu Raitala och sedan framförvarande ekipage rundats i tredjespår genom slutkurvan seglade hästen ifrån till överlägsen seger. Varpå vinnarcirkeln invaderades av glada ägare.
- Finnar brukar visa när de är glada, sa tränarsonen Veikko Haapakangas och fortsatte:
- Det är en helt otrolig häst. Han visade sin klass på Solvalla näst senast också och nu är det bara att fortsätta.

Trippel till Melander/Lundström
Per Lennartsson har en mycket spännande häst i holländskan Fame Boko. I stoloppet tog hon andra raka segern i andra starten för Solvallatränaren och insatsen var femstjärnig. När hästarna kom upp för varvning vek Per Lennartsson ut i tredjespår och sedan tuggade det sexåriga stoet ner motståndet.
- Det var väldigt otacksamt och ryckigt kört blev det för hennes del, men jag måste säga att hon överraskar mer och mer, sa Lennartsson.
I klass II tog Stefan Melander-tränade favoriten Cargo Door revansch för plattmatchen senast när han vann från positionen utvändigt om ledaren.
- Han imponerade väldigt i några starter. Sedan var han lite sämre senast men i dag var han väldigt bra igen, sa Örjan Kihlström.
Stefan Melander fick även se sin Dice Man (Björn Goop) vinna bronsdivisionen och i silverdivisionen kontrade Qahar Q.C. (Ulf Ohlsson), tränad av Stefan Melanders sambo Catarina Lundström, till seger i en härlig upploppsstrid.
John Mogsets Pave Faks tog hem kallblodsloppet tillsammans med Ove A Lindqvist.
Sju rätt på V75 delade ut 35 518 kronor, sex rätt gav 214 och för fem rätt uppgick belöningen till 26 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Mats Rånlund började sin travkarriär på Bodentravet. 1985 begav han sig till Skåne före en kortare visit som sedermera blev en ..


Mats Rånlund började sin travkarriär på Bodentravet. 1985 begav han sig till Skåne före en kortare visit som sedermera blev en permanent flytt. På lördag återvänder Jägersrotränaren till sina rötter när hans forna hemmabana traditionsenligt bjuder på midnattstrav.
- Det är lite annorlunda och det blir lite mer stämning. Jag misstänker att det kan bli 10 000 människor och det blir en folkfest när hela Norrbotten samlas på travbanan. Det är årets höjdpunkt med V75 på de mindre banorna, berättar Mats Rånlund.
Men det är inte bara för travtävlingarna som hemvändaren ser fram emot resan.
- Det ska bli kul att träffa en massa gamla kompisar. Jag har också tre barn och tre barnbarn som bor i Norrbotten, det är alltid trevligt att komma upp dit.

Premiär på lång distans
Den senaste starten som Mats Rånlund gjorde på Bodentravet var för tre decennier sedan. Då med Lord Quick som tog hem Top Of Europé Trot, föregångaren till Norrbottens Stor Pris.
Den här gången är det hans nya stjärna Olle Rols (V75-5) som följer med upp för att starta i silverdivsionen. Loppet går över 2640 meter och för femåringen blir det debut över lång distans.
- Det var lite därför vi anmälde honom till Boden. Jag tyckte det skulle bli spännande med lång distans för honom gentemot de andra, säger Mats Rånlund.
Olle Rols tog åtta raka segrar från november till april och har snabbt klättrat från den lägsta klassen i V75 till den högsta. Men den första fullträffen i silverdivisionen har låtit vänta på sig.
- Det är hård konkurrens så det måste lösa sig efter vägen. Det var en oerhörd prestation han gjorde senast, han gick 1.12,4 trots att han hoppade bort 40 meter.

"Ingen startraket"
Olle Rols ser ut att bli en av favoriterna i sitt lopp på lördag och med tanke på hans tränares bakgrund även bland publiken. Förutsättningarna är bakspår och bland motståndet finns starka hästar som Qahar Q.C. och Angle Of Attack.
- Fältet är lite ojämnare än tidigare men det är fem-sex stycken som är jättefina och jag har stor respekt för motståndet, konstaterar Mats Rånlund och fortsätter:
- Det är ingen startraket han har rygg på och han kan hamna långt bak men jag hoppas det blir jämn hård fart i loppet, det gynnar honom. Om det löser sig någorlunda hoppas jag att han ska vara med och göra upp om det.
När är det dags för avfärd från Malmö?
- Hästen åker på torsdagen tillsammans med Kolgjinis häst och jag flyger klockan nio på fredag.

Gina Söderlund, Kanal 75


Franske tränaren Sebastien Guarato tar med sig en kvartett hästar till helgen med Elitloppet. Bold Eagle är en av favoriterna i Elitloppet och be..


Franske tränaren Sebastien Guarato tar med sig en kvartett hästar till helgen med Elitloppet. Bold Eagle är en av favoriterna i Elitloppet och behöver ingen närmare presentation. Sebastien Guarato ställer även upp med Carat Williams som delar favoritskapet i Harper Hanovers lopp (V75-7) med Daniel Redéns Call Me Keeper.
Åtminstone tippar Solvallas sportchef Anders Malmrot på det viset efter att ha läst in sig på de lottade loppen.
- Det borde bli Carat Williams och Call Me Keeper som blir mest spelade. Det kändes fantastiskt bra för Harper Hanovers del när Guarato bestämde sig för att plocka med även honom. Eftersom fransmännen kommer är det klart att de har en häst i ordning. Carat Williams gjorde ett kanonlopp på Vincennes senast, säger Anders Malmrot.

Ett hot mot Örnen
Carat William blommade ut på allvar som fyraåring. Under femåringssäsongen i fjol hade han ett tag sex raka segrar, mars till november.
Under hösten vann han det största loppet för femåringarna i Frankrike, Criterium des 5 Ans, och det var någonstans där fransmännen började lyfta in honom som ett av de allvarligaste hoten mot Bold Eagle i vinterns Prix d’Amerique.
Carat William gick dock ur form och visade bland annat galopper i Prix de Belgique och Prix d’Amerique.
Anders Malmrot såg dock en häst som klippt för styrkeprovet Harper Hanovers lopp och gick vägen via hästens ägare.
- Jag tycker att det är en fantastisk häst. Han är både stark och väldigt snabb, och jag tror att den här kan runda allt under slutvarvet på Solvalla. Jag frågade en av ägarna till Carat Williams i vintras om de var intresserade av att komma och den där dialogen upprätthölls via en kontakt jag har. Och för någon helg sedan ringde det på min telefon - det var ett mycket trevligt besked jag fick, säger Anders Malmrot.

Kandidater i Harpers
Harper Hanovers lopp lockar i år med 900 000 kronor till vinnaren vilket lär ha bidragit till att få samtliga inblandade intresserade av den sista V75-avdelningen på lördag.
En tävlingsdag på Solvalla med traditionella finaler i V75 och sprinteruppgörelsen Sweden Cup - med loppet över tre kilometer som det tvivelsutan största.
Ulf Stenströmers Handsome Brad noterade ett tangerat världsrekord över 2640 meter i den senaste starten. Robert Berghs Tesio, Lutfi Kolgjinis Platon Face och Catarina Lundströms Qahar Q.C. är spännande svenskar i loppet.
Solvallahästen Call Me Keeper kommer från en andraplats i Orebro Intn’l och står på samma tilläggsvolt, längst bak, tillsammans med Carat Williams.

”En väldigt duktig kusk”
Caratens kusk David Thomain tillhör toppskiktet i Frankrike.
Daniel Parling är en som gillar fransmannens körsätt. Parling är en kännare av fransk trav och är även verksam i sporten i landet tillsammans med sambon Satu Liitiäinen i Chamant, några mil från Paris där paret tränar nio hästar.
- David är en väldigt duktig kusk, jag håller honom som fyra-femma i Frankrike efter trion Bazire, Nivard och Raffin. Jag tror att Harpers står mellan Call Me Keeper och Carat Williams. Men även om David Thomain är skicklig så har ju Keepers kusk Örjan Kihlström ett litet övertag från start på Solvalla, en bana han kan utan och innan, säger Daniel Parling.
Efter en seg period med galopper var den sexårige fuxen bra som trea i sin senaste start på Vincennes, tycker Parling.
- Han var fin och utan att veta hur tränaren tänker tycker jag att det var ett steg framåt jämfört med de andra loppen i år, säger han.
Sebastien Guarato har stora framgångar i Frankrike för dagen. Kvartetten hästar från hans stall som ska ställa upp med på Solvalla väntas komma till Stockholm någon gång under fredagen.
Förutom Bold Eagle och Carat Williams, har den franske tränaren med sig Billie de Montfort för en start i Sweden Cup och Ever Pride som ska starta i Fyraåringseliten på söndagen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Roland Johansson från Kungsbacka strax söder om Göteborg är tillsammans med sin fru Tina en av landets största uppfödare av travh..


Roland Johansson från Kungsbacka strax söder om Göteborg är tillsammans med sin fru Tina en av landets största uppfödare av travhästar.
På senare år har ”Stall Q.C.” satsat en del på galoppsporten och äger stoet Dorcia som sopade rent i storloppscirkusen som treåring i fjol, men det är som travhästuppfödare han är mest känd.
Efter ett helt liv med travet är det två halvbröder som seglat upp som Roland Johanssons bästa uppfödningar någonsin.
- Ja, så är det naturligtvis. Hur många hästar vi fött upp och ägt har jag ingen aning om. Jag håller inte räkningen men på travarna har vi i alla fall gått igenom hela alfabetet nästan och är på bokstaven u nu när vi ska namnge dem. Så det har blivit några stycken under åren, säger han och skrattar.
Suffixet ”Q.C.” var det hustrun Tina som kom på en gång i tiden. Paret hade "kusar" men det lät för illa att ha i namnen.
Tina kom då på kennelnamnet Q.C. och så har det förblivit.

Två björnar
Sir och Qahar är två björnstarka individer som skördat många segrar de senaste åren. Mamman är Mumma Q.C. som lämnade Qahar 2011 efter Scipion du Goutier och Sir 2013 med Raja Mirchi som pappa.
På tisdagen var Sir Q.C. ute över tre varv och ”bara vann” V75 på Bergsåker. Femåringens sjätte raka seger.
- Jag satt och såg det loppet på telefonen på ett fik i Belgien och kan inte säga annat än att han var fantastiskt bra. Det är en längre tid jag sagt att Sir kommer att bli bättre än Qahar och det har jag fått äta upp hela tiden. Ja, fram till nu, då Sir börjat visa att han verkligen är bra, säger Roland Johansson.

"Får ju litet elddop"
Stall Q.C. sprider gracerna lite mellan olika travtränare. Hästbröderna i ropet manageras av tränarparet Catarina Lundström och Stefan Melander.
På lördag startar Qahar Q.C. i storloppet Orebro Intn'l över tre varv i Örebro med 400 000 till vinnaren. Loppet går som den sista avdelningen på V75.
Favorit till slutsegern blir Daniel Redéns Prix d’Amerique-deltagare Call Me Keeper som kommer från en övertygande seger i Seinäjoki-Race.
- Det är en jävla häst Redén har och det är ju inte precis bara att gå ut och leka med den. Så min häst får ju ett litet elddop på lördag. Det är svårt att säga hur det går men han har i varje fall fördel av distansen. För stark är han, bara travar och går. Jag tycker att han var väldigt fin i travet senast också då han vann på Umåker, säger ägaren.
En ”väldigt speciell häst” kallar Lennart sin Qahar och syftar på galopperna tidigare i karriären och hästens egenhet att den aldrig tycks kunna bli trött.
Aktionen flöt väldigt bra när hästen testades barfota runt om för första gången i den senaste starten och stall Catarina Lundström aviserar samma balans igen på lördag i Örebro.
Facktidningen Travronden tippar Call Me Keeper etta i sin tisdagsutgåva, Robert Berghs Tesio rankas tvåa och trea Qahar med ständige kusken Ulf Ohlsson i vagnen.

Sugen på Harpers
3140 meter är grunddistansen i Orebro Intn'l. En gynnsam distans för hästen som omväxlande kallas ”stenkross” och ”stridsvagn” i spalterna.
Efter Örebro kan det kanske bli ett test i långloppet Harper Hanovers under Solvallas elitloppshelg om några veckor.
- Jag har nämnt detta med Harpers för Stefan (Melander) och att jag naturligtvis vill att vi satsar på det om allt stämmer. Men med honom är det ju inte så att du talar om att nu gör vi si och så, utan han gör ju enna som han själv vill! säger Roland Johansson med ett skratt.
Stall Q.C.:s kusar går bra nu. Det är form över hela linjen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Smetig bana och regn var förutsättningar på Bergsåker under den röda tisdagen med V75. Assar Engbloms lopp med 150 000 kronor till vi..


Smetig bana och regn var förutsättningar på Bergsåker under den röda tisdagen med V75.
Assar Engbloms lopp med 150 000 kronor till vinnaren var huvudloppet som gick som den femte avdelningen och inför start utlystes en tio minuters paus för att banpersonalen skulle kunna skrapa av den värsta sörjan från banan.
När loppet väl kom igång var det otursförföljde Sorbets tur att glänsa igen. Skadedrabbad och med endast trettiotalet starter i karriären visade Sorbet återigen stabilt ”guldkunnande” och kördes till ledningen efter 700 meter.
Örjan Kihlström ville förvissa sig om att Robert Bergh blev kvar på innerspår med Balfour innan han laddade av på allvar.
- Jag ville se till så att inte han kom ut och så provade jag på ledningen och det löste sig ju bra. Om han får vara hel och frisk nu så ska han kunna få en fin säsong, sa Örjan Kihlström om Sorbet
Assar Engblom delade ut pris i sitt eget lopp som kördes för andra året. Bergsåkers mångårige ordförande och förre basen i Svensk Travsport passade sig när lergubben Kihlström erbjöd honom en segerkram efter loppet.

”Hade att köra med”
Sorbet rundade på strax över 1.15 men fick snart sällskap av Queer Fish när Kaj Widell valde att testa en bit. Norske Noralf Braekken satte högsta fart med Evil Enok M.E. i spåren 800 meter från mål och tempot skruvades upp.
Örjan Kihlström menade att det hade varit ganska lugnt ändå och drog inte propparna ur Sorbets öron förrän hundra kvar.
- Det gick fort där ett tag men jag hade att köra med. Noralf Braekkens häst gjorde ju ett fantastiskt lopp men Sorbet vann ju säkert i alla fall, sa Solvallakusken.

Lerigt och slirigt
Per Lennartsson inledde omgången med käcke Young da Vici (sex procent) som fick göra grovjobbet utvändigt ledande Kövras So Far.
Robert Bergh vann treåringsloppet (V75-2) mycket enkelt med löftet Frenchnorwegian ID.
Tempot var lågt i loppet med endast sex startande hästar och 1300 meter från mål körde Bergh upp utvändigt ledaren och tog sedan över in på upploppet i en galoppfylld tillställning.
- Det var lerigt och slirigt för honom men nu hade han den rätta spänsten igen, sa Robert Bergh om fuxen som ägs av hockeytvillingarna Henrik och Daniel Sedin.
Jan-Olov Persson körde galopp kort efter start med storfavoriten Järvsöodin i kallblodsloppet. Hudiksvallsstallet tog dock hem loppet ändå med andrahästen B.W.Sture, körd av Ulf Eriksson. B.W.Sture låg på en del och ödslade krafter i loppet över lång distans men till skillnad mot förra starten kunde femåringen hushålla lite grand med krutet och svarade för en stark insats.
Segern satt dock hårt åt och nästan ospelade Karlängs Linda och Kjell Svanstedt fanns med på målfotot.

Sjätte raka för Sir
3140 meter på blötan var ingen match för Catarina Lundström-tränade Sir Q.C. som nu tog sjätte raka segern. Ulf Ohlsson lade av i hög fart från dubbla tillägg med femåringen och satt i ledningen redan efter ett varv.
Betrodde Ready Ribb uppvaktade genom den sista kurvan och upploppet ner men Sir Q.C. bara sträckte på sig. Strongt.
På lördag startar halvbrodern Qahar Q.C. i storloppet Orebro Intn'l över tre varv i Örebro V75. Hästarna ägs och är uppfödda av Roland Johansson.
U.Boat och John Östman var på vippen att ställa till med sensation i V75-4 men blev upphunnen i de sista stegen av andrahandsfavoriten Esprit Sisu. Körande Per Linderoth körde slalom på upploppet och dök invändigt med den Svante Båth-tränade fyraåringen.
Omgången avslutades med en storskräll i form av enprocentaren Rita C.D. Kaj Widell gav stoet en resa i ledande Bear Aribas rygg och lyckades ta sig förbi och vinna på målfoto.
V75-utdelningen sköt upp i 922 459 kronor för sju rätt, sex rätt gav 2 054 kronor och fem rätt 118 kronor.
Bland de vinnande systemen fanns fyra Harry Boy som gav dryga 950 000 kronor vardera. Hos Madlains Tobak i Borås hade två vinnande kuponger lämnats in, utdelningen 984 000 och 968 000 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet..


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält.
Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i en härlig duell första halvvarvet. Efter den snabba inledningen i 1.09-fart dämpades farten rejält på mellanvarvet och i den snabba avslutningen sedan vann Diamanten bekvämt före Muscle Hustle och Makethemark.
Diamanten, som i fjol tjänade över fyra miljoner kronor som fyraåring och bland annat vann Kungapokalen och Sprintermästaren, gav tränaren Stig H Johansson det svar han önskat i årsdebuten.
- Ja, det var riktigt ruggig snabb första trehundring som jag förstår och han såg jättefin ut hästen. Det vart bra ändå när han fick ledningen och fick dämpa tempot så rejält som han fick göra, men det är en riktigt fin häst och han klarar nog att gå tuffare också. Jag är jättenöjd, naturligtvis, sa Stig H Johansson.

”En topphäst”
Solvallatränaren var förstås spänd vilket svar han skulle få av Diamanten.
- Det tillhör den här verksamheten och det är lite grann finessen med det också, att man ska bli lite stressad och att man ska bli lite påtänd när det är stora lopp, speciellt som det var i dag.
Erik Adielsson var förstås också nöjd med svaret Diamanten gav i årsdebuten.
- Han har visat otroligt mycket redan förra säsongen. Det är en riktig motor i honom, han var lugn och fräsch, han var löpvillig, han var perfekt och jag var supernöjd med honom. Han känns som han kan gå på alla distanser. En topphäst helt enkelt.
När Elitloppet kom på tal svarade Erik Adielsson.
- Han kan vara med där om ägarna och Stig vill. Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det.

Banrekord och biljett till Olympiatravet
En biljett Olympiatravet stod på spel i Guldbjörken (V75-3) och Beau Mec bjöd på en imponerande långspurt sista 700 som räckte ända till Åbys miljonlopp nästa helg.
I sista sväng såg det ut som att favoriten Cruzado Dela Noche hade avgjort loppet då han bara längde på stegen och kopplade grepp på ledaren Digital Ink. Men över upploppet var Beau Mec starkast och den elvaårige hingsten såg härligt löpsugen ut på nytt banrekord, 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
- Det är härligt. Nu får vi ladda för Åby nästa helg. Det är jättestort. Det är kul ha sådana här hästar. Han är bra, sa tränaren Lars Wikström.
Kusken Carl Johan Jepson var förstås också nöjd med en plats i Olympiatravet.
- Han känns fräsch och fin och visar ju kanonform, så varför inte.
- Han var jättebra hästen. Det var bra tempo som vi önskade och han var starkast till slut.
Nio hästar är därmed klara för Olympiatravet: Lionel, Takethem, Ringostarr Treb, Titty Jepson, Giveitgasandgo, On Track Piraten, Zenit Brick, Day Or Night In och Beau Mec.
Kusken Ulf Ohlsson var besviken efter loppet och menade att materialfel kostade honom och Cruzado Dela Noche segern.
- Snöret till rycktussarna fastnade i svansen. Vi förlorade loppet på det med garanti, sa Ulf Ohlsson.

Hattrick för Ulf Ohlsson
Ulf Ohlsson fick revansch i V75-4 och det blev en ren uppgörelse över upploppet mellan stallkamraterna Total Recall i ledningen och Digital Performer där den sistnämnde drog längsta strået. En dubbelseger för tränaren Stefan Melander.
I V75-6 blev det ytterligare en tränarseger för Stefan Melander. Ulf Ohlsson skötte tömmarna bakom favoriten Disco Volante som visade att han numera även klarar att gå i ryggar.
Ulf Ohlsson tog sedan även en tredje V75-seger då han vann V75-avslutningen med Catarina Lundström-tränade Qahar Q.C. Ulf Ohlsson styrde fram utvändigt ledaren 1500 meter kvar i långloppet och sedan var sjuåringen bara starkast.

Banrekord även i Vårbjörken
Månprinsen A.M. var dagens största favorit på V75 men efter tre raka segrar i år kom första förlusten då norske Lome Brage ganska bekvämt kunde hålla undan från ledningen i Vårbjörken (V75-5) tillsammans med Erik Adielsson.
Månprinsen A.M. fick en tung resa fram till positionen utvändigt ledaren och föll ändå med stil i en snabb avslutning.
Jan-Olov Persson tränar numera Lome Brage som även ska arbeta med avel i Sverige.
- Hudiksvalls-luften har gjort bra på en vecka. Jag fick en häst i fint skick. Jag såg att han såg lugn och fin ut i ledningen och vet att han kan flytta på sig när han får ta det lugnt en bit, sa Jan-Olov Persson.
Segertiden på Lome Brage blev 1.20,6 över 1640 meter autostart, nytt banrekord på Umåker.
- Han gjorde det fantastiskt bra. Det här är nästan som att köra varmblod, det här är kallblodens formel 1. Han vann väldigt enkelt på en ruskig tid, sa segerkusken Erik Adielsson.
I V75-2 överraskade 14-oddsaren Cameron Dream tillsammans med Martin P Djuse. Sjätte invändigt blev tredje invändigt dryga 1500 meter kvar, när sedan luckan kom på sista bortre långsidan kunde han sedan ganska enkelt sätta klorna i ledaren Il Diablo över upploppet.
- Jag valde köra på chans och det löste sig bra, konstaterade Martin P Djuse.
Sju rätt på V75 gav 33 945 kronor, sex rätt 349 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 2140/2 0 g 21
2016-10-05 2016-10-05 Åby-7 Lutfi Kolgjini 2140/2 A 0 g 28
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/11 B 0 g 28
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Lutfi Kolgjini 2640/8 B 1 13.5 27
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Jennifer Persson 2640/3 A 0 g 20
2016-08-04 2016-08-04 Åby-6 Veijo Heiskanen 2640/10 C 0 g 18
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Lutfi Kolgjini 2140/11 A 0 15.0g 31
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Lutfi Kolgjini 2140/12 C 0 g 56
2016-06-02 2016-06-02 Åby-6 Lutfi Kolgjini 2640/2 D 1 14.5 25
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 2140/8 B 0 g 28
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2640/1 A 0 g 12
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-8 Lutfi Kolgjini 2640/3 A 0 g 22
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2140/5 A 1 13.5 14
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2640/1 A 1 16.6 15
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 2140/6 C 1 13.7 48
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/6 A 1 14.4g 24
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/9 A 1 13.7 22
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2660/9 B 1 14.2 15
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 3140/1 C 2 14.2 33
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Ulf Ohlsson 2640/7 C 3 13.8 113
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/5 B 0 g 182
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Ulf Ohlsson 3160/3 A 1 16.7 18
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Ulf Ohlsson 2640/8 A 2 14.5 34
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-7 Ulf Ohlsson 2140/7 A 0 g 72
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 3140/6 B 1 14.8 22
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-8 Ulf Ohlsson 2640/4 B 1 14.6 32
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Ulf Ohlsson 2660/9 B 4 14.8g 63
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-9 Ulf Ohlsson 3640/2 C 3 16.4 80
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-3 Marcus Schön 2640/10 B 0 g 42
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-7 Marcus Schön 2640/1 C 0 17.5g 49
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Marcus Schön 2160/11 A 0 g 22
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Marcus Schön 2140/13 A 1 13.6 27
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Marcus Schön 2660/14 A 0 g 28
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Marcus Schön 2640/10 D 1 14.7 24
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Torbjörn Jansson 2640/8 D 0 g 38
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Örjan Kihlström 2660/11 A 0 17.5g 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Marcus Schön 2140/7 A 1 16.3 22
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Ulf Ohlsson 2640/2 A 1 13.1 39
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 3160/8 B 0 g 287
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-11 Ulf Ohlsson 3160/11 A 5 13.8 82
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Ulf Ohlsson 2640/5 A 1 13.8 41
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Ulf Ohlsson 3680/11 A 3 16.9g 22
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-11 Ulf Ohlsson 2640/4 B 0 g 31
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 2140/4 B 2 13.6 30
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Ulf Ohlsson 2640/11 B 1 14.2 45
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2640/4 A 1 15.3 13ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se