Pydin travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Pydin travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Pydin har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-9 Per Linderoth 2660/7 D

Nyheter för travhäst Pydin


Redan som femåring debuterade Järvsöfaks som avelshingst.Stoägarna var med på noterna och år 2000 kom 108 svenskfödda f&ou..


Redan som femåring debuterade Järvsöfaks som avelshingst.
Stoägarna var med på noterna och år 2000 kom 108 svenskfödda föl till världen.
Sju av dessa skulle bli miljonärer och en kom att utvecklas till en superstjärna som till och med lyckades besegra sin far ett par gånger innan ha la tävlingsskorna på hyllan, som andra svenskfödda kallblod att springa in över tio miljoner kronor.
Hallsta Lotus var namnet och han går också till historien som Järvsöfaks mest framstående son på tävlingsbanan.
Under sina totalt 16 säsonger i aveln blev Järvsöfaks hingstchampion 14 gånger och fick 759 registrerade svenskfödda avkommor, vilka tillsammans sprungit in över 163 miljoner kronor. Av dessa nådde ytterligare fyra över tre miljoner insprunget, Faksen Jr, Stamping, Röste Bo och Järvsöviking.
Den senare är den som visat framhovarna mest själv i aveln, aktuell som far till flyfotade norskan Åsrud Vilja och svenske mästaren Björs Frej.

Superstjärnor i nästa led
På andra sidan gränsen fick Järvsöfaks 425 avkommor, varav 24 miljonärer.
Främst bland dessa är Åsajerven, som tjänade nästan sex miljoner norska kronor och också är den av sönerna som varit allra mest framstående som hingst – pappa till kallblodsvärdens två snabbaste ston genom tiderna, 1.18-travarna Ulsrud Tea och Lannem Silje.
Även som morfar står Järvsöfaks bakom nutidens främste, Månprinsen A.M. som är på god väg att nå tiomiljonerstrecket och i sin tur är far till regerande svenske mästaren Månlykke A.M.
Även om Järvsöfaks nu har lämnat detta liv så kommer hans blod att flyta i ådrorna på framtidens stjärntravare så länge kallblodssporten fortlever.

Vinstrikaste avkommor
Hallsta Lotus 10,0 miljoner kronor
Åsajerven 6,3 miljoner
Faksen J:r 4,1 miljoner
Järvsörappen 4,1 miljoner
Feseth Lynet 3,3 miljoner
Stamping 3,2 miljoner
Röste Bo 3,0 miljoner
Norheim Faksen 3,0 miljoner
Järvsöviking 3,0 miljoner
Fakse 2,8 miljoner
Myllarfaks 2,8 miljoner
Tand Kraft 2,8 miljoner
Galileo 2,7 miljoner
Höstbo Fredrik 2,5 miljoner
Vestpol Faxen 2,5 miljoner
Hellin Faxen 2,4 miljoner
Norheim Järv 2,2 miljoner
Åkre Lurifax 2,1 miljoner
Guli Jerven 2,1 miljoner
Alfie 1,9 miljoner

Som farfar
Ulsrud Tea 8,3 miljoner
Lannem Silje 7,1 miljoner
Myr Faksen 4,4 miljoner
Kleppe Slauren 3,9 miljoner
Åsrud Vilja 3,5 miljoner

Som morfar
Månprinsen A.M. 9,4 miljoner
Tekno Eld 2,9 miljoner
Brenne Rödi 2,8 miljoner
Pydin 2,4 miljoner
Brenne Blissi 2,3 miljoner

Robin Johansson, Kanal 75


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander..


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander-tränade Milligan’s School som försvarade innerspåret och ledde loppet från start till mål.
Ulf Eriksson fick bestämma tempot i täten och när klockorna visade 1.12,3 första varvet var konkurrenterna mer eller mindre schack matt.
Milligan’s School hade mycket sparat inför slutrundan och i löpglad stil stack han enkelt ifrån över upploppet och Ulf Eriksson kunde göra segergest i god tid före mål.
Tvåa blev Sorbet från rygg ledaren men han var som övriga chanslös i den snabba avslutningen. Trea blev Who´s Who efter en invändig resa längre ner i fältet.
Catarina Lundström var på plats från stall Melander och hon var förstås jätteglad.
- Han har blivit lite hingstigare och kaxigare i år.
- Härligt! Kanon! Va kul, va lätt det såg ut.
Segertiden på Milligan’s School blev 1.10,6 över distansen 2 140 meter autostart. Via 26 segrar på 96 starter i karriären har den sjuårige hingsten tjänat drygt 12.8 miljoner kronor.

Månlykke A.M. i pappas spår
Månlykke A.M. var överlägsen i Svenskt Mästerskap för kallblod (V85-3) tillsammans med sin tränare Gunnar Melander.
Dramatiken i loppet bjöds på sista bortre långsidan då Ove A Lindqvist försökte en kupp när han attackerade från fjärde utvändigt med Pydin. Gunnar Melander uppfattade situationen och hann i sista stund dra i högertömmen och svara ut attacken med Månlykke A.M. som sedan avancerade till ledningen. Väl i spets handlade det bara om en häst och den sexårige Månprinsen A.M.-sonen defilerade till sitt första SM-tecken. Pappa Månprinsen A.M. har själv fem SM (2013-2015, 2017-2018). Tvåa blev Don Viking och trea Mel Odi Månlykke n.
- Det är nästan overkligt, 35 års sedan första gången man vann SM för första gången, sa Gunnar Melander som nu har vunnit Svenskt Mästerskap för kallblod elva gånger.
- Jag har tur när det är SM.
Gunnar Melander var stolt över sin häst och rörd efter segern.
- Jag fick en rysning och nästen tårar i sista sväng, att känna att man har en häst som vill vinna. Fantastiskt.
Rikard N Skoglund satt tredje utvändigt med Sir Henry P.Hill i V75-1 i rygg på favoriten Coogan. På sista bortre långsidan tvingades Örjan Kihlström ut i tredjespår med favoriten och bakom skuggade Sir Henry P.Hill på lätta ben. In mot upploppet hade Coogan kopplat greppet på ledaren Raja Ribb samtidigt som Sir Henry P.Hill tackade för draghjälpen och attackerade. Upploppet blev en tvåhästarsduell där Sir Henry P.Hill avgjorde ganska bekvämt sista biten. Jörgen Westholm tränar vinnaren.
I V75-2 blev det favoritseger genom Borups Tornado och Anders Eriksson. Ekipaget var bra med från start men kunde inte försvara innerspåret in i första svängen då Atlas Kronos var snabbare, men Anders Eriksson var bestämd och klev ut och med två varv till mål3 tog han över ledningen och hade sedan bra kontroll hela vägen.

Härlig upploppsduell
V75-4 bjöd på en härlig upploppsduell där Lipstick Tooma utvändigt kämpade ner ledaren Argbiggan. Sista varvet gick underkant 1.10 och det var två ston som verkligen gav allt.
- Jäklar vilket slutvarv. Hon är fantastisk, Jag har stort hjärta för henne, sa tränaren Daniel Redén om Lipstick Tooma.
Mats E Djuse satt i segersulkyn i Lars Lindbergs Minne.
Kenneth Haugstad både tränar och körde vinnaren i V75-5 Manuzio Hanover som bytte ut tredje utvändigt till positionen utvändigt ledaren 1500 meter kvar. När sedan favoriten Jackpot Tooma attackerade på sista bortre långsidan svarade Kenneth Haugstad och körde till sig ledningen med Manuzio Hanover. Väl i spets hade han full kontroll och andrahandsfavoriten vann bekvämt utan att se allt för pressad ut.
I V75-6 rusade Pikachu Face i ledningen och när han naturligt tröttnade stod segern mellan Anything For You och Merrit där den sistnämnde hemmahästen bäst fart sista biten och fick nosen först tillsammans med sin tränare Daniel Väjersten.
Sju rätt på V75 gav 6 495 kronor. Sex rätt gav 57 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Månprinsen A.M. har varit Sveriges kallblodskung under en längre period och mellan åren 2013-2018 tog han fem av sex SM-titlar. I fjol satte do..


Månprinsen A.M. har varit Sveriges kallblodskung under en längre period och mellan åren 2013-2018 tog han fem av sex SM-titlar. I fjol satte dock en skada stopp för deltagande och inte heller i år finns Månprinsen med i startlistan. I år blir hans sexårige son Månlykke A.M. klar favorit, men bakom honom finns en revanschsugen Pydin som alltså brände som spelad till 1,43 i fjol.
- Det kändes bra inför loppet i fjol, men då gick det inte sedan hästen inte kunde göra sig själv rättvisa. Han har haft problem under sensommaren tidigare och det lyste igenom även i fjol, berättar Torstemo.

"Optimalt utgångsläge"
Niclas har tidigare betonat att hästen har haft en tendens att tappa formen mot sensommaren, men tittar man statistiskt på just augusti är siffrorna bara marginellt sämre. Två segrar på tio augustistarter har det blivit i karriären för Pydin vilket ger en segerprocent på 20 – att jämföra med 25 i segerprocent som han har totalt. Lite oroande är dock att hästen kommer närmast från en galopp, men Torstemo ger lugnande besked.
- Galoppen senast berodde på att han hade för lång käk och det var en fin placering som rök till följd av detta. Hästen kändes väldigt bra i övrigt enligt Ove A Lindqvist, berättar tränaren.
I fjol kom man alltså ut till SM som storfavoriter, men i år får Pydin och Torstemo slå ur underläge.
- Vi har ju fått rygg på Månlykke A.M. och det känns mer eller mindre optimalt. Pydin kan ändå inte öppna något extra varför bakspåret inte är något problem.
- Gällande Månlykke A.M. är detta lite elddopet för hans del. Han har ju inte mött så här tuffa hästar tidigare, men att det finns mycket talang i honom är det inget snack om, spekulerar Niclas.

"Positioner avgör"
Övriga konkurrenter har Niclas dock betydligt bättre koll på.
- Pydin, Björs Frej och Järvsöodin möts ju mer eller mindre varje gång och det är dessa tre som jag tror är värst emot favoriten. Månlykke A.M. är svår att sätta in i sällskapet, men för övriga tre är det positioner som avgör vem som är först i mål. De slår varandra huller om buller tycker jag.
- Det har stökat en del för Pydin i just SM tidigare, men vi hoppas på att den trenden bryts under lördagen, avslutar Torstemo.
I så fall kan vi nog räkna med att få höra ramsan ”SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD” eka hela vägen hem till Hudiksvall under lördagskvällen.

Robin Malmgren, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det var en stor kallblodskväll i Östersund på onsdagen där fyra av loppen på V86-spelet var vikta för kallblodsrasen.En kvä..


Det var en stor kallblodskväll i Östersund på onsdagen där fyra av loppen på V86-spelet var vikta för kallblodsrasen.
En kväll då den norske kallblodsdominanten Öystein Tjomsland skulle visa sig helt omöjlig.
Sedan 2012 har det nu blivit tio segrar i svenska kriterier och derbyn för norrmannen som verkar i två länder och har en filial i Sundsvall.
2012 belade Tjomsland de tre pallplatserna i kallblodsderbyt och tränade även vinnaren i derbystoet. 2020 toppades faktiskt det resultatet.
- Det var enormt det här. Det är ju svårt att bara komma till final, och sedan stå i toppen med samtliga våra hästar är ”moron”. Det är bara att tacka hela teamet för en enorm insats.
Havglimt var den store favoriten i Svenskt Kallblodsderbyt och kördes till seger av chefen själv. Favoriten satt bra till i andraparet utvändigt men 1200 meter från mål vill Tjomsland fram med den starke hästen för att kunna kontrollera loppet.
Tjomsland fick dock svar en bit av Lars-Erik Karlsson som ville testa storfavoriten med Mustang. 1000 meter från mål kunde han dock slutligen sätta sig tillrätta utvändigt ledande Järvsö Elling.
Havglimt hade avgjort redan i den sista kurvan och sprintade undan till en överlägsen seger. Segertiden skrevs till 1.24,0.
700 000 kronor var segern värd.
- Havglimt är mycket stark och jag hade väl feeling att jag skulle kunna ta ner invändigt, men du vet aldrig. Han höll faktiskt på att slå ihop och galoppera när Mustang gick emellan där och jag måste bränna en ordentlig speed på gränsen till vad som gick men lyckades hålla honom i trav, sa Öystein Tjomsland.
Bakom spurtade Örjan Kihlström in till andraplatsen med stallkamraten Grisleprinsen G.L. Trea Mustang och Lars-Erik Karlsson efter en mycket gedigen insats
Bollnäsamatören Karlsson var även bäste svensk i Derbystoet tidigare under kvällen med Alfa Lina. En bragd.

3 x Tjomsland i Derbystoet
I stonas uppgörelse gick det ännu bättre. Tjomsland hade en trio hästar med i finalen av Derbystoet - och belade de tre första platserna. En bragd av den norske dominanten som med trippeln drog in nästan 800 000 kronor till hästägarna i stallet enbart i Derbystoet.
Tjomsland satt själv bakom knappa favoriten Brenne Berna som hamnade i kön från tiondespåret och spurtade till andraplatsen. Norrmannen fick i stället god hjälp av Örjan Kihlström som lotsade in Norheim Borka till segern värd 450 000 kronor.
Kihlström körde fram direkt tempot bedarrat med Norheim Borka och såg till att Alfa Lina inte fick vara ifred i ledningen. Solvallakusken lät sedan Norheim Borka ta över på upploppet med Kihlströmska lätta maningar.
Segertiden 1.25,2 över 2140 meter auto är den andra snabbaste i loppets 20-åriga historia.
Öystein Tjomsland kommenterade med ett ”moro”.
- Det blev det ju en typisk ”Örjan-styrning” när han körde fram. Norheim Borka har ju visat väldig styrka i år och svarat för starka lopp. Brenne Berne hade lite för långt fram men gjorde det bra som höll farten. Sjö Stjerna galopperade 700 kvar men kom tillbaka våldsamt till tredjeplatsen, sa den norske segertränaren.

4,6 miljoner på V86
Endast tre system hittade alla vinnarna på V86® och utdelningen blev 4,6 miljoner kronor bara för åtta rätt.
Fjolårets SM-vinnare Björs Frej var en av svårigheterna för spelarna. I Sven O Perssons Minne serverade Mats E Djuse Björs Frej ett lopp i tredjeparet invändigt och hittade sedan ut på upploppet med Annelie Lagergrens häst.
Lome Brage orkade inte stå emot Tangens Haaps press och Björn Karlsson blev i sin tur passerad av Pydin upploppet ner. Björs Frej avslutade dock snabbast längst ut i banan efter sin smygare, en skräll spelad på två procent på V86.
I den inledande Hästägarekannan galopperade norske storfavoriten Våler Nikolaj (Tjomsland) hejdlöst från start. Men det blev norsk ändå i loppet.
Arve Soner slank igenom snyggt från bakspåret med Bokli Teddy och satt i ledningen efter 500 meter och vann sedan sprinterloppet ganska komfortabelt. Segertider 1.22,9 var ett nytt rekord för den sjuårige hingsten.

"Skönt för ägarna"
Varmbloden kom i andra hand under kvällen med några lopp av mindre dignitet.
Den avslutande V86-avdelningen var emellertid ett försök i klass I med 110 000 kronor till vinnaren där Östersundstränade Pleasure For Cash svarade för en stark insats med sista 800 meterna i tredjespår i händerna på Örjan Kihlström.
Oscar Berglund berättade om gråa hår på både hästägare och tränare.
- Skönast är det nog för ägarna. Hästen har hoppat bort lite pengar hittills men jag tror att de kommer att tjäna igen dem då han har mycket ogjort, sa Östersundstränaren.
Robert Bergh ordnade favoritseger med Brunello Hall (53 procent) efter en styrkedemonstration i V86-6.
Övriga lopp på V86-vanns av Lars-Göran Söderberg Classics Never Die (Ulf Ohlsson) och Tomas Petterssons True Devotion.
Åtta rätt på V86 betalade  4 676 032 kronor, sju rätt 6 552 kronor och sex rätt 227 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen p&ari..


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.
Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen på Solvalla.
I fjol ströks kallblodskungen ur loppet på grund av en skada och kom inte till start igen förrän elva månader senare.
Månprinsen A.M. imponerade i comebacken, var bra vid andraplatsen gången efter och fin igen vid segern på Romme för snart två veckor sedan.
Elitkampen skulle dock bli för tufft för 13-åringen menade Gunnar Melander.
Som nu ändrat sig.
Månprinsen A.M. anmäldes till söndagens stora drabbning över sprinterdistans.
- Jag vet inte hur turerna har gått riktigt men det var en oerhörd positiv överraskning att Månprinsen dök upp i anmälningslistan, säger Solvallas Markus Myron.
Månprinsen A.M. är ett av Sveriges genom tiderna bästa kallblod som på söndag alltså har chansen att lägga loppet Elitkampen till meriterna.
Sex hästar blev inbjudna till loppet. Gunnar Melander höll låg profil och tog chansen att anmäla sin häst till loppet i sista stund.

Startlista
Elitkampen, Solvallas lopp 1, V75-1
1 640 meter, autostart

1. Pydin – Ove A Lindqvist
2. Vixus  – Jorma Kontio
3. Polara  – Iikka Nurmonen
4. Odd Herakles – Tom Erik Solberg
5. Tangen Haap – Björn Karlsson
6. Josveis – Mika Forss
7. Roli Eld – Adrian Solberg-Akselsen
8. Lome Brage – Erlend Rennesvik
9. Åsrud Vilja – Örjan Kihlström
10. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
Förstapris: 500 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 2160/5 0
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 2180/13 2 27.6 265
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Ove A Lindqvist 2200/8 A 1 26.3 12
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Ove A Lindqvist 2200/6 B 1 26.7 14
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Jan-Olov Åberg 2700/7 B 1 27.2g 18
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-9 Ove A Lindqvist 2600/8 D 2 25.3 994
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-6 Ove A Lindqvist 2600/2 C 0 268
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-8 Ove A Lindqvist 1640/8 B 0 24.2 399
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Ove A Lindqvist 2140/9 A 0 27.2g 85
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Ove A Lindqvist 2140/9 B 2 25.7 23
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Ove A Lindqvist 2140/4 B 5 26.7g 28
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Jan-Olov Åberg 2200/12 C 4 24.5 153
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Ove A Lindqvist 2160/8 B 0 g 198
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Jorma Kontio 2200/8 B str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-6 Ove A Lindqvist 1660/4 A 1 28.6 24
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Ove A Lindqvist 2160/10 A 2 28.6g 53
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Ove A Lindqvist 2200/9 A 1 23.7 20
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2200/8 B 1 23.8 16
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2140/8 A 1 23.7 16
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2640/5 B 0 g 59
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-3 Ove A Lindqvist 2200/8 B 2 23.3 30
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Ove A Lindqvist 2160/14 A 1 23.2 30
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Ove A Lindqvist 2180/9 B 2 23.0 59
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-7 Ove A Lindqvist 2180/6 B 2 23.4 36
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-8 Ove A Lindqvist 2160/15 A 2 23.2g 118
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Ove A Lindqvist 2200/9 B 0 24.5g 103
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Ove A Lindqvist 2140/2 C 0 27.3g 66
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Ove A Lindqvist 2160/7 A 1 27.4 17
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 2640/3 C 2 26.3 96
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-6 Ove A Lindqvist 2640/2 B 3 30.6 27
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-4 Ove A Lindqvist 2680/2 C 0 47
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-8 Ove A Lindqvist 2160/9 B 4 24.4 24
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-8 Ove A Lindqvist 1640/8 C 4 21.8 90
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 1640/3 C 4 22.0 252
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Ove A Lindqvist 1640/11 B 0 g 114
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Jorma Kontio 3180/6 B 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2640/4 B 7 24.1 73
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-5 Ove A Lindqvist 2660/9 A 1 26.0 12
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Ove A Lindqvist 2140/9 B 2 21.9 193
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-7 Ove A Lindqvist 2640/6 A 3 25.1 18
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-10 Ove A Lindqvist 1609/5 C 0 20.5 167
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-7 Ove A Lindqvist 1640/9 B 5 20.5g 312
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 2140/1 A 3 21.7g 142
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Jan-Olov Åberg 2160/7 B 1 22.5 140
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Ove A Lindqvist 2660/8 A 0 g 19
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-7 Ove A Lindqvist 2660/10 A 0 19
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 1640/4 A 3 24.0g 45
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2660/3 A 5 24.2 51
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2640/7 A 6 24.9 14
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Ove A Lindqvist 1640/4 A 4 20.1 27
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Ove A Lindqvist 2140/7 A 1 22.9 25
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-10 Ove A Lindqvist 1640/8 A 1 20.1 19
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-4 Ove A Lindqvist 2660/8 A 1 26.7 37
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-7 Ove A Lindqvist 2160/9 A 2 22.2 32
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 1640/7 B 0 22.6 310
2019-04-21 2019-04-21 Romme-8 Ove A Lindqvist 2180/11 C 3 21.5 441
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-7 Jan-Olov Åberg 2160/3 C 2 27.8 133
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Ove A Lindqvist 2160/9 B 4 25.6 111
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-9 Ulf Ohlsson 2140/6 C 0 129
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2160/12 A 1 25.2 21
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2640/9 B 0 26.8 111
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-4 Ove A Lindqvist 1640/4 D 0 g 460
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Ove A Lindqvist 2140/4 C 2 23.3 113
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Ove A Lindqvist 2160/9 A 2 23.5 24
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2180/9 C 6 22.2 1116
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Ove A Lindqvist 2660/8 B 3 23.7 68
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-1 Ove A Lindqvist 1640/1 D 0 20.2 560
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Ove A Lindqvist 2640/9 B 4 26.2 73
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2160/13 A 2 23.7 19
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Ulf Ohlsson 2180/15 A 5 23.0 102
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Ulf Ohlsson 2160/12 A 1 23.0 97
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 1640/3 B 5 24.6 69
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-8 Tomas Pettersson 2660/6 C 0 25.0 132
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Tomas Pettersson 2640/2 C str
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Tomas Pettersson 2140/11 D 5 22.5 1349
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Tomas Pettersson 2160/13 D 3 24.1 348
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-8 Tomas Pettersson 2160/9 D 0 g 115
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-3 Tomas Pettersson 1640/9 D 6 22.7 239
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-4 Tomas Pettersson 1140/6 C 1 38
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 2180/9 C 1 26.5 74
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Tomas Pettersson 2160/5 C 5 24.8 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se