Prins Norrgård travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Prins Norrgård travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Prins Norrgård har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Prins Norrgård har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Prins Norrgård


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det ..


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det var bara en smällkaramell som gjorde att utdelningen sprang upp i 32 323 kronor för åtta rätt. Det blev ingen utdelning för sex rätt och därmed en ny jackpot kommande onsdag.
Den som imponerade mest i omgången var Making Love i den sjunde avdelningen. Den Robert Bergh-tränade hästen var ett stort stallskrik så sent som i lördags i V75, men då galopperade han direkt i starten. Revanschen kom snabbt när han vann V86 efter en mycket övertygande insats. Robert Bergh satte allt på ett kort 1100 meter kvar och kuppade sig till ledningen. I täten hade dessförinnan Pampalo haft en körning om täten med utvändige Rushmore Face.
- Det blev en hel del kubbning och Adrian ville backa ner och jag kom med bra fart. Björn vet att den här är stark och då är det bättre att släppa. Det här är en häst man ska se framåt med och han är snart miljonär och då är det dags att ta honom till Frankrike. Jag tycker att han passar bättre till lite längre distanser, sa Robert Bergh.

Galopp i omstarten för Hennesy Boko – vinst i den giltiga
V86:an inleddes med favoritseger men det var en hel del tur med i bilden för Hennesy Boko. Han galopperade hejdlöst bakom startbilen i en omstart men skötte sig perfekt i den giltiga. Conrad Lugauer körde tidigt till ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.12,7 och det var förståeligt stumma ben över upploppet. Men Hennsey Boko svarade för en jättefin prestation och imponerade när han höll undan till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.14,7 över medeldistans och tränaren Conrad Lugauer har riktigt bra form på stallet och har öppnat det nya året starkt.
- Han har utvecklats enormt sedan han blev valack och siffrorna talar för sig självt. Det är en kvick häst och det var bra gjort av honom, sa Conrad Lugauer.
- Han har mycket temperament i sig och är känslig. Jag var aningen sent upp bakom vingen och han blev vass och vi var helt borta. Vi fick en ny chans och då gick det betydligt bättre. Det var mycket flyt med, fortsatte Lugauer.

”Helt otroligt – en sådan häst man har längtat efter”
Tina Gel levererade en ruggigt vass avslutning i V86-2. Kajsa Frick satt sist utvändigt med sin häst och följde med i ryggar ute i spåren runt sista kurvan. Hon hade långt fram vid upploppets början men via en rykande spurt hann hon fram precis och förbi länge ledande Ensemble Am kort före mål. Tränar gör Kajsa Frick som har bra form på stallet.
Favoriten Queen of Sand vann V86-3 efter ledning från start till mål för Stefan Söderkvist. Hon höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Global Rhapsody. Tränar gör Camilla Jonasson i Halmstad.
- Det finns inte ord. Hon är bara helt otrolig och en sådan häst som man har längtat efter i hela sitt liv. Hon är helt underbar och det bara bubblar, sa Camilla Jonasson.
- Det är en helt otrolig press på sig när man lovar allt och alla att hon ska vinna. Visst, hon hade ren uppvisning men innan loppen står hon och sover och bara myser. Hon är så annorlunda och det känns som att hon gör det lite på halvfart.

Prix d'Amerique-hästens namne skrällde
Bird Parker levererade en riktig smällkaramell i V86-4. Nej, det är inte Prix d’Amerique-hästen Bird Parker utan den som tränas av Stefan P Pettersson i Mantorp. Efter en resa i femte par utvändigt höll han farten bäst över upploppet och vann för Kenneth Haugstad, streckad på blott en(!) procent av insatsfördelningen.
- Tjejen som sköter hästen och har selat ut honom är med på trav för första gången i dag. Det var väldigt kul för han har känts jättefin i träningen men har gjort bort sig innan. Han har inte levererat men nu var det ju kanon, sa en glad Stefan P Pettersson.

Milles Fighter enkelt från spets
Favoriten Milles Fighter vann V86-5 lekande lätt efter att Carl Johan Jepson prickat starten perfekt från springspåret och hästen blixtrat till ledningen. Sedan var det lugna gatan och det blev en mycket lätt seger. Tränar gör Åvby-amatören Pethra Prytz.
- Det var fantastiskt och kusken var grym och körde jättebra. Hästen föddes i hagen hemma och sedan har han varit i träning hos proffs men sedan gick han sönder och kom till mig. Vi har kämpat och kämpat och jag har ridit honom en del. Han var jättebra, sa Pethra Prytz.
Favoritseger även i V86-6 där Johan Carlgjord styrde in sin egen Hugo R.C. till en säker triumf. Det blev ingen ledning som det var tänkt på förhand från springspåret men väl en perfekt resa i andra par utvändigt. Han kopplade greppet in på upploppet samtidigt som Prins Norrgård smet ut från rygg på ledaren och försökte utmana. Men Hugo R.C. bara svarade och stegade undan till en säker seger.
- Det här är fantastiskt roligt. Jag har jobbat som professionell i 19 år men nu har jag bytt bana och säljer hus istället. Han var fantastisk senast och var helt okej i dag men inte lika som senast. Men han gjorde det han ska göra, sa Johan Carlfjord.

Counterfeightr efter en perfekt resa
I V86-avslutningen ledde favoriten Leader Brodde i det längsta. Men det var en tuff öppning via 1.09 första femhundra metrarna i kampen om ledningen. Det satt nog i benen till slut samtidigt som Counterfeightr fick en fin resa i rygg på ledaren. Den Marcus Lindgren-tränade hästen tackade för det genom att spurta till en säker seger när luckan kom i sista kurvan.
- Han har verkligen gjort det bra och just de här förutsättningarna 1600 meter och det här ryggloppet då gör han det bra, sa segerkusken Per Lennartsson.

Michael Carlsson


34 segrar och aldrig utanför pallen på 50 starter. Stefan Melanders femårige amerikan är ett unikum. När han på lördagen g..


34 segrar och aldrig utanför pallen på 50 starter. Stefan Melanders femårige amerikan är ett unikum. När han på lördagen gästade Bergsåker spekulerades det i att han kunde få svårt att försvara innerspåret bakom startbilen. Men kusken Örjan Kihlström uttryckte ingen oro i förhandsintervjuerna och när starten gick svarade Nuncio enkelt ut katapultsnabbe Oasis Bi.
- Han öppnade snabbt och det var aldrig någon fara på taket, konstaterade Kihlström.
Fara på taket var det däremot när hästarna svängde ut på den sista bortre långsidan och Nuncio plötsligt tog ett skutt likt en häcklöpare.
- Det var tre hästar i bredd där och vi kom lite nära pinnarna (banmarkeringen reds.anm.) och han skyggade lite för dem, sa Kihlström innan han tillade:
- Jag kan bara vara tacksam för att jag får köra en sådan här helt otrolig häst. Han har ”the total package” – han är startsnabb, stark, har bra löphuvud. Han har egentligen inga brister.
Segerchecken på en miljon kronor gör att Nuncio, som tidigare i år vunnit bland annat Elitloppet och Jubileumspokalen, nu ståtar med 24 931 376 kronor på vinstkontot.
- Jag har inte tänkt på prispengar en gång med honom för han är min polare, en fantastisk häst, sa Stefan Melander.
Hans R Strömbergs On Track Piraten (Jos Verbeeck) knep andraplatsen efter en resa i Nuncios rygg och trea kom starkt avslutande Petri Puro-träningen D.D.’s Hitman (Jorma Kontio). Segertiden över 2 140 meter med autostart skrevs till 1.11,7.

Svensk mästare trots galopp
Pånyttfödde gamlingen Odin Tabac imponerade stort när han vann SM för kallblod. 13-åringen galopperade kort efter start men fick ordning på benen och lyckades nå ledningen före dunderfavoriten Månprinsen A.M. Den senare, spelad till 13 för 10, fick harva som första häst i andraspår och var chanslös att utmana Odin Tabac, som lämnade konkurrenterna med flera längder över upploppet.
- Han är helt fantastisk! Jag har aldrig suttit bakom något liknande kallblod, sa hästens tränare och kusk Jörgen Westholm.
I karriärens elfte timme gick Odin Tabac i träning hos Jörgen Westholm i höstas och hos Rommetränaren har hästen hittat sitt livs form.
- Det har varit en saga med den här hästen och skötaren Jasmine Ising ska ha all cred. Redan i våras sa hon att i augusti ska den här vara kung och Månprinsen får fortsätta att vara prins, sa Westholm.
Odin Tabac belönades med 250 000 kronor och hälften så mycket fick Micael Melander Mel Odin som knep andraplatsen före Månprinsen A.M.
- Han låg på ända till 700 kvar och ödslade för mycket krafter. Han höll bra ändå tycker jag, sa Gunnar Melander om Månprinsen A.M.

10:e segern i 13:e starten
Svante Båth-tränade Le Miracle fortsätter att imponera. I sin blott 13:e start gick han ut i bronsdivisionen och efter att ha serverats ett fint lopp i ryggar av Erik Adielsson spurtade fyraåringen retfullt enkelt hem karriärens tionde seger.
- Det är sällan man kan sitta och njuta i 8-10 sekunder i ett V75-lopp men det kunde jag göra i dag. Håller han sig sund och frisk kommer han gå upp i gulddivisionen, det är jag helt övertygad om, sa Adielsson, som dubblade inom V75-spelet när han även vann silverdivisionen från ledningen med Stig H Johansson-tränade Seedorf O.M.F.

Delad glädje för lärlingarna
När det var dags för lärlingsloppet Lars Lindbergs Minne, med en kvarts miljon i förstapris, fick publiken vänta både före och efter loppet. Först krävdes det fem startförsök för att få iväg hästarna och sedan var domarna tvungna att granska målfotot en god stund. Detta efter att Daniel Redéns Windy Ways levererat en vass spurt och hunnit ikapp Risto Airaksinens Part Two precis på mållinjen. När speakern väl tog till orda utropades delad seger.
- Jag är glad att vi hann fram till delad seger för i torsdags var det ett år sedan jag vann lopp, sa Windy Ways kusk Frank Nilsson.
Även Part Twos kusk Ville Karhulahti och hästens tränare drog en lättnades suck när ordningsföljden ropades ut.
- Det här är ett stort lopp att vinna, sa Karhulahti.
- Hästen har hållit fin form länge och gjort väldigt fina lopp så jag är glad att det lyckades här, sa Airaksinen.

Seger till hemvändare Bergh
Robert Bergh, numera med Åbylicens, fick lämna sin gamla hemmaban med en V75-seger efter att Part Nan Angelen spurtat hem klass I från andra par utvändigt.
- Tidigare har han varit lite tveksam i finisharna men han gjorde det bra som höll hela vägen in, sa Bergh.
Omgångens enda riktiga skräll stod 24-oddsaren Prins Norrgård och Kajsa Frick för i klass II.
- Han har haft dåliga spår på slutet så nu när han hade ett bra läge var det bara att ta tillvara på det, sa Frick.
Sju rätt på V75 betalade 34 408 kronor. För sex rätt fick man 295 kronor och för fem rätt 28 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 2140/6 1 17.9 44
2015-12-11 2015-12-11 Romme-10 2160/9 6 18.3 73
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 2140/11 4 18.1 191
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 2140/12 str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Kajsa Frick 1640/1 C 0 16.8 57
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Kajsa Frick 1640/2 D 0 14.8 230
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-7 Kajsa Frick 2140/11 D 0 13.8 286
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-7 Kajsa Frick 2640/9 D 4 15.1 232
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-9 Kajsa Frick 2140/4 C 1 15.0 240
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-9 Kajsa Frick 1609/8 D 0 g 591
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-6 Kajsa Frick 2140/10 B 4 14.9 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Kajsa Frick 2140/6 A 2 14.6 125
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Kajsa Frick 2160/11 A 4 15.8 78
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-4 Johnny B Karlsson 2140/2 B 1 16.2 31
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Kajsa Frick 2140/3 D 3 15.2 132
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 Kajsa Frick 1640/4 D 1 15.2 169
2016-04-07 2016-04-07 Romme-6 Kajsa Frick 2140/1 C str
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Linda Artursson 2140/10 C 6 17.8g 399
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Kajsa Frick 2140/1 D 5 17.3 81
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-4 Kajsa Frick 2140/5 D str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Kajsa Frick 2140/1 B 0 15.6 75
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Kajsa Frick 2140/5 B 0 15.6 106
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Kajsa Frick 2140/15 B 4 15.6 48
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-3 Kajsa Frick 2140/10 B 1 15.5 74
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-4 Ulf Eriksson 2160/13 C 1 15.0 127
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Kajsa Frick 2160/8 D 0 15.6 434
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 Kajsa Frick 2160/10 B 7 16.1 68
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Kajsa Frick 2140/8 A 2 15.4g 45
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Hans T Andersson 1640/5 C 6 14.5 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Linda Artursson 1640/8 C 6 14.9g 275
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Kajsa Frick 2640/4 D 0 17.1 184
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Kajsa Frick 2160/6 B 3 16.9 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Kajsa Frick 2160/13 A 0 17.2 113
2018-12-21 2018-12-21 Romme-5 Ulf Eriksson 2140/4 D 0 17.6g 141
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-1 Kajsa Frick 1660/12 C 4 14.6 257
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-6 Kajsa Frick 1640/6 D 0 15.5g 198
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-1 Kajsa Frick 1660/12 C 5 15.1 188
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Kajsa Frick 2140/9 D 7 15.0 132
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Niclas Hammarström 2140/2 D 5 15.5 211
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-11 Kajsa Frick 2140/12 B 5 15.3 62
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-4 Kajsa Frick 1660/11 C 7 14.4 266
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 Kajsa Frick 1660/10 B 2 15.2 27
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Kajsa Frick 2660/14 C 0 17.9g 142
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Kajsa Frick 1640/4 B 6 13.8 480
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Kajsa Frick 1660/6 B 4 15.5 35
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Kajsa Frick 2140/3 C 0 16.1 336
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Kajsa Frick 1640/4 C 0 13.7 135
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Kajsa Frick 2140/2 D 6 14.5 268
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-7 Kajsa Frick 2140/4 D 5 14.7 140
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Kajsa Frick 1640/3 C 3 14.2 55
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-7 Kajsa Frick 1640/2 C 4 13.0 98
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-11 Kajsa Frick 2640/3 C 0 16.8 504
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Kajsa Frick 1640/6 B 2 14.6 43
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-8 Kajsa Frick 1640/1 D 0 15.5 76
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Kajsa Frick 2140/3 C 2 15.5 416
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-8 Kajsa Frick 1660/11 C 7 14.3 555
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Lina M Björk 2140/10 C 6 15.0 241
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-10 Kajsa Frick 2660/4 C 5 15.6 557
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-2 Kajsa Frick 2140/3 D 5 14.0 280
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 Kajsa Frick 2140/9 C 0 15.1 158
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Linda Artursson 1640/5 B 0 g 75
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-4 Kajsa Frick 2160/10 B 2 14.4 138
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Kajsa Frick 2140/8 C 3 13.8 262
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-4 Kajsa Frick 1640/4 C 0 16.0g 100
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Kajsa Frick 2140/5 C 3 14.2 185
2020-05-19 2020-05-19 Romme-1 Kajsa Frick 2140/4 C 5 13.6 332
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Kajsa Frick 1640/11 D 2 11.8 1076
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-9 Kajsa Frick 1660/10 D 4 14.6 225
2020-03-31 2020-03-31 Romme-1 Kajsa Frick 2660/10 D 5 16.8 1039
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Lina Pergenius 2160/15 B 0 17.2g 1123
2020-02-21 2020-02-21 Romme-11 Kajsa Frick 2160/15 A 7 17.9 151ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se