Primadonna Tile travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Primadonna Tile travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Primadonna Tile har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Primadonna Tile har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Primadonna Tile


Det har snart gått ett år sedan Peter och Johan Untersteiner gick ihop och blev Team Untersteiners. Efter en ganska trög inledning har det loss..


Det har snart gått ett år sedan Peter och Johan Untersteiner gick ihop och blev Team Untersteiners. Efter en ganska trög inledning har det lossnat med besked de senaste månaderna.
- Vi har haft en väldigt fin form på hästarna i fyra månader nu. Det var lite trögt i början innan hela organisationen satte sig. Vi har kämpat på och inte drabbats av någon panik, säger Peter Untersteiner.
Att Peter själv inte mått bra under vissa perioder är ingen hemlighet.
- För ett år sedan var jag helt under isen, men nu mår jag väldigt bra och känner mig helt frisk. Jag reser inte lika mycket längre och jobbar inte lika många timmar längre, lite mer lagom och har tid att göra något annat också i veckorna. Jag måste berömma Johan också som verkligen ger järnet hela tiden.

Har laddat lite extra
Det är tradition med V75® på uppersittarkvällen. Även i år är det på Halmstadtravet och stall Untersteiner vässat lite extra.
- Vi har laddat lite extra på den här kvällen och jag tycker det ser spännande ut. Hästarna känns fina i träningen och vi har anledning att vara optimistiska.
Först ut är 3 Game Brodde (V75-1) som senast vann E3-revanschen i Kalmar.
- Han är snäppet under de bästa i kullen och han är riktigt fin för dagen och känns fortsatt stark i träningen. Jag tror på en bra insats igen av honom och han ska räknas.
- 11 Denco’s Galliano (V75-1) är fint i ordning. Loppet senast kan vi glömma. Gången innan var han mycket bra och allt tyder på en bra insats igen. Tyvärr är spåret dåligt.
Dåligt läge har också kämpen 8 Heart Of Steel (V75-3) lottats till.
- Med ett bättre spår hade han säkert blivit favorit och haft en bra chans. Jag har inte gett upp på något sätt trots läget. Hästen känns bara fin och möter ett överkomligt motstånd. Det ser ut att kunna bli lite körning från start och det är bara nio hästar i loppet vilket gynnar oss.
I dom två följande avdelningarna ligger Peter lite lågt.
- 3 Global Champion (V75-4) satt fast med krafter kvar näst senast. Gången efter fungerade han inte alls. Vi tror att det var banan som ställde till det för honom. Det är en häst med ganska grov aktion och han var inte rytmisk helt enkelt. Han känns fin i träningen och vi provar igen. Jag smyger med och ser honom som ett platsbud i första hand.
- 8 Love Håleryd (V75-5) är bättre än raden och i fin författning. Han har inte vunnit i år och det blir tufft från det här läget.

Har siktat på detta loppet
I V75-6 selar stallet ut hela fem hästar och Johan har valt att köra 3 Bikana Wine.
- Det är en mycket fin treåring som har gjort allt rätt hittills. Hon har inte startat på ett tag, men vi har siktat på detta loppet och hon ska ses med bra chans.
- 4 Henessi Jubilee vann senast utan att imponera och får väl bara godkänt för den insatsen. Efter det har hon ryckt upp sig och tränar med plus i kanten.
- 11 Precious Lane har ryckt upp sig på slutet och var bra vid segern senast. Hon gör alltid sitt och jag tror på en bra insats av henne.
- 13 Primadonna Tile var lite svag senast. Hon tränar okej, men kommer från en lite sämre prestation och är lite svårbedömd.
- 15 Aperol Broline galopperade i första sväng senast och hon kan vara lite osäker ibland. Det är en klart duglig häst för klassen, men från det här läget måste hon ha mycket tur.
Avslutningsvis startar 5 Readly’s Dream (V75-7) som Peter varnar för.
- Hon har kommit bort lite i de senaste starterna. Hon tränar bra och var extra fin i ett banjobb för några dagar sedan, det vill jag säga och allt tyder på att hon kommer att göra ett bra lopp.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Fjärde etappen av V86® Super Days hölls under måndagen. Gävle och Halmstad delade på uppgiften.Final Whistle var omgå..


 Fjärde etappen av V86® Super Days hölls under måndagen. Gävle och Halmstad delade på uppgiften.
Final Whistle var omgångens mest streckade på V86®, med 61 procent av insatsfördelningen.
Helt rätt tänkt av spelarkåren. Mattias Djuses femåring som matchats på V75® senaste tiden hade en fin uppgift på pappret och infriade favoritförväntningarna. Djuse hittade ned i andra utvändigt i ett race som avverkades i högt tempo, klev fram först utvändigt inför den sista kurvan och avgjorde kort senare. Final Whistle stack ifrån den sista biten på ett övertygande sätt.
– Han är jättesnäll på alla sätt och vis, kanske lite väl flegmatisk i loppen, men när man begär det där lilla extra så brukar han sträcka på sig. I kväll vann han väldigt bekvämt, med tussar och allt kvar, på ett bra sätt, sa Mattias Djuse i vinnarcirkeln.

King Only the One – kung från dödens
En annan av aftonens mest imponerande segrare var King Only the One.
Dwight Pieters körde hästen som tränas av Åbys Maria Törnqvist och ekipaget fick finna sig i att göra hela loppet utvändigt om ledande favoriten Icebreaker Sisu. Men det var den sistnämnde som skulle få det hetast om öronen; King Only the One lade ihärdig press över sista bortre långsidan och fick till slut kommandot för att vinna enkelt.
– Hästen kändes riktigt fin, vi tryckte på och fick nästan övertaget inför sista svängen, det kändes fint hela vägen. Det var en riktigt bra prestation. Det är inte lätt att säga exakt hur bra han är men hästen är fortsatt under utveckling och det finns några växlar kvar i alla fall, sa Dwight Pieters.

Fantomspurten resande i kuponghögen
M.T Ravishings sista 200 meter var glödande.
Oskar Kylin Blom såg till att de flesta kuponger på V86® förpassades redan i inledningen efter att ha satt dit tvåprocentaren. Här befann sig favoriten First Tartar i ledningen och såg ut att gå mot en säker viktoria, men kunde inte stå emot den raketspurtande M.T Ravishing längst ut i banan.
Brageson var en av kvällens mest streckade – och vann odramatiskt.
Öystein Tjomsland hade skickat en häst till Gävle och Brageson, körd av Ulf Ohlsson, gjorde processen kort. Trots spåret längst ut bakom startbilsvingen satt valacken direkt i ledningen och svårare än så behövde det inte vara. Segern togs säkert.
En klassisk spets och slut-seger svarade One More Time för.
Den fyraårige Raja Mirchi-sonen från Tomas Petterssons stall smattrade snabbt till spets och var efter det omöjlig att rucka på. Segern senast följdes upp, med en till.

Ultion Face plockade ned storfavoriten
Ultion Face var tillbaka som vinnare efter att ha skrällt till i snabbloppet i Halmstad.
Hårt betrodde Emoji fick ta emot press från utvändige Sweetman, vilket passade Adrian Kolgjini fint där han satt placerad i andra utvändigt. Ultion Face kom i full anstormning över upploppet för att på ett säkert sätt plocka ned ledaren.
Inspiration fick betalt för den fina formen. Insatsen i Halmstad var vass.
Joakim Lövgren, som även tränar fyraåringen, var resolut när han klämde sig till ledningen efter 700 meter körda. Uppvaktningen över upploppet var ordentlig, Yuvaraj hittade fritt från ryggen och ute i banan spurtade Rossi Garline, men Inspiration vägrade släppa greppet ur sin ägo.
Väldigt lätt blev det till slut för Primadonna Tile i försöket till Diamantstoet.
Johan Untersteiner fick rygg på ledande, enligt toton, tuffaste konkurrenten Italy Mearas och kunde ge sin häst en alldeles perfekt resa. Fritt spelrum uppenbarade sig mitt i sista kurvan och då avslutade stoet som antänd dynamit, segern togs slutligen med flera längder. Hästen har nu vunnit hälften av sina fjorton starter hittills i karriären.
Åtta rätt på V86® gav 53 950 kronor. Sju rätt 274 kronor och fem rätt 17 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Rekordförsöket var huvudnummer när söndagens GS75® utspelade sig på milebanan i Tingsryd.Golden Guard var omgångens mest str..


Rekordförsöket var huvudnummer när söndagens GS75® utspelade sig på milebanan i Tingsryd.
Golden Guard var omgångens mest streckade häst – men fick se sig snuvad av en jätteskräll.
Med Gustav Johansson i vagnen anförde Golden Guard fältet och hade fortsatt in över upploppet kommandot, men det småländska upploppet är vidsträckt. Med Jan Henriksson vid tömmarna levererade Awesome Kronos en mäktig avslutning i vida spår, var jämsides med ledaren på linjen och efter granskning av målfotot stod det klart att enprocentaren ställt till med storskräll.
– Jag är inte förvånad. Förra gången vi ryckte av skorna och satte på jänkarvagn så vann han skitlätt, det var också på GS75 så det är ett vinnande koncept får man säga, sa Jan Henriksson i vinnarcirkeln.
Skrällen av Awesome Kronos lade grunden till jätteutdelning på GS75®.
Endast ett system, som var en del av ett filspel inlämnat på atg.se, lyckades pricka in alla rätt. 10 000 000 kronor blev belöningen för den bedriften.

Dubbelseger för Persson
Att mycket kan hända över Tingsryds upplopp bevisade även Braddock. Fyraåringen från Fredrik Perssons stall hade långt fram till favoriten Zoccoloduro O.P men efter en formidabel avslutning i vida spår fick Braddock segernicken precis på mållinjen.
För Fredrik Persson väntade snart fler segrar. Kalmartränaren var och inne i stallet och vände för att sela ut Leon Coger som inte ville vara sämre än stallkompisen. Leon Coger fick arbeta först utan rygg andra halvan av loppet men avgjorde till en säker seger.

Fin treåring från Nordström
Per Nordström har en fin treåring i Just Perfect Sisu som trivdes finemang på milebanan. Valacken tog tidigt ledningen för att hålla undan före en mycket vasst avslutande Sobel Caviar.
Hat Trick tjurrusade i ledningen och höll strålande i stayerloppet, men Conrad Lugauers Ornello som ledde klungan, fångade in ledaren.
Seger i årsdebuten för Primadonna Tile. Stefan Persson gav Johan Untersteiner-stoet ett perfekt resa i rygg på ledaren, därifrån avgjorde man enkelt efter lucka tidigt in på det långa upploppet.
Kim Eriksson knöt ihop påsen. Det genom att sätta ditt Robert Bergh-tränade Imperias Juliette som raskt tog sig framåt genom den sista kurvan och till slut avgjorde säkert.
7 rätt betalade 10 000 000 kronor. 6 rätt 5690 kronor och 5 rätt 348 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-10 Johan Untersteiner 2140/5 B 0 g 57
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-8 Johan Untersteiner 2140/9 A 1 15.3 17
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-3 Johan Untersteiner 2140/5 B 0 g 45
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-3 Johan Untersteiner 2160/10 A 1 14.9 53
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/4 D 2 14.9 22
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/10 C 0 g 27
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2140/1 D 1 17.8 17
2021-03-31 2021-03-31 Åby-1 Johan Untersteiner 2140/1 D 1 17.5 18
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-11 Peter Ingves 2160/13 A 2 15.2 242
2022-12-10 2022-12-10 Åby-8 Johan Untersteiner 2160/8 B 6 14.9 71
2022-11-26 2022-11-26 Solvalla-8 Johan Untersteiner 2140/5 B 0 14.8 167
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2160/5 A 1 14.8 20
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-10 Erik Adielsson 1640/9 A 0 g 48
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2140/2 C 1 13.8 51
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-5 Ales Pavsic 2148/5 B 1 14.6 25
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/2 C 4 15.0 51
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-14 Johan Untersteiner 1640/8 C 0 g 51
2022-06-02 2022-06-02 Åby-8 Johan Untersteiner 2640/5 B 2 16.6 23
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-5 Stefan Persson 1609/6 A 1 12.9 87
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-4 Gustav Johansson 1640/2 D 1 13.6 29
2023-11-04 2023-11-04 Bjerke-11 Peter Untersteiner 2100/10 D 0 g 208
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 1640/10 D 0 g 240
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-9 Johan Untersteiner 2640/1 D 0 14.3 130
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-4 Johan Untersteiner 2140/3 B 1 13.5 29
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-5 Peter Untersteiner 2140/9 C 5 13.6 89
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/4 C 1 13.1 19
2023-05-25 2023-05-25 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/7 B 1 12.9 132
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-3 Erik Adielsson 2160/12 C 7 13.8 43
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2660/12 C 8 15.9 136
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-10 Johan Untersteiner 2140/4 C 5 14.3 113
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2160/15 B 0 15.0 123
2024-02-21 2024-02-21 Åby-6 Peter Untersteiner 1640/6 C 1 12.5 54
2024-02-07 2024-02-07 Solvalla-5 Erik Adielsson 2660/4 C 0 g 51
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 2140/3 D 0 17.7g 21
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-11 Johan Untersteiner 2140/2 D 6 14.1 140
2024-01-03 2024-01-03 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/8 D 2 14.9 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se