Power Blaster travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Power Blaster travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Power Blaster har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Power Blaster har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Power Blaster


 Nästan sex miljoner kronor fanns i sexrättspotten under tisdagens V64 från Eskilstuna.Men möjligheterna till åttasiffrig utdeln..


 Nästan sex miljoner kronor fanns i sexrättspotten under tisdagens V64 från Eskilstuna.
Men möjligheterna till åttasiffrig utdelning tyckes försvinnande små inför avslutningen då värdet understeg 5 000 kronor.
Ett ekipage hade emellertid andra planer.
Philip Spelling och tioårige Untouchable In chockade både konkurrenter och spelare då man via forcering i tredjespår inte bara kunde överta ledningen vid varvningen utan dessutom rycka åt sig åtskilliga längder mot klungan på sista bortre långsidan.
Hade 144-oddsaren stannat där hade det varit en anmärkningsvärd prestation, nu höll fältets minst spelade häst till 20 meter före mål då favoriten Albacete (Svante Båth) slog sig förbi efter en snygg smygare signerad Ulf Ohlsson.
- Det kändes som en seger ändå, han är duktig. Jag visste att formen var på gång. Vi får ta dem nästa gång istället, berättade Spelling som skulle dragit utdelningen över 1,5 miljoner om ”kuppen” hade lyckats.
Istället blev det 945 system som prickade alla rätt rätt och belönades med 6 135 kronor vardera.
Detta sedan Ohlsson även satt dit Petri Salmela-tränade duon Power Blaster/Backwood’s Boogie och förblivit obesegrad på V64.
- Det har stämt i loppen och hästarna har presterat bra. Det var skönt det här, summerade kvällens segerherre.

Robin Johansson, Kanal 75


Det bjöds på travsport på högsta nivå den här lördagen under elitloppshelgen på Solvalla. Flera makalösa insats..


Det bjöds på travsport på högsta nivå den här lördagen under elitloppshelgen på Solvalla. Flera makalösa insatser förgyllde tävlingsdagen där det högst doterade loppet, Harper Hanovers lopp, avslutade V75®. Där fick vi se enda tjejen i loppet, Wild Love, spurta ner sina manliga konkurrenter över upploppet. Det sjuåriga stoet som ägs av Bengt Simberg har lyft sig ännu en nivå och tagit flera steg sedan vistelsen i Frankrike hos Anders Lindqvist. Tillsammans har de tränat och förädlat Wild Love som nu är bättre än någonsin i karriären. Hon hade det sämsta utgångsläget med bakspår på 40 meters tillägg och Kevin Oscarsson bidade tiden långt ner i kön. Samtidigt trummade Maestro Crowe på i ledningen där Johan Untersteiner höll ett jämnt och hårt tempo. Wild Love gick med i rygg på favoriten Who’s Who under slutvarvet och när Kevin Oscarsson vred ut henne vid upploppets början speedade hon sylvasst. Kort före mål hann hon fram och förbi Who’s Who och skrällen var ett faktum. Kevin Oscarsson vevade med armen i en vild segergest av glädje när mållinjen passerades. Wild Love städade inte bara av grabbarna och tjänade en miljon kronor. Hon gjorde det även på tiden 1.11,9/3180 vilket är lika med nytt världsrekord för äldre ston över stayerdistans.
– Vilken otrolig grej alltså. Det näst största loppet på hela den här helgen. Det är så otroligt mycket taktik i loppet när det är lång distans och varenda meter måste stämma. Men det gjorde det också, sa Kevin Oscarsson.

”Har utvecklats och är mycket hårdare”
– I sista sväng satt jag mest och försökte hålla henne på bettet och inte ödsla för mycket krafter. Jag kollade runt på de andra hur mycket grejer de hade dragit och hur mycket krafter de hade kvar. Det här är det absolut största jag har vunnit. Just själva loppet och just att få segra med Wild Love som jag fick börja köra tidigt och nu är hon mycket hårdare och gick sista 1100 metrarna i tredjespår, fortsatte Kevin och berömde tränaren och ägaren Bengt Simberg.
– Bengt är en otrolig hästkarl och är väldigt duktig. Han har bara haft en tävlingshäst och man måste vara duktig för att lyckas.

Lindqvist: ”Jag har fått Activity-vibbar”
På stallbacken stod det samspelta tränarparet Bengt Simberg och Anders Lindqvist som båda har skött träningen av Wild Love.
– Det är fantastiskt, helt otroligt. Anders var ju stor i korken innan och sagt hur bra hon är men jag var lite försiktig. Men nu blir jag stor i korken jag också, sa Bengt Simberg om hästen som han köpte på auktion 2015 för 35 000 kronor.
– Just nu betyder hon allt. Det har förändrat mitt liv, fortsatte pensionären.
Simberg log förnöjt åt att Anders Lindqvist varit så optimistisk inför loppet.
– Jag var väldigt realistisk, sa Anders Lindqvist.
– Jag har ju fått ”Activity-vibbar” och det är en helt fantastisk märr. Bengt har inte vetat om hur bra hon är och många vet inte hur hon är. Nu siktar vi på Prix d’Amerique!

Erik stöttade Arquana As som visade skalle
Det bjöds som sagt på flera femstjärniga insatser och imponerande prestationer den här lördagen. Men vi tar här övriga lopp i kronologisk ordning.
Arquana As visade prov på en förstklassig inställning när hon vann Stoeliten, tillika V75-inledningen, för Erik Adielsson. Det Timo Nurmos tränade stoet satt i fjärde- femte par utvändigt och följde med i angrepp ute i spåren genom sista kurvan. Över upploppet hade inte Arquana As aktionen med sig men väl understödd av Erik Adielsson, som stöttade hästen samtidigt som han körde, kunde hon ändå avgöra till en knapp seger precis på mållinjen. Segertiden blev 1.12,7/2160.
– Jag får säga att hästen hade en fantastisk inställning. Hon spenderade de sista metrarna 50 metrarna att till 50 procent hålla sig i trav och 50 procent att få mulen först. Det var jättekritiskt och jag fick gambla lite och lita på henne och hon tog mig hem, berömde Erik Adielsson.

Succéköpet på auktionen fortsätter imponera
Rotate går bara från klarhet till klarhet och har gjort stor succé hos nya tränaren Björn Goop. På fyra starter har det blivit tre segrar och en andraplats, och nu kom den tredje V75-segern i Goops regi när han vann finalen. Och detta i mycket imponerande stil. Rotate fick öppna hårt för ledningen och det var tufft tempo loppet igenom. Första varvet travades efter 1.11 och varvet kvar kom Mika Forss fram utvändigt med Power Blaster och tryckte upp tempot rejält. Men ingenting kunde knäcka Rotate som stod helt i en klass för sig. Över upploppet bara prisade han undan och Björn Goop kunde vända sig om och konstatera att stallkamraten Astronascente Zac lifta med till andraplatsen från rygg på ledaren. Segertiden blev 1.11,5/2140a och på de här fyra starterna för Goop har Rotate sprungit in 700 000 kronor.
– Det gick väldigt fort där varvet kvar upp till 700 kvar. Det hade gått 1.11 upp dit och det var alldeles för fort, men han kändes så bra och hade tränat bra. Han var modig och stark, berömde Björn Goop om hästen som såldes på auktion tidigare i år för 250 000 kronor och redan har betalat av sig med råge.

Makalös insats av Jaguar Dream – "Otroligt häftigt"
I Silverdivisionen, V75-3), fick vi se en våldsam prestation signerad Jaguar Dream. Tillsammans med sin tränare och kusk Claes Sjöström fick han trava utvändigt om ledande storfavoriten Cab Lane hela vägen. Tempot var högt uppskruvat via 1.08,5 första 500 och 1.10,8 första varvet med en pigg Cab Lane i täten. Men i sista sväng såg Jaguar Dream makalöst bra ut när han slog klorna i ledande Cab Lane. ”Jaguaren” kastade sig över sitt byte och kopplade retfullt enkelt greppet inne på upploppet. Han avgjorde i ett nafs och och det var en makalös insats som hästen bjöd på.
– Det var otroligt häftigt. Jag fick ett bra svar av honom bakom bilen och provade för ledningen men fick svar. Just då kändes det lite kört när vi inte kom förbi. Men idag var han på sitt allra bästa humör och han var fantastisk, sa Claes Sjöström om hästen som delägs av hans mamma och pappa Ulla och Björn. Den högkapabla hästen har tidigare varit skadedrabbad men har kommit tillbaka i år på ett strålande vis.
– Sedan vi kom igång och startade i vintras har det gått väldigt bra. Han har tagit loppen på ett bra sätt, sa Claes som därmed laddade upp på bästa sätt inför Elitloppet där han kör för första gången när han sitter upp bakom Seismic Wave..

Ny häftig uppvisning av en tysk stjärna
I V75-4 fick vi se en ny enorm prestation och det var den tyska hästen Venture Capital som tillsammans med Michael Nimczyk plockade ner favoriten Halo Am. Den sistnämnde höll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och fick bestämma i ett behagligt tempo i täten. Från första 500 efter 1.12,9 kunde han sänka tempot till 1.15,1 första varvet. Då körde Michael Nimczyk fram utvändigt om ledaren med Venture Capital inför slutrundan. Sedan gick det undan värre och via en rasande snabb avslutning plockade Venture Capital ner Halo Am mitt på upploppet från dödens. Detta efter 1.10 sista varvet och 1.08 sista 500. Halo Am höll bra som tvåa men mötte helt enkelt övermakten den här dagen. Michael Nimczyk berättade efter loppet att det här är en champion och att han har allt.

Upstate Face skrällde till 35 ggr från spår tolv
Upstate Face var en riktig smällkaramell när han spurtade till seger i V75-4 för Adrian Kolgjini. Det drog ihop sig till en tät upploppsstrid när Easy Cash kopplade greppet och utmanades av Eddy West. Men längst ut i banan dök Upstate Face upp och precis före mållinjen var han först tillsammans med Adrian Kolgjini. De här tre främst i mål profiterade på det stenhårda utgångstempot som blev där Oxidizer tvingades till 1.06 första 500 metrarna för att få ledningen. Upstate Face satt sist i fältet och följde med i angrepp ute i tredjespår genom sista sväng där de framförvarande hästarna Easy Cash och Eddy West drog fram honom. En rejäl skräll till 35 gånger pengarna som höjde värde på V75 rejält.

Billie de Montfort suverän i Stoeliten på 1.09,5
Billie de Montfort tog hem Stoeliten efter ledning från start till mål i V75-6. Fransyskan var som vanligt väldigt snabb den första biten och höll enkelt ledningen från innerspåret. Hon drog i ett hårt tempo, första 500 efter 1.08,8 och första varvet gick efter 1.10. I rygg på ledaren satt comebackande Hevin Boko och i andra par utvändigt favoriten Double Exposure. Men den sistnämnde har inte någon toppform ännu och hon höll farten till en tredjeplats. Istället var det Hevin Boko som vreds ut från rygg på ledaren och utmanade. Hon svarade för en fenomenal årsdebut men kunde aldrig koppla greppet på Billie de Montfort som bröt ut flera spår över upploppet. Domarna tittade länge på incidenten om hon hade stört Hevin Boko, men friade. Billie de Montfort tränas av Sebastien Guarato och kördes till seger av Gabriele Gelormini. Vinnartiden blev helt lysande 1.09,5/1640a. Det tioåriga stoet vann Fyraåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen och är fortfarande stil going strong.
Sju rätt på V75 gav 562 646 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Finlandia-Ajo på Vermo blev som väntat en fartfest och den som satte upp tempot var Milliondollarrhyme som tillsammans med Fredrik B Larsson öpp..


Finlandia-Ajo på Vermo blev som väntat en fartfest och den som satte upp tempot var Milliondollarrhyme som tillsammans med Fredrik B Larsson öppnade ruskigt snabbt när han tog sig till täten för finske startraketen Le Gros Bill.
Men den offensiva laddningen gjorde fjolårets elitloppsfyra het och Milliondollarrhyme klockades till 1.08-tempo första 500 och 1.08,5 första varvet. Utvändigt fanns en pigg Vernissage Grif.
På upploppet kom mjölksyran och täthästarna stumnade för varje steg och bakifrån spurtade konkurrenterna vasst och alla snabbast avslutade jätteskrällen Hickothepooh.
Den norske nioåringen var sist utvändigt fortfarande 400 meter från mål men över upploppet fög han lågt tillsammans med Vidar Hop och vann till slut överlägset.
Segertiden 1.09,9 - endast en tiondel över banrekordet på Vermo.
Tvåa blev Next Direction och trea Vernissage Grif. Milliondollarrhyme blev fyra.
- Jag hoppades på tufft tempo hela vägen, då vet jag att han har en väldigt bra avslutning. Nu blev det väldigt bra tempo första 1000, jag tyckte det var långt fram till de två första men en tredjeplats trodde jag fanns inom räckhåll in på upploppet. Men de stumnade och min gick riktigt fort och det blev lätt till slut. Det var första gången han gick utan skor och utan käkrem samtidigt, vi hade sparat hovarna till detta loppet, sa segerkusken Vidar Hop.
Förutom första priset på drygt 1,1 miljoner kronor fanns även en biljett till Elitloppet i potten.
Hickothepooh tränas av Trond Anderssen. ”Bullern”, som han kallas, var fyra i Elitloppet med Yarrah Boko 2012 då Yarrah Boko även vann sitt försök med Ulf Ohlsson i sulkyn.
Söndagens triumf var ett ljus i mörkret för den populära norska travtränaren som i mars gick ut med att han diagnostiserats med hudcancer som spridit sig till flera inre organ.

Dubbeljackpot väntar på V75
Finlandia-Ajo avslutade en annars ganska favoritbetonad V75.
I V75-1 överglänste enda stoet grabbarna och An-Dorra imponerade när hon ganska enkelt avgjorde över upploppet efter att ha tvingats göra grovjobbet utvändigt om ledaren Power Blaster. I segersulkyn satt Jukka Torvinen och tränar gör Reino Palomäki.
V75-2 var ett långlopp över dryga tre kilometer och segern gick till andrahandsfavoriten Marschall Match. Pekka Korpi svarade för ett avgörande drag efter halva loppet då han attackerade från sjätte utvändigt och kunde ta över ledningen dryga 1300 meter från mål. Trots lite tveksam stil höll Marschall Match undan knappt före 56-oddsaren Quick Diablo som avslutade vasst över upploppet.
Callela Lincoln avgjorde V75-3 med en rejäl långspurt sista 600 meterna tillsammans med Santtu Raitala. Heikki Korhonen tränar vinnaren som tog sjätte raka segern i år. Storfavoriten Benedetto O.P. kastade in handduken tidigt på upploppet i ledningen.
Santtu Raitala blev dubbelsegrare inom V75 och vann även med Mas Champ i V75-6. Den sexårige valacken gjorde jobbet själv utvändigt ledaren och imponerade i karriärens 20:e seger på 35 starter. Antti Ojanperä tränar vinnaren.
- Jag hade en bra känsla hela loppet. Hästen kändes jättestark i sista kurvan, sa Santtu Raitala.
En segerstaplare visade även upp sig I V75-4 och rejäla kallblodet Lissun Eerikki tog femte raka segern i övertygande stil. Ari Moilanen lämnade inget åt slumpen och forcerade tidigt storfavoriten till spets. Pekka Luukkonen tränar den tioårige hingsten.
Aston Bar har inte förlorat sedan 2019 och tog tolfte raka segern i regi Alessandro Gocciadoro när han bekvämt avgjorde V75-5 via attack från tredje utvändigt 600 meter från mål. Segern var femåringens 16:e på 21 starter i karriären.
Sju rätt på V75 gav 21 227 kronor, sex rätt gav 121 kronor medan det blev jackpot på fem rätt. Det innebär Dubbeljackpot nästa lördag på V75 med 58 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Finlandia-Ajo på Vermo blev som väntat en fartfest och den som satte upp tempot var Milliondollarrhyme som tillsammans med Fredrik B Larsson öpp..


Finlandia-Ajo på Vermo blev som väntat en fartfest och den som satte upp tempot var Milliondollarrhyme som tillsammans med Fredrik B Larsson öppnade ruskigt snabbt när han tog sig till täten för finske startraketen Le Gros Bill.
Men den offensiva laddningen gjorde fjolårets elitloppsfyra het och Milliondollarrhyme klockades till 1.08-tempo första 500 och 1.08,5 första varvet. Utvändigt fanns en pigg Vernissage Grif.
På upploppet kom mjölksyran och täthästarna stumnade för varje steg och bakifrån spurtade konkurrenterna vasst och alla snabbast avslutade jätteskrällen Hickothepooh.
Den norske nioåringen var sist utvändigt fortfarande 400 meter från mål men över upploppet fög han lågt tillsammans med Vidar Hop och vann till slut överlägset.
Segertiden 1.09,9 - endast en tiondel över banrekordet på Vermo.
Tvåa blev Next Direction och trea Vernissage Grif. Milliondollarrhyme blev fyra.
- Jag hoppades på tufft tempo hela vägen, då vet jag att han har en väldigt bra avslutning. Nu blev det väldigt bra tempo första 1000, jag tyckte det var långt fram till de två första men en tredjeplats trodde jag fanns inom räckhåll in på upploppet. Men de stumnade och min gick riktigt fort och det blev lätt till slut. Det var första gången han gick utan skor och utan käkrem samtidigt, vi hade sparat hovarna till detta loppet, sa segerkusken Vidar Hop.
Förutom första priset på drygt 1,1 miljoner kronor fanns även en biljett till Elitloppet i potten.
Hickothepooh tränas av Trond Anderssen. ”Bullern”, som han kallas, var fyra i Elitloppet med Yarrah Boko 2012 då Yarrah Boko även vann sitt försök med Ulf Ohlsson i sulkyn.
Söndagens triumf var ett ljus i mörkret för den populära norska travtränaren som i mars gick ut med att han diagnostiserats med hudcancer som spridit sig till flera inre organ.

Dubbeljackpot väntar på V75
Finlandia-Ajo avslutade en annars ganska favoritbetonad V75.
I V75-1 överglänste enda stoet grabbarna och An-Dorra imponerade när hon ganska enkelt avgjorde över upploppet efter att ha tvingats göra grovjobbet utvändigt om ledaren Power Blaster. I segersulkyn satt Jukka Torvinen och tränar gör Reino Palomäki.
V75-2 var ett långlopp över dryga tre kilometer och segern gick till andrahandsfavoriten Marschall Match. Pekka Korpi svarade för ett avgörande drag efter halva loppet då han attackerade från sjätte utvändigt och kunde ta över ledningen dryga 1300 meter från mål. Trots lite tveksam stil höll Marschall Match undan knappt före 56-oddsaren Quick Diablo som avslutade vasst över upploppet.
Callela Lincoln avgjorde V75-3 med en rejäl långspurt sista 600 meterna tillsammans med Santtu Raitala. Heikki Korhonen tränar vinnaren som tog sjätte raka segern i år. Storfavoriten Benedetto O.P. kastade in handduken tidigt på upploppet i ledningen.
Santtu Raitala blev dubbelsegrare inom V75 och vann även med Mas Champ i V75-6. Den sexårige valacken gjorde jobbet själv utvändigt ledaren och imponerade i karriärens 20:e seger på 35 starter. Antti Ojanperä tränar vinnaren.
- Jag hade en bra känsla hela loppet. Hästen kändes jättestark i sista kurvan, sa Santtu Raitala.
En segerstaplare visade även upp sig I V75-4 och rejäla kallblodet Lissun Eerikki tog femte raka segern i övertygande stil. Ari Moilanen lämnade inget åt slumpen och forcerade tidigt storfavoriten till spets. Pekka Luukkonen tränar den tioårige hingsten.
Aston Bar har inte förlorat sedan 2019 och tog tolfte raka segern i regi Alessandro Gocciadoro när han bekvämt avgjorde V75-5 via attack från tredje utvändigt 600 meter från mål. Segern var femåringens 16:e på 21 starter i karriären.
Sju rätt på V75 gav 21 227 kronor, sex rätt gav 121 kronor medan det blev jackpot på fem rätt. Det innebär Dubbeljackpot nästa lördag på V75 med 58 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Efter V75® tre dagar i rad rundas påsken av på Rommetravet med en ordinarie omgång och multijackpot på söndagen (påskdage..


Efter V75® tre dagar i rad rundas påsken av på Rommetravet med en ordinarie omgång och multijackpot på söndagen (påskdagen).
Den sista avdelningen är gulddivisionen över 2640 meter.
Ett lopp där elitloppsdeltagaren Elian Web har läge på favoritpositionen ledningen från ett tredjespår och fjolårets tvåa i Åby Stora Pris Who’s Whos aviserar årsdebut.
Samu Sundqvist är mycket nöjd med Selmer I.H. för dagen.
Efter den imponerande insatsen utvändigt ledaren hemma på Umåker i början av mars - där det blev seger på 1.11,3 på en långtifrån sommarlik bana - började Sundqvist prata om att hästen kändes bättre än någonsin..
- Det verkar lite så. Han fortsätter utvecklas för varje lopp han gör. Vi tittar framåt och det känns som vi hittat rätt, säger Samu Sundqvist på lördagen i hästtransporten på väg ner till Dalarna.
Efter storsegern i Breeders' Crown som fyraåring var Selmer I.H. var på väg mot de verkliga höjderna. 2019 och 2020 blev hyfsad säsonger, inte mer.
I december visade Selmer I.H. sitt rätta jag igen då han spurtade till seger i gulddivisionen på Bergsåker. En seger som överraskade spelarna.
I andra starten 2021 såg hästen glimrande ut över kort distans i Grand Slam 75 på hemmabanan. På söndagen (V75-7) handlar det om 2640 meter - lite av Selmers specialdistans.
- Ja, han trivs på distansen. Allt är bra efter senaste starten, han har ätit morötter i massor som vanligt. Mika Forss är tillbaka i sulkyn och han får lägga upp det själv efter förutsättningarna. Vi fokuserar bara på Selmer och inte så mycket på motståndet. Selmer kan inte läsa och vi är övertygade om att han kommer göra en bra insats igen, säger Samu Sundqvist.
Om allt fungerar hoppas Stall Ratu att man ska kunna vara med i Guldbjörken under Umåkers V75-dag i mitten av maj.
- Vi anländer till Romme lördag kväll och är inte oroliga för övernattning. Selmer I.H. både äter och dricker bra vid resor och är en lugn individ. Han tävlar med skor runt om, öppet huvudlag och samma vagn som vanligt. Den enda ändring från senast är att det blir sommarskor nu och att Mika Forss är tillbaka i sulkyn.

Mika Forss kuskar igen
Finske toppkusken Mika Forss vann Breeders' Crown-finalen 2018 med Selmer I.H. och har inte kört hästen på över ett år nu.
- Det är en otroligt fin häst det här och det verkar som att han är tillbaka där han ska vara. Fyraåringssäsongen var så fin. Lite synd att behövde tid efteråt då men nu kan han vara tillbaka. Det är svårt motstånd och läge men han kan vinna loppet om det stämmer, säger Mika Forss.
Du kör tre hästar på Romme V75, utöver Selmer I.H. även 10 Power Blaster (V75-1) och 3 Joseph Boko (V75-6). Bästa chansen?
- Det är fina hästar allihopa men både Joseph och Selmer möter tufft motstånd och det är mycket som ska stämma. Power Blaster tror jag har bäst chans. Han är fint i ordning och klarar dödens. Det är tufft att vinna från ett bakspår men jag hoppas att de köra fort och att vi kan komma till slut, slutar Mika Forss.

Fotnot: Första V75-start på söndagen är ordinarie ”V75-tid” klockan 16.20.

Mikael Wikner, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Demon Ima blir en flitigt anlitad V75-spik när årets första finaler i Svenska Travligan, STL, avgörs på huvudstadsbanan. Och inte und..


Demon Ima blir en flitigt anlitad V75-spik när årets första finaler i Svenska Travligan, STL, avgörs på huvudstadsbanan. Och inte undra på det. Hästen har imponerat och ståtar med fyra raka segrar. Men det saknas inte motstånd och den kanske värsta utmanaren är Power Blaster (V75-2). Även han har imponerat och kommer närmast från överlägsen seger från ledningen.
- Han var precis så bra som vi hade förväntat oss senast. Han har tränat jättefint i ett par månader och det är roligt att han får utdelning på banan nu, säger Mika Forss om den Roni Paldan-tränade fyraåringen.
Precis som senast startar ekipaget från spår fem bakom bilen men någon taktik avslöjar inte Mika Forss.
- Det är svårt att säga hur det blir kört men jag tror mycket på hästen och han kan öppna skapligt. Jag vet inte om han kan vara med i spetsstriden men hästen känns fin och jag tror att han klarar alla positioner, till och med utvändigt om ledaren.

Jättekapabel men strulig
I loppet därpå svingar sig Mika Forss upp bakom ännu ett segerbud i form av Tomas Malmqvists M.T.Oscar (V75-3). Han såg ut att gå mot seger när han senast galopperade 200 meter från mål med Ken Ecce i sulkyn. Gången innan spurtade han till seger för Mika Forss.
- M.T.Oscar är jättekapabel. Det är några frågetecken med honom varje gång men om han sköter sig kan han absolut vinna.

Uppåtgående formkurva
Hårdingen Religious (V75-5), tränad av Nina Pettersson-Perklén, tycks också ha hittat formen. Senast höll hästen starkt som trea efter ett tungt lopp utvändigt om ledaren. Men han kan ännu bättre enligt sin kusk.
- Inför senast tänkte vi att han behöver några lopp för att hitta formen men han gick helt okej. Prestationen var inte den bästa han kan göra men nu har han två starter i kroppen och det är spännande. Han är inte helt borta.
Den enda i sin V75-kvartett som Mika Forss inte tillmäter någon direkt segerchans är Religious stallkamrat Target Kronos (V75-6), trots att även han har formen i zenit.
- Han var fin senast och känslan var att han hade utmanat Disco Volante med tidigare lucka. Men nu är startspåret för dåligt. Vi hoppas på en fin resa och pengar.
Hetaste chansen?
- Om M.T.Oscar sköter sig är han bästa chansen men jag tror mycket på Power Blaster också.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-3 Mika Forss 2140/5 B 1 15.0 43
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-5 Mika Forss 2140/3 C 4 15.3 96
2020-12-06 2020-12-06 Romme-5 Mika Forss 2140/2 C 4 15.3 161
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-1 Mika Forss 2140/2 C 0 g 116
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-9 Mika Forss 2140/11 D 7 14.2 913
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-8 Mika Forss 2140/3 D 0 16.6 308
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-11 Mika Forss 2640/12 D str
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-6 Mika Forss 2140/10 D 0 g 335
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-4 Mika Forss 2640/2 C 1 17.0 32
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Mika Forss 2160/14 D 3 15.9 108
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-6 Mika Forss 2140/11 D 4 12.0 118
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-6 Mika Forss 2120/1 C 2 12.5 70
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-9 Mika Forss 1640/9 C 3 11.7 87
2021-04-04 2021-04-04 Romme-5 Mika Forss 2140/10 B 2 14.5 72
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-4 Mika Forss 2140/1 B 2 12.8 40
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-6 Mika Forss 2140/10 A 6 16.0 38
2021-02-27 2021-02-27 Romme-5 Mika Forss 2140/12 B 5 14.4 73
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-6 Mika Forss 2140/5 B 2 14.6 45
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-9 Mika Forss 2140/6 D 1 13.7 51
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Andreas Lövdal 2140/1 B 0 g 21
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-3 Per Lennartsson 2140/7 D 3 15.0 128
2022-12-09 2022-12-09 Solvalla-2 Mika Forss 2640/9 D 4 14.7 592
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-4 Mika Forss 1640/11 D 7 12.9 265
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 2160/13 D 0 g 225
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 2140/10 C 5 15.9 353
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-4 Mika Forss 2100/6 B 0 14.8 362
2022-10-04 2022-10-04 Eskilstuna-3 Mika Forss 2140/1 B 3 14.0 95
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-7 Mika Forss 2100/5 B 0 88
2022-06-29 2022-06-29 Vermo-4 Ari Moilanen 1620/7 B 1 22
2022-06-15 2022-06-15 Vermo-3 Kaisa Mikkola 1620/1 C 0 35
2022-03-30 2022-03-30 Vermo-4 Antti Veteläinen 2120/1 B 0 26
2023-09-30 2023-09-30 Finland-6 Ari Moilanen 1600/9 C 0 475
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-4 Per Lennartsson 1640/10 C 0 13.2 342
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-5 Ludwig Wickman 2140/10 B 2 13.6 33
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-4 Ulf Ohlsson 3160/7 C 0 16.3 177
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/7 C 5 14.2 773
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-5 Andreas Lövdal 2140/1 C 5 14.1 542
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-10 Ulf Ohlsson 2160/10 B 0 109
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 2140/11 D 0 14.7 848
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-11 Ulf Ohlsson 2140/10 C 3 14.5 274
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-4 Ulf Ohlsson 2680/10 C 1 15.6 58
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Mauri Jaara 2660/5 D 0 21.8g 777
2024-01-30 2024-01-30 Skellefteå-1 Krister Söderholm 2140/6 C str
2024-01-14 2024-01-14 Boden-9 Kari Alapekkala 2160/8 C 0 g 318ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se