Power travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Power travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Power har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Power har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Power


Upplägget kring Bergsåkers största lopp har gjorts om i år och utgör nu kulmen på det rekordlånga sommarmeetinget fö..


Upplägget kring Bergsåkers största lopp har gjorts om i år och utgör nu kulmen på det rekordlånga sommarmeetinget för gulddivisionen.
Margareta Wallenius-Klebergs Pokal på Solvalla på onsdagskvällen är det sista av totalt 22 lopp som varit kvalificerande.
I toppen på listan syns Stefan Melanders Click Bait som varit med i sex av dessa och samlat ihop 121 poäng, följd av Sabine Kagebrants Hell Bent For Am som skrapat ihop 75 poäng på fyra försök.
Där bakom dominerar Daniel Redén vars trio Admiral As, Hail Mary och Missle Hill också är klara för loppet om tränaren så önskar.
Bergsåker har ytterligare ett wildcard till sitt förfogande, medan övriga sju platser tas från listan nedan.
Sundsvall Open Trot körs över 2 140 meter autostart med ett förstapris på en miljon kronor.

Ställning STL Gulddivisionen meeting 5
Häst poäng (antal starter)

1. Click Bait 121 (6)
2. Hell Bent For Am 75 (4)
3. Admiral As 63 (3)
4. Hail Mary 60 (2)
5. Missle Hill 46 (3)
6. Dats So Cool 45 (5)
7. Dexter Chatho 44 (2)
8. Phoenix Photo 43 (4)
9. Charmant de Zack 39 (3)
10. Esprit Sisu 35 (2)
11. Axel Ruda 33 (2)
12. Zeudi Amg 33 (2)
13. Aetos Kronos 32 (3)
14. Kentucky River 31 (2)
15. San Moteur 30 (1)
16. Francesco Zet 30 (1)
17. Racing Brodda 30 (1)
18. Ferrari Sisu 30 (2)
19. Power 27 (4)
20. Gooner 26 (4)
21. Bengurion Jet 24 (2)
22. Just Beleive 24 (2)
23. Holy Water 24 (3)
24. Unico Broline 22 (3)
25. Global Badman 20 (2)

Kanal 75


Admiral As svarade för en minst sagt svettig insats när han tog hem det anrika storloppet. Snacka om att bästa hästen vann över den mas..


Admiral As svarade för en minst sagt svettig insats när han tog hem det anrika storloppet. Snacka om att bästa hästen vann över den mastiga distansen, 3140 meter. Han hade det sämsta utgångsläge med spår åtta bakom bilen och fick en dryg inledning med tredjespår genom första kurvan. Samtidigt hade Power öppnat snabbt till ledningen och Robert Bergh hade inga planer på att släppa ifrån sig taktpinnen när Örjan Kihlström kom fram utvändigt med Admiral As. Därmed var loppet ganska så låst och tätduon fick anföra i ett moderat tempo över den respektingivande distansen. Power ledde fortfarande när upploppet nalkades men då plockade Admiral As fram en växel till och kopplade greppet. Han tog ner Power på ren råstyrka och kunde sedan hålla undan före en sylvasst spurtande Bengurion Jet, som flög fram via open stretch den sista biten. Segertiden blev 1.12,5/3140a och förstapriset var 1,5 miljon kronor.
– Men helvet vilket lopp han gjorde! Kul, kul, kul, utbrast Daniel Redén när han intervjuades precis efter målgång.
– Örjan är Örjan och dom körde sakta där framme och bjöd inte in dom där bak. Vi har sett många gånger att !Admiralen” kan gå i dödens och i sista sväng såg han lite full i fan ut med slickade öron. Jag tänkte att ska det verkligen kunna gå men han har en ruggig inställning. Han trivs bra hos oss och har verkligen levererat, fortsatte Redén som fick in Admiral As i träning i april tidigare i år. Det här var fjärde starten i den nya regi och andra raka segern.
– Han har verkligen levrat och bara blivit bättre och bättre. Han har blivit starkare och fått trampa mycket sand och lera hemma i träningen. Jag har haft några hästar åt Lennart (Ågren) och han ville prova något nytt. Ibland är det inte fel att prova något nytt om man kör fast.
– Hästen är lite speciell, det har jag känt hemma och han kan reagera genom att kasta sig i galopp när det blir tajta situationer. Jag har provocerat honom genom att låta honom springa med slaka tömmar i sanden för att han ska bli lite mer trygg i sig själv. Men de tär en jäkla kille som har en jäkla talang, sa Daniel Redén.

”Det löste sig inte – men han vann ändå”
Även segerkusken Örjan Kihlström var förstås full av beundran över Admiral As.
– Han visade senast att han var i riktigt bra form, men sedan hade vi ett dåligt läge så det var lite blandade känslor innan, sa Örjan Kihlström.
– Det skulle helst lösa sig och nu gjorde det inte det, men hästen var bra nog att vinna ändå. Tempot var lågt vilket var positivt för oss. Det var en tuff inledning men sedan var det ett jämnt och lugnt tempo. Han gjorde allt jobb själv och lyckades ändå vinna, fortsatte Kihlström.

Goop och Working Class Hero obesegrade ihop
Björn Goop vet inte hur det känns att förlora med Working Class Hero. Han körde den Jörgen Westholm-tränade hästen för femte gången – och de tog femte segern tillsammans. Working Class Hero var andrahandsfavorit i den inledande avdelningen, tillika finalen i Klass ett. Theycallmesixten öppnade sylvasst från bricka åtta bakom bilen och susade till ledningen. Working Class Hero inledde som tredjehäst men ut ur första kurvan gjorde Goop slag i saken och körde till ledningen efter ett halvvarv som öppnades efter 1.08,8. Han fick sedan dämpa tempot till 1.12 och hade favoriten Hankypanky Pinkman på utsidan. När det var sexhundra meter kvar kastade Magnus A Djuse loss Kapten Brodde som kom med en kraftfull attack och tog sig fram utvändigt om Working Class Hero i utgången av sista sväng. Men han förmådde aldrig koppla något grepp på ledaren som stack ifrån till en imponerande seger. Vinnartiden blev strålande 1.11,6/2140a. Kapten Brodde fullföljde mycket starkt till andraplatsen.
– Han har ett stort steg och framförallt har han orken att orka med ett stort steg. Hästen har ett jäkla driv och en ruggig fysik och en fantastisk inställning. Det var ungefär ett sånt här scenario som jag hade hoppats på att det skulle bli. Kapten Brodde kom väldigt fort men min häst kändes väldigt fin och var mycket bra, sa Björn Goop.
Favoriten Hankypanky Pinkman blev trea utan att ha sin bästa dag enligt Örjan Kihlström.
– Han var bra men fick det tyngsta loppet av alla. Samtidigt var han inte riktigt så bra som när han har varit som bäst, sa Örjan Kihlström.

Från vinnarhålet till ledningen - och seger
Den andra avdelningen på V75 blev händelserikt i slutskedet. Helt plötsligt galopperade ledande Comes With Age i sista sväng. I rygg på ledaren satt Mellby Joker och på utsidan fanns Karat River. Den sistnämnda hade Johan Untersteiner sänt fram i ”dödens” inför slutrunvan. Magnus Jakobsson lät Comes With Age galoppera undan och ut ur fältet, och därmed satt Mellby Joker hux flux i ledningen i utgången av slutkurvan. Det blev en duell upploppet ner mellan Karat River och Mellby Joker, men den sistnämnda höll undan knappt men säkert. Örjan Kihlström körde åt Daniel Wäjersten som tränar hästen, och segertiden i den här finalen av Silverdivisionen blev 1.11,4/2140a.
– Hästen kändes fin hela vägen. Det stod och vägde upploppet ner men han höll farten bra. Det var ovisst men 50 kvar kändes det som att han skulle greja det, sa Örjan Kihlström.

Raketspurt av Monastery Boko – Danger Bi urtapper
I fyraåringsloppet Ragnar Thorngrens Minne, tillika V75-3, skrällvann Björn Goop tillsammans med Monastery Boko. Han satt sist i fältet i femte par utvändigt samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten. S.I.P kunde överta ledningen från en hetsig Make It Schermer, där den sistnämnda var väldigt hetsig i täten. Storfavoriten Danger Bi hängde hela det första varvet i tredjespår innan han kom fram utvändigt om ledaren varvet kvar. Danger Bi kopplade greppet inne på upploppet och såg ut att gå mot seger, men då kom Monastery Boko stormande långt ut i banan. Han var ute i vida spår genom slutsvängen och hade långt fram, men spurtade otroligt vasst och nådde fram till segern precis på mållinjen. Segermarginalen blev en nos och båda hästarna noterade tiden 1.11,7/2140a. Monastery Boko tränas av Paul Hagoort i Holland.
– Danger Bi gjorde ett helt fantastiskt lopp. Min häst gjorde en rejäl avslutning men han var heroisk, sa Björn Goop och fortsatte.
– Vi hade såklart en stor fördel av de körde så fort där framme, men han gjorde ett jättebra lopp. Han kändes så jäkla fin när vi gick ut på slutvarvet men samtidigt tyckte jag att han fick så dåliga ryggar och var långt utanför doseringen i sista sväng. Men han gjorde en rejäl avslutning.

Keep Gamble imponerade – ”Är häftig att köra”
Keep Gamble imponerade stort när han vann finalen i Klass två för Magnus A Djuse. Han öppnade snabbt till ledningen och inledde i 1.09-tempo och varvade på 1.12,2. Över upploppet ryckte han undan till en mycket lätt seger och såg otroligt läcker ut vid målgången. Segertiden för den Timo Nurmos-tränade hästen blev strålande 1.11,6/2140a och intrycket var femstjärnigt. Det här var den fyraårige valackens femte seger i åttonde starten, och det var en imponera segerkusk efter loppet.
– Det var en trevlig åktur och han var riktigt fin, precis som han var i Örebro. Han är mer stark än snabb och häftig att köra. Han öppnade bra och det var lite förvånande att vi skulle sitta i ledningen efter fyrahundra meter. Att vinna på1.11,6 i den här klassen är fantastiskt, sa Magnus A Djuse.

Smällkaramell när 1-procentare vann
Det blev en riktig smällkaramell i den femte avdelningen, tillika Bronsdivisionens final, när Dominic Webb storskrällde för Dante Kolgjini. Han fick en fin löpning i rygg på den ledande favoriten Global Dash. När upploppet kom så vred Dante ner sin häst på open stretch, och Dominic Webb spurtade mycket vasst och kort före mål var smällen ett faktum. Hästen, som tränas av broder Adrian Kolgjini och ägs av pappa Lutfi, var spelad till blott en procent på V75. Men helt förvånad var inte segerkusken.
– Om man kollar på vad han har haft för spår så var det här första gången på två år som han hade framspår. Jag varnade lite för honom som en topp tre-placering. Jag hade ställt in mig på att försöka få rygg på tvåan (Global Dash) och han kändes fin hela vägen. Jag hade så mycket att åka med i sista sväng och bara väntade på att få vrida ut honom, sa Dante Kolgjini.

Gocciadoro fick stryka favoriten – då vann stallkamraten
Alessandro Gocciadoro fick stryka favoriten Destiny Effe på grund av feber i Diamantstoet, V75-6. Han fick därmed stå vid sidan och kunde se sin andra häst Celiaz vinna för Mika Forss. Efter en vid förstasväng körde Mika Forss offensivt och forcerade Celiaz till ledningen. Hon blev sedan tufft utmanad genom sista sväng och såg ett tag ut att schabbla lite med travet men styrka fanns det så att det räckte och blev över. Väl inne på upploppet så var det ingen som kunde gå i närkamp med Celiaz som gled ifrån enkelt på tiden 1.12,1/2140a.
– Det är roligt att köra hästar som är i ordning och kan springa hela vägen till mål. Björn kom i full fart 500 kvar men hon svarade fint och vann mycket enkelt. Det var en riktigt snabb avslutning och hon hade lite krafter kvar, berömde Mika Forss.
Sju rätt på V75 gav 1 343 963 kronor. Sex rätt gav 6278 kronor och fem rätt betalade 226 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Gemensamt för framgångsrika tränaren Ron Burke och kusken Yannick Gingras är att de ännu saknar en seger i Hambletonian.Näs..


 Gemensamt för framgångsrika tränaren Ron Burke och kusken Yannick Gingras är att de ännu saknar en seger i Hambletonian.
Nästa lördag har de ett gyllene tillfälle. När uttagningarna till världens största treåringslopp kördes på Meadowlands i New Jersey natten till söndag svensk tid, bärgade Burke och Gingras båda segrarna.
Point of Perfect överraskade i den första uttagningen.
Gingras körde tidigt till ledningen och fick Marcus Melanders favorit Oh Well utvändigt om sig så fort tempot bedarrade. Men Tim Tetrick, bakom Oh Well, fick aldrig rätsida på ledaren som höll undan på 1.09,2 över 1609 auto i en tät slutstrid. Oh Well således tvåa medan stallkamraten Kilmister misslyckades med att avancera till final. För Åke Svanstedts hopp Kierkegaard K., som var andrahandsspelad i loppet, slutade äventyret med en olycklig galopp in i den första kurvan.

Galopp för Kihlström och Air Power
I den andra uttagningen bar Air Power favoritskapet.
Örjan Kihlström stod för styrningen av Marcus Melanders treåring. Ekipaget inledde en bit ned i kön, men på frammarsch ur sista kurvan snubblade Air Power till med en galopp som följd och fick därmed sina finalchanser spolierade.
I stället kunde Celebrity Bambino enkelt sticka undan från ledningen till seger på 1.08,9 över engelska milen med autostart. Här slutade Nancy Takter-tränade Tactical Approach trea efter en fin avslutning medan Åke Svanstedt knep sista finalbiljetten med Up Your Deo.
Två uttagningar till Hambletonian Oaks för treåriga ston avgjordes också på Meadowlands.
Marcus Melander fick tre hästar till final genom Secret Volo, Kayleigh och Heaven Hanover. Åke Svanstedt kvalificerade för finalen med Bond som var favorit i loppet men tröttnade efter att ha anfört i högt tempo och fick nöja sig med femtepriset. Segern i uttagningen till skrällen Heart on Fire tränad av Tony Alanga. Det andra försöket gick till Walner Peyton från Chris Ryders stall.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander mönstrar Oh Well, Kilmister, Crown och Air Power i Hambletonian-försöken och nu är det klart vilka kuskar som kör kvart..


Marcus Melander mönstrar Oh Well, Kilmister, Crown och Air Power i Hambletonian-försöken och nu är det klart vilka kuskar som kör kvartetten.
Tim Tetrick kör favoriten Oh Well medan Brian Sears kör Kilmister i det första försöket.
Brian Sears kör även Crown i det andra försöket där det nu även är klart att Örjan Kihlström får chansen bakom Air Power.
Air Power som är rankad tvåa i kullen bakom stallkamraten Oh Well i Ken Warkentins ranking Road to the Hambletonian.
- Det är egentligen otroligt att en svensk kusk får chansen på hästen som är rankad tvåa på förhand, säger Örjan Kihlström till Travronden.
Det blir femte gången Örjan Kihlström kör Hambletonian och i fjol blev han tvåa i försöket och trea i finalen bakom Marcus Melander-tränade Temporal Hanover.
Att Örjan Kihlström väljer USA och Meadowlands innebär att det blir kuskändringar i tio lopp på Hagmyren på lördag där bland annat V75 avgörs.

Ken Warkentins ranking Road to the Hambletonian:
1) Oh Well (Marcus Melander)
2) Air Power (Marcus Melander)
3) Kierkegaard K (Åke Svanstedt)
4) Up Your Deo (Åke Svanstedt)
5) Winner’s Bet (Domenico Cecere)
6) Kilmister (Marcus Melander)
7) Southwind Coors (Matthew Bax)
8) Tactital Approach (Nancy Takter)
9) Gaines Hanover (Claude Cadieux)
10) Celebrity Bambino (Ron Burke)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Marcus Melander och Åke Svanstedt dominerar försöken till Hambletonian och Hambletonian Oaks med totalt sju respektive sex hästar till star..


Marcus Melander och Åke Svanstedt dominerar försöken till Hambletonian och Hambletonian Oaks med totalt sju respektive sex hästar till start.
Nancy Takter, Jenny Melander och Anette Lorentzon har också hästar med i försöken som avgörs på Meadowlands på lördag. Totalt är 17 av 36 hästar i kvalen tränade av svenskar.
Marcus Melander mönstrar kvartetten Oh Well, Kilmister, Crown och Air Power i Hambletonian-försöken och Heaven Hanover, Secret Volo och Kayleigh S i Oaks-försöken.
Åke Svanstedt hoppas på duon Kierkegaard K och Up Your Deo i ”Hambot” samt kvartetten Gigi Hanover, Wild Jiggy S, Bond och Pure Hope S i Oaks.
De fem främsta i respektive försök går till finalerna som avgörs lördagen 5 augusti.

Startlistor
Hambletonian försök 1
1 609 meter autostart
1. Osceola (Gregg Mcnair)
2. Oh Well (Marcus Melander)
3. Ghostly Casper (Benoit Baillargeon)
4. Djimon (Mark Steacy)
5. Kierkegaard K (Åke Svanstedt)
6. Point of Perfect (Ron Burke)
7. Little Expensive (Julie Miller)
8. Southwind Coors (Matthew Bax)
9. Gaines Hanover (Claude Cadieux)
10. Kilmister (Marcus Melander)

Hambletonian försök 2
1 609 meter autostart
1. Tuscan Prince (Luc Blais)
2. Crown (Marcus Melander)
3. Up Your Deo (Åke Svanstedt)
4. French Wine (Julie Miller)
5. Celebrity Bambino (Ron Burke)
6. Air Power (Marcus Melander)
7. One Hundred Poof (Jenny Melander)
8. Tactital Approach (Nancy Takter)
9. Excalibur Bi (Tomas Cancelliere)
10. Winner’s Bet (Domenico Cecere)

Hambletonian Oaks försök 1
1 609 meter autostart
1. Gigi Hanover (Åke Svanstedt)
2. Heaven Hanover (Marcus Melander)
3. Instagram Model (Annie Stoebe)
4. Mambacita (Tony Alagna)
5. Railee Something (Ron Burke)
6. Walner Payton (Chris Ryder)
7. Wild Jiggy S (Åke Svanstedt)
8. Warrawee Yes (Mark Steacy)

Hambletonian Oaks försök 2
1 609 meter autostart
1. Bond (Åke Svanstedt)
2. Pure Hope S (Åke Svanstedt)
3. Quick Stop (Anette Lorentzon)
4. Bella Macchiato (Nancy Takter)
5. Heart On Fire (Tony Alagna)
6. Secret Volo (Marcus Melander)
7. Kayleigh S (Marcus Melander)
8. Righteous Resolve (Matthew Bax)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 För fjärde året i följd kunde Örjan Kihlström kliva in i vinnarcirkeln efter Hugo Åbergs Memorial.För tredje g&a..


 För fjärde året i följd kunde Örjan Kihlström kliva in i vinnarcirkeln efter Hugo Åbergs Memorial.
För tredje gången med en häst från Daniel Redéns stall. Årets vinnare Hail Mary visade att han tillhör de allra bästa i världen. Efter tuffa lopp i Elitloppet, har sjuåringen lyft sig ännu ett snäpp. Tisdagskvällens insats på Jägersro var förstklassigm.
I vanlig ordning innebar Hugo Åbergs en fartfest. Ultion Face tog emot Önas Prince i överljudsfart den första biten, höll upp från innerspåret och klockade första halvvarvet efter 07,7. Men i fred fick inte ledaren sitta. Örjan Kihlström sände direkt fram Hail Mary för att syna utvändigt om ledaren och där skulle han bli kvar. Tempot hölls fortsatt stenhårt och medan ledaren började hissa nödflagg tänjde i stället Hail Mary på stegen.
Övertaget utökades in över upploppet och segern togs i ohotad stil.

Kihlström: Det var den vanliga Hail Mary igen
– Fan vad kul! Vilket lopp han gör, igen. Han behövde en riktig urblåsare. Det var ju nästan knock out för honom i Elitloppet, men han skakade bara av sig det…Någonstans blev det ändå rätt i Elitloppet, nu har vi hittat en växel till på honom, sa Daniel Redén efter sin senaste storloppsseger och fortsatte:
– Han har ju visat hela karriären att det är en undantagshäst. Han vann ju derbyt här nere, sedan kom han till mig och har fortsatt att visa att han är en otrolig häst. Han är en king.
Hail Mary noterade segertiden 1.09,5 över 1609 meter autostart.
Förstapriset, en tusenlapp per meter, närmare bestämt 1 609 ooo kronor. Efter Elitloppet vann hästen Jämtlands Stora Pris för att senast vara tvåa i S:t Michel-Ajo. Nu blev det alltså guld igen.
– Jag körde väl som en kratta senast i Finland, men samtidigt var han så loj i det loppet, han var trött helt enkelt. Men i dag kändes det redan i provstarten att det var den vanliga Hail Mary igen. Det är en underbar individ, när det är lopp så vet han exakt vad han ska göra, sa Örjan Kihlström.
Silvret gick till evigt unge Vivid Wise As.
Italienaren lång länge sist i fältet men avslutande vindsnabbt ute i vida spår för att nypa andraplatsen före finländske Hierro Boko, just hästen som senast besegrade Hail Mary. Skrällen Howdy Partner knep fjärdeplatsen efter en invändig resa, före Power som var hästen som ledde anfallet i tredjespår.

Supertalangen Ester – fortfarande obesegrad
Ester Degli Dei. Lägg det namnet nära på minnet.
Nu fick den svenska publiken också bevittna stoet som, även efter den här kvällen, är obesegrad. Hennes femte raka kom i den andra finalen av Breeders Course.
Vinnaren var inblandad i en ordentlig startrusning där hon inte kunde ta sig förbi Noah Boko, men då kontrahenten galopperade med varvet kvar, kunde Ester Degli Dei plötsligt finna sig i ledningen. Eros Jet uppvaktade enträget på utsidan, men ledarinnan vägrade släppa någon förbi sig. En toppinsats av treåringen som klockades till 1.11,7 över 1640 meter med bilstart. Förstapriset var 800 000 kronor.
– Hon är jättesnabb, en supertalang. Man har varit lite stressad i dag, för en sådan här häst förtjänar att vinna ett sådant här lopp, för hon är så bra. Men nu är jag glad, det är ett stort lopp att vinna. Hon blev förstås hjälpt av att ledaren galopperade, sedan fick hon hämta andan en liten bit och då räckte det hela vägen, sa tränaren Paul Hagoort.

Millmighty och Paw bjöd på show i stayerloppet
Kvällens kanske allra gladaste på Jägersro var Paw Mahony.
I stayerslaget Malmö Stads Pris visade han upp sin hjälte Millmighty i alldeles bländande skick. Ett lopp över 3140 meter – men bara en häst på banan. Millmighty tog ledningen, ökade, ökade lite till och bara länsade undan. Redan hundra meter kvar kunde Årjängstränaren påbörja segerfirandet.
– Det känns overkligt. Helt sjukt…vilken jäkla häst. Jag är så otroligt stolt, vi har lagt ned så mycket jobb på honom och slitit för att få honom tillbaka. Det är min största seger penningmässigt men också känslomässigt. Den här hästen, han reser sig och kommer tillbaka för att gå på knock, sa en tagen Paw Mahony.
Mick N. Boko är säkert en häst som kommer låta höra talas om sig framöver.
Fyraåringen som tränas av Jeroen Engwerda dröjde länge innan attacken sattes in i Prix la Capelle men när den pampiga travaren väl fick upp farten gick det rysligt fort. Jaap van Rijn i sulkyn, måttade in segern strax före mållinjen.
– En väldigt fin häst, även om han ser lite lustig ut i värmningen, väldigt stark. Jag följde i ryggar och han avslutade starkt. Han måste nog bli lite snabbare från start men när han väl hittar de växlarna så kan han bli riktigt bra, sa van Rijn.
Mer framgångar skulle strax följa för team Engwerda och van Rijn.
De tog nämligen även hem Bronsdivisionens försök. Segervapnet var den barfotatravande Carloforte Font som precis i målskjutsen fångade in en tapper Smile Silvio.
Halva fältet galopperade bort sig redan före första kurvan i Diamantstoet.
Stod på benen gjorde dock Collier I.T som blixtrade till täten för Calle Jepson och sedan fick dämpa tempot. Lady Beluga försökte utmana men den anförande italienskan från Gennaro Casillos stall, avslutade lika kvickt som hon inledde – och vann lätt.
Prix Argentan avverkades i fasligt tempo.
Något som passade Miss Lynx perfekt där stoet satt i kön och kunde spara krafterna till finishen. Trots att Miss Lynx var streckad på enbart en procent på V75® avgjorde hon enkelt till slut för ett ordentligt rens i kuponghögen. Micha Brouwer körde, Danny Brouwer tränar.
Prix Cagnes-sur-Mer, sprinterloppet för fyraåringarna kördes innan V75®.
Här visade Alessandro Gocciadoro upp spännande Denver Gio som bara stack undan över upploppet efter att ha fått bestämma i ledningen. Hästens sjätte seger i åttonde årsstarten.
16,67 system lyckades med konststycket att finna sju rätt. Det belönades med 506 648 kronor.
För sex rätt var förtjänsten 775 kronor och för fem rätt 57 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-7 Robert Bergh 2140/3 A 0 13.2 26
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-2 Robert Bergh 2140/2 A 1 12.3 12
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-11 Robert Bergh 2640/3 A 1 13.0 45
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-2 Robert Bergh 2640/1 A 1 14.0 12
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-10 Robert Bergh 2640/1 C 1 13.3 17
2019-08-10 2019-08-10 Åby-12 Robert Bergh 2140/1 B 1 13.1 21
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Robert Bergh 2140/3 A 2 12.3 17
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-6 Robert Bergh 2140/7 B 1 12.8 17
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-9 Robert Bergh 2140/2 A 5 13.0 28
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-2 Björn Goop 2140/8 C 1 12.9 90
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-5 Robert Bergh 2140/4 C 5 15.0 101
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Robert Bergh 2140/1 C 2 15.4 31
2019-03-27 2019-03-27 Åby-2 Stefan Söderkvist 2140/4 C 1 17.6 20
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-2 Robert Bergh 2140/9 B 1 18.7 20
2019-02-27 2019-02-27 Åby-3 Robert Bergh 2140/3 D 2 18.6 26
2020-12-27 2020-12-27 Vincennes-4 R Bergh 2100/6 A 0 135
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-8 Robert Bergh 2140/2 A 3 12.0 62
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-11 Örjan Kihlström 2140/2 A 5 11.7 56
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-3 Robert Bergh 2140/10 A 1 12.0 21
2020-10-16 2020-10-16 Vincennes-4 R Bergh 2100/1 A 1 210
2020-10-07 2020-10-07 Åby-9 Robert Bergh 3180/13 A 1 13.8 23
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-7 Robert Bergh 2140/1 B 2 11.9 92
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-11 Per Lennartsson 2640/5 B 0 13.4 53
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-9 Per Lennartsson 2640/1 A 1 13.4 14
2020-08-08 2020-08-08 Åby-7 Robert Bergh 2140/5 C 2 11.0 41
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-7 Robert Bergh 2140/11 B 5 13.0 35
2020-05-09 2020-05-09 Åby-11 Robert Bergh 2140/4 B 4 11.7 48
2020-04-24 2020-04-24 Åby-5 Robert Bergh 2140/10 B 2 12.7 16
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-5 Robert Bergh 2640/2 B 2 15.8 20
2021-12-26 2021-12-26 Vincennes-7 R Bergh 2700/12 D 0 216
2021-12-04 2021-12-04 Vincennes-6 R Bergh 2850/11 D 0 155
2021-11-16 2021-11-16 Axevalla-5 Robert Bergh 2180/7 B 2 13.8 13
2021-01-31 2021-01-31 Vincennes-6 R Bergh 2700/11 D 0 180
2021-01-16 2021-01-16 Vincennes-5 R Bergh 2850/10 C 1 165
2022-02-13 2022-02-13 Vincennes-4 E Raffin 2100/11 D 0 403
2022-01-30 2022-01-30 Vincennes-7 R Bergh 2700/8 D 0 312
2022-01-16 2022-01-16 Vincennes-4 R Bergh 2850/11 D 0 390
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-12 Robert Bergh 2700/13 C 6 13.5 88
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2640/9 B 4 12.7 60
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-7 Robert Bergh 2140/6 D 0 11.6 97
2023-09-30 2023-09-30 Åby-11 Robert Bergh 2640/2 C 1 11.6 51
2023-09-10 2023-09-10 Bjerke-10 Robert Bergh 2100/7 B 2 12.0 20
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-11 Robert Bergh 2140/9 C 4 11.6 243
2023-08-12 2023-08-12 Åby-11 Robert Bergh 3140/4 C 3 12.5 58
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 1609/3 B 5 9.9 196
2023-07-09 2023-07-09 Jarlsberg-11 Robert Bergh 2100/2 C 2 10.5 113
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-11 Robert Bergh 3200/15 B 1 14.7 16
2023-06-17 2023-06-17 Boden-13 Robert Bergh 2140/4 C 5 11.4 198
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-10 Robert Bergh 2140/10 C 4 10.9 116
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-12 Robert Bergh 3180/12 B 4 12.2 129
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-7 Robert Bergh 2140/7 B 2 11.9 117
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-6 Robert Bergh 2140/9 B 3 13.1 44
2024-02-25 2024-02-25 Vincennes-3 R Bergh 4150/13 C 0 13.4 450
2024-02-11 2024-02-11 Vincennes-3 R Bergh 2100/8 D 7 9.9 1346
2024-01-20 2024-01-20 Vincennes-4 D Locqueneux 2875/15 B 7 12.7 367ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se