Pinto Bob travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Pinto Bob travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Pinto Bob har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Pinto Bob har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Pinto Bob


Travfesten fortsatte på Halmstadtravet och efter torsdagens Sprintermästare var det dags för V75® under lördagen. Hemmprofilen Cyber La..


Travfesten fortsatte på Halmstadtravet och efter torsdagens Sprintermästare var det dags för V75® under lördagen. Hemmprofilen Cyber Lane var omgångens största favorit i Gulddivisionen – och han infriade favoritskapet med råge. Stjärnhästen öppnade snabbt från innerspåret och hade inga problem att planenligt hålla upp ledningen. Han inledde första 500 metrarna efter 1.09,4 och sedan sände Robert Bergh fram Pinto Bob fram utvändigt om ledaren efter ett varv som travades efter snabba 1.11,1. Kort senare kom även Short In Cash farande i spåren och landade utvändigt om Cyber Lane inför slutrundan. Det var alltså körning i omgångar och in i slutkurvan såg Cyber Lane lite småseg ut och utvändige Short In Cash såg ut att vara den starkare och hade ett övertag. Men man kan aldrig räkna ut Cyber Lane innan det norska huvudlaget har dragits ner. När Johan dragit ner skygglapparna tog Cyber Lane i för fullt igen och försvarade sig storstilad över upploppet till seger. Short In Cash förmådde aldrig koppla greppet och den bejublade hemmasegern var ett faktum. Segertiden blev 1.11,5/2140a och förstapriset var 150 000 kronor.
– Han är så lat och flegmatisk så varje gång det kommer någon måste man begära lite. Det är lite så att han somnar in och när det blev 1.11 efter ett varv var jag lite orolig. Då hade jag torskfrossa. Speciellt efter regnet som kommit och jag hade hellre kört 1.13,5 första varvet för att känna mig mer säker, sa Johan Untersteiner.

”Vill vara med i Hugo Åbergs”
– Jag hade tomma tömmar 600 kvar men jag hade ändå lite feeling för jag vet att jag har en pollett kvar när jag drar ner det norska huvudlaget. Det är precis som att han vet att när man drar ner det norska huvudlaget så är det tävling. Jag kände redan att han började öka redan när jag letade efter linorna till det norska huvudlaget. Det var bra gjort av honom att kämpa hela vägen, när det blev så bra fart första varvet.
– Jag tycker att han håller samma kaliber i år som tidigare. Han har kanske inte matchat de allra bästa som i Elitloppet och han är mer stark än snabb så jag tycker att han kommer bäst till sin rätt över längre distanser. Men ägaren är från Malmö och vill nog gärna vara med i Hugo Åbergs och det är klart att jag också vill det. Han har varit hästen utåt för vår del och varit med i eliten i flera år. Det är extra skoj med sådana hästar, fortsatte Johan.

Dubbelseger till Untersteiner – lätt för Global Beware
Johan Untersteiner firade stora framgångar hemma på Halmstadtravet och tog en dubbelseger på V75 när han styrde in sin egentränade Global Beware i den femte avdelningen. Hästen öppnade snabbt till ledningen och efter en snabb öppning fick han dämpa tempot rejält på mellanvarvet. I andra par utvändigt satt stallkamraten Behind Bars som avslutade bra till andraplatsen. Men han kunde inte gå i närkamp med Global Beware som gled undan i suverän stil till en lätt seger.
– Jag var nöjd med honom i provstarten där han kändes jättefin och trampade till riktigt bra. Jag fick en bra feeling och det här är en häst som kommer att klättra i klasserna om han får vara frisk och kry och kan starta kontinuerligt. Han har en väldigt fin härstamning och är den första som har fötts med korsningen Ready Cash som pappa och Muscle Hill som morfar, sa Johan Untersteiner.

Vikens High Yield inledde lekande lätt
Storfavoriten Vikens High Yield hade inga problem att vinna V75-inledningen för sin tränare Robert Bergh. Han höll enkelt upp innerspåret i starten och drog i ett jämnt och hårt tempo, 1.13,5 första varvet. Över upploppet såg sedan Bergh till att Zio Tom Jet inte skulle få chansen i tid från rygg på ledaren. Men det hade nog inte spelat någon roll för Vikens High Yield stack undan till en lekande lätt seger med krafter kvar. Segertiden blev 1.13,4/2140.
– Han öppnade bra i båda starterna och det var aldrig någon fara. Det kändes bra och man får titta på klockan för man tror att det går snabbare än vad det gör, sa Robert Bergh.
Efterspelet kom dock att handla om att springspårshästarna inte fick chansen i starten och att det borde ha varit omstart.
– Det är omstart, inget snack om det. Vi fick ingen plats, varken jag eller Vincenzo. Det är inte lönt att vara sur men jag är mest uppgiven när vi har så stort spel och att hästar inte får chansen, det är ledsamt. Det var direktavgörande om jag skulle ta ledningen från Robert. Nu fick vi inte ens chansen, sa Adrian Kolgjini om sin häst Racing Ribb.

Dubbelseger för Magnus A Djuse
I Ungdomsloppet för lärlingar, V75-2, blev det en övertygande seger för Mystic Mom, tränad av Jerry Riordan och körd av Magnus A Djuse. Tredjehandaren gick med i ryggar ute i spåren efter ett varv och blev kvar där ute under slutrundan. Samtidigt hade favoriten Condior öppnat snabbt och tagit ledningen i första kurvan. Han drog sedan i ett rätt så friskt tempo och höll bra som tvåa, men hade ingen chans att svara en mycket starkt avslutande Mystic Mom den sista biten.

Magnus A Djuse styrde även in Oh Dono Lengai först över mål i V75-4. Den tyske hästen, som tränas av Josef Franzl, satt bra placerad i tredje par utvändigt men hade lite svårt att gå med när fältet svängde ut på den sista bortre långsidan. Han fick fortsätta ute i tredjespår och när upploppet nalkades tog hästen i rejält. Han avslutade starkt och fångade in en tapper Restless Heart den sista biten.
– Det var ganska jämn fart och jag var lite i valet och kvalet om jag skulle gå fram men det blev inte speciellt uppullat utan det var jämn fart. Han var seg i ryggar men när han fick anfallsorder då hände det mycket. Men 700 kvar då var han väldigt trög och flegmatisk och då kändes han inte som någon vinnare. Men i slutkurvan bet han i mer och mer, sa Magnus A Djuse.

Lugauers flygmaskin imponerade på 1.10,7
Laradja Vrijthout bjöd på en imponerande uppvisning när han bombade hem V75-6 i överlägsen stil. Han öppnade hypersnabba bakom bien och bara blåste till ledningen med startsnabba konkurrenter invändigt. Efter en inledning på 1.09 första 500 metrarna drog Lugauer på i ett mördande tempo. Han varvade på 1.10 och i sista kurvan kunde konkurrenterna inte hänga med. Dom var möra men inte Laradja Vrijthout som sa bara tack och hej och lämnade fällt med många längder. Det var en imponerande seger och uppvisning han bjöd på när han travade i en jänkarvgn för första gången och stack undan i splendid isolation över upploppet. Segertiden blev 1.107/1640a och det kan ha varit dagens prestation vi fick se i Bronsdivisionens försök.
– Han har otroligt långa steg och är tekniskt sätt otroligt begåvad. Det blir spännande att följa honom för han har jättemycket kapacitet. Det här är hans första år i Sverige, sa Conrad Luguer.

”Min mormor och min farmor hade vunnit med henne”
En mycket övertygande vinnare fick vi även se i den avslutande avdelningen där Adrian Kolgjini styrde in sin egentränade Kali Smart till seger. Adrian lämnade köposition och styrde fram utvändigt om ledaren inför slutvarvet, gick ner i rygg en kort bit, men sedan fram utvändigt igen. Hästen hade slagit klorna i ledaren redan i sista sväng och kopplade enkelt greppet in på upploppet. Kali Smart klev sedan ifrån till en mycket lätt seger på tiden 1.13,4/2140a.
– Sicken märr. Hon är en fantastisk häst som alltid gör sitt jobb och aldrig har en dålig dag, berömde pappa Luft Kolgjini, som var bisittare som expertkommentator i V75 Direkt i TV4.
– Hon är väldigt allround och både min mormor och min farmor hade vunnit med henne för hon är så otroligt lättkörd. I sista sväng satt jag med ett sånt grepp att det var löjligt. Hon är underbar att köra, sa Adrian Kolgjini.
V75 blev favoritbetonad och sju rätt betalade 1108 kronor. Sex rätt gav 21 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot på V75 nästa lördag som då avgörs i Årjäng.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 81..


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 810.878 kronor, sex rätt 3.415 kronor och fem rätt 184 kronor.
Fyra lag som spelar V75 Tillsammans toppar vinstlistan. Mest vann laget som drog in drygt 1,8 miljoner kronor som 30 andelar delar på. Näst mest vann laget som spelade in 1,4 miljoner till 24 andelsägare och på tredjeplats laget som vann 1,2 miljoner till 69 medlemmar.
Därutöver delar även tio andelar på nästan en miljon kronor. Detta på ett system som skickliga Marie Vannebrant i Linköping satt ihop. Marie har tidigare varit väldigt framgångsrik med flera storvinster på Tillsammans, och var nu på plats på Mantorptravet. Hon berättade för ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog att hon jobbade hon skrällen Pinto Bob i den sista avdelningen, som fanns med på två hästar på systemet.

Harry Boy fixade storvinst - för 48 kronor
Harry Boy hade som vanligt fina framgångar och Harry fixade sju system med alla rätt på V75. Den högsta insatsen var på över 2000 kronor och den lägsta kostade blott 48 kronor. Hans G Lindskog har varit i kontakt med en dam som spelar Harry Boy varje vecka för en femtiolapp tillsammans med sin sambo. Hon fick en chock när hon rättat sin kupong och insåg att det var Harry som gjort henne till miljonär…detta alltså för en insats av 48 kronor.

En halv miljon på Top7 – för 96 kronor
Trots att storfavoriten Zorro Wind vann så var det bara ett system som klarade av den rätta kombinationen på Top7. Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som var på plats och följde dramatiken på Mantorptravet. Vinnaren besökte Mantorp för första gången och slängde in en Top7 för 96 kronor när han hade spruckit på V75. Belöningen blev drygt en halv miljon kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Mantorptravet stod värd för V75 och huvudnumret var loppet uppkallat efter den Östgötska banans största profil genom tiderna. Superstoe..


Mantorptravet stod värd för V75 och huvudnumret var loppet uppkallat efter den Östgötska banans största profil genom tiderna. Superstoet Ina Scot föddes 1989 och var drottning i sin kull innan hon som äldre vann bland annat Prix d’Amerique. Med 20 miljoner kronor insprunget är hon svensk travhistorias vinstrikaste sto. Hur Önas Princes meriter står sig vid en jämförelse när hans karriär summeras återstår att se, men han har kvalitéer som räcker långt.
- Det här är den bästa häst jag någonsin har tränat. Han har allt som en riktig topphäst ska ha. Han har en fruktansvärd startsnabbhet, han är väldigt travsäker och har också styrkan som ett väldigt bra vapen, han kan hålla den höga farten länge, sa Per Nordström.Hingsten visade prov på samtliga egenskaper när han dundrade till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan gick undan till mycket enkel seger på banrekordet 1.11,1 över 2 140 meter.
- Jag hade 1.02,2 på GPS-klockan, det var topphastigheten in i första sväng, så han har enorma fartresurser. Sedan är han så väldigt klok. När han kommer först släpper han grejerna och ligger inte på någonting. Det är en undantagshäst. Ecurie D. vann loppet på en 12-tid i fjol och han springer en sekund fortare, så då vet vi vad vi pratar om för kaliber på häst.
Segern, som var hingstens sjätte raka fullträff, belönades med en kvarts miljon kronor och därmed passerade han tre miljoner kronor insprunget. Hans nästa start är planerad till Sprintermästaren i Halmstad 8 juli.
- Nu får han en lugn återhämtningsvecka och sedan tränar vi lite lagom. Vi ska öva lite på jänkarvagn, det är det enda vi kommer att ändra på till nästa gång, annars gäller det att konservera den här formen. Det här kommer bli ett häftigt år.
Nederländske gästen King Schermer blev tvåa i Ina Scots Ära och Mister Hercules avslutade starkt som trea.

Handsome Brad överlägsen efter tuff körning
Gulddivisionen fick en rivig inledning då Milligan’s School kom igenom från sitt bakspår och laddades mot ledningen. Men Rikard N Skoglund ville inte ha rygg på fältets mest meriterade häst utan svarade tätpositionen med Stoletheshow, som inte stod pall för den tuffa öppningen och kom i mål som jumbo. Vinnaren Handsome Brad togs istället lugnt från start och sedan han lotsats fram utvändigt om ledaren varvet från mål stack han undan till överlägsen seger över upploppet.
- Det var imponerande. Det blev bra kört där Calle hade en plan som verkligen stämde och sedan var hästen bara bäst. Han är ofta lite undanskuffad i snacket och kanske var det lite i dag också, men han är rätt bra, sa topphästens tränare Ulf Stenströmer.

”Otroligt lycklig”
I bronsdivisionen blev det hemmaseger genom Stefan P Pettersson-tränade Amerindienne. Favoritspelade Sato fick en tung inledning till ledningen och hade inget att sätta emot när Örjan Kihlström kastade loss vinnaren från andra par utvändigt på den sista bortre långsidan. Halvvarvet från mål övertog Amerindienne ledningen och den behöll han utan bekymmer in i mål.
- Nu är jag bara otroligt lycklig. Jag har alltid sagt att den här hästen har kapacitet för att vara med och kriga i gulddivisionen och det tycker jag att han har bara vi kan hålla honom så att han travar hela vägen, sa Stefan P Pettersson.

Hög utdelning efter två skrällar
Klass II blev en uppgörelse mellan nederländske Edens Boy och danske Staro Obrigado. Den förstnämnde bar favoritskapet men fick ingenting gratis. Trots ett tufft lopp tog han över ledningen dryga halvvarvet från mål och i slutkurvan hade han ryckt åt sig en stor ledning. Men Sören Kolbergs Staro Obrigado hade torrt spurtkrut och med Steen Juul i sulkyn tog han in meter för meter och strax före mållinjen var dansk seger ett faktum.
Även Italien bokförde sig för en seger när Alessandro Gocciadoro-tränade Zorro Wind (Mika Forss) utklassade motståndet i klass I.
I diamantstoet skrällde Magnus Dahléns Alhambra Mail (Carl Johan Jepson) och när Robert Bergh-tränade Pinto Bob (Torbjörn Jansson) överraska i den avslutande silverdivisionen rusade utdelningen för sju rätt upp till 810 878 kronor. Sex rätt gav 3 415 kronor och fem rätt 184 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingo serverades en fin resa i tredje par utvändigt och Gabriele Gelormini satt kvar i den positionen till i utgången av sista kurvan. Då vred h..


Ingo serverades en fin resa i tredje par utvändigt och Gabriele Gelormini satt kvar i den positionen till i utgången av sista kurvan. Då vred han ut Ingo till angrepp som avslutade mycket bra. Den Christoffer Eriksson-tränade hästen hade en klart bästa farten till slut och kopplade greppet kort före mål. Segern blev säker på tiden 1.14,7 över distansen 2850 meter. Förstapriset var 19 350 euro och det här var Ingos femte start i Franrike. Efter att tidigare haft två tredjeplaceringar som bäst kom nu första segern för den sexårige valacken. Det var för övrigt Christoffer Erikssons första tränarseger på Vincennes. Det var flera svensktränade hästar med i loppet och bäst bakom Ingo lyckades Nero Maximus som Conrad Lugauer styrde in till en tredjeplats efter en invändig resa. Däremot blev det galopp för Robert Bergh-tränade Pinto Bob när han från rygg på ledaren tråcklat sig loss mitt på upploppet och sköt till vasst när han snöpligt galopperade över mål som tvåa och blev diskvalificerad.

Michael Carlsson, Kanal 75


Fjolårets kriterievinnare och kulletta hade lite problem i inledningen av fyraåringssäsongen. Men ett tävlingsuppehåll med enbart tr..


Fjolårets kriterievinnare och kulletta hade lite problem i inledningen av fyraåringssäsongen. Men ett tävlingsuppehåll med enbart träning under sommaren gjorde Power gott. Han hittade formen igen lagom till uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Stjärnhästen vann sitt försök i imponerande stil men hamnade illa till i finalen och kom aldrig in i matchen. Senast mötte han övermakten i Ecurie D. i försöket till Europaderbyt och följde med fint som tvåa utan att behöva brukas för fullt. Nästkommande fredag smäller det på Vincennes-banan i Paris då Power ska ut i finalen av Europaderbyt. Men innan dess genrepar den sexfaldige miljonären genom att starta i anrika S:t Léger på Åby. Den fyraårige hingsten går ut från 40 meters tillägg över grunddistansen 3140 meter.
– 13 Power (V86-7) fick ett behagligt lopp senast och gick i mål med lite sparat. Det var bra att bygga vidare på inför finalen. Hästen har varit fin hela tiden efter comebacken och ser väldigt harmonisk och formstark ut. Han har knallat på mestadels i backen i skogen och gick jobb i dag (söndag) och såg bra ut. Jag är väldigt nöjd där jag har honom just nu, säger Robert Bergh.

Är bäst med start var tionde dag
Åby-tränaren vidareutvecklar hur tankegångarna gick när han anmälde Power till S:t Léger, bara en dryg vecka innan finalen i Europaderbyt.
– Jag velade lite grann hur jag skulle göra men det var lämpligt att det var hemmabana och hästen har haft sina bästa perioder när han har fått starta på var tionde dag. När han nu känns så bra så vill jag försöka utnyttja det, säger Bergh som vann S:t Léger i fjol med Pinto Bob.

Vad säger du om uppgiften med 40 meters tillägg i S:t Léger där Power blir klar favorit?
– Det är väl lite fler hästar än det brukar vara men givetvis startar han med bra chans. Det beror givetvis på hur det blir kört men jag tycker det ser bra ut på förhand.
– Det blir väl ganska naturligt hur det blir kört i början åtminstone. Först måste han jaga ikapp de andra men sedan kan han mycket väl runda dem allihop. Jag är optimist och tror på bra chans och han går som vanligt barfota bak.

Mats Sundins hästar har vinstchans
Robert Bergh har ytterligare ett gäng hästar till start inom V86, som den här onsdagen delas mellan Åby och Solvalla. Två av hästarna, Comand och Foreign Rain, delägs av hockeyprofilen Mats Sundin.
– 1 Comand (V86-3) har bra kapacitet och gjorde några ruskigt bra lopp i somras. Tyvärr har det blivit lite tokigt i de senaste starterna. Jag hade trott att han skulle fungera bra barfota bak senast men det gillade han inte och därför återgår vi till skorna nu. Det här är absolut en häst som skulle kunnat kvala in till Kriteriet för han är på den nivån. Han är snabb ut och hade det varit på en annan bana hade jag trott på bra spetschans. Men det är svårare på Åby att hålla ledningen från innerspåret bakom bilen. Hursomhelst ska hästen räknas med god chans, säger Bergh.
– 8 Foreign Rain (V86-4) är fin nu tycker jag och han har verkligen kommit tillbaka bra efter att ha varit lite hingstig och stökig i somras. Nu har det hänt väldigt mycket de två senaste månaderna och framförallt den senaste månaden. Han var femma i kriteriekvalet senast och höll bra efter ett svårt lopp. Det var synd på läget här med spår åtta men jag är ändå försiktig optimist.
Något annat matnyttigt på V86?
– 1 Island Life (V86-2)
satt fast med krafter kvar i comebacken och såg fin ut. Han har tränat bra och fick ju ett bra läge här med innerspår. Det finns väl viss chans att han kan hålla upp ledningen och han ska inte vara helt borta, säger Robert Bergh som på onsdag och torsdag kvalar 38 av sina tvååringar på Åby. Han samlar även sina ägare till en stor hästägarefest på hotellet på Åby under torsdagskvällen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Söndagens V75-tävlingar går i unghästarnas tecken. Det är dags för semifinaler i Breeders Crown och de bästa tre- och fyra&a..


Söndagens V75-tävlingar går i unghästarnas tecken. Det är dags för semifinaler i Breeders Crown och de bästa tre- och fyraåringarna finns med i startfälten. Saknas gör väl bara derbyvinnaren Attraversiamo som har gått till vintervila och uppträning inför nästa säsong.
Däremot är kriterievinnaren Power med. Efter den imponerande segern i landets största treåringslopp har Robert Berghs stjärna laddat för ännu en stor drabbning i Breeders Crown.
– Power tog sig ur loppet bra och fick ta det lite lugnt till en början med lite lättare jogging i skogen och i backen de första veckorna. Sedan har vi kört på i normal stil och han har fått några tempojobb. Hästen har sett bra ut i träningen och känns smidig och fin. Jag är nöjd med honom och tycker att han känns precis som inför Kriteriet, säger Robert Bergh.

”En helt enorm prestation”
Åbytränaren har nu vunnit Svenskt Travkriterium fyra gånger. De tidigare vinnarna har varit Remington Crown 1996, Simb Zipper 1999 och Hilda Zonett år 2000.
Med lite distans till årets upplaga av Kriteriet för en månad sedan, hur ser du på insatsen som Power gjorde?
– Det blir lite annorlunda när man tittar om på loppet. Det är en helt enorm prestation som hästen gör och man får verkligen uppleva hur bra han är på filmen. Det var en behaglig känsla när man körde honom i loppet och man tog lite för givet att det liksom skulle gå ändå trots den tuffa inledningen. Men när man ser loppet från sidan så tror man ju inte att det ska gå vägen. Han sticker verkligen ut i fart och styrka, menar Bergh.
Den treårige hingsten har tagit åtta segrar på 13 starter och sprungit in drygt 5,3 miljoner kronor. Han startar i lopp två, V4-1, och loppet är placerat innan V75 tar sin början. Han blir storfavorit från spår två bakom startbilen.
– När det inte blev några reaktioner efter Kriteriet och han har känts så pass fin, så bestämde vi oss för att köra Breeders Crown också. Det ser bra ut och självklart tror jag på bra chans, säger Bergh.

”Fast med alla krafter kvar senast – känns fin”
Han är på väg mot ett nytt toppenår och stallets hästar har sprungit in drygt 28,2 miljoner kronor och vunnit 172 lopp. Inom V75 på söndag selar Bergh ut tre hästar som ska vara med och slåss om finalplatserna i Breeders Crown, där finalerna avgörs i Eskilstuna den 10 november.
– Pinto Bob (V75-1) blev fast med alla krafter kvar senast. Han hade innerspår då precis som nu och är rätt så bra iväg, men kan inte vara med och köra om någon ledning. Bilstart fungerar annars klart bättre än voltstart men han kan ändå vara lite svår från just innerspåret. Det hade varit bättre med spår längre ut, som sex, sju eller åtta för att komma iväg bättre.
– Så det var lite surt med läget nu när hästen är i så fin form igen. Han hade någon start där han inte var lika bra som i samband med Sprintermästaren och Derbyt men nu tycker jag att det ser bra ut igen. Han kan absolut vinna loppet om det löser sig på något vettigt sätt. Det blir samma balans, barfota runt om igen och inga ändringar, säger Robert Bergh.
– Au Pair Girl (V75-5) spurtade bra som tvåa efter en sen lucka bakom Conrads Rödluva senast. Hon hade haft en liten paus inför det loppet och vi har siktat på Breeders Crown. Så det var ett bra genrep och hästen ska vara i riktigt fin form nu med det loppet i kroppen. Det är lite svårbedömt att säga hur bra chans det är men stämmer det på vägen är hon långt framme. Barfota bak och inga ändringar.
– Mellby Glader (V75-7) har gått bra och var duktig som kunde vinna mot bra motstånd senast. Jag var inte så segerviss inför det loppet för det var tufft emot men det blev gynnsamt för min häst när det blev tungsprunget underlag och ett litet fält. Nu är det lite andra förutsättningar och jag är väl inte så segerviss den här gången heller. Hästen är i alla fall fint i ordning för dagen och känns bra efter förra starten.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-25 2017-10-25 Åby-1 Robert Bergh 2140/2 C 0 g 19
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-1 Robert Bergh 1640/1 D 2 15.5 28
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Robert Bergh 2640/8 D 0 g 510
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-8 Robert Bergh 2640/8 C 4 14.4 91
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Robert Bergh 2140/5 B 1 14.9 166
2018-08-02 2018-08-02 Åby-11 Christoffer Eriksson 2140/8 B 0 g 56
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Robert Bergh 2080/10 B 1 17.7 17
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-1 Robert Bergh 2140/12 D 0 189
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-7 Robert Bergh 2640/12 C 0 g 78
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-2 Robert Bergh 2140/5 B 0 g 48
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-7 Robert Bergh 2140/8 A 0 g 17
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-6 Robert Bergh 2140/1 A 0 g 74
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Torbjörn Jansson 2140/1 B 0 13.9 91
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Robert Bergh 3180/8 B 1 14.3 33
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 2640/12 C 0 15.4g 347
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 2640/8 B 2 12.6 67
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Torbjörn Jansson 2640/9 C 1 13.4 170
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-8 Robert Bergh 1609/5 D 1 11.3 207
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Christoffer Eriksson 2660/3 B 0 g 28
2019-06-13 2019-06-13 Åby-4 Robert Bergh 2140/3 D 1 13.9 29
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Christoffer Eriksson 2140/4 B 6 14.3g 250
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-5 Ove A Lindqvist 2140/14 A 0 g 29
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2140/4 C 0 g 680
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-10 Robert Bergh 2640/9 B 3 14.8 120
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-10 Robert Bergh 3200/10 B str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Robert Bergh 3140/3 D 3 14.7 31
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-8 Per Lennartsson 3180/15 B 0 g 75
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-5 Robert Bergh 2700/3 C 0 300
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Kevin Oscarsson 2180/13 A 1 13.3 26
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-7 Robert Bergh 2140/6 D 3 11.8 382
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-10 Torbjörn Jansson 2140/11 C 0 12.3 387
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-11 Torbjörn Jansson 2140/2 C 1 11.4 238
2021-05-08 2021-05-08 Åby-4 Rikard N Skoglund 2140/5 C 4 12.0 419
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-5 Per Lennartsson 2640/5 B 6 13.6 50
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Per Lennartsson 2160/7 B 4 13.8 22
2021-02-22 2021-02-22 Vincennes-8 A Abrivard 2850/11 D 0 90
2021-01-30 2021-01-30 Vincennes-2 R Bergh 2850/6 D 3 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se