Persos Smokie travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Persos Smokie travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Persos Smokie har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Persos Smokie har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Persos Smokie


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppe..


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.
Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppet i New York har tioårigen haft problem att hävda sig i loppen på det sätt som han brukar.
Mellan oktober 2016 och mars 2017 tog On Track Piraten åtta raka segrar i gulddivisionen. Inför lördagen hade det gått tolv lopp utan seger och det kändes som att hästen var på väg ut i travets periferi.
Hans R Strömberg ville testa hästen och satte sig upp i lopp för första gången på ett och ett halvt år och gjorde rent hus med stjärnan.
On Track Piraten gillar vintern och tioåringen var överlägsen den här gången sedan storfavoriten Anna Mix kommit bort i spåren.
- När jag vred ut honom 600 kvar kände jag att han hade kunnat svepa dem innan svängen nästan. Så att det…var en ruggig känsla, sa en nöjd Strömberg efter hästens 25:e seger i travets elitserie.
Efter en riktig dunkare från tredjeparet utvändigt var det ren och skär defilering upploppet ner.
- Jag har trott på att få tillbaka honom hela tiden och han bevisar ju i dag att han duger än.
Han trivs jättebra på vintern, så är det bara, sa Hans R Strömberg.
En segermaskin endast spelad på sju procent av kupongerna!

Westerholm dagens man
Lördagen var annars en stor dag för hemmatränaren Nicklas Westerholm. 27-åringen hade ett fenomenalt debutår som proffstränare och jobbade ihop både tränar- och kuskchampionet på Rommetravet.
Skicklig med hästar är han 27-åringen, och många av de lite hästarna han fått in i träning har utvecklats ytterligare i hans händer.
Nu blev det två segrar med egentränat – mycket imponerade sådana – med Nakoda Goj i silverdivisionen och It’s Showtime Zaz i klass II. Inget gavs gratis precis i respektive lopp och båda hästarna svarade för starka prestationer utan vara bottnade.
- En dubbel på V75 har jag aldrig tagit förut, så det här var kul.
Nicklas Westerholm är en av fyra nominerade till titeln Årets Komet.
- Jag tror att farsan fick det priset ungefär vid samma tidpunkt så jag hoppas att jag inte ska vara sämre, sa Westerholm, syftande på pappan Robert Bergh.
Westerholm som även var nära storfavoriten i mål i bronsdivisionen där han bokförde sig för en andraplats med sin Persos Smokie

”Vilken j-la häst”
Southwind Feji vann 13 av 15 lopp i fjol och var med det den segerrikaste travaren i Sverige.
I stoloppet satte hon konkurrenterna på plats ännu en gång och kusken Mikael J Andersson var mäkta imponerad.
Storfavoriten fick svar efter 600 meter då alla trodde att hon skulle bli släppt till ledningen. Kaj Widell bakom Västerbo RealWorld ville annat men där blev det rejält trötta ben till slut.
700 meter från mål tryckte Mikael J Andersson till lite och övertog ledningen och det femåriga stoet bara försvann. Smäcker uppsyn.
- Jag trodde inte mina ögon när Kaj satt och svarade men nu fick de se allihop vilken jävla häst det är. Jag sa till ägarna i förra veckan att det här nog är det värsta jag kört. I dag är det väl bara On Track Piraten som kunnat hänga med henne i dag, sa segerkusken.

Divine fortsätter vinna
Lite oansenlig från sidan sett. Sexåriga stoet Divine har inställningen som sitt bästa vapen och kan verkligen flytta på sig över ett upplopp.
Nu tog hon fjärde raka segern i klass II för Eskilstuna-duon Anna Österberg och Kai P Jussila som tog över träningen under fjolåret.
Tempot var lågt och Erik Adielsson satt i femte utvändigt med stoet som avslutade mycket rappt till knapp seger över Rommetravets upplopp.

Kortspeed i kalla
I kallblodsloppet var det skrivet så att ston hade fördel och kunde stå med 20 meters försprång mot hingstarna och valackerna.
Det tackade amatören Lars-Erik Karlsson för med sin Alfie. Det åttaåriga stoet var bland annat trea i SM under fjolåret bakom Månprinsen A.M. och tjänade en halv miljon kronor under sin bästa säsong hittills.
Nu fick Alfie en V75-seger i årets andra start efter ett lopp i ledarryggen och lucka 175 meter från mål. En trettonprocentare på V75.
Knappe favoriten Solör Stegg galopperade bort sig. Tvåa och nära i mål överraskningen Mino (under en procent på strecken) och trea Mofaksan som stretade emot bra i ledningen.

Miljoner till nästa lördag
Ett sprinterlopp för bronsdivisionen avslutade omgången där storfavoriten National Prince klev undan på ett bra sätt från ledningen för Erik Adielsson. Svante Båth tränar hästen och dagens största favorit spelad på 58 procent på V75.
På V75 landade sjurättsutdelningen på 2 090 kronor. Sex rätt gav 22 kronor medan det blev jackpot på fem rätt och 25,1 extra miljoner rullar vidare till Kalmar V75 på lördag.
Svårt på Top 7 och rollerpott till nästa lördag, 834 005 kronor rullar vidare

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av december 2016 kvitterade Nicklas Westerholm ut sin proffstränarlicens. Innan dess hade han jobbat hos Reijo Liljendahl och hos sin pappa R..


I början av december 2016 kvitterade Nicklas Westerholm ut sin proffstränarlicens. Innan dess hade han jobbat hos Reijo Liljendahl och hos sin pappa Robert Bergh. I fjol var alltså det första riktiga året som A-tränare och han har fått en flygande start på karriären. När undertecknad gjorde en intervju med Westerholm i början av februari fjol, hade han 22 hästar i träning. I dag, knappt ett år senare, ligger antalet på 50.
- Det har verkligen rullat på jättebra. Av de 50 hästar jag har nu så har jag bara kvar två av dem som jag hade när jag tog ut licensen. Det har varit väldigt tryck på att lämna hästar i träning och det är kul att folk vill satsa på mig. Vi hade några veckor här i vinter när jag fick tacka nej för då var det fullt i stallet. Men just för dagen har jag några tomboxar, säger Nicklas Westerholm.

Imponerande resultat
Stallets hästar vann 67 lopp i fjol och sprang in 3,2 miljoner kronor. Segerprocenten var imponerande 26 procent och även tidigare år som amatör och lärling var en hög segerprocent kännetecknande för Nicklas Westerholm. Han har visat upp flera fina förvandlingsnummer och att ha väl förberedda hästar som debuterar och som ofta vinner direkt är ännu ett av hans signum.
- Jag är såklart nöjd med första året och det är kul att vi har fått så bra respons på resultaten från nya hästägare. Samtidigt hade inte rörelsen satt sig helt heller i fjol med antalet hästar och det blir lite svårt att veta vart nivån ska ligga med segrar och inkörda pengar.
- Men nu har det stabiliserat sig till ett lagom antal och jag har anställt mer personal. Just nu är det fem heltidsanställda som jobbar hos mig med hästarna plus en gårdskarl. Jag har plats för 60 hästar nu i senvinter och vår.

”Väl förberedda hästar i fint skick”
Rommetränaren håller till på en gård i Avesta där det finns fina träningsmöjligheter med backe och rakbana bland annat.
- Vi köpte gården i våras och det fungerar bra men samtidigt så måste vi utveckla den med tiden. Vi har samma rutiner nu med 50 hästar i träning som vi hade när jag hade två hästar i början.
Och du har hästarna alltid väl förberedda och i fint skick när de kommer ut till start. De behöver sällan lopp i kroppen?
- Det har liksom varit enda sättet att göra reklam för mig att presentera hästarna så väl förberedda som möjligt. Och att någon skulle se det. Det gäller att ha hästarna i bra skick hela tiden och på så vis överleva branschen. Men det har gett bra resultat. Hårt jobb och noggrannhet är vad som gäller, säger 26-åringen.
I mitten av november förra året fick du in ett intressant nyförvärv i elitloppshästen Tjacko Zaz. Hur är läget med honom?
- Han var skadad när han kom och har opererats men nu har såret läkt och han ska förberedas för att komma igång, men har inte börjat träna ännu. Målet är att försöka ha honom till start framåt sommaren. Det är i alla fall jättestimulerande att få en sådan topphäst i träning, menar Nicklas.

”Ännu bättre form nu än vid V75-segern”
På lördag avgörs V75 på Nicklas hemmabana Romme och omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 43 miljoner kronor enbart på sju rätt. Westerholm vässat lite extra och har fyra hästar till start, varav han rankar tre av dem etta i det officiella tipset Fem tippar V75. Westerholm spikar även två av sina egna, It’s Showtime Zaz och Persos Smokie i tipset.
- Målet är att ha dem i toppskick på lördag och det är lite extra när det är hemmabana och många hästägare är på plats, säger han.
Så här kommenterar Nicklas Westerholm sina V75-hästar och vi börjar med Nakoda Goj som har gjort fyra starter i hans regi och tagit tre segrar. Hästen ståtar nu med två raka och skrällde näst senast i V75.
- Nakoda Goj (V75-1) har varit jättefin och verkligen utvecklats bra. Det är en härlig häst att få i träning och han har bara blivit bättre och bättre. Senast vann han enkelt och det var ett led i matchningen mot den här V75-starten som vi siktat mot. Jag tycker att han har ännu bättre form nu än när han vann i V75 näst senast. Det var liksom den dagen han fick formen. Han har varit så rejäl och har ett bra läge att jag tror att han ska hävda sig bra igen. Inga ändringar.

”Är imponerad av hästen – jättefin”
- It’s Showtime Zaz (V75-6)
var jättefin vid segern i debuten för mig och jag är imponerad av hästen. Det är en stark, härlig häst som har visat tidigare att han är riktigt bra och det känns att det finns utveckling kvar i honom. Han har sett bra ut efter förra loppet och ska bara gå framåt ytterligare formmässigt. Nu när det är lång distans så ökar hans chanser att vinna loppet eftersom han är så stark. Inga ändringar.
- Persos Smokie (V75-7) har gjort det jättebra med två segrar på fem starter för mig men senast blev det galopp när det var voltstart och jag kände att han blev lite hetsig. Nu är det klart bättre förutsättningar med bilstart och bra spår. Han är väldigt snabb ut och helst vill jag till ledningen. Det är bra chans om det löser sig. Inga ändringar.
- Scarpia (V75-7) är en fin häst i bra form och jag tror att han kommer tjäna fina pengar trots läget. Skulle det gå väldigt fort första varvet och vi kör bort oss där framme så har han en jäkla avslutning. Nu blir det norskt huvudlag för första gången, han har gått med öppet huvudlag hos mig.
Vem är bästa chansen?
- It’s Showtime Zaz. Han kanske inte behöver lika mycket tur eller klaff som de andra för att vinna, säger Nicklas Westerholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nicklas Westerholm har precis klarat av sitt första år som proffstränare och resultatet talar för sig självt. Stallets hästar van..


Nicklas Westerholm har precis klarat av sitt första år som proffstränare och resultatet talar för sig självt. Stallets hästar vann mer än var fjärde start, totalt blev det 67 fullträffar, och sprang in 3,2 miljoner kronor.
- Det var ett bra år. Vi har ett bra system i stallet och jag är jäkligt nöjd med att det har satt sig, säger 26-åringen, som även var med om stora saker på det privata planet under fjolåret.
I januari blev han far för första gången.
- Det har förändrat jättemycket. Jag är mer familjebetonad nu än vad jag var förut och familjen går före mycket annat. Det klart att det är krävande att få ihop papparollen med tränarrollen men jag har hittat en bra balans. Jag jobbar hårt och sedan är det familjen, det är de två sakerna jag lägger energi på. Jag har en bra familj bakom mig och det gör mig till både en bättre tränare och en bättre person.
Hur ser målsättningen ut för 2018?
- Den är att göra hästarna bättre och utveckla mig själv. Jag tänker inte så mycket på siffror utan koncentrerar mig på att göra hästarna bättre, då blir siffrorna bättre också.

Laddar för ledning
Nicklas Westerholm räknade in två V75-segrar strax före årsskiftet och en av dem tog Persos Smokie (V75-6) via en rapp spurt dan före dopparedan. Det var hästens andra seger i fjärde starten sedan han kom i Westerholms vård.
- Han har bara levererat bra insatser för mig men det har ändå känts som att han haft mer att ge och det tyckte jag att han fick ut i V75 senast.
Varför hade han haft tävlingsuppehåll i fem månader när han debuterade för dig i november?
- Först var det lite att göra med honom, jag fick inget tryck i honom helt enkelt, så vi halsopererade honom och sedan dess har han varit bättre.
Hur verkar allt efter senast?
- Nu är han där han ska vara, han känns precis perfekt.
Voltstart istället för auto på lördag, vad säger du om det?
- Jag tycker att han har fått ett bra spår (3) och jag tror att han kan öppna väldigt bra därifrån. Målet är att komma till spets men det är säkert fler snabba hästar med så det är svårt att säga om vi lyckas, men han är snabb iväg.
Några utrustningsändringar?
- Han blev lite för vass senast så nu blir det öppet istället för halvstängt huvudlag.
Vad tror du om chansen?
- Jag tror att han i alla fall är med och strider om segern.

Ola Johansson, Kanal 75


Midvinterns köld var inte hård i Skara dan före dopparedan. Det blåste på Axevalla och i luften var det omkring sex grader varmt. Ba..


Midvinterns köld var inte hård i Skara dan före dopparedan. Det blåste på Axevalla och i luften var det omkring sex grader varmt.
Banan var sugande och många av favoriterna hade problem att ta sig runt.
USA-födda Southwind Feji bara sprang. Som vanligt.
Efter att ha bjudits ett lopp utan rygg snett utvändigt hårddragande Talapoin och Carl-Johan Jepson kördes Southwind Feji fram och fick syna ledarhästen 400 meter från mål.
I ett huj lämnade det fyraåriga stoet lekkamraterna i det inledande stoloppet på V75 med gott och väl 50 meter. Årets – och även karriärens - trettonde seger var ett faktum.
- Hon klarar sig nog bra i stoeliten om allt går väl nästa år, sa hemmatränaren Pär Hedberg.
Ständige kusken Mikael J Andersson lät faktiskt överraskad över leveransen.
- Jag tyckte att den i spets var snabb i benen men när jag tryckte till…det bara small alltså. Hon är komplett men allting går att förbättra, sa Andersson.
Stall Palema har Sveriges segerrikaste häst i år med 13 segrar.

Miljonstart på Winter Burst
Uppesittarkvällen dagen före julafton var startskottet för Winter Burst och en kavalkad med V75-omgångar - åtta på nio dagar fram till nyår.
Nästan 1,2 miljoner kuponger lämnades in och V75;an omsatte urstarka 98,6 miljoner. 29 system överlevde och delade ut miljoner eller strax under då utdelningen endast för sju rätt rakade upp i 874 204 kronor.

Familjen Olssons trimuf
En av två jätteöverraskningar kom i loppet för den högsta klassen där Robert Berghs brakfavorit Coktail Fortuna inte orkade efter ett lopp utvändigt ledaren.
Vinnaren hittades i stället i rygg på ledarhästen.
21-årige lärlingen Klas Olsson tog karriärens första V75-seger med familjehästen Dollar Access. Ett ekipage som endast var spelade på en procent av kupongerna.
Pappan Mats Olsson, amatör på Åby, tränar tioåringen som fått vilsamma resor hela året och inte vunnit ett enda lopp. Nu kom luckan på upploppet sedan hästen susat till ledningen och sedan fått släppa kommandot.
- Det är jättestort att få ta sin första seger i V75 med familjens häst, sa Klas Olsson, lärling hos Peter Untersteiner i Halmstad.
En ny överraskning kom i V75-5 där Simb Senta segrade i sin tredje start sedan i maj. En hemmaseger där kusken Thomas Dahlborg både äger, tränar och kör stoet som endast var streckad på en procent på V75.
Det var full körning i loppet – jämn 13-fart - vilket bjöd in köhästarna i detta sprinterlopp.
- Hon är värd det här efter att ha varit nära att vinna V75 några gånger, sa Axevallatränaren Dahlborg.

Plus för Global Raceway
Amatören Helén Blomberg från Åby har en riktig juvel i Global Raceway. Trots tredjespår fram till dödens efter 800 meter hade körande Stefan Persson fullt av liv i tömmarna och kunde trycka sig till täten i den sista kurvan.
Global Raceway fick gå för fullt för att skaka av sig motståndarna men Zola Grand Cru hann så när fram efter en sent insatt spurt. Två bra prestationer.
Storfavoriten Antonio Trot brottades med ett stängt spår på 20 meters tillägg i stayerloppet men gick ändå inte att stoppa. Jorma Kontio såg till att köra sig till täten 1 300 meter från mål och lät sedan den starke ”mala undan” på slutrundan.
Timo Nurmos tränar fyraåringen som plockade tredje raka segern sedan slutet av november– samtliga över tre kilometer.
Magnus Dahlén-tränade The Real Star småskrällde i V75:ans andra avdelning tillsammans med Torbjörn Jansson..
Piggaste hästen den här kvällen var nog Persos Smokie som låg på loppet igenom och ville fram trots att han hade hästar omkring sig i ledarens rygg.
När ledande Travolta Treb lämnade in i början av upploppet kunde Niclas Westerholm zick-zacka sig till seger och dyka invändigt.
- Jag har nog aldrig kört en häst som blivit så vass under ett lopp, sa Westerholm .
På V75-spelet delade sju rätt ut 874 204 kronor, sex rätt gav 2 011 kronor och för fem rätt fick man 61 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter tre starter som tvååring och ett finslipande lopp i årsdebuten i Örebro för tre veckor sedan, står treårige hingst..


Efter tre starter som tvååring och ett finslipande lopp i årsdebuten i Örebro för tre veckor sedan, står treårige hingsten Diamanten inför sitt livs svåraste uppgift på onsdagen i elitloppsveckan.
V86:ans sjätte avdelning är ett av fyra lopp där hästar som sålts på den så kallade kriterieauktionen drabbar samman under kvällen.
120 000 kronor väntar vinnaren av ASVT Trottex Auktionslopp för treåriga hingstar och valacker.
Robert Bergh köpte Diamanten på auktion för i sammanhanget billiga 100 000 kronor.
En hingst med tränare Berghs och Peter ”Foppa” Forsbergs gamla stjärna Adrian Chip som pappa och fina Iata Käll, Tommy Hannés framgångsrika sto, som mor.
Stall Forspro, Peter Forsberg med pappa Kent, äger den ”oslipade diamanten”…en ordvits som faktiskt stämmer rätt väl in på den här talangen.
- Hästen springer inte alls på något max när han tävlar och vi har inte sett botten i honom ännu. Han är lite flegmatisk och gör inte mer än han måste – och det är en bra egenskap. Vi vet på det här sättet att det finns mycket mer kvar i honom, säger Preben Sövik, försteman hos Robert Bergh.

Debut bakom bilen
Åbytränaren Robert Bergh tar hand om hästarna som startar i V86 på hemmabanan på onsdagskvällen. Diamanten i V86-6 är stallets enda häst på Solvalla.
Ulf Eriksson hyrs in som kusk i loppet med bara nio hästar till start.
- Han har aldrig varit med om autostart i lopp tidigare så det är något vi ska låta honom prova här hemma under veckan. Jag tror inte att det ska vara några bekymmer eftersom det är en förnuftig häst. Däremot är jag inte säker på att kan ta ledningen från innerspåret. Men det är ett treåringslopp med få hästar så det brukar alltid kunna bli någon lucka där ändå. Om han ska bli fast är inte det största bekymret på onsdag utan det är hur han ska klara bilen, säger Preben Sövik.
Blir det några utrustningsförändringar?
- Nej, han går som han gjort i de här starterna. Med tanke på att han vunnit sina lopp ganska enkelt är det klart att vi måste tro på honom igen. Motstånd saknas inte på onsdag men det är en riktig fin häst i alla fall som vuxit till sig bra över vintern.
Robert Bergh kör samtliga V86-avdelningar på Åby på onsdagen. Digital Archive (V86-1) är kapabel men har ofta gjort bort sig med galopper…
- Han gör ofta riktigt bra lopp men sedan kan det bli lite fel för honom emellanåt. Jag tycker ändå att han blivit mera stabil och säkrare sedan vi flyttade ner hit. Nu har han inte startat på en tag och kanske behöver det här loppet i kroppen. Han tränar fint i alla fall men möter några bra konkurrenter här vilket gör att vi får ligga lite lågt så här i första starten.
Melvin Palema dog ett spår elva över 1640 meter i V86-3.
- Det är första starten hos oss och tråkigt då förstås att läget blev så dåligt. Hästen har annars tränat på riktigt fint sedan vi fick honom. Han lär köras lite på chans den här gången. Som det känns är svårt att vinna från bricka elva på kort den här tiden på året.
Bakers Ransom i V86-5 fick inte heller ett fördelaktigt läge med spår sju bakom bilen. Chansen?
- Hon har svarat för två fina lopp efter sin halsoperation och gått bra till slut. Det känns att hon är på den rätta vägen nu. Hon vinner snart lopp och jag hoppas att han ska göra det redan nu på onsdag. Inga ändringar.
Slutligen Persos Smokie i V86-7 som avslutade bra till en andraplats bakom Rocknroll Fi i V86 för några veckor sedan.
- Han har gjort i stort sett allt rätt sedan han kom till oss och visat att han har bra fart i benen. Det är svårt att tro på någon ledning men kanske blir det rygg ledaren eller något sådant. Ska passas i så fall då han kan avsluta rätt så vasst när han får ett vettigt lopp. Inga ändringar där heller.
Bästa chansen på V86 som du tycker?
- Helt klart Diamanten. Sedan Bakers Ransom bakom där.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 1640/10 0 g 103
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-9 2140/4 0 15.5 229
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 1640/10 0 13.8 58
2016-05-25 2016-05-25 Åby-9 Robert Bergh 1640/1 A 2 12.1 20
2016-05-04 2016-05-04 Åby-6 Robert Bergh 1640/11 A 2 11.6 81
2016-04-14 2016-04-14 Åby-6 Robert Bergh 2640/1 B 1 14.6 32
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-10 Robert Bergh 3160/7 D 0 15.9g 137
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Nicklas Westerholm 2140/4 D 1 16.5 65
2017-12-08 2017-12-08 Romme-5 Nicklas Westerholm 2140/4 B 1 15.9 17
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Nicklas Westerholm 2140/9 C 2 14.3 22
2017-11-17 2017-11-17 Romme-9 Nicklas Westerholm 2140/8 C 0 16.6g 62
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Oskar J Andersson 1640/11 A 4 12.6 92
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Per Lennartsson 2140/12 B 2 14.6 358
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-2 Magnus Jakobsson 2140/3 B 0 g 53
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Kim Eriksson 2100/5 B 2 14.9 107
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Nicklas Westerholm 2640/5 C 0 19.1 56
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2140/3 C 0 g 160
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-7 Nicklas Westerholm 2140/4 C 3 13.6 94
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Nicklas Westerholm 1640/7 B 0 11.6 59
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Nicklas Westerholm 2100/7 A 1 14.1 30
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-1 Ulf Eriksson 2680/10 B 0 g 36
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Nicklas Westerholm 1640/5 C 4 11.5 321
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-11 Ulf Eriksson 1640/9 C 5 12.3 94
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Kevin Svedlund 1640/2 D 5 11.1 343
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-9 Nicklas Westerholm 1640/8 D 3 11.5 117
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Nicklas Westerholm 2140/3 D 0 14.1 168
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Nicklas Westerholm 1640/5 D 2 12.9 75
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-10 Nicklas Westerholm 2140/3 C 0 g 30
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Nicklas Westerholm 1640/6 D 0 g 225
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-4 Christina A. Hande 2140/8 C 0 21.7g 111
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-9 Ulf Eriksson 2640/7 C 5 16.4 530
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-2 Nicklas Westerholm 2160/11 A 0 17.5 146ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se