Paul travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Paul travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Paul har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Paul har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Paul


Onsdagens dubbeljackpot på V86 avgjordes på 800-meters banan i Åmål. Flera hårt betrodda hästar gjorde sin plikt och tillsamm..


Onsdagens dubbeljackpot på V86 avgjordes på 800-meters banan i Åmål. Flera hårt betrodda hästar gjorde sin plikt och tillsammans med några överraskningar blev utdelningen 64 995 kronor på åtta rätt.
Björn Goop har ett suveränt år som både tränare och kusk. När det gäller landets tränarliga så skuggar han nu ledande Daniel Redén där den sistnämnde leder med 11,6 miljoner kronor inkört. Björn Goop slog till med en dubbelseger med egentränade hästar och han inledde med att styra in V86-omgångens största favorit, Astronascente Zac, bombsäkert i den andra avdelningen. Hästen kördes offensivt och tog över ledningen i utgången av den första kurvan. Harrison Boko kom tidigt fram utvändigt och försökte gå i närkamp över upploppet men kunde aldrig hota på allvar. Astronascente Zac gled undan till en lätt seger för sin tränare som berömde den fyraårige Italien-födde valacken.
– Han är en mysig kille, en levnadsglad häst som har mycket utstrålning. Han är både snabb och stark och har vunnit två bra lopp på slutet, sa Björn Goop.
– Han köptes in från Italien på sin fina stam och var jättelovande i början men sedan slutade han att fungera. Det var svårt att hitta felet men sedan hittade vi det och nu har han börjat att fungera. Det var flera olika saker som var anledningen men nu funkar han bra.
Björn Goop avrundade även V86-omgången genom Inspector som även han tog andra raka segern. Hästen öppnade snabbt och Goop skickade iväg hästen till ledningen och snuvade därmed den på förhand värsta konkurrenten Hummer Scott på täten. Den sistnämnde blev insydd i rygg på ledaren och fick aldrig chansen. Hummer Scott höll på att klättra över ledande och vinnande Inspector när mållinjen passerades med massor av krafter i behåll. Men först i mål var alltså Inspector som därmed ordnade stall Goops 80:e seger det här året.

”En liten krigare som alltid kommer tillbaka”
V86 inleddes med en skräll när Peter Untersteiner styrde in femprocentaren Townshend Broline som var helt överlägsen. Fjolårets finalist i Kungapokalen sändes tidigt fram utvändigt om ledaren och var ensam på banan till slut.
– Normalt är det svårt att stå med tillägg men han kändes så pass fin att jag bestämde mig för att köra fram. Det går inte att sitta där bak på den här banan, sa Peter Untersteiner.
Flash Håleryd har en säregen stil när han springer med låg huvudhållning. Men formen och kunnandet är det sannerligen inget fel på. Nu skrällvann han i V86-3 för Ulf Ohlsson och den Ulf Stenströmer-tränade hästen ledde från start till mål. Favoritduon Patent Leather (rygg på ledaren) och Ragazzo da Sopra (utvändigt om ledaren) var utan chans.
– Han är en liten krigare som alltid kommer tillbaka. Han såg läcker ut i dag och det är jätteskoj. Det är en härlig klenod och glädjespridare att ha i stallet. Han tappar formen ibland men kommer alltid tillbaka, sa Ulf Stenströmer.

Ny framgång för Hans Crebas
Hans Crebas har bra form på stallet. I söndags styrde han in sin egentränade Lucky Base till seger på V75. Nu var det dags igen när han vann med favoriten Kadabra Bolets i V86-4. Han kom tidigt till ledningen och vann på ett bra sätt i ohotad stil. Det var andra raka segern för den Crebas-tränade hästen.
Carl Johan Jepson vann med Quickly S.W. i V86-5 som var en liten överraskning. Efter en perfekt resa i rygg på ledaren kom luckan som på beställning i sista kurvan. Quickly S.W. avväpnade ledande Comte Godiva in på upploppet och höll även undan för favoriten Alex H.P. som avslutade bra till tredjeplatsen. Quickly S.W. tränas av Färjestads-amatören Bengt Berg.
– Underbart. Vilken fantastisk prestation han gjorde, sa Bengt Berg som är relativt färsk som travtränare men som har hållit på med uppfödning i många år.
I kallblodsloppet, V86-6, blev det norsk seger genom Fröyu Birk och Anders Lundström Wolden som avgjorde lätt efter en resa i tredje par utvändigt och attack över den sista bortre långsidan.

Zante Grif kross från dödens
Zante Grif är en kapabel Italien-född häst som tränas i Holland av Paul J P Hagoort. Trots en resa utvändigt om ledande Make More Cider krossade han denne och övriga konkurrenter i V86-7. Han slog klorna i ledaren in på upploppet och stack undan till en imponerande seger. Det var Zante Grifs åttonde seger i 20:e starten, och i sulkyn satt som vanligt Robin Bakker.

Michael Carlsson, Kanal 75


Totalisator-operatörerna med hemvist i Afrika, Asien, Oceanien, Nordamerika och Europa omsätter gemensamt 220 miljarder svenska kronor årligen. ..


Totalisator-operatörerna med hemvist i Afrika, Asien, Oceanien, Nordamerika och Europa omsätter gemensamt 220 miljarder svenska kronor årligen. Den nybildade organisationen ska förespråka och främja:

· Att vinsten eller del av vinsten går till hästsporten
· En ledande position inom socialt ansvar med prioritet på spelansvar
· Optimering av teknik för att underlätta samarbete mellan operatörerna
· Nationella och globala totalisatorpooler med teknik som säkerställer en engagerande och positiv kundupplevelse

Paul Cross, chef för australiska Tabcorps internationella avdelning och Richard Cheung, ansvarig för internationell affärsutveckling vid Hong Kong Jockey Club delar på ordförandeposten under de första två åren. Hasse Lord Skarplöth valdes till vice ordförande för samma period och Keith Johnson, vd för nordamerikanska AmTote (Stronach Group) är ekonomiansvarig.
- Gemensamt för oss alla är att vi bär hästsporten på våra axlar i respektive land. Bildandet kommer ytterligare förenkla samarbetet mellan oss, vi kan dra nytta av de kunskaper och olika erfarenheter vi har och vara en stark kraft för våra hästspelsbolag globalt, säger Hasse Lord Skarplöth.
Organisationens säte är i Bryssel och den nyvalda styrelsen kommer 15 juli att presentera vilka specifika frågor och insatser som ska prioriteras i närtid.

Pressmeddelande från ATG

På grund av utvecklingsarbete nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


På grund av coronapandemin, sänkta prispengar och tomma läktare var inte pulsen riktigt på den höga nivå som den brukar inf&oum..


På grund av coronapandemin, sänkta prispengar och tomma läktare var inte pulsen riktigt på den höga nivå som den brukar inför årets Oslo Grand Prix-dag på Bjerke. Men pulsen steg i takt med att tävlingsdagen utvecklades till en riktig fartfest. En fartfest som nådde sin kulmen i huvudnummer. Där såg fjolårsvinnaren Vitruvio till att tempot blev mördande. Spetsälskande Elian Web och Jorma Kontio tog planenligt hand om ledningen och utifrån kom Björn Goop med Vitruvio. Den senare var på tok för laddad och närmast skentravade utvändigt om ledaren. Varvet från mål övertog han ledningen och den hade han fortfarande in i slutkurvan. Men då började tempot ta ut sin rätt och Ble du Gers, som gått med som trea en bit bakom tätduon, närmade sig bakifrån. På lätta hovar rundade han ledaren och gick undan till säker triumf på löpningsrekordet 1.10,0 över 2 100 meter.
- Jag såg hur fort det gick på klockan och oavsett hur bra hästarna är sätter det sig i benen när det blir så lång körning. På sista bortre långsidan tänkte jag köra lite fint och sitta lugn i rygg på Jorma men jag hade så bra fart så jag lät hästen fortsätta och han tuffade på i bra tempo hela vägen, sa Per Oleg Midtfjeld.
Ble du Gers gjorde första starten för Frode Hamre och det var topptränarens första seger i storloppet. Per Oleg Midtfjeld har vunnit en gång tidigare, med egentränade Steinlager 2005.
- Det är stort att vinna Oslo Grand Prix. Det är det största lopp vi har och nu när inte Ferrari B.R. kom med i loppet fick jag låna den här av Frode och det kunde inte bli bättre. Och Ferrari B.R. kan jag vinna med i morgon, sa Per Oleg Midtfjeld med ett leende.

Goop: "Höll heroiskt bra"
Paul Hagoorts Tsunami Diamant tog andraplatsen tillsammans med Jörgen Sjunnesson och Vitruvio, som debuterade i regi Björn Goop, höll mycket starkt som trea.
- Min häst ville kriga för mycket för tidigt och vi förlorade på det. Men han höll heroiskt bra. Han ville springa ännu fortare och jag försökte köra så sakta det gick. Men jag kunde inte ens komma ner i rygg på Elian Web. Min häst ville bara framåt och var alldeles för pigg. Men att vara trea med den inledningen var fantastiskt bra, sa Björn Goop.
Elian Web föll tillbaka till sjundeplatsen.
- Hästen var jättefin och gör sina bästa lopp i ledningen så jag kunde inte släppa direkt. Men nu blev det fel med för hårt tempo, sa Jorma Kontio.
Loppets förstapris uppgick till 364 000 kronor.

Norskt rekord av Odd Herakles
I Alm Svartens lopp följde Odd Herakles upp segern i Elitkampen under elitloppshelgen med en ännu svettigare prestation. Efter en ursinnig öppning där Lome Brage snuvade honom på ledningen fick han gå resten av loppet som första häst i andraspår. Därifrån gick han undan på 1.18,4 över 1 609 meter med autostart – en putsning av Tekno Odins norska rekord med en tiondel. Som vanligt skötte Tom Erik Solberg tömmarna bakom den Lars O. Romtveit tränade hingsten.
- Det är väldigt skoj att få köra dessa fantastiska individer. Det är sådana hästar man drömmer om att få köra när man håller på med det här, sa segerkusken, som tog ytterligare två segrar inom V75.

Uppvisning i Europamatchen
I Europamatchen för femåringar bjöd Jerry Riordans italienare Zarenne Fas på uppvisning. Lewis Ale tog hand om ledningen och Zarenne Fas fick trava som första häst i andraspår. Det bekom inte den dubble grupp I-vinnaren. Redan halvvarvet från mål var ledaren slagen och genom slutkurvan och över upploppet lämnade Zarenne Fas sina förföljare till överlägsen seger på nya rekordet 1.09,8 över 1 609 meter med bilstart.
- Bra tempo hela vägen och lite snabbare till slut, det är de loppen han gillar. Tom (Erik Solberg) gjorde det bra också som valde att inte köra för ledningen direkt när han hamnade utvändigt. När han sedan drog ner huvudlaget såg det ut som att hästen lämnade startbilen, inte avslutade loppet. Han är en riktig topphäst, sa Jerry Riordan.

Mäktig långspurt i långloppet
Segern i Summer Meeting Stayer över tre varv gick också till stall Jerry Riordan. Men det såg länge mörkt ut för hans högklassiga sto Tessy d’Ete. Robin Bakker dundrade runt fältet från dubbla tillägg med fransosen Etenclin och efter halva distansen satt ekipaget i ledning. På sista bortre långsidan hade Tessy d’Ete många längder fram till täten där hon satt bland de sista i kön men när Tom Erik Solberg vek ut hästen till anfall i slutkurvan flög hon fram i vida spår. Över upploppet tog hon in meter för meter och strax före mållinjen var hon ikapp och förbi en tapper Etenclin.
- Ägarna sa när vi anmälde att oavsett vem som kör måste du säga att hon ska gå i ryggar, för hon klarar inte att gå utan rygg som hon fick göra utvändigt om Double Exposure senast i Stockholm. Men 300 meter från mål tänkte jag att Tom hade lyssnat för bra på mig för då var det fortfarande väldigt långt fram. Han visste dock vad han gjorde och det är därför han kör och inte jag, sa Jerry Riordan.

Uppseendeväckande rekordsänkning
Tayno Destrier gjorde en för klassen häpnadsväckande insats i kortloppet stängt vid 150 000 kronor intjänat. Från spår åtta bakom startbilen forcerades hästen i tredje- och fjärdespår genom första sväng och när klockan visade snabba 1.07,9 första 500 meterna landade han utvändigt om ledaren. Upplägget som skulle ha knäckt nästan vilken annan häst som helst bekom emellertid inte femåringen som bara tuggade på, krossade ledaren och gick undan till överlägsen seger på 1.11,0 över 1 609 meter. En remarkabel prestation med tanke på löpningsförloppet och att hästens tidigare rekordnotering var 1.14,2 över 2 140 meter. Tränar gör Ulf Atle Aasletten och i sulkyn satt Per Ivar Bendiksen.
- Det är det bästa han har gjort så här långt. Det var otroligt bra och det verkade inte vara tomt i tanken heller, sa segerkusken.
Övriga V75-lopp vanns av Frode Hamres Gogo Hall (Adrian Solberg Akselsen) och Elise Kristine Holt-tränade Sam The Man (Svein Ove Wassberg). De som lyckades pricka in samtliga sju vinnare på V75 fick för det 21 050 kronor. Sex rätt delade ut 222 kronor och fem rätt 25 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Oslo Grand Prix-helgen var länge förlagan till elitloppshelgen på Solvalla. Men för några år sedan lade man om schemat och nu &..


Oslo Grand Prix-helgen var länge förlagan till elitloppshelgen på Solvalla. Men för några år sedan lade man om schemat och nu är det norrmännen som får bjuda på efterrätten under försommarens travfestiviteter.
Trots att man i pandemins spår tvingats sänka prispengarna radikalt står två elitloppshästar på startlinjen i Oslo Grand Prix, som avgörs över 2 100 meter autostart på Bjerke.
Finske Elian Web svek som hårt betrodd i sitt försök medan hemmahoppet Looking Superb också missade finalen efter att ha hamnat sist.
Svenskarna lyser med sin frånvaro, med det spännande undantaget Vitruvio. Den italienske superstjärnan vann Oslo GP efter en vansinnesspurt i fjol och gör nu hyperintressant debut för Björn Goop.
Dessutom mönstrar Nederländerna och närmare bestämt stall Paul Hagoort en spännande duo som båda jagar sitt genombrott i världseliten.
Stallets förstekusk Robin Bakker har valt att köra Mister F.Daag, en unghäststjärna som tjusade publiken på Bjerke i fjol då han krossade konkurrenterna utvändigt i Fyraåringseliten.
Nu är han alltså tillbaka för att ta hem det stora loppet.
- Han gjorde årsdebut i Copenhagen Cup och var trea bakom två bra hästar, det var en bra comeback. Förra året så vann han i Oslo och vi har ett bra startspår den här gången. Givetvis är det bra hästar i loppet, men jag tror att vi har en fin chans, säger Robin Bakker och berättar vidare: 
- Han är inte lika bra som Robert Bi (unghästfantom som vann italienska derbyt, Orsi Mangelli, Europaderbyt och tjänade nästan 10 miljoner kronor på blott 29 starter, reds. anm.) ännu, men det är stallets bästa häst just nu och jag tror att han har en ljus framtid, säger Robin Bakker som således valde bort stallets andra tyska derbyvinnare, två år äldre Tsunami Diamant.
- Tsunami är också bra, framförallt är han i väldigt fin form och har tagit två raka segrar på bra sätt. Men normalt är Mister F.Daag den starkare..

”Mycket stark häst”
Stallet selar även ut en spännande fransos i dagens stayerlopp (V75-1). Det handlar om sexårige Etenclin som segrat i 10 av 19 starter och är obesegrad i år. Men när hästen skulle starta under Copenhagen Cup-dagen gick det illa.
- Tyvärr blev han utkörd efter två omstarter. Jag hoppas att vi klarar starten den här gången för hästen är bra. Han gjorde några fina lopp på hemmaplan i vintras och innan dess vann han på stora banan på Vincennes. Det är en mycket stark häst som gillar den långa distansen. Självklart är det bra hästar i loppet, men han är bra själv också, speciellt över tre kilometer. Han gillar att sätta upp tempot själv, men vi får se hur loppet utvecklar sig, säger Robin Bakker.
Stordagen i Oslo föräras med V75-spel från Sverige och första avdelningen körs 15.00.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Vaggeryd har gjort sig känt som skrällarenan under sommarens årliga V86-turné.Två år i rad hade ingen funnit åtta r&aum..


Vaggeryd har gjort sig känt som skrällarenan under sommarens årliga V86-turné.
Två år i rad hade ingen funnit åtta rätt under banans största dag för året och när Fredrik Persson lotsade in första gången barfotatravande enprocentaren The Real Star i V86-2 så verkade det upplagt för en ny sensationskväll.
- Hästen fungerade jättefint idag. Att han skulle slå de två hästarna trodde jag inte, men att han skulle göra en bra prestation det visste jag, konstaterade skrällkusken sedan Harper Hanovers-tvåan Ivory di Quattro och segermaskinen Velten Versailles kört varandra trötta i en ursinnig duell under slutvarvet.
Trött blev emellertid inte Hurricane Silas.
SmålandsStayern över ovanligt mastiga grunddistansen 3 640 meter var kvällens höjdpunkt och Persson fick visa att han inte fuskat med träningen då hans femåring höll ifrån sig sina betydligt mer meriterande konkurrenter från ledningen. ledningen.
- Han släpper dem gärna inpå sig, men inte gärna förbi. Jag gillar långa lopp, har man vältränat så vinner man oftast. Jag hade inte provat honom över tre kilometer innan, men hästen har kanonform så nu ville jag prova. Jag tror att det finns mycket utveckling i honom, fortsatte Persson som fick frågan varför hans hästar är så starka:
- Det är min sandträning där hemma. Vi rider hästarna i djupsanden, de blir starka av det.

Favoritdubbel för Goop
Men skrällkvällen uteblev.
Johan Untersteiner lotsade visserligen dit Exclusive Matter som hade tio procent av spelet på sig i ett öppet lopp.
- Ägaren sa inför loppet: ”vad du än gör, kör inte invändigt”. Men efter 400 meter kom ett läge när jag fick ta ett beslut, det blev fjärde invändigt. Sedan hade vi marginalerna med oss i sista sväng. Det hade blivit värre att gå runt fältet ute i spåren, förklarade Untersteiner och la till:
- Det är en fin V75-häst som utvecklas för varje start. Han är stor och rejäl och har en ljus framtid.
I övrigt bjöds det en ren favoritparad.
Björn Goop chansade med att gå ner i rygg ledaren med Robertino som spurtade förbi tappre Use Face efter perfekt lucka.
Bakom Flemming Jensen-tränade Perfekt Gehör behövde inte Goop lite till turen då han säkert reglerade fältet utanpå ledaren.
Ännu enklare blev det för omgångens mest spelade häst Zlatan Knick som programenligt spårade runt om för Christoffer Eriksson.

Nederländska radarpar
Kvällens övriga avdelningar gick i orange.
Prispengarna i Nederländerna må vara små, men utövare och hästar håller ofta hög klass.
Paul Hagoort och Robin Bakker brukar komma i angeläget ärende då de gästar Sverige och duons första besök i de småländska skogarna var inget undantag.
Vice Versa Diamant kom obesegrad och klev runt sina konkurrenter i tilltalande stil till fjärde raka triumfen.
Men landsmännen Jeroen Engwerda och Rick Ebbinge ville inte vara sämre och gick segrande ur den inhemska duellen i V86-avslutningen då Zuleika Font höll ifrån sig favoriten Zante Grif och fastställde V86-utdelningen till 54 106 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


150 meter från mål kom luckan för Hambo Transs R. och den holländske gästen fick konkurrenterna att se mer eller mindre stillast&arin..


150 meter från mål kom luckan för Hambo Transs R. och den holländske gästen fick konkurrenterna att se mer eller mindre stillastående ut i en sylvass avslutning av Montéeliten.
Michelle Mönster satt i segersadeln och vinnaren tränas av Paul J P Hagoort.
Triumfen var värd 200 000 kronor och segertiden blev utmärkta 1.10,5 över distansen 1640 meter autostart.
Galactica såg länge ut som en vinnare i ledningen tillsammans med Anna Erixon men den forne Stochampionats-vinnaren fick nöja sig med andrapriset. Trea blev Rajesh Face med Sofia Adolfsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-4 2140/5 0 881
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 2100/3 7 17.6 79
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 2140/3 3 16.8 319
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-1 2140/6 6 16.4 417
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-7 2140/4 8 17.7g 510
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Kenneth Haugstad 2140/4 D 5 17.5g 218
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-9 Kenneth Haugstad 2160/12 C 8 18.5 49
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Jeanett Walmann 2140/1 D 3 16.8 147
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2160/14 B 6 17.0 140
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Kenneth Haugstad 2160/6 A 5 17.0 48
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Kenneth Haugstad 2140/3 C 2 15.8 174
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 2160/14 B 6 15.8 133
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 2160/14 B 4 15.7 400
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 1640/1 C str
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-11 Kenneth Haugstad 2160/8 C 5 16.3 1234
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 2140/9 C 0 g 1180
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Lars-Åke Söderholm 1640/11 D 0 14.9 799
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-10 Lars-Åke Söderholm 1640/9 C 0 15.5 183
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Lars-Åke Söderholm 2640/6 D 0 20.0 418
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Lars-Åke Söderholm 2180/7 C 3 16.6 37
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Lars-Åke Söderholm 2140/15 B 2 15.7 60
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Lars-Åke Söderholm 2100/3 C 2 15.5 102
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Lars-Åke Söderholm 2160/8 D 0 17.6g 797
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Lars-Åke Söderholm 2640/2 A 0 20.2g 57
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Emma Smedeby 2140/7 C 8 17.0 407
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-8 Lars-Åke Söderholm 1640/11 D 0 14.9 2394
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/14 B 6 15.6 276
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/1 D 0 16.3 239
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2160/11 C 3 16.4 155
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2140/10 D 7 16.0g 188
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-4 Kenneth Haugstad 2140/2 D 0 18.2g 309
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Kevin Gondet 2180/14 D 0 19.6 581
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Sofia Adolfsson 2160/10 D 0 58
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 Viktor Flink Ideborn 2140/5 D 0 g 422
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Susanna Smedeby 2140/1 D 5 17.2 95
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Susanna Smedeby 2140/7 D 5 17.2 70
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-2 Susanna Smedeby 2140/2 D 0
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-3 Anna Erixon 2140/2 C 1 16.7 46
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-8 Mats Holmstedt 1640/2 B 0 g 272
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Lars-Åke Söderholm 2100/6 C 0 16.1 370
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-3 Lars-Åke Söderholm 2640/3 C 0 17.6g 593
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-5 Lars-Åke Söderholm 3140/1 D str
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-5 Lars-Åke Söderholm 1640/11 B 5 13.7 758
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Emma Smedeby 2100/8 B 0 16.2 932
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-4 Lars-Åke Söderholm 1640/4 D 4 13.7 345
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Emma Smedeby 2640/5 C 6 16.0 308
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Lars-Åke Söderholm 1609/4 B 3 14.3 66
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Emma Smedeby 2140/3 C 5 17.2 67
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Lars-Åke Söderholm 2140/5 C 6 15.7 346
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Lars-Åke Söderholm 2660/8 C 5 17.9g 961
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Emma Smedeby 2140/4 C 4 17.7 319
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Lars-Åke Söderholm 1640/12 D 5 16.2 438
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-9 Lars-Åke Söderholm 2140/4 D 0 20.6 663
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Emma Smedeby 2100/11 D 0 17.0 2078ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se