Pastore Bob travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Pastore Bob travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Pastore Bob har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Pastore Bob har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Pastore Bob


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müll..


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müllers Memorial (V75–7).
Givetvis handlar det om Wild Love, tränad i skånska Munka Ljungby, men med Halmstad som hemmabana, av amatören Bengt Simberg – en pensionerad hovslagare som lägger massor av tid på sin ögonsten.
– Hon är bara sex år, men jag tror att hon nog har sin bästa tid nu. Det verkar så, säger han.
Vi såg Wild Love senast på Jägersro, hon rundade ett namnkunnigt fält med elitloppshästen Pastore Bob i ledningen och vann överlägset med gott om krafter kvar.
– Hon är sjukt, sjukt bra, sa kusken Stefan Persson efter den uppvisningen.
Nu ska Wild Love möta ett högklassigt guldgäng från tolftespår, får tillbaka Kevin Oscarsson i vagnen och allt är frid och fröjd inför starten.
– Jag har precis varit ute och kört henne och allt var perfekt, säger Bengt. Och läget kanske inte spelar så stor roll över lång distans.
Ni blir förstås nyfikna på varför Bengt tränar i Sibirien. Nu handlar det förstås inte om en långresa till östra Ryssland utan om en strand i stadsdelen Sibirien i Ängelholm. Dit åker Bengt, det är ett par mil från Munka Ljungby, när det blir lite långt mellan starterna. Där på stranden är hästar tillåtna, så där finns travare, galoppörer och ridhästar och alla tar tillvara den unika möjligheten.
Tidigare använde Bengt en slinga intill järnvägen Helsingborg–Ängelholm som var perfekt att träna på, men när järnvägen nu byggs ut försvann den möjligheten. Kvar finns då stranden i Sibirien.
– Om det blir lite länge mellan starterna är det bra med en genomkörare på stranden.
Bengt har tränat sin ögonsten större delen av karriären. Han körde in henne, men när det var dags att vänja henne att springa med andra hästar gick hon i träning några månader hos grannen Thomas Uhrberg. Fortfarande kan Wild Love bli väl pigg om hon ska springa själv, även om hon bättrat sig på den punkten. Det handlar mycket om intervaller, långa motionsturer – helt enkelt mycket träning som tar massor av tid – men något som en pensionerad hovslagare med en enda häst på träningslistan har tid med. Och där har ni nog hemligheten till framgångarna och hennes höga, jämna formkurva.
Nu ska alltså Wild Love, som redan har 2,5 miljoner på kontot, möta ett gäng välmeriterade gulddivisionshästar – men tro inte att Bengts dröm slutar där.
– Nej, jag har en förhoppning om att vi ska kunna åka till Frankrike och starta. Jag får väl ta chansen om hon sköter sig i Müllers.
Och varför skulle hon inte sköta sig där? Förmodligen har aldrig Wild Love varit bättre än hon är just nu. Givetvis finns det ett par ”äkta” Jägersrohästar med i Müllers Memorial också. Harran Boko (Marc Elias) och Racing Mange (Joakim Lövgren) tar båda chansen i guldloppet som lockar med hela 400 000 kronor i förstapris
C L Müllers Memorial avgörs lördagen 31 oktober på Jägersro.

Jägersro


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kr..


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kriteriet och derbyt har han gjort bort sig med galopp i final eller försök. Nu som sexåring har Ready Cash-hingsten fortsatt att bland men tendensen är att han blir mer och mer mogen.
Och i Svenskt Mästerskap var det alltså dags för en fullträff.
Erik Adielsson var bestämd från start och med ett spår innanför värsta motståndaren Who´s Who var målet förstås att komma före direkt från början.
Det gick enkelt. Very Kronos såg morsk ut och tog hand om ledningen och väl där såg han fortsatt pigg och stark ut hela vägen. Han var helt enkelt bara bäst och Milliondollarrhyme och Cyber Lane kunde aldrig hota trots att båda fick fina resor, rygg ledaren för Milliondollarrhyme samt tredje utvändigt i rygg på Who´s Who för Cyber Lane.
Very Kronos var helt enkelt bara bäst och segertiden 1.11,6 över distansen 2 640 meter autostart var inte bara banrekord utan ropades även ut som världsrekord på Åby.
Tränaren Svante Båth var samlat lugn efter segern som var värd en halv miljon kronor.
- Vi vet att han har kvalitéerna för det här. Jag tycker på slutet att han blivit successivt bättre och bättre. Vi har nästan aldrig sett botten i honom.
Ska bli kul att tävla kontinuerligt med lite halv-täta starter rent allmänt, då tror jag han kan lyfta sig och tävla mot de allra bästa. Jag måste erkänna att jag hållit den här hästen väldigt, väldigt, högt jämnt. Jag tror bara att den här resan har börjat

Hevin Boko starkast i Sto-SM
Sto-SM 2020 blev ett minst sagt rafflande lopp och när krutröken skingrats stod Timo Nurmos-tränade Hevin Boko i vinnarcirkeln tillsammans med kusken Mika Forss.
Inledningsvis var det tuff körning om ledningen och Björn Goop vann den matchen då han hittade först med Mellby Free trots spår 8 bakom startbilen. 800 meter före mål tog Mika Forss sats från fjärde utvändigt men blev utsvarad av Örjan Kihlström bakom favoriten Conrads Rödluva.
Örjan Kihlström avancerade fram utvändigt ledaren och ville sedan släppa ner Hevin Boko framför sig men då valde Björn Goop att släppa ifrån sig ledningen till Hevin Boko och därmed tvingades Conrads Rödluva trava utvändigt ledaren.
Väl i ledningen var Hevin Boko mycket tapper och höll undan på styrka före Wild Love och Mellby Free. Conrads Rödluva tröttnade och slutade oplacerad.
- Hon är jättestark och jag tror formen är på topp. Det var lite oväntat att Björn släppte. Hästen var jättefin, kommenterade segerkusken.
Segern i Sto-SM var värd 500 000 kronor.

Rutin avgjorde Amatör-SM
Amatör-SM gick till rutinerade Frank Nilsson som gav Peter Untersteiner-tränade Reddington bästa loppet och fyraåringen vann enkelt.
På sista bortre långsidan gled Frank Nilsson ut i rygg på favoriten Zoccoloduru O.P. som fått slita i tredjespår. Det såg ut som att Frank Nilsson kunde avgöra loppet när han ville och det var ingen synvilla och 150 meter från mål kopplades segergreppet.
110 000 kronor var triumfen värd.
- Jag har varit med i Lärlings-SM och Amatör-SM förut och haft riktigt bra chanser men alltid strulat till det för mig. Det var kul att det stämde i dag. Ett SM är alltid trevligt, sa Frank Nilsson.

Svenskt rekord i Monté-SM
Monté-SM bjöd på en fantastisk duell där Galactica kämpade ner favoriten Rajesh Face i en härlig duell över upploppet. Galactica var snabb från början och tog ledningen i en inledande duell med Pastore Bob, men sedan när en vass Rajesh Face utmanade tvingades Anna Erixon på Galactica att släppa ifrån sig ledningen och första varvet gick på 1.11,1.
- Hade jag tagit emot Rajesh Face hafde det gått ännu fortare första varvet och då tror jag någon bakifrån hade vunnit. Nu hade hon ändå krafter kvar, sa Anna Erixon efter SM-vinsten.
Galacticas tränare, ägare och uppfödare, Malin Bergström, var rörd till tårar efter segern som var värd 250 000 kronor.
- Det är brutakt…jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt tomt…jag trodde aldrig det skulle gå.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 140 meter autostart, nytt svenskt rekord!

Skräll i Dam-SM
Dam-SM gick till Linds Sedström som skrällde med 17-oddsaren Rally Gunnar. Från fjärde par invändigt kom luckan 300 meter från mål och Rally Gunnar hade bäst fart över upploppet och avgjorde till slut ganska enkelt före Dollar Hornline och Jackpot Band.
Ulf Stenströmer tränar vinnaren som tjänade 110 000 kronor.
I loppet tappade hästen Untilwemeetagain tidigt kontakt med övriga fältet och senare gick han omkull. Den sjuårige valacken konstaterades död av veterinär som snabbt var på plats.
- Det mest troliga är en hjärtkollaps. Det är ett snabbt förlopp, hästen svimmar och när vi kommer till banan är hästen i princip borta. Det här är jättetragiskt när det händer, det går väldigt fort för hästen. Den var inte vid medvetande när den ramlade i marken. Hästen kommer skickas för obduktion. En tröst i det hela är att det är ett snabbt förlopp så hästen känner inte så mycket, kommenterade banveterinär Kristin Abrahamsson Aurell.

Rosleff avgjorde Ungdoms-SM via open stretch
I Ungdoms-SM var Victor Rosleff offensiv från start och körde till ledningen med Echelon trots ett svårt utgångsläge bakom startbilen. Efter ytterligare ett par ledarskiften blev det tredje invändigt för Echelon men via open stretch avgjorde den femårige valacken över upploppet och vann före Beethoven och First One In.
Jerry Riordan tränaren vinnaren som belönades med 110 000 kronor.

Uppvisning i Montéryttar-SM
Montéryttar-SM, som avgjordes utanför V75, blev en uppvisning av Emila Leo tillsammans med Gretzky Boko, som imponerade stort i sin debut med sadel. Gretzky Boko satt sist utvändigt till 900 kvar då han följde med i ryggar på lätta ben i tredjespår, genom slutsvängen närmade man sig för varje steg och direkt in på upploppet kopplades segergreppet.
100 000 kronor var segern värd och tränar vinnaren gör Morten A Pedersen.
I V75-6 var Indra’s Secret bara bäst när hon via ett mäktigt slutvarv tog sats från femte utvändigt och avgjorde på styrka i långloppet. Robert Bergh tränar fuxan och i segersulkyn satt Per Lennartsson.
Sju rätt på V75® gav 731 241 kronor. Sex rätt 3 556 kronor och fem rätt 322 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hon är både sjuksköterska och en av Sveriges bästa montéryttare. I fjol var tanken att hon skulle vinna Montéryttar-SM tillsa..


Hon är både sjuksköterska och en av Sveriges bästa montéryttare. I fjol var tanken att hon skulle vinna Montéryttar-SM tillsammans med Börge, men den där ridolyckan 1,5 vecka innan SM-dagen förstörde de planerna och istället fick hon spendera lördagen som patient på sin egen arbetsplats.
- Det var riktigt tungt där och då, men jag har repat mig och känner mig helt återställd efter olyckan, berättar Sofia.
Sofia Adolfsson var montéchampion i Sverige tre år i rad mellan 2016-2018, men har dragit ner en del på ridandet sedan dess. Rekordåret 2018 red hon 188 montélopp – i år har det blivit 92 hittills.
- Jag flyttade ner till Halmstad en vända och blev då tvungen att minska på ridandet en del. Jag tycker dock att det ligger på en bra nivå som det gör just nu, man ska ju hinna med att sköta det civila jobbet också.
- Visst vill man alltid rida ännu mer och framförallt bra hästar, men det är en bredare topp bland ryttarna nu jämfört med för några år sedan och fler duktiga som slåss om uppsittningarna. Totalt sett är det bra för sporten att det blir fler och fler duktiga ryttare, funderar Sofia.

"Laddad inför lördag redan nu"
På lördag är hon i alla fall rejält i elden på Åby med två montéuppsittningar och dessutom ska hon för första gången vara med i Dam-SM. Att det handlar om såväl SM-dagen som en dubbeljackpot på V75® där en ensam vinnare beräknas kamma hem 66 miljoner gör inte att färre blickar riktas mot Örebrotjejen.
- Man börjar bli lite smånervös och laddad inför lördag redan nu. Monté-SM vann jag tillsammans med Candor Hall 2017 och samma dag kammade jag hem Montéryttar-SM – ett lopp som jag även vann 2015. Dam-SM blir det däremot första gången jag kör. Jag har kvalat in en gång tidigare, men då blev hästen struken, berättar Sofia.

"Debutanterna kan få extra mjölksyra"
Monté på V75 är en vattendelare bland spelarna och en knäckfråga är att hästar som aldrig tidigare startat i disciplinen kommer ut på V75. Sofia hjälper gärna till med att reda ut begreppen.
- Jag tycker att Monté-SM blev ett kul lopp där jag tror att det kommer gå undan hela vägen med tanke på att loppet innehåller många startsnabba hästar.
- Det ska bli spännande att se hästar som Chianti, Pastore Bob och Baron Gift debutera under sadel, även om det givetvis gör uppgiften mer svårbedömd för mig när man inte vet exakt var de hästarna står i monté.
Vad är din erfarenhet av elithästar som gör första starten under sadel?
- Det är väldigt individuellt, men detta är så pass bra hästar att jag har svårt att se att de inte ska hantera det. Det jag av erfarenhet vet kan hända när de inte testat monté tidigare är att de kan dra på sig extra mjölksyra till slut till följd av att de får jobba med lite nya muskelgrupper kontra för sulky. Man brukar dock testa hästarna ordentligt hemma under sadel innan man tar ut dem i lopp så normalt ska det inte vålla några bekymmer, konstaterar Sofia.

"Varit stabil för mig"
Enligt spelarna är Rajesh Face hennes bästa chans på lördag och Sofia är inne på exakt samma spår. Duon har fått segerdefilera vid tre av de sex tillfällen som de kamperat ihop tidigare.
- Trots hårt motstånd blir jag inte förvånad om Rajesh blir favorit på lördag. Han kommer trots allt hit med två riktigt starka montéstarter i bagaget och han gick även bra efter galopp på Solvalla för sulky förra veckan.
- Känslan är att Adrian Kolgjini har satt hästen i väldigt bra form för dagen och samtidigt är han väl en av de hästar i fältet med allra högst grundkapacitet. Jag har jättehöga tankar om hästen, men det gäller att han är på humör också.
- Han måste få det race han vill ha – det går inte att bestämma för mycket över honom. De gånger han galopperat har det ofta varit tidigt i loppen och vi får sikta på att ta en lugn start så att hästen kommer in i det. Det ska dock sägas att jag tycker att vi kommit bra överens tidigare – hästen har varit stabil för mig och aldrig galopperat under sadel, berättar Adolfsson.
Det låter därmed som att du kan plocka karriärens andra guld i Monté-SM på lördag?
- Är hästen som han ska vara ska vi åtminstone ha vettig chans. Det är ju i alla fall lite fördel Rajesh kontra montédebutanterna att han är van disciplinen och blir det hårt tempo på loppet missgynnas inte han av det, spekulerar Sofia.

"Jättenöjd med rygg ledaren"
Det är dock inte bara monté som gäller för Adolfsson på lördag då hon dessutom har kvalat in en styrning till Dam-SM i form av Ulrika Wällstedts sjuårige valack Untilwemeetagain. Duon har tävlat tillsammans vid två tidigare tillfällen med två andraplatser som resultat.
- Jag har överlag haft tur med spåren på lördag och innerspår bakom bilen är perfekt för honom.
- Vi var tvåa bakom Rally Gunnar i försöket vilket jag var jättenöjd med och det är tufft motstånd i finalen. Både Spartak Face och Self Explosive springer ju låga 13-tider på distansen.
- Vi har i alla fall optimala förutsättningar för att kunna utmana dessa och av erfarenhet vet vi ju att det brukar kunna gå undan ordentligt i denna typ av lopp. Min häst är helt okej från början och jag är jättenöjd om vi får rygg ledaren eller tredje invändigt – gärna i rygg på Spartak Face. Blir det sedan tryck på det hela har vi sett tidigare att de som sparat sina hästar under vägen brukar komma till slut.
- Untilwemeetagain är en stark och lite småtrög häst som skulle gynnas rejält om det bli ordentlig körning under vägen i alla fall, berättar Sofia.

"Inte varje vecka man har dubbla V75-chanser"
Utöver de två hästarna på V75 ska hon även rida Jasmin Band för första gången och detta i Montéryttar-SM som öppnar tävlingsdagen i och med V4-1.
- Jag har aldrig ridit henne tidigare, men sett att hon gått bra i monté. Nu är det dock benhårt emot och min favorit till att vinna loppet är nog ändå Quite A Quality som är riktigt bra. Dessutom ska det bli spännande att se Mistelns Napoelon under sadel – håller den upp ledningen blir det inte en lätt nöt att knäcka. Även Gretzky Boko samt M.T.Nordic Spirit har gått bra, men för deras del har ju utgångslägena blivit sämre.
- Ska jag vinna Montéryttar-SM krävs det nog lite tur under vägen, men oavsett ska det bli riktigt kul på lördag. Det är inte varje vecka man har dubbla styrningar på V75, avslutar Sofia.
 Oavsett hur det går för Sofia på lördag lär årets SM-dag bli bättre än fjolårets. Tävlingsovalen är en betydligt bättre plats än sjuksängen för denna energiska tjej som till råga på allt dessutom fyller 29 år på lördag. Det är således uppdukat för en riktig panghelg i Mölndal med trippla chanser till SM-guld och födelsedag. Firas det rejält i Göteborg på lördag är det alltså ingen högoddsare att Sofia är i fokus även där.

Robin Malmgren, Kanal 75


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stolethes..


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stoletheshow tog ledningen och fick Zarenne Fas på utsidan som såg till att det hölls ett jämnt tempo. Första femhundra metrarna travades efter 1.10,0 och varvet avverkades på 1.12,2. I tredje par utvändigt satt hårt betrodda Heart of Steel och i rygg på denne Pastore Bob. I femte par utvändigt bidade Kick of Classic sin tid. När Heart of Steel började röra på sig sexhundra meter kvar tassade Pastore Bob med i ryggen och med där bakom följde även Kick of Classic med. Det hela utmynnade i en rafflande och tät slutstrid. Ledande Stoletheshow stod emot till kort före mål då han fick ge sig men var ändå inte långt efter som fyra. Heart of Steel kopplade för ett ögonblick greppet när Pastore Bob kom farande och var först tills precis innan mållinjen nåddes. För precis på mållinjen satte Kick of Classic nosen först, efter att hästen spurtat sylvasst när han fått full anfallsorder in på upploppet. Det blev stenhårt i mål men nosen först hade Kick of Classic på tiden 1.11,9/2140a. Därmed var megaskrällen ett faktum för 93-oddsaren som var streckad på blott 0,38 procent. Inför den kvarvarande V64-avdelningen återstod det 228 system. Inget av dessa hade streck för Kick of Classic och det blir därmed jackpot på V64 under tisdagen som avgörs i Eskilstuna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Pastore Bob hade inte startat sedan november förra året när han gjorde comeback i Halmstad under måndagskvällen. Johan Untersteiner s..


Pastore Bob hade inte startat sedan november förra året när han gjorde comeback i Halmstad under måndagskvällen. Johan Untersteiner serverade sin stjärna ett vilsamt och avvaktande lopp i tredje par utvändigt. Samtidigt fick ledande Jairo sänka tempot rejält framme i täten och körde bitvis i mellan 1.17 till 1.19-tempo mitt i loppet. Joakim Lövgren drog successivt upp farten under slutvarvet och i sista kurvan följde Pastore Bob med i angrepp ute i tredjespår. Han fick full anfallsorder in på upploppet och spurtade mycket vasst via 1.11 sista varvet. Men elitloppsfinalisten från 2018 nådde inte riktigt ända fram. Jairo såg ut att gå mot segern men då slank Smokin Joe loss ifrån rygg på ledaren. Precis före mållinjen tog han sig förbi och slog av Jairo, tillsammans med sin tränare Adrian Kolgjini. Segertiden blev 1.13,1/2140a och förstapriset var 50 000 kronor. Det här var Smokin Joes första seger sedan april 2018.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-12 2015-11-12 Åby-1 2160/12 0 g 96
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 1640/9 4 15.0 63
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 1640/4 5 14.6 95
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Kim Eriksson 2160/12 B 0 39
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Torbjörn Jansson 2140/12 D 5 14.9 471
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Claes Svensson 2160/8 B str
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-12 Torbjörn Jansson 2640/2 C 4 13.8 775
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-10 Torbjörn Jansson 1609/6 D 4 12.2 509
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-9 Torbjörn Jansson 1640/1 D 2 12.5 84
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Torbjörn Jansson 1640/10 C 2 13.2 343
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-6 Torbjörn Jansson 2140/6 C 0 14.1 895
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-3 Torbjörn Jansson 2140/3 D 4 14.7 63
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2140/10 D 5 15.0 149
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-8 Torbjörn Jansson 2140/1 D 4 15.7 102
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-4 Torbjörn Jansson 2100/9 D 4 15.6 393
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-2 Kenneth Haugstad 2160/7 C 2 17.0 119
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-9 Torbjörn Jansson 2140/11 D 0 16.0 454
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-6 Torbjörn Jansson 2100/1 D 3 13.2 279
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-8 Kim Eriksson 2140/6 D 0 13.7 431
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/3 C 4 12.8 103
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-11 Torbjörn Jansson 2640/10 B 2 14.3 79
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Claes Svensson 2160/10 A 1 14.1 32
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-7 Björn Goop 2640/5 C 0 13.9 429
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Claes Svensson 1640/4 B 2 11.6 162
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Torbjörn Jansson 2140/9 A 1 14.9 54
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Ulf Ohlsson 2140/2 C 7 13.5 244
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Peter Ingves 1609/6 C 3 11.2 176
2018-10-13 2018-10-13 USA-2 Johan Untersteiner 2011/5 C 0 63
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-10 Peter Ingves 2140/1 C 0 10.9 539
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Peter Ingves 2140/6 C 3 10.3 485
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-12 Peter Ingves 2140/3 B 0 11.8 269
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-10 Johan Untersteiner 1609/6 C 3 9.9 466
2018-07-15 2018-07-15 St Mikkeli-10 Johan Untersteiner 1609/3 C 2 56
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Johan Untersteiner 1640/1 C 4 12.0 45
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-10 Peter Untersteiner 1640/1 C 0 14.7 39
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-10 Johan Untersteiner 1609/6 D 4 11.0 224
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-11 Johan Untersteiner 1609/1 B 1 98
2018-04-21 2018-04-21 Finland-11 Johan Untersteiner 2100/10 B 3 69
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Johan Untersteiner 2140/10 A 3 12.0 27
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-11 Christoffer Eriksson 1640/6 B 1 10.7 66
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-11 Johan Untersteiner 2640/4 B 1 15.0 34
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-10 Johan Untersteiner 1640/5 B 1 11.0 27
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-9 Johan Untersteiner 3160/14 B 4 15.3 211
2019-11-16 2019-11-16 Bjerke-7 Johan Untersteiner 1609/7 A 3 12.8 19
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-7 Johan Untersteiner 1640/11 B 4 11.8 94
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Johan Untersteiner 2640/11 C 7 13.0 188
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-7 Johan Untersteiner 1640/4 B 1 10.7 31
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-8 Johan Untersteiner 2140/8 B 7 12.5 596
2019-09-15 2019-09-15 Danmark-7 Peter Ingves 2140/3 A 1 19
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1640/7 B 2 10.6 83
2019-08-10 2019-08-10 Åby-11 Johan Untersteiner 3140/3 D 0 13.4 486
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-10 Mika Forss 1609/2 D 3 9.5 474
2019-07-21 2019-07-21 St Mikkeli-10 Mika Forss 1609/4 C 3 149
2019-07-10 2019-07-10 Visby-6 Johan Untersteiner 2120/3 C 2 11.8 69
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-7 Johan Untersteiner 1640/4 D 0 11.6 41
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Johan Untersteiner 1640/7 C 2 10.7 56
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Johan Untersteiner 1609/4 D 0 10.5 89
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-11 Johan Untersteiner 1609/6 C 0 212
2019-04-13 2019-04-13 Finland-11 Johan Untersteiner 2100/4 B 2 35
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-10 Johan Untersteiner 1640/4 B 4 11.6 14
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/1 C 1 13.9 12
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-9 Johan Untersteiner 1640/6 C 5 11.5 62
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/7 C 2 12.8 25
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Lina Lähdekorpi 2140/2 C 5 13.1 98
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2140/11 D 2 11.9 216
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-2 Peter Untersteiner 1140/2 C 1 16
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 1640/11 D 5 10.8 345
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/9 B 3 13.2 34ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se