Pastell Tilly travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Pastell Tilly travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Pastell Tilly har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Pastell Tilly har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Pastell Tilly


Under onsdagen kördes två uttagningslopp till landets största tvååringslopp på Solvalla. Svante Båth lyckades knipa fem ..


Under onsdagen kördes två uttagningslopp till landets största tvååringslopp på Solvalla. Svante Båth lyckades knipa fem av de sex finalplatserna som erbjöds i Svensk Uppfödningslöpning (se annan text) och formen höll i sig även när V86-spelet drog igång vid halv nio på kvällen.
Erik Adielsson hade varit delaktig i framgångarna i unghästkvalen och svarade för en kuskdelikatess i V86-2 med Showman Brodde.
Eller var det mest tur?
I vilket fall som helst överlät Erik Adielsson ledningen till värste motståndaren Global Trader efter 600 meter. Sedan kom då luckan på upploppet och Showman Brodde tackade för den snälla resan och tog sig förbi.
- Jag var inte säker men valde att släppa ifrån mig ledningen efter att ha fått trampa gasen i botten alldeles för fort första 300. Det fanns säkert de som tyckte att jag gjorde fel och det kunde ha blivit så också, sa en leende Erik Adielsson.

Revansch för Meilink 
Solvallatränaren Diederik Meilink tog sig för näsan när Quito Lane galopperade bort sig som stor favorit i ett V86-lopp under kvällen. Revanschen kom i loppet efter där Björn Goop spårade varje meter med Reverend Wine.
Peter Untersteiners favorit Arsenal närmade sig upploppet ner men Reverend Wine höll undan. Den fyraårige valacken börjar få en fin rad nu och Meilink testar elitserien igen.
- Vi har provat att anmäla till V75 men inte kommit med på grund av för lite poäng. Nu försöker vi nog igen, sa Diederik Meilink.
Treåriga stoet Global Unique fick bestämma en del i ledningen för Örjan Kihlström och tog en säker seger i första starten för Roger Walmann.
V86-8 var ett lopp för ston där Kaj Widell satte dit omgångens enda överraskning i form av April Love. Pasi Tikkala tränar det femåriga stoet som bara var spelad på fyra procent på V86.

Norman vann storloppet
Bergsåker delade på V86-omgången med Solvalla.
Solvallatränaren Peter G Norman valde att åka till Sundsvall med tre hästar och det blev full pott i det största loppet.
Favoriten Quantum Estelle och Olympia Gold galopperade bort sina möjligheter i finalen av Norrlands Elitserie för ston och segern gick i stället till Solvalla.
150 000 kronor in till Pastell Tilly som hade innerspår på startfållan och tog sig till ledningen.
- När hon får bestämma första 500 meterna som i dag klarar hon att gå i ledningen. Hon trivs annars bäst när hon får jaga bakifrån, sa Peter G Norman om det femåriga stoet.

Sloppy moralisk...
Solvallatränaren Normans seger med Pastell Tilly blev en bra tröst för en fadäs tidigare på kvällen. Sloppy Joe galopperade dubbelt och diskades i V86-5 men fullföljde som ett jehu upploppet ner.
Ingen skugga över Roger Walmanns Forecast som vann loppet tillsammans med Ulf Eriksson - men Sloppy Joe var hästen i loppet.
- Utan den andra galoppen på den sista bortre långsidan då en konkurrent körde upp i vagnen på oss vinner vi lätt. Det var surt, kommenterade Solvallatränaren.

Rostig men vann ändå
Ola Åsebö är en ny aktör på Bergsåker och mannen bakom Hard Times som vann norska kriteriet i september. Ulf Ohlsson körde hästen igen – kvällens största favorit spelad på 69 procent på V86.
Hard Times hade inte startat på ett tag och ringrosten lyste igenom. Faktum var att Harmon Boko uppvaktade tufft på utsidan och såg segerfarlig ut när galoppen kom 150 meter kvar.
- Han var nästan för lugn och avslappnad i dag men jag tror att vi vinner loppet oavsett trots att det så klart fattas i honom. Jag hade skygglapparna kvar att dra och hade extraväxlar kvar, sa Ulf Ohlsson.
Proffsige Östersundsamatören Oscar Berglunds Cobourg Hanover tog hem det inledande stayerloppet över tre varv tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt på V86 gav 24 899 kronor, sju rätt betalade 104 kronor och på sex lyste ordet jackpot. När Solvalla och Jägersro kör V86 på onsdag kan en ensam vinnare med åtta rätt kamma hem 13 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla-tränaren reser till Bergsåker som är värd för onsdagens V86-omgång tillsammans med Solvalla. Den populära spelform..


Solvalla-tränaren reser till Bergsåker som är värd för onsdagens V86-omgång tillsammans med Solvalla. Den populära spelformen är kryddad med en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 14 miljoner kronor enbart på åtta rätt.
Om man får tro Peter G Norman så åker han i angeläget ärende till Sundsvall. Med i transporten finns högkapable Sloppy Joe, samt Pastell Tilly som senast var tvåa i V75.
När det gäller Sloppy Joe är det en häst som alltid har legat Peter G Norman varmt om hjärtat. Han har visat hög kapacitet men också haft problem med sina sköra ben. Hästen var exempelvis med i E3-finalen som treåring och galopperade då under angrepp i sista kurvan och hade enligt Norman varit sämst tvåa utan den galoppen.
- Erik Adielsson har sagt att han har kapacitet för att gå till Gulddivisionen. Men i och med att hästen har så sköra ben blir det en längre väg att ta sig dit. Man får linda in honom i bomull hela tiden och inte träna så tufft, menar Peter G Norman.

”För taggad senast – slog ihop”
Sloppy Joe har vunnit sju lopp på 20 starter, bland annat i V75, och varit bland de tre främsta i tio av dem. Han har nu gjort tre starter efter ett uppehåll sedan i somras och körts försiktigt i två av dem. Näst senast satt hästen fast med krafter kvar och senast blev det galopp direkt i starten.
- Sloppy Joe (V86-5) var lite för taggad senast och börjar komma upp i riktigt bra form nu. Jag laddade lite med honom och han slog ihop i starten helt enkelt. Så var den dagen förstörd men han kändes väldigt fin efter galoppen. Det var någon som hade klockat honom till 1.13,5 i 150 meter och drog jag i princip allt jag kunde i hästen när vi väl kommit ifatt fältet.
- I starterna innan dess hade jag medvetet kört försiktigt och gett hästen snälla lopp. Han hade en hel del krafter kvar näst senast då han fick chansen för sent för att hinna få upp farten. Därför var det dags att köra offensivt senast och ge honom chansen men tyvärr blev det galopp.

”Är med i loppet för att vinna”
Sloppy Joe är tredjehandsfavorit i den femte V86-avdelningen. Den sexårige hingsten har dock ett tråkigt läge med spår åtta bakom startbilen över kort distans.
- Läget är visserligen ännu sämre än senast men vi får prova lite framåt från början. Det kan nog bli bra körning i det här loppet som det ser ut och kommer vi ner någonstans så kommer han att spurta ner många till slut.
- Hästen känns i alla fall väldigt bra, fräsch och fin. Han har som sagt hög kapacitet och det är dags att visa det nu. Blir det körning så gör det inte så mycket om vi hamnar en bit bak. Vi är med i loppet för att vinna och jag tror helt klart att han kan göra det om han kommer till från spår åtta. Det hade varit trevligt och det hade ägarna varit värda, säger Norman.
Några ändringar i balans och utrustning?
-Det blir samma balans och utrustning som senast. Det skulle eventuellt vara om vi måste köra med brodd bak i skorna. Han kräver mycket fäste bak men jag tror inte att det ska vara något jätteminus om vi får skruva dit broddar. Vi får se hur pass hård banan blir.

”Är i toppform – ser intressant ut på läget”
Peter G Normans andra häst på V86 är Pastell Tilly som senast var tvåa i V75 bakom Barbara L.Hanover men före segermaskinen Izzy.
- Pastell Tilly (V86-7) gjorde ett bra lopp senast och kändes fin hela vägen. Jag släppte ledningen varvet kvar eftersom både Örjan och Jorma kom med de mest betrodda hästarna. Det hade blivit för tufft att svara båda två och då tror jag inte att vi är tvåa. Nu blev det en maxplacering istället.
- Hästen är i toppform och den här uppgiften ser intressant ut med det fina läget. Hon är snabb ut och även om jag inte har bestämt taktiken helt ännu så vill jag nog helst köra i ledningen den här gången. Men då får det inte bli för tufft tempo inledningsvis. Hon har varit fin i jobben efter förra starten och är väldigt taggad. På form och läge ska hon absolut räknas tidigt. Skor runt om igen och inga ändringar, om vi nu inte blir tvungna att köra med hakar.
Vem är bästa chansen på V86?
- Jag tycker att det är två vettiga chanser. Pastell Tilly har toppform, kommer från fina resultat och ett perfekt läge. Sloppy Joe har bra form och kapacitet för att vinna loppet, men ett sämre spår. Så jag får säga Pastell Tilly då på läget, säger Peter G Norman.

Michael Carlsson, Kanal 75


91 var anmälda.72 får kvala.Tolv går till final.En vinner en miljon kronor.Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där ..


91 var anmälda.
72 får kvala.
Tolv går till final.
En vinner en miljon kronor.
Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där landets fyraåriga ston gör upp om evig ära.
Axevalla är värd för fredagens V64-spel och bjuder på toppsport med sex uttagningslopp till Stochampionatet. De två främsta i kvalloppen går till finalen 24 juli.

Startlista
Uttagningslopp Stochampionatet 1 (V64-1)
2 640 meter autostart
1) Going Diablo – Peter Untersteiner
2) Spoil Me – Kenneth Haugstad (Roger Walmann)
3) Donatella Center – Stefan Persson
4) Tricia – Per Lennartsson (Svante Båth)
5) Pastell Tilly – Torbjörn Jansson (Peter G Norman)
6) Kendra Silvio – Stefan Söderkvist (Stig H Johansson)
7) Ice Wine – Daniel Redén
8) Cayenne Ovel – Örjan Kihlström (Pasi Aikio)
9) Last Of April – Alexander Nilsson (Hans Nilsson)
10) Bacio – Björn Goop (Stefan Melander)
11) Cagnes sur Mer – Rickard Svanstedt
12) Kryssa Futura – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 2 Stochampionatet (V64-2)
2 640 meter autostart
1) Far Far Away – Johan Untersteiner
2) Alvena Valva – Per Linderoth
3) Joy de Castella – Jörgen Westholm
4) Mellby Dashing – Björn Goop
5) Icanhearyou – Oskar J Andersson (Ruth J Andersson)
6) Galactica – Lars-Åke Söderholm (Malin Bergström)
7) Canmore B.F. – Örjan Kihlström (Reijo Liljendahl)
8) Very Welcome – Peter Ingves (Mats Rånlund)
9) Tunika – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
10) Swish Lane – Peter Untersteiner
11) Come And See – Anders Svanstedt
12) Order By Heaven – Lars D Carlson
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 3 Stochampionatet (V64-3)
2 640 meter autostart
1) Tide Water – Torbjörn Jansson
2) Molly de Castella – Jörgen Westholm
3) Imakethecashflow – Joakim Lövgren
4) Majett – Christoffer Eriksson (Carl-Otto Göransson)
5) Port Ellen Broline – Peter Untersteiner
6) Beachmountain G. – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
7) Princess Face – Lutfi Kolgjini
8) Zola Grand Cru – Fredrik Berg (Anna Forssell)
9) Takeaway – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Amity – Per Lennartsson (Catarina Lundström)
11) Pretty Perfect – Oskar Kylin-Blom (Fredrik B Larsson)
12) Cerveza – Johan Untersteiner
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 4 Stochampionatet (V64-4)
2 640 meter autostart
1) Lady Cash – Stefan Söderkvist (Lars I Nilsson)
2) Fika – Anders Svanstedt
3) In Toto Sund – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Ninepoints Gaagaa – Jörgen Westholm
5) Keypad – Per Lennartsson (Stefan Melander)
6) Kahleesi – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
7) Sally Steel – Henrik Svensson
8) Ilona Håleryd – Peter Untersteiner
9) Finca Boko – Björn Goop (Timo Nurmos)
10) Borups Orkide – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
11) New Devotion – Johan Untersteiner
12) Tro Lo Lo – Oskar J Andersson (Emelie Persson)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 5 Stochampionatet (V64-5)
2 640 meter autostart
1) Darling Hornline – Per Nordström
2) Diora Sound – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
3) Foxy Brown – Stefan Persson (Magnus Dahlén)
4) High Expectation – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
5) Caresse – Björn Goop
6) Sangria Knight – Christoffer Eriksson (Ulf Stenströmer)
7) Mhona’s Sister – Per Linderoth
8) Otrobanda – Peter Untersteiner
9) Magnesia – Oskar J Andersson (Jörgen Westholm)
10) Lonely Star – Johan Untersteiner
11) Amour Memory – Elias Strandberg (Bernt-Ove Johansson)
12) Bowling Karma – André Eklundh (Christina Medin)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 6 Stochampionatet (V64-6)
2 640 meter autostart
1) Orkidee Skift – Hans-Owe Sundberg
2) Salma Silvio – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
3) Incredible H.C. – Peter Untersteiner
4) Digital History – Björn Goop (Stefan Melander)
5) Top de Luxe – André Eklundh (Ola Karlsson)
6) Cherie Jaam – Sören Boel (Patrik Södervall)
7) Xanthis Amber – Jörgen S Eriksson
8) Fancy Flair – Jörgen Sjunnesson (Mikko Aho)
9) Tough Of Elegance – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Toohotforyou – Per Linderoth (Fredrik Wallin)
11) Youlo – Stefan Söderkvist (Catharina Johansson)
12) Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 50 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-6 2140/11 4 16.2 295
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-5 2140/8 5 16.5 590
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 2140/12 0 17.9 511
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Peter G Norman 1640/5 D 0 14.4 116
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Peter G Norman 2140/8 B 1 15.4 179
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Torbjörn Jansson 2160/9 A 5 16.8 33
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Peter G Norman 2160/13 B str
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Torbjörn Jansson 2640/5 D 0 g 336
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/13 A 4 14.5 46
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/10 C str
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2160/12 A 0 g 22
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Torbjörn Jansson 2160/9 A 1 15.2 18
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 Torbjörn Jansson 2140/12 D 3 15.3 193
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-2 Glen Norman 2140/11 D 5 16.3 171
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2140/9 D str
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-6 2140/11 D 0 16.4g 521
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-9 Peter G Norman 2140/1 C 1 15.3 45
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-8 Peter G Norman 2140/6 B 2 14.2 78
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-9 Peter G Norman 2140/8 B 7 14.0 84
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Peter G Norman 2140/9 A 1 14.4 66
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-4 Ulf Ohlsson 2140/3 B 1 16.0 16
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/10 C 0 15.4 88
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 Peter G Norman 2160/9 A 3 14.8 62
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Peter G Norman 1640/5 C 2 12.6 98
2017-07-12 2017-07-12 Visby-9 Peter G Norman 2120/9 D 0 14.6 80
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Peter G Norman 2100/9 D 1 14.9 22
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-5 Erik Adielsson 1640/6 D 0 g 86
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Peter G Norman 2140/12 C 0 g 223
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-4 Peter G Norman 2140/6 C 0 g 116
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/10 C 5 14.6 61
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-5 Peter G Norman 1640/9 A 2 13.5 144
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-8 Peter G Norman 2140/12 C str
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-8 Peter G Norman 2160/4 C 3 14.1 137
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Peter G Norman 2160/12 A 2 14.3 68
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-7 Peter G Norman 2140/7 C 4 13.2 702
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-9 Peter G Norman 2160/12 D 0 13.9 521
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/8 D 5 13.6 323
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Peter G Norman 2160/15 C 0 15.6 570
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Peter G Norman 2180/14 B 0 18.7g 130
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-5 Peter G Norman 2140/6 C 0 14.8 521
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/8 B 0 15.1 204
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Peter G Norman 2140/4 D 0 14.3 700
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Jean-Claude Pace 2140/8 C 5 15.3 331
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Peter G Norman 2160/10 D 0 17.1 140
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Jean-Claude Pace 1640/6 B 2 13.4 93
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Jean-Claude Pace 2180/14 A str
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-10 Peter G Norman 1640/8 C 0 g 504
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Jean-Claude Pace 2160/12 B 6 15.8 170
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2160/9 D 6 14.5 825
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Peter G Norman 2140/14 B 0 15.7 375
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-6 Peter G Norman 2160/14 B 6 16.2 602
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-9 Peter G Norman 2160/12 B 0 16.9 157
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Peter G Norman 2660/8 B 0 17.5 261
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Peter G Norman 2140/3 B 5 16.5 94ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se