Partizan Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Partizan Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Partizan Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Adrian Kolgjini 2640/9 B

Nyheter för travhäst Partizan Face


Winter Burst rullar vidare och på onsdag annandag jul är det traditionsenliga V75-finaler på Solvalla. Adrian Kolgjini är på plats m..


Winter Burst rullar vidare och på onsdag annandag jul är det traditionsenliga V75-finaler på Solvalla. Adrian Kolgjini är på plats med två heta kandidater i Partizan Face, som hade uppvisning när han krossade konkurrenterna vid V75-segern på Jägersro senast, samt Dante Boko som var strålande som knappt slagen tvåa samma dag i Gulddivisionen.
Stall Kolgjini har annars haft problem med infektioner under en längre tid i år, men nu ser det äntligen ut att ha vänt.
- Det börjar lossna lite nu efter en lång tids sjukdom. Det har varit segt och vi har inte helt luskat ut vad det har varit. Hästarna har haft halsinfektioner och hela baletten. Det är inte helt över ännu men överlag ser hästarna spänstiga och smidiga ut och det börjar lysa om dem igen, säger Adrian Kolgjini.

”Ser bra ut - kommer att ha flera i årgångsloppen nästa år”
Den 1 oktober flyttades många av pappa Lutfis hästar över på Adrians träningslista, som tidigare hade plockat ut sin proffstränarlicens. Men även om Lutfi har haft alla hästarna på sin lista tidigare är det Adrian som har styrt i stallet och lagt upp träningen de senaste åren. Nu har han 49 hästar på sin träningslista och Lutfi har 73 stycken.
- De hästarna som pappa inte äger själv och som är redo att starta på tävlingsbanan är på min lista. Sedan har pappa kvar sina hästar som han äger men de kommer han att sälja. Dessutom är alla unghästarna på pappas lista.
- Vi har ett bra samarbete, precis som vi har haft i alla år, och unghästarna kommer över till min lista när de väl börjar starta, säger Adrian som ser framtiden an med stor tillförsikt inför nästa år.
- Det är många hästar som på grund av sjukdomar inte har kunnat leva upp till förväntningarna i år. Därför har de inte tjänat så mycket pengar heller och står därmed billigt inne i klasserna i början av nästa säsong. Jag tror att jag har väldigt många hästar som är obrukade och många kommer att duga på V75.
- Sedan har vi många fina unghästar, de som är två- och tre år gamla nu och blir ett år äldre vid årsskiftet. Det ser mycket bra ut och jag tror att jag kommer att ha en flock som kommer att etablera sig i årgångsloppen nästa år. Så jag tror mycket på 2019, säger Adrian Kolgjini.

”Kändes som att han bara gick på halv maskin”
På onsdag reser han till Solvalla och V75-finalerna med två hästar som båda kommer från strålande prestationer. Det är Partizan Face och Dante Boko som båda mycket väl kan vinna under annandag jul. Så här kommenterar Adrian sina två V75-finalister.
- Partizan Face (V75-2) var ruggigt bra senast och det kändes som att han bara gick på halv maskin. Även om jag ryckte ”norsken” och tussarna så var det mest för att hålla hästen skärpt för om han slappnar av så är det risk att han slår ihop. Han hade låg puls efter loppet och det kändes som att han hade kunnat springa femhundra meter till i samma tempo. Hästen är i toppform men tyvärr fick han ett tråkigt spår. Finaler är alltid finaler och man måste ha flyt om det ska räcka hela vägen. Men han tål att göra jobbet själv och var tvåa från dödens näst senast på Solvalla. Det blir inte lika lätt som senast men han måste räknas tidigt trots läget.

”Har hittat nytt liv med ridträning”
- Dante Boko (V75-1)
fick börja om litegrann och vi ställde av honom efter finalerna på Solvalla i höstas. Han fick bara ridtränas lite lugnt och fint och mest ta det lugnt. Han hittade nytt liv och Linda Sundberg som sköter om honom gör ett väldigt bra arbete som får hästen att vilja och prestera på topp trots åldern. Han är till åren kommen nu och det är viktigt hur han mår. Hästen var jättebra senast och känns skitfin efteråt. Läget med innerspår är perfekt och han är snabb ut. Jag har inte bestämt taktiken ännu men det är inte många som tar sig förbi honom direkt. Läget finns ju för att köra i ledningen men vi får se.
- När hästarna är i så här fin form så duger de långt. Hade Partizan Face haft ett bättre spår hade jag trott mest på honom men nu skulle jag säga att det är likvärdiga chanser, säger Adrian Kolgjini.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Uppfödningslöpning är det äldsta av Sveriges tre klassiska unghästlopp, dit även kriteriet och derbyt räknas. Sedan 19..


Svensk Uppfödningslöpning är det äldsta av Sveriges tre klassiska unghästlopp, dit även kriteriet och derbyt räknas. Sedan 1926 har tvååringsloppet körts på Jägersro i Malmö. Men aldrig tidigare har två vinnare korats efter målgång.
- Det var väl rättvist med två så bra hästar, sa Sten O Jansson sedan hans Belker via en enastående slutstöt hunnit ikapp favoritspelade Bythebook precis på mållinjen.
Den senare hade då tågat i tredjespår i drygt 600 meterna och till synes kopplat segergrepp. Men Belker, som tvingats ut i fjärdespår i slutkurvan och vid upploppets början hade mycket långt fram till täten, hade torrt spurtkrut och de sista 150 meterna briserade han i en ursinnig spurt.
- Han gick lysande helt enkelt och så här i efterhand skulle jag nog ha tagit fjärdespår en längre bit, sa Belkers kusk Torbjörn Jansson.
Solvallakusken har vunnit Svensk Uppfödningslöpning en gång tidigare, 1996 med Gardens Mack som också var en Sten O Jansson-produkt. Visbytränaren har ett enastående unghästfacit med den lilla träningsrörelse han bedriver tillsammans med sin fru Ingela.
- Nu är jag jättenöjd, framför allt med Ingela. Det är hon som pysslar och sköter om, jag bara tar åt mig äran, sa Sten O Jansson skämtsamt.

Tredje raka för Båth
För Bythebooks tränare Svante Båth var det tredje raka fullträffen i Svensk Uppfödningslöpning. Endast Sören Nordin och Lutfi Kolgjini toppar det med fyra raka segrar. Örjan Kihlström som skötte tömmarna bakom Bythebook vann loppet för första gången.
- Hästen gick jättebra och det var roligt att få bocka av det här loppet också, sa toppkusken som vunnit i stort sett allt som går att vinna i Sverige.
Kilometertiden för Belker och Bythebook skrevs till 1.13,7 över 1 640 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 700 000 kronor. Men då båda hästarna är med i Premiechansen får deras ägare hela 1 050 000 kronor vardera. Då Sten O Jansson och hans fru Ingela dessutom är uppfödare till sin häst belönas de också med en uppfödarpremie på 210 000 kronor. Den summan kan även Bythebooks uppfödare Thomas Johansson och Gösta Samuelsson glädja sig åt.

Tredje raka för Illuminati
På förhand spekulerades det i att opolerade toppämnet Illuminati kunde ställa till det för sig från start i klass I. Men med två färska svenska rekord bakom sig spelades han ändå till omgångens största favorit och sedan han gått iväg från start och hittat ut i andraspår var det spel mot ett mål. När två varv återstod av långloppet fick körande tränaren Joakim Lövgren överta ledningen och när mållinjen skars hade Illuminati lämnat sina förföljare med många längder.
- Han hade en bra dag i dag, skötte sig jättefint och grejade till och med en omstart, så han ska ha all heder. Han är duktig att springa men har inte varit helt rumsren förut, sa Jägersrotränaren, som även tog hem gulddivisionen med Jairo före en mycket tapper Dante Boko.

Virvlande spurt stal showen
I Johan Jacobssons Minne, där fyraåringarna startar 20 meter bakom treåringarna, såg ledande Stoletheshow ut att leva upp till sitt namn när han ryckte ifrån konkurrenterna i slutkurvan. Men favoritspelade Candy La Marc var helt enkelt för bra och trots att hon hade långt fram hann hon via en virvlande avslutning fånga in ledaren i god tid före mållinjen.
- Det kändes kymigt att sitta där bak för Christoffer (Eriksson) körde ett väldigt fint lopp där framme tempomässigt. Det passade inte oss direkt men hon var riktigt, riktigt bra och avgjorde enkelt, sa segerkusken Erik Adielsson om den Lars Marcussen-tränade kulltoppen.

Första V75-segern för Kolgjini Junior
Partizan Face pulveriserade motståndet i bronsdivisionen. Trots tredjespår till positionen utvändigt om ledaren stack han ifrån till överlägsen seger över upploppet. I sulkyn satt Adrian Kolgjini och för hans del var det första tränarsegern i V75.
- Det är speciellt, det ska det vara när stora saker händer för första gången. Det är detta jag brinner för och vill hålla på med så det är roligt att resultaten också visar sig, sa Jägersroprofilen.
Treårige Aquamarin, tränad av hemmaamatören Viktoria Selitska, lekte också med konkurrenterna. Från positionen som första häst i andraspår tågade treåringen ifrån sina äldre kamrater i klass II.
- Det är en jättebra treåring så det ska bli väldigt spännande nästa år. Han är väldigt storväxt så det borde finnas några växlar till nästa år, sa kusken Thomas Uhrberg.

48 miljoner till ensam V75-vinnare
I silverdivisionen visade Speedy Foxy Vicane att plumpen i protokollet senast var en engångsgrej. Från andra par utvändigt kastade körande Kim Eriksson loss på den sista bortre långsidan och trots att det nioårige stoet fick ge absolut max för att komma ner utvändigt om ledaren knappa halvvarvet från mål hade hon mod att ta senhöstens tredje seger i silver.
- Hon är hård den här donnan! konstaterade tränaren David Källgren.
På V75-spelet delade sju rätt ut 6 838 kronor och för sex rätt fick man 74 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa vecka då en ensam jackpotvinnare kan bli 48 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.Vinter i Sverige innebär numera att alla häst..


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.
Vinter i Sverige innebär numera att alla hästar måste tävla med skor.
I denna övergångsperiod blir det därför extra intressant att se hur hästar tacklat att tävla med skor tidigare.
I databasen travfakta.se för man statistik över placeringar med olika balans på hovarna.
Vi har jämfört resultaten med skor mot alla typer av barfotabalans och fått fram ett värde.
Ett positivt tal innebar att hästen lyckats bättre med skor runt om och tvärtom.
Invägt i värdet är också hästens vana att tävla med skor.
Att hästar som alltid tävlat med skor är de som gynnas mest av barfotaförbudet känns som ett rimligt antagande varför dessa hamnat i en egen kategori.
Statistiken gäller enbart för starter i Sverige.
Hästar som gjort färre än fem eller mindre än en fjärdedel av sina starter på svensk mark med skor hamnar under rubriken ”Inget underlag”

V75-1
1 Filur Sisu +30
2 That’s Art +23
10 Candy la Marc +17
4 Dallas -13

Alltid skor
3 Stoletheshow
7 Tartaurus Face
8 Typhoeus Face
11 Harran Boko

Inget underlag
5 Donatello Garbo
6 Sweet On You
9 Seven and Seven

V75-2
12 Mellby Goofy +21
10 Eldorado Mearas +10
5 Edio +5
9 Dats so Cool 0
7 Mary’s Overandout -5
6 Dream of Nature -25
1 Quite Right -37

Alltid skor
2 Master Hill
4 Aquamarin
8 Blue Mustasche
11 Olga Utca

Inget underlag
3 Staro Kipling

V75-3
1 Illuminati +22
9 Rajah Silvio +7
10 Kosmopolit du Gull +7
4 Youngblood Pellini +2
5 Bouncing Ball O.O. +2
12 Quattro Töll -1
2 The Real Star -2
3 Kallsup -4
7 Mellby Fantom -18
6 Invincible H.C. -33

Inget underlag
8 Harrington

V75-4
Samtliga hästar har tävlat med skor.

V75-5
12 Secret Mission +19
9 Bonnies Celebrity +10
11 Surprise Power +8
6 Exclamation Mark +1
4 New Star Power 0
5 Partizan Face -3
2 Lightning Photo -14
1 Viggo Laday -20

Inget underlag
3 Lexington Hall
7 Gustafson
8 Legend Brodde
10 Staro Costashorta

V75-6
10 Olle Rols +30
3 Sobel Conway +10
2 Linus Boy +8
5 Sir Q.C. +2
6 Västerbo Exact 0
8 Shogun D.K. -1
1 Isor Håleryd -6

Inget underlag
4 Waffle Cone
7 Den of Warlock
9 Speedy Foxy Vicane

V75-7
4 Jairo +13
5 Art On Line +4
6 Västerboonthenews +4
10 Dante Boko +1
1 Star Advisor Joli 0
9 Monark Newmen -1
7 B.B.S.Sugarlight -24
2 Poet Broline -42

Inget underlag
3 Probo O.P.
8 Giveitgasandgo
11 Harry Haythrow
12 Turno di Azzurra

Robin Johansson, Kanal 75


Efter torsdagens lättfunna rad skickas 6,1 miljoner kronor extra i väg till Halmstads andra dag i sommarmeetinget – där en ensam vinnare p&..


Efter torsdagens lättfunna rad skickas 6,1 miljoner kronor extra i väg till Halmstads andra dag i sommarmeetinget – där en ensam vinnare på V75 enligt prognoserna kan kamma hem 27 miljoner kronor.
Lutfi Kolgjini bedömer att stallformen är helt okej. På torsdagen vann Rajesh Face ett av uttagningsloppen till Sprintermästaren och Partizan Face trekilometerslopp ingående i V75.
- Stallformen har det inte varit något större fel på. Däremot har vi haft otroligt dåliga spår rätt så länge, men hästarna har ju levererat ändå, säger Kolgjini.
Mosaique Face vann dubbla derbyn för fyra år sedan och har en andraplats i Elitloppet som merit under karriären.
Under juni startade hästen i såväl Östersunds som Bodens storlopp, utan att tjäna en krona. I Norrbottens Stora Pris tröttnade hästen totalt i ledningen och har fått ta det lugnare efter det.
- Det var lite för tufft att starta honom med bara en veckas mellanrum med tanke på att han inte hade haft lopp i kroppen på ett par månader före det. I Östersund galopperade han i den sista kurvan då han blev lite rullig av att gå barfota. Att det var seger som rök i det läget måste vem som helst som kan lite om travsport ha sett, säger Lutfi Kolgjini.

Tror på ett topplopp

Efter en lugnare tillvaro i några veckor kändes den trettonfaldige miljonären enligt Lutfi helfin i tisdagens intervaller. Innerspåret i gulddivisionen (V75-6) i Halmstad är ett önskeläge.
Taktiken är given med startsnabbe Mosaique Face: att leda från start till mål.
- Han har visat flera gånger att han öppnat riktigt bra från det här läget och jag kommer att försöka hålla ute alla från start. Jag är rätt säker på att han kommer att göra ett topplopp på lördag, men det är ju inte säkert att han vinner ändå.
Mosaique Face får ett stängt huvudlag på sig för andra gången i livet. Kolgjini kallar det ett franskt huvudlag som gör att hästen fokuserar på att springa framåt. Första gången det användes var i Prix d'Amerique för två år sedan.
- Jag tror att det kommer att ha bra effekt och att han kommer att göra ett topplopp.
I V75-2 är starke Bravo Navarone ute över sprinterdistans, hur ska det gå?
- Han är väldigt komplett hästen, både stark och snabb. Han har alla kvaliteter som en riktigt bra häst ska ha. Så jag är inte så bekymrad över distansen. Däremot är spåret iskallt. Annars har han toppform. Han gick 1.09,8 sista rundan i dödens senast och han kommer att vara ännu lite bättre än i Kalmar. Det är barfota runt om igen. Så får vi hoppas att det löser sig. Adrian kommer dock att få instruktionen att jag inte vill ha någon offensiv styrning den här gången eftersom vi har några andra lopp att tänka på. Vi får lite på turen och att det blir lite tempo på loppet. Då kommer det att gå undan rejält över upploppet.
Det blev ett åttonde bakom bilen med Polycrates Face i V75-1. Vad säger du?
- Han har dåligt spår. Eftersom han är mera stark än speedig tycker jag att han är ute över lite väl kort distans också. En platschans som bäst.
Bronsdivisionen avslutar. Även Face Ribb fick ett spår åtta bakom bilen.
- Ja, även för hans del är läget ganska så iskallt. Men han kan öppna ganska bra och är inte så positionskänslig. Man ska inte underskatta den här hästen tycker jag. Han känns väldigt stark och fin i jobben. Han har fått ett tag på sig att återhämta sig efter Harper Hanovers som är ett väldigt tufft lopp för hästarna. Nu känns han uppåt i jobben igen. Inga ändringar.

Kanal 75


1 december infördes skotvång på landets travbanor.Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att t&aum..


1 december infördes skotvång på landets travbanor.
Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att tävla barfota.
Vissa hanterar det utmärkt, andra hämmas kraftigt.
Samtidigt blir det förstås en konkurrensfördel för de som alltid tävlar med skor.
På travfakta.se finns sammanställningar av samtliga V75-hästars resultat med olika balans.
Vi har tagit hästarnas placeringar med skor runt om och jämfört med deras totala resultat. Det ger en ”skokvot” där hästar som nått bättre resultat med skor får ett positivt tal och tvärtom.
Hästar som tävlat med skor runt om i samtliga starter hamnar under rubriken ”Alltid skor”.
För att räknas med i statistiken krävs att hästen gjort minst fem starter i Sverige och minst 20 procent av karriärens starter med skor runt om, hästar som inte uppfyller detta hamnar under kategorin ”Osynade”.
Endast hästar med sämre resultat med skor jämfört med annan balans kan hamna under ”Mest missgynnade” och tvärtom.

Tungbaneexperterna
Det varierande vädret i Karlstad under veckan har dessutom gett banarbetarna extra huvudbry. Den normalt vindsnabba ovalen riskerar att bli tungsprungen varför vi också tagit en titt på hästarnas resultat vid krävande förutsättningar.
Under rubriken ”tungbaneplus” har vi placerat hästar som bevisat att de hanterar svårsprungna förhållanden.
Förutsättningen för att hamna där är att resultaten på ”tung” eller ”något tung” bana är påtagligt bättre än hästarnas statistik på normalt underlag.
Eftersom travfakta.se bara för statistik för svenska banor finns inga utländska starter med som underlag.

V75-1

Mest gynnade:
2 Azzaro la Marc +13
11 Global Signature +5

Mest missgynnade:
6 Gossip’s Cash -45
10 Quantum Blues -37
12 Van Figo -36

Alltid skor:
1 Tobago Bay
3 Thomson
4 Spotlite Son M.L
9 Västerbo Highscore

Tungbaneplus:
1 Tobago Bay
8 Test Drive


V75-2

Mest gynnade:
7 Fender +29
10 Sot +12
2 Hibokongen +5

Mest missgynnade:
14 Finnskog Fokus -18
1 Mjölner Spik -13
13 Gangtrött -12

Osynade:
11 Myhreng Brage

Tungbaneplus:
1 Mjölner Spik
5 Remkvikk
7 Fender
11 Myhreng Brage


V75-3

Mest gynnade:
4 On Track Piraten +30
6 Fly the World +25
2 Candor Hall +20

Mest missgynnade:
Ingen

Osynade:
3 Royal Ice
7 Increased Workload
8 Anna Mix

Tungbaneplus:
2 Candor Hall
6 Fly the World
7 Increased Workload


V75-4

Mest gynnade:
5 Algot Zonett +24
7 Baron Gift +21
10 Ragazzo da Sopra, 12 Great King Wine +5

Mest missgynnade:
6 Sir Henry P.Hill -12
1 Perfect Dynamite -11
3 Davy Jones Sisu -4

Osynade:
8 Pacific W.F.
11 Dream of Winner

Alltid skor:
2 Handsome Brad
9 Stepping Spaceboy

Tungbaneplus:
3 Davy Jones Sisu
5 Algot Zonett


V75-5

Mest gynnade:
2 Mellby Drake +25
3 Hawk Cliff +19
8 Brilliance +18

Mest missgynnade:
5 Hot Pride -8

Osynade:
11 Sapajou

Alltid skor:
1 Alleyeson
6 Partizan Face

Tungbaneplus:
2 Mellby Drake
5 Hot Pride


V75-6

Mest gynnade:
1 Mountain Clever +17
10 Royal Prince +16
3 Bella Beluga +15

Mest missgynnade:
8 Aron Palema -58
5 Da Vinci Boko -51
11 Tudor Kronos -47

Tungbaneplus:
8 Aron Palema
9 Limoncelli
10 Royal Prince
11 Tudor Kronos


V75-7

Mest gynnade:
7 Officer C.D. +29
12 Orion Tilly +24
3 Top of the World +21

Mest missgynnade:
11 Fossens Bonus -58
1 Next to None Sib -42
2 Pippi -28

Osynade:
6 Gross Weight
10 Furious Francis

Tungbaneplus:
4 Beppe Am
5 Paparazzi M.
12 Orion Tilly

Robin Johansson, Kanal 75


Segertiden 1.09,8 över 1 640 meter med autostart är förvisso långt ifrån Delicious U.S. egna världsrekord 1.08,6, men sätte..


Segertiden 1.09,8 över 1 640 meter med autostart är förvisso långt ifrån Delicious U.S. egna världsrekord 1.08,6, men sättet hon lekte hem stoeliten på imponerade stort.
- Daniel ville att hon skulle få springa på lite. Jag hoppas att jag inte får skäll nu för att jag körde för sakta, sa kusken Örjan Kihlström med ett leende.
Favorittrycket från V75-spelarna var enormt och det jublades säkerligen lika mycket hemma i tv-sofforna som på Solvallas läktare när Delicious U.S. på lätta hovar stegade ifrån sina förföljare över Solvallas upplopp. Enda dramatiken i loppet utspelade sig kort efter start då Delicious U.S. blev av med ledningen från sitt innerspår och Örjan Kihlström fick ta ut henne i andraspår.
- Jag tror att jag hade kunnat försvara ledningen om jag hade velat men när jag såg att vi kunde gå ut brydde jag mig inte om att köra, för jag tänkte att de andra nog vill ha min rygg, sa Kihlström.
Den tanken visade sig korrekt. Efter 500 meter tog Delicious U.S. över ledningen och direkt fick hon några längders försprång. Resten av loppet var ren uppvisning och Delicious U.S. vann överlägset utan att behöva anstränga sig nämnvärt.
- Nu fick hon den här farten i benen som jag ville och jag hoppas att hon fick bli lite trött också. Det här blir bra framöver, sa Daniel Redén.
Segern var Delicious U.S. nionde raka och framöver väntar större uppgifter för den dubbla världsrekordhållaren med 6,1 miljoner kronor på vinstkontot.
- Planen och drömmen är Prix d’Amerique men först får vi se hur hon tar det här loppet, det är det viktigaste.

Goop hade klart för sig
Även dagens näst största V75-favorit, Seedorf O.M.F., vann utan någon större dramatik. Den Stig H Johansson-tränade italienaren svarade upp innerspåret från start i silverdivisionsfinalen, fick dämpa tempot och vann ohotad.
- Han uppfyllde spelarnas förväntningar och krav och jag tycker att han var bra, sa körande Björn Goop, som på förhand rekommenderade att hästen skulle singelstreckas i sitt tipsprogram Björnkollen på ATG.se.
- Där försöker jag kanske vara lite mer öppen än vad jag är annars och det här var en bra chans.

”En sådan häst som man bara måste älska”
Erik Adielsson hade också stuckit ut hakan inför tävlingarna. I Nyhetsmorgon i TV4 förordade han spik på Svante Båth-tränade Le Miracle i bronsdivisionens final. Det visade sig att toppkusken hade torrt på fötterna. Le Miracle stack till ledningen från spår fem bakom startbilen och sedan var segern aldrig i fara.
- Jag var lite orolig ett par minuter innan start för han var mer stressad och mer framåt än vanligt. Han brukar vara extremt avslappnad så jag visste inte hur han skulle hantera starten, men han har så fin teknik och är så trygg i sig själv att han avgjorde starten på egen hand och väldigt enkelt, sa Adielsson.
Segern var hästens 11:e i 14:e starten.
- Han måste utvecklas ännu mer för att tillhöra de allra bästa men han har definitivt förutsättningar att göra det. Det här är en sådan häst som man bara måste älska som kusk. Han är som facit, det är så här hästar ska vara att köra.

”Fortfarande större tro på Nadal”
Ledningen var guld värd även i gulddivisionens final. Där blåste Reijo Liljendahl-tränade Shadow Woodland planenligt till spets med Björn Goop i sulkyn och efter ett varv kom favoritspelade stallkamraten Nadal Broline upp utvändigt. Den senare vara emellertid chanslös att utmana om segern när Shadow Woodland sprintade undan på fina 1.11,2 över 2 140 meter med autostart.
- Jag tycker att Nadal var stor i nederlaget, han fick en tuff löpning, och Shadow Woodland fick sätta pricken över i på sin fina form. Men jag har fortfarande större tro på Nadal, sa Reijo Liljendahl, som även fick se sin Ma Runnig ta hem klass II-finalen i Ulf Ohlssons händer.

Jackpot på Färjestad
I Klass I-finalen levererade Roger Walmann-tränade Ottens Casher (Örjan Kihlström) en mycket stark slutrökare som resulterade i seger och i det avslutande lärlingsloppet styrde Adrian Kolgjini in pappa Lutfis Partizan Face till säker triumf efter att favoriten Wingait C.H. galopperat på upploppet.
På V75 delade sju rätt ut 3 193 kronor. Sex rätt gav 26 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor går den potten vidare till nästa veckas sjurättspott på Färjestad. Då väntar norsk-svenska V75-omgången Unionstravet och en eventuell ensam vinnare med sju rätt kan räkna in 57 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Kaj Widell 2140/6 C 0 g 218
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 2160/7 C 7 14.2 260
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Lutfi Kolgjini 2140/8 C 0 14.9 317
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/6 C 5 14.1g 69
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Adrian Kolgjini 2640/12 D 0 14.6 250
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Adrian Kolgjini 2140/4 C 1 13.1 107
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-7 Erik Adielsson 2640/6 B 0 16.1g 61
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-12 Adrian Kolgjini 2140/6 B 2 13.9 20
2016-08-18 2016-08-18 Åby-6 Lutfi Kolgjini 2640/5 B 0 g 31
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-6 Adrian Kolgjini 2140/9 B 1 14.3 23
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Lutfi Kolgjini 2160/5 C 1 14.4 137
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 2160/12 B 0 g 162
2017-11-01 2017-11-01 Åby-7 Adrian Kolgjini 1640/7 B 0 g 56
2017-09-14 2017-09-14 Åby-8 Adrian Kolgjini 2640/3 C 5 14.5 86
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 1640/10 B str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-10 Adrian Kolgjini 2640/5 C 4 14.1 100
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-11 Lutfi Kolgjini 3140/1 C 4 14.7 131
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-11 Adrian Kolgjini 3140/4 D 1 14.7 842
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-2 Adrian Kolgjini 1640/11 C 0 13.4 361
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-10 Carl Johan Jepson 2140/5 B 5 14.4 32
2017-02-04 2017-02-04 Åby-6 Adrian Kolgjini 2140/6 A 0 g 86
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Lutfi Kolgjini 3160/7 B 1 15.7 38
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2640/12 B 0 g 396
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Christoffer Eriksson 2140/3 B 3 14.1 35
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Adrian Kolgjini 2140/7 C 5 14.0 66
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/5 C 1 12.5 62
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Lutfi Kolgjini 1640/12 B 2 12.3 336
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 3160/11 D 0 15.6 299
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-4 Kim Eriksson 1640/8 C 2 12.1 152
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 12.4 180
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-11 Carl Johan Jepson 2660/13 C 0 15.3 254
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-8 Lutfi Kolgjini 1640/11 A 5 11.6 80
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-6 Adrian Kolgjini 2140/2 C 2 12.5 62
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 2140/9 B 1 13.5 67
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 2640/5 B 5 14.7 48
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-4 Erik Adielsson 2660/2 B 2 14.1 155
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2140/12 D 0 14.5 366ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se