Pacific Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Pacific Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Pacific Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Pacific Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Pacific Face


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet. I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag v&a..


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet.
I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag världsklass.
- Det känns nästan som vid derbysegern. Han är en otrolig häst, jag kan inte säga något annat. Tack så mycket Elian! sa en känslosam Katja Melkko efter triumfen.
- Han betyder mycket för mig. Han är en del av min familj. Det är Janne (Soronen) och barnen och sedan Elian.
Loppet var egentligen ganska odramatiskt. Jorma Kontio stack till ledningen med Elian Web från spår fem bakom startbilen och redan på den första bortre långsidan hade Örjan Kihlström kört fram till positionen utvändigt om ledaren. Därmed var de flesta favoritspelare lugna. Ett varv senare var det snarare Elian Webs anhängare som satt lugna. Då hade Örjan Kihlström börjat mana på sin häst och ryckt det norska huvudlaget, samtidigt som Jorma Kontio satt stilla i sulkyn. I slutkurvan fick Propulsion repa mod i rygg på Elian Web men krafterna räckte ändå inte för att utmana på allvar. Elian Web gick undan till mycket enkel seger.
- Han har gjort bra lopp nästan hela tiden och haft många dåliga startspår. Nu när vi hade bra startspår var det läge att prova. Han var jättefin hela vägen och 500 meter från mål tyckte jag att jag hade alla krafter kvar. Då fick jag segerfeeling, sa Jorma Kontio.
Daniel Redén-tränade Propulsion ska eventuellt ut i Prix d’Amerique i Paris om två veckor och med två lopp i kroppen och ytterligare toppning i träningen håller hela trav-Sverige tummarna för att hästen har formen på topp då.
- Han gör alltid sitt jobb. Även när han inte är på topp gör han ett bra dagsverke. Men det klart att det inte är samma häst som i juli. Sedan är det svårt att bedöma hur mycket som beror på vinter och skor och hur mycket som beror på form, kommenterade Örjan Kihlström Propulsions insats.

Kihlström taktisk vinnare
Solvallakusken fick istället glädja sig åt seger i näst högsta klassen. Silverdivisionen avgjordes över mastiga tre varv och favoritspelade Doctor Doxey Zenz fick planenligt ta över ledningen utan strid. Men där fick han hård mangel av utvändigt Pacific Face samtidigt som Örjan Kihlström kunde gotta sig i kön med Hawk Cliff. Först halvvarvet från mål satte Kihlström in stöten och då klev den Timo Nurmos-tränade åttaåringen enkelt ikapp och förbi ledaren.
- Det blev ett ganska passande lopp för oss. Hästen har visat väldigt fin form och passar bra på distansen, och så blev det lite speedryck under vägen vilket gjorde att de andra blev lite sega till slut, sa segerkusken.

Guldtopp i kallblodsdivisionen
I nyinstiftade kallblodsdivisionen i Svenska Travligan serverade Magnus A Djuse Guldtopp en perfekt resa i ledarryggen och när luckan kom vid upploppets början accelererade den Daniel Wikberg-tränade hästen till seger.
- Det blev ju perfekt. Luckan kom i god tid och det är en riktigt fin häst, sa Djuse.
Stjärnämnet Ängsborgen galopperade kort efter start men kom tillbaka och levererade en rykande spurt till andraplatsen.  
- Det känns lite surt och bittert men vi får vara nöjda med hästen, sa kusken Jimmy Jonsson.

Skräll från ”omöjligt” läge
Omgången bjöd på en riktig praktskräll och den kom i klass II genom Inshallah och Johan Brandell. Via en kraftfull långspurt lyckades det Bo Heyman-tränade stoet med konststycket att vinna från spår tolv över kort distans.
- Det är en jättefin häst som det har krånglat mycket med men nu börjar det bli ordning på henne, sa segerkusken.
Kapable Arch Lane gick i mål som fastlåst tvåa när han gjorde comeback efter lång skadefrånvaro på årets första dag och med det loppet i kroppen utklassade han nu motståndet från ledningen i klass I med Emilia Leo i vagnen.
- Det är en otroligt häftig häst som kommit tillbaka efter en allvarlig skada, och som han har levererat nu på tio dagar är otroligt. Det blir en spännande framtid, sa nyblivne proffset Oscar Berglund.
Jörgen Westholms Rocky Tilly (Rikard N Skoglund) hade inga bekymmer med att bärga segern i bronsdivisionen och inte heller Roger Nilsson-tränade Arbystir behövde gå i botten för att ta hem diamantstoet och samtidigt se till att Magnus A Djuse dubblade segerskörden.
På V75 delade sju rätt ut 127 520 kronor. För sex rätt fick man 792 kronor och för fem rätt 72 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Någon gulddivision kördes inte under uppesittarkvällens V75-omgång men väl ett kraftprov över 2 640 meter med hästar s..


Någon gulddivision kördes inte under uppesittarkvällens V75-omgång men väl ett kraftprov över 2 640 meter med hästar som tjänat upp till 1,4 miljoner kronor. Där spelades Juan till favorit före Pacific Face. De var chanslösa. Reverend Wine stack till ledningen från spår sju bakom startbilen och därifrån gick sexåringen undan till överlägsen seger.
- Han öppnade jättebra och jag tror att det var bra för honom att ha spår långt ut bakom bilen där det går fort. Vi kom till ledningen utan att behöva köra max och sedan förstod jag att Guiseppe skulle komma med Pacific Face, och han kom ganska tidigt. Men jag var nöjd med tempot vi höll, det passade min häst, och i dag var han bäst, sa segerkusken Carl Johan Jepson.
Det var Reverend Wines tredje segern i V75 under de senaste tolv månaderna och hästens tränare Diederik Meilink var förstås nöjd med sitt stora affischnamn.
- Jätteskoj! Det är så roligt med den här hästen för han gör faktiskt aldrig ett dåligt lopp. Det är en riktig hederskille det här, berömde Solvallatränaren.

”Han har något speciellt”
Reverend Wine var långt ifrån ensam om att fälla favoriter. Redan i den inledande avdelningen satte finske jätteskrällen Grainfield Aiden tonen. När han fick full marschorder in på upploppet flög han förbi ledande Yankee Boy och lämnade konkurrenterna med sådan marginal att körande tränaren Hannu Korpi kunde kosta på sig en segergest redan 70 meter före mål.
Hemmatränaren Stefan P Pettersson fick nöja sig med en andraplats med Yankee Boy men två lopp senaste slog hans fyraåring Zinzan Cash till. Som tioprocentare på V75 rundade han till ledningen från andra par utvändigt med ett halvvarv till mål och därmed var loppet avgjort.
- Det blev klockrent men det gäller att ha hästen med sig också. Han har något speciellt den här, sa körande Mikael J Andersson.

Hemmaskräll till 56 gånger insatsen
Joakim Wallin bidrog också till hemmalagets segerskörd. Och den höga V75-utdelningen. Detta genom att tråckla ut 56-oddsaren Goodwill Pellini från tredje par utvändigt till fritt spelrum i fjärdespår.
- Jag kände 600-700 kvar att får jag luckan, då jäklar ska de få åka, sa hemmaprofilen sedan hans fyraåriga sto levererat en virvlande slutstöt längst ut i banan.
- Hon flög ju fram. Läcker känsla måste jag säga!
Nederländaren Patrick de Haan gästade Östergötland med nyförvärvet Volare Gar som kort startgalopp till trots skar mållinjen som etta.
- Vi hamnade långt bak och sedan gjorde jag väl rätt vägval som gick invändigt och tjänade massor av längder på det. Det kanske var ett vinstgivande drag men hästen var bra och all hedet åt honom, sa kusken Ulf Ohlsson.

2,7 miljoner till Tillsammans-system
Patrick de Haans landsman Hans Crebas slog också till och det med en häst han fått låna över vintern av nederländske topptränaren Hugo Langeweg Jr. Inez Alki gjorde tredje starten på svensk mark och efter två andraplatser blev de nu promenadseger från ledningen.
Det enda ekipaget som infriade favoritspelarna förväntningar inom V75 var Vikens Fingerprint och Oskar J Andersson. Mikael Fellbrants fyraåriga sto var bara bäst och avväpnade lätt allt motstånd över upploppet.
Det gjorde att 34 inlämnade V75-kupongen innehöll samtliga vinnare och utdelningen för sju rätt landade på 411 559 kronor. Sex rätt gav 2 423 kronor och för fem rätt fick man 148 kronor. Vinstlistan toppades av tre ATG Tillsammans-system som drog in mellan 2,7 och 2,2 miljoner kronor till sina andelsköpare.
V75 Winter Burst fortsätter på juldagen och därefter körs det V75-tävlingar varje dag fram till nyårsafton, då en multijackpot ska delas ut.

Ola Johansson, Kanal 75


För femte vintern i rad är det skor på som gäller för alla hästar på landets alla travbanor från och med den 1 decemb..


För femte vintern i rad är det skor på som gäller för alla hästar på landets alla travbanor från och med den 1 december. Ett generellt barfotaförbud som sträcker sig till sista februari.
Sol och plusgrader spås av SMHI till lördagen i Mölndal.
Men att Åbytravet brukar kunna erbjuda sommarunderlag så här års spelar ingen roll. Gränsen måste dras någonstans.
- Det är väl inte någon som har problem med förbudet här nere. Tvärtom att det är många tränare som är positiva kring det här. Det är klart att det är en större omställning för hästar som oftast tävlar barfota. Men det är klara förutsättningar. Vissa hästar passar det här bra för och vissa passar det mindre bra för, säger Kristofer ”Fölet” Jakobsson på Åbys sportavdelning.
Jakobsson har nyligen hoppat på som tipster i banprogrammet. Efter lottningen av startspåren i helgen blev han sittande i några timmar för att bena ut lördagens V75-omgång.
- Det kommer att gå lite långsammare i loppen på lördag nu när alla hästar tävlar med skor tänker jag. Sedan är väl inte ledningen lika viktig heller under den här tiden på året, säger Kristofer Jakobsson.
Han påminner om Åbys dubbla open stretch.
- Att vi har open stretch här brukar innebära att det ofta händer mer i loppen om man jämför med många andra banor. Det är upplagt för körning på lördag.

Varnar för den starke
Skotvånget ger en liten fördel för hästarna som oftast brukar gå med skor. Tvärtom så missgynnas kända ”barfotaspecialister” något.
Kristofer Jakobsson provar med två singelstreck på V75 i sitt tipsförslag i banprogrammet. Petri Puro-tränade 1 Martin de Bos, körd av Peter Ingves, har visat form i alla starter på slutet och bankas i den inledande silverdivisionen (V75-1) på lördag.
- Just det loppet finns en liten luring nu med barfotaförbudet. 11 Pacific Face hade jag rankat ner normalt men på lördag kan den vara väldigt gynnad. Hästen är van att tävla med skor och är ju verkligen jättestark. Pacific Face kanske får det lite lättare igen nu när det är vinter och lite långsammare tempon i loppen, säger han.
Singelstrecket plitas ändå ner i V75-1 – om än med viss tvekan.
- Ja. jag tror att Martin de Bos vinner oavsett. Men Pacific Face kan man nog ranka upp lite. Jag har honom som tvåa. 

Travtjöt med Englund
Kristofer Fölet Jakobsson jobbar som hästägaransvarig på sportavdelningen och fungerar som intervjuare i vinnarcirkeln och i intern-tv:n.
Någon tipster i egentlig mening vill han inte kalla sig.
- Jag är ingen tippare egentligen. Men nu kompletteras det här med podden jag och Sören Englund gör i stället. Åbytravets egna podd Travtjöt kommer ut med ett avsnitt inför varje tävlingsdag där vi tar tipsen lopp för lopp, på onsdag är Robert Bergh vår gäst, säger Jakobsson.
Din andra spik hittar du i bronsdivisionen (V75-7) i form av 2 That’s Art. Peter Untersteiner tränar och sonen Johan kör. Hur lyder motiveringen?
- That’s Art var verkligen bra senast då han plockade ner Höwings Unbeatable från utvändigt ledaren. Jag tyckte att det var ett jävla kraftfullt intryck över mål och… ja, jag tror den vinner helt enkelt. That’s Art vann två raka på Åby i början av fjolårssäsongen och man hörde direkt på Peter att det var en häst som han hade höga tankar om.
Vad är lördagens sportsliga höjdare?
- Legolas Minne, gulddivisionen (V75-6) är loppet jag ser fram emot mest. Det kanske inte är den bästa upplagan vi haft men det är en väldigt öppen historia på förhand. Jerry Riordans 5 Betting Gangster gör första starten mot äldre konkurrenter. Att Flemming Jensens 8 Slide So Easy har en andraplats i raden från Yonkers Raceway (VM-loppet) är klart respektingivande. Både 9 Baron Gift och 10 Mack Dragan är två topphästar som haft ett starkt år som lurar lite där bakom, slutar Kristofer Fölet Jakobsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter maktdemonstrationen för en vecka sedan, då Gargamel Sisu trots flera tryckare i ledningen vann enkelt, spelades han till stor favorit när ..


Efter maktdemonstrationen för en vecka sedan, då Gargamel Sisu trots flera tryckare i ledningen vann enkelt, spelades han till stor favorit när han nu startade i Locomites lopp inom V86-spelet. Och den här gången var det ingen konkurrent som vågade sätta press på honom sedan Jorma Kontio kört till ledningen i första sväng. In på upploppet lättade Kontio en aning på tömmarna och då stack Gargamel Sisu undan till säker triumf.
- Senast blev det ett hårt lopp men i dag blev det lugnt. Han har hittat formen och vann mycket lätt med tussarna kvar. Den här hästen utvecklas hela tiden och nästa år kan han prova i större lopp, sa Jorma Kontio.

Speed avgörande i långloppet
Det är inte alltid styrkan som är avgörande i långloppen. Det fick spelarna se bevis på i loppet över 3 000 meter på Solvalla, där en virvlande speed  fällde avgörandet. Och den levererades av Thomas Lönns formtoppade Findus M.
- Han hade fått smyga hela loppet så han fick gå där en bit när jag styrde på och sedan kändes det ganska tryggt på upploppet, sa segerkusken Ulf Ohlsson.
Även Findus M. var favorit på V86 men det skrällde också rejäl på huvudstadsbanan. Henrik Larsson-tränade tvåprocentaren Global Tuxedo levererade en rykande spurt som avväpnade motståndet.
- Det löste sig i princip så bra som det kunde men samtidigt gjorde hästen det väldigt bra och gick hela vägen hem, sa kusken Erik Adielsson innan Åke Lindblom rundade av omgången med sin fina treåringsmärr Tonique i Gay Gals lopp.
- Hon har gått i väldigt tuffa lopp och gjort det fantastiskt bra. Hon kändes riktigt stark 500 kvar så jag tänkte att det här är nog klart, sa Örebrotränaren.

Lubranos knölige hårding bäst efter uppehåll
Pacific Face är ingen sköntravare men vinnarskalle och hårdhet har han. När han nu gjorde första starten sedan juli skötte han sig fint och när Guiseppe Lubrano sände i tredjespår på den sista bortre långsidan tågade hästen till ledningen och sedan svarade han enkelt Super War Horse hela vägen till mållinjen.
- Vilken häst! Efter fyra månaders uppehåll gör han en sådan prestation. Han var riktigt löpsugen i dag, sa Lubrano.
Övriga V86-lopp på Åby vanns av Magnus Dahléns Very Good Z.S. (Mikael J Andersson) och Robert Berghs skrällduo Västerbo Lexington (Kim Eriksson) och Digital Science.
Ingen V86-spelare lyckades pricka in den skrälltyngda raden och därmed går åttarättpotten på 6,3 miljoner kronor vidare till nästa onsdag. Sju rätt delade ut 26 955 kronor och för sex rätt fick man 1 177 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i d..


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i den allsvenska kuskligan med sina 138 segrar under året.
Hans R Strömberg gav nykomligen chansen på sin stjärna i Romme V75 i november. Under lördagen fick Rikard N köra On Track Piraten igen i gulddivisionen på Axevalla och det slutade med ännu en säker seger. Den här gången vann man som omgångens största favoriter (49 procent).
I starten gällde det att hinna före värste opponenten Nimbus C.D. och Robert Bergh. Rikard N Skoglund lyckade med det. När Lutfi Kolgjini dessutom släppte ifrån sig ledningen med Target Kronos var loppet i praktiken i hamn.
Efter att ha fått dämpa tempot till långsamma 1.22,0 i 600 meter mitt i loppet seglade favoritduon undan över Axevallas långa upplopp.
- Jag har inte känt honom så länge men det blev en sådan där blixtförälskelse direkt. Man är inte ett dugg nervös när man kör en sådan här. Det känns som att han ska lösa det mesta själv, han är ett proffs den här hästen!
Rikard N Skoglund fick frågan om han suttit bakom en bättre häst.
- Fråga vilken kusk i Sverige som helst så kan de inte säga att de kört en bättre häst än det här - det är omöjligt. Att få sitta bakom sådana här hästar har man ju drömt om.
Ägargänget i stall Mörkermasse kunde räkna in Piratens 31:a seger enbart i V75.
- Det är inte många hästar som vinner så många lopp totalt i karriären, sa John Backlund, en av delägarna.

Rikard bakom storskrällen
Rikard N Skoglund tog en dubbelseger på V75. 29-åringen satt även bakom omgångens storskräll som kom i stoloppet (V75-2) där Miss Hejaracka var starkast till slut trots att hon hade fått dra tåget först i tredjespår sista 800 meterna av loppet.
Marcus Pihlström reste från Sundsvall till Skara med en häst och sa till alla som ville lyssna att han trodde på Miss Hejaracka. Men vem lyssnade? Stoet var endast spelad på två procent.
- Det blev en bit fram där i spåren men Marcus sa att vi skulle ge henne chansen i dag och inte sitta fast, sa kusken Rikard N.

Bergh vann galoppfyllt lopp
Sju av 12 hästar galopperade i det inledande klass II-loppet. Robert Bergh stod till slut som vinnare med tredjehandsspelade Whipped Eggs som kopplade grepp på upploppet. Hästen med den lite stötiga aktionen lade bort mycket mark på krångel i starten och Bergh chansade sedan och körde invändigt i långloppet och kunde glida ut i fritt läge under slutrundan.
Adrian Kolgjini har tagit över som stallchefen på Vomb i Malmö och har fått bra flyt i verksamheten under det nya året. Tony Afrika, en fyraårig efter familjens Joke Face, kördes till ledningen efter 500 meter i V75-4 och stannade där till mål.

Dödens dög det också
I silverdivisionen tog Björn Goop ledningen från innerspåret med norske gästen Always On Time. Thomas Uhrberg satte sig utvändigt med Västerbo Exact och loppets favorit kopplade enkelt grepp på upploppet i ett taktiklopp där hästarna i kön hade svårt att plocka längder. Halmstadamatören Roger Persson tränar pålitlige Västerbo Exact.
Åbytränaren Giuseppe Lubrano körde sig resolut till ledningen efter 600 meter i bronsdivisionen över tre varv med storvuxne Pacific Face. Sjuåringen är ingen sköntravare men är björnstark och hästens tredje seger i travets elitserie V75 var aldrig i fara. Segertiden 1.16,2 över 3140 meter auto.
Joakim Lövgren satt bakom Illuminati och storfavoriten tappade som väntat i starten och avslutade rappt till andraplatsen.
Björn Goop vann det avslutande klass I-loppet med Edvin Cekas Vlad del Ronco och kompletterade en favoritbetonad V75-rad där utdelningen för sju rätt stannade vid 28 036 kronor, sex rätt gav 214 kronor och fem rätt 23 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Italienaren Bernardo Grasso började jobba hos Joakim Lövgren på Jägersro under 2015. På onsdagen ställdes han i hetluften av sin..


Italienaren Bernardo Grasso började jobba hos Joakim Lövgren på Jägersro under 2015. På onsdagen ställdes han i hetluften av sin chef på Åbytravet dit stallet hade anmält två hästar.
En rutinerad herre som kört många lopp bland annat i sitt hemland och nu tog chansen då han fick den. Efter dubbelsegern med kvällens största favorit Illuminati och outsidern Marjons Ivory var Bernardo Grasso lugnet själv när han klev in i vinnarcirkeln.
- Det var två bra hästar jag skulle få köra så jag kände mig lugn. Jag vill tacka Joakim och ägarna för att jag fick den här chansen, sade italienaren.
Onsdagens V86-giv på Solvalla och Åby innehöll tre verkliga storfavoriter.
Den första och den största startade redan i den första V86-avdelningen på Åby. Ett lopp över 3140 meter där Bernardo Grasso satt bakom starke Illuminati, spelad på tokiga 70 procent (!) på V86.
Loppet kördes över 3140meter med autostart och efter en lugn start körde Bernardo Grasso till och övertog ledningen 1700 meter från mål.
- Hästen har mycket hög potential men tar i för mycket bakom bilen så jag fick hålla honom lugn. Robert Bergh drog ner tempot så mycket framme i ledningen och gav mig inget val annat än att jag måste köra fram och försöka överta. Jag körde bara sista 200 meterna för att vara säker på att hålla hästen i rygg ifrån mig, sa Bernardo Grasso.
Tord Olsson i Asmundtorp äger hästen som kanske testas i styrkeprovet Harper Hanovers lopp i maj.

xxx
Tränaren Joakim Lövgren åkte utomlands i söndags och kör lopp igen i V75 på hemmabanan på lördag. På onsdagen höll Bernardo Grasso ställningarna på Åby och segrade alltså även med Marjons Ivory.
Grasso tog ledningen och släppte med det femåriga stoet. 700 meter från mål valde han att plocka ut stoet utvändigt och köra på hästens styrka.
Segern kom på målfoto mot Modern Love och Thomas Dahlborg som avslutade bra.
- Det är en riktigt bra häst som svarat för två bra lopp på raken och var bra i dag också, kommenterade segerkusken.

xxx
Det var alltså Åby och Solvalla som delade på veckans V86-omgång.
Illuminati var kvällens mest spelade häst och även de två andra jättefavoriter infriade förväntningarna.
Shorthanded Jag och Björn Goop på Solvalla var en annan favoritduo som infriade förväntningarna. Björn Goop såg till att hålla värsta hotet Counterfeightr utanför sig i spetsrusningen och 62-procentaren (!) på V86-spelet hade sedan inga bekymmer. Shorthanded Jag är obesegrad i Goops regi efter två starter.
Johan Untersteiner Johan vann med pappas Pastor Power som lekte med motståndet som jättefavorit spelad på 55 procent. Betrodde Pacific Face fick inte till aktionen och kom aldrig i någon farlig närhet.
Kaiser Håleryd vann lopp under uppesittaren med V75 kvällen före julafton och tog nu andra raka segern. En favorit spelad på 32 procent.
Johan Untersteiner körde i semestrande pappa Peters ställe. Efter att ha inlett lite på säkerhet den första biten, bar det av till ledningen i den första kurvan och femårigen sprudlade av gålust.
- Jag satt bara och mös hela tiden faktiskt, summerade segerkusken.

xxx
Åtta rätt delade ut fina 88 103 kronor. En utdelning vinnarna helt kan tacka Lil Belinda och Kenneth Haugstad för som gick fram som en sopkvast bland V86-kupongerna.
Åttaåriga stoet Lil Belinda vann ett lopp förra året och segern kom på Solvalla i februari. Efter fem starter hemma i Finland var det dags för seger igen till glada oddset 45 gånger pengarna på vinnarspelet. Även den här gången med Kenneth Haugstad i sulkyn.
- När vi inte vinner hemma i Finland måste vi komma hit och starta! skämtade finske amatören Jyrki Filatoff som tränar hästen.
Barry Wadd satt fast i ett V86-lopp på Solvalla i mitten av december. Bollnästränaren Tomas Pettersson körde offensivt den här gången och pressade sig till ledningen efter 700 meter.
En trött Barry Wadd kämpade tappert mot mjölksyran sista biten och höll undan före uppdykande Fast Moving Cash som också förtjänar plusbetyg.
Björn Goop rundade av med att vinna den sista avdelningen med Kalmaramatören Emma Holmquists Micro Vic.
Utdelningen för åtta rätt blev 88 103 kronor kronor, sju rätt delade ut 193 kronor och sex rätt 17 kronor.


 

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 2140/4 0 g 50
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 2160/9 3 16.0 113
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-2 2140/3 2 16.9 23
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Giuseppe Lubrano 2640/6 C str
2016-10-05 2016-10-05 Åby-4 Giuseppe Lubrano 2140/7 C str
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Giuseppe Lubrano 2640/10 A 2 15.5 46
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Giuseppe Lubrano 2140/5 B 2 14.6 156
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Giuseppe Lubrano 2160/9 A 0 18.8g 212
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-6 Giuseppe Lubrano 2640/1 B 3 17.7 42
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Giuseppe Lubrano 2160/7 B 5 17.0g 44
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Giuseppe Lubrano 2140/1 D 1 14.9 38
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-1 Giuseppe Lubrano 2160/9 A 0 g 170
2016-02-11 2016-02-11 Åby-5 Giuseppe Lubrano 2140/4 A 0 g 133
2016-01-28 2016-01-28 Åby-5 Giuseppe Lubrano 2140/10 A 0 g 134
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Emelie Knutsson 2160/11 A 1 15.9 35
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Giuseppe Lubrano 2640/8 A 5 16.9 396
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Stephanie J Werder 2140/5 A 4 16.6 54
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Emelie Knutsson 2160/8 A 1 16.1 52
2017-10-12 2017-10-12 Åby-7 Giuseppe Lubrano 2140/6 B 0 g 348
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Giuseppe Lubrano 2140/2 C 3 15.2g 229
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-8 Giuseppe Lubrano 2660/11 B 0 g 420
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-1 Giuseppe Lubrano 3140/3 B 2 16.6g 16
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jorma Kontio 3140/1 C 0 g 34
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-1 Giuseppe Lubrano 2640/7 C 4 16.9g 30
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-8 Giuseppe Lubrano 2140/6 B 1 15.3 83
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Giuseppe Lubrano 2140/3 B 0 g 92
2018-12-05 2018-12-05 Åby-9 Giuseppe Lubrano 2140/10 A 1 13.5 80
2018-11-15 2018-11-15 Åby-9 Giuseppe Lubrano 2640/2 C 2 14.6 160
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Giuseppe Lubrano 2140/10 B 0 12.9 286
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Giuseppe Lubrano 2140/4 B 0 g 144
2018-08-23 2018-08-23 Åby-7 Giuseppe Lubrano 2140/6 B 1 12.4 152
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-6 Giuseppe Lubrano 3180/11 B 2 15.1 33
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Emelie Knutsson 2160/10 A 3 16.0g 19
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Stephanie J Werder 2140/7 A 3 14.6 47
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-3 Giuseppe Lubrano 2140/4 A 3 13.5 91
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-6 Giuseppe Lubrano 3660/6 A 3 17.4g 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Emelie Knutsson 2700/10 A 3 17.1 21
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-11 Giuseppe Lubrano 3140/4 A 0 g 196
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-6 Giuseppe Lubrano 3160/7 B 2 15.1 28
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-8 Giuseppe Lubrano 2140/11 A 3 13.0 96
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Sofia Adolfsson 2640/6 B 1 15.3 17
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-5 Giuseppe Lubrano 2640/2 A 1 14.7 128
2018-02-14 2018-02-14 Åby-7 Giuseppe Lubrano 3160/6 B 1 16.4 52
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Giuseppe Lubrano 2140/5 D 5 13.8 277
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Emelie Knutsson 2160/6 B 1 15.9 19
2018-01-10 2018-01-10 Åby-6 Giuseppe Lubrano 2640/6 D 1 15.2 353
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Giuseppe Lubrano 2640/9 A 2 14.8 28
2019-12-07 2019-12-07 Åby-5 Giuseppe Lubrano 2140/10 A 4 13.5 63
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Giuseppe Lubrano 2180/14 A 1 12.6 191
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-3 Giuseppe Lubrano 3680/8 A 2 15.1 34
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Giuseppe Lubrano 4160/14 A 4 16.5 75
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Giuseppe Lubrano 3160/9 A 6 13.4 123
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-7 Giuseppe Lubrano 3180/6 D 1 13.5 52
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 Giuseppe Lubrano 3160/7 D 0 g 793
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Sofia Adolfsson 2640/6 C 2 14.3 18
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Tova Bengtsson 2680/8 B 2 15.3 32
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-7 Giuseppe Lubrano 2140/11 B 0 13.3 189
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-11 Giuseppe Lubrano 2640/9 B 0 g 81
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-10 Giuseppe Lubrano 3140/7 C 1 16.2 77
2019-01-09 2019-01-09 Åby-8 Giuseppe Lubrano 2180/6 C 3 13.7 28
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-11 Giuseppe Lubrano 3160/11 B 4 13.1 928
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Giuseppe Lubrano 3180/9 A 4 14.1 313
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2140/1 B 2 13.3 58
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Giuseppe Lubrano 3140/2 B 4 15.9 82ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se