Overtimeosåfin travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Overtimeosåfin travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Overtimeosåfin har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-12-06 2020-12-06 Romme-7 Mats E Djuse 2140/7 C

Nyheter för travhäst Overtimeosåfin


Det är sällan man ser ”ospelade” hästar vinna så enkelt som den femårige valacken Overtimeosåfin gjorde i V86 p&ari..


Det är sällan man ser ”ospelade” hästar vinna så enkelt som den femårige valacken Overtimeosåfin gjorde i V86 på Bergsåker i förra veckan.
Hästen var spelad till nära nog noll procent (0,40) och speedade lekande lätt till sig segern efter ett lopp i rygg ledaren.
Efter loppet sa Lars-Göran ”Lalle” Söderberg att det var en sådan dag igen för valacken.
- Det känns direkt om han ska vara medioker eller så där bra han kan vara. Men det är bara just före start han kan visa det där. De gånger man känner att det är tryck i hästen kan han vara väldigt bra. Annars är han ganska alldaglig, säger Bergsåkerstränaren.
Overtimeosåfin är rejält startsnabb när han har sina bättre dagar. Söderberg menar att han hade kunnat köra i ledningen senast och vinna ändå.
- Mest troligt i alla fall. Men Krister Söderholms häst blev het och det löste sig bra med ryggloppet vi fick.

Det rätta trycket
På söndag har man ett fjärdespår bakom bilen i den sjätte avdelningen av Grand Slam-75 i Gävle. Det är kort distans och Lars-Göran Söderberg hoppas känna något rappt i tömmarna när bilen släpper.
- Han kan öppna snabbt när han vill och skulle jag då få dit hovarna är jag inte rädd att svara - även om man aldrig vet med Björn Goop. Goop kan lika gärna börja gunga efter 200 meter för att försöka ta sig förbi med Well Done La Marc, och det kan ju bli kostsamt att svara då, klurar Söderberg.

Skrällde elitloppssöndagen
Under elitloppsdagen i fjol vann Overtimeosåfin på ungefär samma sätt som senast i V86 på Bergsåker. En snabb start och sedan släppte Daniel Wäjersten som körde då.
Över upploppet var det inget snack den där varma majdagen. Sundsvallshästen sprintade ifrån motståndet och noterade personliga rekordet, 1,10,6.
Hästen från Sundsvall var en oddsknall även den gången.
- Man känner direkt om det är tryck i hästen i starten - de gångerna går han bra. Jag vet inte varför han är så här.
Overtimeosåfin kan glänsa i ledningen i Gävle – likväl som att agera stinglöst.
- Jag har trott flera gånger att i dag spetsar vi och då har vi toppchans…och sedan öppnar han medelmåttigt. Inte går det att känna något hemma heller. Han imponerar inte när man tränar. Han har bara sprungit i ledningen en gång och då vann han plättlätt. Jag tror att han passar väldigt bra att springa i ledningen egentligen och det skulle vara kul att prova.
Vintern har inte släppt taget om Gävle ännu och folket där kunde på torsdagen inte svara på om det skulle bli ”barfotabana” eller inte. Vad vill du?
- Jag har undvikit att starta honom på vintern då han i alla fall tidigare varit otroligt mycket sämre med skor. Men nu har han ju funkat ändå. Normalt är han mycket bättre barfota och är banan fin kör vi barfota fram. Är han bara som senast kan vi absolut vinna.
Du har Guinea Boko till start i försöket till Diamantstoet (GS75-7). Hon står väldigt risigt till med högst startspåret i loppet som samlar 15 hästar bakom bilen. Tufft?
- Det är klart att läget gör ju att jag blir beroende av vad de andra hittar på. Men jag tycker att det är en rätt bra häst och chansen bör vara likvärdig som Overtimeosåfins. Senast var hon med i ett tuffare gäng än söndagens och då hade hon nog haft chans om hon inte trampat av sig ett av sina boots. Hon är rejäl och har ett bra slutvarv i spåren. Hon går alltid med skor, slutar Lars-Göran ”Lalle” Söderberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Travet i Expressfart på onsdagkvällen involverade Solvalla och Bergsåker.I norr var det vintriga förhållanden. I Stockholm däre..


Travet i Expressfart på onsdagkvällen involverade Solvalla och Bergsåker.
I norr var det vintriga förhållanden. I Stockholm däremot kunde hästarna köras utan skor för första gången sedan skotvånget upphävdes i landet vid månadsskiftet.
Skrälltätt i Sundsvall men även huvudstadens lopp bjöd på överraskningar.
I det avslutande sprinterloppet styrde Kaj Widell fram utvändigt ledaren 1200 meter från mål med Final Dream som bara var bäst i loppet. En fyraprocentare på V86-spelet.
- Han höll farten mycket bra och hade stor hjälp av att gå barfota, berömde Kaj Widell som fick prova femårige valacken Final Dream för första gången senast i Karlstad.
Björn Goop vann dubbelt på V86 på Solvalla med egentränade hästar.
En rivigt och sevärd tillställning blev loppet för ston som tjänat upp till 280 000 kronor. Stefan ”Tarzan” Melander var stor favorit med USA-importen Beautiful Bacardi och rundande fältet till täten 800 meter från mål i tredjespår.
Torrast spurtkrut hade dock Mellby Estella för Björn Goop och favoriten kunde fångas in till knapp seger,
1.12,7 över 1640 meter med bilstart indikerar att våren snart är i antågande.
- Tarzans häst var enormt duktig efter en tuff inledning men Stella tog fram det där lilla extra och avgjorde, summerade Goop.
Han vann även med Pampalo i V86-2 där Stig H Johansson utfärdat en varning för ringrost för favoriten Dream Lane och resultatet blev inte lyckat i första starten sedan i november

Inget slösande av Westerholm
På Solvalla kördes också ett lopp över tre kilometer där Nicklas Westerholm inte slösade många meter i onödan med favoriten My Dream Art. Hästen går bäst i ryggar och Westerholm släppte ledningen till den första som kom vilket den här gången blev högoddsaren Red Miles.
400 meter från mål kom luckan där Westerholm snabbt flyttade ut i andrapar utvändigt.
- Han måste ha sådana här lopp på väntan och det fick han i dag och då svarade han med en bra insats, sa Rommetränaren och fjolårets komet i Sverige.

21 miljoner för åtta rätt
Av dryga 703 000 inlämnade system fanns alltså inget med alla vinnarna markerade. ATG kalkylerar med att en ensam vinnare kan dra hem 21 miljoner kronor nästa onsdag då Solvalla kör V86 tillsammans med Åby.
Ribban sattes på Bergsåker där skrällar streckade på en respektive noll (0,40) procent var först i mål.
Hemmatränaren Lars-Göran Söderberg gav Overtimeosåfin ett lopp i rygg på hårddragande ledaren tillika favoriten Vic de Luxe och kunde spurta till seger.
- I dag kändes det direkt att han skulle göra ett bra lopp. Jag hade kunnat hålla ledningen också men det kändes trots allt bäst att släppa. Han vann faktiskt enkelt, jag skrek till i den sista kurvan lite för galleriet men det hade nog gått utan också, sa Lars-Göran Söderberg om i princip ospelade Overtimeosåfin.

"Löste sig bra"
En dundersmäll inledde spelet på Bergsåker. Amatören Ricky Eklund från Örnsköldsvik hade lämnat stoet Pandora Diamant i Per Linderoths händer.
Jättefavoriten From The Mine blev av med ledningen och kunde ta över densamma igen efter 500 meter i en öppning i överkant 1.10.
I tredjepar invändigt satt Per Linderoth med Pandora Diamant som kunde slå av favoriten precis på linjen när luckan kom. En enprocentare på V86.
Segertiden strålande 1.13,2 /1640 meter med bilstart på den moddiga banan.
- Det var ett invändigt lopp som var vår chans och det löste sig bra. Det var bra gjort av henne att kunna spurta samtidigt som jag behövde ta ut henne fyra spår på upploppet, sa Per Linderoth.
USA-importen Coogan var inte alls bekväm med det frusna underlaget i Sverigedebuten och kunde inte hänga med i tredje utvändigt när tempot drogs upp.
Empire Garbo vann fyraåringsloppet för Jimmy H Andersson. Svante Båth tränar.
Kallblodloppet vanns av norske gästen Mjölner Brun med Ole-Christian Kjenner i sulkyn. Jan Roar Mjölneröd tränar.
Ingen med åtta rätt på V86. Sju rätt gav mastiga 85 056 kronor och för sex rätt fick man 1712 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75


Maharajah och Going Kronos på hingstsidan, Tamla Celeber och Giant Diablo bland stona. Se där, exempel på riktigt stora stjärnor startande..


Maharajah och Going Kronos på hingstsidan, Tamla Celeber och Giant Diablo bland stona.
Se där, exempel på riktigt stora stjärnor startande som finalsegrare i unghästserien E3 som treåringar.
På måndagskvällen bjöd Bergsåker i Sundsvall in till uttagningsloppen till det första av två finaler som ska köras i sommar.
24 finalister blev klara till finalerna i Eskilstuna över medeldistansen lördagen 2 juli – uppgörelser med vardera en miljon kronor till vinnaren.
Efter kämpasegern i Treåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen blev Makethemark korad till kullens kung och klar favorit i ”långa E3” bland hingstarna och valackerna.
Och formen håller i sig. Petri Salmela och ägarna/uppfödarna Stall Nians genomärlige hingst tog på måndagen sjätte raka segern på lika många starter i år.

”Inte slutsålt i mål”
Makethemark fick ”som vanligt” avgöra efter ett lopp utvändigt ledaren. Dessutom klev han över miljonen intjänat.
- Han är rejäl. När han kom först tyckte han att segern var klar men jag litar på den här. Det kändes som att det fanns krafter kvar också och inte slutsålt i mål, sa Ulf Ohlsson efter segern där Makethemark plockade ner ledaren från dödspositionen och svarade attacker bakifrån över upploppet.
Reijo Liljendahls Policy Of Truth blev kvällssnabbast med 1.12,7 över medeldistansen. Även den hästen avgjorde från positionen utvändigt ledaren och blir det kanske farligaste motbudet till favoriten i finalen.
Övriga segrade i uttagningsloppen bland hingstarna och valackerna var M.T.Le Bron, Louie Brodde och Algot Zonett.
Stonas uttagningslopp vanns av Zahara Goj, Rhyme Broline, Dixi Sisu, Gorgeous Boko och Undine.

Finalfälten i E3 lördagen 2 juli i Eskilstuna.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart

hästar/tränare
1. Louie Brodde - (Svante Båth)
2. Makethemark - (Petri Salmela)
3. Policy Of Truth - (Reijo Liljendahl)
4. Algot Zonett - (Robert Bergh)
5. Urchin - (Svante Båth)
6. Overtimeosåfin - (Lars-Göran Söderberg)
7. Super Nice - (Sten O Jansson)
8. Mindyourvalue W.F. (Robert Bergh)
9. M.T.Le Bron - (Åke Lindblom)
10. Ferrari River - (Conrad Lugauer)
11. Bean Coktail - (Tuomas Korvenoja)
12. Borups Powerful - (Tomas Malmqvist)
Förstapris: En miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart

hästar/tränare
1. Gorgeous Boko - (Markku Nieminen)
2. Dixi Sisu - (Per Nordström)
3. Undine - (Catarina Lundström)
4. Rhyme Broline - (Svante Båth)
5. Unstirred Drink - (Svante Båth)
6. Under the couet
7. Unique Juni (Hans R Strömberg)
8. Looks Like queen
9. Zahara Goj – (Sten O Jansson)
10. Uncertain Age - (Tomas Malmqvist)
11. Super Nice – (Sten O Jansson)
12. Dream on homey
Förstapris: En miljon kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-8 John Östman 2180/11 A 4 16.2 382
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-9 Lars-Göran Söderberg 1640/2 C 0 14.5 383
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Lars-Göran Söderberg 2140/13 A 2 14.3 34
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Lars-Göran Söderberg 2140/6 C 0 g 747
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Lars-Göran Söderberg 2640/6 C 5 14.4 630
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Lars-Göran Söderberg 2640/5 C 5 14.4 511
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Lars-Göran Söderberg 1609/4 B 5 13.6 75
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Lars-Göran Söderberg 1640/5 B 4 12.4 182
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Lars-Göran Söderberg 2140/3 C 4 13.3 407
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-10 Daniel Wäjersten 2140/6 D 0 14.5 915
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-8 Daniel Wäjersten 2140/2 C 2 14.6 93
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Lars-Göran Söderberg 2140/6 C 2 13.9 166
2016-06-01 2016-06-01 Boden-2 Lars-Göran Söderberg 2140/5 D 1 14.7 153
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-4 Daniel Wäjersten 2140/8 D 0 16.2 301
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-6 Daniel Wäjersten 2140/11 D 5 16.4 1099
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-4 Lars-Göran Söderberg 2160/4 C 7 19.0g 88
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 2140/6 C 3 16.6 122
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Daniel Wäjersten 2160/7 B 3 19.0 115
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-2 Lars-Göran Söderberg 2140/3 D 3 16.7 123
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-1 Daniel Wäjersten 2140/4 C 1 19.4 215
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 2140/8 C 4 20.7 239
2017-12-08 2017-12-08 Romme-5 Elin Sundberg 2140/8 B str
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2640/9 C 5 15.8 47
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-8 John Östman 1640/12 C 0 23.7g 325
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Kim Moberg 1640/11 C 5 12.4 73
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-4 Lars-Göran Söderberg 1640/3 B 3 12.8 53
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Lars-Göran Söderberg 2140/4 B 1 16.7 26
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/6 C 0 13.5 340
2017-09-15 2017-09-15 Romme-9 Jorma Kontio 2140/2 B 1 15.5 14
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-10 Lars-Göran Söderberg 2140/6 B 0 13.7 327
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-11 Lars-Göran Söderberg 2140/8 B 0 13.8 438
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-10 Daniel Wäjersten 2140/5 B 0 13.0 296
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-11 Daniel Wäjersten 2140/5 B 4 12.6 88
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-2 Daniel Wäjersten 1640/1 B 1 10.6 198
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Daniel Wäjersten 2160/15 A 2 13.4 33
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-3 Lars-Göran Söderberg 1640/4 B 1 13.2 72
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-8 Lars-Göran Söderberg 2140/3 B 0 g 187
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-9 Lars-Göran Söderberg 2100/4 D 0 14.5 480
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-7 Lars-Göran Söderberg 2160/15 B 2 14.8 75
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-6 Lars-Göran Söderberg 2140/2 D 2 14.3 171
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Lars-Göran Söderberg 1640/4 D 0 g 268
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-10 Lars-Göran Söderberg 2140/11 B 6 14.8 410
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Lars-Göran Söderberg 2140/3 A str
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Lars-Göran Söderberg 2160/12 A 5 14.0 480
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/11 B 0 g 147
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-4 Lars-Göran Söderberg 1640/2 B 3 12.4 117
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Lars-Göran Söderberg 1640/6 B 5 12.9 210
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-1 Lars-Göran Söderberg 2140/4 A 4 15.0 89
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-11 Daniel Wäjersten 3640/3 D 0 15.9 521
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-10 Lars-Göran Söderberg 1640/4 B 3 11.8 46
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-11 Daniel Wäjersten 1640/1 B 3 11.9 103
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-10 Lars-Göran Söderberg 2140/3 C 7 12.8 802
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Lars-Göran Söderberg 1640/1 B 5 12.4 107
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Sofia Frilén 1640/7 B 0 g 209
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-11 Lars-Göran Söderberg 1640/4 D 2 10.1 461
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Viktor Lyck 2140/8 C str
2018-04-20 2018-04-20 Romme-6 Lars-Göran Söderberg 2140/5 B 0 14.1 47
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-7 Lars-Göran Söderberg 1640/4 B 2 12.4 35
2018-04-01 2018-04-01 Romme-11 Ulf Ohlsson 2640/5 C 7 15.3 204
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-10 Lars-Göran Söderberg 1640/4 B 2 14.3 50
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Lars-Göran Söderberg 2140/1 D 1 13.1 555
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Lars-Göran Söderberg 3140/5 C 6 17.0 799
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-8 Lars-Göran Söderberg 2140/1 C 3 15.0 92
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2160/11 B 4 14.6 92
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-11 Lars-Göran Söderberg 1640/12 D str
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-9 Lars-Göran Söderberg 2140/7 B 6 14.3 397
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Lars-Göran Söderberg 2140/7 B str
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Lars-Göran Söderberg 3180/12 C 0 16.6 1289
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2640/8 D 3 15.2 386
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-8 Lars-Göran Söderberg 2160/10 B 6 13.9 165
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 Lars-Göran Söderberg 2660/11 C 2 15.2 102
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Clara Jonasson 2180/15 A 4 16.1 23
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Lars-Göran Söderberg 2140/2 D 0 12.6 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-1 Lena Fritz 2140/7 C 4 14.5 134
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Rikard N Skoglund 2160/5 B 1 13.6 40
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Magnus A Djuse 2140/4 B 3 14.6 58
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-4 Lars-Göran Söderberg 1609/2 B 3 11.5 189
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Lena Fritz 2140/5 B 6 16.0 37
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-11 Lars-Göran Söderberg 1640/3 D 5 11.3 648
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-3 Madelen Berås 1640/7 C 6 13.0 230
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Madelen Berås 1640/8 B 2 12.4 81
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-6 Lars-Göran Söderberg 1609/2 D 0 g 157
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Lars-Göran Söderberg 2140/3 C 1 13.6 137
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Lena Fritz 2140/12 C 0 g 182
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Lena Fritz 2160/7 C 1 15.5 63
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Lena Fritz 2140/1 A 4 15.9 132
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Lars-Göran Söderberg 1640/8 B 0 14.1 537
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Lars-Göran Söderberg 2140/7 A 6 15.1 128
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-4 Lars-Göran Söderberg 2660/10 B 0 16.8 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-5 John Östman 2140/2 B 6 14.9 343
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Mats E Djuse 2140/12 D 0 13.0 965
2020-11-14 2020-11-14 Romme-9 Mats E Djuse 1640/12 D 7 11.6 390
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-1 Mats E Djuse 2160/5 B 0 g 23
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-9 Mats E Djuse 1609/3 D 5 11.0 670
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-11 Magnus A Djuse 2140/11 D 0 12.5 693
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-9 Mats E Djuse 2140/5 D 2 13.1 316
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-4 Mats E Djuse 2140/9 A 2 14.7 40
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-4 Mats E Djuse 1640/5 D 2 11.3 187
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-4 Mats E Djuse 2140/2 D 3 13.6 98
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Lars-Göran Söderberg 2140/11 B 1 13.2 46
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-9 Mats E Djuse 2140/2 C 0 g 143
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 Mats E Djuse 2140/1 A 2 12.8 258
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-7 Lena Fritz 2160/8 A 5 15.6 108
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-4 Lars-Göran Söderberg 2140/2 A 0 g 210
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Lars-Göran Söderberg 3180/7 D 0 14.7 1309
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Lena Fritz 2140/5 C 3 15.0 126
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Lars-Göran Söderberg 2160/11 C 5 13.9 271
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-8 Lars-Göran Söderberg 1640/10 D 0 12.4 875
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-6 Lars-Göran Söderberg 3180/5 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Lars-Göran Söderberg 2140/11 B 3 14.6 234
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-4 Lars-Göran Söderberg 2660/7 C 4 16.1 151
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-6 Lars-Göran Söderberg 2140/6 B 0 16.3 96
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Lars-Göran Söderberg 1640/10 A 0 13.9 179ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se