Osterc travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Osterc travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Osterc har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Osterc har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Osterc


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det..


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det mot de allra bästa. Han vann Pennsylvania Sire Stakes som tvååring samt Dexter Cup som treåring. Han var även med i Hambletonian som treåring.
- Han tillhörde de bästa där borta och det känns att det är en klassig individ. Han vet när det är allvar, när vi tränar honom så avslöjar han ingenting.
Osterc har gjort fem starter hittills i Sverige vilket har resulterat i en seger i kvalet till Kungapokalen där han i finalen galopperade i sista sväng med till synes krafter kvar. I sin senaste start stötte Osterc på fenomenet Ecuire D. och hade samtidigt en dålig dag.
- Han var inte riktigt fräsch och är behandlad efter det. Galoppen gången innan berodde på att han drog ett bakben, det var surt för Erik sa att det fanns gott om krafter kvar. Jag körde hästen i måndags och han kändes väldigt stark och fin.
På förhand handlar tipsen mest om Green Manalishi, Don Fanucci Zet och Bythebook. Osterc ses som en outsider.
- Jag tycker att Osterc har hamnat i det lättaste försöket och han är snabb från start och lottades till ett passande spår. Jag tror han tar ledningen och då ska det vara en bra chans. I en final kan allt hända och han är van att tävla i försök och final så det oroar inte.
Ni har även med Bodybuilder (V75-1), hur är hans dagsform?
- Han var bra senast på Åby och visade uppåtform och då valde vi att anmäla honom hit. Det är en bra häst som inte är så mycket sämre än dom bästa när han är i form. Läget är bra och han är snabb från start, men tar sig inte förbi Usain Töll från början och får sikta in sig på ett lopp i ryggar. Jag tror att han kan ta en finalplats med klaff, avslutar Tobias O Eriksson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Totalt är det 22 hästar i tre olika försök som gör upp om platserna i finalen samma kväll. Det är V75 den här torsdagen ..


Totalt är det 22 hästar i tre olika försök som gör upp om platserna i finalen samma kväll.
Det är V75 den här torsdagen i Halmstad och de tre försöken till Sprintermästaren inleder kupongspelet. 
Förutom de redan nämnda Don Fanucci Zet och Green Manalishi kan även tilläggas att Bythebook fick spår fem i sitt försök.
De tre främsta i varje heat och den bäst seedade fyran tar sig vidare till finalen.

Sprintermästaren – 1609 meter autostart – Heat 1:
Häst – Kusk
1) Usain Töll – Wilhelm Paal 
2) Bodybuilder – Örjan Kihlström
3) Criterion – Carl Johan Jepson
4) Taxi Out – Jörgen Sjunnesson
5) Bythebook – Erik Adielsson
6) Demon Onthe Hill – Ulf Ohlsson
7) Amelie Grif – Björn Goop
8) Green Manalishi – Jorma Kontio

Sprintermästaren – 1609 meter autostart – Heat 2:
Häst – Kusk
1) Brake Cooling – Jorma Kontio
2) Sweetman – Thomas Uhrberg
3) Osterc – Erik Adielsson
4) Guzz Mearas – Johan Untersteiner
5) Upset Face – Adrian Kolgjini
6) Harper Seabrook – Robert Bergh
7) King Of Everything – Claes Svensson

Sprintermästaren – 1609 meter autostart – Heat 3:
Häst – Kusk
1) Kick The Dust Ås – Johan Untersteiner
2) Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini 
3) Bailamos – Kristian Lindberg
4) Västerbo Lexington – Robert Bergh
5) Don Fanucci Zet – Örjan Kihlström
6) Gerry – Ulf Ohlsson
7) Click Bait – Björn Goop

Kanal 75


Årets svenska fyraåringskull har varit uppsnackad och fredagens storloppskval på Åby gav ingen indikation på att det skulle vara f..


Årets svenska fyraåringskull har varit uppsnackad och fredagens storloppskval på Åby gav ingen indikation på att det skulle vara fel.
Ett av uttagningsloppen till Kungapokalen hade lockat ett sällsynt spännande startfält med färske amerikaimporten Green Manalishi som den exotiska ingrediensen.
Och den tiofaldige miljonären gjorde ingen besviken, utom de spelare som satsat pengar på honom. Från positionen utvändigt betvingade han knappe V64-favoriten Upset Face, men fick se sig nerspurtad av sommarens dominant Aetos Kronos som liftat med rygg.
- Vi trodde att vi hade landet bästa treåring förra året, men så kollade jag på seedingen till det här och såg att han var åtta. Det här är en riktig topphäst och nu fick han visa det. Vintern har varit bra och nu var det samma gamle Aetos. Det blev en perfekt första start för året och även om Power är en otrolig häst så skulle jag inte vilja byta med någon inför finalen, sade en lycklig Jerry Riordan.

”Chansade lite grann”
1.12,0 för Aetos Kronos var kvällens snabbaste segertid, men nästan lika snabbt gick det för en av Green Manalishis trätobröder från treåringscirkusen på andra sidan Atlanten.
Helena Burman har tagit över träningen av Osterc som äntligen visade sitt kunnande då han drog hårt i front för Björn Goop.
- Vi gjorde några småändringar och chansade lite grann, lättade honom i balansen. Nu fick vi till det. Det känns fantastiskt bra, förklarade Burman om hästen som tjänade fyra miljoner som två- och treåring och tog rätt läge att löpa upp till förväntningarna på svensk mark.
Det tredje kvalet till ”Kungakannan” gick också till en USA-född häst.
Kriterievinnaren Power bjöd på en mäktig repa till grepp från tredje par utvändigt, men det tog på krafterna och Örjan Kihlström hade sin vana trogen sparat en växel till upploppet varpå ledande Click Bait oväntat kunde kontra ut storfavoriten sista biten.
- Slå kriterievinnaren, det trodde man inte. Men det är otrolig skalle på den här hästen. Han går in i mål, sade en nöjd Stefan Melander som var kvällens skrälltränare då han även fick se sin riktiga knall Residual Thrust spurt till vinst via open stretch.

Fyra finalister för Melander
Melanders Drottning-favorit Ganga Bae fick emellertid ge vika för ettrigt spurtande Tonique och Åke Lindblom, men kvalade in som tvåa varpå tränaren bedyrade att man rycker skorna till finalen.
De övriga två Drottning-vinnarna var mer väntade.
Jim Oscarsson smög i princip in nästan två miljoner med Dontlooseallmoney under fjolåret.
Nu var det äntligen dags att köra till och stoet dominerade från ledningen i stor stil.
- Härligt. Grymt skönt. Hon är komplett, rask från start, fruktansvärt speedig, har alla kvaliteter till att bli en riktigt bra häst. Jag laddade med henne några gånger i början av hennes karriär, men då blev hon väl energisk så vi la om planerna och smög. Jag tror att det har varit jätteviktigt för henne. Idag blev det en ”walk in the park” mös Oscarsson som inledde en V64-rad som betalade dryga halvmilljonen för sex rätt.
Alaska Kronos dominerade sitt försök utanpå ledaren och såg till att Daniel Redén bara fick stryk av sin läromästare Melander gällande inkvalade till finalerna på Åbytravet 9 maj.

Finalfält:
Häst – tränare

Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart

1 Osterc – Helena Burman
2 Aetos Kronos – Jerry Riordan
3 Click Bait – Stefan Melander
4 Power – Robert Bergh
5 Green Manalishi – Stefan Melander
6 Don Fanucci Zet – Daniel Redén
7 Upset Face – Adrian Kolgjini
8 Karat Band – Åke Lindblom
9 Gaylord Am – Kristian Lindberg
10 Exodus Brick – Jörgen Westholm
11 Admiral As – Reijo Liljendahl
12 Tabasco C.D. – Stefan Granlund
Förstapris: 1 000 000 kronor

Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart

1 Alaska Kronos – Daniel Redén
2 Tonique – Åke Lindblom
3 Dontlooseallmoney – Jim Oscarsson
4 Gobi Princess – André Eklundh
5 Diana Zet – Daniel Redén
6 Ganga Bae – Stefan Melander
7 Schweppes – Ola Samuelsson
8 Mahma Lane – Peter Untersteiner
9 Residual Thrust – Stefan Melander
10 Sashay My Way – Adrian Kolgjini
11 M.B.S. Pretty Girl – Johan Untersteiner
12 Grande Diva Sisu – Per Nordström
Förstapris: 1 000 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


På fredags väntar ett smörgårdsbord för alla travälskare på Åbytravet som bjuder uttagningslopp till Konung Gustaf V..


På fredags väntar ett smörgårdsbord för alla travälskare på Åbytravet som bjuder uttagningslopp till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal för den fyraåriga eliten.
31 hästar är anmälda i hingstklassen och det innebär tre uttagningslopp där de fyra främsta går vidare till finalen på Åby 9 maj med en miljon kronor till vinnaren.
I stoklassen gör 41 hästar upp i fyra uttagningslopp där de tre främsta går till final. Även här är förstapriset en miljon kronor i finalen.
På måndagen lottades uttagningsloppen och Fru Fortuna gav kriterievinnaren Power startspår 10 i sitt försök. En annan av de stora förhandsfavoriterna är Green Manalishi och den tiofaldiga miljonären som slagits med kulltoppen i USA hela sitt liv fick spår 1 i sitt försök.
På stosidan drog oaksvinnaren Diana Zet spår 1. Nitlotten bland tjejerna drog Ganga Bae som får inleda sitt försök från spår 8
Stefan Melander har laddat rejält inför kvalet och vi bad honom kommentera spårlottningen för stjärnorna Green Manalishi och Ganga Bae.
- Vi får väl vad som händer. Åby är en bra bana där alla får chans med alla spår som finns där, säger Solvallatränaren och syftar på banans dubbla open strech på upploppet.
- Ganga kan väl öppna bra från spår 8 och när det gäller Green Manalishi får man väl titta i lopparkivet hur snabb han är från start. Han kom till Sverige förra lördagen och är så klart svårbedömd. Han har gått två träningsheat och känns i alla fall jättefin.

Startlistor
Uttagningslopp 1 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Piteraq – Ville Karhulahti
2) Exodus Brick – Jörgen Westholm
3) Knowledge´em – Marc Elias (Conrad Lugauer)
4) Rackham – Christoffer Eriksson
5) Taxi Out – Rikard N Skoglund (Stefan Melander)
6) Criterion – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
7) Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
8) Click Bait – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
9) Admiral As – Ulf Ohlsson (Reijo Liljendahl)
10) Power – Robert Bergh
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 2 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Redneck Woodland – Lutfi Kolgjini (Adrian Kolgjini)
2) Gaylord Am – Ulf Ohlsson (Kristian Lindberg)
3) Tabasco C.D. – Joakim Granlund (Stefan Granlund)
4) Don Fanucci Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
5) Osterc – Björn Goop (Helena Burman)
6) Ultion Face – Adrian Kolgjini
7) Rally Hans – Rikard N Skoglund (Stefan Melander)
8) Surf´n Turf – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
9) Global Adventure – Erik Adielsson (Svante Båth)
10) Take The A.Train – Christoffer Eriksson
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 3 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Green Manalishi – Björn Goop (Stefan Melander)
2) Upset Face – Adrian Kolgjini
3) Brake Cooling – Jorma Kotio (Stefan Melander)
4) Karat Band – Åke Lindblom
5) Aetos Kronos – Örjan Kihlström (Jerry Riordan)
6) Expensive – Fredrik Linder
7) Will I Am – Leif Witasp
8) Usain Töll – Kim Eriksson (Admir Zukanovic)
9) Kinky Boots – Carl Johan Jepson (Jimmy Nilsson)
10) Gulfstream Am – Conrad Lugauer
11) Gerry – Ulf Ohlsson (Reijo Liljendahl)
Förstapris: 125 000 kronor

Startlistor
Uttagningslopp 1 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Diana Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Sideslip – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
3) Mellby Harissa – Robert Bergh
4) Golden Girl D.T. – Stefan Persson (Håkan K Persson)
5) Dontlooseallmoney – Jim Oscarsson
6) Mad Princess – Peter Untersteiner
7) Scarlet Hello – Jörgen Westholm
8) Schweppes – Erik Adielsson (Ola Samuelsson)
9) Visual Condition – Jorma Kontio (Stefan Melander)
10) Digital Pro – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 2 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Alpha K. – Christoffer Eriksson (Jerry Riordan)
2) Global Amazone – Jörgen Westholm
3) Grande Diva Sisu – Per Nordström
4) Golden Tricks – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
5) Amelie Grif – Björn Goop
6) Residual Thrust – Erik Adielsson (Stefan Melander)
7) Gobi Princess – André Eklundh
8) Digital Download – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
9) Iceland Radio – Carl Johan Jepson (Stefan Melander)
10) Briljant Sensation – Peter Untersteiner
11) Waiting Hill Hall – Thomas Uhrberg
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 3 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Mahma Lane – Peter Untersteiner
2) American Hill – Marc Elias (Conrad Lugauer)
3) Award Kronos – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Unique Q.C. – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
5) No Limit Queen – Björn Goop
6) Dior Ima – Rikard N Skoglund (Mattias Djuse)
7) Body Contact – Erik Adielsson (Stefan Melander)
8) Ganga Bae – Jorma Kontio (Stefan Melander)
9) Tonique – Åke Lindblom
10) Karibean Dreams – Karl Stolt
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 4 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Sashay My Way – Adrian Kolgjini
2) Alaska Kronos – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
3) Global Allegiance – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
4) Boxer Shrimp – Robert Bergh
5) M.B.S.Pretty Girl – Johan Untersteiner
6) Ies Elisabet – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
7) Aroseforyou – Jim Oscarsson
8) Global Anarchy – Joakim Lövgren
9) Cutaway – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
10) Fuel Burn – Björn Goop (Stefan Melander)
Förstapris: 125 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Disco Volante har dominerat gulddivisionen i vinter. Fem segrar på sex start är facit för 2020 och hästen är redan inkvalad till..


 Disco Volante har dominerat gulddivisionen i vinter. Fem segrar på sex start är facit för 2020 och hästen är redan inkvalad till finalen av Paralympiatravet på Åby 25 april.
Ser man ännu längre framåt är hästen förnärvarande andrahandsfavorit hos ATG till att vinna självaste Elitloppet.
Heart of Steel har å sin sida inte synts på tävlingsbanan sedan december, då han slutade femma på den franska nationalarenan Vincennes.
Nu är hästen redo för comeback.
Hästen som Peter Untersteiner flera gånger nämnt som sin främsta kandidat inför Elitloppet 2020.
Vad vore då bättre än att tvåla dit landets förnärvarande dominerande häst redan i årsdebuten?
Fru Fortuna gjorde emellertid sitt för att hindra det när man lottade hemmahoppet till ytterspår bakom bilen samtidigt som Disco Volante drog drömläge.
- Han känns bara fin och det har klaffat bra i vinter, men loppet blev ju skrämmande bra. När vi drog spår 8 så ser det väldigt jobbigt ut, konstaterar Untersteiner som anmält sin häst med optimal utrustning, amerikansk vagn och barfota runt om, men med tanke på utgångsläget inte verkar sugen på att bruka Heart of Steels startsnabbhet.
- Det känns som att jag ger honom ett lugnt lopp, det var väldigt snabba hästar invändigt, kommenterar Untersteiner hästen som radade upp fem raka segrar i somras innan han fick nöja sig med fjärdepriset från svårt läge i landets största femåringslopp, Jubiluemspokalen.

Meriterade motbud
Yngve Larssons Memorial avgörs över 1 640 meter och ser även V75-profilen Martin de Bos, finske unghäststjärnan Benjamin Evo och högmeriterade USA-importen Osterc på startlinjen i kampen om 100 000 kronor.
I fjol hann Peter Untersteiner ge sin häst fyra lopp i kroppen inför elitloppshelgen, där Heart of Steel segrade i stor stil i silverdivisionens final.
I år lär matchningen bli lite tightare då årsdebuten sker två veckor senare.
Hur lever elitloppstankarna?
- Han får upp till bevis nu. Det måste klaffa riktigt i ett par lopp och att han visar att han eventuellt skulle platsa där, säger Peter Untersteiner.
Disco Volante ser ut att bli omgångens största favorit.
Den som spekulerar i favoritfall kan bli rikligt belönad, Grand Slam 75 är nämligen unik som spelform i det att ATG garanterar en ensam vinnare med sju rätt 10 miljoner kronor.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-4 Tobias O Eriksson 2160/6 B 7 17.7 204
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/6 B 0 12.7 383
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-5 Carl Johan Jepson 1640/4 C 3 11.6 45
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-8 Carl Johan Jepson 1609/5 B 0 12.4g 51
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-8 Erik Adielsson 1609/3 C 3 11.0 26
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-3 Joseph Verbeeck 1640/1 B 0 11.4 52
2020-05-09 2020-05-09 Åby-11 Erik Adielsson 2140/1 C 0 g 180
2020-04-24 2020-04-24 Åby-8 Björn Goop 2140/5 B 1 12.2 96
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-9 Björn Goop 1640/9 C 0 12.1 126
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-7 Tobias O Eriksson 2140/2 B 0 g 37ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se