Orlando Triss travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Orlando Triss travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Orlando Triss har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Orlando Triss har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Orlando Triss


Lördagens V75-omgång skulle ha körts på Momarken i Norge, som tvingades ställa in på grund av den pågående pandemin..


Lördagens V75-omgång skulle ha körts på Momarken i Norge, som tvingades ställa in på grund av den pågående pandemin.
Coronaviruset har emellertid inte stoppat travsporten i Sverige där man tävlar för stänga läktare.
Bergsåker fick hastigt och lustigt hoppa in som ny arrangör av V75 och väntas tack vare förra lördagens jackpot dela ut 46 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.
För att hitta dit kan det vara bra att ha koll på de utrustningsförändringar gällande skor och numera också vagnar som går att hitta i startlistorna.
Med uppgifter hämtade från databasen travfakta.se har vi gått igenom lördagens mest intressanta förändringar och markerat några som sticker ut med fet stil.

Observera att sko- och vagninformationen i startlistorna inte är bindande och som alltid kan förändras under tävlingsdagen.

V75-1
1 Hadrianos är anmäld med hybridvagn för första gången. Hästen tävlade med jänkarvagn senast och har dessförinnan tävlat i vanlig sulky.
2 Lets Go Again har tävlat med vanlig vagn i sina åtta senaste starter, men är nu anmäld med hybrid. Hästen är har inte varit bland de tre främsta på fyra starter med hybrid i Sverige.
5 Adrainunow är anmäld barfota runt om för första gången på sju starter. Hästen har två andrapris som bäst på nio starter med den balansen.
6 Payet är anmäld barfota bak för andra gången i karriären.
7 Hugo Gustivar Boko är anmäld med vanlig vagn liksom senast. Innan dess tävlade han fyra starter i rad med jänkarvagn. Hästen har inte varit på prispallen på fyra starter barfota runt om.
10 S.G.Flyring Diaval är anmäld barfota runt om för femte gången i karriären, han är segerlös med den balansen. Hästen är anmäld med hybridvagn för första gången i karriären.
11 Klose är anmäld barfota fram, han har 2/7 med den balansen.
12 Angel Ovea är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären.
13 My First Offspring tävlade barfota runt om senast, men återgår till skor med vilka han vunnit 3/13.
14 Let’s Go Ernie tog sin första seger med skor runt om senast och tävlar så igen.

V75-2
2 Unleash the Steel är anmäld barfota runt om och med amerikansk sulky, båda för första gången i karriären.
4 Hagaz T.N.T. är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären. I den första var han stort slagen, men sprang sitt rekord 1.15,1/1 640 autostart som uppanmäld. Hästen har tävlat med hybridvagn fyra gånger med två andrapris som bäst.
5 Taxi Gretha tävlade med hybridvagn för första gången senast och är anmäld så igen.
6 Stacksonstacksbore är anmäld barfota fram för första gången.
7 Börge Kosing är anmäld barfota runt om för första gången. Han har tävlat med amerikansk sulky i sina två senaste starter.
8 Make Someone Happy är anmäld barfota fram för första gången. Hästen tävlade med amerikansk sulky för första gången i sin senaste start.
12 Cobbys Yourah är anmäld barfota runt om för första gången. Hästen tävlade med hybridvagn för första gången senast.

V75-3
1 Daysofourlives tävlade med amerikansk sulky för första gången senast och är anmäld så igen.
2 Love No Pain tävlade med amerikansk sulky för första gången vid segern senast och är anmäld så igen.
5 Digial Flash är anmäld barfota bak för första gången sedan augusti, hästen har vunnit en av fyra med den balansen.
6 Betting Ace är anmäld barfota fram för första gången, hästen har tävlat med annan typ av barfotabalans vid åtta tillfällen. Hästen gick med hybridvagn för första gången vid segern senast och är anmäld så igen.
7 Digital Dominance är anmäld med hybridvagn för första gången.
12 Divina är anmäld barfota bak och med amerikansk sulky, har tävlat med skor och vanlig sulky i samtliga starter.

V75-4
2 Optandsfröken tävlade med vanlig vagn för första gången på sex starter vid vinsten senast och är anmäld så igen. Hon har 1/13 med amerikansk sulky jämfört med 4/26 med vanlig vagn.
3 Gnistas Filur är anmäld barfota runt om och har 2/8 med den balansen, jämfört med 1/19 med skor. Hästen är också anmäld med hybrid för första gången.
13 Fylking tävlar i regel med hybrid, men gick med vanlig vagn senast och är anmäld med det igen. Han har 2/18 med vanligt vagn, jämfört med 3/42 med hybrid.

V75-5
1 Celtic är anmäld barfota runt om. Hästen har 3/23 i Sverige med den balansen, jämfört med 0/37 med skor.
3 Moon’s Black Lady är anmäld barfota runt om med amerikansk sulky, hästen har gått med den kombinationen sex gånger och har ett andrapris som bäst.
4 Imagine Boko är anmäld med hybrid för första gången sedan juni 2018 och barfota runt om för första gången på fyra starter. Hästen har 3/8 barfota runt om, jämfört med 0/8 med skor.
6 Karissa Bo är anmäld med kombinationen amerikansk sulky och barfota fram för första gången. Hästen har vunnit en av fyra barfota fram och en av fem med amerikansk sulky.
8 Simb Murdoch är anmäld barfota runt om. Hästen har 4/9 på den balansen, jämfört med 1/19 med skor.
9 Merritt är anmäld med amerikansk sulky för första gången samt barfota runt om för fjärde gången i karriären och första gången i nuvarande regi. Hästen har varit tvåa som bäst med den balansen.
10 Captain My Captain är anmäld barfota bak för första gången på sex starter. Han har 1/3 på den balansen, jämfört med 6/22 med skor.
12 Hulk Boko är anmäld barfota runt om för första gången på åtta starter. Hästen har två andrapris som bäst på fyra starter med den balansen.

V75-6
2 Frenchnorwegian I.D. tävlade med hybrid för första gången i försök/final av Sprintermästaren senast och är anmäld med sådan även i årsdebuten.
3 Orlando Triss är anmälda barfota runt om för första gången sedan april och med hybrid för första gången sedan 2017. Hästen har 3/13 barfota runt om och 1/3 med hybrid.
6 Rocky Tilly är anmäld med hybrid för första gången i karriären efter att ha tävlat med jänkarvagn i 13 starter i rad.
7 Corroded är anmäld barfota runt om Sverigecomebacken. Hästen har 5/30 med den balansen på svensk mark, jämfört med 2/19 med annan balans.
8 Queer Fish (bilden) är anmäld med hybrid efter att uteslutande ha tävlat med jänkarvagn de två senaste säsongerna. Hästen har 3/10 med hybrid och hade det senast i mars 2017.
9 Mr Golden Quick är anmäld barfota fram för första gången på sex starter. Han har 3/11 med den balansen, jämfört med 4/17 med skor runt om.
10 Magnifik Brodde är anmälda barfota runt om för första gången på sex starter. Hästen har 15/47 med den balansen, jämfört med 13/31 med annan balans. Han är också anmäld med vanlig vagn efter två raka starter med amerikansk sulky.

V75-7
1 Usiana Face är anmäld barfota runt om och har 2/3 med den balansen, samt med hybrid (0/2).
4 Torride är anmäld barfota runt om och har 2/11 med den balansen, jämfört med 2/24 med annan balans.
7 Kick Her Highness är anmäld med vanlig vagn efter att ha tävlat med amerikansk sulky i fem raka starter.
8 Giannini är anmäld med vanlig vagn efter att ha tävlat med amerikansk sulky i sju av sina åtta senaste starter (vanlig vagn 16/1).
10 Belle Godiva är anmäld barfota runt om för tredje gången i karriären samt med hybrid för första gången i aktuell regi. Har 0/2 barfota runt om samt 0/7 med hybrid.
11 Sheheradze Face tävlade med hybrid för första gången senast, men återgår nu till vanlig vagn. Hästen är anmäld barfota bak för andra gången i karriären, förra gången var i april 2018.
12 Denali är anmäld barfota runt om för första gången sedan oktober, han har 2/6 med den balansen.
13 Miss Duffy gick med hybrid för första gången senast, men återgår nu till vanlig vagn. Hästen är anmäld barfota bak för första gången i karriären, segerlös på fyra starter med annan barfotabalans.
14 Lyx Håleryd är anmäld barfota runt om för första gången på åtta starter. Hästen har 2/7 med den balansen, jämfört med 3/13 med skor.
15 Miskos Caprea är anmäld med hybrid för första gången sedan 19/2. Hästen har 0/7 med sådan vagn.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall. Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i f..


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall.
Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i form och åkte med en häst i lasten till Skara på lördagen. Han vände åter med en seger i stoloppet på V75 och inkasserade 125 000 kronor.
Men trots att Bergsåkerstränaren var tydlig om chanserna på förhand blev gensvaret klent. Fyraåriga stoet Miss Hejaracka vann andra raka segern och var bara spelad på två procent på V75.
- Hon vann för att hon var bäst och drog ju fram favoriten i spåren sista 700 meterna dessutom. Det var en väldigt bra prestation. Jag hade på känn att hon skulle prestera väldigt bra, annars hade vi ju inte åkt 130 mil. Så roligt är det inte att köra hästbuss. Billigt är det inte heller för den delen, säger Markus Pihlström då vi når honom på vägen hem på söndagen.
Miss Hejaracka, ägd av Sundsvallsbon och företagaren Johan Andersson, var utan prut bästa hästen i loppet. Trots att tempot var lågt och allt upplagt för hästarna i täten i lördagens lopp, tog sig stoet ikapp och förbi på upploppet efter en sista kurva som förstahäst i tredjespår.
- Hon stred tappert och höll undan för de som hade fått bättre lopp. I dopningsstallet efteråt hade hon 82 i puls och var inte speciellt trött efter loppet. Hon har ätit jättebra och druckit under natten och tyckte väl att det var rätt kul att åka till Axevalla, säger Markus Pihlström.

Historisk knall på V86
Det är inte första gången någon av Pihlströms hästar tokskräller i större sammanhang i år. På V86 hemma på Bergsåker i januari blev Orlando Triss en av de största överraskningarna i spelets historia då han vann med Henrik Svensson i sulkyn.
Hästen var bara spelad på 0,34 procent på V86.
- Men då trodde faktiskt inte jag heller på vinst ska erkännas.

Vanessa favorit på Bergsåker?
På lördag är det V75 på Bergsåker. Markus Pihlström har anmält några hästar och ser ut att bli påpassad den här gången av spelarna.
- Det är en stor dag att vara hemmatränare på V75, så det blir kul. Jag tror att vi blir betrodda med flera. Någon favorit har vi väl och några som ska räknas med chans. Det ser bra ut inför lördagen tycker jag, säger Markus Pihlström.
Vanessa F.B. ser ut som den bästa chansen enligt tränaren i ett stayerlopp för ston över 3140 meter. Stoet kommer med två raka segrar, från V75 i Bollnäs och ett stolopp på Solvalla under januari och februari.
Importedfrmdetroit vann både ett försök och en final i brons i december och är ny i silverdivisionen på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av ..


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av varandra och ingen spelare lyckades få alla rätt på V86.
Stötestenen nummer ett för spelarkollektivet var Markus Pihlström Orlando Triss. Åttaåringen gjorde tredje starten i Sundsvallstränarens regi och kördes av Henrik Svensson.
Efter ett invändigt lopp som kördes i hårt tempo kom luckan och en frisk 60-oddsare på vinnarspelet spurtade storstilat till seger. En skräll spelad på under en halv procent på V86.
- Pihlström sa att han var nöjd om hästen skulle ta pengar. Vi hade spår ett och jag körde det som gick för att hamna hyfsat långt fram. Det blev tredje invändigt och när ledarhästen rusade bäddade det för oss och vi hade turen och fick luckan precis lämpligt i början av upploppet, säger skrällkusken Henrik Svensson.
Sättet Orlando Triss vann på imponerade menar Svensson.
- Han hade krafter kvar och kunde växla tempo - det var jättebra gjort. Hästen kändes så pass bra att han borde räcka till i sådan här konkurrens fler gånger. Och kanske även i V75 framöver. I alla fall om han får sådana här lopp, säger Svensson.

Skrälltätt och jackpot
Orlando Triss skrällseger var bara en i raden på Bergsåker. Redan innan loppet hade samtliga system sopats bort i kampen om åtta rätt.
Love de Villeneuve kördes av tränaren och ägaren Tamara Skutnabb och var bara spelad på tre procent. Östersundamatören Fredrik Norredahls Moeses smögs till seger i kallblodsloppet av Mats E Djuse, spelad på fyra procent.
Således jackpot på V86 nästa onsdag 23 januari då en ensam vinnare med åtta rätt kan få tolv miljoner kronor.
Torsdag förmiddag. En vanlig dag i en travtränares liv?
- Ja, en vanlig kördag med hästarna. Mycket snö har det kommit också, så det blev en tidig start på dagen och jag fick börja med att skotta snö här på gården.
Östersund arrangerar V64-tävlingar fredag kväll där du kör fyra hästar. Bästa chansen i den kvartetten?
- Perflex (V64-1) körde jag och vann med i den senaste starten (6 december). Det är ju ett tag sedan men han var jättebra då i alla fall. Är han lika fin i Österund måste det vara en vettig chans.
Det är Annelie Lagergren, en amatör från Järvsö, som tränar hästen. Annelie har även kallblodet Björs Frej i sitt stall som du kör i V64-5. Björs Frej är tipsetta i banprogrammet.
- Den hästen har jag sett väldigt mycket. Som det sett ut har han haft lite svårt att vinna men nu har hästen ju vunnit två raka på ett jättebra sätt och imponerat lite grand. En riktigt fin travare. Det ska bli kul att få köra honom för första gången men jag har lite svårt att bedöma chansen, säger Henrik Svensson.
Mr Charming (V64-4) och Quatre Star (V64-6) som du tränar själv?
- Mr Charming trodde jag ju på i V75 på Bergsåker senast (klass II) men han hade varit ifrån lite grand och blev trött. Så han behövde nog loppet och jag tror att han kommer att vara bättre nu. Vi fick ett dåligt läge men jag är lite inne på att han gör ett bra lopp i alla fall. Sedan vart vi hamnar och hur långt han räcker är en annan sak. Quatre Star hade ett väldigt bra tryck i avslutningen senast i ett lunchlopp på Bergsåker och det kändes som att han har form. Nej, ingen av de jag kör är helt borta ur segerdiskussionerna.

Mikael Wikner, Kanal 75


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på..


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på en hel del överraskningar på V86-spelet. Landets proffskuskar hade det jobbigt inledningsvis och det dröjde ända tills V86-7 innan ett proffs fick segerdefilera och då var det Bergsåkers Henrik Svensson som slog till med 60-oddsaren Orlando Triss.
Den jätteskrällen sopade rent bland kupongerna och med en avdelning kvar stod det redan klart att det blir jackpot nästa vecka på V86.
Detta var en skrällkväll och det var lärlingarna som tog för sig bäst. Av de sex inledande V86-loppen vanns fem av lärlingar samt ett lopp av en amatörkusk.
I V86-1 var lärlingen Tamara Skutnabb den som körde med mest kyla och efter en resa som sist på innerspåret i ett överpacat lopp kunde 19-oddsaren Love de Villeneuve fånga in Tempura kort före mål.

Pluggar på Wången
Favoriterna Salong och Doctor Doxey Zenz kördes alldeles för offensivt första varvet och var tidigt trötta över den långa distansen.
- Hästen kändes jättefin, han har aldrig varit så fin, sa Tamara Skutnabb som pluggar på Hippologprogrammet på travskolan Wången utanför Östersund.
M.T.Malkin och amatören Göran Wester ledde V86-2 från start till mål och vann överlägset sedan enda hotet Mr Deauville galopperat på upploppet. 7,72 blev vinnaroddset och segertiden fina 1.13,4 över 2 140 meter autostart.
16-oddsaren Moeses var svaret i kallblodsloppet (V86-3) och tillsammans med lärlingen Mats E Djuse fångade han in favoriten Guli Tor utan problem efter en resa i tredje invändigt.
- Det var stolpe ut senast på V75, men vi kände då att formen fanns där. Han behöver få det lite serverat med lucka som i dag, sa tränaren Fredrik Norredahl.

En favorit som höll
Lärlingen Anders Eriksson var bestämd i V86-4 och körde resolut med Wrongdoer och kunde överta ledningen 1 500 meter före mål. Cash T.J. fick lucka I sista sväng och närmade sig snabbt över upploppet men favoriten höll undan trots att travet inte flöt perfekt sista biten.
Peter Eriksson, Bollnäs, tränar vinnaren.
Ready Lane serverades ett fint lopp på innerspåret och från vinnarhålet (rygg på ledaren) kunde sjuoddsaren ganska bekvämt ta sig förbi Dardanos sista biten och även hålla undan för jätteskrällen Bältra Spider som avslutade vasst.
Lärlingen Jimmy H Andersson satt i sulkyn och vinnaren tränas av Joakim Claesson.
V86-6 bjöd på onsdagens tajtaste upplopp där favoritduon Cyborg och Emotion Man var jämsides i mål. Målfotot visade att ledaren Cyborg fick mulen först tillsammans med lärlingen Kevin Oscarsson. Jim Oscarsson tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en resolut styrning av Torbjörn Jansson som dominerade loppet i ledningen bakom 6,17-oddsaren Bear Victory.
Det var kvällens andra ”proffs-styrning” som räckte ända till vinnarcirkeln. Tränar vinnaren gör Solvalla-amatören Stefan Olsson.
Ingen klarade åtta rätt på V86 och det innebär jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 58 324 kronor och sex rätt 2 217 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jan-Olov Persson hade kvalat in hela fem hästar i årets upplaga av Svenskt Kallblodsderby men födelsedagsbarnet fick se loppet från sidan ..


Jan-Olov Persson hade kvalat in hela fem hästar i årets upplaga av Svenskt Kallblodsderby men födelsedagsbarnet fick se loppet från sidan då han var avstängd.
Och det blev en nagelbitare för kallblodsspecialisten.
På första bortre långsidan galopperade favoriten Tand Kraft, sedan galopperade även stallkamraten B.W.Sture när han kom till ledningen 500 meter från mål.
Men då tog nästa stallkamrat över showen och Järvsö Pegasus försvann ifrån sina jämnåriga konkurrenter tillsammans med Örjan Kihlström.
Segertiden 1.24,2 var tangerat svenskt rekord över distansen 2 140 meter autostart.
För Jan-Olov Persson var det alltså fjärde segern Svenskt Kallblodsderby: Hallsta Lotus 2004, Stjerne Faks 2007, Järvsöviking 2008 och Järvsö Pegasus 2017.
- Inte alla födelsedagar man får en derbyseger, skrockade Jan-Olov Persson.
För kusken Örjan Kihlström var det första segern i Svenskt Kallblodsderby.
- Järvsö Pegasus var grymt fin i dag. Hästen är det viktigaste. Jag har aldrig vunnit derbyt tidigare så det är stort.
I TV12 bjöd travexperten Mohammed Malla på återhållsam segerglädje. Han är en av tio delägare i Järvsö Pegasus som fick 700 000 kronor för segern.
- Mamma Mia! Fantastisk kul! Jag har älskat kallblod hur länge som helst och får vara med och uppleva detta… Det gäller att vara bäst när det gäller och Pegasus var bäst i dag. Nu blir det fest. Jag kommer inte hem i natt.

Norsk glädje i Derbystoet
Travkvällen i Östersund bjöd även på Derbystoet där de bästa fyraåriga stona gjorde upp om ära och 450 000 kronor. Det blev norska segertårar där skötaren Andrea Aarekol visade härliga känslor i TV12 sedan hennes ögonsten Brenne Blissi haft uppvisning tillsammans med kusken Åsbjörn Tengsareid.
Åsbjörn Tengsareid svarade för en mycket vaken styrning och bytte ut tredje invändigt till utvändigt ledaren efter 500 meter, körde sedan till ledningen 1400 kvar och fångade samtidigt upp betrodda Uggla I Mossen. I sista svängen stack sedan Brenne Blissi undan på pigga ben och utökade avståndet hela vägen in mot mål.
- Otroligt stort att få uppleva. Hon hade toppform för dagen, sa Åsbjörn Tengsareid.
Brenne Blissi vann kilometertiden 1.26,4 över distansen 2 140 meter autostart och stoet tränas av Jens Kristian Brenne. Norskt även på andra plats genom Viggjerva.
Jan-Olov Persson jagade sin första tränarseger i det klassiska loppet men Uggla I Mossen fick nöja sig med tredjepriset efter en tuff resa i tredjespår och utvändigt ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Favoriten Granetta hade inte sin bästa dag och slutade fyra.

I övrigt noterade vi…
…att Robert Bergh tog ett tidigt initiativ med Malkin och storfavoriten satt tidigt i spets trots 40 meters tillägg i långloppet som inledde V86-spelet. Den femårige hingsten gjorde inte favoritspelarna besvikna och tog sjätte årssegern på tolv starter.
…att Art Vandelay avgjorde lärlingsloppet (V86-3) busenkelt trots att han fick gå utvändigt ledaren hela vägen tillsammans med Sandra Eriksson. Det var tredje segern på fyra starter i år för femåringen som tränas av sambon Petter Lundberg.
Petter Lundberg fixade sedan en stalldubbel när han ledde varje meter av V86-6 med favoriten Global Science.
...att Järvsörappen bjöd på en uppvisning när han rusade hem Sven O Perssons Minne (V86-4) från ledningen och utklassade kallblodseliten tillsammans med kusken Jomar Blekkan. Frode Hamre tränar vinnaren som vann på utmärkta 1.20,3 över distansen 2 140 meter autostart. Förstapriset var 150 000 kronor.
Svenske storstjärnan Månprinsen A.M. kom aldrig in i matchen och var 50 meter efter vinnaren i mål som femma.
…att kusktalangen Oskar Kylin-Blom bjöd på kvällens coolaste segergest då han körde sista biten av V86-5 med högerbenet i luften. Linda’s Girl tog över 500 kvar och försvann ifrån konkurrenterna på lätta hovar. 100 000 kronor var segern värd för delägaren och amatörtränaren Lena Norin som även hon bjöd på smittande glädjetårar i TV12.
…att Orlando Triss avgjorde V86-8 på upploppet när han slog klorna i ledaren Gianluca Boko. Ulf Ohlsson satt i sulkyn och tränar gör Oscar Berglund.
…att utdelningen på åtta rätt på V86 blev 23 545 kronor, sju rätt 175 kronor och sex rätt 25 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 2140/4 0 22.1g 31
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-10 3140/2 0 g 290
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Ulf Ohlsson 2140/3 A 1 16.2 18
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Kaj Widell 2160/15 A 0 g 29
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-7 Kaj Widell 2140/2 B 1 14.3 66
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 Torbjörn Jansson 2660/4 C 0 g 94
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Joakim Granlund 2140/4 C 0 g 84
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-12 Robert Bergh 1640/3 B 4 14.3 45
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Christoffer Eriksson 2160/14 B 2 16.0 23
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-4 Robert Bergh 2480/5 D 2 16.8 70
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Robert Bergh 2140/15 A 0 19.1g 70
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Kevin Svedlund 2140/13 A 0 g 178
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Robert Bergh 2140/9 B 2 16.1 25
2016-05-14 2016-05-14 Åby-12 Robert Bergh 1640/8 B str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Robert Bergh 2680/13 A 0 g 65
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Robert Bergh 2140/1 B 0 g 18
2016-03-21 2016-03-21 Åby-4 Robert Bergh 2140/3 D 1 14.6 37
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-4 Oscar Berglund 2640/3 A 5 17.0 125
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-7 Ulf Eriksson 3180/7 B 6 17.8g 23
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Ulf Ohlsson 2140/3 A 0 g 24
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Kaj Widell 2640/8 D 5 14.9 186
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Ulf Ohlsson 2160/7 A 2 14.4 12
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Kim Eriksson 2640/9 B 0 g 112
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2140/6 A 1 13.7 40
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Ulf Ohlsson 2480/3 A 5 14.7 21
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Ulf Ohlsson 2660/12 A 1 15.7 57
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Torbjörn Jansson 2160/9 A 1 13.5 19
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Daniel Wäjersten 2160/7 B 5 15.7 24
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 Kaj Widell 2140/10 C 2 14.3 141
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/2 B 1 16.8 21
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Ulf Eriksson 2160/9 A 0 18.8 42
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Ulf Eriksson 2160/8 A 0 g 78
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Emilia Leo 2140/2 B 0 g 52
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Emilia Leo 1660/10 A 4 16.1g 15
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-4 Emilia Leo 2640/1 B 3 15.0 59
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 2160/9 A 3 13.9 45
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-5 Ulf Ohlsson 2160/8 C 2 14.0 18
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-1 Emilia Leo 2140/10 C 2 15.2 65
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Emilia Leo 2180/12 A 2 15.7 63
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-12 Oscar Berglund 2680/13 A 5 18.1 46
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-1 Ulf Ohlsson 2660/3 B 4 16.3 44
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Rikard N Skoglund 2180/13 B 0 g 42
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Ulf Eriksson 1640/11 A 3 13.8 31
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Rikard N Skoglund 2140/12 B 5 16.3 115
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-4 Rikard N Skoglund 1640/3 C 0 18.0g 134
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2640/5 B 6 15.5 162
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-11 Rikard N Skoglund 2140/8 C 0 14.3 341
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2640/1 C 3 14.2 90
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-4 Rikard N Skoglund 2160/9 A 2 13.7 32
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-8 Rikard N Skoglund 1640/1 C 2 13.7 32
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-1 Rikard N Skoglund 2160/6 B 1 13.7 65
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Emilia Leo 2160/6 A 4 13.9 44
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Rikard N Skoglund 3140/1 C 0 14.3 369
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-7 Rikard N Skoglund 3180/9 A 4 16.7 21
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Rikard N Skoglund 2640/9 A 1 14.1 24
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-10 Rikard N Skoglund 3140/4 D 2 14.9 1028
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-6 Rikard N Skoglund 1640/4 C 2 14.3 87
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-9 Rikard N Skoglund 2140/4 C 0 g 41
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Rikard N Skoglund 2140/9 C 2 14.3 83
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-9 Henrik Svensson 1640/7 C 0 14.0 125
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-9 Henrik Svensson 1640/1 B 1 13.7 607
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-5 Tomas Pettersson 2140/9 D 0 14.3 1687
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Henrik Svensson 1640/6 D 0 12.8 691
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Henrik Svensson 1640/4 D 0 21.0g 373
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2160/8 B 0 14.9 188
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-4 Henrik Svensson 1640/8 C 2 13.2 541
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Henrik Svensson 2660/8 D 6 15.1 278
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Jimmy H Andersson 2140/7 B 1 14.0 56
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Olle Wäjersten 2160/14 B 7 15.5 158
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-4 Henrik Svensson 2140/7 C 4 15.3 696
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Kenth Åkerlund 2160/7 B 0 g 463
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Daniel Wäjersten 2140/7 B 0 g 259
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 1640/6 B 0 12.7 215
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-7 Rikard N Skoglund 2160/13 B 3 14.8 406
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Ulf Ohlsson 1660/14 D 5 13.3 322
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Anna Erixon 2140/7 C 5 15.6 172
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-10 Daniel Wäjersten 1640/7 D 5 13.7 170
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-3 Emilia Leo 1640/4 C 2 14.4 41
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2140/3 D 6 15.5 493
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-6 Rikard N Skoglund 2640/8 D 0 g 317
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2140/5 D 0 15.0 106
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2160/6 D 0 15.5 510
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-9 Micael Melander 2640/13 D str
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-3 Oskar Kylin Blom 1660/9 D 0 14.5 336
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-6 Mats E Djuse 2140/1 D 6 15.1 377
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-3 Victor Karlsson 2160/7 C 3 16.2 44
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-3 Patrick Wickman 2160/8 C 0 g 22
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-4 Per Linderoth 1640/2 C 0 19.4g 71
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-8 Patrick Wickman 2180/7 C 4 15.3 303
2022-05-02 2022-05-02 Solänget-5 Patrick Wickman 2160/9 D 0 15.7 1653
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-7 Bo Eklöf 1640/12 B 0 14.9 81
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-5 Daniel Ulander 2160/9 C 7 16.9 116
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-1 Mats E Djuse 1640/8 D 0 g 439
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-5 Mats E Djuse 1640/3 D 0 13.5 458
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-8 Ulf Ohlsson 2660/8 D 6 16.2 273
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-4 Ulf Ohlsson 1640/4 C 6 14.8 220
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/3 D 8 14.7 2201
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-6 Mats E Djuse 1640/6 C 4 16.9 234ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se