Orlando travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Orlando travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Orlando har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Orlando har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Orlando


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanse..


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanser i tvååringarnas största lopp efter att ha dominerat uttagningsloppen.
Och det blev en andra raka triumf för stallet i det klassiska loppet som körts sedan 1926.
- Jag är superstolt, både att försvara titeln, och att få med tre i finalen och att det blir etta, trea och femma, sa Per Nordström.
Islay Mist Sisu höll undan med minsta marginal från ledningen tillsammans med kusken Peter Ingves före Svante Båth-tränade Mellby Jinx och Erik Adielsson. Per Nordström själv satt bakom Good Vibes som knep femtepriset medan stallkamraten Felix Orlando slutade trea i händerna på Örjan Kihlström.
- Underbar segerglädje och fantastiskt resultat för stallet.
- Pengamässigt det mesta jag kört in till stallet på en dag, konstaterade Per Nordström.
Islay Mist Sisu tjänade 1,4 miljoner kronor medan Felix Orlando fick 350 000 kronor för sin tredjeplats och Good Vibes belönades med 105 000 kronor som femma. Totalt 1 855 000 kronor för stallet.

”En mönsterelev”
- Islay Mist Sisu har varit en mönsterelev och gjort allting rätt och det har gått spikrakt uppåt. Nu blir det bokslut för i år och sedan kommer hon att leverera nästa år.
- Vi jobbar med individuella pass, det gäller att de unga hästarna har kul, förklarade Per Nordström stallets succé i landets största tvååringslopp.

Skräll i gulddivisionen
Lördagens stora skräll på V75® kom i gulddivisionen där storfavoriten Elian Web föll tungt trots att Jorma Kontio fick bestämma i spets i lågt tempo.
Över upploppet spurtade Västerbo Exact sylvasst tillsammans med Thomas Uhrberg och när samtidigt ledaren stumnade var skrällen ett faktum. 19-oddsaren som var streckad till två procent på V75.
- Helt otroligt, bara tre starter sedan vi var med i breddlopp, sa Halmstad-amatören Roger Persson som såg lika chockad ut som de flesta spelarna.
V75-1 blev en enkel historia för andrahandsfavoriten Exadio Vici sedan flera av de mest betrodda gjort bort sig med galopp i starten. Jorma Kontio gled tidigt till ledingen och sedan hade han full kontroll bakom sexåringen som tränas av Katja Melkko.
- Det blev lätt från ledningen, konstaterade Solvallatränaren som trots att Elian Web föll i gulddivisionen kunde resa hem med en seger på V75.
I eftersnacket klagade kuskarna på att det var svårt att höra startkommandona i vinden på ett blåsigt Jägersro.

Olika åsikter
Ännu mer startkaos blev det i V75-2 där Robert Bergh dömdes för att ha orsakat en omstart med favoriten Mily. I det andra startförsöket satt Robert Bergh och gestikulerade mot domarna.
Robert Bergh var väldigt upprörd efter loppet. Orsaken var att han menade att Conrad Lugauer låg helt fel i sin position när han ledde volten för hästarna med dubbla tillägg.
- 20 meter fel. Det är tragiskt, sa Robert Bergh och skickade en skarp hälsning till domarbasen.
- Jag är oskyldig, kommenterade Conrad Lugauer.
Domarna avfärdade Robert Berghs kritik och menade att de inte heller såg att han gestikulerade till dem i volten.
I loppet var sedan Conrad Lugauers Devs Daffodil helt överlägsen och vann på fina 1.13,0 över distansen 2 180 meter voltstart. Mily och Robert Bergh slutade sexa.

Fick böter och segern
Dramatik blev det även i V75-3 där Johan Untersteiner fick använda ett ”skohorn” när han tog sig förbi favoriten Ovation L.A. på innerspår och tog hand om ledningen med Opulent Tile,, en manöver som Johan Untersteiner också fick böter för. Från spets var sedan fyraåringen mycket tappert när han höll undan i en tät slutstrid före Stenson och Ovation L.A.
I V75-5 serverade Adrian Kolgjini Upper Face en fin resa i andra par utvändigt och från det slagläget kunde fyraåringen avväpna ledaren Frodo S. ganska säkert över upploppet.
Dagens prestation bjöd kanske Night Brodde på i silverdivisionen (V75-7) som han dominerade i mäktig stil tillsammans med Marc Elias. 1.11,8 blev vinnartiden i höstrusket över distansen 1640 meter autostart.
Sju rätt på V75® gav 780 854 kronor sedan 75 system klarat alla rätt. Sex rätt gav 2 499 kronor och fem rätt gav 187 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På lördag är det finaldags i unghästklassikern Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro.Efter strykningar är det tio..


På lördag är det finaldags i unghästklassikern Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro.
Efter strykningar är det tio hästar som gör upp i den fjärde avdelningen på V75®. Tvååringar över 1640 meter med 1,4 miljoner kronor till vinnaren, nu när samtliga hästar är premiechansade.
Per Nordström vann loppet 2012 med Denim Boko och är efter fjolårets triumf med Revelation titelförsvarare i loppet.
I söndags kväll backade han när han fick frågan om att vara med i tipset Fem Tippar V75 och ringde och bokade av efter att ha funderat en stund.
- Det är ju känsligt i sådana här stora lopp. Nu under veckan gissar vi och tror vi. Det är först på lördag halv sex när loppet går som vi vet. De har ju presterat så bra alla tre och jag kan inte sära på dem, säger Nordström.
Det finns också en annan anledning till att han inte vill tippa loppet offentligt.
Hästägare kan börja undra saker.
- Jag har tappat någon häst på ungefär det här sättet när ägarna undrar varför man väljer bort en häst och kanske kör en som man tror är lite bättre. Nu är jag tvingad att köra Good Vibes eftersom jag äger fem procent i den hästen. Men det kan vara så mycket annat, så många parametrar. Nej, det är känsligt och den här gången avstår jag, säger han.

Lyckosamt kval
Unghästspecialisten anmälde tre av stallets totalt 15 tvååringar till uttagningarna för drygt två veckor sedan. Samtliga kvalade in.
Två försök kördes. Good Vibes och Islay Mist Sisu (två ston) vann var sitt, hingsten Felix Orlando blev tvåa bakom Islay Mist Sisu.
På spelet torsdag eftermiddag är innerspårets 1 Good Vibes som Nordström kör och 2 Islay Mist Sisu (Peter Ingves i sulkyn) med spåret utanför knappa favoriter på V75.
Örjan Kihlström sitter upp bakom 9 Felix Orlando. Tränare Nordström valde ett niondespår till denne.
Svante Båths 8 Mellby Jinx spränger sig in på strecklistan som betrodd.
- Man måste ha stor respekt för Mellby Jinx! Hästen strulade lite i värmningen och sedan fick han ju en blytung resa med tredjespår fram. Jag fick mig en riktig tryckare med Felix Orlando, och vi körde fort där runt stallsvängen. Det är inte konstigt att Båths häst sprang på sig mjölksyra. Jag kan säga att min häst Felix Orlando torskade på grund av det, säger Per Nordström, som även nämner Jasmine Isings 3 Icicle i det öppna loppet.

Skjuter från innern
Eftersom han deläger Good Vibes är han alltså tvingad att köra den hästen i finalen. Samtliga tre hästar från Nordströms stall i Sjöbo i Skåne är startsnabba.
Innerspåret kan vara den lilla fördelen som ger Good Vibes segern.
- Hon har ju gjort det jättebra och varit stabil och fin, inte satt en fot fel och jag hoppas inte att hon gör det på lördag heller. Valde innerspåret eftersom jag inte tror att de tar en längd på varandra. Good Vibes är kvick i benen och kan trampa iväg från spår ett.
Per Nordström gillar att starta sina hästar tidigt men vill ha det uppdelat som i USA där ston och hingstar tävlar för sig i lopp som Peter Haughton Memorial, världens största travlopp för tvååringar, och Merrie Annabelle, det största tvååringsloppet för ston.
- Jag har ju efterlyst att de ska börja utveckla tvååringssporten i Sverige. För när vi kommit till slutet av säsongen i november och december är det är så att hingstarna ofta går ifrån utvecklingsmässigt, de har lättare att sätta på sig muskelmassa. Från början av tvååringssäsongen kan stona vara mera skötsamma och ta för sig och hingstarna ”spelar Allan” innan man fått dem att samarbeta, säger han.
Felix Orlando är hingsten i trion som alltså kan ha fördel på lördag sett ur den aspekten? Stona Good Vibes och Islay Mist Sisu har fördel av spåren…
- Just det. De har ju presterat så bra alla tre. Hästarna har ju gått 1.13,2 och 1.13,5 – hur sjutton ska jag kunna sära på dem? Pulsmässigt skiljer det inte mer än två-tre slag här i träningen på slutet också, och det har det gjort hela tiden.
Islay Mist Sisu serverades en fin resa av Peter Ingves i uttagningen och spurtade vasst till seger när luckan kom på upploppet.
- Hon har ju gjort det kanonbra, vann ju den tunga vägen näst senast. I uttagningarna inför det här fick hon ett smörlopp och kunde växla tempo snabbt från rygg ledaren och ta sig förbi. Jag kan inte begära att hon ska vara så mycket bättre. Hon springer runt 13-blankt.
Örjan Kihlström ses i de bakre regionerna bakom Felix Orlando när bilen släpper.
- Felix har en spikrak uppåtgående kurva. Han började trava 1.18 och sedan gick kan 1.15 i andra starten, 1.14 i tredje och 1.13-tid nu senast i uttagningarna. Det är en häst som jag hållit högt hela tiden och jag tycker att det ska vara en kriteriehäst till nästa år om inte jag är fel ute. Nej, det är löpningsförlopp och dagsform som avgör på lördag. Klockan halv sex när loppet går, då vet vi!

Mikael Wikner, Kanal 75


De är travsportens framtid. Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.Onsdagens V86 förgylldes av två hög..


De är travsportens framtid.
Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.
Onsdagens V86 förgylldes av två högklassiga uttagningar till Sveriges största tvååringslopp.
Och båda vanns av Per Nordström.
- Det var en riktig fullträff för oss ikväll, jag hoppas att vi inte har peakat för tidigt för det är två och en halv vecka till finalen och det är då det verkligen gäller. Men man är ju väldigt nöjd när det har gått så här fint och hästarna har travat klockrent, visat både startsnabbhet och att det har styrkan och är friska och fräscha. Vi är mycket, mycket nöjda och känner oss fullständigt trygga inför finalen, sade Nordström som började med att spåra runt om med med Good Vibes och sedan försökte upprepa bedriften bakom betydligt mindre spelade Felix Orlando.

Givet vem han kör i finalen
Det hade gått vägen om han inte gjort ett så bra tränarjobb med stallets andrahäst Islay Mist Sisu som spurtade förbi och såg till att Nordström har tre trumf på hand inför finalen på Jägersro 21 november.
- Det är nästan det näst största man kan vinna på hemmabanan. Det är ju derbyt och Hugo Åbergs, dit har vi en bit kvar, men det här är väldigt stort och vi ska försöka att försvara titeln från i fjol, sade Nordström som segrade med Revelation i fjol och efter onsdagens uppvisning kan ta på sig hatten som landets tvååringskung.
- Vi har byggt en träningsanläggning som är anpassad just för unghästträning. Både en väldigt fin rundbana och sedan jobbar vi med lösdrift då hästarna få vara ute och verkligen vara hästar. De rör sig fritt och tränar mycket själva. Det fungerar väldigt bra. Vi har tänkt till där och byggt ut det efter hästen, konstaterade Nordström som inte behöver tveka kring sitt kuskval.
- Det är givet. Jag är med och deläger Good Vibes, jag måste köra den. Jag får inte köra mot där jag har ekonomiskt intresse. Peter Ingves naturligtvis som skötte Islay Miss Sisu på bästa sätt, han kör den finalen så får vi se till att leta bästa möjliga kusk till Felix Orlando.

Lycka, långresa och champagne
Kvällens tapperhetsmedalj utdelas till Everest Sisu som kördes fram utvändigt om ledaren av sin nye körsven Daniel Olsson, mosade ledaren och vägrade släppa någon förbi trots att han var hårt ansatt redan i slutsvängen. Tränaren Elisabeth Lundholm hoppade av glädje efteråt.
- Vilken häst, åååååh, det går inte att beskriva, tjöt en euforisk tränare och fortsatte:
- Fattar ni att jag är så lycklig. Det är som att det blåser vind i ryggen. Men nu får jag vänta länge på champagnen ikväll, fruktansvärt länge, sade Dannero-amatören innan hon styrde 50 mil hemåt mot Nordingrå.
Peter Ingves blev dubbelvinnare sedan han även spårat runt om med Jörgen S Erikssons Ready Doc.
Dubbelseger blev det även för Timo Nurmos som anlitade Jorma Kontio bakom Chiru och Mika Forss på Samaritana.
Kai P Jussila bjöd på kvällens knall när han satte dit Lena Kjällman-tränade Madronjo medan Richardo Bianchi fullbordade V86 bakom sin egen Wrecking Ball.
En rad som betalade 286 645 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Han har slagit sig in i eliten bland tränarna då det gäller unghästloppen. På onsdag ska Jägersrotränaren Per Nordströ..


Han har slagit sig in i eliten bland tränarna då det gäller unghästloppen. På onsdag ska Jägersrotränaren Per Nordström försöka kvala in en trio till finalen av Svensk Uppfödningslöpning som körs den 21 november på hemmabanan.
– Jag har goda förhoppningar att samtliga tre kvalar in till finalen. Allt var i alla fall perfekt med dem i sista finslipningen i lördags då de gick fyra intervaller i 700 meter. Pulsmätaren visade att värdena var perfekta, berättar Per Nordström.
Svensk Uppfödningslöpning för tvååringar är ett klassiskt lopp som körts sedan 1926 då Ibrahim Pascha segrade tillsammans med Sophus Sörensen på 1.39,9. Tiderna har förändrats sedan dess och löpningsrekordet har faktiskt Per Nordström tillsammans med Denim Boko från 2012 då hon vann på 1.12,9/1640 meter autostart.
– Hon var som en dröm i värmningen den dagen. Hon pep till ledningen direkt när bilen släppte fältet och hade Nugget´s Face i rygg. Men den kom aldrig förbi och det var en härlig känsla när vi skar mållinjen som vinnare, myser norrlänningen och Jägersrotränaren.
Tyvärr tvingades Denim Boko att sluta tävla när hon var fem år.
– Hon drogs med en halsinfektion i E3-finalen på Eskilstuna och gick in i väggen på upploppet. Efter det blev hon sig aldrig lik, tyvärr, för det var en fantastisk travare med en fin teknik.

Skrällde i fjol
Den andra segern tog Nordström i fjol och då hette segervapnet Revelation som skrällde rejält och vann till 27,95 i vinnarodds på tiden 1.13,4/1640 meter autostart.
– Han var toppad och vässad inför uppgiften. Han peakade vid rätt tillfälle då det var enda segern av de fem starter han gjorde som tvååring.
Förhoppningarna var förstås stora inför treåringssäsongen och han kvalade också in till E3-finalen på Bergsåker, men kom aldrig till start.
– Han åkte på en elakartad halsinfektion och vi tvingades stryka honom. Vi försökte få igång honom till kriteriekvalet, men han kvalade inte in, säger Per, som strax efteråt fick beskedet av ägaren att hästen skulle flyttas till Robert Bergh.
– Han var besviken att vi missade att kvala in till kriteriet. I den här branschen är det tufft emellanåt, men jag är luttrad vid det här laget. Vi får plocka fram nya talanger.

Flyttade till Skåne
Den första talangen Per plockade fram var Top Love, som kvalade in till finalen i Svensk Uppfödningslöpning 1991 och som gjorde att han flyttade från Boden och blev kvar i Skåne där han fick anställning hos Mats Rånlund.
– Top Love var en ultratalang som hade oerhört lätt för sig. I finalen fick han spår fem i voltstart och galopperade bort sina möjligheter.
Efter en tid som catchdriver drog Per igång en tränarrörelse på nytt och speciellt i Svensk Uppfödningslöpning har han lyckats bra.
– Jag har kvalat in sju finalister och det är jag stolt över på ett ganska litet material. Vi satsar medvetet på unghästar för det är där pengarna ligger för ägarna.
Det visar sig också bland stallets 40 hästar, där Grande Diva Sisu och Bugatti Miles är de enda som är fyra år.
– Grande Diva Sisu laddas för finalen i Breeders´ Crown kommande helg. Jag hoppas hon ska ha en vettig chans även om det är tufft emot.
Per skickar också en passning till Svensk Travsport.
– Jag hoppas de tar sitt förnuft till fånga och delar upp loppen för hingstar/valacker och stona separat. Annars är risken uppenbar att hingstarna sticker ifrån i utvecklingen. Det har fungerat i Amerika i 50 år och därför borde det fungera även i Sverige.

Tre kvalhästar
På onsdagen är det dags för kval till Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro och de två kvalloppen avgörs inom V86®. Per Nordström har laddat rejält och har en trio till start och hoppas att samtliga finns med i finalfältet dit de sex främsta är kvalificerade. Finalen avgörs 21 november där 700 000 kronor väntar på vinnaren.
– Jag har vunnit unghästloppet två gånger och det skulle sitta fint med ett hattrick. Det skulle jag värdesätta högt, säger Per, som lämnar följande stallrapport.
5 Good Vibes (V86-3) har gjort tre starter och inledde med två raka vinster. Hon fick stryk i finalen av Breeders Course av Mellby Jinx. Nu fick hon ett bra läge och jag kommer att trycka av henne från start, men hon är inte beroende av att gå i spets. Jag har respekt för några av konkurrenterna, men tycker att min ska ses med chans och streckas tidigt då hon känns fin i jobben. Inga ändringar.
3 Islay Mist Sisu (V86-5) har gjort tre starter och vann på ett övertygande sätt senast från utvändigt ledaren. Får den här gången Peter Ingves som kusk och det är en rutinerad herre som kört åt mig tidigare. Även hon har varit fin i jobben inför den här uppgiften. Hon kommer att utrustas med jänkarvagn och det ska inte vara några problem då hon cool märr. I övrigt som tidigare. Hon kommer att testa startbilen innan tävlingarna.
5 Felix Orlando (V86-5) har också gjort tre starter och är under kraftig utveckling. Senast skötte han sig riktigt bra som tvåa på en kladdig bana. En långklivad herre med bra driv i steget som kommer att bli riktigt bra nästa år. Min duo känns jämngoda i det här loppet. Inga ändringar är aktuella.

Magnus Blom, Kanal 75


Häst (tränare)Treåriga ston1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)3. Global Brilliance (Peter Untersteiner) 4. B..


Häst (tränare)
Treåriga ston

1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)
2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
3. Global Brilliance (Peter Untersteiner)
4. Barbro Kronos (Svante Båth)
5. Hill's Angel (Björn Goop)
6. No Buisness (Oscar Berglund)
7. Crashed Eggs (Roger Walmann)
8. M.T.Perette (Mattias Djuse)
9. Loaded Maria (Markus B Svedberg)
10. Fabulous Pellini (Svante Båth)
11. Maggiore (Conrad Lugauer)
12. Florist (Jim Oscarsson)

Treåriga hingstar/valacker
1. Mister Hercules (Daniel Redén)
2. Selected News (Hans-Owe Sundberg)
3. Bandido Gar (Susanne Richter)
4. San Moteur (Björn Goop)
5. Manny Muscle (Reijo Liljendahl)
6. Revelation (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu (Jerry Riordan)
8. Custom Cheval (Henry Rorgemoen)
9. Hector Sisu (Petri Salmela)
10. Gilmore Trot (Mattias Djuse)
11. Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
12. Big Top Lindy (Stefan Melander)

Fyraåriga ston
1. Mahma Lane (Peter Untersteiner)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Grande Diva Sisu (Per Nordström)
4. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ghostintheshell (Timo Nurmos)
6. Groupie Doll (Jörgen Westholm)
7. Orlando (Fredrik Wallin)
8. Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
9. Ganga Bae (Stefan Melander)
10. Milady Grace (Daniel Redén)
11. Golden Tricks (Daniel Redén)
12. Global Allegiance (Mattias Djuse)

Fyraåriga hingstar/valacker
1. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
2. Power (Robert Bergh)
3. Hail Mary (Robert Bergh)
4. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
5. Admiral As (Reijo Liljendahl)
6. Brother Bill (Timo Nurmos)
7. Gulfstream Am (Conrad Lugauer)
8. Bythebook (Svante Båth)
9. Rackham (Christoffer Eriksson)
10. Fort Knox (Björn Goop)
11. Global Adventure (Svante Båth)
12. Jareth Boko (Micael Broberg)

Kanal 75


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i &a..


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i år flyttat på grund av Corona-pandemin. Det körs tre försök och en final och Björn Goop är på plats för att köra Face Time Bourbon, vars ägare är hemmahörande i Italien. Stjärnhästen lottades till spåret längst ut bakom bilens vinge i sitt försök. Han får där bland annat möta Vitruvio och Chief Orlando. I övrigt så har Alessandro Gocciadoro med Vernissage Grif i det andra heatet och den hästen har imponerat stort i sommar med flera storloppssegrar i Italien. Han möter i sitt försök bland annat elitloppstvåa Cokstile och den gamla snabbloppsräven Arazi Boko. I det tredje försöket selar Gocciadoro ut en annan av sina stjärnor, nämligen Vivid Wise As. Han får bland annat möta fjolårets världsmästare Zacon Gio som lottades till innerspåret bakom startbilen.
Försöken och finalen körs över 1600 meter och det ligger 785 400 euro i den totala potten.

Gran Premio della Lotteria, försök 1:
1) Sharon Gar – Roberto Vecchione
2) Chief Orlando – Antonio di Nardo
3) Violetto Jet – Vincenzo d’Alessandro J:r
4) Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
5) Zaffiro Top – Vincenzo P. Dell’Annunziata
6) Zefiro Gual – Antonio Greppi
7) Zlatan – Santo Mollo
8) Face Time Bourbon – Björn Goop

Gran Premio della Lotteria, försök 2:
1) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
2) Cokstile – Antonio di Nardo
3) Frisbee d’Am – Anthony Barrier
4) Arazi Boko – Santo Mollo
5) Zante Breed – Mario Minopoli
6) Uraniuss – Sabato di Vincenzo
7) Vesna – René Legati
8) Zefiro d’Ete – Gaetano di Nardo

Gran Premio della Lotteria, försök 3:
1) Zacon Gio – Roberto Vecchione
2) Stepping Spaceboy – Vincenzo Gallo
3) Vivid Wise As – Alessandro Gocciadoro
4) Una Bella Gar – Marco Volpato
5) Antony Leone – Gaetano di Nardo
6) Billie de Montfort – Gabriele Gelormini
7) Pocahontas Diamant – Federico Esposito
8) Vanesia Ek – René Legati

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-1 Riina Rekilä 1640/2 C 5 18.7g 134
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-1 Riina Rekilä 1640/1 C str
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-6 Kevin Gondet 2640/7 C 6 16.1 398
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-8 Thomas Dalborg 2140/6 C 5 14.8 318
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/9 C 4 14.7 324
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-6 Björn Goop 2140/8 C 4 15.9 133
2019-10-11 2019-10-11 Romme-4 Ulf Ohlsson 2140/3 D 3 14.2 342
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-5 Peter Ingves 2140/10 C str
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Jens Eriksson 2160/9 B 7 17.9 110
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/5 C 5 14.9 169
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 3 15.5 53
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/7 A 0 16.2 70
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 2140/9 A 2 15.2 60
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-5 Pekka Korpi 2160/11 A 2 16.7 52
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/8 B 3 16.7 24
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-1 Carl Johan Jepson 2160/5 B 1 16.3 20
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-8 Magnus A Djuse 2160/11 C 3 13.0 108
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Carl Johan Jepson 2160/14 A 3 15.6 29
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-9 Magnus A Djuse 2160/9 B 4 13.9g 49
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-7 Ulf Ohlsson 2140/7 D 6 12.8 278
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 2140/7 B 3 13.0 422
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-6 Per Lennartsson 2160/10 B str
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-8 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 13.2 186
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-1 Ulf Ohlsson 2140/4 C 1 12.1 561
2020-08-15 2020-08-15 Romme-2 Örjan Kihlström 2160/7 B 4 14.5 68
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Jorma Kontio 2160/5 C str
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-5 Ulf Ohlsson 2140/9 D 6 13.0 678
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-3 Ulf Ohlsson 2140/6 C 6 14.1 24
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-10 Mats E Djuse 2160/4 B 0 g 45ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se