Order to Fly travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Order to Fly travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Order to Fly har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-4 Joakim Sternsjö 2140/5 D

Nyheter för travhäst Order to Fly


Unico Broiine hade ett succéår i fjol där han tog åtta segrar på 15 starter, varav sex av dem var i V75®. Totalt blev det 1,7 ..


Unico Broiine hade ett succéår i fjol där han tog åtta segrar på 15 starter, varav sex av dem var i V75®. Totalt blev det 1,7 miljoner kronor insprunget under säsongen och Unico Broline gick upp i Gulddivisionen. Han avslutade fjolåret med tre raka andraplatser i högsta eliten, i lopp som Svenskt Mästerskap, Müllers Memorial och Silverhästen på Solvalla.
Under måndagskvällens tävlingar på Färjestad var det dags för årsdebut, vilken ägde rum i V64® tillsammans med Erik Adielsson i sulkyn. Det var första starten på fyra månader för Sofia Aronssons stjärna, men han avgjorde ändå på klasshästens manér den sista biten. Unico Broline fick ett lopp i andra par utvändigt en bit ner i fältet, samtidigt som andrahandsfavoriten Hirondelle Sibey kunna glida till ledningen efter sexhundra meter. Första halvvarvet avverkades efter 1.11 och Björn Goop varvade på 1.13,4 med sitt franska toppsto. Men den sistnämnda galopperade som slagen på upploppet. Erik Adielsson vred ut Unico Broline till attack sexhundra meter kvar, och hästen fick trava i tredjespår genom hela slutkurvan. Han attackerade för fullt in på upploppet, kopplade greppet när Hirondelle Sibey galopperade, och höll sedan undan med ett nödrop före vasst avslutande Order To Fly. Segertiden skrevs till 1.13,6/2140a. Noteras kan att Mr Mah Can, som gjorde första starten för Sofia Aronsson, satt fast med gott om krafter kvar som trea i mål.
– Det var bra tryck i början även om det inte gick vansinnigt fort i täten. Det var en bra årsdebut för honom. Han fick göra lite jobb sista sjuhundra metrarna och det var säkert bra för att rensa rören, sa Erik Adielsson i vinnarcirkeln.
Sofia Aronson berättade som sagt efter loppet att hon har planer på att starta Unico Broline i V75 den 15 april, som då avgörs på hemmabanan Axevalla.

Michael Carlsson, Kanal 75


Grand Slam 75® avgjordes på Rommetravet under söndagseftermiddagen. Hemmatränaren Sybille Tinter hade tre hästar till start på mi..


Grand Slam 75® avgjordes på Rommetravet under söndagseftermiddagen. Hemmatränaren Sybille Tinter hade tre hästar till start på miljonspelet och det var ingen tvekan om på förhand vem som hon trodde mest på.
– Jag sa att bästa chansen var Rally Juvelen och Claes förvaltade det väl, sa Sybille Tinter efter loppet.
Efter en lugn start serverade Claes Sjöström Rally Juvelen en resa i fjärde par utvändigt. När han satte in attacken in i slutsvängen bet det rejält för Sybille Tinters häst. Hon kopplade greppet in på upploppet och vann i säker stil, före en tapper Impressive Sisu som fått hårt tryck i ledningen.
För en vecka sedan föll Grand Slam 75 ut till en ensam vinnare med sju rätt som belönades med tio miljoner kronor. Den här gången gav sju rätt 85 332 kronor till 43,34 system. Order To Fly visade att han som 13-åring är stil going strong när han spurtade hem den första avdelningen för sin tränare Per Lennartsson. Kajsa Frick skrällvann i GS75-2 med Gårandå som vann från ledningen. Det var den enda skrällen på Grand Slam 75 och därefter vann betrodda hästar som Skuggfaxen, (rejäl från utvändigt om ledaren för Mats E Djuse), Ceboruco, (lätt seger från ledningen för sin tränare Jimmi Ehlers), Ängsbrage (som spurtade ner konkurrenterna över upploppet efter att ha bidat sin tid sist i fältet), samt Bovary Face (som fick ett perfekt lopp i rygg på ledaren och perfekt lucka in på upploppet, vilket hästen tackade för genom att glida ifrån till en lätt seger för Jorma Kontio).

Michael Carlsson, Kanal 75


Tränaren Svante Båth och kusken Erik Adielsson har haft en synnerligen fin helg. Under lördagen vann Very Kronos Silverhästen på Solv..


Tränaren Svante Båth och kusken Erik Adielsson har haft en synnerligen fin helg. Under lördagen vann Very Kronos Silverhästen på Solvalla med 300 000 kronor i förstapris. Under söndagen var det dags att lufta en annan av stallets topphästar. Unghäststjärnan Coin Perdu har kommit tillbaka efter skada och hade varit borta i två år från tävlingsbanan när han gjorde comeback i början av oktober. Efter seger direkt blev det en andraplats i starten därefter innan det nu var dags för ännu en triumf. I den avslutande GS75-avdelningen fick Coin Perdu ingen lätt resa, men han avgjorde ändå på klasshästens vis. Från spår åtta bakom bilen blev hästen hängande i tredje- och fjärdespår in i första kurvan innan Erik Adielsson valde att backa ner i kön. Samtidigt hade Nimbus C.D. dundrat till ledningen och inledde första femhundra metrarna efter 1.10,5. Adielsson satt dock inte kvar speciellt länge i de bakre regionerna utan gjorde snabbt slag i saken och sände iväg Coin Perdu som även fick trava nästa kurva i tredjespår. Han landade utvändigt om Nimbus C.D., som fått dämpa tempot till 1.13,3 första varvet, när det återstod 1100 meter av loppet. Nimbus C.D. gav upp helt vid upploppets början och slutade sist i mål. Coin Perdu tog över och bara prisade ifrån konkurrenterna till imponerande seger. Vinnartiden skrevs till 1.14,3/2140 och förstapriset var 50 000 kronor. En bra spurt levererade Alone till andraplatsen som närmade sig upploppet ner. Även trean Order To Fly gjorde en fullgod avslutning via tredjespår runt sista sväng.
Coin Perdu vann Svensk Uppfödningslöpning som tvååring, E3-finalen över medeldistans som treåring då han även var tvåa i Kriteriet efter Villiam.

Överlägsen på 1.11,8
Erik Adielsson vann dubbelt på GS75 då han även styrde in Volare Gar till seger. Detta efter att ha kört till ute i spåren från 20 meters tillägg och övertagit ledningen efter ett varv. Volare Gar vann säkert och det här var andra starten för nya tränaren Sybille Tinter.
Zacapa Grim galopperade i en ogiltig start bakom bilen då hästen inte fick plats i starten. Väl i omstarten blåste hästen till ledningen samtidigt som storfavoriten Mellby Hurricane fick en jobbig resa via tredjespår och dödens. Sofia Aronsson-tränade Zacapa Grim höll undan till en säker seger för André Eklund.
Storfavoriten Silver Load hade stor uppvisning för sin tränare Jörgen Westholm och var helt överlägsen i den andra avdelningen från ledningen.
Ulf Ohlsson skrällde i GS75-3 genom Kocsis Boko som vann från ledningen innan det blev en imponerande seger av Dark Roadster i loppet efter som var överlägsen från spets. Dark Roadster vann på strålande tiden 1.11,8/1640a för Oskar J Andersson.
Robert Bergh fick en tränarseger i GS75-6 genom Lovely O.O. som vann enkelt för Mika Forss.
Sju rätt på GS75 den här jackpotomgången gav 10 683 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Talangen Hazard Boko (V75-1) var senast äntligen tillbaka i vinnarcirkeln igen efter sin svåra skada då man upptäckte en fraktur i hö..


Talangen Hazard Boko (V75-1) var senast äntligen tillbaka i vinnarcirkeln igen efter sin svåra skada då man upptäckte en fraktur i höger framben (spricka i kotbenet).
Hästen var borta nästan ett år från tävlingsbanan tills han i juni i år gjorde comeback.
Nu har femåringen gjort åtta starter efter uppehållet och visar inga spår av skadan.
- Jag tycker det ser spännande ut inför lördag. Han behövde ha det loppet han fick senast. Ska han ut på V75 över sprinterdistans måste han vara rejält förberedd och det är han nu. Han gick inte sig tom och kommer nu ändå med en 1.13-tid över full distans innanför västen. Hästen kändes jättefin i dag (torsdag) och förberedelserna har varit perfekta, säger Per Lennartsson.

Vann försök till Sprintermästaren i fjol
Hazard Boko har tidigare vunnit ett par lopp på V75, bland annat segrade han i en Breeders´ Crown-semifinal som treåring och i fjol innan skadan vann han ett försök till Sprintermästaren.
- Det är en klassig häst, men tyvärr har han inte fått visa vilken fin häst det är. Sprickan i benet innebar som sagt var ett års frånvaro och sedan fanns inga lopp så vi fick inledningsvis starta på i silverdivisionen. På Axevalla i juli kändes det som att han var på rätt väg igen men då blev han sjuk efter det… sen har det svajat en del efter det.
Hazard Boko har ett par galopper i resultatraden. Har du någon förklaring?
- Ja, och det har inte varit hans fel utan mitt bägge gångerna. V75-finaldagen på Åby var han laddad och bromsade inte upp och klev nästan över Björn Goop i starten när vi hade spår 9. På Eskilstuna för tre veckor sedan skulle jag helt enkelt inte kört honom barfota. Nu bara rullade och for han, säger Per Lennartsson självkritiskt.
Dina tankar om lördagen?
- Han känns positiv. Men det är startsnabba hästar med, fina sprinters. Det vill till ändå för att det ska gå vägen.
Hur vill du att loppet ska utvecklas för att passa din häst?
- Att jag kommer till ledningen, men samtidigt har han inte en chans att svara 7 och 8 om de laddar och bombar iväg, de är bland de snabbaste vi har i Sverige. Men i vilket fall tror jag att min kommer att göra ett fint lopp. Det är ändå en klassig individ som fortfarande är i en division som han hävdar sig i.
Ändrar du något?
- Jag byter huvudlag och det blir norskt huvudlag denna gången, senast gick han med öppet men var då lite lat. Med stängt huvudlag är det risk att han blir lite för stressad. Annars inga ändringar och det innebär vanligt vagn och skor.

Oftast tempotorsk
I Gävle Stora Pris (gulddivisionen) plockar Per Lennartsson ut nioårige Order To Fly (V75-3).
- Senast hade han spår 8, hamnade i kön och blev tempotorsk. Men tempotorsk blir han nästan alltid, i alla fall 95-procent av loppen. Han behöver hjälp med tempo i loppen och det dröjde tills 23:e starten på V75 innan han fick vinna sitt första V75-lopp, det var i silverdivisionen. Han har sedan även vunnit i gulddivisionen när det stämt med farten.
Denna gången är distansen 3140 meter?
- Vi är ändå beroende att det blir högt tempo och det är bara att konstatera att vi kör för en slant.

Kör en duo åt Bergh
Förutom två hästar från egna stallet kör Per Lennartsson en duo åt Robert Bergh.
Du vann med Wipped Eggs (V75-6) i senaste starten. Dina tankar?
- Det är en stark häst som har lite teknikproblem. Nu möter vi bra hästar som är både starka och snabba. Från det här utgångsläget måste de bjussa in honom, annars blir det svårt. Han kan så klart vinna med då måste det gå hans väg med tempo och positioner.
- Nyhet (V75-7) är en ny bekantskap för mig och jag kan inte säga mer än att han inte ser ut att bli så mycket streckad.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


SM-dagen på Åby är en unik omgång för V75-spelarna.Istället för den vanliga klassindelningen så utgörs kupongen..


SM-dagen på Åby är en unik omgång för V75-spelarna.
Istället för den vanliga klassindelningen så utgörs kupongen av sex SM-lopp varav ett avgörs under sadel, i så kallad monté.
Jenni H Åsberg är en av landets mest rutinerade ryttarinnor och fick den här dagen i fjol se en dröm gå i uppfyllelse, två gånger om.
Det inleddes med att hon satte dit Robin Hood i Monteryttar-SM.
Knappt tre timmar senare lotsades Order to Fly först över mål i Monté-SM.
- SM har alltid varit ett stort mål och jag har gnetat på i många år för att få en titel. Men att det skulle bli två samma dag kunde jag inte drömma om, säger Åsberg som var med då montésporten såg dagens ljus i Sverige för 15 år sedan.
- Jag är väl en av få som är kvar sedan den tiden och sporten har utvecklats massor. Både ryttare och hästar är mycket bättre nu. Däremot är det svårt att kombinera monté med att köra lopp, då har jag valt att prioritera monté.
Varför är det svårt?
- Det kan bli väldigt stressigt. I monté ska man sadla sin häst själv, byta om innan och efter loppet, samt väga in efteråt. Det är betydligt mer tidskrävande än att köra då man i princip bara behöver lämna tömmarna och sätta sig bakom nästa häst. Ska man köra i ett lopp efter man har ridit så hinner man ofta inte ut på banan förrän några minuter innan start, det är sällan den bästa uppladdningen. Lägg därtill om hästarna även ska värmas under sadel så kan det blir svårt att hinna med.
Är det roligare att rida än att köra?
- Egentligen inte. Jag gillar båda lika mycket eftersom jag tycker om att tävla. Men det är lättare att slå sig in i toppen i monté, därför har jag valt att satsa mer på det.
Hur minns du SM-dagen från i fjol?
- Det var en fantastisk dag som jag aldrig kommer att glömma. Jag hade stora förhoppningar på Order To Fly och laddat för loppet ända sedan jag red honom i genrepet på Färjestad en knapp månad innan. Då kände jag att hästen hade kunnandet att slåss om SM-guldet och det var en titel jag längtat länge efter.
I år har du istället valt att rida Donners Am istället, hur kommer det sig?
- Det var ett jättesvårt val. Det känns verkligen i hjärtat att välja bort Order To Fly. Men i höstas hade jag samma val och tog honom före Donners Am. Nu blir det Donners, man kan ju bara rida en häst.
Vem är bäst av dem?
- Jag kan inte säga att någon är bättre än den andre, bara att båda är väldigt bra. Men Donners är yngre och borde ha framtiden för sig. Han är ju obesegrad i monté och har inte ens varit nära att visa botten då jag ridit honom. Jag har till exempel aldrig behövt rycka tussarna, så jag tror att det finns mycket kvar som han inte behövt visa ännu.
Hur ser du på loppet?
- Det är tufft, precis som det ska vara. Alla de bästa är med och ett sådant här lopp tycker jag definitivt hör hemma på V75. Många kan vinna och min häst tillhör segerkandidaterna.
Du brukar rida offensivt med honom, är det planen på lördag också?
- Han har aldrig mött så här tuffa hästar så jag rider gärna lite mer avvaktande. Jag tror att det är många som vill sätta fart på loppet, men skulle det gå långsamt är jag inte rädd för att kliva framåt tidigt. Han krigar väldigt bra utanpå ledaren, säger Jenni H Åsberg som likt i fjol har chansen att inleda dagen utanför V75-spelet i Montéryttar-SM, loppet för årets mest segerrika ryttare.
Precis som då får hon stifta bekantskap med en ny häst, denna gång Västerbo Tristan.
- Jag har mött honom några gånger och vet att det är en rejäl montéhäst. Däremot var tränaren lite osäker på formen så på förhand tänker jag mig ett avvaktande upplägg härifrån, så får vi se vad som händer.
Kan du försvara dina titlar?
- Det blir väldigt svårt. Men jag kommer inte att ge mig frivilligt, det kan jag lova. Och det ska framförallt bli väldigt kul att rida en ny SM-dag, säger Jenni H Åsberg.

Robin Johansson, Kanal 75


Gävlelärlingen Emilia Leo siktar på att bli proffs och torde när som helst ta klivet.2018 har siffrorna förbättrats anmärkni..


Gävlelärlingen Emilia Leo siktar på att bli proffs och torde när som helst ta klivet.
2018 har siffrorna förbättrats anmärkningsvärt med 4,4 miljoner kronor inkört och inridet, fördelade på 60 segrar.
I Östersund i somras tog hon karriärens första V75-seger och hade innan dagen var slut tagit en dubbel på det stora spelet.
34 segrar har det blivit i monté under året. I montéloppet på Bergsåker – Novembermontén över medeldistans red hon andrahandsfavoriten Donners Am som visade sig vara i en klass för sig i loppet.
Det blev sjätte utvändigt från 20 meters tillägg och 1200 meter från mål gav sig Emila Leo av i spåren med Donners Am som lekte hem segern.
- Vi tappade lite i starten i dag men jag hade kunnat rida hur som helst i dag, för han var bara helt överlägsen, sa Emilia Leo om hemmatränaren Per Linderoths häst.
Storfavoriten Order To Fly sågs aldrig med reell chans från sina dubbla tillägg.

"Jättefin att köra"
Emilia Leos andra V86-seger kom med en liten överraskning. Bionicle Man var bara spelad på sju procent i lärlingsloppet men kom som ett streck på upploppet och spurtade till sig segern.
79-årige Molinder Kurt från Dannero tränar sjuåringen som nu tog femte segern i år på 20 starter.
- Jag kollade upp honom hur han ville ha det i loppen, om han skulle gå i ryggar och behövde mycket hjälp och så där. Men han var jättefin att köra. Det var lite struligt i loppet men som tur var spurtade han bra, sa Emilia Leo.

Eriksson pålitlig
Erfarne ”chauffören” Ulf Eriksson tog tre segrar på Bergsåker, varav två kom på V86.
Bollnäskusken inledde med Digital Ink i ett lopp över kort distans för den högsta klassen. Han var mycket bestämd i starten och tog ledningen i den första kurvan med Digital Ink vilket blev loppavgörande.
Kaj Widell förlorade spetsrusningen med Queer Fish och försökte till slut och utmanade Robert Bergh-tränade Digital Ink ända till linjen - men den senare höll alltså undan.
Eriksson tredje seger kom i ett större lopp.
Stofinalen i Norrlands Elitserie med 150 000 kronor i förstapris vanns av Vanessa F.B. med Ulf Eriksson i sulkyn. Markus Pihlström tränar det fyraåriga stoet köpt från Italien som nu tog sin första seger i Sverige i fjärde starten efter ledning hela vägen. 100 000 kronor in till ägarna Sealtrans AB i Sundsvall.

Kontio plockade tre
På Solvalla signerade Jorma Kontio ett hattrick med en av segrarna inom ramen för V86.
Laura Myllymaa är amatörtränare i Halmstad som tidigare jobbat i stallet hos Petri Puro. Myllymaa har en bra häst i Uappa di Azzurra som enkelt avfärdade Nicklas Westerholms Patricia Zaz trots en resa utvändigt storfavoriten.
Trots att Westerholm drog en runda i överkant 1.13,0 blev inte uppvaktaren trött.
- Jag kände att det var mycket krafter kvar och satt bara och väntade till upploppet, sa Jorma Kontio efter segern i stoloppet på Solvalla på fina 1.12,3 över 1640 meter, auto.
Oskar J Andersson bakom Dardanos gjorde ett försök men fick ge sig i de sista segern mot storfavoriten Copertino V.W. och Björn Goop. Andra raka för Goop-stallets fyraåring som var stark utvändigt ledaren.
Ulf Ohlsson ledde runt om med Petri Salmela-tränade Einstein Sisu och i den sista avdelningen var Cheerful Rivner överlägsen med sin tränare Peter Untersteiner i sulkyn.
Det var jackpot på V86. Åtta rätt delade ut 31 863 kronor, sju rätt 237 kronor och sex rätt 34 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-4 3160/3 3 16.0 24
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-7 2140/5 2 13.3 82
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 2640/9 5 15.8 59
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 2140/3 2 12.5 17
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 2140/3 0 12.7 126
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Per Lennartsson 2640/9 D 0 14.0 225
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Per Lennartsson 2140/1 D 3 13.2 175
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Per Lennartsson 2140/1 D 0 13.1 206
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-7 Per Lennartsson 2640/5 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-7 Per Lennartsson 2640/5 D 4 13.7 88
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Per Lennartsson 2140/8 B 1 13.9 12
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-8 Per Lennartsson 2100/5 B 1 13.7 32
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Per Lennartsson 2100/1 A 1 13.4 16
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/4 B 4 13.0 252
2016-06-18 2016-06-18 Boden-12 Per Lennartsson 2140/10 A 0 14.3 67
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Per Lennartsson 2140/1 B 3 12.1 74
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Per Lennartsson 3160/6 D 4 14.4g 136
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/2 B 1 12.8 11
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/6 B 5 13.5 90
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/2 C 7 15.7 180
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-7 Per Lennartsson 2640/4 B 4 13.9 105
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/9 A 3 13.4 55
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-10 Per Lennartsson 2140/1 B 0 12.8 254
2017-10-14 2017-10-14 Åby-10 Per Lennartsson 2640/7 D 0 12.3 523
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-8 Per Lennartsson 2640/4 B 3 13.2 59
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Per Lennartsson 2640/7 B 1 12.6 181
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Per Lennartsson 2120/8 B 4 93
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-11 Per Lennartsson 2140/1 C 2 12.7 83
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/9 B 2 11.7 76
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Per Lennartsson 2100/1 C 1 11.5 111
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-9 Per Lennartsson 2640/7 D 1 13.6 416
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Per Lennartsson 2140/3 C 5 13.1 74
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Per Lennartsson 1640/10 B 3 12.4 42
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-4 Per Lennartsson 2140/7 B 2 15.2 49
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-4 Per Lennartsson 2140/4 B 5 13.5 53
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Jenni H Åsberg 2180/15 A 4 14.1 18
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Jenni H Åsberg 2140/8 C 1 13.4 30
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-1 Jenni H Åsberg 2140/4 B 1 13.0 20
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-7 Per Lennartsson 2640/9 C 7 12.9 112
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Jenni H Åsberg 2140/1 B 1 13.6 20
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Per Lennartsson 2120/3 C 3 11.9 109
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Per Lennartsson 2140/3 C 4 12.7 200
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-7 Per Lennartsson 2640/6 D 3 12.7 87
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/7 C 4 12.4 416
2019-12-28 2019-12-28 Romme-7 Per Lennartsson 2640/8 C 5 14.8 885
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-7 Per Lennartsson 2640/1 C 0 17.1 684
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Per Lennartsson 3140/6 D 0 14.5 864
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/8 B 6 13.9 278
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Iina Aho 2140/5 B 0 g 29
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Nathalie Blom 2140/4 B 0 g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Per Lennartsson 2680/11 A 1 13.9 29
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-6 Per Lennartsson 2100/3 D 2 13.1 461
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-2 Jenni H Åsberg 2140/2 C 4 14.1 78
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-6 Per Lennartsson 2140/6 D 5 13.1g 197
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-9 Per Lennartsson 2680/11 C 0 g 163
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-5 Jenni H Åsberg 2140/7 D 3 13.6 14
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Per Lennartsson 2640/6 D 5 13.5 608
2020-12-28 2020-12-28 Romme-4 Rikard N Skoglund 2140/11 C 1 15.3 30
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-11 Per Lennartsson 2140/2 C 3 14.5 465
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Per Lennartsson 3220/11 B 0 g 44
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Jenni H Åsberg 2140/1 C 0 g 162
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-7 Per Lennartsson 2640/3 D 4 13.6 657
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Per Lennartsson 2120/9 D 5 12.7 170
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-4 Per Lennartsson 2100/1 D 5 11.5 437
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-7 Per Lennartsson 2140/3 D 5 12.9 922
2020-02-21 2020-02-21 Romme-5 Jorma Kontio 2140/1 B 0 g 38
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2140/12 B 3 15.8 27
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-7 Per Lennartsson 2140/9 D 4 12.9 1672
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-7 Per Lennartsson 2640/4 D 5 14.7 259
2021-11-17 2021-11-17 Solvalla-10 Per Lennartsson 2640/11 D 7 13.9 659
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-4 Per Lennartsson 2640/7 C 4 14.2 42
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-7 Per Lennartsson 2640/7 D 6 13.6 361
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-9 Per Lennartsson 2640/2 D 0 14.1 69
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-2 Per Linderoth 2140/8 B 1 12.7 39
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-7 Per Lennartsson 2640/3 D 2 13.6 451
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/2 C 2 12.7 101
2021-04-04 2021-04-04 Romme-11 Per Lennartsson 2640/1 D 2 14.2 558
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-10 Rikard N Skoglund 2140/2 D 5 12.7 533
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Ulf Ohlsson 2640/4 D 4 14.2 168
2022-12-17 2022-12-17 Romme-4 Per Lennartsson 2640/1 C 6 14.5 419
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-9 Per Linderoth 2640/9 D 7 14.6 725
2022-11-18 2022-11-18 Romme-5 Rikard N Skoglund 2140/3 C 4 13.7 189
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-8 Per Lennartsson 2640/5 D 0 12.8 715
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-2 Joakim Sternsjö 2140/2 C 0 13.7 294
2022-09-19 2022-09-19 Romme-5 Joakim Sternsjö 2140/2 D 0 13.2 405
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-7 Joakim Sternsjö 2140/12 A 1 14.4 13
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-2 Per Lennartsson 2640/6 D 5 15.2 310
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-9 Per Lennartsson 2140/8 D 0 13.3 1890
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-7 Joakim Sternsjö 2140/9 D 0 14.7 1086
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-4 Joakim Sternsjö 2140/12 C 6 14.7 447
2023-11-02 2023-11-02 Romme-6 Joakim Sternsjö 2140/8 B str
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-7 Joakim Sternsjö 2640/8 C 7 15.6 909
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-7 Joakim Sternsjö 2100/8 A 4 14.1 203
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-2 Agnes Larsson 2140/1 C 0 g 216
2023-08-12 2023-08-12 Romme-4 Joakim Sternsjö 2140/7 C 7 13.0 536
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-4 Joakim Sternsjö 2140/6 C 0 15.0 477
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-1 Jennifer Persson 2140/8 C 6 14.5 144
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-9 Per Lennartsson 2100/12 C 5 13.4 178
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-6 Rikard N Skoglund 2140/5 C 2 13.6 136
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/8 C 0 12.9 685
2023-01-15 2023-01-15 Romme-4 Rikard N Skoglund 2140/5 B 1 15.7 46
2024-04-27 2024-04-27 Örebro-7 Joakim Sternsjö 1609/1 D 0 g 1520
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-10 Joakim Sternsjö 2140/6 D 0 g 1150
2024-03-31 2024-03-31 Romme-3 Joakim Sternsjö 2640/6 D 6 14.1 932
2024-03-23 2024-03-23 Solvalla-7 Joakim Sternsjö 2140/12 D str
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-7 Joakim Sternsjö 2140/12 D 7 13.6 2078
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-7 Joakim Sternsjö 2640/4 D 8 15.2 1306
2024-02-03 2024-02-03 Solvalla-7 Joakim Sternsjö 2140/2 D 6 14.1 1320ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se