One Two Beat travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med One Two Beat travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen One Two Beat har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
One Two Beat har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst One Two Beat


Under fjolåret fick han för vilken gång i ordningen vara med om att stå inför publiken under Solvallas elitloppshelg efter segern me..


Under fjolåret fick han för vilken gång i ordningen vara med om att stå inför publiken under Solvallas elitloppshelg efter segern med Charrua Forlan i ett av heaten till Sweden Cup.
Nu kan det faktiskt vara slutkört för Hans-Owe Sundbergs del. Och det är han själv som tagit det beslutet.
- Det finns andra som gör det bra och jag har väl mer eller mindre bestämt mig att sluta köra. Man ska väl aldrig stänga dörrar helt och hållet…men jag känner helt enkelt inget behov av att köra lopp längre, säger Solvallatränaren som hade ett fint år i fjol med dryga fyra miljoner kronor inkört med det 17 hästar stora stallet i Nykvarn söder om Stockholm.
Torbjörn Jansson fortsätter som vanligt som förstekusk i stallet. I år har Sundberg även matchat 27-åriga Emilia Leo som kusk. Årets komet i landet i fjol med en lärlingslicens i Gävle.
Emila Leo fick ta hand om stallets stjärna i den förra starten. Charrua Forlan gjorde ett topplopp i årsdebuten som tvåa bakom Daniel Redéns Sorbet.
Leo kubbades om ledningen med Robert Bergh och Muscle Hustle och även om det inte räckte mot Sorbet till slut blev det en årsdebut med plus i kanten.
- Jag hoppas att han fortsätter trivas bra med henne. Charrua gick bra i årsdebuten och går det så här fint får hon fortsätta köra. Vi har ju Torbjörn också. Men Emilia får köra en hel del åt oss. Hon är framåt och har ju visat att hon verkligen är duktig. Då tänkte jag att hon skulle få chansen att köra en sån här häst så att hon får känna på högsta eliten också, om man säger.
Charrua Forlans ägare är inne på samma linje om att satsa på en ung kusk, berättar Sundberg.
- Vi tycker att det vore kul om hon får möjligheter att fortsätta att utvecklas och att vi då kan hjälpa till lite, säger Hans-Owe Sundberg.

Motstånd av normalgraden
The Onions lopp på onsdag körs över kort distans. Charrua Forlan är nio år ung och visade med all önskvärd tydlighet att han blir att räkna med även i år i skiktet strax under den verkliga eliten med blågula som Propulsion och Readly Express i spetsen.
Onsdagens motstånd är av normalgraden för Hans-Owe Sundbergs häst som faktiskt sprang in över en miljon kronor under fjolåret. Men spåret är uselt.
- Men om man tittar tillbaka vann han ju lopp från spår sju på 1600 meter i fjol också. Mycket hänger på hur han kommer till ifrån början – men han är tuff nog att göra egna lopp också och har gått bra utvändigt ledaren många gånger. Jag tror på en bra insats. Sedan om det blir vinst eller inte är alltid svårt att säga.
Det måste ha varit skönt att se honom i årsdebuten och konsterara att han nog är lika bra som tidigare, nu som nioåring?
- Ja, det är sant. Som det såg ut ska han kunna få ett riktigt fint år igen. Han bör ha gått framåt med det loppet och som det känns hemma är allt bara bara bra. Han är nog i riktigt bra form. Allt i utrustningsväg blir precis som senast.
Han var inte stort slagen senast ändå…
- Nej, han gick riktigt bra. Sorbet kom ju fort och de hann inte med riktigt i svängarna i sista kurvan och kunde fånga upp Sorbet. Den försvann ju med en massa längder men vår kom tillbaka på ett rejält sätt och knappade in på Sorbets försprång sista biten utan att Emilia behövde göra så mycket och sprang samtidigt ifrån Muscle Hustle på ett bra sätt.
I V86-6 har du One Two Beat till start, som Torbjörn Jansson kör. Senast vann de ett lopp från ledningen.
- Torbjörn var väldigt nöjd med honom senast och gången innan satt han fast med mycket krafter sparade. Det handlar om en stark häst i grunden, det vet jag. Han borde kunna göra hyfsat ifrån sig på den här längre distansen. Eftersom formen verkar uppåt tänkte jag att vi prova en gång så får vi se. Men det är ändå svårbedömt. Det känns i alla fall som att han kan göra en bra insats, gör han inte det får vi lägga de längre distanserna på hyllan helt enkelt. Han gick barfota senast och jag hoppas att det inte ska vara några problem att köra utan skor den här gången, säger 69-årige Hans-Owe Sundberg, som trivs med sin nya roll vid bankanten.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös ..


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös att ta ner ledande Wingait C.H. Den senare tände å andra sidan miljondrömmen för sina anhängare då han vann i överlägsen stil med en tillbakalutad Stefan Persson i sulkyn.
- Det blev precis som jag hade hoppats och kanske också trott. Vi kom rätt så lätt till ledningen och sedan kändes han fin hela vägen, sa Stefan Persson som såg ut som om han var ute och körde ett träningsjobb med hästen.
- Jag har några kördresser men de ligger hemma och där gör de ingen nytta, förklarade han sin kostymering med ett leende.

Styrkedemonstrationer på båda banorna
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan imponerade Timo Nurmos-tränade Eelis stort. Trots slutvarvet i tredjespår utan draghjälp krigade han ner ledande favoriten Dardanos över upploppet.
- Han fick ett tungt lopp men jag trodde mycket på honom efter senast då han var otroligt fin, sa körande Mika Forss.
Även i Malmö fick publiken se en riktigt svettig prestation. Magnus Dahlén-tränade The Real Star krossade ledande favoriten Gento redan på den sista bortre långsidan och hade därefter mod att svara smygkörda Havefunwithme i en härlig slutstrid.
- Han var väldigt bra, väldigt stark, konstaterade segerkusken Christian Fiore.

20 meter efter från start – fem längde före i mål
Fame Boko hade gått segerlös ur sina nio senaste lopp men gjort många starka prestationer och spelarkollektivet gav henne fortsatt förtroende när hon nu startade på Solvalla. Det visade sig att spelarna hade klart för sig. Från 20 meters tillägg rundade hon till ledningen under slutvarvet och i mål var hon fem längder före närmaste förföljare.
- Jag hade en växel till tyckte jag och jag gled väl egentligen förbi dem. Sedan vet man ju inte med ston, när de kommer först så pass tidigt efter en sådan rusch kan det ta emot lite grann, men hon var på hugget i dag och gick hela vägen in. Hon är en underbar häst att jobba med, sa tränare och kusk Per Lennartsson.

Enkla favoritsegrar från spets
Två favoriter stod pall för trycket på Jägersro och först ut var Ola Karlssons Digital Data som enkelt vann från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
- Han är en väldigt, väldigt fint häst som egentligen gör allting rätt, sa kusken Jörgen Sjunnesson.
Ledningen tog även Harran Boko hand om och därifrån stack femåringen undan till överlägsen triumf.
- Talang saknas inte i den här hästen, sa körande tränaren Conrad Lugauer med ett belåtet skratt.

Fortsatt form på stall Sundberg
Hans-Owe Sundberg har sitt bästa år hittills som travtränare bakom sig och hans hästar fortsätter att gå som tåget. I kvällens sjätte V86-avdelning på Solvalla hade han en duo till start och det var den som gjorde upp om segern. Ledande One Two Beat stretade emot så länge han kunde i ledningen men fick ge sig mot urstarke stallkamraten U.Bergs Svante.
- Min häst var starkast. Han kändes jättepigg. En härlig känsla, sa kusken Emilia Leo.
Hans-Owe Sundberg fick också se sin Bella M.J. göra en stark insats i V86-avslutningen men Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent blev för svår från ledningen tillsammans med Kenneth Haugstad.
Den rätta raden på V86 gav inga miljoner men väl 8 692 kronor. Sju rätt betalade 74 kronor och sexrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då alltså en ny jackpot väntar på V86-spelet.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är på träningsanläggningen Nygård i Nykvarn som Hans-Owe Sundberg och hans fru Rosmarie sedan många år bedriver sin v..


Det är på träningsanläggningen Nygård i Nykvarn som Hans-Owe Sundberg och hans fru Rosmarie sedan många år bedriver sin verksamhet. I dagsläget finns 21 hästar på träningslistan. Mest kända ute i stugorna är elithästen Charrua Forlan och toppfyraåringen Eldorado B. men ytterligare 14 hästar har bidragit till segerskörden. Totalt blev det 38 fullträffar under 2018 och 4,2 miljoner kronor inkört är rekord för stallet.
- Det går inte att säga annat än att det har fungerat riktigt bra. Sedan tycker man väl alltid att det kan gå ännu bättre. Det finns saker som inte har funkat som vi ville med både det ena och det andra, säger Hans-Owe Sundberg.
Är det något särskilt du tänker på?
- Vi hade lite otur med unghästarna tycker jag. Det är fina hästar som fortfarande kan bli riktigt bra men som av olika anledningar inte kom ut och fick tävla på ordentligt.
- Men så där är travet. Det går alltid att förbättra saker. Den dagen man inte längre har den känslan utan slår sig till ro och tycker att allting är jättebra, den dagen har man tappat motivationen. Man måste hela tiden tycka att man hade kunnat få mer.

Många hästar att hoppas på inför 2019
Vilket är ditt starkaste minne från 2018?
- Det är väl inget specifikt lopp eller så men det är väldigt roligt att en gammal häst som Charrua Forlan har hävdat sig bra i högsta klassen. Han fick vinna några halvstora lopp och gjorde väldigt bra ifrån sig i Sweden Cup under elitloppshelgen. Sedan har Eldorado B. gjort det fantastiskt som har löpt mot de bästa hela året och varit väldigt bra.
Hur ser målsättningen ut för det kommande året?
- Jag har inte satt upp några mål direkt men det jag har som grund inför varje år är ett minimum på i snitt 10 000 kronor inkört per start. Det är en grundplåt som jag har grejat nästan varje år. 2006 tror jag var rekordåret med 28 000 - 29 000 per start. I år blev det närmare 20 000 och det är också väldigt bra.
Vilken häst i stallet tror du mest på inför 2019?
- Det vete tusan. Jag hoppas att Eldorado B. får fortsätta att utvecklas. Det tycker jag att han i stort sett har gjort för varje start under året. Han har visat sig väldigt snabb men än har han aldrig startat över kort distans. Kanske kan han hävda sig bra över den. 
- Sedan är Sigel Garline en väldigt tuff häst med styrkan som sitt främsta vapen, Charrua Forlan tror jag kan ge oss fler roliga dagar på travbanan, vi har fem talangfulla tvååringar som blir tre år nu och det finns hopp om att treåringarna som det inte ville sig riktigt för under året kan bli bra hästar.
- Sedan vill man se att hästarna får vara friska och sunda innan man säger något men vi har lite i stallet i alla fall.

Kan ta tredje segern i femte starten
Som brukligt är för många travtränare kommer Hans-Owe Sundberg att arbeta över årsskiftet. Men på fredag drar han och Rosmarie iväg på välförtjänt semester till Gran Canaria. Dessförinnan ska emellertid det nya travåret inledas med fyra hästar till start inom V86-spelet på hemmabanan Solvalla. Den i kvartetten som sticker ut mest på förhand är Bella M.J. (V86-8). Stoet har på fyra starter i Hans-Owe Sundbergs regi tagit två segrar och lika många andraplatser.
- Hon har gjort det bra varje gång. Senast fick stryk av den som smet med i rygg hela vägen och det var inte mycket att säga om att hon inte kunde hålla den ifrån sig. Hon kämpade på bra och de lämnade de andra. Allt är fortsatt bra med henne efter det och hon har vunnit bakifrån tidigare. Jag vet inte exakt vad hon möter så det är svårt att bedöma chansen men hon har gjort bra ifrån sig så jag vill hoppas och tro att hon är med där framme igen.

"Hon flyter fram ovanpå marken"
Det är jackpot på V86 och åttarättspotten beräknas uppgå till 13 miljoner kronor. En häst som kan få värdet att dra i höjden är Elektra (V86-4). Hon vinner inte så ofta men är snabb från start och har tidigare överraskat till höga odds.
- Hon är en väldigt fintravande och talangfull häst men hon har inte den mentala biten med sig. Hon kan blixtra till och göra riktigt bra lopp då och då men man vet aldrig på förhand hur hon ska göra. Det är synd eftersom hon har så lätt för sig, hon flyter fram ovanpå marken.
I V86-6 startar Hans-Owe Sundberg två hästar.
- One Two Beat (V86-6) tycker jag inte riktigt har fattat vad det går ut på än. Han är en talangfull häst som har lätt för sig men det har inte lossnat för honom. Nu har han fått två lopp i kroppen och han känns pigg och fin i träningen. Senast fick han stryk av en väldigt bra häst (It’s Showtime Zaz) men han var förbättrad med lopp i kroppen jag tror att han ska kunna peta upp sig något snäpp ytterligare den här gången.
- U.Bergs Svante (V86-6) kämpade på hyggligt som tvåa senast. Han gör hyfsat ifrån sig när han möter lämpligt motstånd och formen verkar fortsatt fin. Vi får hoppas att Emilia (Leo) får till det bra med honom igen och vi hoppas på bra slantar. Vilken av mina två i loppet som är först i mål beror mycket på hur de kommer till och så vidare. Jag bedömer dem som ganska jämbördiga.
- Broddar i skorna är inget problem för någon av mina hästar. De tränar på det och har gått med det när de har startat på sistone.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2160/10 B 0 g 238
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-5 Torbjörn Jansson 2140/3 B 5 15.3 239
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Hans-Owe Sundberg 2140/11 B 4 15.7 122
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 Hans-Owe Sundberg 1640/4 C 2 13.5 20
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 Hans-Owe Sundberg 2140/1 D 8 15.3 501
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 Hans-Owe Sundberg 2140/4 D 0 15.2 433
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-3 Hans-Owe Sundberg 2140/12 C 8 16.4 577
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-8 Hans-Owe Sundberg 2140/6 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2140/9 C 3 16.8 274
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/5 B 2 16.7 159
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Hans-Owe Sundberg 2140/9 B 3 17.6 58
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 Hans-Owe Sundberg 2140/8 D 3 16.6 117
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2160/9 B 2 15.7 164
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2640/6 B 0 17.7 262
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Hans-Owe Sundberg 1640/10 B 5 13.2 136
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Hans-Owe Sundberg 1640/10 B 4 12.0 419
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Hans-Owe Sundberg 1640/2 B 0 13.0 97
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 Hans-Owe Sundberg 1640/7 B 7 13.1 108
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 Hans-Owe Sundberg 1640/4 B 2 12.2 32
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 1640/7 B 0 12.9 311
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 Hans-Owe Sundberg 2140/4 B 4 13.8 219
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-5 Hans-Owe Sundberg 1660/8 B 1 12.8 20
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-6 Hans-Owe Sundberg 1640/9 B 2 12.3 92
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Hans-Owe Sundberg 1640/7 B 2 13.0 103
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-7 Hans-Owe Sundberg 2640/9 C 5 16.2 345
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-4 Johan Carlfjord 2140/8 D 3 15.1 236
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-1 Torbjörn Jansson 2100/6 B 2 14.4 87
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/11 C 0 14.7 214
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/3 A 4 15.8 59
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/5 C 0 14.0 198
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 1640/2 B 0 14.0 100
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 1640/6 C 5 11.4 459
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Alice Molin 2140/3 B 3 13.1 369
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 Alice Molin 2140/1 B 2 14.1 39
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 Patrick Hedqvist 2140/7 B 6 15.6 154
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 1640/3 B 5 12.6 109
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2140/3 C 4 13.6 251
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2640/1 D 3 15.2 114
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2140/6 C 1 14.1 115
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2140/10 C 0 15.3 161
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 1640/4 B 4 13.0 426
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 1640/5 B 5 14.1 107
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/11 C 0 16.1 189
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/12 C 5 15.3 243
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 1640/11 B 4 15.0 222
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/2 B 2 14.8 53
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-9 Rikard N Skoglund 1640/10 C 6 13.0 175
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2140/11 C 3 13.7 244
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/5 D 0 13.8 502
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 1640/9 B 0 13.2 89
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 1640/6 C 2 12.7 45
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-8 Kaj Widell 2140/11 C 3 13.9 163
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-6 Jorma Kontio 1640/4 D 3 12.7 96ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se