On Track Piraten travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med On Track Piraten travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen On Track Piraten har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
On Track Piraten har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst On Track Piraten


Elitloppsveckan började bra för Skara-hästen Handsome Brad.Ulf Stenströmer meddelar att den stekhete travaren från Axevalla står..


Elitloppsveckan började bra för Skara-hästen Handsome Brad.
Ulf Stenströmer meddelar att den stekhete travaren från Axevalla står i duschen efter ett lite tuffare jobb under måndagsmorgonen.
Skötaren Jennie Hermansson har just kollat hästens puls och ropar i bakgrunden.
- Perfekt, perfekt! säger Ulf Stenströmer när han får höra resultatet av sin sambo.
Efter välbehövligt regn natten mot måndagen blev jobbet på sandbanan extra krävande för Handsome Brad inför V75-7, Harper Hanovers lopp, lördagens verkliga klassiker under helgen med Elitloppet.
Stenströmer och hästens ägare Lennart Karlsson valde att tacka nej till Elitloppet efter segern i Copenhagen Cup. Solvallas sportchef Anders Malmrot ansåg annars att hästen var självskriven i världens största sprinterlopp.
- Vi valde att avstå i år och hoppas att han kan komma med lite ”mer hår på bröstet” till Elitloppet nästa år. Nu blir det lite lugnare på lördagen i stället och det var ju kul det där att Malmrot sa att han var affischnamnet för Harper Hanovers lopp. Han har ju aldrig varit affisch för någonting den här! Han nämndes väl med lite respekt inför Köpenhamn senast och så där men har ju jobbat lite i det tysta.
- Annars faller det sig väl naturligt att han blir betrodd, för han var ju smällfin i Köpenhamn och har världsrekordet över lång distans och kan den biten också, säger Axevallatränaren syftande på hästens tangering av världsrekordet på tusenmetersbana under fjolåret som han delar med Readly Express och On Track Piraten.
I helgen blir det ett nytt försök i Harper Hanovers lopp över mastiga tre varv. Av måndagens jobb att döma verkar allt också som det ska vara med Handsome Brad.
- Jag har ingenting att klaga på faktiskt. Allt ser jättebra ut med honom. 76 i puls efter åtta intervaller i sanden, ett lite tuffare jobb. Nu får han sin vanliga vistelse i hage tisdag och onsdag. Sedan kommer han troligen gå två lätta intervaller på rakbanan på torsdag så att jag får kolla så att allting är som det ska, säger Stenströmer.

”…att han ens tar sig i mål”
Det blir andra försöket i Harper Hanovers lopp med Handsome Brad.
I fjol var hästen betrodd och en outsider bakom vinnaren Platon Face. Carl Johan Jepson satsade allt i början med hästen som efter en snabb öppning och sedan en stenhård kubbning om ledningen inte orkade hela vägen och slutade oplacerad.
- Officiella klockor sa att han öppnade 1.09,5 första 1000 i tredjespår… att han ens tar sig i mål är för mig en gåta. Det är nog inte många hästar som öppnat så snabbt i voltstart tror jag. Det strulade lite i början och Calle blev tvungen att ta upp lite grand och att hamna utvändigt var absolut det sista vi ville. Calle ville göra något åt det och körde till men fick inte ledningen. Det blev fel helt enkelt.

Ingen tuffare forcering
2018 års upplaga av Harper Hanovers lopp var körd redan efter 400 meter med tanke på den hårda öppningen menar Stenströmer.
- Det går inte att öppna på det sättet i nåt långlopp -  i synnerhet inte Sveriges tuffaste stayerlopp!
Då hoppas man på bättre flyt i loppet på lördag där Handsome Brad startar som en av favoriterna.
Från positionen längst bak med 40 meters tillägg i 15-hästarsfältet låter det inte som att det blir någon jätteoffensiv med sexåringen som slog igen på allvar i världseliten i den senaste starten.
- Jag tror inte att Calle kommer att köra så väldigt tufft med Brad…den här gången. Det är tufft att vinna från dubbla tillägg på snabba banor och historiskt sett är det väl inte toppchans för dem som står med dubbla tillägg i just det här loppet. Även om vi sett flera fina hästar vinna därifrån också. Själv skulle jag lätt föredra att sätta honom på innerspår i ett eller ett par varv. Skulle det lösa sig med ett snällare lopp och avancemang typ sista 1500 är han ju en väldigt bra spurtare också.
Tog ni er en ordentlig funderare när ni fick er inbjudan till Elitloppet eller var ni säkra hela tiden på att ni inte ville vara med i år?
- Det gjorde vi faktiskt. Det hade varit disrespect att inte stöta och blöta. Men vi kom fram till att vi varit väldigt snälla med hästen och alltid kört med insidan av pannbenet hela tiden. Vi tror och hoppas att vi kommer att få flera säsonger på tävlingsbanan och att Elitloppet kommer lite väl tidigt nu. Men kanske nästa år? Handsome Brad har i alla fall helt andra och bättre ben än vad Noras Bean hade. Så långt känns det bra i alla fall.
Vilken är Handsome Brads bästa distans egentligen?
- Han är bäst över 2140 meter och längre distanser i det här läget - även om han säkert skulle kunna springa en ”niotid” på kort. Men han är väldigt startsnabb och jag tvekar inte över om han kan springa väldigt fort över kort distans i ett eventuellt elitlopp.
Stallet har ingen häst till start på söndagen på Solvalla. Avnjuter ni Elitloppet på plats?
- Det blir troligen hemfärd med hästen oavsett hur det går. Skulle  vi ha anledning att fira så kanske det blir en lite goare hamburgare på vägen hem bara. Trav är bäst på plats, det vidhåller jag och jag älskar den här helgen. Men jag är ofta ”på plats” också och man måste hålla sig hemma emellanåt också.

Fotnot: Första V75-start på lördagen är satt till klockan 14.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen..


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen stjärna. Sexåringen tog sin hittills största seger och klivet in i den äldre eliten när han via en stark slutstöt gick förbi etablerade topptravaren On Track Piraten och bärgade förstapriset på 400 000 kronor i Orebro Intn’l.
- Jag hade nästan lite magknip för att jag hade anmält till det här loppet och tänkte att jag hade tagit för stort i mun, sa den lättade och lycklige Axevallaamatören efter loppet.

Hundraprocentig kuskinsats
Carl Johan Jepson satt som vanlig i sulkyn bakom Mack Dragan och han stod för en hundraprocentig styrning. De två första kilometrarna tillbringades på innerspår innan han varvet från mål avancerade mellan hästar i andraspår. När 500-meterspålen passerade kunde han glida ut i rygg på On Track Piraten i tredjespår och då Mack Dragan för första gången under loppets tre varv fick fritt in på upploppet avgjorde han enkelt.
- Det här var det tuffaste motstånd han har mött så det krävdes klaff för att han skulle vinna. Det fick vi och det var kul, sa Carl Johan Jepson.
- Jag rankar den här segern högt. Det här är en häst som jag gillar skarpt och har kört i stort sett i varje start, så det är jättekul att han får vinna ett stort lopp. Jag är stolt över hästen och att jag fick till styrningen.

Klirr i kassan när Adrian tog trippel
Charrua Forlan bar ett tungt favoritskap i gulddivisionen och när Emilia Leo planenligt körde honom till ledningen var det upplagt för promenadseger. Men familjen Kolgjinis hedershäst Dante Boko fick favoritspelarna att sätta segervrålet i halsen när han från positionen som första häst i andraspår krigade sig först över linjen efter en ursinnig upploppsstrid.
- Det är otroligt med vissa hästar alltså. De är nere och man tänker att de kanske har gjort sitt och så gör han ett sånt topplopp i dag. Han gör allt själv. Stenhård öppning, sedan körning efter 500 meter och så avgör han till slut. Det är en extremt häftig häst, sa Adrian Kolgjini.
Jägersrotränaren tog även hem klass I efter en svettig insats av Gideon H.Renka. Sexåringen galopperade i starten men rundade sedan konkurrenterna från kön sista halvvarvet.
- Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Han stod bara och studsade i volten och det förvånade mig. Men han ställde sig och sedan var han bara bäst, sa Adrian Kolgjini som inte bara tränar och kör utan också äger hästen.
- Det klart att det klirrar på bra i kassan.
Som grädde på moset fick Adrian Kolgjini hoppa upp som lånekusk bakom Jerry Riordan-tränade Shadow Gar i stoeliten och den chansen förvaltade han på bästa sätt. När toppstoet skar mållinjen som överlägsen etta passerade hon fem miljoner kronor insprunget.
- När allting flyter för en och våra hästar går bra, då kör man bra med alla hästar man hoppar upp bakom. Det här kändes som spel mot ett mål hela vägen, sa Kolgjini.

Ural var brutal
Ural visade inget extra i årsdebuten för två veckor sedan men nu hade formen infunnit sig på allvar. Susanne Richters hårding fick svar i startrusningen och tvingades trava utvändigt om ledaren i stenhårt tempo. 500 meter nåddes på 1.07 och varvet på 1.10. Det bekom inte sexåringen som bara tågade på, krossade ledaren och höll undan till säker triumf.
- Jag hade från början bestämt mig för att inte ge mig in i någon strid om jag fick svar men hans häst (Christoffer Eriksson och Run Ceasar Run) travade inte riktigt runt svängen så jag tänkte att han skulle släppa till mig. Det gjorde han inte men det gick vägen ändå, konstaterade kusken Torbjörn Jansson med ett leende.

Uppvisning av Johanssons talang
Åbyamatören Håkan E Johansson har fött upp, äger, tränar och kör Sato. I klass II klädde den högkapable fyraåringen enkelt av storfavoriten Taiga Woodland och vann överlägset.
- Det här var en upplevelse. Han presterade över förväntningarna faktiskt, sa Håkan E Johansson.
Timo Nurmos-tränade Global Trust tog hem silverdivisionen tillsammans med Erik Adielsson på snabba 1.11,5 över 2 140 meter med bilstart.
- Det var en fruktansvärt bra prestation, berömde Adielsson.
På V75 betalade sju rätt 9 358 kronor. Sex rätt delade ut 72 kronor och femrättspotten går vidare till nästa veckas sjurättspott. Då kan en ensam jackpotvinnare bli 50 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


Spetsrusningen stod i fokus i årets upplaga av det årliga storloppet i Seinäjoki.Men där uteblev dramatiken helt sedan Pastore Bob visat p..


Spetsrusningen stod i fokus i årets upplaga av det årliga storloppet i Seinäjoki.
Men där uteblev dramatiken helt sedan Pastore Bob visat prov på samma startsnabbhet som i fjolårets elitloppsfinal och dök till front på några steg.
Klockorna visade 1.13 första varvet sedan utvändige Selmer I.H. galopperat och släppt fram italienskan Trendy O.K. först i andraspår.
Något som sannolikt blev avgörande för loppet.
- Det gick lite långsamt från början, men när Trendy O.K. kom fram och började trycka upp farten fick jag upp förhoppningarna, sade Santtu Raitala som därmed kom fram i andra par utvändigt med hemmahoppet Atupem.
Hästen som i fjol slutade tvåa i bronsfinalen under elitloppshelgen och sedan dess utvecklats till en av Finlands bästa hästar.

Finlandia-Ajo nästa
Sexåringen kom som obesegrad i fyra starter under 2019 och visade över upploppet att han även tagit steget till den internationella eliten.
En inspirerad avslutning räckte för att fånga in den duktige ledaren i allra sista steget före mål.
- Han har kanske inte det bästa rörelsemönstret, men han vill verkligen vinna. Det är den en väldigt viktig egenskap på den här nivån, sade segerkusken som alltjämt är obesegrad efter fem starter bakom Finlands nya travstjärna som tränas av Antti Tupamäki.
Segern var värd cirka 700 000 kronor och gav även en direktinbjudan till Finlands största lopp, Finlandia-Ajo.
Där startar även titelförsvararen Pastore Bob, som föll med flaggan i topp.
Orlando Chief slutade trea, Trendy O.K. fyra medan V75-profilen On Track Piraten blev femma efter en invändig reda.
Segertiden för Atupem blev 1.11,8/2 100 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Kvicksilvret visade på dryga tio grader och vattenbilen begick årsdebut på Solvalla på lördagen. Solvalla sparkade igång v&ar..


Kvicksilvret visade på dryga tio grader och vattenbilen begick årsdebut på Solvalla på lördagen.
Solvalla sparkade igång vårsäsongen i travet med den första deltävlingen till Olympiatravet.
Handsome Brad och Milligan’s School duellerade den sista biten och båda hästarna var oerhört starka. Men först i mål kom Milligan’s School som nu är klar för finalen på Åby lördagen 27 april.
Catarina Lundström och Stefan Melander tränar jänkaren som slog igenom under fjolåret med seger i Sundsvall Open Trot och en andraplats i U.E.T. Trotting Masters bakom Propulsion.
Ulf Eriksson var förstekusk under fjolåret och verkar få fortsätta.
- Det är mycket som lossnar när det blir sådana här segrar. Han är en riktig krigare, en köttbulle i vagnen med mycket kraft. Jag har aldrig kört Olympiatravet så det är klart att det slår högt, sa lånekusken med licens i Bollnäs.
Ulf Stenströmers Handsome Brad var inte stort slagen och heroisk i ledningen efter att ha fått offra flera speeder. Elian Web lyckades ta sig förbi i starten men galopperade och första 500 klockades till hiskeliga 1.07,6.
Men spetsrusningen var inte över. Ulf Ohlsson såg sin chans och körde till med VästerboontheNews efter 500 meter och Carl Johan Jepson fann det bäst att ta det lilla lugna med Handsome Brad som städadat fick ta över föringen dryga varvet från mål i stället.

”Utvecklats över vintern”
I sista kurvan testade Carl Johan Jepson att skaka av sig konkurrenterna. Handsome Brad var gåvillig men blev upphunnen kort före mål av Milligan’s School som Ulf Eriksson tog upp jakten med på allvar först 500 meter från mål.
Catarina Lundström är skötare till hästen.
- Är det final nu? Oj, vad stressigt! Det har verkligen känts att han har utvecklats över vintern och blivit starkare och så efter sin fantastiska säsong i fjol.
Handbollspelaren Magnus Jernemy och ishockeyspelaren Danijela Rundqvist delade ut priset till Milligan’s School som segrade på tiden 1.11,6 över 2140 meter auto. Trea stålmormor Speedy Foxy Vicane som tog sig förbi On Track Piraten.

Inget test menade Redén
Det bjöds på toppsport i finalerna av V75 och svenska travligan. Med betoning på ”topp” dessutom.
Daniel Redéns sexåriga jänkardam Double Exposure förlorar ogärna och gjorde det inte den här gången heller i Stoeliten som inledde omgången.
Ulf Ohlsson hoppade in som kusk i stället för Örjan Kihlström (ryggproblem) och styrde till seger med dagens största favorit på V75-spelet (70 procent).
Double Exposure fick överta ledningen dryga varvet till mål i sprinterloppet. Ohlsson lät sedan tempot bedarra till 1.14,0 första 1000 och måttade in segern med hästen som gjorde ett mycket läckert intryck.
Tränaren Daniel Redén hade velat se mer av sin häst i årets andra start.
- Det blev ju inte så mycket till lopp. Jag hade gärna sett att hon hade fått springa lite fortare. 

Lisells stod för dagens insats
Dagens insats stod annars en dalahäst för. Rikard N Skoglund blev inte släppt till ledningen med stenhårde Perfect Dynamite och satte upp ett knäckande tempo.
Tina och Ante Lisells stjärna var trots detta aldrig i närheten av förlust.
Rikard N Skoglund:
- Han är fantastiskt fin den här hästen. Som jag sa i intervjuerna i veckan: den som har honom utanför sig får en dålig dag. Men jag var nästan lika nöjd när vi fick dödens också. Det är lättare att hålla kontroll på de andra hästarna.
I den lägsta klassen (klass II) städade Timo Nurmos-tränade Magic Cash av motståndet och blev en överlägsen segrare efter att ha gjort loppet helt på egen hand.
Jorma Kontio körde offensivt från bakspåret och rundade till positionen utvändigt ledaren dryga varvet från mål. På den sista bortre långsidan lättade Kontio lite på tömmarna och lät Magic Cash ta över.
- Han hade krafter kvar och kunde ha fortsatt ett varv till, sa Jorma Kontio, om fyraåringen som vann på tiden 1.13,1 över 2140 meter, auto.

”Min första V75-final”
Två segrar i klass I i vinter slutade i en seger i finalen också för häftige fuxen Vlad del Ronco.
Tempot var högt uppskruvat i inledningen och när det lugnade ner sig styrde Erik Adielsson fram utvändigt ledaren med varvet till mål och femåringen försvann till seger med fyra längder.
Edvin Ceka på Åby tränar topphästen.
- Det är min första seger i en V75-final och hästen är fantastisk, sade heltidsamatören från Åby.
Örjan Kihlström stannade hemma med ryggont och fyra av hästarna han skulle ha kört segrade. Roger Walmann tränar Odessa Celeber och hade inget svårt val av kusk då stallets Kenneth Haugstad var körledig i finalen av Diamantstoet med 250 000 kronor till vinnaren.
Carl Johan Jepson ledde silverfinalen från start till mål med Magnus Dahléns Velvet Gio.
Raden blev ganska lättfunnen. Sju rätt på V75 delade ut 25 560 kronor, sex rätt 294 kronor och fem rätt 35 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få..


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.
Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få tävla i Sverige.
Men från och med kullen född 2007 är det alltså fritt fram att tävla ytterligare två år för grabbarna.
Och nog finns det fortfarande några pigga gubbar på landets travbanor.
Kadett C.D. och Harpos Rockland är två tolvåringar som kvalat in till lördagens V75-finaler på Solvalla.
Det gäller även alla tiders mest framgångsrika V75-häst On Track Piraten som är elva år.
Andra tolvåringar som varit i V75-elden under året är Deuxieme Picsous, Beau Mec, Art On Line och Mr Pellegrino.
Samtliga hästar som nu alltså tillåts att tävla ytterligare två säsonger om så önskas.
Svensk Travsport skriver att ”Förändringen är ett led i det harmoniseringsarbete som pågår i Norden.”
För stona sker inga förändringar, vilket innebär att en annan av lördagens guldfinalister Speedy Foxy Vicane, alltjämt är inne på sin sista säsong på svenska travbanor.

Kanal 75


Du får chansen igen bakom ”evighetsmaskinen” On Track Piraten på Solvalla i den första deltävlingen i Olympiatravet (V75-6). I..


Du får chansen igen bakom ”evighetsmaskinen” On Track Piraten på Solvalla i den första deltävlingen i Olympiatravet (V75-6). Ingen har kört en bättre häst sa du en gång.
- Hästen är en levande legend - det var det jag menade. On Track Piraten kommer att gå till historien som en av de största i Sverige tror jag.
Ni är obesegrade efter tre starter tillsammans du och ”Piraten”. Men nu blir det väl svårt att hävda sig från ett elftespår?
- Otur. Men samtidigt är det ett gäng startsnabba hästar som alla vill till ledningen där framme och eftersom On Track Piraten inte så våldsamt startsnabb hade han riskerat att få trava i dödens med ett framspår. Han har ju visat att han har bra form och jag tycker att han är som vassast då han får gå med i ryggar i bra tempo. Vi hoppas på en utdragen körning. Den här i form är farlig, oavsett spår.
Östersundshästen Weekend Fun (V75-7) fick Björn Goop ta över i den senaste starten och körde då till seger. Nu är det du som sitter bakom igen.
- Klarar man inte av att bli ersatt ibland har man valt fel yrke. För så där är det att vara catchdriver, ge och ta. För någon vecka sedan fick jag köra Stepping Spaceboy i stället för Söderkvist och med Weekend Fun blev det jag. 
Du kan vinna din tionde seger tillsammans med hästen på lördag. I tidningen Travrondens onsdagsutgåva pratar tränaren Daniel Wikberg om barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn. Fullt test mot ledningen som det låter!
- Han fick ett lämpligt lopp på Färjestad när han kvalade in till det här och vann utan att behöva visa allt. Bra för honom. Spår fyra är ett jättebra utgångsläge och han är startsnabb. En jättefin häst som vuxit in i silver nu. Jag ser Jorma Kontio som den största konkurrenten om ledningen med Global Trust. Jag gör ett allvarligt försök på spets eftersom jag tror att spetsaren också är hästen att slå i det här loppet.
I bronsfinalen (V75-3) jagar du tredje raka med starke Perfect Dynamite. Spår två måste vara helt perfekt?
- Han var ju brutal då vi vann V75 i den näst senaste starten. Senast gick han med jänkarvagn i ett vanligt lopp i Gävle och visade att han kunde flytta på sig då det handlade om kort distans. Nu är det bara att köra ”rakt fram” från det här spåret och planen är väl att sig till ledningen även med den här. Missar jag spets kommer jag att sätta upp ett högt tempo ändå. Det här är ingen häst jag skulle vilja ha utanför mig om jag satt i ledningen i alla fall.
Okashi Cheri (V75-2) och klass II-finalen. Är det slantar som gäller med den?
- Spår nio är ett bra utgångsläge för att smyga med. Han var jättebra då han vann på Bergsåker för mig men det är ändå tufft att tro på seger nu. En framskjuten placering bland de fyra bästa är målsättningen, slutar Rikard N Skoglund.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 2140/8 1 12.2 25
2015-12-05 2015-12-05 Romme-7 1640/10 1 12.7 18
2015-10-10 2015-10-10 USA-4 0/6 0 95
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/5 A 1 12.4 13
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Johnny Takter 2640/4 B 1 13.9 17
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Johnny Takter 2140/1 A 1 12.7 15
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-11 Johnny Takter 2640/10 B 1 11.7 25
2016-10-15 2016-10-15 USA-1 Örjan Kihlstrom 2011/8 C 0 60
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-10 Joseph Verbeeck 2100/3 A 0 12.1g 93
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Joseph Verbeeck 2140/9 B 2 11.8 87
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Hans R Strömberg 1640/11 A 2 11.5 52
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-10 Johnny Takter 1609/5 C 5 9.4 101
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Johnny Takter 1640/3 B 4 10.0 41
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Johnny Takter 2140/5 B 1 12.6 11
2016-06-18 2016-06-18 Boden-13 Johnny Takter 2140/9 B 3 11.8 70
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Johnny Takter 1609/3 C 0 9.7 110
2016-05-14 2016-05-14 Åby-7 Johnny Takter 1609/11 A 1 10.1 36
2016-04-30 2016-04-30 Åby-10 Johnny Takter 2140/1 C 5 11.2 30
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/10 A 1 11.6 20
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Johnny Takter 2640/1 A 1 12.7 16
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Johnny Takter 2140/4 B 1 13.8 12
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Johnny Takter 2640/5 A 1 13.8 14
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-8 Johnny Takter 2180/15 A 3 12.7 19
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Johnny Takter 2140/11 A 2 13.8 13
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Kaj Widell 2140/4 C 0 15.9 65
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-9 Johnny Takter 2140/2 C 4 11.9 63
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Johnny Takter 1640/9 B 3 11.0 58
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Johnny Takter 2640/9 C 5 14.2 87
2017-10-14 2017-10-14 USA-2 Johnny Takter 0/10 C 0 119
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-8 Johnny Takter 2640/5 A 4 13.2 24
2017-09-09 2017-09-09 Vincennes-4 J Westholm 2700/12 D 0 824
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-10 Johnny Takter 2140/3 C 4 11.4 132
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-11 Johnny Takter 2680/13 A 5 13.2 28
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-7 Johnny Takter 2640/5 B 2 11.9 53
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Johnny Takter 1640/6 C 6 10.1 107
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-5 Kaj Widell 2140/5 C 3 12.4 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-11 Johnny Takter 2140/2 C 1 12.5 28
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-10 Johnny Takter 2140/9 D 3 11.8 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-9 Johnny Takter 1609/7 C 7 11.0 34
2017-04-29 2017-04-29 Åby-11 Johnny Takter 2140/9 D 0 11.4 102
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/3 B 6 12.4 38
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Johnny Takter 2140/1 A 1 12.7 11
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Johnny Takter 2640/5 A 1 14.2 11
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/3 A 1 12.4 11
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Johnny Takter 1640/2 B 1 10.7 11
2017-01-07 2017-01-07 Romme-4 Johnny Takter 2640/5 B 1 14.2 10
2018-12-29 2018-12-29 Romme-7 Hans R Strömberg 2640/3 B 1 13.8 51
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-3 Oskar J Andersson 2140/7 B 3 13.8 23
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-7 Oskar J Andersson 2640/10 A 2 16.1 44
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Hans R Strömberg 2140/4 B 4 12.2 118
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Rikard N Skoglund 3200/13 B 1 14.2 42
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2640/5 C 4 12.8 96
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Erik Adielsson 3180/14 A 1 13.9 31
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-7 Erik Adielsson 2140/10 C 7 12.3 82
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-7 Hans R Strömberg 2640/2 B 0 13.0 47
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-11 Hans R Strömberg 2680/15 B 3 13.0 48
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-11 Hans R Strömberg 2640/3 C 7 13.0 67
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Hans R Strömberg 2140/8 B 5 12.8 53
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Johnny Takter 2140/8 C 5 12.0 130
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-7 Örjan Kihlström 2640/4 B 2 12.4 31
2018-05-16 2018-05-16 Frankrike-1 D Locqueneux 2450/14 C 0 270
2018-04-28 2018-04-28 Åby-11 Hans R Strömberg 2140/3 D 0 10.9 91
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Hans R Strömberg 2140/1 C 1 12.7 38
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Hans R Strömberg 2640/9 B 1 13.8 54
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-7 Hans R Strömberg 2140/8 C 5 12.3 48
2018-01-20 2018-01-20 Romme-7 Hans R Strömberg 2640/7 C 1 13.9 90
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 Rikard N Skoglund 3180/14 A 5 13.0 127
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-11 Rikard N Skoglund 3180/12 B 2 13.4 33
2019-04-13 2019-04-13 Finland-11 Hans R Strömberg 2100/9 C 0 54
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-10 Rikard N Skoglund 2140/11 C 4 12.0 33
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-7 Rikard N Skoglund 2140/5 B 1 13.1 13
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-7 Rikard N Skoglund 2640/3 C 1 15.0 18
2019-02-02 2019-02-02 Åby-10 Hans R Strömberg 2140/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-7 Hans R Strömberg 2140/8 B 3 13.1 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se