On Track Piraten travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med On Track Piraten travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen On Track Piraten har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-7 Rikard N Skoglund 2640/3 C

Nyheter för travhäst On Track Piraten


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i d..


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i den allsvenska kuskligan med sina 138 segrar under året.
Hans R Strömberg gav nykomligen chansen på sin stjärna i Romme V75 i november. Under lördagen fick Rikard N köra On Track Piraten igen i gulddivisionen på Axevalla och det slutade med ännu en säker seger. Den här gången vann man som omgångens största favoriter (49 procent).
I starten gällde det att hinna före värste opponenten Nimbus C.D. och Robert Bergh. Rikard N Skoglund lyckade med det. När Lutfi Kolgjini dessutom släppte ifrån sig ledningen med Target Kronos var loppet i praktiken i hamn.
Efter att ha fått dämpa tempot till långsamma 1.22,0 i 600 meter mitt i loppet seglade favoritduon undan över Axevallas långa upplopp.
- Jag har inte känt honom så länge men det blev en sådan där blixtförälskelse direkt. Man är inte ett dugg nervös när man kör en sådan här. Det känns som att han ska lösa det mesta själv, han är ett proffs den här hästen!
Rikard N Skoglund fick frågan om han suttit bakom en bättre häst.
- Fråga vilken kusk i Sverige som helst så kan de inte säga att de kört en bättre häst än det här - det är omöjligt. Att få sitta bakom sådana här hästar har man ju drömt om.
Ägargänget i stall Mörkermasse kunde räkna in Piratens 31:a seger enbart i V75.
- Det är inte många hästar som vinner så många lopp totalt i karriären, sa John Backlund, en av delägarna.

Rikard bakom storskrällen
Rikard N Skoglund tog en dubbelseger på V75. 29-åringen satt även bakom omgångens storskräll som kom i stoloppet (V75-2) där Miss Hejaracka var starkast till slut trots att hon hade fått dra tåget först i tredjespår sista 800 meterna av loppet.
Marcus Pihlström reste från Sundsvall till Skara med en häst och sa till alla som ville lyssna att han trodde på Miss Hejaracka. Men vem lyssnade? Stoet var endast spelad på två procent.
- Det blev en bit fram där i spåren men Marcus sa att vi skulle ge henne chansen i dag och inte sitta fast, sa kusken Rikard N.

Bergh vann galoppfyllt lopp
Sju av 12 hästar galopperade i det inledande klass II-loppet. Robert Bergh stod till slut som vinnare med tredjehandsspelade Whipped Eggs som kopplade grepp på upploppet. Hästen med den lite stötiga aktionen lade bort mycket mark på krångel i starten och Bergh chansade sedan och körde invändigt i långloppet och kunde glida ut i fritt läge under slutrundan.
Adrian Kolgjini har tagit över som stallchefen på Vomb i Malmö och har fått bra flyt i verksamheten under det nya året. Tony Afrika, en fyraårig efter familjens Joke Face, kördes till ledningen efter 500 meter i V75-4 och stannade där till mål.

Dödens dög det också
I silverdivisionen tog Björn Goop ledningen från innerspåret med norske gästen Always On Time. Thomas Uhrberg satte sig utvändigt med Västerbo Exact och loppets favorit kopplade enkelt grepp på upploppet i ett taktiklopp där hästarna i kön hade svårt att plocka längder. Halmstadamatören Roger Persson tränar pålitlige Västerbo Exact.
Åbytränaren Giuseppe Lubrano körde sig resolut till ledningen efter 600 meter i bronsdivisionen över tre varv med storvuxne Pacific Face. Sjuåringen är ingen sköntravare men är björnstark och hästens tredje seger i travets elitserie V75 var aldrig i fara. Segertiden 1.16,2 över 3140 meter auto.
Joakim Lövgren satt bakom Illuminati och storfavoriten tappade som väntat i starten och avslutade rappt till andraplatsen.
Björn Goop vann det avslutande klass I-loppet med Edvin Cekas Vlad del Ronco och kompletterade en favoritbetonad V75-rad där utdelningen för sju rätt stannade vid 28 036 kronor, sex rätt gav 214 kronor och fem rätt 23 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året. I maj hade valacken uppvis..


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året.
I maj hade valacken uppvisning i Harper Hanovers lopp och visade en gång för alla att han är svårruckad över längre distanser,
Utdelningen i de två starterna i Frankrike i vinter blev skral. Tillbaka i Sverige igen har Platon Face börjat visa tigertanden i träningsrundorna.
- Det känns som att han är riktigt på gång nu faktiskt - han börjar hitta sin form, säger tränaren Adrian Koljini inför Axevalla V75.
Kolgjini jr utesluter inte att Platon Face ska kunna ställa till med en överraskning i guld (V75-3). Favoritduon i loppet är annars On Track Piraten och Nimbus C.D.
- Det är rätt distans för Platon Face. Tyvärr har han fått ett bakspår men det har även värsta motståndaren fått, säger Adrian, syftande på Robert Berghs nyförvärv Nimbus C.D.
Taktiken från bakspåret vill han inte avslöja. Eller så har han inte bestämt sig.
- Det blir väl…jag får köra smart helt enkelt. Hur det blir kört kan jag inte säga men jag har en väldigt stark häst i alla fall. Vi är inte borta ur segerdiskussionerna.
Stallet har dokumenterad form. Segerprocenten ligger på 14 på de 57 starterna i år. Drygt 1,1 miljoner kronor inkört fram till mitten av februari.
- Det är riktigt skönt faktiskt. Vi är på gång igen!
Vad tänker du om Target Kronos i guldloppet som Lutfi kör?
- Ah, han har lite svårbedömd form. Han gick ett anständigt lopp på Vincennes senast men är han bland de tre har han varit duktig,
Bästa chansen i omgången?
- Tony Afrika (V75-4) tror jag är min bästa chans på hela dagen. Han var bra senast då Dante körde honom och vann lätt. Sedan har han tränat ännu bättre än tidigare efter det loppet. Han har ett bra springspår och jag vill se honom i ledningen. Eventuellt testas han med rycktussar men inget är bestämt.
DontbreakthebankÅs (V75-7) har ”åkt dit” knappt på mållinjen på slutet efter fina prestationer. Är det stallets näst bästa chans på V75?
- Ja, det är det nog. Han har varit stark många gånger och har haft så mycket oflyt som det bara gått egentligen. Formen är där i alla fall. Han går riktigt bra från ledningen har vi ju sett och jag vill gärna se honom där igen. Träningsmässigt känns han faktiskt ännu bättre nu än vad han gjorde inför senast. Så det känns riktigt bra inför lördagen.
Några ändringar?
- Det blir nog en vanlig vagn på DontbreakthebankÅs igen. En jänkarvagn gör mest effekt över 1640 meter och det är full väg som gäller på lördag.
Vad säger du om din duo i V75-1?
- De är bra båda två. Victory Lee vann ju för bara någon vecka sedan på Åby så han har bekräftad form. Likadant Tengil Face som lika gärna hade kunnat stå som segrare senast om han hade fått ledningen den dagen. Han har kapacitet. Ingen av dem kan räknas bort faktiskt. Man kan värdera dem som likvärdiga chanser,

Matteus Lillieborg & Mikael Wikner, Kanal 75


Axevalla är värd för lördagens V75-omgång och får celebert besök av ”Världens bästa dalahäst”. S..


Axevalla är värd för lördagens V75-omgång och får celebert besök av ”Världens bästa dalahäst”. Så brukar han nämligen kallas, segermaskinen och den 17-faldige miljonären, On Track Piraten. När han i fjol höstas tog sin 28:e V75-seger passerade han den tidigare V75-kungen, Callit, i antalet segrar. Därefter har det blivit ytterligare två V75-segrar och han toppar nu med 30 triumfer när det gäller varmblodiga hästar. Bland kallbloden är Järvsöfaks värst med 48 segrar, före Svinten som har 32.
- Han har vunnit alla V75-lopp utom två i Gulddivisionen. De två som inte är i guld är i två 3000 meters lopp förra året. Det är rätt unikt egentligen. Han var ute som unghäst och tjänade så mycket pengar då att när han började starta i rikstoton var han redan uppe i Gulddivisionen. Det är helt otroligt, säger Hans R Strömberg.

”Det var häftigt när han slog Propulsion”
On Track Piraten tog sin senaste V75-seger på hemmabanan Romme två dagar före nyårsafton. Då tvålade han till självaste Propulsion från ledningen. En seger som var extra skön för tränare Strömberg som då satt själv i sulkyn.
- Det var häftigt. Men det blev fördel mig direkt när vi kom till ledningen och fick bestämma tempot. Hästen var också gynnad av det var broddar i skorna och då är det inte så lätt för de andra när de ska ut i spåren som Propulsion fick göra.
- Senast när han blev trea på Solvalla travade han inte riktigt bra. Men banan var väldigt ojämn den dagen och både hård och lös bitvis. Det var flera som klagade och jag klagar inte men jag bara konstaterade att så var fallet. Piraten hade broddar i skorna och det blev som att han sög sig fast i backen. Han var femma, sexa när vi svängde in på upploppet och han avslutade bra till tredjeplatsen. Så han plockade några till slut, menar Strömberg.

”Tog bort en sprucken tand”
Efter den starten har On Track Piraten varit struken för tandproblem. Han skulle ha startat i Guldfinalen i V75 på Åby för två veckor sedan men Hans R Strömberg tog det säkra före det osäkra och avstod.
- Det var som en bula på kinden och när vi gick in och tittade så var det en sprucken tand som tryckte på. Vi var hos veterinären som tog bort tanden och då försvann svullnaden. Det är väl det som kan stoppa gamla hästar, just att de får dåliga tänder. De tar ju stryk ju äldre de blir och han är elva år nu. Men det ska gå ett tag till hoppas och tror vi. Nu verkar det bra allting och han äter och mår bra.
- Vi tog bort tanden på onsdagen och redan på lördag körde vi hästen igen. Men eftersom han fick en lugnande spruta så blev han diskvalificerad direkt för att starta, även om han inte fick några mediciner.
Hur har hästen varit i träningen efter tandproblemet?
- Jag körde ett jobb i fredags över 3000 meter på stora banan i Rättvik och det är ett bra jobb på en vinterbana. Jag tycker att hästen känns precis lika fin som han har gjort tidigare.

”Blir sommarskor – ser intressant ut”
På lördag har On Track Piraten spår tre bakom startbilen i V75-3. Han körs av Rikard N Skoglund och blir favorit tillsammans med Nimbus C.D. som startar från bakspår. Tränare Strömberg är optimist och tror på seger.
- Det blev ett smaskigt läge och han har en kraftig fördel gentemot de på papperet värsta konkurrenterna. Det ser intressant ut. Nimbus C.D. var väldigt fin senast men har bakspår och On Track Piraten är inte så tokig han heller. Vi får hoppas att han kan hålla de andra bakom sig.
- Jag måste tro på bra chans om formen är lika bra som tidigare, säger Hans R Strömberg.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Det ska bli sol och sju grader varmt på lördag och då blir det sommarskor. Så den enda ändringen blir att han blir av med broddarna i skorna.
Du har ytterligare en häst med i V75, Testa di Cavolo i den första avdelningen. Chanserna där?
- Testa di Cavolo (V75-1)
vann senast och det är en stark och rejäl häst under utveckling. Han är bara fyra år och har gjort det bra i de fyra senaste starterna. Nu är läget knepigt med spår tolv och det blir svårt att vinna därifrån. Han möter betydligt tuffare motstånd än senast men är stark till slut och jag tror att det långa upploppet på Axevalla gynnar honom. Det är inte omöjligt att han kan vara bland de tre.
- Nu blir det sommarskor istället för broddar och dessutom tar jag bort huvan den här gången. Han har gått med fast huva och bomull tidigare då han har varit lite hetsig innan tävlingarna men sedan har han varit slö i loppen. Jag tror att det ska fungera bra så här.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört. En av hä..


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört.
En av hästarna som gick bra lite i skymundan var åttaårige hingsten Sorbet. 2018 blev lyckad med ett par miljoner intjänat, däribland en seger i Paris i januari och en andraplats i Sundsvall Open Trot.
I Bulwarks lopp på Solvalla hörde Sorbet till outsiderskaran bakom jättefavoriten Zenit Brick och On Track Piraten. Men det gick vägen.
Örjan Kihlström serverade hästen ett lopp i tredjeparet utvändigt. Timo Nurmos Zenit Brick fick bestämma tempot i ledningen men blev nedspeedad av Daniel Redéns häst.
On Track Piraten var inte som bäst och agerade bromskloss i den sista kurvan men Sorbet hann fram ändå. Segermarginalen skrevs till en halv längd, segertiden 1.12,9 över medeldistansen.
- Vilken spurt! Det bara rasslade till. Han var lite bortglömd av spelarna i dag. Visst är han mycket sämre med skor men man ska veta vilken hög grundkapacitet han har också. Nu måste jag kanske ta med honom på bussen också till Frankrike, sade Daniel Redén.
Sorbet är påtänkt för medeldistansloppet Prix du Luxembourg nästa lördag där förstapriset uppgår till cirka en halv miljon kronor.  Ett lopp hästen kan springa skolös i.

En pinne för Nurmos
Timo Nurmos hade sju hästar till start på V75 och läge på flera segrar,
Enda hästen som fick segerdefilera var outsidern Sebastian Journey som vann klass I-loppet tillsammans med Jorma Kontio.
Jorma Kontio släppte ledningen till favoriten Vikings Preacher och Erik Adielsson och fick lucka med Sebastian Journey när den utvändige hästen tröttnade och tog sig enkelt förbi. Vikings Preacher tvåa långt före övriga.
En nyhet för året i klass I är att travförbundet provar att skriva ut loppet över tre kilometer under årets första månader - med bilstart.

Pöllänens plan höll igen
2018 var Västerbo Grosbois en följetong i V75 och tjänade fina pengar. Segrarna uteblev emellertid ända till en lördag i slutet av december på Rommetravet där Rauno Pöllänen slog till i silverdivisionen.
På Solvalla kom andra raka sedan valacken serverats ett perfekt lopp. En nästa identisk smygare som den i Borlänge - med spets-släpp och lucka på upploppet.
- Det blev precis det loppet jag hade hoppats på igen, sa  Gävletränaren Pöllänen som satt med högerarmen i luften över mållinjen.
Lärlingarnas lopp på V75 kom iväg först i det femte försöket. Andy Pandy One tillhörde en av favoriterna tillsammans med Anders Eriksson och vann loppet efter att ha orsakat en av omstarterna.
- Han är i toppslag hästen och såg bra ut hela vägen faktiskt, sa tränaren Mats L Andersson från Eskilstuna.
Lärlingsloppet hade Solvalla hade döpt till K-G Holgerssons Minneslopp för att hedra den nyligen bortgångne Karl-Gustav Holgersson, trollkarlen som efter en lång karriär med stora framgångar bland annat i Italien länge var landets äldsta travtränare med proffslicens.

Formdjur avslutade V75
Lundsbrunns Trav HB äger Roly Poly som bärgat karriärens två V75-segrar efter varandra i december och januari. En kvarts miljon kronor har det blivit i ett huj för det nioåriga stoet som spurtvann stoloppet igen på V75-kupongen för Carl Johan Jepson. Axevallas Eric Martinsson tränar.
Conrad Lugauer lekte hem klass II-loppet från ledningen med Night Brodde och bara stack undan över upploppet.
Reijo Liljendahls Exclamation Mark har formen i zenit och såg ruggigt laddad ut när han spårade hem den avslutande silverdivisionen för Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 betalade 158 075 kronor, sex rätt 1504´kronor och fem rätt 141 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.Spelarna var i chock.Tränaren Daniel Redén såg också mer än förv&ar..


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.
Spelarna var i chock.
Tränaren Daniel Redén såg också mer än förvånad ut i TV12.
- Jag vet inte… du får fråga Örjan... han körde väldigt snällt. Jag ville se att han skulle bli trött, men det här blev mycket märkligt det här loppet, sa Daniel Redén i TV12.
Örjan Kihlström var förstås också besviken, men ändå samlad direkt efter loppet.
- Vi var jämsides med On Track Piraten sista varvet men klarade inte av att slå honom helt enkelt, det var den enkla matematiken.
- Piraten en bra häst, han har alltid gått extra bra på vintern. Det är så, ibland räcker det inte helt enkelt. Det finns mycket jag kunde gjort annorlunda, men sedan om jag vunnit om jag gjort något annorlunda det vet jag inte. Piraten hade bättre spår än oss och hade befälet från början, jag vet inte… Hästen gör alltid ett bra jobb, och det gjorde han i dag också, sa Örjan Kihlström.
Om lördagens insats på något sätt påverkar satsningen mot Prix d’Amerique gav Daniel Redén ett tydligt svara på.
- Det påverkar ingenting. Nästa start? Nu får vi tänka och smälta det här först.

Bäst genom tiderna
On Track Piraten
tog karriärens 30:e V75-seger och befäste sin titel som segerrikaste varmblod på V75 genom tiderna.
Tränaren Hans R Strömberg satt i sulkyn den här gången och han avvaktade startrusningen innan han tog sats och fick överta ledningen utan problem.
- Jag fick gå närmsta vägen och då blir han väldigt nöjd hästen. Jag drog på för fullt 300 kvar och fick lite försprång och det räckte ju. Han har fantastisk statistik här på Romme nio segrar på tolv starter, sa Hans R Strömberg.

Skräll inledde V75
I V75-1 fick Rauno Pöllänen lucka från rygg ledaren med tolv-oddsaren Västerbo Grosbois som ganska enkelt avväpnade ledaren Super Zantos sista biten. Storfavoriten Global Trust fick gå utvändigt ledaren och tappade spänsten i sista kurvan och bjöd samtidigt vinnaren på lucka.
I V75-2 vände Laura Sånna ut och in på motståndet när hon gick från sista till första plats dryga sista halvvarvet tillsammans med Oskar Kylin Blom, som fick vikariera för Ulf Eriksson.
- I loppet kändes som det mesta gick fel hela vägen, men hon kunde springa otroligt mycket fortare än alla andra. Det var en riktig Merca att köra, sa Oskar Kylin Blom.
Dannero-amatören Elisabeth Lundholm tränar och äger vinnaren.

Första V75-segern för framtidsnamn
Jenny A Björk är ett framtidsnamn och på hemmaplan tog kusktalangen karriärens första V75-seger då hon ledde varje meter av V75-4 med B.B.S.Poetry, som tränas av pappa Bo Björk.
- Det blev perfekt. Jag fick bestämma helt som jag ville och hon kändes jättestark hela vägen. Det var min första V75-seger så den var efterlängtad, sa segerkusken.
En favorit som höll på Romme var Reverend Wine som bara var bäst i V75-5 tillsammans med Ulf Ohlsson. Från tredje utvändigt avgjorde femåringen med en mäktig långspurt i tredjespår sista 700 meterna.
- Otroligt roligt, en försenad julklapp som räcker och blir över, sa tränaren Diederik Meilink.
Oskar J Andersson serverade hemmahoppet Lima Mermaid ett perfekt lopp i rygg på ledaren och när luckan kom in mot upploppet avgjorde stoet V75-6 mycket enkelt. Oskars syster Ruth J Andersson tränar.
Kim Eriksson och Indy Lane avslutade V75-omgången på Rommetravet och ekipaget imponerade med ett starkt slutvarv i spåren. Björn Röcklinger tränar vinnaren.
Sju rätt på V75 gav 42 905 kronor. Sex rätt gav 523 kronor och fem rätt 60 kronor.
Nu fortsätter V75 Winter Burst med V75-tävlingar på Bjerke (söndag) och sedan multijackpot på Axevalla på nyårsafton. En multijackpot som hittills är uppe i 60 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bonusar och valutaomräkningar gör det lite vanskligt att jämföra insprungna pengar under olika tidsperioder i travsportens värld.Men av..


Bonusar och valutaomräkningar gör det lite vanskligt att jämföra insprungna pengar under olika tidsperioder i travsportens värld.
Men av allt att döma kommer Propulsion på lördag att avrunda den mest penningstinna säsong som en svensktränad travare genomfört genom tiderna.
För Daniel Redén har det också varit ett makalöst år och han står i begrepp att för första gången vinna den allsvenska tränarligan.
Med 43,2 miljoner intränat tangerar han Stig H Johanssons säsong från 2000 och har bara Åke Svanstedts två rekordår 2011-2012 framför sig i rekordrullorna.
Men nu handlar det inte om att titta i backspegeln utan se framåt.
Propulsions stora mål ligger nämligen på andra sidan årsskiftet.
Prix d’Amerique på Vincennes sista söndagen i januari.
Efter att ha slutat fyra respektive trea i sina två tidigare försök har Redén valt att förändra uppladdningen denna vinter.
Istället för att åka ner och möta fransmännen i förberedelseloppen på Vincennes väljer han att stanna hemma.

”Ett lopp i taget”
Det gör att V75-spelarna får chansen att njuta av världens kanske bäste travare på lördag.
Senaste möjligheten var i V75-finalerna på Solvalla 24 november då Propulsion blev sittandes i djupaste kön och fick vidkännas sin första förlust på ett halvår.
- Jag tycker inte att det var något fel på hästens prestation. Det blev ett annorlunda lopp och han hade inte speciellt hög puls efteråt. Enda chansen att hinna fram hade väl varit att attackera i fjärdespår tidigt på slutvarvet, förklarar Redén som emellertid valde att besöka veterinären efter loppet.
- Det var absolut inga stora saker. Som alla elitidrottare så slits det en aning av att tävla och vi har jobbat lite grann med ett av hans framknän. Karenstiderna gjorde att det passade med att göra det besöket nu, så slipper vi förhoppningsvis något mer inför Prix d’Amerique.
Hur många ytterligare uppvärmningslopp som väntar är däremot inte klart.
- Vi tar ett lopp i taget och utvärderar. Är han så fin som jag hoppas blir det förmodligen en eller två starter till i Sverige.

Plockar fram Frankrike-vagnen?
Att Propulsion blir megafavorit i V75-3 är förstås en självklarhet. Den ende motståndaren av värde ser ut att vara On Track Piraten, tidernas segerrikaste V75-häst.
- Det ser ut som ett lämpligt lopp. Hästen kommer givetvis inte att vara på topp. Jag skulle tippa på att formen är sju på en tiogradig skala, och tian ska sitta där om en månad. Men han känns väldigt fin i träningen och det är det viktigaste.
Barfotaförbudet gör att Propulsion måste springa med skor för första gången sedan maj, dessutom är det oklart om han får fortsätta tävla sin i jänkarvagn och med det norska huvudlag suttit på sedan elitloppsfinalen.
- Han kommer att ha päronskor av aluminium, samma typ som han hade i årets två första starter. Vad gäller vagn och huvudlag så har jag inte bestämt mig ännu. Hästen har haft jänkarvagn i samtliga starter i Sverige, men nu kanske det är läge att plocka fram Frankrike-vagnen och låta honom känna på den. Han har vunnit på en 1.10-tid i den också så jag tycker inte man ska ta för hårt på det.
Hur tror du att Propulsion kommer att prestera på lördag?
- Senast hästen fick en liknande behandling av veterinär var efter segern i Boden i juni. Då kom han ut på Årjäng en månad senare, vann på 1.09,2 och var väldigt spänstig. Jag hoppas att han ska vara lika fin på lördag, säger Daniel Redén.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 2140/8 1 12.2 25
2015-12-05 2015-12-05 Romme-7 1640/10 1 12.7 18
2015-10-10 2015-10-10 USA-4 0/6 0 95
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/5 A 1 12.4 13
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Johnny Takter 2640/4 B 1 13.9 17
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Johnny Takter 2140/1 A 1 12.7 15
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-11 Johnny Takter 2640/10 B 1 11.7 25
2016-10-15 2016-10-15 USA-1 Örjan Kihlstrom 2011/8 C 0 60
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-10 Joseph Verbeeck 2100/3 A 0 12.1g 93
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Joseph Verbeeck 2140/9 B 2 11.8 87
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Hans R Strömberg 1640/11 A 2 11.5 52
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-10 Johnny Takter 1609/5 C 5 9.4 101
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Johnny Takter 1640/3 B 4 10.0 41
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Johnny Takter 2140/5 B 1 12.6 11
2016-06-18 2016-06-18 Boden-13 Johnny Takter 2140/9 B 3 11.8 70
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Johnny Takter 1609/3 C 0 9.7 110
2016-05-14 2016-05-14 Åby-7 Johnny Takter 1609/11 A 1 10.1 36
2016-04-30 2016-04-30 Åby-10 Johnny Takter 2140/1 C 5 11.2 30
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/10 A 1 11.6 20
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Johnny Takter 2640/1 A 1 12.7 16
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Johnny Takter 2140/4 B 1 13.8 12
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Johnny Takter 2640/5 A 1 13.8 14
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-8 Johnny Takter 2180/15 A 3 12.7 19
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Johnny Takter 2140/11 A 2 13.8 13
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Kaj Widell 2140/4 C 0 15.9 65
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-9 Johnny Takter 2140/2 C 4 11.9 63
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Johnny Takter 1640/9 B 3 11.0 58
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Johnny Takter 2640/9 C 5 14.2 87
2017-10-14 2017-10-14 USA-2 Johnny Takter 0/10 C 0 119
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-8 Johnny Takter 2640/5 A 4 13.2 24
2017-09-09 2017-09-09 Vincennes-4 J Westholm 2700/12 D 0 824
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-10 Johnny Takter 2140/3 C 4 11.4 132
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-11 Johnny Takter 2680/13 A 5 13.2 28
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-7 Johnny Takter 2640/5 B 2 11.9 53
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Johnny Takter 1640/6 C 6 10.1 107
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-5 Kaj Widell 2140/5 C 3 12.4 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-11 Johnny Takter 2140/2 C 1 12.5 28
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-10 Johnny Takter 2140/9 D 3 11.8 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-9 Johnny Takter 1609/7 C 7 11.0 34
2017-04-29 2017-04-29 Åby-11 Johnny Takter 2140/9 D 0 11.4 102
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/3 B 6 12.4 38
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Johnny Takter 2140/1 A 1 12.7 11
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Johnny Takter 2640/5 A 1 14.2 11
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/3 A 1 12.4 11
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Johnny Takter 1640/2 B 1 10.7 11
2017-01-07 2017-01-07 Romme-4 Johnny Takter 2640/5 B 1 14.2 10
2018-12-29 2018-12-29 Romme-7 Hans R Strömberg 2640/3 B 1 13.8 51
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-3 Oskar J Andersson 2140/7 B 3 13.8 23
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-7 Oskar J Andersson 2640/10 A 2 16.1 44
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Hans R Strömberg 2140/4 B 4 12.2 118
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Rikard N Skoglund 3200/13 B 1 14.2 42
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2640/5 C 4 12.8 96
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Erik Adielsson 3180/14 A 1 13.9 31
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-7 Erik Adielsson 2140/10 C 7 12.3 82
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-7 Hans R Strömberg 2640/2 B 0 13.0 47
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-11 Hans R Strömberg 2680/15 B 3 13.0 48
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-11 Hans R Strömberg 2640/3 C 7 13.0 67
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Hans R Strömberg 2140/8 B 5 12.8 53
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Johnny Takter 2140/8 C 5 12.0 130
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-7 Örjan Kihlström 2640/4 B 2 12.4 31
2018-05-16 2018-05-16 Frankrike-1 D Locqueneux 2450/14 C 0 270
2018-04-28 2018-04-28 Åby-11 Hans R Strömberg 2140/3 D 0 10.9 91
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Hans R Strömberg 2140/1 C 1 12.7 38
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Hans R Strömberg 2640/9 B 1 13.8 54
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-7 Hans R Strömberg 2140/8 C 5 12.3 48
2018-01-20 2018-01-20 Romme-7 Hans R Strömberg 2640/7 C 1 13.9 90
2019-02-02 2019-02-02 Åby-10 Hans R Strömberg 2140/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-7 Hans R Strömberg 2140/8 B 3 13.1 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se