Oki Doki Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Oki Doki Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Oki Doki Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Oki Doki Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Oki Doki Face


3 750 människor hade letat sig till travbanan när Vaggeryd körde sin största tävlingsdag för året.Och de fick se ett vä..


3 750 människor hade letat sig till travbanan när Vaggeryd körde sin största tävlingsdag för året.
Och de fick se ett välbekant ansikte stjäla showen.
Peter Untersteiner tog banans första kuskchampionat 1996 och har sedan släppt ifrån sig det sporadiskt genom åren.
Nu nöjde han sig inte förrän han vunnit fyra V86-lopp.
Det började med Elma Lane som backades till femte par utvändigt från spår åtta bakom bilen och blåste hela fältet på upploppet.
- Vi hamnade i kön och det var inte speciellt hårt tempo. Ändå vann hon med flera längder, det var verkligen plus i kanten, berömde Untersteiner som valde ett annat upplägg när han skickade fram Swish Lane utanpå ledaren från samma startspår.
- Det var strålande. Hon är väldigt orutinerad, att få ett sådant förstavarv och ändå kunna gå ifrån, berömde tränaren som följde upp med att bjuda på två skrällar. Först genom likaledes fyraårige Mellby Duke som efter ryggresa i stenhårt tempo tackade med att kliva förbi tappre ledaren Trecciadoro Rex.
- Idag hade det klickat till lite. Han har varit fin hela tiden, men väldigt försiktig av sig. Nu vågade han ta för sig och vara med i loppet, konstaterade Untersteiner innan han kastade sig i sulkyn igen och snitsade in Stricker från fjärde par invändigt.
- Vi hade fina hästar med oss idag och de har verkligen presterat, sedan har det varit lite stolpe in också. Nu mår jag riktigt bra, konstaterade Vaggeryds snart 13-faldige champion.

"Så fruktansvärt kul"
Men det var en annan Untersteiner som inledde den V86-rad som skulle visa sig olöslig för spelarna.
Sonen Johan bjöd U.P.W.Sund en vilsam resa över tre varv.
- Det betyder jättemycket, vi lever ju på det här så pengar måste vi ha, fastslog en jublande glad skötare Elin Karlsson som tränar ihop med sin pappa Nikolas.
Lika glad var Admir Zukanovic som firar allt större framgångar med storhästägaren stall Denco i ryggen.
Lördagens V75-triumf med Oki Doki Face följdes upp med en V86-dito för Calypso Am som tidigt kördes till ledningen och drog konkurrenterna möra.
- Vilken individ! Vi har tagit tid på oss och låtit honom träna på länge, nu blir han bara bättre och bättre. Fler borde prova på det här med att träna häst, det är så fruktansvärt kul. En sådan adrenalinkick att det är helt sjukt.

3,8 miljoner extra på onsdag
Kvällens fartfest kom i snabbloppet där hetsporren Venkatesh var på sitt värsta rusarhumör.
1.11,3 var det absolut långsammaste Örjan Kihlström kunde köra första varvet då han låg raklång en bra bit före klungen.
Det gav givetvis trötta ben, istället visade sig danske Tripolini V.P. tuffast för Jeppe Juel och sänkte banrekordet till 1.12,3/2 140 meter autostart.
Spiken i kistan för spelarna kom när Västerbo Exact spurtade ner motståndet och skickade bort de fem återstående V86-kupongerna.
Utdelningen för sju rätt blev 126 518 kronor medan drygt 3,8 miljoner flyttas vidare till nästa onsdag då Åmål står som V86-värd.

Robin Johansson, Kanal 75


6 611 personer hade sökt sig till Östersundstravet för midnattstravet på lördagen. Huvudnumret Jämtlands Stora Pris kör..


6 611 personer hade sökt sig till Östersundstravet för midnattstravet på lördagen.
Huvudnumret Jämtlands Stora Pris kördes som den näst sista avdelningen på V75 och hästen i topp blev alltså en häst från Daniel Redéns framgångsrika stall.
Men det satt hårt åt om de 700 000 kronorna i förstapris. Körande Erik Adielsson vågade inte riktigt tro att han hade vunnit när hästarma passerade mållinjen.
- Jag var nittio procent säker …men det är så där med stora lopp att man vill gärna höra resultatet innan tror något, sa Erik Adielsson.
Jämtlands Stora Pris blev en rejäl fartfest med rejäl körning i början, under och i slutskedet.
Daniel Redén hade innerspåret och tvingades öppnade första 500 på 1.07,7 för att freda sig mot Ed You och Jan Norberg.
Mitt i loppet kastade Adrian Kolgjini loss med El Mago Pellini och kom fram utvändigt ledaren. I momentet efter kom Erik Adielsson farande med Call Me Keeper och blev nedsläppt i dödens varvet från mål.

Revansch för Elitloppet
Call Me Keeper hade tidigt grepp i andraspår och i början av upploppet såg det klart ut.
El Mago Pellini fick dock upp farten när Chelsea Boko tröttnade i tredjespår och sköt till skarpt när luckan kom. Målfoto!
Men segern alltså till Call Me Keeper som noterade tiden 1.11,4 över 2140 meter, autostart.
Daniel Redéns sexåring hade en finalplats inom räckhåll i Elitloppet för 14 dagar sedan. Ett äventyr som ändade i galopp efter en vår i Frankrike där hästen radade upp sex raka segrar.
- Han har ju dominerat helt i sin kategori där nere. Sedan valde jag att ta hem honom och chansade med att prova honom i Elitloppet där det blev lite fel. Nu fick han visa hur bra han är. Skönt att han fick visa det i Sverige också, sa Daniel Redén.
Adrian Kolgjini var tvåa i fjol i det här loppet tillsammans med El Mago Pellini. Slagen igen nu med någon decimeter.
- Det är inte kul att vara tvåa i såna här storlopp - speciellt inte med den marginalen som var i dag, summerade en dämpad Kolgjini jr.
Trean i mål ska heller inte glömmas. Nimbus C.D. spurtade starkt över upploppet och kan ha hittat tillbaka till gammal god form.

I övrigt noterade vi att…
…omgången inleddes med en praktskräll. Jennifer Tillman hittade de rätta ryggarna från bakspåret med Lass Neo som växlade motståndet i ett nafs från 200-meterspålen.
Samtidigt som vinnaren var bra kanske favoriterna där framme skulle ha kunnat lite bättre…
39-årige Fredrik Tengstad, tränare på Rommetravet, har tolv hästar i träning.
- Vi kämpar på och för dagen är Lass Neo den bäste. Jag vet inte hur många segrar han förlorat då han hoppat över mål men i dag var det hans dag, jublade Tengstad.
…favoriten i kallblodsloppet Sjunga Bests Minne var precis så överlägsen som förutspåtts. Torbjörn Jansson hade 20 meters tillägg att hämta in med Solör Stegg och syntes direkt i fjärdespår på frammarsch genom den första kurvan. 1400 meter från mål kom nioåringen till ledningen och bara klev undan.
- Vilken häst! Han pep iväg så bra att det inte var läge att backa, men han var ju så överlägsen att det gick ändå. Att vara så här överlägsen på V75 är otroligt ovanligt, sa Solvallakusken.
Kenneth Larsson, amatör från Årjäng, tränar.
….att toppinsatserna avlöste varandra i början av tävlingsdagen. Solvallatränaren Timo Nurmos Sir Ratzeputz var ruskigt fin vid seger på nytt banrekord i Storsjöpokalen. Erik Adielsson körde sig till täten efter 600 meter och satt med sträckta linor hela loppet.
- Banan var ganska kvick i dag men det är ändå ett ganska bra gäng hästar han lämnar till slut. Helt oroligt bra, sa Adielsson efter segern som klockades till 1.10,0 över 1609 meter med bilstart.
…att målkameran fick användas i V75-4. Stig H Johansson-tränade Cash A Cheque Em och Erik Adielsson fick läppen före Survival Kit och Sören Eriksson. En trippel till Adielsson
…Robert Bergh skrällde med Digital Control som fick upp farten ordentligt efter lucka från sista paret invändigt.
- Det ska inte gå att vinna så här. Så samtidigt som min var bra kunde motståndet ha varit bättre, sammanfattade Bergh loppet där storfavoriten Valentino Strix fick problem med travet.
…Stefan Söderkvist avslutade V75 i Östersund med att lotsa in Oki Doki Face till seger från ledarens rygg. Admir Zukanovic tränar.
,,,.sju rätt på V75 delade ut 75 003 kronor, sex rätt 497 kronor och fem rätt 42 kronor.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Maharajah har börjat alldeles fantastiskt så här långt i aveln. Kungen, född på Ekerö, är säkerligen mycket stol..


Maharajah har börjat alldeles fantastiskt så här långt i aveln. Kungen, född på Ekerö, är säkerligen mycket stolt över sin son Makethemark efter onsdagen. Trots blytung resa i dödspositionen var det inget snack om var segern skulle gå i Vårfavoriten. Tillsammans med Ulf Ohlsson kopplade Makethemark grepp om konkurrenterna över upploppet och gick undan med säker marginal. Tränare Petri Salmela var snudd på mållös i vinnarcirkeln.
– Det är nästan overkligt. Så pass rutinerad som jag är inom det här blir jag sällan nervös, men tack vare den här hästen har det pirrat i magen sedan i går. Han ger verkligen mig en bra känsla, sade han och kusk Ulf Ohlsson kunde inte annat än hålla med.
- Han ger mig sådant förtroende i loppet, det är alldeles speciell inställning på honom. Det var ganska mycket kräm kvar i hästen och vi vet inte botten i honom än. Maharajah var mycket större och grövre, men en sak har i alla fall Makethemark ärvt. Vinnarskallen, sade Ohlsson.
Segern var värd 200 000 kronor och vinnartiden blev 1.14,2/2 140 meter autostart. Det var nytt personligt rekord för hästen med en tiondel. Makethemark lär det höras mer av framåt höstkanten då det är dags för de riktigt stora loppen för treåringarna… Äger talangen gör Stall Nian, vilka även har fött upp honom.
En annan treåring som imponerade enormt mycket under onsdagen var Roger Walmanns Caddie Lisieux. Helsystern till fjolårets Kriterievinnare Readly Express hade inga som helst problem att avgöra stonas avdelning i Vårfavoriten. Precis som Makethemark fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren. Körde gjorde Kenneth Haugstad.
- Det här är en otroligt fin häst. Hon har styrkan som krävs och det här blir kul framöver. Vi får sikta på att vinna lika stora lopp som hennes bror, sade Haugstad och drog till med ett stort leende.
100 000 kronor var triumfen värd och Caddie Lisieux tog karriärens tredje seger i fjärde starten.

Imponerande vinnare även på Åbytravet
Den inledande V86-avdelningen kom att bli en riktig fartfest. Första 500 meterna inledde Gordonston på 1.05,1 och varvningen kom man till på 1.09,9. Trots att Rocknroll FI gick som förstahäst i andraspår var det han som var starkast till slut. Hästen tränas i Norge av Siri Braathen och precis som vanligt var det Gunnar Austevoll som satt i sulkyn. Det var hästens 14:e seger i 39:e starten och sluttiden blev 1.11,5/1 640 meter autostart.
– Herregud! Min puls går inte att ta just nu, det känns som att hjärtat har sprängts, sade en alldeles överlycklig tränare efter segern som inbringade 60 000 kronor.
En annan imponerande vinnare på Åbytravet var Rapide du Pommeau. Över den långa distansen visade sig den dansktränade hästen tuffast den sista biten och slog klorna i förhandsfavoriten Frozen som dragit på i jämnt tempo i ledningen.
- Det kändes bra hela vägen och han tog in väldigt mycket på ledaren precis sista biten. Han är i en tuff klass, men vi får fortsätta starta på i långlopp så har hästen ett spännande halvår framför sig, sade kusk och tränare Flemming Jensen.

Research tillbaka
Det har varit mycket snack kring Sofie Österbergs Research. Det har inte gått som på räls på sistone, men denna onsdagskväll visade han sig bara bäst. Efter en perfekt resa i draget i ett överpaceat lopp försvann han ifrån sina konkurrenter till överlägsen seger. Tiden? Smått fantastiska 1.10,4/1 640 meter autostart.
- Jag får inte börja grina… Men nu gör jag det ändå… Hästen betyder så otroligt mycket för mig och det är fantastiskt att han får visa hur bra han är, sade Sofie Österberg innan kusken Kenneth Haugstad fick lämna sitt betyg.
- Hästen var jättebra i dag. När det gick så pass fort i loppet fick jag bra feeling. Tack för kaffet tänkte jag. Sedan avslutade han fantastiskt och det blev väldigt enkelt, sade Haugstad som därmed tog en dubbel på V86.

I övrigt…
…vann högkapable Oki Doki Face V86-3 efter att ha gått ner på open stretch över Åbys upplopp. Tillsammans med Stefan Söderkvist tog han karriärens sjunde seger i tolfte starten. Tränar gör Admir Zukanovic.
…hade Tullamore G.K. bäst spurtkrut i V86-5 för körande Jeppe Juel. Hästen tränas i Danmark av amatören Emil Maehlisen.
…kom Duffman till ledningen sedan flertalet konkurrenter galopperat i sjätte avdelningens inledning. Väl i den positionen var det ingen som kom i farlig närhet och Jörgen Westholm kunde sätta sig till rätta i god tid före mål bakom Dream Vacation-sonen.
…delade åtta rätt ut 159 903 kronor, sju rätt gav 558 kronor och sex rätt denna jackpotomgång gav 49 kronor.

Kanal 75


Det var inför just ett försök till Olympiatravet på Jägersro för ett år sedan som olyckan var framme.Solvato blev plöt..


Det var inför just ett försök till Olympiatravet på Jägersro för ett år sedan som olyckan var framme.
Solvato blev plötsligt halt.
En spricka i hovbenet höger fram innebar lång konvalescens.
Nu på lördagen gör stjärnhingsten comeback och han gör det just i ett försök till Olympiatravet på Jägersro.
- Det är en skada som tar lång tid. Sprickan måste läka helt enkelt och man får räkna med att det tar ett år ungefär. När det hände var det bara att slå på sjukbesklag och sedan var det aktiv vila som gällde, berättar Admir Zukanovic.
Aktiv vila för Solvato innebar i första hand träning i vatten.
- Han var nere i Halland i tre månader på en gård som har de bästa förutsättningarna, berättar Admir Zukanovic.
23 mars kvalade Solvato hemma på Åbytravet och sjuåringen gav ett mycket positivt besked i händerna på kusken Stefan Söderkvist.
- Det var riktigt kul att se honom. Han var riktigt fin. Jag hade målat upp en bild på förhand men han var bättre än förväntat. Även Stefan var nöjd, det syntes på honom. Tanken är att Stefan ska köra Solvato framöver. Kul med en hemmakusk, säger Admir Zukanovic.
Hur har Solvato tränat inför comebacken?
- Han hade bara gått ett banjobb inför kvalet och har i övrigt mest tränat här hemma. Vi har kört mycket mängdträning, intervaller tre dagar i veckan.
Är han tränad för en bra prestation direkt?
- Vi som team har gjort allt vi kunnat för att få honom i bra skick, men han springer inga 1.10,8 nu direkt. Självklart behöver han lopp i kroppen.
Vad kände du när ni fick spår 11?
- Jag hade det lite på känn på något vis, alltså att vi skulle få ett tråkigt läge. Men det här är inte sista starten han gör. Det viktiga är att han kommer ur loppet bra, säger Admir Zukanovic.
Solvato har gjort väldigt bra prestationer utan skor på hovarna. Blir det barfota runt om direkt?
- Nej, det är inte läge i just nu i comebacken. Vi försöker ha lite is i magen och spara fötterna. Med tanke på den skadan han haft ska vi också vara lite försiktiga. Det blir skor och så kommer han gå som tidigare med öppet huvudlag, fast huva och jänkarvagn.

Vann Olympiatravet 2014
För två år sedan vann Solvato Olympiatravet och 1,5 miljoner kronor i finalen hemma på Åby.
Om du jämför hästen i dag och för två år sedan?
- Han har blivit lite äldre, lite klokare och så har han några trivselkilo på sig. Han har inte samma form, men det behöver han inte vara i heller, säger Admir Zukanovic.
Hur viktigt är Olympiatravet för en Åbytränare?
- Det är så klart ett ganska viktigt lopp, ett jättefint lopp. För Solvato att ha chansen ro hem det en andra gång vore jättestort. Om han är bra nu i comebacken och visar han form kanske de kan ge oss ett wild card till finalen. De kanske det vill ha en hemmahäst.
Dina tankar annars inför året. Vilka mål och olika lopp siktar ni på?
- Det är lite svårt att måla upp en målbild, men det är klart att vi vill vara med i storloppscirkusen. Det känns som att hästen har löpglädjen kvar. Vi siktar inte sprinterloppen i första hand, men Olympiatravet vore trevligt och sedan är det klart att man sneglar mot Oslo och Jämtlands Stora Pris till exempel

"Det här är en klasshäst"
Admir Zukanovic startar ytterligare en häst inom V75-spelet på Jägersro och han låter mycket nöjd med Oki Doki Face (V75-4). Den femårige talangen har sex segrar på tio starter hittills i karriären.
- Han är tillbaka på V75 och det är här han hör hemma. Det är bra hästar emot, men koller man på den senaste prestationen vann han obrukad i mål på 1.14 blankt - och taket är inte nått på länge. Jag tycker det ska vara en bra chans, det måste det vara annars är det konstigt. Det här är en klasshäst, säger Admir Zukanovic.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-8 2140/6 0 g 22
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-6 2140/1 1 14.3 139
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-5 2140/10 6 16.9 16
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Stefan Söderkvist 2140/12 B 2 14.7 50
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/3 C 0 14.8 62
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Stefan Söderkvist 1640/1 C 0 g 33
2016-11-03 2016-11-03 Åby-4 Stefan Söderkvist 2140/3 C 0 g 19
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Niclas Benzon 2140/7 D 6 13.6 106
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Marcus Schön 2140/12 A 0 13.6 118
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-5 Stefan Söderkvist 2140/10 A 3 13.3 49
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Stefan Söderkvist 2640/9 A 1 14.4 49
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-9 Stefan Söderkvist 1640/3 A 3 12.8 38
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-10 Stefan Söderkvist 2640/1 A str
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-11 Stefan Söderkvist 2140/4 B 4 14.3 63
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-11 Stefan Söderkvist 1609/1 C 1 11.2 101
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 1640/12 B 0 g 32
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/11 B 3 14.0 42
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Stefan Söderkvist 3140/5 A 1 15.7 27
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-8 Erik Adielsson 2140/5 B 6 13.9 41
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-8 Ulf Ohlsson 2140/5 A 1 14.0 14
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Peter Ingves 2640/4 C 6 15.7g 71
2016-02-25 2016-02-25 Åby-6 Peter Ingves 2640/6 A 1 15.6 51
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Stefan Söderkvist 2140/7 D 0 16.4 89
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Johnny Takter 2640/5 D 6 15.2 141
2018-12-28 2018-12-28 Åby-1 Stefan Söderkvist 1640/7 C 0 13.9 34
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-10 Stefan Söderkvist 2140/10 D 0 13.6 179
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-4 Stefan Söderkvist 2140/6 D 1 14.2 95
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-6 Stefan Söderkvist 2640/2 D 1 16.1 65
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Niclas Benzon 2140/5 D 4 15.1 60
2018-09-26 2018-09-26 Åby-2 Stefan Söderkvist 1640/3 D 5 13.7 75
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-4 Stefan Söderkvist 1640/1 D 2 13.5 77
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Admir Zukanovic 2140/11 D 0 17.3g 232
2018-05-17 2018-05-17 Åby-3 Stefan Söderkvist 2640/6 D 0 g 125
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/7 D str
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-7 Stefan Söderkvist 2140/9 D 4 15.6 128
2019-12-12 2019-12-12 Åby-6 Stefan Söderkvist 2640/3 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Erica Guldhag 2140/6 C 0 17.7 136
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Stefan Söderkvist 1640/3 B 6 14.7 49
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 Stefan Söderkvist 2140/12 D 0 13.4 558
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Stefan Söderkvist 2660/6 C 1 15.1 80
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Stefan Söderkvist 1640/11 D 4 12.1 290
2019-09-19 2019-09-19 Åby-6 Tommy Karlstedt 1640/2 D 4 12.0 337
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-8 Stefan Söderkvist 1640/9 D 0 12.0 284
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-8 Stefan Söderkvist 2640/5 C str
2019-07-25 2019-07-25 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/7 C 0 13.6 154
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-10 Stefan Söderkvist 2140/4 C 0 14.9g 111
2019-06-13 2019-06-13 Åby-8 Stefan Söderkvist 2140/1 C 4 13.9 105
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Stefan Söderkvist 1640/9 D 2 11.6 347
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Stefan Söderkvist 1640/1 C str
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-8 Stefan Söderkvist 2640/2 C 3 15.5 39
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Stefan Söderkvist 2140/1 D 7 15.4 116
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-6 Stefan Söderkvist 1640/5 C 0 g 139
2019-01-23 2019-01-23 Åby-8 Stefan Söderkvist 2180/13 C 0 g 186
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-9 Niclas Benzon 2140/4 C str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-4 Carl Johan Jepson 1640/2 B 0 15.0 189ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se