Nylander travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nylander travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nylander har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nylander har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nylander


Entreprenören David Nylander lever sin dröm. Han tränar hästar på heltid efter att ha haft flera olika jobb.- Jag har drivit före..


Entreprenören David Nylander lever sin dröm. Han tränar hästar på heltid efter att ha haft flera olika jobb.
- Jag har drivit företag och gjort mycket mer än många människor gör under ett helt liv. Att träna hästar är det bästa jag har gjort, men samtidigt det tuffaste. Detta är den ultimata utmaningen helt klart. Jag har gett mig själv chansen att hålla på med detta och jag tänker långsiktigt, säger Rättvikamatören.
Förra året var det bästa någonsin och han var inte långt ifrån att köra in en miljon. Hälften av pengarna travade stallet stjärna Dellenit in.
- Ja, han hade en fantastisk säsong och jag hoppas att han kan växa in i den högsta klassen på sikt. Det är tufft för en femåring som tjänat så mycket pengar att bara kliva in bland de bästa. Jag vill ha att han ska tävla länge och kräver inga stordåd av honom ännu.

”Jag kanske är tokig”
På söndag startar just elegante Dellenit på Grand Slam 75® som avgörs på Romme.
- Jag är jättenöjd med honom för tillfället. Nu möter han lite för bra konkurrens den här gången, men samtidigt är han i riktigt bra form. Det är få hästar i loppet och det gynnar dom två på tillägg och jag är ödmjuk och är nöjd om Dellenit är bland dom trea-fyra, men jag blir inte överraskad om han är ännu längre fram.
Då har Nylander större förhoppningar på skrällen 7 Turmalin Yankee (GS75-7).
- Jag kanske är tokig när jag tror på henne. Hon gjorde sin första start för mig senast och fick ett snällt lopp och gick i mål med krafter kvar. Hon var inte så tufft jobbad och kommer att gå framåt en hel del med det loppet i kroppen. Hon är startsnabb och har en kusk som är vass från start. Skulle hon komma till ledningen eller ett lopp i rygg på ledaren så är jag inte främmande för att hon kan överraska, jag skulle strecka henne om jag vore spelare.

Joakim Brundin, TR Bild


Solvalla och Åby bjöd på typisk ”höstsport” på onsdagen – välfyllda lopp av vardagskaraktär.Att häl..


Solvalla och Åby bjöd på typisk ”höstsport” på onsdagen – välfyllda lopp av vardagskaraktär.
Att hälften av loppen på V86 var lopp för ston kittlade spelarna som hade mycket att ta ställning till.
Fredrik Persson mer eller mindre lovade seger med Duchesse W.F. från ett passande sjättespår i ett stolopp med spårtrappa på Åbytravet med 15 hästar. Allt under förutsättning att det skulle bli ledning i loppet.
Kvällens största favorit på V86 (59 procent) galopperade emellertid i starten och verkade helt avsågad. Duchesse W.F. kom dock igen och kördes till ledningen när ett varv återstod av loppet och tröttnade något över upploppet.
Hemmatränaren Evelina Månssons Mellby Ivy var först i mål efter ett rappt avslut men plockades bort av domarna på grund av trängning i den sista kurvan.
Körande Julian Cordeau bedömdes efter lång betänketid ha varit för snäv mot Zelma Laday och Morgan Ivarsson.
Segrare efter säkert tio minuters väntan: Duchesse W.F. och Fredrik Persson.
–  Hon blev för het av fördröjningar och galopperade bakom bilen och då fick jag ändra min plan. Min häst var mycket bra men jag var säker på att vi blev tvåa, sa Persson.

Som en raket
Samtidigt på Solvalla kördes kvällens enda sprinterlopp och det fjärde stoloppet i omgången. Och nog gick det undan alltid.
Efter att de mest betrodda hade gjort upp om ledningen i en tuff öppning (1.08,5/500 meter) kunde The Rocket spurta till segern på 1.12,1 över 1640 meter auto.
Färska Gävletränaren Lina Tallberger i Gävle tränar överraskningen (tre procent) som kördes av Mats E Djuse.

”Insatsen ingen bluff”
Som sagt hände det saker i stoloppen. V86-4 var riktigt svårlöst på Solvalla, med 15 hästar spridda över tre tillägg. Favoriten Happy Go Pepper ledde loppet länge men blev nertuggad av utvändiga Nika som var ett stort utropstecken i loppet.
Ingen kunde dock stå emot nioåriga Sister Of Mercy som visade prov på en tung slutspurt och vann loppet på målfoto för Kevin Svedlund.
Tränar gör hårdsatsande David Nylander, med amatörlicens på Rättvikstravet som för något år sedan sålde av ett företag för att satsa heltid på travet.
– Det här var hon verkligen värd. Hon har haft bra form länge och den här insatsen var minsann ingen bluff, sa en glad David Nylander.
I det fjärde stoloppet fick vi ett ganska tungt favoritfall då danska Girl Happy E.P. plockade ner ledande favoriten Cassiopea Font från utvändigt ledaren.

Ingen bjöds in
Resterande fyra avdelningar på V86 var ”vanliga” lopp där både hingstar/valacker och ston hade tillträde.
Maria Törnqvist hade gnuggat segerrike Bold Request i V75 inför onsdagen och än en gång fick Dwight Peters köra hästen. Ekipaget seglade upp som en av omgångens mest spelade hästar och vann efter ledning från start till mål på hemmabana.
Att det var debut över lång distans var ett orosmoln som blåste bort.
– Jag visste att det inte gick att köra i 18-19-tempo eftersom de andra skulle bli bjudas in i matchen. Så det gällde att hålla lite tempo, sa stallmannen Dwight Peters.

Corazon fick löpa på
Per Lennartsson kom till sin gamla hemmabana Solvalla med lovande fyraåringen Corazon de B. tog tredje raka segern i ett lopp för hästar som tjänat mellan 340 000 och 600 000 kronor.
Lennartsson hade bytt sulky till jänkarvagn för att slipa på hästens startsnabbhet och tog över redan efter 400 meter och aldrig var i närheten av förlust på 1.12,3 över 2140 meter auto.
– Jag tyckte att han var väl pigg första rundan men samtidigt vet jag att han är stark och tål farten så jag lät honom löpa på, sa Sundbyholmstränaren.
Åbytravet körde ett uttagningslopp till höstversionen av Summer Meeting med final på på Bjerke lördagen 5 november. Johan Untersteiner vann efter att ha fått anföra i ledningen med Love Keeper som kunde vinna enkelt som favorit. Att Love Keeper var loppets ende treåring märktes inte.
Åtta rätt på V86 delade ut 67 695 kronor till 101 vinnande system.

Mikael Wikner, Kanal 75


Gävletränaren Erik Lindegrens Ruger är landets segerrikaste häst så här långt 2022.På torsdagen tog fyraåringen..


Gävletränaren Erik Lindegrens Ruger är landets segerrikaste häst så här långt 2022.
På torsdagen tog fyraåringen årets nionde seger i start nummer 15 på hemmabanan och seglade upp som segerrikast i Sverige.
Därefter följer fyra hästar med åtta segrar (per 221013). Unico Broline (8 segrar på 13 starter) Huddlestone (8 segrar, 13 starter), Zibor (8 segrar. 14 starter) och Dellenit då som varit först i mål åtta gånger på 23 starter. Hästens fyra tredjeplatser placerar honom trea i listan över segerrikaste.
Kusken, ägaren och tränaren David Nylander, med amatörlicens på Rättvikstravet, sålde för drygt ett år sedan en entreprenadfirma han hade hade byggt upp för att satsa helhjärtat på travet.
– Jag har varit egen företagare i hela mitt liv och byggt upp olika rörelser och firmor som jag sålt av. På slutet var mitt huvud var inte ”där” längre –  tankarna var ju för fasen hos hästarna och travsporten. Det var lätt att ta beslutet att satsa på heltid, säger han.

Galopp i derbyt
Dellenit köpte han på annons som ettåring av uppfödarna Kristin, Eva och Staffan Berg. Tidigare har han alltid hållit på med lite äldre hästar. Kallblodshingsten är den första häst han tränat upp från grunden.
Efter en hygglig treåringssäsong med en seger på 18 starter har hästen blommat ut på allvar.
Dellenit galopperade med en andraplats på gaffeln i Svenskt Kallblodsderby i juli för Mats E Djuse och tog den pengamässigt största segern i år i den näst senaste starten i Stora Fyraåringsloppet på Bergsåker med 100 000 kronor i förstapris.
Efter att ha körts till ledningen från tillägg efter dryga 600 meter av Mats E Djuse briljerade Dellenit och stack undan till seger på nya svenska rekordet 1.25,9 över 2660 meter.
– Att det blev ett svenskt rekord betydde så mycket. Segern är nog glömd ganska snabbt men ett svenskt rekord står kvar ganska länge. Hoppas jag. Att han skulle bli diskad i derbyt skriver vi på oturskontot. Mats körde för en bra placering och får galopp hundra meter före mål med chans att bli tvåa. Dellenit är ju Sveriges bästa fyraåring, men tyvärr finns det fem-sex norska som är minst lika bra, säger David Nylander och skrattar.

Rundar av med årgångslopp
Att han häst ligger trea på listan över segerrikaste travare i Sverige 2022 (och ett tag var först) är något Rättviksamatören noterat och är stolt över.
– Men det är ingenting jag fokuserar på – det är mera en det en rolig bonus. Hästen är så jävla bra och min plan är att han ska vinna många segrar flera år framöver. Jag ska försöka vara med i de sista fyraåringsloppen i år med honom och sedan får vi se, säger David Nylander.
Dellenit har hittills sprungit in 578 500 kronor på 41 starter fördelat på nio segrar, tre andra- och sex tredjeplatser.
Nylander har en häst som älskar att träna och tävla.
– En jävla tävlingsindivid och det märkte jag redan från första starten han gjorde. Han inte bara fattade direkt vad det handlar om utan tycker att det är roligt också. Hemma är han som ett lamm, hur snäll som helst, men banan får de andra hästarna passa sig om det inte ska smälla!

Mikael Wikner, Kanal 75


Gott Klirr tillsammans med Jonathan Carre drog på friskt i ledningen samtidigt som Lena Fritz valde att ta det lugnt och avvakta som trea på innersp..


Gott Klirr tillsammans med Jonathan Carre drog på friskt i ledningen samtidigt som Lena Fritz valde att ta det lugnt och avvakta som trea på innerspår. På sista långsidan fortsatte Fritz på innerspår och luckan kom 300 meter före mål. Över upploppet hade Gott Klirr gjort sitt och Don Viking sprang ifrån i ren glädje och vann överlägset.
- Han är helt otroligt. Han är som en evighetsmaskin. Jag är skakig varje gång han startar, det är fruktansvärt. Han är en arbetsnarkoman och sedan gör Stefan och skötaren ett otroligt jobb med den här hästen. Jag fattar inte att Stefan har ett sådant tålamod, sa en överlycklig ägare.
Trettonårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro som är ensam om att vinna tre SM-guld i monté. Don Viking har nu sprungit in drygt 2,7 miljoner kronor.

Stall Tjomsland dominerade stort
Det var kallblod för hela slanten på Bergsåker. Som så många gånger förr handlade det mycket om Öystein Tjomsland som hade hela 16 hästar till start. När han summerade kvällen hade stallet vunnit sex segrar och Tjomsland satt själv bakom fem av vinnarna och körde in över en halv miljon kronor.
Mest imponerade Grisle Odin G.L. när han vann Sleipners Nordiska Kamp i överlägsen stil. Finske Suvelan Rinssi tog emot favoriten så länge han orkade, men när Tjomsland tryckte på gasen försvann Grisle Odin G.L. och vann med halva upploppet på nya svenska rekordet 1.22,0/2680 meter.
- Han är väldigt kvick i benen och detta var en våldsam prestation. Nu blir det V75 på Skellefteå, sa den norske stjärntränaren.
Imponerade gjorde också Bore Mikkel när han vann Svensk Travsports Treåringsstjärna. Trots dubbla tillägg var hästen ensam på banan och slog till med ett präktigt svenskt rekord med starka 1.24,5/2180 meter.
- Det är en otrolig häst och han har utvecklats oerhört, sa Tjomsland.
Bergsåkers Stora Femåringspris lockade bara fem hästar. Tangen Bork infriade förväntningarna som storfavorit tillsammans med Tom Erik Solberg. Tangen Bork tog tidigt hand om ledningen och sedan såg det ut som att hästen var ute på en behaglig söndagspromenad.
Övriga vinnare van Ros Borken och Ragnhild W.M. som bägge svarade för ett gott dagsverke.
Mycket talade för att Tjomsland skulle vinna Stora Fyraåringsloppet med Holter Odin, men det satte David Nylanders Dellenit stopp för. Mats E Djuse körde tidigt till ledningen och sedan släppte Dellenit inte någon förbi sig och blev 100 000 kronor rikare.

Fyrling till Oscar Giman
Bergsåker delade V64Xpress® med Kalmar och där hade hemmaamatören Oscar Ginman klang och jubelföreställning med fyra segrar under kvällen.
Treårige A Nice Day imponerade stort när han vann Hästägarkannan, tillika V64-5. Varvet före mål kom storfavoriten Inspiration farande i tredjespår och A Nice Day fick attackera framåt och tog över ledningen. Sedan var det full fart sista varvet och A Nice Day klev undan till en lätt seger.
- Det är en fantastiskt fin häst. Nu fick han lite täta starter och det svarade han bra på, sa Ginman.
Håkan Danielssons Cojito (V64-1) gillar ledningen och Ginman tryckte gasen i botten direkt och satt i ledningen kort efter start. Tempot var bra och konkurrenterna hade fullt upp med att hänga på. I sista sväng ökade Cojito på steglängden och var inte i närheten av att förlora.
- I dag var han ruskigt fin. Han gillar inte att springa i ryggar och är lite ojämn, sa en nöjd segerkusk.
Oscar Ginman övriga vinnare var Hana Holy och Springdayfree.
V64-raden betalar 4 074 kronor, fem rätt 36 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det betyder att det blir jackpot på måndag då tävlingarna avgörs på Färjestad.

Joakim Brundin, Kanal 75


Norrmannen Öystein Tjomsland, med svensk filial i Sundsvall, har verkligen tagit för sig i de svenska unghästloppen de senaste åren.På..


Norrmannen Öystein Tjomsland, med svensk filial i Sundsvall, har verkligen tagit för sig i de svenska unghästloppen de senaste åren.
På söndagen tog han sin sjätte seger i Svenskt Kallblodsderby som tränare, nu med Tangen Minto som kollegan Tom Erik Solberg satt bakom.
Tjomsland var själv tvåa i loppet med Smedheim Braut, medan Lars Anvar Kolle tog sig emellan i kampen om tredjeplatsen med en starkt spurtande Reime Blesen som Anders Wolden Lundström tränar.
Tjomsland var sedan fyra och femma med Tangen Ove respektive Holter Odin. Trö Kasper blev dock oplacerad...
Tangen Minto var favoriten att slå i söndagens derby och skulle visa sig överlägsen efter tidig ledning och ett avslutande sista varv i trakterna av 1.21,0. Segermarginalen blev fyra längder och segertiden 1.23,5 över 2140 meter auto
Förra året galopperade hästen bort sig i den svenska kriteriefinalen och bollade sedan med motståndet i den norska varianten.
Året började med en sämre insats varefter Tangen Minto kom ut som sitt gamla jag igen och vann sitt derbykvalen i Östersund. Söndagens start var den blott tredje för året. 
Tom Erik Solberg har aldrig tvivlat på hästen.
– Jag har tyckt hela tiden att han varit den bästa i sin årgång men det var en del problem med honom i vår. Öysteins team har gjort ett fantastiskt jobb med honom. Nu var han tillbaka där han ska vara och kändes stark och fin hela vägen, sa Solberg.
I fjol vann han derbyt i Östersund med Tjomslands Tangen Bork. Solberg tackade Tangen-uppfödaren Jörn Gunnar Nilsen som fanns med i vinnarcirkeln.
– Nilsen har funnits med länge och står för viktiga saker i Norge.

Framhöll teamet
Nästa söndag har Öystein Tjomsland sex hästar inkvalade till kriteriefinalerna på Dannero. där även svenske Jan-Olov Persson har laddat.
I Östersund såg svenske amatören David Nylander ut att kunna nå en fin placering med Dellenit körd av Mats E Djuse men allt ändade i galopp i den sista kurvan.
Öystein Tjomsland framhöll gång på gång att många finns bakom framgångarna i Norge och Sverige.
– Jag och mitt stora team har funnit ett koncept som fungerar och vi har god kontroll på det vi gör.

Nordsjö Anna formidabel
I år var förstapriset i båda derbyloppen 600 000 kronor.
En lika stor summa alltså även i stona stora lopp i Östersund där sex av finalisterna – halva finalfältet i Derbystoet– kom från det gula stallet.
Öystein Tjomsland vann loppet för fjärde gången och vinnaren Nordsjö Anna var formidabel. Det blev även full pott om platserna bakom för stallet med Sjö Perla (Ulf Ohlsson) och Tangen Tone (Tom Erik Solberg) som tvåa och trea.
I uttagningsloppet för två veckor sedan hade storfavoriten visat upp hetsiga tendenser och det mesta handlade om att hålla henne lugn i inledningen av loppet.
Eller "rolig" som det heter på norsk.
Tjomsland tog det lilla lugna och körde bara för position från start och kunde överta ledningen i den första kurvan av stallkamraten Tangen Tone.
Nordsjö Anna höll sig lugn och samlad och fick sticka undan genom den sista kurvan och vinna småjoggandes med hela åtta längder!
Segertiden 1.25,8 över 2140 meter autostart är den näst snabbaste i loppets historia.
– Vi har ju väldigt stor respekt för konkurrenterna och den höga nivån de hästarna håller och det är inte ofta du ser någon vinna så här enkelt med en sådan här stor marginal. Senast i kvalificeringen blev hon väldigt pigg i löpet och det viktigaste var att hålla henne lugn. Hon var verkligen på topp i dag, sa dagens store segerherre Öystein Tjomsland.
De båda derbyloppen ingick i spelet Grand Slam 75 på Östersundstravet som delade ut 10.117 kronor för sju rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


25 grader varmt, 5 095 i publiken och dramatik med en mix av både väntade och högst oväntade vinnare på banan.Där har ni Bo..


25 grader varmt, 5 095 i publiken och dramatik med en mix av både väntade och högst oväntade vinnare på banan.
Där har ni Bollnästravets STL-trav på lördagen i komprimerad form.
Inför den sista avdelningen som var bronsdivisionen återstod 245 av drygt 1,1 inlämnade system. Då klev Mats E Djuse in och chockade med enprocentaren Missing Tooma – tränad av Årjängsproffset Paw Mahony – som fick upp farten ordentligt på upploppet efter en resa i tredjeparet invändigt.
Endast två system överlevde den smällen och systemen är efter lördagen värda drygt 12,8 miljoner kronor vardera.
Ett danskt och ett svenskt system slog till. Det svenska var en Harry Boy för 144 kronor inlämnat i Västernorrland.
Tidigare under dagen hade Madelene Johansson slagit till med sexåriga stoet Skeie Lotta i kallblodsloppet där landets bästa kallblodiga sto Stjärnblomster svarade för en ruggig insats som tvåa efter att ha gått hela loppet i tredjespår.
Madelene Johansson stod 40 meter före favoriten med Skeie Lotta som avslutade rappt från andraparet utvändigt efter positionsbekymmer halvvarvet från mål.
– Jag kom först inte riktigt runt hästen i dödens när den galopperade men vi hittade fritt och när jag ”röck” tussarna ur öronen så avslutade hon jättebra, sa Madelene Johansson som jobbar i team med sambon Robert Wilhelmsson på Gävletravet.
–  En sån här fin sommardag med mycket folk på plats. Jag är alldeles skakis...det här har vi väntat länge, sa Robert Wilhelmsson som tränar 20-talet hästar med sambon Madelene.

Testade en kupp
Det inledande loppet (klass I) vanns av Rikard N Skoglund med norsktränade S.J.'s Tribute. Skoglund serverade hästen ett lopp i rygg ledaren, klev ut i tid och körde till på upploppet till en lätt seger.
Loppet blev händelserikt med Erik Adielsson i ledningen med loppets favorit High Line Pellini. Adielsson fick utstå press redan 1100-1200 meter från mål där David Nylander tryckte på för att försöka kuppa sig till spets och överta med Sister of Mercy. Nylander hade dock inte något för det vilket ledde till trötta hästar.
En skräll blev det även i gulddivisionen – Bollnäsloppet – där favoritspelade Sister Sledge inte var som bäst precis som tränaren Daniel Redén hade varnat för i tipsen under veckan.
Sister Sledge orkade inte riktigt efter att Daniel Wäjersten fått lägga några småspeeder i ledningen och vinnaren hittades i stället i andraparet utvändigt.
Jorma Kontio hade hoppat in som kusk bakom Alessandro Gocciadoro-tränade Zaccaria Bar som avgjorde enkelt. 
Alessandro Gocciadoro skulle ha kört hästen själv men hade fått problem med flygförbindelser under dagen.
- Vi fick ett bra lopp och det var bara att vänta till 400 kvar och köra rakt fram, sa Jorma

Rätt tips av Redén
Daniel Redén var betydligt mera inne på seger med Faeza Zet i försöket till Diamantstoet. Claes Sjöström hoppade in i stället för Örjan Kihlström som körde Hambletonian-kval i USA och satt och mös bakom det fyraåriga stoet.
En välstammad sak som är helsyster till In Toto Sund och halvsyster till Diana Zet som tjänade många miljoner.
Sjöström körde fram utvändigt ledaren och reglerade fältet efter behag med Faeza Zet.
- Hon börjar kanske komma i samma fack som sina syskon, sa tränare Redén.

Väljer Bergh derbyt?
Tempot var högt uppskruvat i lägsta klassen (klass II) över lång distans där favoriten Kash Keeper ödslade krafter i ledningen. Robert Bergh tackade för det från ledarryggen och körde undan genom den sista kurvan och lät Laredo Boko vinna avstannande.
– Vi får se om vi tar finalerna eller om vi är med och försöker kvala in till derbyt, sa Bergh.
Oskar J Andersson vann silverloppet i Årjäng V75 för två veckor sedan och hade redan Readly Lavec klar för finalerna. För säkerhets skull fyllde Eskilstunatränaren på med en ny seger i Bollnäs med fine femåringen som ledde sprinterloppet runt om i pampig stil efter att enkelt ha försvarat innerspåret bakom bilen.
- Jag har tussarna kvar i öronen och han hade gott om krafter kvar som det kändes, sa Oskar J Andersson som faktiskt körde ett nytt rekord med hästen, 1.11,5.
7,1 extra miljoner fanns att spela om till jackpotomgången i Bollnäs och endast två vinnande system överlevde alltså. Sju rätt på V75 delade ut 12 569 365 kronor, sex rätt 22 156 och fem rätt 546 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-3 Ulf Ohlsson 2160/4 D str
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-1 Henrik Svensson 2160/6 D str
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-5 Jan Ove Olsen 2160/6 C 8 36.3g 104
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-5 Jan Ove Olsen 2160/9 C 5 35.7g 183
2021-10-30 2021-10-30 Romme-1 Mats E Djuse 2160/11 C 0 g 95
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-2 Jan Ove Olsen 2160/7 C 0 g 510
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-8 Jan Ove Olsen 2140/6 D 3 36.1 178
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-6 Arild Eggen 2140/4 D 0 40.3g 728
2021-04-09 2021-04-09 Romme-7 Arild Eggen 1640/6 D 0 39.0g 865
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-1 Arild Eggen 2140/1 C 6 44.4g 205
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-1 Arild Eggen 2140/4 D 7 41.3 228
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-6 Erika Rosén Eriksson 1660/7 A 0 31.4g 31
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-7 Henrik Svensson 1660/14 D 1 27.3 567
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-5 Erika Rosén Eriksson 1640/8 C 1 31.3 331
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-7 Jonas Johansson 2140/10 D 7 33.4 423
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-5 Ulf Eriksson 2640/3 D 0 g 807
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-9 Mats E Djuse 2180/10 A 6 32.7 94
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-11 Jonas Johansson 2160/6 C 6 35.1 394
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-4 Tomas Pettersson 1640/2 C 0 30.1 422
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-6 Tomas Pettersson 2160/7 D 8 31.1 275
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-7 Jan Ove Olsen 2180/10 B 6 32.3 120
2022-05-18 2022-05-18 Östersund-5 Sofia Frilén 2180/10 B 0 36.0g 56
2022-05-05 2022-05-05 Östersund-5 Sofia Frilén 2140/2 D 0 g 333
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-10 Sofia Frilén 2160/15 B 4 31.8 1328
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-6 Bo Eklöf 1640/5 C 5 31.8 32
2022-03-20 2022-03-20 Romme-11 Tomas Pettersson 1640/4 D 3 30.2g 305
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-4 Bo Eklöf 2160/11 B 4 34.6 377
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-7 Bo Eklöf 1660/12 B 4 34.5 138
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-3 Ulf Ohlsson 2160/15 B 0 36.4g 185
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-10 Bo Eklöf 1640/1 D 2 32.0 395
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-2 Jimmy Dillner 2180/10 B 4 30.2 77
2023-05-19 2023-05-19 Romme-5 Tomas Pettersson 1640/11 B 0 27.6 70
2023-05-09 2023-05-09 Dannero-3 Tomas Pettersson 1640/3 D 2 26.9 241
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-4 Erika Rosén Eriksson 2160/8 C 3 29.8g 322
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-5 Ida Olsson 2140/6 D 0 30.5g 504
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-3 Ida Olsson 1640/5 D 7 29.8g 100
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-6 Ida Olsson 2140/2 C 1 31.3 183
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-7 Daniel Wäjersten 2160/10 D 0 30.5 763
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-2 Henrik Svensson 2160/7 D 0 34.5g 68
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-4 Oskar Kylin Blom 1660/12 A 0 g 303
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-7 Henrik Svensson 1640/11 C 0 g 172
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-5 Henrik Svensson 2140/3 B 5 31.2 110
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-6 Henrik Svensson 2160/11 A 0 34.3g 37ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se