Nugget Zon travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nugget Zon travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nugget Zon har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nugget Zon har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nugget Zon


Det är Bjerke i den norska huvudstaden som står värd för helgens V75®. Bland flera högklassiga lopp är Axel Jensens Minnesl&o..


Det är Bjerke i den norska huvudstaden som står värd för helgens V75®. Bland flera högklassiga lopp är Axel Jensens Minneslöp för fyraåringar russinet i kakan. De svenska färgerna försvaras av Halmstadhästen Nugget Zon (V75-6), som imponerade när han i sin näst senaste start närmast utklassade motståndet i ett uttagningslopp till Europaderbyt på Solvalla. Men i finalen på Vincennes i Paris presterade han inte alls på samma nivå.
- Både jag och Örjan (Kihlström) tyckte faktiskt att han kändes ännu bättre nere i Paris, men det var en lång och väldigt annorlunda resa för honom. Det blev övernattning på båten och sedan även två övernattningar i Paris. Alternativet var att åka ner väldigt tight med honom och det kändes inte heller bra. Med facit i hand hade vi behövt åka ner mycket tidigare, säger hingstens tränare Marcus Lindgren i podden V75® - lördag hela veckan.
Nugget Zon skar mållinjen som åtta och fick lottlös återvända hem till Sverige. Frågan är var på formkurvan han står inför helgens start.
- Han är absolut inte som han var på Vincennes, för där hade han bränt krutet redan 600-700 kvar och normalt sett bollar han med de hästarna han mötte den dagen, för de var inte bra, och han fick stryk av flera hästar som han visade att han var 20-30 meter bättre än bara någon vecka innan. Men jag tror inte att man ska tänka att han är lika bra som på Valla gången innan heller, för det var första gången någonsin som jag hade vässat honom inför ett lopp.

Rycker skorna och kör själv
Nugget Zon brukar tävla utan skor på bakhovarna. Den här gången är planen att även plocka bort framskorna för första gången i karriären.
- Sedan han kom tillbaka efter att han vart sjuk har han inte varit ”rullig” över huvud taget så det har varit på tapeten ända sedan han gjorde comeback, säger Marcus Lindgren, som väljer att själv svinga sig upp i vagnen den här gången.
- Jag brukar tänka att jag sätter upp den kusk som jag tror kan göra det bästa för hästen både kort- och långsiktigt just den dagen. Därför kör jag normalt sett inte hästarna i de större loppen, för då är det bättre att sätta upp en lättare och mer hungrig catchdriver. Men Nugget Zon är väldigt speciell och vi har fått väldigt bra kontakt, så jag känner inte att det skulle kunna bli bättre av att någon annan kör, utan snarare tvärtom.
Förstapriset i Axel Jensens Minneslöp uppgår till 300 000 kronor. Vinner han är det den största segercheck som Nugget Zon har lagt beslag på, och hans tränare och kusk är optimistisk.
- Hästen har visat att vi kommer väldigt bra överens, han kan öppna jättesnabbt och han kan avsluta snabbt när vi kör ihop. Är han bara i ordning tycker jag att han ska räknas.

Ola Johansson, Kanal 75


Fredagskvällens tävlingar på den franska huvudstadsarenan Vincennes präglades mycket av EM. Det kördes både för tre-fyra oc..


Fredagskvällens tävlingar på den franska huvudstadsarenan Vincennes präglades mycket av EM. Det kördes både för tre-fyra och femåringar. I det mest prestigefyllda loppet, Europaderbyt UET Grand Prix, för fyraåringar med drygt 2 miljoner kronor till vinnaren jagade sex hästar tränade i Sverige segern. Bäst slutade Iznogoud Am som spurtade vasst för Björn Goop, men franske Ideal du Pommeau, tränad av Sebastien Guarato, var alldeles för bra och klev undan till en närmast överlägsen seger för en överlycklig Mathieu Abrivard.
Loppets stora favorit Italiano Vero släpptes välvilligt till ledningen efter 600 meter av Nugget Zon och fick Ideal du Pommeau utvändigt om sig när det återstod 1000 meter. Ideal du Pommeau satte klorna i ledaren i sista sväng som gav sig väl enkelt mitt på upploppet. Iznogoud Am fick bästa möjliga resa av Björn Goop och avslutade starkt, men hade aldrig riktig segervittring. Trea slutade franske Inoubliable. För de övriga svenska ekipagen blev det blygsamma placeringar. Doldis slutade sexa, Nugget Zon åtta, Kentucky River nia, Imhatra Am och Aquarius Face kom sist och näst sist.
Iznogoud Am fick drygt 1,1 miljoner kronor för andraplatsen.

Fransk dominans
Sebastien Guarato fick anledning att fira ännu en gång. Deus Zack spurtade strålande för Eric Raffin i EM för treåringar. Loppets stora favorit Just A Gigolo gav sig oväntat lätt sedan han kommit lättvinnligt till ledningen och slutade trea även slagen av Juliet Papa Bravo. Här var det inga svenska ekipage med.
Det blev franskt storlam även i EM för femåringar. Jean Michel Bazire vann med Heraut dÁrmes som fällde favoriten Hohneck som inte hade något svar meterna innan mål. Trea slutade Hip Hop Haufor.
Bäst placerad av de fyra svenska ekipagen var Önas Prince som slutade sjua. Kali Smart och Marion Fouty Bon slutade i det slagna fältet och Chiru galopperade kort efter start.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det kördes ett försök på Solvalla och hela sex hästar gick vidare till finalen. På Vincennes avgjordes två försö..


Det kördes ett försök på Solvalla och hela sex hästar gick vidare till finalen. På Vincennes avgjordes två försök och det blir även sex franska hästar som jagar den stora prischecken på drygt två miljoner kronor.

Startlista
Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart (stora banan)

häst - kusk
1 Iway – Giampaolo Minnucci
2 Italiano Vero – David Thomain
3 Nugget Zon – Örjan Kihlström
4 Inoubliable – Éric Raffin
5 Imhatra Am – Franck Nivard 
6 Ideal du Pommeau – Matthieu Abrivard
7 Doldis – Gabriele Gelormini
8 Kentucky River – Per Nordström
9 Iznogoud Am – Björn Goop 
10 Aquarius Face – Jean-Michel Bazire
11 I Want You – Louis Baudron
12 Louis E Lobell – Tony Le Beller
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


 Superlördagen på Solvalla bjöd på mängder av fina lopp, inte minst i den omgång av V65® som inledde eftermiddagen.En ..


 Superlördagen på Solvalla bjöd på mängder av fina lopp, inte minst i den omgång av V65® som inledde eftermiddagen.
En av höjdpunkterna var uttagningsloppet till Grand Prix de l’UET, eller Europaderbyt som loppet även kallas, som såg den färska Derbystoet-vinnaren Lara Boko i favoritens roll. Stoet var dock inte alls på humör för dagen och galopperade bort alla möjligheter redan före bilen släppt fältet.
Då såg Örjan Kihlström chansen bakom Nugget Zon, tränad av Halmstads Marcus Lindgren. Duon stack snabbt till ledningen och särskilt mycket svårare visade det sig aldrig vara. Nugget Zon, som inte lyckades ta en finalplats i Svenskt Travderby fick nu plåster på såren; segern blev enkel efter att ha haft kommandot från start till mål.
– Jag har grämt mig i flera veckor sedan jag släppte ledningen i kvalet till derbyt. Det är skönt att han får visa att han är en av de allra bästa i kullen ändå. Om inget med övernattningen skulle ha ställt till det så visste jag att han inte kunde förlora det här om han fick ledningen. Förutom Francesco Zet så är jag inte rädd för någon i kullen och det har jag sagt förut…, sa Marcus Lindgren.
Finalen i Grand Prix de l’UET körs på Vincennes den 14 oktober.
Exakt hur många hästar som kvalar in till finalen i Paris avgörs först efter fredagens uttagningar på just Vincennes. Men bland definitivt inkvalade hästar räknas dagens tvåa, respektive trea Imhatra Am och Aquarius Face.

Sister Sledge höll undan i en tät slutstrid
Giant Diablos lopp bjöd på ett förstklassigt race för stoeliten.
Daniel Redéns fina jänkarsto Sister Sledge sågs i favoritposition och med Örjan Kihlström i sulkyn lyckades hon försvara sitt innerspår. Det skulle dock bli en riktigt tät avslutning, Digital Class blev, efter en fin resa, ordentligt närgången den sista biten, men Sister Sledge höll undan med knappast möjliga marginal.
Det är ruskigt fin form på Gooner.
Sexåringen från Daniel Wäjerstens stall var mest streckad av alla på V65® och gjorde inte spelarna besvikna. Valacken tog sin tredje raka efter att ha anfört Silverdivisionens final från start till mål i ett friskt tempo och hållit undan för Toto Barosso som avslutade flygande.
En ordentlig skräll blev det i stället i finalen av Diamantstoet.
Tunga favoriten Edima kunde inte värja sig från ledningen, något som bäddade för hästarna i kön. Allra vassast till slut gick Kia Ora, streckad på bara fyra procent, som sista biten avgjorde enkelt. Körande tränaren Oskar Kylin Blom bjöd på segergest över mållinjen.
Stig H Akademiens lopp för lärlingarna såg en överlägsen segrare när det väl kom till kritan. Corazon de B. gick en stark sista långsida i spåren, avgjorde tidigt och vann i läcker stil för David Grundmann. Per Lennartsson tränar.
Svensk Travsports Femåringsmonté inledde hela festen. Loppet såg Björn Goop-tränade Beauty Wind infria favoritskapet tillsammans med Jonathan Carre i sadeln.
Sex rätt på V65® gav 8352 kronor och fem rätt 211 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Gävletravet var värd för torsdagskvällens V64 och omgångens sportsliga clou var Fyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till ..


Gävletravet var värd för torsdagskvällens V64 och omgångens sportsliga clou var Fyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till vinnaren. När startbilen lämnade fältet över den korta distansen öppnade de två mest betrodda Shirley Goodness och Asteroid snabbast, men i kraft av spår invändigt tog Shirley Goodness täten. Men precis när spetsstriden var avgjord galopperade Daniel Redéns sto för Örjan Kihlström efter 150 meter.
– Det kändes som att hon slappnade av när körningen var över. Jag hoppas att det var ett olycksfall i arbetet, kommenterade Kihlström efter loppet.
Därmed låg vägen öppen för andrahandsfavoriten Asteroid. Den Frode Hamre-tränade segermaskinen gled då istället till ledningen och inledde första 500 metrarna efter 1.10,7. Han fortsatte upp till första varvet på 1.11,8 och den fyraårige hingsten var aldrig hotad. Asteroid stack ifrån till en mycket lätt seger med flera längder på tiden 1.11,0/1640a. Det var seger nummer tolv på 17 starter i Frode Hamres regi.
– Det är en mysig häst att köra, ett jäkla driv i honom. Han är en trevig häst. Örjans häst öppnade jättebra och precis när jag skulle ge upp spetsstriden så hackade hans häst till och då blev det ju ett annorlunda loppscenario, sa Björn Goop.
Det var för övrigt att väldigt galoppfyllt lopp där halva fältet galopperade. Tvåa i mål blev Atomic Face och trea Nugget Zon.

Kanal 75


 Svenskt Travderby, uttagning 12640 auto1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini2. Francesco Zet – Örjan Kihlström3. Indy Rock – Joh..


 Svenskt Travderby, uttagning 1
2640 auto
1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini
2. Francesco Zet – Örjan Kihlström
3. Indy Rock – Johan Untersteiner
4. Diamant Sensation – Rick Ebbinge
5. L.A Boko – Daniel Wäjersten
6. Atomic Face – Oskar Kylin Blom
7. Manual Flight – Conrad Lugauer
8. Decathlon – Jorma Kontio
9. Parveny – Magnus A Djuse
10. Corazon de B. – Per Lennartsson
11. Lorenzo Boko – Mats E Djuse
12. Farfars Dream – André Eklundh

Svenskt Travderby, uttagning 2
2640 auto
1. Iznogoud Am – Björn Goop
2. Con Crowe – Michael Nimczyk
3. Grappa Boy – Christoffer Eriksson
4. Lee Harvey Bros – Örjan Kihlström
5. Maybach W.F – Ove A Lindqvist
6. Immigrant Am – Ulf Ohlsson
7. Ikaros Sisu – Thomas Uhrberg
8. Doldis – Mats E Djuse
9. Declan – Daniel Wäjersten
10. Beat Generation – Jörgen Westholm
11. Global Cashflow – Johan Untersteiner
12. Gambino Brick – Oskar J Andersson

Svenskt Travderby, uttagning 3
2640 auto
1. Global Concept – Jörgen Westholm
2. Icouldbetheone – Örjan Kihlström
3. King of Djazz – Joakim Lövgren
4. Imperatur Am – Magnus Teien Gundersen
5. Power Doc – Åke Lindblom
6. Wingait Leif – André Eklundh
7. Django Silver – Ulf Ohlsson
8. Mellby Joker – Daniel Wäjersten
9. Hobart – Carl Johan Jepson
10. Invisible Sun – Adrian Kolgjini
11. Conch on Inn – Rikard N Skoglund
12. Mellby Jinx – Erik Adielsson

Svenskt Travderby, uttagning 4
2640 auto
1. Izor Sisu – Örjan Kihlström
2. J.S Peaky Blinders – Anders Svanstedt
3. Rampant – Adrian Kolgjini
4. Dowhatyoudodowell – Jeppe Juel
5. Edibear – Stefan Persson
6. Ninepoints Lasse – Björn Goop
7. Braddock – Fredrik Persson
8. Mamaneedshismoney – Kevin Oscarsson
9. All In Face – André Eklundh
10. Larry Wood – Joakim Lövgren
11. Donizetti – Magnus A Djuse
12. Felix Orlando – Per Nordström

Svenskt Travderby, uttagning 5
2640 auto
1. Notorious Zon – Victor Rosleff
2. Aquarius Face – Adrian Kolgjini
3. Without A Doubt – Martijn de Haan
4. I Love You Sisu – Ulf Ohlsson
5. Kagan – Robert Bergh
6. Ruger – Erik Lindegren
7. Lulius Boko – Björn Goop
8. Run N’Cola – Magnus A Djuse
9. Roll Control – Jörgen Westholm
10. Sourire Frö – Erik Adielsson
11. Vince Nice – Johan Untersteiner
12. Lucky Guy Boko – Joakim Lövgren

Svenskt Travderby, uttagning 6
2640 auto
1. Black Fire – Björn Goop
2. Nugget Zon – Marcus Lindgren
3. Kentucky River – Per Nordström
4. Mister Invictus – Per Lennartsson
5. Mustang Racer – Robert Bergh
6. Idomenio Sisu – Ulf Ohlsson
7. Inspiration – Joakim Lövgren
8. Akilles Face – Adrian Kolgjini
9. Kövras Joker – André Eklundh
10. Castor the Star – Jörgen Westholm
11. Weather Chart – Markus B Svedberg
12. Icon Mearas – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 1
2140 auto
1. Jump In – Robert Bergh
2. Valeraine – Kevin Oscarsson
3. Alice E. – Dwight Pieters
4. Great Skills – Daniel Wäjersten
5. Roubine – Björn Goop
6. Black Magic Eyes – Per Lennartsson
7. Donna Summer – Carl Johan Jepson
8. Faeza Zet – Örjan Kihlström
9. Island Smart – Peter Ingves
10. Global Creation – Johan Untersteiner
11. Edima – Jorma Kontio
12. Indira Split – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 2
2140 auto
1. Kung Fu Lady – Björn Goop
2. Rihanna W.I – Jorma Kontio
3. Iliade – Joakim Lövgren
4. Biscuit – Thomas Uhrberg
5. Filippa B.J – Thorsten Tietz
6. Italy Mearas – Rick Ebbinge
7. Affinity Face – Adrian Kolgjini
8. Imhatra Am – Mats E Djuse
9. Ivory Am – Per Nordström
10. Okira Bo – Michael Nimczyk
11. Vinci Love – Jörgen Westholm
12. Florence Ima – Per Lennartsson

Derbystoet, uttagning 3
2140 auto
1. Adorable Face – Adrian Kolgjini
2. Glorius Rain – Flemming Jensen
3. Chatty Kronos – Johan Untersteiner
4. Gone – Kevin Oscarsson
5. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
6. Polar Operation – Ulf Ohlsosn
7. Olga Tooma – Stefan Persson
8. Invidia – Daniel Wäjersten
9. Isabelle Sisu – Mats E Djuse
10. Global Collection – Carl Johan Jepson
11. Isabelle Cash – Magnus A Djuse
12. Bright Crystal – Björn Goop

Derbystoet, uttagning 4
2140 auto
1. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
2. Losch Boko – Björn Goop
3. Hard Landing – Per Lennartsson
4. Islay Mist Sisu – Per Nordström
5. I’m All In – Adrian Kolgjini
6. Faith Trot – Rick Ebbinge
7. Felicia Zet – Daniel Wäjersten
8. Lacille Boko – Magnus A Djuse
9. Dino Cream – Mats E Djuse
10. Wilma Töll – Thomas Uhrberg
11. Elena K.J – Robert Bergh
12. Deborah S.H – Fredrik Persson

Derbystoet, uttagning 5
2140 auto
1. Peak Princess – Joakim Lövgren
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Cintra – Robert Bergh
4. Swept Wing – Örjan Kihlström
5. Darlington Fame – Markus Niklasson
6. Ninepoints Candy – Jörgen Westholm
7. Sangria Pellini – Michael Nimzcyk
8. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
9. Good Vibes – Per Nordström
10. Miss Imperatrice – Jorma Kontio
11. Enfin Pastis – Preben Sövik
12. Västerbo Maharani – Mats E Djuse

Derbystoet, uttagning 6
2140 auto
1. Don’t Ask Me – Petter Lundberg
2. Heartbeat Julie – Ulf Ohlsson
3. Mirci A’Lir – Magnus A Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Global Chit Chat – Joakim Lövgren
6. Lady L.L – Per Nordström
7. Impala Am – Daniel Wäjersten
8. Lilliannes Love – Johan Untersteiner
9. Unfair – Markus B Svedberg
10. Perfume – Björn Goop
11. Laferrari Dimanche – Örjan Kihlström
12. Bird Lane – Robert Bergh

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-3 Marcus Lindgren 2140/4 C 1 15.4 28
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-2 Marcus Lindgren 1640/8 A 1 14.5 19
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-3 Marcus Lindgren 1640/5 C 1 12.9 16
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-3 Marcus Lindgren 2140/8 D 1 15.1 21
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-7 Marcus Lindgren 2140/7 B 1 17.0 18
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-7 Marcus Lindgren 2140/11 D 0 g 16
2022-11-05 2022-11-05 Bjerke-10 Marcus Lindgren 1609/4 C 0 79
2022-10-14 2022-10-14 Vincennes-2 O Kihlstrom 2100/3 D 0 117
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/4 C 1 12.1 125
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-8 Per Lennartsson 1640/9 B 3 11.8 165
2022-08-23 2022-08-23 Jägersro Trav-11 Marcus Lindgren 2640/2 B 4 13.0 592
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-9 Marcus Lindgren 1640/6 C 7 12.2 50
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-4 Marcus Lindgren 1640/3 D 1 11.0 67
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-3 Ulf Stenströmer 2140/4 C 0 g 47
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-6 Marcus Lindgren 2148/4 A str
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-7 Marcus Lindgren 1609/1 A str
2022-04-22 2022-04-22 Åby-5 Marcus Lindgren 2140/1 B 0 13.2g 58
2022-04-08 2022-04-08 Åby-2 Marcus Lindgren 2140/2 A 2 13.2 20
2022-03-10 2022-03-10 Åby-9 Marcus Lindgren 2140/6 A 1 14.1 14
2022-02-17 2022-02-17 Åby-6 Marcus Lindgren 2140/9 A 2 15.5 47
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-10 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 13.0 128
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-4 Carl Johan Jepson 2140/3 B 1 14.4 15
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-6 Carl Johan Jepson 1640/1 C 4 11.6 24
2023-09-28 2023-09-28 Åmål-6 Carl Johan Jepson 2080/3 A 1 14.2 12
2023-08-19 2023-08-19 Berlin-11 Jörgen Sjunnesson 2500/11 B 0 51
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-11 Per Lennartsson 1640/5 B 4 11.6 40
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-2 Per Lennartsson 2140/5 B 1 12.9 22
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-3 Per Lennartsson 2140/5 C 5 12.0 212
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-10 Per Lennartsson 1680/11 A 0 13.2 48
2023-05-14 2023-05-14 Charlottenlund-5 Erik Adielsson 2000/1 D 2 11.8 89
2023-04-26 2023-04-26 Åby-8 Marcus Lindgren 2160/10 A 5 14.1 43
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-7 Marcus Lindgren 2140/8 A 2 13.9 31
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-10 Marcus Lindgren 2640/2 B 0 16.2 17
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-6 Marcus Lindgren 2140/8 B 3 14.5 34
2023-02-17 2023-02-17 Charlottenlund-6 Marcus Lindgren 2000/5 B str
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/3 C 6 12.8 28
2024-05-04 2024-05-04 Åby-5 Stefan Persson 2140/10 C 4 12.3 714
2024-04-20 2024-04-20 Jägersro Trav-7 Stefan Persson 2140/4 D 3 12.0 590
2024-04-01 2024-04-01 Halmstad-4 Stefan Persson 2140/1 C 3 13.6 26
2024-02-29 2024-02-29 Åby-6 Stefan Persson 2140/7 C 5 14.0 88
2024-02-21 2024-02-21 Åby-8 Carl Johan Jepson 2160/7 B 0 g 53
2024-02-10 2024-02-10 Åby-11 Carl Johan Jepson 1640/12 C str
2024-01-25 2024-01-25 Åby-4 Carl Johan Jepson 2140/12 B 2 15.0 26ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se