North Dakota travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med North Dakota travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen North Dakota har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
North Dakota har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst North Dakota


Det är jackpot på Grand Slam 75® eftersom ingen hittade sju rätt förra söndagen. Det finns 6,7 miljoner kronor i potten och det &a..


Det är jackpot på Grand Slam 75® eftersom ingen hittade sju rätt förra söndagen. Det finns 6,7 miljoner kronor i potten och det är som vanligt 15 miljoner till en ensam vinnare. Axevalla är värd för omgången som ser vidöppen ut på förhand. Hemmatränaren Eric Martinsson, som har flera starka år i rad bakom sig vad det gäller segrar och inkörda pengar, har tre hästar med på Grand Slam 75. Redan i den inledande avdelningen selar han ut Briljant Sensation och North Dakota. Stallakamraterna startade och möttes så sent som i måndags i Mantorp och blev då etta och tvåa. North Dakota vann lätt före Briljant Sensation och nu har Martinssons duo spår ett respektive spår tre bakom startbilen.
– 1 Briljant Sensation (GS75-1) hängde på bra bakom North Dakota i måndags och formen är klart på uppåtgående. Läget med innerspår nu blev helt perfekt och hon är snabb ut. Fick man önska så blir det North Dakota i rygg på ledaren och Briljant Sensation i tredje invändigt. Hon ska ha en ryggresa och då presterar hon som bäst och avslutar bra. Det blir inga ändringar och helt borta är hon inte, säger Eric Martinsson.
– 3 North Dakota (GS75-1) avgjorde rätt så lätt i måndags och vann ganska enkelt. Det var inte slutsålt i mål och därmed blev det perfekt inför söndagens lopp. Täta starter ska inte spela någon roll i det fallet. Det vimlar inte direkt av stolopp i den här klassen och när det var hemmaplan och en så här bra proposition var det inget att tveka på. Ingen av mina hästar fick heller några jobbiga lopp i måndags. De joggade båda lite lätt idag (torsdag) och var fina.
– Dakota är snabb ut och kusken får testa ordentligt från början. Men jag tycker att hon är bäst med ett rygglopp och rygg på ledaren vore inte fel. Stefan Persson har en vettig häst som det kan vara läge att släppa till i så fall. Dakota kan också bli lite vass ibland om hon får gå i ledningen. Dakota är favorit och det tycker jag är rätt. Får hon sitt lopp är hon riktigt vass till slut och stämmer det så är det bra chans. Formmässigt är hon hetare av mina två hästar och hon är härdad i tuffa V75-lopp.

”Möter hästar som han ska kunna slå”

Du har även med 8 Dats Pepito i den avslutande GS75-avdelningen. Hästen kommer från seger senast. Chanserna här?
– 8 Dats Pepito (GS75-7)
hade lite smygform inför senaste loppet och jag tyckte faktiskt att han skulle kunna ha lite chans då. Han vann på ett bra sätt och avgjorde lätt över upploppet. Nu är det dåligt spår och det är upp till Jepson att hitta rätt väg. Han är duktig på det. Hästen slår lite ur underläge och behöver ha lite flax på vägen och spara speeden. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna slå om det stämmer fullt ut. Vi gör inga ändringar och helt omöjligt att han kan vinna är det inte, säger Martinsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Mot Närke och Örebro för lördagens höjdpunkt. Axevallaproffset Eric Martinsson dyker upp hela fyra gånger som tränare under ..


Mot Närke och Örebro för lördagens höjdpunkt. Axevallaproffset Eric Martinsson dyker upp hela fyra gånger som tränare under eftermiddagen.
En häst som verkligen stärkt sina aktier den senaste tiden är sexårige 1 Dats So Cool (V75-1) som fick innerspåret i Silverdivisionen. Hästen ståtar med tre raka segrar, men konkurrensen är skarp, bland annat är toppämnet Admiral As en av motståndarna.
– Han har gått bra länge nu och har både bra form och läge, det är vettiga förutsättningar för hästen men såklart är det tufft motstånd också. Vi hoppas få ett bra lopp härifrån, han ska kunna utnyttja läget då han är snabb ut; det är inte omöjligt att vi kan hålla upp ledningen och då får kusken väl testa, varför inte? Admiral As är svårslagen när han travar men fick ju samtidigt ett dåligt spår, säger Eric Martinsson och tillägger:
– Hästen har tagit ett kliv framåt på sistone och det känns positivt, vi hoppas att han ska kunna hävda sig i Silverdivisionen nu i höst och vinter.

Dubbelchans i Diamantstoet
Vi bläddrar fram i programmet till V75-4 som är ett försök till Diamantstoet, även ett ungdomslopp. Martinsson mönstrar två från stallet. Italienfödda fyraåringen 6 Bolla Spritz har gjort två starter efter ett uppehåll och kommer från enkel spetsseger i Åmål.
– Bolla Spritz var bra senast och vann enkelt, men det är tuffare motstånd nu förstås. Hon hade lite känningar i ett ben och fick ta igen sig någon månad men har kommit tillbaka bra och gjort fina lopp båda gångerna nu. Förutsättningarna är intressanta här, jag hoppas de kan komma iväg bra och prickar starten från springspåret. Det kan bli ledningen eller rygg ledaren, vi kan väl se henne som en outsider även om det alltid är svårt att så emot de som står tjugo meter bakom i sådana här lopp.
En som står just tjugo meter bakom är stallkompanjonen 13 North Dakota som vunnit vid två raka besök på Åbytravet, båda gångerna över open stretch, båda gångerna till glada odds.
– Hon fick springspår på tilläggsvolten här och det kan ibland bli lite tokigt, men kommer hästen iväg bra så kan hon få ett sådant rygglopp som hon ska ha, hon är väldigt effektiv då. Det har löst sig fantastiskt bra i de två senaste starterna med rygg ledaren och fritt på open stretch men sådan tur kan man inte förvänta sig varje gång. North Dakota har lite mer hårdhet än Bolla Spritz och man får väl ändå säga att hon är den bästa chansen av mina två i loppet.

Grejade SM-guld senast
Stallets hopp i Bronsdivisionen 11 Stepping Moneyboy (V75-6). En häst som visat toppform en längre tid och senast segrade från ledningen tillsammans med Linda Sedström i Dam-SM. Nu blev läget emellertid inte det roligaste.
– Stepping Moneyboy går bra varje gång men det är klart att spår elva mot de här hästarna, det blir tufft. Annars känns hästen fortsatt jättefin i jobben, han funkar på alla distanser och är väl i vilket fall inte missgynnad av att det är lång distans nu. Vi får hoppas på lite körning i vilket fall, men för att vinna på V75 från de här lägena krävs det ju en del tur.
Sammanfattningsvis, vilken känner du är hetaste kandidaten från ditt stall?
– Det är väl North Dakota och Dats So Cool i så fall. Ingen av dem är väl kanske någon toppchans, men det viktiga är vara med där framme och hugga och tjäna fina pengar, men ska någon vinna så borde det vara någon av de två.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


I november fick Stefan P Pettersson in Hipster Am på sin träningslista.Hästen som inledde så lovande kunde då se tillbaka på e..


I november fick Stefan P Pettersson in Hipster Am på sin träningslista.
Hästen som inledde så lovande kunde då se tillbaka på en totalt misslyckad treåringssäsong med blott två start och noll kronor insprunget.
Ett halvår senare kom första triumfen på svensk mark och efter ytterligare två spetsvinster fick hästen på onsdagskvällen visa att han även kan vinna från annan position.
När Stefan Persson kastade loss från tredje par utvändigt på sista bortre långsidan syntes omedelbart vem som var starkast.
- Det är ett skoj sätt att vinna på lopp, att ta sats 700 kvar. Det var en topprestation. Det är sådana här hästar som är kul att köra, berömde segerkusken medan tränaren fyllde i:
- Han har vunnit mest från ledningen, nu fick han visa att han funkar bra i ryggar också. Det var inte oväntat, han är inte den typen av häst som tjurar på det. Nu siktar vi mot V75 om ett par veckor, berättade Pettersson om hästen som har alla förutsättningar att bli en följetång på lördagarna.

André och Andre starkast i långloppet
Omgångens största överraskning signerades Torbjörn Jansson som hittade loss från fjärde par invändigt med Fredrik Linder-tränade Joy Alissa - som hann upp ännu större överraskningen Isabell Trot i allra sista steget.
Målfoto krävdes även i treåringsloppet för ston där Daniel Redéns första gången barfotatravande Succession och Örjan Kihlström räddade sig undan för invändigt störtdykande Västerbo Cookie.
Störtdök gjorde även Eric Martinssons North Dakota från ledarryggen, men här kom luckan i god tid varpå Mikael J Andersson kunde åka ifrån med god marginal.
André Eklundh fick chansen bakom Flemming Jensen-tränade Andre Ward i Xpresstayern och serverade också en prydlig ryggresa till upploppet, vilket var tillräckligt för att fånga in duktige ledaren Milos Ganador.

Blåblodig tvååring glänste utanför kupongen
Kvällens sportsliga godbit serverades innan V86® i form av Tetrick Wania.
Hingsten som bär på travvärldens kanske mest eftertraktade blod fick visa sitt kunnande i Breeders Crown för tvååringar på Solvalla.
Lillebrodern till amerikanske avelskometen Walner med championhingsten Muscle Hill som pappa gjorde sin fjärde och hittills viktigaste start i karriären och ägarinnan, uppfödaren och tränaren valde att sitta själv i sulkyn.
Väl där gjorde hon och hästen allting rätt.
Från innerspår bakom bilen pinnade man till ledningen, fick hållas första varvet och gled ifrån i mycket enkel stil till förstapriset på 175 000 kronor.
- Han har stor motor och han är snabb. Det här gick ganska lätt måste jag säga. Vi har stora förväntningar på honom, berättade Riina Rekilä som efter många år i Nordamerika flyttat hem till Finland och tagit med sig avelsmärren Random Destiny.

Storfavoriterna höll
Apropå granna stamtavlor så visade auktionsdyringen Crown Wise As att han inte heller vansläktas.
Halvbrodern till årets elitloppstvåa Vivid Wise As skickades till ledningen av Johan Untersteiner och motsvarade favoritskapet utan större möda.
- En fantastiskt fin häst. Sedan hur bra han blir, det får vi se, men individen till häst är helt underbar, berömde vinnaren.
Ännu större favorit var norske segermaskinen Run to You, tränad av 17-åriga Elida Udjus Pedersen. Erlend Rennesvik lämnade inget åt slumpen då han helt sonika körde till spets från spår 12 bakom startbilen och satte ingångsvärdet på V86 till 13 kronor.
Sju lopp senare fastställdes utdelningen till 37 666 kronor sedan omgångens allra mest spelade ekipage Sidney Celeber/Örjan Kihlström reglerat konkurrenterna utvändigt till glädje för tränaren Roger Walmann och människorna bakom de knappt 200 system som prickade åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


StoChampionatet är loppet som står överst på önskelistan för landets fyraåriga ston. Det bevisades när startlistorna ..


StoChampionatet är loppet som står överst på önskelistan för landets fyraåriga ston. Det bevisades när startlistorna till uttagningarna fastställdes på måndagen. Hela 105 hästar anmäldes, men uttagningarna har bara plats för 72. Något som orsakade att 33 anmälda fick tvångsstrykas.
Det är de två främst placerade från varje uttagning som avancerar vidare till finalen som avgörs den 25 juli. Förstapriset i finalen är 1,2 miljoner kronor, men för de hästar som ingår i premiechansen dubblas prissummorna.

StoChampionatet, uttagningslopp 1
2640 auto:
1. Ajlexes Elise – Tomas Pettersson
2. Global Brilliance – Ulf Ohlsson
3. North Dakota – Carl Johan Jepson
4. Crevisse – Claes Sjöström
5. Kailua Boko – Rikard N Skoglund
6. Eagle Eye Sherry – Björn Goop
7. Hilarious Am – Adrian Kolgjini
8. Samaritana – Mika Forss
9. Sweety Cash S.W – Oskar Kylin-Blom
10. Fantaghiro Brick – Pierre Nyström
11. Kirsi Boko – Johan Untersteiner
12. Quantal Quetzal – Mattias Djuse

StoChampionatet, uttagningslopp 2
2640 auto:
1. Keira de Veluwe – Rikard N Skoglund
2. Crashed Eggs – Örjan Kihlström
3. Globalizer – Stefan Persson
4. Gina Lollobrigida – Ulf Ohlsson
5. Graces Candy – Erik Adielsson
6. Domingoa – Gustav Johansson
7. Anice Cake – Kevin Oscarsson
8. Circus – Björn Goop
9. Helluva Am – Jorma Kontio
10. Cash And Carry – Anders Svanstedt
11. Manstone Two U. – André Eklundh
12. Namaste – Johnny Takter

StoChampionatet, uttagningslopp 3
2640 auto:
1. Go Peppergirl – Victor Rosleff
2. Hoboken Am – Ulf Ohlsson
3. Hill’s Angel – Erik Adielsson
4. Bahama Passion – Mikael J Andersson
5. Hazyshadeofwinter – André Eklundh
6. Aperfecttric – Kevin Oscarsson
7. Swisha – Örjan Kihlström
8. Clandestine – Daniel Wäjersten
9. Livenletdiefor’Em – Fredrik B Larsson
10. Staro Onyourmarks – Oskar Kylin-Blom
11. Heaven Mearas – Björn Goop
12. Sayonara – Carl Johan Jepson

StoChampionatet, uttagningslopp 4
2640 auto:
1. Xhantis Fantasy – Rikard N Skoglund
2. Generator – Björn Goop
3. Hall of Am – Magnus A Djuse
4. Nikita Sunrise – Ulf Ohlsson
5. Malva Ha – Johnny Takter
6. Honey Mearas – Örjan Kihlström
7. Beware Kronos – Erik Adielsson
8. Begum Kronos – Johan Untersteiner
9. Hi D. – Gustav Johansson
10. Stella Nova Race – Carl Johan Jepson
11. Joy Alissa – Fredrik Linder
12. Clockwork – Ulf Eriksson

StoChampionatet, uttagningslopp 5
2640 auto:
1. Conrads Malin – Fredrik Persson
2. Global Benchmark – Johan Untersteiner
3. M.T Perette – Mattias Djuse
4. Queen Ratzeputz – Claes Sjöström
5. Violette Face – Magnus A Djuse
6. Breidabliks Kahlua – Conrad Lugauer
7. Chablis Ribb – Carl Johan Jepson
8. Handle With Care – Jorma Kontio
9. The Primrose – Björn Goop
10. Global Brexit – Daniel Wäjersten
11. Barbro Kronos – Erik Adielsson
12. Maromba Wibb – Stefan Persson

StoChampionatet, uttagningslopp 6
2640 auto:
1. Florist – Kevin Oscarsson
2. Bring Me Wine – André Eklundh
3. Wallawalla Broline – Björn Goop
4. Mill Cava – Ulf Ohlsson
5. Loaded Maria – Carl Johan Jepson
6. Maggiore – Conrad Lugauer
7. Chiffchaff – Johnny Takter
8. Erin Zet – Örjan Kihlström
9. Ivanka Amok – Jorma Kontio
10. Caramelle T.T – Fredrik Persson
11. Tilda Express – Rikard N Skoglund
12. Favourite Picture – Oskar J Andersson

Daniel U. Olsson


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Mo..


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Morotai Degato. En seger som även la grunden till slutsegern i kuskmatchen V75 Champions för Erik Adielsson. Solvallakusken var favorit hos spelarna att ta hem titeln och han var också jämnast denna skrällördag med även en andraplats, en fjärde- och två femteplatser och i kuskmatchen inom V75. I ett lopp blev han först utanför prispengarna.
- Det är jätteroligt, det var några år sedan jag gjorde det sist. Jag är jätteglad men vill passa på att nämna att det var Örjan Kihlström som vann hela året och det tycker jag är värt att nämna för han gjorde en fantastisk prestation och den som vinner flest lopp på tolv månader gör det bra…MEN… i dag är jag champion, sa Erik Adielsson som även hyllade Morotai Degato.
- Han var fantastiskt bra. Hästen hade bra spänst hela vägen hem och krafter kvar. Den där kommer Oskar Kylin Blom få mycket roligt med tror jag, det var en upplevelse.

Stolt över mitt team
Oskar Kylin Blom tränar vinnaren som övertygar i start efter start.
- Han har gått ifrån 200 000 till 800 000 nu på bara några starter. Jag är mäkta imponerad av hästen, jag såg att han inte ens drog norsken och ändå bara åkte han ifrån dem på det viset. Jag är otroligt stolt över mig och stolt över mitt team och jätte jättestolt över Erik som löste det, sa Gävletränaren.
I V75-1 visade sig att den mest meriterade hästen också var bäst. Princess S.W. var ensam med 40 meters tillägg och när Peter Untersteiner kunde ge henne en ryggresa och draghjälp ända till upploppet så tackade den sjuåriga miljonärskan med en sylvass spurt som ställde övriga schack matt.
- Vi hade 14 hästar framför oss, och allra helst här på Åby om två slinker invändigt till slut, det ska mycket till att runda 14 hästar. Det var bra gjort av henne, men vi fick ganska bra draghjälp också, sa Peter Untersteiner.

Två 40-oddsare
I V75-3 såg det ut som att Stefan Persson avgjort loppet efter en kanonstart från tillägg och sedan placerat favoriten Quantum Roc tidigt i spets. Fortfarande på upploppet såg det avgjort ut men då plötsligt stumnade femåringen. Samtidigt hittade Jorma Kontio fritt från tredje invändigt med Pekka Korpi-tränade Artful Deimos och 43-oddsaren avslutade dubbelt så fort sista 100 meterna och hann förbi kort före mål.
Även V75-4 bjöd på en jätteskräll då Johan Untersteiner lotsade 44-oddsaren North Dakota först över mållinjen. Från tredje invändigt kunde Johan Untersteiner slinka ut i andra utvändigt 550 meter från mål och 200 meter senare fick det fyraåriga stoet anfallsorder och hon kopplade tidigt greppet och släppte sedan ingen förbi sig.
Åmålamatören Thomas Carlsson var närmast chockad efter att ha jobbat in sin första tränarseger på V75 från stallbacken.
- Det är helt otroligt. Jag är helt mållös, en är ju en lallare så det är helt fantastiskt, sa 54-åringen som älskat trav sedan tioårsåldern.
V75-5 var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och det blev ännu en stor överraskning sedan de flera av de betrodda gjorde bort sig direkt med galopp. Adrian Kolgjini ledde loppet varje meter med 27-oddsaren Dreamstone. Danske amatörtränaren Bjarke Haagensen tränar den tappre skrällvinnaren.
En vinnare som imponerade oerhört var Oxidizer som avgjorde lekande lätt in mot upploppet i V75-7 trots ett lopp utvändigt favoriten Broadway Sun. Carl Johan Jepson satt i sulkyn och tränar gör Axevallas David Persson.
- Han var enormt bra i dag, jag finner knappt ord, sa David Persson om den sexårige valacken.

Henriette V75 Ungdomschampion
V75 Ungdomschampion blev Henriette Larsen som från rygg ledaren kunde defilera sista biten med 13-oddsaren Bara du Chene sedan ledaren andrahandsfavoriten Lucky Truc överraskande galopperat i mitt på upploppet.
- Jag tycker att jag har jobbat mycket i motvind nu och det var första årssegern så det värmde extra mycket. Loppet blev exakt som jag önskat det, sa Halmstadkusken som bjöd på en härlig segergest.
Bengt Berg tränar vinnaren och han var tagen och tårögd och hyllade den färska championkusken efter segern i V75-2.
- Perfekt av henne, va duktig hon är. Det var ett perfekt lopp för hästen, rygg ledaren hela tiden och gick ut…det kunde inte bli bättre. En V75-seger känns ofattbart, sa Färjestadsamatören.
Ingen klarade sju rätt på V75 och därmed väntar jackpot med chans på 50 miljoner kronor på sju rätt nästa lördag då V75 avgörs på Mantorp.
Sex rätt gav 252 726 kronor och fem rätt 5 497 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-4 Mikael J Andersson 2140/1 C 5 17.0 111
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-8 Mikael J Andersson 2140/3 A 4 17.5 18
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-1 Mikael J Andersson 2140/3 C 3 17.1 59
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Mikael J Andersson 2140/12 D 3 18.6 182
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-2 John Ö Jensen 2140/10 C str
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-1 John Ö Jensen 2140/7 D str
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-10 Carl Johan Jepson 2160/14 A 0 14.6 173
2021-12-11 2021-12-11 Åby-8 Mikael J Andersson 2160/7 B 6 14.5 148
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-6 Mikael J Andersson 2160/10 A 4 15.2 75
2021-11-16 2021-11-16 Axevalla-6 Mikael J Andersson 2160/4 B 2 15.0 22
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-8 Micael Lindblom 2160/13 A str
2021-10-06 2021-10-06 Åby-9 Mikael J Andersson 1640/2 B 1 11.5 161
2021-09-22 2021-09-22 Åby-5 Mikael J Andersson 2160/9 B 1 13.8 181
2021-09-07 2021-09-07 Romme-3 Carl Johan Jepson 2160/8 A 2 15.7 25
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 1660/9 A 1 12.9 30
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/2 C 0 13.8 106
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2140/4 D 6 14.2 243
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2640/3 C 5 14.9 600
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/7 D 0 13.7 717
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-6 Mikael J Andersson 2660/9 C 2 15.4 324
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 2140/2 D 4 14.4 181
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-7 Carl Johan Jepson 2140/5 D 5 14.7 644
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-2 Carl Johan Jepson 2160/10 B 6 16.6 43
2021-02-13 2021-02-13 Åby-8 Johan Untersteiner 2140/4 D 1 15.5 447
2021-02-03 2021-02-03 Åby-4 Mikael J Andersson 2140/8 B 0 17.3 56
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-7 Mikael J Andersson 2140/3 C 1 15.4 54
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-5 Mikael J Andersson 2140/9 C 3 18.4 81
2021-01-06 2021-01-06 Åby-3 Mikael J Andersson 2140/10 C 4 17.2 431
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-12 Carl Johan Jepson 2140/1 B 4 14.8 247
2022-12-10 2022-12-10 Åby-11 Carl Johan Jepson 1640/4 C 0 14.2 190
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-4 Carl Johan Jepson 2180/5 B 2 13.2 36
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-6 Carl Johan Jepson 2160/12 A 1 14.4 37
2022-10-08 2022-10-08 Åby-10 Carl Johan Jepson 2160/10 B 5 13.9 219
2022-09-07 2022-09-07 Åby-9 Carl Johan Jepson 2140/3 B 0 14.1 72
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-9 Mats E Djuse 2160/11 A 5 13.3 106
2022-08-13 2022-08-13 Åby-8 Carl Johan Jepson 2160/8 C 5 12.2 795
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-8 Claes Sjöström 2160/12 B 0 13.3 119
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-8 Erik Adielsson 2160/11 D 2 13.1 143
2022-06-16 2022-06-16 Lindesberg-1 Mikael J Andersson 2160/6 B 5 15.1 153
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-5 Anton Knutsson 2660/7 A 0 15.8 86
2022-02-12 2022-02-12 Åby-5 Stefan Persson 2160/5 C 8 15.2 404
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-4 Mikael J Andersson 2140/3 B 6 16.2 34
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 1660/8 A 1 16.6 40
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-10 Gustav Johansson 2140/11 B 0 15.7 69
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2160/13 B 0 13.9 480
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-10 Kim Eriksson 2160/9 B 0 15.9 514
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-11 Örjan Kihlström 2140/6 C 8 14.6 250



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se