NoLimitJimMit travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med NoLimitJimMit travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen NoLimitJimMit har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
NoLimitJimMit har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst NoLimitJimMit


Selmer I.H. bytte regi i höstas då han köptes av amatörtränarna Gabriella Laestander och Bert Pettersson i Skellefteå.Samu Sundq..


Selmer I.H. bytte regi i höstas då han köptes av amatörtränarna Gabriella Laestander och Bert Pettersson i Skellefteå.
Samu Sundqvist, tidigare privattränare åt ägaren och uppfödaren Ingemar Hultqvist, har fått fortsatt förtroende bakom hästen han tränat fram och ståtar nu med tre raka segrar tillsammans med åttaåringen.
Duon avslutade fjolåret med två segrar i gulddivisionen. På fredagskvällen tävlade Selmer I.H. mot sig själv och endast sjukdom eller en tappad sko såg ut att kunna ha lagt hinder i vägen.
Nu satt skorna satt fast på hästens hovar och segern blev överlägsen. Vinnaroddset 1:00.
På V64-spelet var Selmer I.H. en 88-procentare.
Samu Sundqvist, ny proffstränare på Umåker, lade sig utvändigt ledaren med Selmer I.H. 600 meter från mål lättade Sundqvist lite på tömmarna och lät hästen avgöra på egen hand och lunka undan med fem längder.
Segertiden på isbanan skrevs till 1.13,4 över 1640 meter med bilstart.
Gabriella Laestanders springare är klar för gulddivisionsfinalen på Solvalla lördagen 5 februari.
- Om han ska starta där vet jag inte. Han vann i alla fall mycket enkelt i dag, sade Samu Sundqvist.

Don Viking mot V75
Umåker-amatören Stefan Dellbro har firat stora framgångar med 13-årige Don Viking de senaste säsongerna. Mats E Djuse satt bakom den här fredagen när Vikingen bollade med konkurrenterna och rundade till överlägsen seger från 40 meters tillägg.
Stefan Dellbro menar att Don Viking fortsätter utvecklas upp i åren. Något hästen lagt sig till med på slutet är speed. 13-åringen har helt enkelt blivit rappare.
- Han är jättebra just nu och får dunka på i träningsbacken hemma för att inte krypa ur skinnet. Ställer vi honom i en hage blir han odräglig. Nästa start kan bli i V75 i Östersund i slutet av januari, sade Stefan Dellbro om 13-åringen, spelad på 57 procent.

Trippel till Olofsson
NoLimitJimMit tog tredje raka segern för Micael Melander och Gabriella Laestander blev dubbelsegrare på V64-spelet.
Bodentravets Hanna Olofsson knep tre segrar under kvällen. Treårige Hotspot Simoni tog tredje raka i kvällens inledande lopp och är obesegrad. På V64 satte Olofsson dit Gun de Chanlecy och Magic Caviar.
Hela 25 677 system hittade alla vinnarna på V64. Sex rätt gav 267 kronor och det blev jackpot både på fem och fyra rätt. Miljoner som nu rullar vidare till måndagens V64 på Halmstadtravet.

Mikael Wikner, Kanal 75


NoLimitJimMit hade ett fint fjolår med 4 segrar och 11 pallplaceringar på 19 starter. När han nu var tillbaka på banan efter ett kortare ..


NoLimitJimMit hade ett fint fjolår med 4 segrar och 11 pallplaceringar på 19 starter. När han nu var tillbaka på banan efter ett kortare tävlingsuppehåll visade han att 2022 också lär bli framgångsrikt. Skellefteåhästen, tränar gör Gabriella Laestander, togs lugnt från start och från positionen som första häst i andraspår kopplade han sedan grepp på favoriten Lexington Tooma redan halvvarvet från mål och segern blev till slut retfullt enkel.
- Ja, det vart enkelt och jag drog inga snören i dag. Han viker gärna fram öronen och slappnar av lite men nu har jag kört honom så pass mycket så oftast blir det rätt. Ibland blir det fel men i dag kändes han jättestark, sa Micael Melander.
Team Laestander-Melander tog ytterligare en seger inom GS75 när Dante Godiva enkelt klädde av motståndet med en stark avslutning.
- Det känns som att han är allra bäst när han får gå på en kortare speed och i dag fick han utnyttja det vapnet. När man har torrt krut biter det bra, konstaterade Micael Melander.

16 226 kronor för sju rätt
Överlägsen seger blev det även för finske gästen Horsetail's O'neil. Mika Forss lät den Eija Karppinen-tränade sexåringen lämna motståndet från ledningen och defilera hem sin 7:e seger i 15:e starten.
- Han kändes jättefin i värmningen och hela vägen i loppet också. Finska hästar brukar stå bra inne i klassen. De brukar ha fin rutin kontra prissumman, sa Mika Forss, som även satte dit Petri Salmelas Ladybug Lara.
Omgångens enda riktiga skäll stod femprocentaren Zolglimten för. I John Östmans händer rundade han till ledningen från andra par utvändigt när hästarna gick in i slutkurvan och sedan höll han konkurrenterna stången upploppet ner.
- Det här har han gjort sig förtjänt av. Han har varit bra länge, se hästens tränare Jennifer Lundström.
Övriga lopp inom GS75 vanns av Kari Alapekkalas Easy Silence och Christian Månssons A.W.:s Fastlight. De som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 16 226 kronor. Sex rätt delade ut 232 kronor och fem rätt 34 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Nytt år och nya möjligheter. Årets första omgång av Grand Slam 75® utspelar sig på isen i Boden och det är en bana so..


Nytt år och nya möjligheter. Årets första omgång av Grand Slam 75® utspelar sig på isen i Boden och det är en bana som Skellefteåtränaren Jens Eriksson förstås är familjär med. Han tar med sig två hästar till söndagens tävlingar och båda bör bevakas av spelarna.
Fajtern 3 Lexington Tooma (GS75-1) som går ut i den första avdelningen har visat fin form i vinter. Efter en säker seger i Hästägarkannan på Umåker näst senast, var han gången efter tillbaka på samma bana i ett försök till Silverdivisionen. Men efter en utdragen spetskörning mot Vacqueyras blev det rygg ledaren. Där blev Lexington Tooma kvar med krafter.
– Nog fanns det lite sparat i honom sparat i honom i varje fall. Jag hade väl egentligen tänkt att köra i ledningen men Thomas Åhlund (bakom Vacqueryas reds.anm.) ville något annat så vi fick släppa. Jag tycker han är i bra form för dagen och är ju alltid en häst som gör sitt, säger Jens.
Bra chans till revansch nu då?
– Hästen är ju snabb ut så vi hoppas att vi kan komma till ledningen nu i stället. Det här är väl ett lopp som är rätt så likt det senaste, så med tanke på det tycker jag det ser ut som det ska vara en ganska bra chans. Det är väl Nolimitjimmit som är värst emot och som visat än bättre form än min häst, men den har å andra sidan inte startat på ett litet tag och kan kanske vara i behov av loppet.

Kapabel men visat mycket galopper
Jens Erikssons andra adept i Boden är nyblivna fyraåringen 2 Fyrkrafs (GS75-3). Ett kallblod med kapacitet men som också haft en fallenhet för att galoppera i loppen. Senast blev det dubbla portioner av den varan, men tränaren menade att han aldrig tidigare känt hästen så fin.
– Fyrkrafs har galopperat väldigt mycket på sistone men i de två senaste starterna har jag faktiskt varit jättenöjd med honom. Senast var kanske det bästa jag känt i hästen någon gång och därav körde jag lite för mycket på honom i första kurvan så han galopperade. Den andra galoppen sedan kom då han knäckte ”käken”, så då blev det ju pannkaka. Vi sätter på honom en liten vassare check till nu och hoppas det ska hålla.
Spelarna ska inte glömma bort Fyrkrafs?
– Det finns ju en del kapacitet i honom när det funkar, men då han ju visat mycket galopper så vill jag gärna att han sköter sig i första hand. Skulle han göra det kan han dyka upp där framme. Det är en lite hårdare klass än normalt, men det är inte så jätteblodigt heller och han står ju bra inne på pengarna.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Romme och Skellefteå höll i fredagens V64-omgång i expressfart med sex lopp avverkade på lite drygt en timma.Snö ställde till d..


Romme och Skellefteå höll i fredagens V64-omgång i expressfart med sex lopp avverkade på lite drygt en timma.
Snö ställde till det i Skellefteå där det skrällde rejält i några av loppen och endast 19 system hittade alla vinnarna och sex rätt delade slutligen ut dryga 110 000 kronor.
Omgångens stora favorit höll i alla fall. V64-3 på Rommetravet var treåringsloppet Plåt-Svens Minne där Borups Victory var spelad på 59 procent av systemen.
Erik Adielsson satt bakom nyförvärvet i Svante Båths stall som imponerade stort efter tidig ledning.
Högreste Borups Victory är verkligen något extra och blir en av de stora begivenheterna i semifinalerna i Breeders’ Crown på Solvalla söndagen 24 oktober.
Borups Victory inledde karriären med fem segrar på nio starter för Robert Bergh och spåddes en lysande framtid. Fredagens start var den andra i Svante Båths regi.
- Det är en fin löpare det här. Han har en acceleration som är ovanlig - det är nästan så att du kan hoppa över en växel, från tvåan till fyran för att tala bilspråk. Det är rätt ovanligt för travare. Det där är vanligare för passgångare. Så han har det kanske lite från pappan, sade Erik Adielsson, syftande på avelsstjärnan Googoo Gaagaa med passgångarstam.
100 000 kronor var segern värd i Plåt-Svens Minne. Segertiden skevs till 1.14,3 över 2140 meter auto.

Ensam efter ryck
I vinnarcirkeln på Rommetravet stod banans tidigare sportchef och motor Berndt Martinsson och delade ut pris i två lopp uppkallade efter honom.
”Berndt Martinssons lopp” för kallblod såg en överlägsen vinnare i Eigelands Fredrik. Loppets favorit styrdes till ledningen efter 500 meter av husse Jörgen Westholm och rycket i den sista kurvan resulterade i seger med många längder. 100 000 kronor var segern värd.
- Martinsson är kungen av Dalatravet – det är en stor ära att få vinna det här loppet, sade Jörgen Westholm.
Berndt Martinssons lopp för varmblod vanns av Unfair och Markus B Svedberg.

”Fel” Laestander-häst vann
V64 Xpress inleddes med en storskräll i Skellefteå där Gabriella Laestander, amatörtränare på heltid vid banan, fick med sig en stalldubbel i Hästägarkannan för varmblod.
Storfavoriten NoLimitJimMit fick dra i ledningen men blev nedspeedad av stallkamraten Gelato som hade smugit med i rygg. En skräll endast spelad på en procent. Malin Viklund satt i segersulkyn. 
Christer Söderström-tränade Risåberra gillade förutsättningarna med moddig bana och vann kallblodsloppet (V64-3). Körande Per Gustafsson testat att helt sonika låta Risåberra svepa fältet på den sista bortre långsidan och testet föll väl ut. 
John Östman snodde tidigt åt sig ledningen med finsktränade Flight Deck och vann V64-5 över lång distans.

Mikael Wikner, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


29-åriga Hanna Lähdekorpi jobbar heltid som veterinär i Halmstad och står dessutom som ansvarig tränare för familjens tio hä..


29-åriga Hanna Lähdekorpi jobbar heltid som veterinär i Halmstad och står dessutom som ansvarig tränare för familjens tio hästar.
Ett femtiotal lopp per år hinner hon med att köra. Tävlingsmomentet vill hon inte vara utan.
- Det är fantastiskt roligt att köra lopp!
Hanna svarar i mobilen efter fredagens lunchtävlingar i Halmstad där hon satte punkt för en svår V65-omgång. Endast ett system klarade av alla vinnarna och kunde kvittera ut drygt 1,1 miljoner kronor.
Usain Cup har gått bra på slutet och var en av de mera spelade i den sista V65-avdelningen som avgjordes över sprinterdistans. Hanna körde resolut till ledningen efter några hundra meter och tvingade Conrad Lugauer att ge upp spetsambitionerna med Nolimitjimmit.
- Han har lärt sig att öppna väldigt snabbt och är ju framför allt bäst när han får gå på innerspår. Så taktiken var given, menar segerkusken.
Kusken äger dessutom femårige valacken Usain Cup tillsammans med kompisen Elsebeth Stausholm, amatörtränare i Danmark.

Vunnit 130 lopp
Fredagens seger var Hanna Lähdekorpis 13 för året på 52 starter, vilket ger 25 i segerprocent.
Senaste sex starterna har hon segrar fyra gånger. Förutom den senaste triumfen, har hon bärgat två segrar med hästar tränade av Conrad Lugauer och en med familjens Zelante C.R.
I somras blev hon tvåa i Amatör-EM för damer i Danmark.
- Segern i K.G. Bertmarks Minne (2016) med Sylvester D.K. rankar jag som min största. Sedan har jag vunnit Amatör-SM också, men på något sätt hamnar det lite i skymundan av K.G. Bertmarks. Sammanlagt har det blivit ungefär 120-130 segrar skulle jag tro, säger 29-årigen som kört ungefär 530 lopp i karriären.
Någonstans runt 24 i segerprocent alltså…
Med stor häst ska tilläggas. Hanna har kört många ponnylopp också. 

Fulla dagar
Hon har en delad tjänst som veterinär på Slöinge sjukhus och kliniken inne på Halmstadtravet. Samtidigt står hon som tränare för hästarna på Holm Hästgården AB, pseudonymen för familjestallet med mamma Marjaana Alaviuhkola i spetsen (Svensk Travsports ordförande), samt brodern Pekka och systern Maija.
I somras anställdes Halmstadtränaren Stefan Persson som privattränare på gården i Holm, en kort bit från travbanan i Halmstad.
- Det är fantastiskt roligt att köra lopp så det vill jag göra. Men nu får jag väl se nästa år hur det blir. Då kommer ju amatörloppen att försvinna och det är främst amatörloppen jag känner att jag vill köra med lite egna hästar ibland.
- Men nu har vi ju gjort den här satsningen och tagit hem våra egna hästar och anställt Stefan, så det är klart att det kommer att bli en del löpkörning med dem när det finns tillfällen även i framtiden när amatörloppen försvinner, säger Hanna, vars pappa är förre travtränaren Kari Lähdekorpi.
Nästa vinnare från stallet?
- Vi ska starta Big Jim Pellini nästa lördag i Halmstad är tanken. Han har varit bra så vi hoppas att han kan vara med där framme. Det beror helt och hållet på vilka hästar han ska möta men allt verkar bra efter senaste loppet i alla fall.

Mikael Wikner, Kanal 75


För elva år sedan slutade Fredrik Linder som travtränare. Men 2017 drog han igång igen tillsammans med sin sambo Magdalena Eriksson. P&ari..


För elva år sedan slutade Fredrik Linder som travtränare. Men 2017 drog han igång igen tillsammans med sin sambo Magdalena Eriksson. På lördagen kom parets största seger hittills när fyraåriga Zeta Wise As slog sina kullsystrar i Stosprintern på Halmstadtravet.
- Så jäkla coolt! Och nervigt så in i skogen. Jag vet inte vad jag ska säga, sa Fredrik Linder innan ögonen tårades och rösten gav vika.
Kevin Oscarsson satt i sulkyn bakom det italienska stoet och han satsade offensivt från spår två bakom startbilen. Ekipaget kom till ledningen i den inledande kurvan och därifrån avverkade Zeta Wise As de 1 609 meterna på kilometertiden 1.11,3 när hon stegade undan till solklar seger, värd 800 000 kronor.
- Det är så många som är delaktiga i dag och jag önskar att alla kunde vara här. Vi är jättetacksamma att vi får ha den här hästen åt Stall Courant, sa en av glädje storgråtande Magdalena Eriksson.
För unge kuskstjärnan Kevin Oscarsson smällde segern också högt, vilket underströks av en rejäl segergest där körspöet flög i luften.
- Det här är den absolut största segern jag har tagit, sa Oscarsson.
- Hon var så lugn och harmonisk in i första sväng så då bestämde jag mig för att köra i spets. Zeta hade en väldigt bra dag i dag.
Andraplatsen tog av Roger Walmanns Aleppo Pine (Örjan Kihlström) och trea blev Jerry Riordan-tränade Maggie Cash (Carl Johan Jepson).

Hemmauppvisning i guld
Stjärnan Cyber Lane spelades till stor favorit i gulddivisionen och han gjorde inte sina anhängare besvikna. Trots ett tung lopp som första häst i andraspår stod den forne derbyvinnaren i en klass för sig. Halvvarvet från mål tog han över ledningen och lämnade motståndet. Över upploppet showade körande tränaren Johan Untersteiner för hemmapubliken när han i 150 meter hyllade hästen med en spektakulär segergest.
- Det är väldigt skönt när det är så bra som det känns. Det har varit segt att få igång honom varje år men han har känts fin i starterna som han har gjort och jag har haft feeling för att han är på gång. I dag gjorde han en riktigt rejäl insats, sa Johan Untersteiner.

Vann V75-debuten
Björn Goops Royal Navy Neo gjorde en imponerande prestation när han via en tung långspurt tog hem klass I-försöket.
- Han gick ju jättebra. Han fick dra tåget ute i tredjespår men hade ändå modet att avgöra, kommenterade Björn Goop.
I klass II tackade Eppur Si Muove för det stenhårda tempo som storfavoriten Nolimitjimmit höll i ledningen, när han i Peter H Sjöbergs händer spurtade till överlägsen seger.
- Helt otroligt! Vinna på V75 var vårat drömmål, sa amatörlicensierade Anna-Lena Waldén som endast har en häst på träningslistan.
Lärlingsloppet gick till Robert Berghs Fantasia Sisu och i sulkyn satt V75-debuterande Pia Jakobsson.
- Det blev ju helt perfekt. Hon fick smyga med och hade hur mycket som helst kvar till slut, summerade Bodenlärlingen sedan hästen avgjort från andra par utvändigt.
I silverdivisionen drog Comanche Moon och Joakim Lövgren det längsta strået och när Carl Johan Jepson vann den avslutande bronsdivisionen med Peter Untersteiner-tränade Pastor Power  landade utdelningen för alla rätt på V75 på 586 719 kronor. Sex rätt gav 2 550 kronor och för fem rätt fick man 176 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/10 C 0 g 156
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Peter Untersteiner 2640/6 B 3 17.5 31
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Johan Untersteiner 2140/5 C 6 15.6 53
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Peter H Sjöberg 1640/6 B 1 14.4 21
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/11 B 0 g 34
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-2 Johan Untersteiner 2140/9 B 4 16.9 121
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-13 Erik Adielsson 2140/1 C 0 24.6g 110
2017-06-27 2017-06-27 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/5 B 6 20.3g 65
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-2 Johan Untersteiner 2640/9 D 6 17.2 126
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 2140/4 A 5 14.3 27
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-7 Conrad Lugauer 2640/5 A 0 g 27
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Conrad Lugauer 1640/6 A 1 11.4 18
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 2140/5 C 1 13.7 39
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Marc Elias 2140/2 C 0 16.4g 22
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Conrad Lugauer 2140/5 C 2 14.4 111
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Peter Untersteiner 2140/3 B 1 15.2 17
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-3 Johan Untersteiner 2140/2 B 3 16.2 31
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/9 B 3 17.2 48
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Marc Elias 2140/1 C 0 g 29
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Conrad Lugauer 1640/1 A 3 12.5 53
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Marc Elias 1640/5 C 0 g 24
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Conrad Lugauer 2140/9 C 0 17.6g 223
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-1 Marc Elias 2640/5 B 1 14.8 24
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 1640/9 B 0 12.0 86
2019-08-15 2019-08-15 Åby-6 Conrad Lugauer 1640/10 C 0 13.4 26
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-9 Conrad Lugauer 1640/6 C 0 16.7g 24
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-4 Conrad Lugauer 1640/3 B 1 12.1 17
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-6 Conrad Lugauer 1640/2 B 4 12.5 21
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-1 Marc Elias 1640/2 B 1 12.7 15
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-5 Magnus A Djuse 2140/3 A 0 g 33
2020-12-18 2020-12-18 Boden-3 Micael Melander 1640/2 B 2 14.9 26
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-7 Ulf Ohlsson 1640/3 C 0 g 20
2020-10-22 2020-10-22 Boden-1 John Östman 2660/6 B 0 21.4g 102
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-11 Micael Melander 1640/9 D 7 11.8 427
2020-09-24 2020-09-24 Boden-5 Micael Melander 1640/1 B 3 13.2 37
2020-09-10 2020-09-10 Boden-7 Micael Melander 2140/5 A 1 14.5 25
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-6 Ulf Ohlsson 1640/4 C 2 13.3 18
2020-08-12 2020-08-12 Boden-3 Micael Melander 1640/11 D 2 12.1 739
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-3 Micael Melander 1640/6 B 1 12.6 27
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-4 John Östman 1640/5 C 0 g 90
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-8 Ove A Lindqvist 1640/2 B 0 g 43
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Ove A Lindqvist 1640/11 A 5 13.6 37
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-9 Ove A Lindqvist 1640/1 A 0 g 20
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 1640/6 C 2 12.6 86
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Ove A Lindqvist 2140/13 B 2 16.0 49
2020-03-07 2020-03-07 Boden-4 Jens Nilsson 2140/6 B 1 15.9 17
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-9 Marc Elias 2140/5 B 0 g 29
2020-01-02 2020-01-02 Åby-9 Marc Elias 1640/11 C 5 13.8 81
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-1 Micael Melander 1640/3 B 1 15.4 16
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-1 Micael Melander 1640/5 D 4 12.9 82
2021-10-28 2021-10-28 Boden-7 Micael Melander 2140/11 C 1 15.9 69
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-6 Micael Melander 2140/5 B 2 17.0 18
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-9 Micael Melander 2140/2 C 1 14.4 149
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-5 John Östman 2140/4 B 2 13.5 519
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-1 Micael Melander 1640/8 C 3 12.9 194
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-6 Micael Melander 1640/5 B 4 12.6 83
2021-08-07 2021-08-07 Ryssland-6 Hans Chr. Holm 1600/4 D 2 235
2021-07-28 2021-07-28 Boden-10 Micael Melander 2140/4 D 0 14.0 1891
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-5 Antero Heinonen 2140/10 D 5 16.1 29
2021-07-08 2021-07-08 Boden-7 John Östman 2140/10 D 2 14.7 160
2021-06-10 2021-06-10 Boden-6 Sandra Eriksson 2140/12 C 0 g 129
2021-04-23 2021-04-23 Boden-7 Micael Melander 1640/2 C 0 17.4g 79
2021-04-01 2021-04-01 Boden-1 Micael Melander 2140/9 C 0 g 168
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-4 Micael Melander 2640/1 D 0 g 71
2021-02-08 2021-02-08 Boden-9 Micael Melander 2640/5 C 3 16.7 27
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-8 Micael Melander 2640/5 D 2 16.0 248
2021-01-03 2021-01-03 Boden-4 Micael Melander 1640/1 A 1 15.1 51
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-11 Micael Melander 2140/4 D 6 16.6 189
2022-12-08 2022-12-08 Boden-1 Micael Melander 2140/2 B 1 15.1 15
2022-12-01 2022-12-01 Boden-4 Micael Melander 2140/2 C 0 16.2g 38
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-7 Micael Melander 1640/8 D 4 13.5 382
2022-10-28 2022-10-28 Boden-8 Micael Melander 1640/5 B 4 14.1 49
2022-10-16 2022-10-16 Boden-10 Micael Melander 2140/11 C 2 14.0 96
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-9 Micael Melander 1640/12 C 8 12.5 963
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Micael Melander 1640/9 C 3 13.2 490
2022-07-30 2022-07-30 Ryssland-6 Sigmund Jakobsen 1600/2 A 0 33
2022-07-16 2022-07-16 Norge-4 Sigmund Jakobsen 1609/4 C 2 23
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-6 Micael Melander 2140/2 C 0 15.2 33
2022-06-02 2022-06-02 Boden-6 Micael Melander 2140/7 C 5 15.0 30
2022-05-19 2022-05-19 Boden-7 Micael Melander 2140/9 B 4 14.4 30
2022-05-16 2022-05-16 Skellefteå-1 Micael Melander 2140/5 B 1 14.2 17
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-9 Micael Melander 2140/6 C 5 14.0 145
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-1 Micael Melander 2140/4 C 1 18.3 20
2022-03-29 2022-03-29 Boden-8 Micael Melander 2140/8 D 5 15.8 461
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-7 Micael Melander 2140/7 C 2 14.0 122
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-7 Micael Melander 2140/2 B 0
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-9 Micael Melander 2140/4 D 6 14.5 237
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-5 Micael Melander 2640/2 C 2 20.2 13
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-7 Micael Melander 1640/7 B 1 14.2 14
2022-01-02 2022-01-02 Boden-4 Micael Melander 2140/6 C 1 15.7 40
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-7 Micael Melander 2140/6 D 6 15.3 301
2023-12-01 2023-12-01 Umeå-8 John Östman 2140/1 C 4 15.5 103
2023-11-17 2023-11-17 Boden-9 Petter Lundberg 1640/4 D 0 g 201
2023-10-27 2023-10-27 Umeå-2 John Östman 1640/3 D 0 14.3 93
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 Micael Melander 2640/9 D 1 14.8 125
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-2 Micael Melander 2140/7 D 6 13.8 62
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-1 Micael Melander 2140/1 D 1 14.1 161
2023-09-14 2023-09-14 Boden-6 Micael Melander 2140/4 D 5 13.4 619
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-9 Micael Melander 2140/1 C 0 14.6g 122
2023-08-17 2023-08-17 Boden-2 Micael Melander 1640/6 D 0 17.4g 254
2023-07-29 2023-07-29 Ryssland-9 Hans Chr. Holm 1600/3 C 5 12.4 87
2023-07-13 2023-07-13 Boden-6 Micael Melander 2140/11 D 5 14.1 267
2023-07-07 2023-07-07 Lycksele-2 Micael Melander 1640/5 C 4 12.9 46
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-2 Micael Melander 2640/5 C 8 14.6 182
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-4 Micael Melander 2140/3 C 3 13.8 330
2023-05-02 2023-05-02 Skellefteå-7 Micael Melander 1640/12 B 5 13.2 103
2023-04-14 2023-04-14 Boden-6 Micael Melander 2140/8 C 0 13.6 628
2023-04-06 2023-04-06 Boden-3 Micael Melander 2140/11 D 3 14.1 328
2023-03-10 2023-03-10 Boden-4 Micael Melander 1640/1 C 5 14.3 135
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 Micael Melander 2140/3 C 0 g 58
2023-01-29 2023-01-29 Boden-4 Malin Viklund 2140/6 C 0 g 239
2023-01-05 2023-01-05 Boden-4 John Östman 1640/6 A 2 14.6 19
2024-01-19 2024-01-19 Umeå-2 Micael Melander 2140/3 D 0 g 43
2024-01-14 2024-01-14 Boden-3 John Östman 2140/1 D 3 16.0 381



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se