National Prince travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med National Prince travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen National Prince har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
National Prince har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst National Prince


Svante Båths National Prince reds till ledningen av Emeline Desmigneux och in mot slutkurvan hade han och Shogun D.K., med Maxence Pean i sadeln, ryckt if..


Svante Båths National Prince reds till ledningen av Emeline Desmigneux och in mot slutkurvan hade han och Shogun D.K., med Maxence Pean i sadeln, ryckt ifrån motståndarna. Men någon upploppsduell blev det aldrig då Shogun D.K. stack ifrån till överlägsen seger samtidigt som National Prince tröttnade och även tvingades släppa Baxter Street förbi sig. Shogun D.K. startade med 25 meters tillägg över grunddistansen 3 000 meter och i mål visade klockan kilometertiden 1.14,6. Loppets förstapris uppgick till 90 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppe..


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.
Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppet i New York har tioårigen haft problem att hävda sig i loppen på det sätt som han brukar.
Mellan oktober 2016 och mars 2017 tog On Track Piraten åtta raka segrar i gulddivisionen. Inför lördagen hade det gått tolv lopp utan seger och det kändes som att hästen var på väg ut i travets periferi.
Hans R Strömberg ville testa hästen och satte sig upp i lopp för första gången på ett och ett halvt år och gjorde rent hus med stjärnan.
On Track Piraten gillar vintern och tioåringen var överlägsen den här gången sedan storfavoriten Anna Mix kommit bort i spåren.
- När jag vred ut honom 600 kvar kände jag att han hade kunnat svepa dem innan svängen nästan. Så att det…var en ruggig känsla, sa en nöjd Strömberg efter hästens 25:e seger i travets elitserie.
Efter en riktig dunkare från tredjeparet utvändigt var det ren och skär defilering upploppet ner.
- Jag har trott på att få tillbaka honom hela tiden och han bevisar ju i dag att han duger än.
Han trivs jättebra på vintern, så är det bara, sa Hans R Strömberg.
En segermaskin endast spelad på sju procent av kupongerna!

Westerholm dagens man
Lördagen var annars en stor dag för hemmatränaren Nicklas Westerholm. 27-åringen hade ett fenomenalt debutår som proffstränare och jobbade ihop både tränar- och kuskchampionet på Rommetravet.
Skicklig med hästar är han 27-åringen, och många av de lite hästarna han fått in i träning har utvecklats ytterligare i hans händer.
Nu blev det två segrar med egentränat – mycket imponerade sådana – med Nakoda Goj i silverdivisionen och It’s Showtime Zaz i klass II. Inget gavs gratis precis i respektive lopp och båda hästarna svarade för starka prestationer utan vara bottnade.
- En dubbel på V75 har jag aldrig tagit förut, så det här var kul.
Nicklas Westerholm är en av fyra nominerade till titeln Årets Komet.
- Jag tror att farsan fick det priset ungefär vid samma tidpunkt så jag hoppas att jag inte ska vara sämre, sa Westerholm, syftande på pappan Robert Bergh.
Westerholm som även var nära storfavoriten i mål i bronsdivisionen där han bokförde sig för en andraplats med sin Persos Smokie

”Vilken j-la häst”
Southwind Feji vann 13 av 15 lopp i fjol och var med det den segerrikaste travaren i Sverige.
I stoloppet satte hon konkurrenterna på plats ännu en gång och kusken Mikael J Andersson var mäkta imponerad.
Storfavoriten fick svar efter 600 meter då alla trodde att hon skulle bli släppt till ledningen. Kaj Widell bakom Västerbo RealWorld ville annat men där blev det rejält trötta ben till slut.
700 meter från mål tryckte Mikael J Andersson till lite och övertog ledningen och det femåriga stoet bara försvann. Smäcker uppsyn.
- Jag trodde inte mina ögon när Kaj satt och svarade men nu fick de se allihop vilken jävla häst det är. Jag sa till ägarna i förra veckan att det här nog är det värsta jag kört. I dag är det väl bara On Track Piraten som kunnat hänga med henne i dag, sa segerkusken.

Divine fortsätter vinna
Lite oansenlig från sidan sett. Sexåriga stoet Divine har inställningen som sitt bästa vapen och kan verkligen flytta på sig över ett upplopp.
Nu tog hon fjärde raka segern i klass II för Eskilstuna-duon Anna Österberg och Kai P Jussila som tog över träningen under fjolåret.
Tempot var lågt och Erik Adielsson satt i femte utvändigt med stoet som avslutade mycket rappt till knapp seger över Rommetravets upplopp.

Kortspeed i kalla
I kallblodsloppet var det skrivet så att ston hade fördel och kunde stå med 20 meters försprång mot hingstarna och valackerna.
Det tackade amatören Lars-Erik Karlsson för med sin Alfie. Det åttaåriga stoet var bland annat trea i SM under fjolåret bakom Månprinsen A.M. och tjänade en halv miljon kronor under sin bästa säsong hittills.
Nu fick Alfie en V75-seger i årets andra start efter ett lopp i ledarryggen och lucka 175 meter från mål. En trettonprocentare på V75.
Knappe favoriten Solör Stegg galopperade bort sig. Tvåa och nära i mål överraskningen Mino (under en procent på strecken) och trea Mofaksan som stretade emot bra i ledningen.

Miljoner till nästa lördag
Ett sprinterlopp för bronsdivisionen avslutade omgången där storfavoriten National Prince klev undan på ett bra sätt från ledningen för Erik Adielsson. Svante Båth tränar hästen och dagens största favorit spelad på 58 procent på V75.
På V75 landade sjurättsutdelningen på 2 090 kronor. Sex rätt gav 22 kronor medan det blev jackpot på fem rätt och 25,1 extra miljoner rullar vidare till Kalmar V75 på lördag.
Svårt på Top 7 och rollerpott till nästa lördag, 834 005 kronor rullar vidare

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla och Åby delade på onsdagens V86-omgång och den sportsliga höjdpunkten bjöds på Solvalla där tio mycket fina fyra..


Solvalla och Åby delade på onsdagens V86-omgång och den sportsliga höjdpunkten bjöds på Solvalla där tio mycket fina fyraåriga ston gjorde upp om 80 000 kronor i Solvallas Fyraåringsserie. Inte mindre än fyra av stona kom närmast från finalen av Derbystoet. Men ingen av dem (Fantasy River, Unstirred Drink, Flo Jo Keeper eller Bugatti Brick) kunde rå på Dream Lane som imponerade stort i händerna på Erik Adielsson.
Erik Adielsson bytte ut andra utvändigt till positionen utvändigt om ledaren varvet kvar. Genom slutsvängen såg Dream Lane otroligt morsk ut och ledaren Fantasy River hade inget svar in på upploppet. Det hade ingen annan heller och det Stig H Johansson-tränade stoet vann överlägset.
- När jag kom ut och körde provstarten strax innan loppet då fick jag en sådan där ruskig feeling som man får då och då, att i dag kommer hon prestera. Hon var fantastisk alltså, sa Erik Adielsson om vinnaren.
Erik Adielsson blev alltså kvällens enda dubbelsegrare och han vann även V86-2 där National Prince imponerade då han tog årets sjätte seger på 13 starter. Erik Adielsson attackerade från andra utvändigt mitt på sista bortre långsidan och klev fram utvändigt ledaren genom slutsvängen. In på upploppet avgjorde sedan den Svante Båth-tränade fyraåringen i mäktig stil.
- Både Stigs och Svantes hästar springer bra och det är jag glad över.

Seger igen efter 42 lopp utan vinst
Sylvester America hade inte vunnit sedan 11 mars 2015 (42 starter!) men efter V86-1 var den sexårige valacken tillbaka i vinnarcirkeln. Kusken Jeppe Juel hittade rygg ledaren och sedan på upploppet speedade Sylvester America förbi ledaren Anna mycket enkelt.
- Det var över två år sedan han vann och jag var inte säker att han skulle vinna lopp igen. Det kanske dröjer två år till nästa seger, sa tränaren Jerry Riordan.
I V86-3 svarade Mr Magnifique ledningen i 1.08-tempo första 500 och tvingades till 1.11 första 1000, fyraåringen var sedan mycket tapper trots att han inte kunde stå emot Seal Kronos sista biten. Admir Zukanovic-tränade Seal Kronos profiterade på det höga tempot i täten och avgjorde bekvämt efter fått en fin resa i andraspår tillsammans med Stefan Söderkvist.

Vinnaren såg slagen ut
Henrik Larsson-tränade Global Trader såg mycket löpsugen ut hela vägen in i mål och avgjorde V86-4 med en imponerande långspurt från fjärdepar utvändigt tillsammans med kusken Jennifer Tillman i V86-4.
I V86-5 såg favoriten Going Diablo slagen ut i sista svängen då travet inte flöt perfekt, men in på upploppsrakan travade hon bättre och stack enkelt ifrån konkurrenterna.
Även i inledningen av loppet var det nära att Going Diablo galopperat.
- Hon schabblade till i första sväng och det var nära galopp. Men hästen hjälpte till och jag tog fram mina 40 års erfarenhet, sa kusken och tränaren Peter Untersteiner.
- Hon var inte helt ren i svängarna, men in på upploppet var det härligt att känna att hon hade kräm kvar.
Robert Bergh körde V86-omgångens största favorit och efter en offensiv start så dominerade han V86-6 med Nobel Amok i spets. Det var femåringens sjunde årsseger på tolv starter.
Ledningen från start till mål blev det även för Ferrari River och Conrad Lugauer i V86-7. Fyraåringen trivs över längre distanser och var tapper efter en snabb inledning.
Åtta rätt på V86-spelet gav 97 823 kronor. Sju rätt gav 592 kronor och sex rätt 52 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 I februari gick startskottet för den nya unghästserien som uppfödaren Margareta Wallenius-Kleberg står bakom i samarbete med Svensk T..


 I februari gick startskottet för den nya unghästserien som uppfödaren Margareta Wallenius-Kleberg står bakom i samarbete med Svensk Travsport och Solvalla. När huvudstadsbanan på onsdagen arrangerar V86-tävlingar körs årets fjärde och sista omgång i loppserien. Som vanligt ska fyra lopp avgöras och tror man att utfallet blir som i tidigare har man en bra grund att stå på när V86-systemet ska sättas ihop.

Spik på Kolgjinis stjärnämne
Till att börja med är det bara att spika i V86-6, loppet för treåriga hingstar och valacker. De tidigare utfallen i den kategorin är favorit, favorit, favorit. Nu blir Lutfi Kolgjini-tränade 9 Neelix stor favorit. Den obesegrade jättetalangen jagar femte raka.
Även i loppet för fyraåriga hingstar och valacker, V86-8, kan man gå kort. De loppen har tidigare vunnits av favorit, tredjehandare och andrahandare. Den här veckan torde man således kunna låsa loppet på de tre mest spelade hästarna: 9 Dartagnan Sisu, 6 National Prince och 12 Listas Spartacus.

Stona sitter på miljonerna
Anledningen till onsdagens jackpot är att femrättspotten på nästan 4,6 miljoner kronor gick vidare från förra veckans favoritdominerade V86-omgång i Boden. De miljonerna kryddar nu åttarättspotten som enligt prognosen kommer att uppgå till minst tio miljoner kronor. Vill man bli ensam om de pengarna kan nyckeln vara att gardera rejält i Margaretas Tidiga Unghästserie för treåriga ston, V86-2. Där har det tidigare skrällt ordentligt: fjärdehandare, femtehandare och sjättehandare. Det enda raka kan vara att täcka loppet med den breda penseln och den riktigt kaxige tar inte ens med favoriterna i loppet.
I det andra stoloppet, V86-4 för fyraåringar, kan det också löna sig att gardera ordentligt. Där har de tidigare vinnarna varit spelade i tredje-, första och fjärde hand. Tror man att vinnaren finns i det intervallet på nytt tar man med 2 Juni Håleryd, 6 Mulligan, 9 Mamasan, 12 Amalia Cash.

Förslag till V86-grund:
V86-1
: -
V86-2: Alla tolv.
V86-3: -
V86-4: 2, 6, 9, 12.
V86-5: -
V86-6: 9 Neelix.
V86-7: -
V86-8: 6, 9, 12.

Fotnot:
Slutsatserna i den här texten bygger på ett litet underlag och är högst ovetenskapliga. Spelfördelningen kan också förändras fram till start av V86-1.

Ola Johansson, Kanal 75


Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias pokal – två av Sveriges största årgångslopp med 976 880 kronor till vinnarna – ..


Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias pokal – två av Sveriges största
årgångslopp med 976 880 kronor till vinnarna – avgjordes på Åbytravet på lördagen.
I de fyraåriga stonas final var knappa favoriten Cash Crowe förkrossande överlägsen.
Efter en galopp i uttagningsloppet för ett par veckor sedan kom enda förlusten på blott sju starter i karriären. Då blev det en tredjeplats och därmed snuddande nära att hon fick stå utanför den stora finalen.
Men hon kom med, tackade och tog för sig och på lördagen satte hon alla skåp på plats i en formidabel uppvisning.
Cash Crowe streckades hårt på V75 trots ett tolftespår bakom bilen. Ett läge som normalt brukar vara extra tufft just på Åbytravet.
Efter att ha inlett som sista häst styrde Johnny Takter på i tredjespår varvet från mål. Drottningen av årgången 2014 la alla för sina fötter efter ett sista varv i tiotempo, travandes först i tredjespår.
- Hon fick göra jobbet. Men jag håller henne mycket högt – framför allt efter förra starten. Då kände jag att det ska till en riktigt bra häst för att kunna slå henne. Hon gör det avstannande på rätt sätt då hon blev lite bekväm sista biten, sa Johnny Takter.

Tredje segern i drottningens
Tvåa slutade Fredrik Wallins Inga In Heaven som närmade sig sista biten utan att för den skull ha någon chans på segern för Björn Goop.
Halmstadtränaren Petri Puro har lyckats med unghästar många gånger förr och tagit dem till eliten som äldre. Segern med Cash Crowe var hans tredje i Drottning Silvias Pokal.
- Det vet alla att de här årgångsloppen är väldigt svåra. Jag vann mitt första 2002 så det gäller att skynda sig nu om det ska bli fler! Hon har gjort sju lopp bara och de andra i loppet är uppe i 20 och fler starter. Jag tror hon har den rätta kapaciteten för att komma upp i den rätt nivån för stona i alla fall, sa Petri Puro, som alltså både tränaren, äger och har fött upp vinnaren.
Förra helgen tog D.D.'s Hitman på allvar klivet in i eliten via segern i Finlandia-Ajo och blev inbjuden till Elitloppet. Halmstadtränaren vinner lopp i parti och minut men nu var det ett tag sedan de riktigt stora segrarna i miljonklassen trillade in.
- Det här var andra miljonloppet jag vinner på en vecka. Så nu är man back in business!

Diamanten kom på innern
I Konung Gustaf V:s Pokal – hingstarna och valackernas uppgörelse – blev det en hemmaseger. Christoffer Eriksson fick vara stand in i sulkyn för avstängde Robert Bergh och lotsade Diamanten till seger från ett "omöjligt" tolftespår bakom bilen.
Storfavoriten Makethemark krokande efter ett lopp i dödens och ledande Demios Racing fick sträcka vapen kort före mål mot Diamanten som spurtade till seger via det extra innerspåret – open stretch.

”Bingo överallt”
Christoffer Eriksson valde att styra invändigt efter start men ångrade sig när han satt där i kön då första varvet inte gick snabbare än 1.14,0.
- Men sedan blev det ju bingo överallt. Attackerade 800 kvar och fick rygg att gå i, kunde vrida ner i andraspår runt sista kurvan och sedan fick jag chansen på open stretch då Johnnys häst (National Prince) galopperade. Det här är ett väldigt stort lopp att vinna, sa segerkusken.
Diamanten har vunnit tolv av karriärens 17 starter och är ett stort löfte. Hästen ägs av hockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg och hans pappa Kent. 
Kungen är uppfödd av Lars-Otten Froode i Trensum. Sommarens Sprintermästaren blir nästa stora uppgift för hästen som inte är anmäld till derbyt.

Spring Erom i Elitloppet
Underrubriken i gulddivisionen - Algot Scotts Minne – var ”Vägen till Elitloppet”. Halmstadhästen Spring Erom vann loppet utan prut från ledningen och fick därmed en plats säkrad i Elitloppet på Solvalla om två veckor.
Hästen är tolv år!
- Vilken king han är. Det är klart att vi inte trodde att det här var möjligt men är hästen frisk ska han absolut starta. Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med i Elitloppet med den här fantastiska hästen, sa tränaren Dan Widegren.
Björn Goop försvarade ledningen i en 1.07-öppning och Spring Erom travade nya rekordet 1.10,3 över 1609 meter.

I övrigt noterade vi att…
Bravo Navarone visade klassen ännu en gång då han spårade silverdivisionen i bländande stil för Christoffer Eriksson. Lutfi Kolgjini tränar hästen som var dagens näst största favorit (61 procent).
Christoffer Eriksson blev trippelsegrare då han vann klass I med egentränade Nonstop Cheri efter ett lopp i ledarryggen och en slutstöt på open stretch.
... klara favoriten i bronsdivisionen Donato E. ledde så gott som hela vägen för Örjan Kihlström i karriärens andra V75-seger. Ulf Stenströmer tränar.
… favoriten Upstream var mycket fin vid seger på 1.13,4 med voltstart över medeldistans. Detta efter att ha masserats tufft under slutrundan. Erik Adielsson körde, Svante Båth tränar.
…sju rätt på V75 delade ut 29 017 kronor, sex rätt gav 197 kronor och för fem rätt betalade 19 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Att många av fjolårets årgångstoppar vill försvara sina positioner bekräftades under fredagskvällens pokalkval på &..


Att många av fjolårets årgångstoppar vill försvara sina positioner bekräftades under fredagskvällens pokalkval på Åbytravet.
”Årets treåring” Deimos Racing kanske inte hade sin bästa dag och slog på en galopp i provstarten, men i allvarets stund tog han sig samman och avgjorde från ledarryggen.
- Han var inte hundra procent rytmisk och jag hann fundera om jag skulle dra tussarna. Nu drog jag aldrig dem, jag hade aldrig förlåtit mig själv om det kostat finalplatsen, kommenterade Erik Adielsson sedan han nosat ut Dominion Beach i kvällens tätaste upploppsfight.
Samma segerväg via open stretch valde Peter Untersteiner, med skillnaden att han blixtrade till spets och släppte ifrån sig kommandot bakom kvällens utropstecken Justice Ås.
- Han går nog lika bra i ledningen, men jag valde att släppte eftersom jag fick köra hårt för att komma dit och inte riktigt visste var jag hade honom. Men när de andra smackade på sina hästar i sista sväng så blev han bara mer taggad. Det är en fröjd att få den här fina hästen i träning, han är köpt för att vara med i här och i Sprintermästaren, förklarade Untersteiner om USA-importen som gjorde sin andra start på svensk mark.
Minst lika imponerande var de övriga tre kungavinnarna. Petri Salmelas Makethemark, Conrad Lugauers Gareth Boko och Fredrik Perssons Monark Newmen bidade alla sin tid i utvändiga slaglägen och växlade ner sina konkurrenter via virvlande upplopp.

Spetsvinnare bland stona
Om ledningen visade sig för tuff för grabbarna så var utdelningen därifrån mer normal bland stona denna regniga kväll. Per Nordströms Dixi Boko räddades av mållinjen mot skuggande Luck is Back medan Robert Berghs USA-import Ginny Weasley forcerades främst från bakspår och stod emot självaste Caddie Lisieux. När obesegrade Cash Crowe straffade ut sig med galopp låg fältet öppet för härdade Undine som gick undan medan favoriten reparerade storstilat till sista finalplatsen.
Kvällens andra stora överraskning var Fredrik Wallins Inga In Heaven som tog vägen via dubbla open stretch.
Finalerna med nästan en miljon vardera i förstapris körs på Åbytravet 13 maj


Startlista
Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart

1. Ginny Weasley (Robert Bergh)
2. Inga In Heaven (Fredrik Wallin)
3. Dixi Sisu (Per Nordström)
4. Undine (Catarina Lundström)
5. Quebec C.D. (Peter G Norman)
6. Caddie Lisieux (Roger Walmann)
7. Nouvelle Avenue (Thomas L Larsson)
8. Julia af Solnäs (Peter Untersteiner)
9. D’Laina (Claes Sjöström)
10. Luck is Back (Stefan Persson)
11. Utrecht Rapid (Ann-Carin Bronsman)
12. Cash Crowe (Petri Puro)
Förstapris: cirka 975 000 kronor

Startlista
Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart

1. Monark Newmen (Fredrik Persson)
2. Gareth Boko (Conrad Lugauer)
3. Deimos Racing (Svante Båth)
4. Makethemark (Petri Salmela)
5. Justice Ås (Peter Untersteiner)
6. National Prince (Svante Båth)
7. Dominion Beach (Stefan Melander)
8. Valley Brodde (Roger Walmann)
9. Handsome Brad (Ulf Stenströmer)
10. Gandhi Boko (Marcus Lindgren)
11. Grant Boko (Reijo Liljendahl)
12. Diamanten (Robert Bergh)
Förstapris: cirka 975 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-5 Jörgen S Eriksson 2140/3 C 0 16.6 64
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Jörgen S Eriksson 2140/3 C 4 15.8 109
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Jörgen S Eriksson 2140/8 D 4 16.5 111
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-5 Jörgen S Eriksson 2140/6 C 3 16.2 398
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Jörgen S Eriksson 2100/7 C 7 16.2 1146
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Jörgen S Eriksson 2140/7 D 0 16.8 536
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-3 Jörgen S Eriksson 2140/4 D 3 17.0 262
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-7 Jörgen S Eriksson 2140/3 C 5 18.8g 220
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-2 Jörgen S Eriksson 2140/1 B 2 17.9 50
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/11 C 6 16.0 30
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Erik Adielsson 2140/8 C 1 12.9 63
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/6 B 1 12.6 14
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-10 Örjan Kihlström 1640/1 C 1 12.3 17
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-8 Erik Adielsson 2140/3 D str
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-6 Erik Adielsson 2140/14 A 1 14.0 28
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/2 C 1 13.5 25
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-7 Örjan Kihlström 2640/3 D 0 14.4 222
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Erik Adielsson 2160/11 A 2 14.5 24
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-7 Kim Möller Nielsen 1640/7 B 6 19.5g 25
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/6 B 0 13.6 66
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Erik Adielsson 2140/6 B 7 13.1 31
2017-05-13 2017-05-13 Åby-11 Johnny Takter 2140/6 B 0 g 233
2017-04-28 2017-04-28 Åby-4 Erik Adielsson 2140/2 B 2 13.0 48
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-9 Erik Adielsson 1640/7 B 1 11.5 16
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Erik Adielsson 2140/2 B 1 13.9 31
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-2 Erik Adielsson 2640/6 D 1 14.6 27
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/7 B 1 16.0 30
2018-12-21 2018-12-21 Vincennes-7 G Gelormini 2850/1 C 0 818
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Erik Adielsson 2640/1 B 0 g 113
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Erik Adielsson 2140/2 B 3 14.0 21
2018-06-16 2018-06-16 Boden-12 Erik Adielsson 1640/5 B 0 12.9 34
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/11 D 7 11.7 586
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-9 Örjan Kihlström 2100/4 B 3 12.3 19
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-10 Erik Adielsson 1640/6 D 3 11.3 159
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-10 Kim Moberg 1640/11 C 0 14.1g 127
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/8 C 0 g 40
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Erik Adielsson 1640/2 B 1 12.8 18
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Maria Riedl 2180/12 A str
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Anders Eriksson 2180/9 D str
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-2 Maria Riedl 1660/4 B 4 15.3g 91
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Anders Eriksson 2140/4 C 0 13.8 653
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-4 Christian Riedl 1640/9 B 5 14.1 202
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 William Ekberg 2180/15 D 0 13.7 328
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-10 Magnus Jakobsson 2640/11 D 0 15.2 1763
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-7 Magnus Jakobsson 2140/10 D 0 13.4 308
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-9 Magnus Jakobsson 2140/11 D 2 13.0 1531
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-9 Christian Riedl 2140/2 D 0 g 448
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-5 Christian Riedl 2140/5 C 3 14.4 104
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-7 William Ekberg 2100/3 D 0 17.3g 808ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se