Narold Vox travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Narold Vox travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Narold Vox har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-8 Mats E Djuse 2140/12 D

Nyheter för travhäst Narold Vox


I Disney-filmen som hade svensk biopremiär på juldagen heter hon Elsa.I svensk travsports värld stavas isprinsessan Hanna Olofsson.Bakom Mr S&ar..


I Disney-filmen som hade svensk biopremiär på juldagen heter hon Elsa.
I svensk travsports värld stavas isprinsessan Hanna Olofsson.
Bakom Mr Sånna bjöd hon på en drömstyrning då ytterspår bakom bilen förvandlades till en behaglig smygresa till upploppet.
- Is är kul, både jag och hästarna gillar det. Jag tyckte att han vann lite väl enkelt, men jag hade väl glömt hur mycket han tycker om isbana, förklarade Hanna Olofsson som med sin hemvist på landets nordligaste travbana i Boden har mer rutin än de flesta när det kommer till minusgrader.
Något som också avslöjas i statistiken.
Mr Sånna har fortfarande på fyra starter aldrig varit sämre än tvåa på isbana medan Olofsson har nästan dubbelt så hög segerprocent som tränare på vitt underlag jämfört med brunt.
Den informationen försummades emellertid av V75-spelarna som bara hade fem procent av sina insatser på ekipaget.

Perfekt jul för isdrottningen
Men finns det en isprinsessa så måste det också finnas en drottning och Olofssons mor Gunnel Fredriksson ville inte vara sämre.
Juldagens andra stora överraskning stavades Just in Time L.A., tränad av Fredriksson och för dagen understödd av John Östman.
- Nu blev julen helt perfekt, summerade rutinerade Fredriksson som fyllde jämnt i år och om några dagar kan blicka tillbaka på en av sina främsta säsonger som tränare.
Det kunde ha bäddat för miljonutdelning, men så blev icke fallet då resten av omgången visade sig mer lättlöst.

Blivande Youtube-kändisens segermaskin
Kvällens största favorit Silver Jossan kunde inte försvara ledningen, men var ändå överlägsen till sin tränare Simon Walls oförställda glädje.
- Vilken individ, det är sanslöst vilket huvud hon har. Jag kom in på travet på ett bananskal, pappa är jätteallergisk mot hästar och mamma är jätterädd. Det är en helt fantastisk resa som jag får vara med på., utbrast 22-årige Wall som kunde räkna in sin och hästens nionde seger på elva starter under 2019.
Att ståta med 82 i segerprocent under en säsong som tränare år smått unikt och den unge Bollnäsamatören kan nog se tillbaka på julhelgen 2019 som tidpunkten då han gick från i princip okänd till något helt annat i trav-Sverige.
Den som vill lära känna Simon Wall lite närmare får nämligen alla möjligheter kommande veckor.
- Jag måste få göra reklam för min egen serie som heter ”Tro, hopp och hästar” som har premiär på annandagen, gå in i och följ den på Youtube, uppmanade Wall.

Favoriter som höll
Hemmatränaren Roger Nilsson satte dit Abyrstir medan kallblodskungen Jan-Olov Persson hade satt comebackande Bellfaks i bästa skick.
Lägg därtill två avslutande favoriter i Narold Vox (Mats E Djuse körde, Krister Jakobsson tränar) och Global Well Off tillsammans med Daniel Wäjersten så stannade V75-utdelningen på 64 561 kronor för sju rätt.
På annandagen fortsätter Winter Burst med traditionella V75-finaler på Solvalla.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter flera framgångsrika år såg det ut som om det framgångsrika amatörstallet Stall Ratu hade läge på all time high-rek..


Efter flera framgångsrika år såg det ut som om det framgångsrika amatörstallet Stall Ratu hade läge på all time high-rekord 2019.
Det stannade vid ett hyfsade resultat som inte riktigt motsvarande alla högt ställda förväntningar.
När det racklade med de största stjärnorma klev i stället ”gammpojkarna” med Magnifik Brodde i spetsen fram och tog för sig.
Stall Ratu blev extra omtalat i fjol då det blev seger och 800 000 kronor in i fyraåringarnas Breeders' Crown-final i Eskilstuna. Selmer I.H. hade länge visat att han var en av landets bättre i sin årgång och spurtvann finalen med finske Mika Forss i sulkyn.
Selmer I.H. fick inte till det som förväntat under den här säsongen och treårige Dante Godiva, hästen som skulle fylla på underifrån, blev sjuk i samband med sitt kval till kriteriet på Solvalla.
- Dante gjorde en bra säsong ändå tycker jag men vi hade otur och stolpe ut i  de större loppen där vi verkligen hade högre förväntningar. Han var exempelvis jättesjuk efter kriteriekvalet. Infektionen som satte ner honom där var onödig. Vi hade klantigt nog tagit in ettåringar i stallet bara några veckor innan det och det var mest troligt de hästarna som var förkylda och smittade Dante, säger Anna Eidegren Beijar.

Kliver över två miljoner?
21-åringen jobbar som hästskötare i amatörstallet Stall Ratu. För dagen finns tio hästar i träning i byn, belägen lite drygt tre mil norr om Umeå.
Ingemar Hultqvist äger och har fött upp de flesta hästarna och står för licensen. Samu Sundqvist är privattränaren och stallchefen som har hand om hästarna tillsammans med skötaren Anna.
Åttaårige Magnifik Brodde kliver över två miljoner intjänat i karriären om det skulle bli seger i juldagens V75-omgång på hemmabanan Umåker.
”Magnifiken” som han kallas i stallet, har varit riktigt bra i fyra raka segrar i Boden, Skellefteå och Umåker på slutet. Femte triumfen kom för en dryg vecka sedan i Rovaniemi.
- Det var ju finska gulddivisionen Magnifik Brodde vann och han gjorde det verkligen enkelt och bara stack undan med tussarna kvar i öronen tillsammans med Samu. Väldigt häftigt att se. Det var första året de körde Rovaniemis kuskmatch Arctic Challenge med bland annat Tim Tetrick och Jorma Kontio på plats och jag blev imponerade av anläggningen och banan i jultomtens eget Rovaniemi, säger Anna Eidegren Beijar.

Isbana på V75
Rovaniemi ligger i norra Finland och underlaget var en klassisk vinterbana.
V75 på juldagen kommer att köras på en spolad isbana. Riktigt julföre även i Umeå således.
- Isbana är ett plus för honom. Han går lika bra på isbana som barfota på sommarbana - så det där är inga problem för honom. Det är överhuvudtaget nästan aldrig några problem med den här hästen. Han är alltid så säker, han gör alltid det han kan. Den andra ”gammpojken” Höwings Star är väldigt speciell för mig. Han är inte skapt som en bra travhäst och gör ändå bra prestationer gång på gång.  Jag tycker att det är bra gjort av så gamla hästar att de fortsätter utvecklas och kan vinna så många lopp, säger skötaren med värme i rösten.

”Leker som en ettåring”
Av stallets hästar är det bara Magnifik Brodde som startar på juldagen. Finske kuskettan Mika Forss svingar sig upp bakom åttaåringen som står med dubbla tillägg i V75-6, Varma Hästägarkannan, med 100 000 kronor till vinnaren.
Anna Eidegren Beijar har just avslutat morgonsysslorna när intervju görs.
- Det är dubbla tillägg och 14 hästar att runda men jag tror ju absolut att han har chans med tanke på formen han har. Han är i absolut toppform och leker som en ettåring i hagen. Jag stod och kollade på honom länge i morse och såg honom stega och skutta och fara runt. Ja, han har verkligen tagit loppet i Rovaniemi väldigt bra, säger hon.
En torkvinda till tvätten var det enda hon kunde få fram när mamma och systrarna undrade vad hon önskade sig i julklapp.
- Det enda jag egentligen önskar mig är ju att den här killen ska vinna V75 här hemma på juldagen, precis som han gjorde för två år sedan. Faktiskt så uppskattar jag juldagen hemma på Umåker jättemycket. Sedan min pappa gick bort har julen inte varit densamma alls. Jag tycker mest att det blir en jobbig grej att samlas och han inte finns med oss. På travet och i stallet är fokuset ett annat om man säger. Det är mycket häst i mitt liv! säger Anna.

Umåkers sportchef Håkan Persson tippar ”Magnifik Broddes lopp”, V75-6:
- Jag tycker att det är två hästar som sticker ut från de övriga. 15 Magnifik Brodde och 14 Narold Vox som båda startar från dubbla tillägg. Magnifik Brodde kommer med fem raka segrar och de är tagna på bra sätt. Senast i Finland satt Samu bara och åkte ifrån motståndet i ett Toto75-lopp. Jag valde dock att sätta tipsettan på Narold Vox som hittat stilen igen och är lite mer härdad i tuffare sammanhang. Han var läcker när han vann Prix Umåker över 3640 här för några starter sedan. Senast satt han fast med rubbet. Det kommer att bli en sevärd duell som jag ser fram emot, säger sportchefen. 

Mikael Wikner, Kanal 75


Winter Burst med åtta V75-omgångar på nio dagar ångar vidare och på juldagen är det Umeå som står för vä..


Winter Burst med åtta V75-omgångar på nio dagar ångar vidare och på juldagen är det Umeå som står för värdskapet. Det råder vintriga förhållanden i Norrland och enligt Roger Nilsson från Arnemark utanför Piteå har det kommit mycket snö och han uppskattar att det har fallit drygt en meter snö. Han har 19 hästar i träning och reklamhästen är den väldige (173 centimeter hög) Raz Mackenzie som har firat fina framgångar genom åren och vunnit V75 tre år i rad. Den nioårige valacken, som har tagit 26 segrar och sprungit in närmare 1,5 miljoner kronor, var dock nära att mista livet tidigare i höstas.
- Han fick en foderstrupförstoppning och höll på att dö. Veterinären fick spola loss det som satt fast i halsen och vi höll på i åtta timmar. Det följde med matrester ner i lungorna och han fick även en lunginflammation som han fick penicillin för. Så det blev lite sviter efteråt för hästen och han har varit lite svår att få tillbaka i form igen. Men nu är han fit for fight och det känns som att formen kommer sakta men säkert, berättar Roger Nilsson.

”Har varit lite seg”
Raz Mackenzie har gjort två starter efter ett uppehåll och efter en fjärdeplats blev det seger senast i ett Dagens Dubbellopp i Boden.
- Han har varit lite seg i båda starterna tycker jag, även om han var bättre senast och avslutade väldigt bra. Hästen brukar behöva några lopp i kroppen när han har haft ett uppehåll för att flytta fram formen. Jag hoppas och tror att den har fått sig en knuff framåt ytterligare med förra loppet i sig. Det behövs till starten i V75.

”Kan definitivt vinna om det stämmer”
Raz Mackenzie startar i V75-6 i Umeå på juldagen och i fjol var han tvåa i samma lopp efter Narold Vox. Någon häst av den kalibern finns knappast med bland konkurrenterna och tränare Nilsson är uppåt på flera aspekter men slänger samtidigt in en brasklapp.
- Distansen 2600 meter är han klart gynnad av och isbana som det är i Umeå passar honom väldigt bra. Han tävlar bra med hakar och har vunnit flera lopp på den balansen.
- Däremot står han 20 meter sämre till gentemot flera av konkurrenterna som han mötte senast. Han har blivit lite till åren och behöver hjälp på vägen men håller de tempot uppe där framme så är han duktig på att hålla farten. Då spurtar han ner många till slut.
Raz Mackenzie har vunnit V75 tre år i rad men inte i år än så länge. Du tänker väl inte bryta den trenden nu?
- Haha, jag hade inte tänkt det. Jag har siktat på det här loppet och han kan definitivt vinna om det stämmer. Men samtidigt är jag nöjd om han är bland de tre. Inga ändringar, säger Roger Nilsson.

 

Michael Carlsson, Kanal 75


Hedersknyffeln Narold Vox fyller nio vid årsskiftet och har sprungit in hela 3,5 miljoner kronor på 112 starter i karriären.För någr..


Hedersknyffeln Narold Vox fyller nio vid årsskiftet och har sprungit in hela 3,5 miljoner kronor på 112 starter i karriären.
För några somrar sedan testade tränaren att lära valacken tävla över kortare distanser men gav upp. Narold Vox är stark helt enkelt och ju längre han får springa desto bättre.
Dessutom gillar hästen hårt underlag. Senaste framträdandet på klassisk vinterbana var på juldagen i fjol då det blev seger i V75 på Umåker.
På lördag är det travbanan i Gävle som arrangerar V75. Omgången sockras med en jackpot och en ensam vinnare med sju rätt kan kamma hem 40 miljoner kronor.
Den tredje avdelningen är gulddivisionen och rubrikloppet Gävle Stora Pris. I fjol vid den här tiden vann Narold Vox loppet som då var utformat som ett trekilometerslopp med tillägg.
2640 meter med autostart är vad som gäller på lördag och Krister Jakobsson från Bollnäs håller tummarna för snö och kyla.
- Skor har ju alla hästar nu men skulle det även bli brodd, så inte mig emot. Ju vintrigare desto bättre för oss. Han har sin bästa årstid framför sig nu, vad som finns under hovarna spelar mindre roll, säger han.

Lika snabb sommar som vinter
Narold Vox har varit med i stayerloppet Harper Hanovers lopp ett par gånger med en fjärdeplats som bästa resultat från i maj 2014.
Hästen har vunnit många V75-lopp sommartid men går enligt tränaren allra bäst på vintern.
- Eller han går lika bra året om och är ju en hedershäst på så vis. Det är bara så att han springer lika fort på vintern som på sommaren, och det är det inte så många som gör av de andra. Hästarna springer för fort i hans klass sommartid. Han har inte riktigt den tekniken att speeda som många av de andra gör på sommaren, säger Krister Jakobsson.
SMHI har en tuff uppgift att spå väder så här års. Prognoserna talar i alla fall för snö och ett par minusgrader i Gävle till helgen och skulle det behövas hakar i skorna gynnas den fyrbente profilhästen från Bollnäs extra.
Vad säger du om läge och motstånd i tiohästarsfältet där Ulf Eriksson inleder från ett tiondespår?
- Det är ett väldigt chansartat läge, det kan bli andra ut och det kan bli femte ut. Tempo och positioner avgör som alltid. Jag tycker att han ska räknas men det måste gå vår väg. Det är små marginaler de här hästarna emellan.
Drömscenariot på lördag om du får bestämma?
- Att det blir hårt tempo och sedan dödens sista varvet. Kommer han bara fram utvändigt ledaren inför slutrundan och det har körts lite – ja. då blir han inte lätt att slå. Han visade senast att formen är bra då han vann väldigt enkelt på spänstiga ben i montédebuten.I Eskilstuna gången innan var banan dålig för dagen och han sprang bara och grävde ner sig utan att komma någonstans, slutar Krister Jakobsson.

Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson har sammanställt tipsen i banprogrammet och betraktar Narold Vox som en outsider.
- Jag tror att det kan bli lite för långt fram men man vet aldrig med den här hästen. Jag tror att 1 Spitcam Jubb tar ledningen men jag tippar 8 Zenit Brick eftersom jag tycker att han visat bäst form av de där hästarna på slutet, säger Mathias Gustafsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdagen V86-omgång delades mellan Bergsåker och Solvalla och det var på den nordligare banan som Månprinsen A.M. förgyllde kvä..


Onsdagen V86-omgång delades mellan Bergsåker och Solvalla och det var på den nordligare banan som Månprinsen A.M. förgyllde kvällen. Men det såg mörkt ut inledningsvis när den tioårige hingsten inte alls kunde vara med från sitt springspår i volten.
- Jag hade missbedömt hur hårt det var där ute och hade för dåliga broddar i bakskorna, så han sprang och slirade och jag fick ta det försiktigt från start, förklarade Gunnar Melander, som sedermera lät Månprinsen A.M. avancera fram utvändigt om ledande Myr Faksen.
Därifrån avgjorde den pampiga hingsten till överlägsen seger.
- Han avgjorde väldigt enkelt och jag behövde inte smacka på honom ens en gång. Det är en fantastisk häst! sa Melander.

Narold Vox slog till i montédebuten
På Bergsåker reds även ett högklassigt montélopp. Krister Jakobssons hårding Narold Vox gjorde debut i disciplinen och skickligt framlotsad av Jenni H Åsberg grejade han segern efter en tät slutstrid.
- Det är jättekul och spännande att få rida en sådan här häst så det var verkligen kul att det gick så bra, sa Åsberg.
Övriga V86-lopp på Bergsåker vanns av toppkusken Ulf Ohlsson som i tur och ordning satte dit Micael Broberg-tränade Dani Boko och Björn Goops Ready Ribb.
Tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie kördes utanför V86-spelet och där tog Robert Bergh-tränade Avant Garde hem förstapriset på 150 000 kronor. Det var hästens fjärde seger i femte starten.
- Han är en jättefin häst, ojojoj! kommenterade kusken Jan Norberg.

Hat trick av Båth-Adielsson
På Solvalla stod unghästarna i fokus. Kriterierevanschen för treåringar avgjordes utanför V86-kupongen och där drog Tomas Malmqvists Calle Crown det längsta strået efter att körande Björn Goop fått bestämma tempot i ledningen. Även i Oaksrevanschen för de treåriga stona var ledningen positionen som ledde till vinnarcirkeln. Svante Båth-tränade Virunga tog hand om taktpinnen och vann ohotad.
- Hon har verkligen ryckt upp sig de senast månaderna och tagit stora kliv framåt, sa segerkusken Erik Adielsson.
Team Båth-Adielsson tog även hem Menhammar Stuteris Tvååringspris, där talangfulla stoet Global Wild Card spurtade vasst från andra par utvändigt och tog sin andra seger i karriärens andra start. Det fullbordade ett hat trick för Svante Båth och Erik Adielsson då de redan räknat in en fullträff med National Prince. Fyraåringen tog fjärde raka segern när han stegade undan från ledningen efter ett snabbt förstavarv.
- Under de här kalla månaderna är 1.12 första varvet tufft, men han vann ändå och jag än jättenöjd med vad han presterade, sa Adielsson.
V86-omgången avslutades av Roger Walmanns Indoor Voices (Örjan Kihlström) och det gjorde att åtta rätt på V86 delade ut 1 181 kronor. Sju rätt gav 24 kronor och på grund av för låg utdelning frös sexrättspotten på nästan sex miljoner kronor inne. Den läggs till nästa veckas åttarättspott då en ensam jackpotvinnare kan håva in 13 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Trots ett litet hästmaterial har Krister Jakobsson varit en både flitig och framgångsrik deltagare på lördagarna de senaste år..


Trots ett litet hästmaterial har Krister Jakobsson varit en både flitig och framgångsrik deltagare på lördagarna de senaste åren.
Totalt har stallet gjort 457 starter sedan 2014, varav 81 på V75.
Nio av dessa har slutat med seger, jämt fördelade mellan 2014-2016.
Men i år lyser fortfarande nollan i segerkolumnen.
- Det kan man inte vara nöjd med, men året är inte slut ännu, påpekar Jakobsson som fortfarande hyser hopp om att nå sina tre pinnar.
- Vår årstid börjar nu. Dessutom tycker jag att hästarna är riktigt bra i ordning för dagen, bättre än på länge. Så jag har gott hopp om att vi ska få lite framgångar på V75 också.
Vad gäller årstiden går det inte att säga emot.
Av de nio nämnda V75-segrarna har sex tagits under perioden oktober-januari.
Och när tränaren på lördag väljer bort stallets stora stjärna Narold Vox till förmån för 6 Västerbo Carrera (V75-1) kan man tänka sig att han kommer i angeläget ärende.
- Det blev lättare att arrangera så, men visst kommer vi med förväntningar, säger Jakobsson som hade planerat att ta med sin trefaldige miljonär till västkusten, men istället fick välja lördagens kvällstrav hemma på Bollnäs.
- Tanken var att Narold Vox skulle vara med i Monté-SM, men tyvärr räckte inte startpoängen. Så nu blir det jag och Carrera som åker, vi startar fem på morgonen.

Blev "ny häst" i sandbanan
Västerbo Carrera har gjort sex starter efter långt tävlingsuppehåll och visat stadigt stigande form, senast som trea i ett V75-lopp över tre varv.
- Han hade stora problem med fräschören hela vintern, men sedan vi fick ordning på det har han blivit smidigare än tidigare. Så fint som han rör sig nu har han aldrig gjort. Däremot var han väldigt seg i de första loppen efter comebacken, det var inte förrän vi började med norskt huvudlag och urryckare för tre starter sedan som han vaknade till.
Samma utrustning gäller på lördag, liksom fortsatt skor på hovarna.
- Egentligen är han allra bäst barfota, men eftersom han är så plattfotad så sliter det för mycket att köra så. Vi behåller skorna på och väntar in vintern då alla måste tävla med skor.
Men det betyder inte att Jakobsson är främmande för att det räcka långt redan på lördag. Ett nytt vapen i träningsarsenalen ska se till att V75-segrarna börjar trilla in igen.
- Vår nya sandbana blev klar för fyra veckor sedan och det har gjort att jag kunnat träna på ett annat sätt. Den är väldigt tungsprungen ännu så länge och vi kör extremt långsamt i den, men jag tycker att det redan börjat ge effekt. Åsens Aragon som jag startade förra fredagen (vann till 29 gånger pengarna reds. anm.) var en helt ny häst efter bara tre veckor i den. Jag tycker även att Carrera tagit åt sig den träningen.
Hur ser du på lördagens lopp?
- Jag tror att han duger bra, men som alltid måste det klaffa lite för seger. Hamnar han för långt bak samtidigt som det går långsamt så går det inte.
Är det omöjligt att han kan vara med i körningen från start?
- Nej, det är det faktiskt inte. Han har inte varit snabb bakom bilen förut, men mycket har berott på att han varit ängslig och inte vågat ta i med hästar runtomkring. Det har blivit mycket bättre senaste året och med tanke på hur mycket finare han är i travet nu inbillar jag mig att han ska kunna kliva iväg betydligt kvickare. Att det ska räcka till ledningen är nog långsökt, däremot hoppas jag på en fin position i andraspår.
Tål han att sätta upp farten utvändigt om ledaren om så krävs?
- Ja, det gör han. Men det minskar förstås segerchansen om han måste göra allt jobb själv jämfört med om någon annan håller uppe tempot.
När spricker årets segernolla på V75 för Krister Jakobsson?
- Jag hoppas att det är dags på lördag. Jag kommer i alla fall med en häst i full form.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-5 2640/9 2 14.9 24
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-4 3180/6 1 15.3 42
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-6 2640/8 2 14.6 37
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-8 3180/13 7 14.8 33
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Ulf Eriksson 2680/14 A 1 16.1 23
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Ulf Eriksson 2640/1 C 4 14.2 268
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Ulf Eriksson 3200/15 A 1 14.6 198
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Magnus Jakobsson 2140/10 A 0 14.0 774
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 2140/2 B 1 12.3 96
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Oskar Kylin-Blom 3180/15 A 4 14.7 72
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 3180/12 A 0 14.7 17
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-8 Ulf Eriksson 2148/8 A 3 13.4 108
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 3700/14 A 3 15.1 18
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Ulf Eriksson 2148/5 B 1 13.4 41
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2700/8 B 1 13.8 18
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-1 Peter Eriksson 2100/1 B 4 15.3 13
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Ulf Ohlsson 3180/8 D 0 13.8 854
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Ulf Ohlsson 3180/14 C 0 14.2 146
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/5 C 6 12.1 443
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Ulf Ohlsson 2640/6 D 4 13.3 295
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Ulf Ohlsson 2640/1 C 3 14.3 85
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/10 C 2 13.0 202
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2140/2 B 5 14.4g 98
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ulf Ohlsson 2680/7 B 1 16.0 13
2016-01-09 2016-01-09 Åby-10 2640/11 B 5 14.9 104
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2660/7 B 1 15.5 12
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-7 Ulf Eriksson 2640/10 C 6 14.0 98
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Jenni H Åsberg 2180/12 A 1 14.5 55
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 1640/7 C str
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Ulf Eriksson 3180/10 B 0 16.5 126
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Ulf Eriksson 2680/10 A 1 15.9 11
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-8 Erik Adielsson 2640/1 B 2 13.1g 157
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-7 Ulf Eriksson 2140/11 A 6 13.8 230
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-10 Ulf Eriksson 3700/15 C 0 15.3 102
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Ulf Eriksson 2140/9 C 7 13.7 381
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-8 Ulf Eriksson 3180/7 B 5 15.3 21
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2680/13 A str
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Ulf Eriksson 2140/7 C 0 14.5 119
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Ulf Eriksson 2640/4 C 2 14.4 149
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/4 A 3 12.7 410
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2140/7 A 2 13.6 35
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2640/7 A 1 15.2 16
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Emilia Leo 2140/3 D 5 13.8 86
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-7 Ulf Eriksson 2140/1 D 0 161
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-5 Jenni H Åsberg 1640/3 C 6 11.7 177
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Jenni H Åsberg 1640/1 B 3 12.0 23
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Jenni H Åsberg 2140/3 B 2 13.3 127
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-2 Jenni H Åsberg 2140/3 C 1 15.3 20
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2680/11 A 0 g 106
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-5 Ulf Eriksson 3200/8 C 5 15.3 44
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-8 Ulf Eriksson 2140/3 C 2 14.6 25
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Ulf Eriksson 2640/6 D 7 14.8 479
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-7 Robert Bergh 2160/13 C 0 14.3 86
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-5 Ulf Eriksson 2160/7 B 1 14.6 13
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-7 Ulf Eriksson 2140/1 C 3 14.3g 36
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2140/8 D 7 14.0 276
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-10 Mats E Djuse 2680/14 A 1 15.2 28
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2640/2 C 7 17.0 271
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Mats E Djuse 3140/11 D 0 14.9 332
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-6 Mats E Djuse 3700/9 D 1 15.8 45
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-4 Mats E Djuse 2640/3 D 5 14.4 497
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-8 Mats E Djuse 1640/3 D 4 12.0 540
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-2 Rikard N Skoglund 2160/6 D 0 14.9 143
2020-12-28 2020-12-28 Romme-7 Mats E Djuse 2640/3 C 6 16.4 25
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Anders Eriksson 2640/4 D 0 15.1 506
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 2180/10 B 1 13.8 43
2020-11-06 2020-11-06 Romme-4 Mats E Djuse 3180/5 D 5 15.4 336
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Mats E Djuse 2140/6 C str
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-2 Mats E Djuse 3160/4 C 2 15.2 34
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2140/6 C 4 12.9 138
2020-03-20 2020-03-20 Romme-5 Mats E Djuse 3200/7 C 3 16.6 47
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-7 Mats E Djuse 1640/7 B 7 11.3 456
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-10 Mats E Djuse 2640/8 C 6 15.3 208
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-7 Mats E Djuse 2140/8 C 3 12.8 757
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-7 Mats E Djuse 1640/5 B 4 11.2 63
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2140/6 B 3 12.9 801
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2140/1 C 0 13.1 609ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se