Nappa Scar travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nappa Scar travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nappa Scar har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nappa Scar har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nappa Scar


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler ..


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.
Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler på lördag och flera fina unghästlopp utanför kupongen. Bland annat gör unghäststjärnan A Sweet Dance årsdebut i Margaretas Tidiga Unghästserie.
Russinet i kakan är den första deltävlingen till Olympiatravet som även är Gulddivisionens final. Den körs som V75-6 med tolv hästar och där drog vinterns häst, On Track Piraten, nitlotten med spår elva. Världens bästa Dalahäst är redan historisk som det varmblod som har tagit flest V75-segrar, nämligen 32 stycken. Han kommer närmast med två raka segrar från Gulddivisionen. Nu återstår det att se om Hans R Strömbergs stjärna även kan ro hem den här uppgiften. I sulkyn sitter återigen Rikard N Skoglund och ekipaget är obesegrade tillsammans.

Startlista Gulddivisionens final
2140 meter autostart
1) Handsome Brad - Carl Johan Jepson
2) Probo O.P. - Wilhelm Paal
3) Elian Web - Jorma Kontio
4) Västerboonthenews - Örjan Kihlström
5) Kadett C.D. - Robert Bergh
6) Milligan’s School - Ulf Eriksson
7) Nappa Scar - Per Lennartsson
8) Phantasm Sol - Johan Untersteiner
9) Rocky Winner - Oskar J Andersson
10) Elliot Coger - Fredrik Persson
11) On Track Piraten - Rikard N Skoglund
12) Speedy Foxy Vicane - Kim Eriksson

Michael Carlsson, Kanal 75


Nappa Scar är en riktig hedershäst som har kämpat mot de bästa i Gulddivisionen de senaste åren och gjort det bra. Han var bland annat..


Nappa Scar är en riktig hedershäst som har kämpat mot de bästa i Gulddivisionen de senaste åren och gjort det bra. Han var bland annat trea i Sweden Cup, ”Lilla Elitloppet” i fjol i både försök och final. På slutet har tränaren Per Lennartsson matchat hästen i lite lättare sällskap och det har blivit enkla segrar. Den tredje raka triumfen togs på söndagen i Grand Slam 75 i Eskilstuna. Eftersom Per Lennartsson är på semester i Vietnam fick Ulf Ohlsson chansen i sulkyn och han gjorde inga misstag. Han skickade iväg Nappa Scar direkt till ledningen och fick sedan bestämma tempot till mycket lugna 1.17,5 första varvet. Hästen såg otroligt pigg och löpsugen ut hela vägen och när farten skruvades upp till 1.10-tempo i avslutningen blev segern hur enkel som helst. Intrycket på Nappa Scar var femstjärnigt.
- Per sa till mig innan att du kommer att gilla hästen. Det stämde också. Han var jättefin på alla sätt och vis och vann otroligt lätt. Det var en behaglig åktur och som ett snabbjobb för hästen, sa Ulf Ohlsson.
Sveriges kuskchampion inledde Grand Slam 75 genom att även vinna med Petri Salmela-tränade Davy Jones Sisu. Segerreceptet var likadant där, snabbt till ledningen och sedan gick Davy Jones Sisu undan säkert och tog en välförtjänt seger efter flera fina insatser.
Efter att dessa båda storfavoriter gjort sin plikt blev det ingen utdelning på fem rätt och därmed jackpot till nästa söndags Grand Slam 75 som avgörs på Romme. Sju rätt den här söndagen betalade 2488 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tio hästar gör upp om ett förstapris på en miljon kronor i Norrbottens Stora Pris i Boden sent lördag kväll. Midnattstravet &ndas..


Tio hästar gör upp om ett förstapris på en miljon kronor i Norrbottens Stora Pris i Boden sent lördag kväll.
Midnattstravet – med första V75-start så sent som 20.30 – har sett Propulsion som vinnare av huvudloppet både 2016 och 2017. Nu tar Daniel Redén en chans att vinna loppet för tredje året med världstravaren.
Timo Nurmos valde dock att avstå loppet med Readly Express som vann Jämtlands Stora pris i Östersund på lördagen.
Solvallatränaren Daniel Redén har tre hästar med i Norrbottens Stora Pris. Förutom Propulsion handlar det om Call Me Keeper och Sorbet. Övriga hästar i loppet: On Track Piraten, Makethemark, Arazi Boko, Dante Boko, Digital Ink, Nadal Broline och Nappa Scar.
Midnattstravet i Boden kryddas med en jackpot på V75 där en ensam vinnare bli runt 44 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


2018 års upplaga av Sweden Cup, eller ”Lilla Elitloppet” som det kallas, artade sig till en uppvisning av italienske favoriten Arazi Boko.Ales..


2018 års upplaga av Sweden Cup, eller ”Lilla Elitloppet” som det kallas, artade sig till en uppvisning av italienske favoriten Arazi Boko.
Alessandro Gocciadoro är ny tränare på hästen som lämnade Sverige för två år sedan efter många framgångsrika år hos Åbytränaren Henrik Södervall.
På lördagen tog den svenskfödde hästen första segern i Sverige sedan november 2015 då valacken vann ett gulddivisionslopp på Jägersro.
Elva år gammal och kanske bättre än någonsin. Efter tredjeplatsen i Italiens största lopp Lotterian för några veckor sedan följde Arazi Boko upp med triumfen i Sweden Cup.
- Ja, kom ihåg att det handlar om en gammal häst och ändå så snabb. Det blev väldigt enkelt för hästen, han hade mycket krafter kvar, sa Alessandro Gocciadoro.
Arazi Boko vann både försök och final från ledningen. I försöket gick hästen med skor på alla fyra hovarna och lekte sig fram. Italienske Gocciadoro förkunnade att det skulle vara ”mycket bra chans” i finalen då skorna skulle av. 

Galoppen nyckeln
Alessandro Gocciadoro var dock illa ute i starten där Örjan Kihlström laddade utifrån med Daniel Redéns Love Matters och tog över ledningen i den första kurvan.
Satsning gick dock i överljudsfart och Love Matters rullade över och galopperade. Därmed låg vägen till seger öppen för Arazi Boko som efter en öppning i trakterna av 1.09 första halvvaret fick dämpa tempot första varvet och lätt kunde glida undan i en snabb avslutning.
- Det var ju en riktigt snabb start. Men efter ett långsamt första varv så det blev väldigt enkelt till slut. Nyckeln var ju att Love Matters galopperade, sa Alessandro Gocciadoro.

Bjöd på segergest
Gulklädde stortränaren Alessandro Gocciadoro satt med körspöet i luften över mållinjen. Segertiden skrevs till 1.10,2 över 1640 meter med bilstart. Arazi Boko belönades med 600 000 kronor för finalsegern.
Tvåa slutade Sorbet. Björn Goop kunde sitta still i andraparet utvändigt till i början av upploppet med den Daniel Redén-tränade hästen. Per Lennartsson och Nappa Scar trea från ledarens rygg.
Love Matters diskvalificerades efter galoppmissen i den första kurvan. Örjan Kihlström var inte glad.
- Han öppnade väldigt bra men det blev väl lite ”för bra” där inne i svängen. Det gick för fort helt enkelt.
Det kördes tre försökslopp i Sweden Cup där de tre främsta från varje försök gick vidare till finalen. Förutom Arazi Boko vann Sorbet och Charrua Forlan sina försök.
Festen på Solvalla når sitt crescendo på söndagen med Elitloppet som huvudnummer.

Mikael Wikner, Kanal 75


V75 Champions, tidigare V75 Mästaren, är en traditionsfylld tävling där det gångna årets 15 mest framgångsrika kuskar inom..


V75 Champions, tidigare V75 Mästaren, är en traditionsfylld tävling där det gångna årets 15 mest framgångsrika kuskar inom V75-spelet gör upp.
I år har man breddat kuskmatchen från ett till hela sex lopp.
Det innebär att lördagen på Solvalla kommer att se samma kuskar i alla avdelningar utom en – där de främsta lärlingarna istället gör upp.
Eller i alla fall nästan samma kuskar.
Eftersom två V75-lopp inte lyckades locka fulla startfält så fick några kuskar kliva åt sidan.
Värst drabbad blev Per Lennartsson som missade två uppsittningar och således bara kör fyra V75-avdelningar.
- Det var lite tråkigt förstås, men man får vara glad åt de man får köra. Det är fina hästar och stora pengar, speciellt som jag inte kör så mycket åt andra tränare nuförtiden, säger Per Lennartsson som i princip fixade sin biljett till V75 Champions helt utan hjälp.
Tio av fjolårets tolv V75-segrar togs nämligen med egentränade hästar.
På bara 34 starter.
- Det måste vara ganska unikt. Ibland kan man få fram en häst som vinner sju-åtta V75-lopp en säsong och komma med den vägen, men det här var spritt över fem hästar och visar att vi trots få starthästar har ganska bra bredd i stallet.
Ännu mer anmärkningsvärda blir resultaten när man tittar på oddsen.
Bland vinnarna fanns Nappa Scar till 77 gånger pengarna, samt segrar för Order to Fly till 41, 18 respektive 11 gånger insatsen.
Översatt i pengar gav varje spelad hundralapp på en Per Lennartsson-tränad V75-häst under fjolåret 524 kronor tillbaka. Eller 14 430 kronor i nettovinst om man spelade 100 kronor på alla.
- Det är egentligen helt sjukt bra resultat. Vi hade verkligen marginalerna med oss, samtidigt är jag stolt och glad att det lyckades. Just framgångarna på V75 var höjdpunkten för stallet förra året.

Mer jobb med färre hästar
Vad tycker om det nya upplägget för V75 Champions?
- Om man ska se det ur ett tävlingssammanhang så är det mer rättvist. Nu blir en kuskmatch aldrig riktigt rättvis hur man än vänder och vrider på det, speciellt inte sådana där en del har möjlighet att välja hästar.
Hur jämför du V75 Champions med andra kuskmatcher du har kört?
- Oftast är det tre-fyra lopp, många gånger på vanliga dagar på småbanor. Det är väl inte så spännande alltid. Nu är det V75 med hästar av högsta kvalitet och jättepengar. Det är helt unikt. Jag kan inte tänka mig att det finns någon kuskmatch i hela världen som har den här kvaliteten på hästar och sådana prispengar.
Du säger att du inte kör lika mycket åt andra tränare numera, skulle du vilja det?
- Det är väldigt sällan jag åker på en tävlingsdag när jag inte har egna hästar med. Jag fokuserar på stallets hästar i första hand. Är jag på plats en tävlingsdag är det självklart att jag gärna kör åt andra, men jag varken orkar eller har tid att köra lopp fem-sex kvällar i veckan.
- När vi hade ett stall på 100-120 hästar, då hade vi personal som skötte det mesta. Försteman och hovslagare. Nu är vi sex personer som jobbar och jag skor i princip alla hästar själv.
Så du jobbar mer med 40 hästar jämfört med 120?
- Ja, betydligt mer. Det är fem fulla arbetsdagar plus helger. Men jag är typen som hellre är i stallet än sitter hemma och pillar mig i naveln så det passar mig bra.
Är det roligare med ett mindre stall?
- Ja, definitivt. Jag älskar att vara varje häst nära, att känna varje häst. Det kan man inte göra med 150 hästar i träning, vad folk än säger. Det blir mer en industri på något sätt. Men sedan gör ju ett stort stall att man vinner fler lopp och blir mer hyllad.
Så du längtar inte tillbaka till att träna över 100 hästar?
- Det var jättehäftigt på sitt sätt. Men jag har alltid gillar att arbeta med unghästar. Och har man 120 starthästar och 40 unghästar så måste man delegera ut arbetet. Nu kan jag vara med i varje träningsjobb med varje unghäst, det gillar jag.

Nytt stjärnskott från Serbien
Av Lennartssons fyra styrningar kommer en från det egna stallet och är således sett till resultaten i fjol extra intressant.
Det handlar om en häst med synnerligen ovanlig bakgrund, född i Serbien och med sina flesta resultat från Ungern kom Euklid A.T. (V75-2) i Per Lennartssons vård i november.
Resultatet hittills är fläckfritt, två segrar på två starter vilket inbringat 70 000 kronor.
Mer än vad hästen hade tjänat på sina tidigare 24 starter, trots nio vinster.
Hur fick du tag i den här hästen?
- Det var ägaren som skickade melj och frågade om jag var intresserad av att prova två hästar. Jag tror att han hade sneglat på Jager Oaks (som också är född i Serbien och bland annat vann V75-lopp i fjol reds. anm.) och tyckte att de här också hade kvaliteter att duga i Sverige. Jag svarade att jag givetvis ville prova, sedan körde de upp hästarna.
Är det något som är annorlunda med hästar från mindre travnationer?
- Det jag kan säga, i alla fall de jag har fått därifrån, är att de inte är lika genomtränade, de har inte samma fysik. Det har krävts tre månaders uppträning för att bli startklara med svenska förhållanden. Å andra sidan har de mycket löprutin i förhållande till intjänade pengar.
Vad har du fått för intryck av honom?
- Han hade inte imponerat i träningen inför debuten så jag visste inte alls var jag hade honom. Vi hamnade i rygg på ledaren och han kändes jättefin. Luckan kom 40 meter före mål och då verkligen störtdök han, på fem steg tog han en längd, det var anmärkningsvärt. Då kände jag att det finns väldigt mycket spring i hästen.
- Jag var bortrest i andra starten, men Örjan lät väldigt nöjd och sa att det fanns mycket krafter kvar i mål.
Det blir första starten med svensk voltstart, hur ser du på det?
- Han borde klara det, även om jag har svårt att se att han bara ska flyga till ledningen. Det är inte känslan, även om han är kvick i fötterna. Från spår sex måste man kunna vända snävt och det vet jag inte hur han hanterar.
Ska ni träna på det i veckan?
- Det var inget jag hade tänkt, men när du säger det så kanske jag ska prova att vända med honom en extra gång. Han ska ändå gå ett jobb på rundbanan.
Vill du köra i spets om du kommer dit?
- Det kan jag absolut tänka mig, även om jag inte alls vet hur han fungerar i den positionen. Grejen med den här hästen är att han är fantastiskt snabb, så får vi se hur vi kan utnyttja det.
Ändrar du något?
- Nej, det blir fortsatt öppet huvudlag och vanlig vagn.
Tror du på seger?
- Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro. Jag vill se hur han duger mot den här typen av hästar, det är ju betydligt tuffare än vad han har mött. Men det är klart att jag hoppas att han kan hävda sig.
Av övriga styrningar är Lennartsson bara bekant med 12 Radjah d’Inverne (V75-5) som han slutade oplacerad bakom i ett långlopp i november.
- Han kändes stark som sjutton, men sedan gick han rakt in i väggen på några steg. Det var inte normalt och hästen måste ha varit sjuk den dagen. Men jag har sett att han har gått jättebra efteråt så det ska bli spännande, det var en riktigt fin häst att köra.
Hur stort vore det för Per Lennartsson att bli V75-champion?
- Det vore kul. Som med allt annat, är man med och tävlar vill man vinna. Men jag somnar nog gott på kvällen även om det skulle gå dåligt.

Robin Johansson, Kanal 75


Solvalla mjukade på lördagen upp inför Svenskt Travkriterium och Oaks med finaler i V75 och tre större unghästlopp för hästa..


Solvalla mjukade på lördagen upp inför Svenskt Travkriterium och Oaks med finaler i V75 och tre större unghästlopp för hästar inom den europeiska travunionen (U.E.T.).
I det största loppet Europaderbyt (Grand Prix de l'UET) gjorde svenske storfavoriten Global Trustworthy bort sig med galopp bakom bilen vilket öppnade för en rejäl överraskning.
Pierre Vercruysse drog till täten per omgående med Drole de Jet och stannade där loppet igenom. Segertiden skrevs till 1.11,9 över 2 140 meter, bilstart.
Drole de Jet gjorde sin blott trettonde start i karriären och har smugits igång. Coktail Jet-sonen debuterade i september i fjol och överraskade med seger även i det franska uttagningsloppet på Vincennes.
- Jag har alltid vetat att han varit en ”champion” men han är en stor kille och har både behövt och fått mycket tid på sig. Allt jag koncentrerat mig på är att sätta honom i toppform till det här loppet, sa Pierre Vercruysse, och berättade att nästa start för Drole de Jet förmodligen sker i fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes i slutet av december.

Grovjobb av Kalmarhäst
Kalmartränaren Fredrik Perssons Monark Newmen var knappt slagen tvåa i Svenskt Travderby i september.
Nu svarade han för loppets bästa insats och grovjobbet utvändigt ledaren.
Monark Newmen slutade trea på samma tid som vinnaren och norsktränade Born In The U.S.A som gick ett starkt upplopp.
Pierre Vercruysse kunde räddade sig undan till knapp seger och fick också böta för att inte ha hållit rakt spår på upploppet.
Drole de Jet bröt ut ett spår i ledningen och tog de utvändiga hästarna med sig.
Domarna ansåg inte att störningen hade varit så grov att det rendererade en annan åtgärd än böter på 19 500 kronor för den franske kusken.

Världsartisten joggade
En av världens bästa hästar fanns med i startlistorna på Solvalla. Timo Nurmos skjutare Readly Express är svensk travsports nye kelgris och tog nu sin elfte raka seger i Europeiskt Femåringschampionat med en halv miljon i förstapris.
Jorma Kontio lyckades inte ta ledningen från innerspåret men växlade snabbt till sig den mot Per Lennartsson bakom Nappa Scar som bara varit ute efter att få rygg på storfavoriten.
Efter 1.15 första 1000 meterna lät Jorma Kontio Readly Express dra undan lite lagom sista rundan. En lätt "jogging” i trakterna av 1.09,0 sista varvet.
Tränaren Timo Nurmos meddelade efter loppet att nästa start eventuellt kommer att ske i Svenskt Mästerskap på Åby, lördagen 14 oktober.
Jorma Kontio är inte främmande för en offensiv mot Prix d´Amerique.
- Readly Express har absolut potential för att tävla mot de bästa och jag tycker att det kan vara passande att prova, sa Kontio.

Vamp Kronos utklassade grabbarna
Ett svensktränat sto hade uppvisning i Europeiskt Treåringschampionat. Björn Goop gav Jerry Riordans Vamp Kronos ett lopp i tredjepar utvändigt. Tempot var ganska högt uppskruvat och Vamp Kronos exploderade ifrån grabbarna när hon fick anfallsorder på den sista bortre långsidan.
Att ston utklassar hingstar i stora lopp hör inte till vanligheterna.
- Hon är uppenbarligen en av de bästa treåringarna i Europa och jag ser inget hinder för att hon ska fortsätta vara i topp som både fyra- och femåring, sa Jerry Riordan.

I övrigt noterade vi att…
…Timo Nurmos omtalade stallform håller i sig. Zenit Brick bollade med konkurrenterna i silverfinalen där Björn Goop valde att kliva fram utvändigt ledaren varvet till mål med storfavoriten. Invändige Officer C.D. hade inget att sätta emot. I stället närmade sig Queer Fish upploppet ner efter att ha tuggat i tredjespår sista varvet.
Men huj vad enkelt det blev för sexåringen som nu kliver upp i gulddivisionen.
- Det kändes bra hela vägen, sa Björn Goop, som hade spikat sig själv med Zenit Brick i sitt magasin Björnkollen.
… Susanne Richter - framgångsrik amatör från Rommetravet – slog till i klass I-finalen med M.T.Joinville. Jorma Kontio lät femåringen kliva på i tredjespår genom den sista kurvan och duon blev ensamma på målfotot. 
Susanne Richter har bärgat flera V75-segrar, lördagens var dock något extra.
- Någon final har jag aldrig vunnit tidigare. Så det är skitstort!
…segermarginalen i trekilometersloppet Walter Lundbergs Memorial bara blev några centimeter. Favoriten Rigel Face ledde i ett inte helt fläckfritt trav men har en löpskalle som få och gav sig aldrig. Målfotot sa dock att Björn Goop var först i mål med egentränade Tellmeastory.
…Peter Untersteiners segermaskin Generaal Bianco avgjorde bronsfinalen från andraparet utvändigt utan att kanske vara som bäst. Linus Boy reparerade en stor galopp till andraplatsen och var nära i mål.
…utdelningen på sju rätt på V75 stannade vid 2 243 kronor, sex rätt gav 29 kronor medan utdelningen för fem rätt uteblev och omvandlas till en jackpot i Skellefteå på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 2140/8 0 g 211
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-8 2140/1 6 14.2 61
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 2640/8 5 13.1 985
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Per Lennartsson 2140/3 D 0 14.5 268
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 Per Lennartsson 2140/10 C 5 14.3 290
2016-10-14 2016-10-14 Vincennes-5 P Lennartsson 2100/5 C 0 754
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Per Lennartsson 2140/1 C 2 12.3 178
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Per Lennartsson 2640/9 A 0 14.2 55
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-6 Per Lennartsson 2100/1 C 2 12.8 175
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-11 Per Lennartsson 2640/5 B 0 13.2 603
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-8 Per Lennartsson 1609/2 C 3 11.3 158
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Per Lennartsson 1640/6 B 2 12.1 96
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Per Lennartsson 2140/8 B 2 13.3 73
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/5 B 3 13.6 259
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-5 Per Lennartsson 1640/11 C str
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Per Lennartsson 1640/11 D 7 11.8 499
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-10 Per Lennartsson 1640/2 C 0 14.9g 108
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-6 Per Lennartsson 2140/4 C 3 12.3 289
2017-09-08 2017-09-08 Romme-4 Per Lennartsson 2140/2 C 1 13.6 18
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Per Lennartsson 2640/9 B 5 14.8 108
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-9 Per Lennartsson 2140/2 C 7 12.5 48
2017-07-09 2017-07-09 Jarlsberg-7 Per Lennartsson 2100/3 D 2 11.8 56
2017-06-16 2017-06-16 Romme-8 Per Lennartsson 2140/5 C 1 12.8 19
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/6 D 0 g 63
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/7 C 0 12.7g 85
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Per Lennartsson 2140/11 C 1 13.4 773
2018-12-29 2018-12-29 Romme-3 Örjan Kihlström 2140/11 B 1 14.1 32
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/7 D str
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-6 Per Lennartsson 1640/9 C 4 12.1 75
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Per Lennartsson 1640/3 D 0 11.6 324
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-7 Per Lennartsson 2100/11 D 4 12.2 997
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-10 Per Lennartsson 2140/1 D 0
2018-08-11 2018-08-11 Åby-4 Per Lennartsson 1640/4 D 5 11.5 108
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Per Lennartsson 1640/2 C 2 10.7 113
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-7 Per Lennartsson 2140/9 C 5 11.5 521
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Per Lennartsson 2140/7 D 0 12.7 931
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Per Lennartsson 1640/2 C 3 10.9 83
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Per Lennartsson 1609/4 C 0 g 119
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-8 Per Lennartsson 1640/6 C 2 10.8 137
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/11 D 4 11.8 363
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-11 Per Lennartsson 1640/6 C 3 11.6 44
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Per Lennartsson 2640/2 C 5 14.6 295
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-3 Per Lennartsson 1640/6 D 3 13.1 97
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-7 Per Lennartsson 2140/10 B 2 14.0 43
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-7 Per Lennartsson 2140/3 C 4 14.1 134
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Jenni H Åsberg 2140/12 A 2 13.4 81
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-5 Jenni H Åsberg 1640/3 B 2 13.2 39
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-7 Per Lennartsson 1609/8 C 5 11.3 454
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-10 Per Lennartsson 1640/8 C 3 11.2 234
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/7 D 6 12.2 622
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-7 Per Lennartsson 2140/7 C 0 15.0 247
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-7 Per Lennartsson 2140/3 C 2 13.5 242
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Ulf Ohlsson 2140/7 B 2 14.6 18
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 15.6 15
2019-01-11 2019-01-11 Romme-8 Per Lennartsson 2160/8 A 1 14.4 17ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se