Nakoda Goj travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nakoda Goj travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nakoda Goj har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nakoda Goj har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nakoda Goj


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppe..


Det var nästan hemmaplan för Rättvikshästen On Track Piraten på lördagen.
Efter sommarens äventyr och femteplatsen i VM-loppet i New York har tioårigen haft problem att hävda sig i loppen på det sätt som han brukar.
Mellan oktober 2016 och mars 2017 tog On Track Piraten åtta raka segrar i gulddivisionen. Inför lördagen hade det gått tolv lopp utan seger och det kändes som att hästen var på väg ut i travets periferi.
Hans R Strömberg ville testa hästen och satte sig upp i lopp för första gången på ett och ett halvt år och gjorde rent hus med stjärnan.
On Track Piraten gillar vintern och tioåringen var överlägsen den här gången sedan storfavoriten Anna Mix kommit bort i spåren.
- När jag vred ut honom 600 kvar kände jag att han hade kunnat svepa dem innan svängen nästan. Så att det…var en ruggig känsla, sa en nöjd Strömberg efter hästens 25:e seger i travets elitserie.
Efter en riktig dunkare från tredjeparet utvändigt var det ren och skär defilering upploppet ner.
- Jag har trott på att få tillbaka honom hela tiden och han bevisar ju i dag att han duger än.
Han trivs jättebra på vintern, så är det bara, sa Hans R Strömberg.
En segermaskin endast spelad på sju procent av kupongerna!

Westerholm dagens man
Lördagen var annars en stor dag för hemmatränaren Nicklas Westerholm. 27-åringen hade ett fenomenalt debutår som proffstränare och jobbade ihop både tränar- och kuskchampionet på Rommetravet.
Skicklig med hästar är han 27-åringen, och många av de lite hästarna han fått in i träning har utvecklats ytterligare i hans händer.
Nu blev det två segrar med egentränat – mycket imponerade sådana – med Nakoda Goj i silverdivisionen och It’s Showtime Zaz i klass II. Inget gavs gratis precis i respektive lopp och båda hästarna svarade för starka prestationer utan vara bottnade.
- En dubbel på V75 har jag aldrig tagit förut, så det här var kul.
Nicklas Westerholm är en av fyra nominerade till titeln Årets Komet.
- Jag tror att farsan fick det priset ungefär vid samma tidpunkt så jag hoppas att jag inte ska vara sämre, sa Westerholm, syftande på pappan Robert Bergh.
Westerholm som även var nära storfavoriten i mål i bronsdivisionen där han bokförde sig för en andraplats med sin Persos Smokie

”Vilken j-la häst”
Southwind Feji vann 13 av 15 lopp i fjol och var med det den segerrikaste travaren i Sverige.
I stoloppet satte hon konkurrenterna på plats ännu en gång och kusken Mikael J Andersson var mäkta imponerad.
Storfavoriten fick svar efter 600 meter då alla trodde att hon skulle bli släppt till ledningen. Kaj Widell bakom Västerbo RealWorld ville annat men där blev det rejält trötta ben till slut.
700 meter från mål tryckte Mikael J Andersson till lite och övertog ledningen och det femåriga stoet bara försvann. Smäcker uppsyn.
- Jag trodde inte mina ögon när Kaj satt och svarade men nu fick de se allihop vilken jävla häst det är. Jag sa till ägarna i förra veckan att det här nog är det värsta jag kört. I dag är det väl bara On Track Piraten som kunnat hänga med henne i dag, sa segerkusken.

Divine fortsätter vinna
Lite oansenlig från sidan sett. Sexåriga stoet Divine har inställningen som sitt bästa vapen och kan verkligen flytta på sig över ett upplopp.
Nu tog hon fjärde raka segern i klass II för Eskilstuna-duon Anna Österberg och Kai P Jussila som tog över träningen under fjolåret.
Tempot var lågt och Erik Adielsson satt i femte utvändigt med stoet som avslutade mycket rappt till knapp seger över Rommetravets upplopp.

Kortspeed i kalla
I kallblodsloppet var det skrivet så att ston hade fördel och kunde stå med 20 meters försprång mot hingstarna och valackerna.
Det tackade amatören Lars-Erik Karlsson för med sin Alfie. Det åttaåriga stoet var bland annat trea i SM under fjolåret bakom Månprinsen A.M. och tjänade en halv miljon kronor under sin bästa säsong hittills.
Nu fick Alfie en V75-seger i årets andra start efter ett lopp i ledarryggen och lucka 175 meter från mål. En trettonprocentare på V75.
Knappe favoriten Solör Stegg galopperade bort sig. Tvåa och nära i mål överraskningen Mino (under en procent på strecken) och trea Mofaksan som stretade emot bra i ledningen.

Miljoner till nästa lördag
Ett sprinterlopp för bronsdivisionen avslutade omgången där storfavoriten National Prince klev undan på ett bra sätt från ledningen för Erik Adielsson. Svante Båth tränar hästen och dagens största favorit spelad på 58 procent på V75.
På V75 landade sjurättsutdelningen på 2 090 kronor. Sex rätt gav 22 kronor medan det blev jackpot på fem rätt och 25,1 extra miljoner rullar vidare till Kalmar V75 på lördag.
Svårt på Top 7 och rollerpott till nästa lördag, 834 005 kronor rullar vidare

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av december 2016 kvitterade Nicklas Westerholm ut sin proffstränarlicens. Innan dess hade han jobbat hos Reijo Liljendahl och hos sin pappa R..


I början av december 2016 kvitterade Nicklas Westerholm ut sin proffstränarlicens. Innan dess hade han jobbat hos Reijo Liljendahl och hos sin pappa Robert Bergh. I fjol var alltså det första riktiga året som A-tränare och han har fått en flygande start på karriären. När undertecknad gjorde en intervju med Westerholm i början av februari fjol, hade han 22 hästar i träning. I dag, knappt ett år senare, ligger antalet på 50.
- Det har verkligen rullat på jättebra. Av de 50 hästar jag har nu så har jag bara kvar två av dem som jag hade när jag tog ut licensen. Det har varit väldigt tryck på att lämna hästar i träning och det är kul att folk vill satsa på mig. Vi hade några veckor här i vinter när jag fick tacka nej för då var det fullt i stallet. Men just för dagen har jag några tomboxar, säger Nicklas Westerholm.

Imponerande resultat
Stallets hästar vann 67 lopp i fjol och sprang in 3,2 miljoner kronor. Segerprocenten var imponerande 26 procent och även tidigare år som amatör och lärling var en hög segerprocent kännetecknande för Nicklas Westerholm. Han har visat upp flera fina förvandlingsnummer och att ha väl förberedda hästar som debuterar och som ofta vinner direkt är ännu ett av hans signum.
- Jag är såklart nöjd med första året och det är kul att vi har fått så bra respons på resultaten från nya hästägare. Samtidigt hade inte rörelsen satt sig helt heller i fjol med antalet hästar och det blir lite svårt att veta vart nivån ska ligga med segrar och inkörda pengar.
- Men nu har det stabiliserat sig till ett lagom antal och jag har anställt mer personal. Just nu är det fem heltidsanställda som jobbar hos mig med hästarna plus en gårdskarl. Jag har plats för 60 hästar nu i senvinter och vår.

”Väl förberedda hästar i fint skick”
Rommetränaren håller till på en gård i Avesta där det finns fina träningsmöjligheter med backe och rakbana bland annat.
- Vi köpte gården i våras och det fungerar bra men samtidigt så måste vi utveckla den med tiden. Vi har samma rutiner nu med 50 hästar i träning som vi hade när jag hade två hästar i början.
Och du har hästarna alltid väl förberedda och i fint skick när de kommer ut till start. De behöver sällan lopp i kroppen?
- Det har liksom varit enda sättet att göra reklam för mig att presentera hästarna så väl förberedda som möjligt. Och att någon skulle se det. Det gäller att ha hästarna i bra skick hela tiden och på så vis överleva branschen. Men det har gett bra resultat. Hårt jobb och noggrannhet är vad som gäller, säger 26-åringen.
I mitten av november förra året fick du in ett intressant nyförvärv i elitloppshästen Tjacko Zaz. Hur är läget med honom?
- Han var skadad när han kom och har opererats men nu har såret läkt och han ska förberedas för att komma igång, men har inte börjat träna ännu. Målet är att försöka ha honom till start framåt sommaren. Det är i alla fall jättestimulerande att få en sådan topphäst i träning, menar Nicklas.

”Ännu bättre form nu än vid V75-segern”
På lördag avgörs V75 på Nicklas hemmabana Romme och omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 43 miljoner kronor enbart på sju rätt. Westerholm vässat lite extra och har fyra hästar till start, varav han rankar tre av dem etta i det officiella tipset Fem tippar V75. Westerholm spikar även två av sina egna, It’s Showtime Zaz och Persos Smokie i tipset.
- Målet är att ha dem i toppskick på lördag och det är lite extra när det är hemmabana och många hästägare är på plats, säger han.
Så här kommenterar Nicklas Westerholm sina V75-hästar och vi börjar med Nakoda Goj som har gjort fyra starter i hans regi och tagit tre segrar. Hästen ståtar nu med två raka och skrällde näst senast i V75.
- Nakoda Goj (V75-1) har varit jättefin och verkligen utvecklats bra. Det är en härlig häst att få i träning och han har bara blivit bättre och bättre. Senast vann han enkelt och det var ett led i matchningen mot den här V75-starten som vi siktat mot. Jag tycker att han har ännu bättre form nu än när han vann i V75 näst senast. Det var liksom den dagen han fick formen. Han har varit så rejäl och har ett bra läge att jag tror att han ska hävda sig bra igen. Inga ändringar.

”Är imponerad av hästen – jättefin”
- It’s Showtime Zaz (V75-6)
var jättefin vid segern i debuten för mig och jag är imponerad av hästen. Det är en stark, härlig häst som har visat tidigare att han är riktigt bra och det känns att det finns utveckling kvar i honom. Han har sett bra ut efter förra loppet och ska bara gå framåt ytterligare formmässigt. Nu när det är lång distans så ökar hans chanser att vinna loppet eftersom han är så stark. Inga ändringar.
- Persos Smokie (V75-7) har gjort det jättebra med två segrar på fem starter för mig men senast blev det galopp när det var voltstart och jag kände att han blev lite hetsig. Nu är det klart bättre förutsättningar med bilstart och bra spår. Han är väldigt snabb ut och helst vill jag till ledningen. Det är bra chans om det löser sig. Inga ändringar.
- Scarpia (V75-7) är en fin häst i bra form och jag tror att han kommer tjäna fina pengar trots läget. Skulle det gå väldigt fort första varvet och vi kör bort oss där framme så har han en jäkla avslutning. Nu blir det norskt huvudlag för första gången, han har gått med öppet huvudlag hos mig.
Vem är bästa chansen?
- It’s Showtime Zaz. Han kanske inte behöver lika mycket tur eller klaff som de andra för att vinna, säger Nicklas Westerholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annandagsfinalerna på Solvalla har länge varit julens höjdpunkt för många travfrälsta.Men 2017 års upplaga kommer inte att..


Annandagsfinalerna på Solvalla har länge varit julens höjdpunkt för många travfrälsta.
Men 2017 års upplaga kommer inte att bli ihågkomet för vintermys med snö knastrande under raska hovar.
Istället bjöds ihållande regn med tungsprunget och svårbemästrat underlag som fällde alla ledare, samtliga favoriter utom en och bäddade för en svårfunnen V75-rad.
Det började med att ett ungt sto presenterade sig för den breda V75-publiken. USA-födda dubbelmiljonärskan Double Exposure hade körts avvaktande i sina tre första starter på svensk mark och Örjan Kihlström gjorde inget annorlunda i V75-debuten då han sparade sin häst till upploppet.
Men till skillnad från tidigare starter var konkurrenterna denna gång märkta av förutsättningarna och fyraåringen fick visa varför Daniel Redén föll för henne under Harrisburg-auktionen i november i fjol.
En kärlek som verkar bestå trots att genombrottet i nya hemlandet alltså dröjde över ett år.
- Det är en kuslig häst. Hon är bara fyra år, har startat sporadiskt eftersom hon fick hjärtproblem när hon kom till mig. Helsike vad bra hon kommer att bli, utbrast Redén som självmant jämförde hästen med sin nyligen pensionerade flerfaldiga världsrekordhållerska Delicious U.S.
- Hon har ett steg som påminner om Delicious, de har många likheter. Jag köpte henne på samma auktion, hon hade haft samma tränare som Propulsion och han sa att det finns mycket kvar i den här om man hittar nyckeln till henne. Det blir ett spännande nästa år, fortsatte Redén som betalade motsvarande 600 000 kronor för hästen och sannolikt gjort ännu ett fynd under sitt idoga talangletande på andra sidan Atlanten.

Dubbel för Ingves
En tränare som istället gjort det till sin expertis att finna stjärnor födda i Tyskland är Joakim Lövgren.
Det mest lysande exemplet är förstås elitloppsvinnaren Brioni och samma ägare och uppfödare döljer sig bakom sexårige Jairo. Nu kom första V75-segern och karriärens största framgång sedan Peter Ingves serverat en resa i ledarryggen.
- Det löste sig perfekt, sade Ingves som därmed blev kvällens ende dubbelvinnare då han dessförinnan satt dit Olle Rols via en styrkedemonstration efter tidigt avancemang utvändigt om ledaren.
- Han är liten, men han har överlägsen fysik, berömde tränaren Mats Rånlund som en gång i tiden tränade fram derbyvinnaren och framgångsrike avelshingsten Good as Gold och nu tycks ha funnit en ny reklamhäst.

Westerholm – årets komet?
Reklamhästar är något som Nicklas Westerholm inte haft något problem att plocka fram under sitt första hela år som proffstränare. Stallet vinner mer än var fjärde start och 200 000 kronor i förstapris för Nakoda Goj tangerade karriärsbästa i prispengar för Westerholm som sparade spurtkrutet och blåste förbi favoriten Ready Ribb i Hästägarkannan.
- Han fungerade inte med höga hakar senast, men det här underlaget passade mycket bättre. En häst med bra kapacitet för klassen, sade Westerholm som torde vara en het kandidat till titeln ”Årets komet” i landet under 2017.
57-årige holländaren Wilhelm Paal har krigat i världstoppen i flera decennier och är naturligtvis inte aktuell för några sådana utmärkelser, men flytten norröver har gjort honom till en frekvent lördagsgäst under året. Nu bjöd han på omgångens största knall då Trinity Lux spurtade ner sina konkurrenter i bronsfinalen.

Zenit Brick V75-kung
Ensam favorit om att hålla för trycket var Zenit Brick. Firma Björn Goop/Timo Nurmos kom från julaftonens succé med Readly Express på Vincennes och fick ännu en fullträff sedan Zenit Brick blåst runt konkurrenterna i slutsvängen i guldfinalen. Det innebär också att sexåringen säkrat titeln som årets segerrikaste V75-häst med sju triumfer.
En som haft det betydligt mörkare på V75 under 2017 är Veijo Heiskanen. För tre veckor sedan spräckte han ihop med Rawindski en 63 starter lång segertorka och nu visade duon att det inte var någon tillfällighet då man satte punkt för dagen.
- Hästen är i jättebra form och jag med. Jag körde bra, konstaterade Heiskanen stolt sedan han fastställt V75-utdelningen till 1 484 891 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


I lördagens jackpotomgång i Årjäng, där en ensam vinnare kan ta hem 23 miljoner enbart på sju rätt, är kryddan Å..


I lördagens jackpotomgång i Årjäng, där en ensam vinnare kan ta hem 23 miljoner enbart på sju rätt, är kryddan Årjängs Stora Sprinterlopp med 600 000 kronor i förstapris. Vinnaren får även en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro den 25 juli. Klar favorit är Daniel Redéns Propulsion trots spår åtta bakom bilen. Bakom honom är det öppet och flera tänkbara segerkandidater som kan utmana. En av dem är Nadal Broline som inte har fått till det på slutet när han stångats mot eliten. Han har på intet sätt varit dålig, tvärtom, men efter den imponerande årsdebuten när han flög fram till seger var han därefter femma i finalen av Olympiatravet, tvåa i Copenhagen Cup och senast fyra i Norrbottens Stora Pris.
- Nadal Broline (V75-7) var inte som bäst uppe i Boden. Han hade lite småkrångel med halsen och är lite känslig när det är fuktig luft. Han fick en perfekt löpning och borde ha varit bättre, även om han avslutade via tredjespår och blev fyra. I normala fall hade man kanske tyckt att han var bra men jag har så höga krav på den här hästen, säger Reijo Liljendahl.
- Men nu verkar han fin igen och jag har kört jobb med honom i dag (torsdag) och det var bra. Hästen är pigg och glad och jag tror att han är i bra form.

”Körde som en bandit”

Vad säger du om Nadals Brolines lopp efter den fantastiska årsdebuten?
- Han har inte riktigt fått till det som jag önskat eftersom jag vet vilken kapacitet han besitter. I Köpenhamn passade inte banan honom. Den var lite lös och han kräver bra fäste för att kunna prestera på topp. Sedan gick han jättebra i Olympiatravet där han blev överfallen i ledningen av en fransman som körde som en riktig bandit.
- Så är det varmt väder på lördag och en fin sommarbana i Årjäng kommer han att prestera bra, menar Reijo.

”Har bra feeling för honom”
Distansen i lördagens gulddivision är 1640 meter och Nadal Broline har bara gjort två starter över kort distans i hela sin karriär. Han var först tvåa i Halmstad för tre år sedan och i fjol vann han guldloppet under derbyhelgen på Jägersro på tiden 1.10,1.
- Han är kvick i benen och har inga problem med distansen. Han har haft turen att få ett bra läge samtidigt som Propulsion har ett dåligt utgångsläge. Skulle det krångla för honom därifrån och det klaffar för min häst så borde han ha viss vinstchans. Jag har bra feeling för honom och det blir fortsatt barfota runt om, helstängt huvudlag och Spydervagn.
Du har även med Nakoda Goj i V75 på lördag. Chanserna där?
- Nakoda Goj (V75-5)
galopperade bort en tredjeplats i V75 näst senast. Gången efter var han tvåa i Bollnäs och gjorde det bra. Då gick han med skor men nu blir det barfota runt om. Jag hoppas att han funkar bättre den här gången än senast han var med på V75. Men det tror jag att han gör också, säger Reijo Liljendahl.

Michael Carlsson, Kanal 75


Snacka om att Your Highness har gjort dundersuccé sedan hon flyttades till franske topptränaren Fabrice Souloy. På nio starter har det blivit ..


Snacka om att Your Highness har gjort dundersuccé sedan hon flyttades till franske topptränaren Fabrice Souloy. På nio starter har det blivit åtta segrar och en tredjeplats i den nya regin. För två veckor sedan vann hon Olympiatravet och i ett kylslaget Köpenhamn kom en ny storloppsseger under söndagen. Your Highness spurtade hem Copenhagen Cup för Björn Goop efter en ruskigt vass avslutning. Från sitt dåliga läge med spår åtta bakom bilen hamnade hon en bit ner i kön, i fjärde par utvändigt. Samtidigt hade Spring Erom tidigt övertagit ledningen och fick på sin utsida El Mago Pellini. Spring Erom såg segerfarlig ut genom slutsvängen när Erik Adielsson packade ihop fältet. Samtidigt angrep Your Highness ute i vida spår och när hon fick full anfallsorder av Björn Goop gick det undan värre. Det sjuåriga kom flygandes ut ur sista kurvan men hade många längder fram till Spring Erom. Precis före mål hade hon krigat sig förbi till seger på tiden 1.11,5 över distansen 2000 meter med bilstart.
- Hon har ett hjärta av guld och hennes inställning till det här är fantastisk. Hon krigar alltid hela vägen till mållinjen och har alltid sin starkaste bit de sista hundra metrarna, sa Björn Goop.

Nära galopp på upploppet
- Tempot var ganska sakta på mellanvarvet men sedan gick det väldigt fort från sjuhundra och in i mål. Jag kände mig slagen på sista bortre långsidan och det gick inte att hänga på de andra. Det var en sådan extrem fart där. Men till slut så mattades krafterna för hästarna där framme samtidigt som hon gick hela vägen in i mål. När det var hundra meter kvar kände jag att hon hade lite bättre fart än Eriks häst, fortsatte Goop.
Det blev dock en del dramatik mitt på upploppet då Your Highness tog några felsteg.
- Hon höll på att galoppera så jag fick ta upp henne och börja om igen och köra. Så att hon hittade rytmen.

”Kan slå vem som helst”
Förstapriset var 466 800 kronor och Your Highness har nu sprungit in nästan tre miljoner kronor bara i år och hon är obesegrad i årets sex starter. Tränaren Fabrice Souloy har tränat många världsstjärnor och berättade för Kanal 75 på stallbacken efter loppet att Your Highness tillhör de bästa.
- Hon gjorde ett fantastiskt lopp. Jag kan inte säga att hon är det bästa sto jag har tränat men ett av de tre bästa är hon. Hästen är väldigt stark och har blivit snabb också, sa Fabrice Souloy.
Nu blir det Elitloppet för Your Highness som redan innan Copenhagen Cup var inbjuden och klar. Hon kommer där att köras av Franck Nivard eftersom Björn Goop är upptagen med Timoko.
- Hon kan absolut vinna Elitloppet. När hon får sitt lopp kan hon slå vem som helst, fortsatte Souloy.

”Man vill bara kräkas”
Tapper tvåa i Copenhagen Cup var elvaårige Spring Erom. Det såg länge ut att gå vägen för den Dan Widegren-tränade hästen som blev snöpligt avslagen den sista biten.
- Jag är stolt över vad han presterade. Han var i ett fantastiskt fint skick helt enkelt. Men uppriktigt sagt vill man bara kräkas. Det hade varit så roligt för ägarna och hästen som är elva år gammal att få vinna loppet. Det är tungt att förlora när man så gärna vill vinna, sa Erik Adielsson.
Trea i mål i Copenhagen Cup blev spanske Trebol.

Playing Tua imponerade igen
Det var ömsom regn ömsom sol denna eftermiddag på Charlottenlund och från övriga V75-lopp kan i korthet noteras följande.
Världsrekordhållarinnan Playing Tua fortsätter att imponera. Hon tog en ny snygg seger efter att ha öppnat snabbt till täten och inlett första femhundra metrarna på 1.08,8. Trots det gled hon bara undan i elegant stil över upploppet för sin tränare Thomas Uhrberg. Segertiden blev fina 1.12,2/2000a.
- Hon är i kanonslag och gick i mål med krafter kvar, sa Uhrberg.

Fortsatt succé för Buzz Mearas
Buzz Mearas fortsätter att göra succé efter försäljningen till Frankrike. Han tog sin andra raka seger i sin nya regi när han för Roberto Andreghetti spurtade ner sina konkurrenter i en vass avslutning efter att ha hittat loss i slutsvängen efter en invändig resa.
I försöket till Silverdivisionen så tog favoriten Takethem hand om ledningen och spårade sedan varje meter för sin tränare Steen Juul. Han fick bestämma tempot och gled enkelt undan i en snabb avslutning.
I stayerloppet imponerade Reijo Liljendahl-tränade Nakoda Goj när han vann för Björn Goop. Obesegrade Stan Libuda tog hand om ledningen och Goop forcerade fram Nakoda Goj utvändigt. Han pressade sedan hårt på ledaren och kopplade greppet på upploppet.
Två hästar som också stod för rejäla insatser från dödens var Ulf Stenströmer-tränade Donato E. som vann för Björn Goop, samt Joakim Lövgren-tränade Racing Mange.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 2640/1 4 14.8 119
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-10 2140/3 0 14.9 165
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 2140/10 0 18.2g 78
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 2140/2 2 16.8 340
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Torbjörn Jansson 2140/2 D 2 14.9 129
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Ulf Ohlsson 1609/6 D 5 14.0 181
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2660/12 C 3 16.6 87
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Claes Sjöström 2160/11 B 2 14.9 154
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2140/9 C 3 15.8 87
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/4 C 4 14.4 480
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/7 C str
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Örjan Kihlström 3160/7 D 0 g 161
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Ulf Ohlsson 1640/6 C 2 12.1 240
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2140/5 C 0 g 229
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Torbjörn Jansson 2140/5 C 0
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Björn Goop 2140/8 C 5 13.9 260
2016-08-13 2016-08-13 Åby-11 Ulf Ohlsson 3140/5 D str
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Ulf Ohlsson 3160/5 C 0 15.0 94
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Ulf Ohlsson 3160/8 C 0 g 151
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/8 B 0 14.4 176
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2660/13 D 3 13.9 186
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-10 Ulf Ohlsson 2970/13 D 1 14.9 234
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 1640/9 B 0 14.1g 72
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 1640/5 D 5 12.4 156
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/7 C 0 g 83
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Ulf Ohlsson 3660/4 D 3 18.1 129
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/10 C 2 14.8 82
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-6 Kenneth Haugstad 2100/12 C 5 15.0 42
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Torbjörn Jansson 3140/1 D 4 17.2 337
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Jorma Kontio 2640/4 C 0 17.5g 22
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 2140/12 D 0 254
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Nicklas Westerholm 3200/12 A 1 16.9 125
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-9 Nicklas Westerholm 3140/8 B 0 16.7 36
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-1 Nicklas Westerholm 3200/11 A 1 16.1 14
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-5 Örjan Kihlström 3180/11 C 4 13.3 112
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-5 Ulf Ohlsson 2640/6 D 6 14.1 135
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Ulf Ohlsson 2140/9 D 6 12.1 178
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Ulf Ohlsson 2640/4 C 6 14.8 126
2017-08-12 2017-08-12 Åby-7 Peter Ingves 2140/8 D 4 13.2 268
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-10 Ulf Ohlsson 2140/11 D 0 12.9 123
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Ulf Ohlsson 2140/7 D 2 12.1 384
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 2660/8 C 2 16.1 43
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Ulf Eriksson 2140/3 C 0 15.0g 382
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-11 Ulf Ohlsson 2640/3 D 5 14.4 103
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-3 Ulf Ohlsson 2100/4 D 1 14.6 31
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2640/8 C 2 14.5 131
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-9 Ulf Ohlsson 2640/1 D 6 14.4 451
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Ulf Ohlsson 2140/4 C 4 14.2 27
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Ulf Ohlsson 2140/1 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-11 Torbjörn Jansson 2140/2 D 7 13.8 892
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Torbjörn Jansson 2640/9 D 0 16.3g 212
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Torbjörn Jansson 2140/12 D 6 15.0g 183
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Kevin Svedlund 3200/15 A 6 14.9 434
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Kevin Svedlund 1660/14 A 3 13.9 112
2018-10-12 2018-10-12 Romme-7 Julien Fontaine 2160/7 B 0 16.3g 32
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Nicklas Westerholm 2200/15 A 0 13.9 40
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-11 Nicklas Westerholm 3680/13 C 5 14.6 186
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Ulf Eriksson 1660/8 B 3 13.4 25
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Nicklas Westerholm 3200/14 B 1 15.8 68
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-4 Nicklas Westerholm 3200/11 B str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-9 Nicklas Westerholm 2680/10 B 0 14.6 41
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 3180/15 B 5 16.0 36
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-5 Nicklas Westerholm 2140/8 C 2 12.9 116
2018-02-03 2018-02-03 Åby-10 Nicklas Westerholm 2640/5 D 3 13.9 40
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Nicklas Westerholm 2140/3 A 1 13.6 26
2018-01-05 2018-01-05 Romme-7 Nicklas Westerholm 2160/8 B 1 14.8 12
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-4 Magnus A Djuse 2160/4 B 0 g 59
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Kevin Svedlund 2640/3 A str
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Nicklas Westerholm 2140/5 A 7 14.7 69
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Kevin Svedlund 2160/12 A 1 15.0 17
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Nicklas Westerholm 2140/6 B 3 14.6 178ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se