Nadal Broline travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nadal Broline travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nadal Broline har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nadal Broline har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nadal Broline


Elitloppsgeneral Anders Malmrot hade honom bland kandidaterna till den sista biljetten.Men det blev ingen inbjudan för Örebrotravets stolthet.Istä..


Elitloppsgeneral Anders Malmrot hade honom bland kandidaterna till den sista biljetten.
Men det blev ingen inbjudan för Örebrotravets stolthet.
Istället fick Lucifer Lane visa elitloppsformen på Åmål, när banan bjöd in till V86 och årets största tävlingar.
Och det blev ännu en glänsande uppvisning.
Johan A Nilsson kör inte många lopp på ett år, men har många gånger visat att rutin kan vara överflödigt även i större sammanhang.
Från idealiskt startspår dök man till ledningen och höll enkelt ifrån sig utmaningarna från Heart of Steel och Nadal Broline.
- Han ser otroligt fin ut. Och det är superbana idag också. Det är verkligen roligt att se, urbrast tränaren Thomas L Nilsson vars häst inte hade några problem med de speciella förutsättningarna på 800-metersbanan.
- Han har fruktansvärd kurvteknik. Vi samlar poäng och försöker förhoppningsvis vara med i något större, Östersund finns ju i tanken. Men huvudsaken är att hästen är bra.

Dubbel för Kylin Blom
En annan som visade sig behärska de speciella förutsättningarna var Oskar Kylin Blom, vars erfarenhet från Dalslandsbanan härstammade till två lopp utan framgång 2017.
Men framtidsmannen från Gävletravet hade gjort sin hemläxa.
Det korta upploppet och svårigheten att avancera i spåren runt sista sväng är det som utmärker Åmål och Kylin Blom var med på noterna. Staro Onyourmarks svepte till front på sista bortre långsidan medan Sweety Cash S.W. pressade sig till tät från utvändig position i samma läge. Då spelade det mindre roll att hästarna tappade lite fart sista biten.
- Det är roligt när hästarna levererar som de gör. Jag vill framförallt tacka personalen. Det är jag som lägger upp träningen, så gör de jobbet och jag kan sitta och njuta, mös Oskar Kylin Blom efter sin dubbel.

1.10 första 500 i långlopp
En annan Oskar som lär låta höra tala om sig i många år heter är J Andersson.
M.T.On Target fick överta ledningen utan strid och gick undan efter behag.
Kvällen duell utkämpades i långloppet Ändå Något över dryga tre varv. 1.10,8 första 500 i ett voltstartslopp över 2880 meter torde vara banrekord, men favoritspelade springspårsduon Ian B.R. och Devs Definitif behövde hela varvet på sig för att reda ut positionerna 50-talet meter före klungan.
Det hindrade inte duon från att nå upploppet först där den senare visade sig klart starkast.
- Det blev lite väl utdraget, men sedan fick han en fin resa i rygg på värsta konkurrenten och avgjorde mycket lätt, kommenterade Mattias Djuse.
Ännu enklare blev det för norske kallblodsspecialisten Jan Roar Mjölneröd vars fyraåring Mjölner Röder visade sig överlägsen i Dubbelcupen.

Vände åt fel håll
Apropå rutin på Åmål så torde salige Torsten Janssons son Torbjörn besitta mer än de flesta.
Nu visade han det genom att på ett synnerligen okonventionellt sätt förvandla ensamt innerspår på tillägg till springspår och med domarnas goda minne ta sig iväg från start bakom Robert Berghs nyförvärv Reddington. Resten blev en styrkedemonstration från hästen som visade egenskaper vilka bör räcka i betydligt tuffare sammanhang.
- Hästen var stor och stark och bara dundrade runt konkurrenterna, sade Torbjörn Jansson och kommenterade sin ovanliga procedur att vända åt fel håll i starten.
- Det är en norsk tjej som sköter hästen så hon hade väl lärt honom det... Men domarna tyckte väl att jag stod ensam 20 meter bakom de andra och att ingen blev störd.
Carl Johan Jepson övertog ledningen med Bengt Berg-tränade Zenito som bidrog till att hålla nere utdelningen för V86 till 12 345 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Startskottet gick 2008, då avgjordes loppet som fram till 2020 gick under namnet Olympiatravet för första gången med dubbla open stretch. ..


Startskottet gick 2008, då avgjordes loppet som fram till 2020 gick under namnet Olympiatravet för första gången med dubbla open stretch. Resultatet blev ett ganska normalt kört lopp där Åke Svanstedt tog en historisk trippel sedan Torvald Palema fått lifta med bakom stallkamraten Adams Hall.
Men sedan verkade det som att kuskarna fick upp ögonen för de speciella förutsättningarna.
Redan året efter varvades det på - för tiden innan jänkarvagnarnas genombrott - smått vansinniga 1.10,0 med en väldigt laddad Oiseau de Feux i front. Det höll inte till mål och det har varit en återkommande historia genom åren.
Loppen har påfallande ofta blivit överpacade – det vill säga att tiden vid varvningen varit snabbare än sluttiden – med det logiska resultatet att ledaren kroknat och slutat i det slagna fältet.
Överpace enligt definieringen ovan är något ytterst ovanligt och normalt sett vinns ungefär 4 av 10 svenska travlopp från ledningen.
Samma siffror för Paralympiatravet har varit 4 av 13 sedan införandet av open stretch.
Lika ofta har vinnaren återfunnits i tredje par utvändigt varvet från mål.
Förra årets upplaga bröt mönstret då Elian Web fick anföra i ett i sammanhanget närmast skrattretande lågt tempo och också höll undan.
Var det en indikation på att Paralympiatravet till slut ändå utvecklats till ett ”normalt” storlopp med lugt inledningsvarv och speedkörning till slut, eller var ett undantag?
På lördag kommer svaret, i V75-7 med beräknad varvning klockan 18.44.

Resultat Paralympiatravet (tidigare Olympiatravet)
År ledare, varvtid – vinnare (vinnarens position) segertid

2008 Adams Hall, 1.12,6 – Torvald Palema (rygg ledaren) 1.12,2
2009 Oiseau de Feux, 1.10,0 – Triton Sund (tredje par utvändigt) 1.11,1
2010 Beanie M.M., 1.12,1 – Copper Beech (tredje par invändigt) 1.11,6
2011 Local Conch, 1.10,7 – Brioni (tredje par utvändigt) 1.11,4
2012 Commander Crowe, 1.12,6 – Commander Crowe 1.12,2
2013 Raja Mirchi, 1.11,5 – Maharajah (tredje par utvändigt) 1.11,0
2014 Raja Mirchi, 1.08,4 – Solvato (tredje par utvändigt) 1.10,9
2015 B.B.S.Sugarlight 1.10,6 – B.B.S.Sugarlight 1.10,7
2016 On Track Piraten 1.10,5 – Your Highness (andra par utvändigt) 1.10,9
2017 Nadal Broline 1.10,0 - Lionel N.O. (fjärde par utvändigt) 1.10,9
2018 Ringostarr Treb 1.10,5 – Ringostarr Treb 1.10,0
2019 Cyber Lane 1.11,0 – Propulsion (utvändigt ledaren) 1.10,9*
2020 Elian Web 1.14,5 – Elian Web 1.12,2

*Propulsion fråndömdes i efterhand segern som gick till måltvåan Handsome Brad.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


V75® avgjordes på Halmstadtravet och i Gulddivisionen fick vi se en vinnare som åtta år gammal gjorde sin 77:e start i karriären. Dra..


V75® avgjordes på Halmstadtravet och i Gulddivisionen fick vi se en vinnare som åtta år gammal gjorde sin 77:e start i karriären. Dragster har fått en nytändning i karriären och onekligen hittat storformen i höst och vinter. Efter att ha vunnit både försök och final i Silverdivisionen slog han till direkt i gulddebuten. Hästen serverades en fin resa av Erik Adielsson från spår nio i sprinterloppet. Samtidigt som Pastore Bob planenligt tog hand om ledningen och fått anföra i ett behagligt tempo för guldklassen. Inledningen blev 1.10 första 500 metrarna och man varvade på 1.12 med favoriten Nadal Broline utvändigt.
Erik Adielsson valde att sitta kvar i andraspår när Partizan Face vreds ut till anfall 600 meter kvar. När framförvarande Lionel även han vreds ut i tredjespår kunde Adielsson köra rakt fram genom sista kurvan. Pastore Bob gav upp vid upploppets början och Nadal Broline kopplade greppet. Men han kunde inte stå emot Dragster när denne kom farande och spelade ut speeden till slut. Dragster kopplade greppet och vann i säker stil på tiden 1.11,6/1640a. Nadal Broline höll bra till andraplatsen i andra starten efter sitt långa uppehåll. Men all heder till Dragster som tog sin tredje raka seger i V75 och som har sprungit in över en halv miljon kronor på de senaste fem starterna. Den åttaårige valacken tränas av Roger Malmqvist på Jägersro och dennes sambo Erika Karlsson.
– Det här är mäktigt. Han är så otroligt grym, det har jag alltid tyckt, sa en överlycklig Erika Karlsson på stallbacken efteråt.
– Vi fick in honom som ettåring och har haft honom i sju år. Det är en otrolig resa som den här hästen har gjort och han har tagit ytterligare steg. Jag känner superlycka och tacksamhet att få ta hand om den här fina hästen. Han vill vara bäst och tävla, fortsatte Erika.
Och tillade apropå Dragsters nytändning.
– Vi har ändrat lite i träningsupplägget och det tror jag gör mycket. Han har fått träna mycket lugnare än tidigare och tränar väldigt försiktigt. Han håller sig fräschare nu. Det här betyder mycket för oss som inte har så mycket starthästar.

Goop bjöd på en vinnare
Björn Goop var mycket uppåt på förhand och rekommenderade spik på Astronascente Zac i tipsprogrammet Björnkollen. Goop och hästen levererade verkligen genom att leda den första avdelningen från start till mål. Via en snabb öppning bakom bilen fångade han upp den värsta konkurrenten Sweetman på utsidan. Sedan fick den fyraårige valacken styra och ställa som han ville i täten. Björn Goop ryckte undan genom slutkurvan och skaffade sig ett par längder in på upploppet. Astronascente Zac höll undan till en lätt seger och övertygade på tiden 1.12,9/2140a. Tapper tvåa var Sweetman som höll starkt från dödens.

Vann V75 – planerar sluta
Dan-Åke Olsson har varit med länge i travet och fira stora framgångar. Nu fick han styra in en ny V75-vinnare i Jean’s Passion som vann en tät slutstrid i den andra avdelningen. Kalmar-tränaren, som planerar att sluta eller ta ett längre uppehåll med hästarna, hade satt Jean’s Passion i bästa tänkbara författning. Hon höll upp ledningen från innerspåret och anförde i täten, men var slagen mitt på upploppet när utvändige Keegan Trot kopplade greppet. Jean’s Passion kontrade dock förtjänstfullt och tog tillbaka kommandot kort före mål. Så från att ha sett slagen ut redan i sista kurvan så blev det fyraåriga stoet en V75-vinnare.
– Det här är nog min sista riktigt bra häst. Jag har sagt att jag ska sluta men så länge den här pandemin håller på kan jag ändå inte ut och resa. Jag sa innan att vinner hon inte idag så kommer hon att vinna V75 framöver, sa Dan-Åke Olsson.
– Jag känner att jag har gjort mitt och vunnit i alla V75-divisioner. Ska jag vara på den här nivån så krävs det så mycket jobb och jag känner att det jobbet vill jag inte lägga ner längre. Jag har gjort mina timmar. Tanken var att sluta vid nyår men sen ska jag inte säga att det är helt avsågat men jag vill ta ett break i alla fall. Jag vill kunna resa utomlands och vara borta i två, tre månader, fortsatte Olsson som nämnde Harpers Jokers seger i Harper Hanovers lopp som en av de största triumferna i hans karriär.

Trippelseger på V75 för Djuse och Riordan
Hemmatränaren Jerry Riordan och sulkykometen Magnus A Djuse firade stora framgångar på V75. De tog hela tre segrar tillsammans genom Nouba Mom, Tessy d’Ete och
Nouba Mon infriade förväntningarna som storfavorit i den fjärde avdelningen. Magnus A Djuse körde felfritt från femtespåret och forcerade hästen till ledningen 1350 meter kvar. Sedan satt Djuse stilla över upploppet när han lät Nouba Mom få spatsera undan och vinna säkert före en tapper M.T.One Wish. Det här var andra segern på lika många starter i Sverige och i regi Jerry Riordan för det treåriga Ready Cash-stoet Nouba Mom.

Andra segern för paret Jerry Riordan och Magnus A Djuse kom när den sistnämnda styrde in Tessy d’Ete till seger i hästens sista start i karriären. Det åttaåriga stoet gick ett starkt slutvarv och fick dra fram favoriten Wild Love över den sista borte långsidan. Över upploppet kämpade Tessy d’Ete ner länge ledande Kali Smart och satte punkt för en fantastisk tävlingskarriär som inbringat närmare sju miljoner kronor. Nu närmast väntar avelsverksamhet i Frankrike där hon ska betäckas med Face Time Bourbon.

Ny V75-vinnare från Ola Karlsson
Jägersro-tränaren Ola Karlsson har fin form på stallet och presenterar sina hästar i bra författning varje gång. Han har haft fina framgångar på V75 under hösten och nu kom andra segern i V75 på kort tid. Det var Inertial i den femte avdelningen som skrällvann för Jörgen Sjunnesson efter en perfekt resa. Han låg fint med i rygg på ledande Neelix och hade fritt fram redan i sista sväng. Jörgen Sjunnesson väntade med att vrida ut vid upploppets början och inertial avgjorde i ett nafs när han fick chansen.
– Väldigt skojigt. Vi har haft den här hästen länge och fått utdelning nu. Hans styrka är att han går allt från 1600 meter till 3000 meter. Trots att han har kommit upp i klass och blivit äldre så blir han bara bättre och bättre. Det var den första hästen jag köpte av ”Tarzan” och jag gillar verkligen tekniken, sa Ola Karlsson.

Djuse, Riordan och Tom avslutade
Magnus A Djuse och Jerry Riordan satte punkt för V75 genom Zio Tom Jet. Efter att Maze Rinner precis snuvat Franklin Face på ledningen släppte den sistnämnda välvilligt till Zio Tom Jet ut ut den första kurvan. Favoriten Farlander Am attackerade över den sista bortre långsidan och fullföljde godkänt till tredjeplatsen utan chans att gå i närkamp med vinnaren. Zio Tom Jet drog undan i täten och även om Staro Leonardo närmade sig så blev segern till slut säker.
Sju rätt på V75 gav 88 714 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 2140/2 1 11.6 16
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/8 B 3 12.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Ulf Ohlsson 2640/5 B 3 14.1 56
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/2 A 2 12.9 50
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 2140/2 A 3 13.4 71
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 2140/7 A 4 11.5 19
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Ulf Ohlsson 1640/4 B 1 10.1 33
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Ulf Ohlsson 2140/11 A 1 13.0 37
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Ulf Ohlsson 2140/11 A 2 11.6 16
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 12.1 23
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-10 Ulf Ohlsson 2100/9 A str
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 2140/4 C 1 12.9 15
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/8 A 2 14.6 54
2017-12-09 2017-12-09 Åby-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 3 13.5 34
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Ulf Ohlsson 1640/2 A 1 10.8 30
2017-10-14 2017-10-14 Åby-10 Ulf Ohlsson 2640/3 C 5 12.1 247
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/9 A 6 12.1 38
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 1640/2 A 1 11.0 15
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2140/9 C 2 11.2 91
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 12.8 12
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Ulf Ohlsson 1640/3 C 4 9.8 78
2017-06-17 2017-06-17 Boden-13 Ulf Ohlsson 2140/6 B 4 11.0 95
2017-04-29 2017-04-29 Åby-11 Ulf Ohlsson 2140/5 D 5 11.3 54
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Ulf Ohlsson 2140/10 C 1 11.8 87
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/3 B 0 13.9 16
2018-12-15 2018-12-15 Åby-7 Erik Adielsson 1640/1 A 1 10.6 12
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 11.9 41
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-7 Erik Adielsson 2140/9 B 2 13.2 21
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-7 Erik Adielsson 2100/8 A 2 12.0 24
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/6 B 3 11.2 90
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2140/6 C 0 11.4 515
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 2140/7 B 4 10.5 121
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Ulf Ohlsson 1640/3 B 2 9.3 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 12.4 70
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1609/5 D 3 10.9 125
2018-05-12 2018-05-12 Åby-7 Ulf Ohlsson 1609/9 C 1 10.4 56
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-11 Björn Goop 2140/5 C 0 12.9 59
2019-10-12 2019-10-12 Åby-11 Stefan Persson 2640/3 B 6 13.4 70
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-8 Björn Goop 2140/2 A 2 12.0 30
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 Björn Goop 1640/7 A 1 10.6 40
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-11 Björn Goop 2140/7 B 3 11.4 148
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-10 Björn Goop 1609/4 B 0 9.9 93
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-12 Björn Goop 1640/2 B 2 9.3 40
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-12 Björn Goop 2100/9 C 0 13.1 25
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-9 Björn Goop 1640/6 C 1 9.1 23
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-7 Björn Goop 2140/12 D 4 12.3 216
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-7 Björn Goop 1640/6 C 2 11.8 21
2020-12-05 2020-12-05 Åby-9 Björn Goop 2140/11 D 5 12.2 175
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-10 Björn Goop 2080/9 C 3 12.2 46
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-11 Björn Goop 2140/8 D 2 12.1 409
2021-04-04 2021-04-04 Romme-11 Björn Goop 2640/5 C 0 14.8 166
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-10 Björn Goop 2140/7 D 6 12.7 59
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Björn Goop 2640/8 C 3 14.2 33ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se