Nadal Broline travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nadal Broline travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nadal Broline har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nadal Broline har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nadal Broline


V86 den här veckan delas mellan Bjerke och Solvalla. Den kryddas av en jackpot med 15 miljoner kronor i potten för åtta rätt. Den sportslig..


V86 den här veckan delas mellan Bjerke och Solvalla. Den kryddas av en jackpot med 15 miljoner kronor i potten för åtta rätt. Den sportsliga godbiten bjuder Solvalla för som kör Nuncios lopp med flera potentiella elitloppshästar. En av dessa är 4 Admiral As (V86-6) som glänste i årsdebuten i händerna på Örjan Kihlström. Hästen visade då upp en startsnabbhet för första gången när Örjan skickade iväg honom till ledningen. Överraskande för många kanske, men inte för tränaren Reijo Liljendahl.
– Startsnabbheten visste jag om att den fanns där. Det var inte överraskande för mig och jag tror även att Örjan visste det. Örjan är ju världsmästare och en yrkesman ut i fingerspetsarna. Han vet vad han har att köra med och ville prova den här gången. Det går inte att såsa och tappa tio meter från start i den här divisionen. Framförallt inte när man ska möta de bästa framöver, säger Reijo Liljendahl.

”Är i mental balans”
Admiral As fick bestämma farten i ledningen och blev utmanad på upploppet av Diamanten som kom loss från rygg på ledaren. Men tränare Liljendahls stjärna svarade säkert på klasshästens vis utan att vara trött i mål.
– Det ska ju inte vara utsålt efter loppet senast med tanke på den lugna öppningen. Jag tycker att hästen gjorde en bra prestation och förstod att det skulle bli en rejäl speedkörning till slut. Det gick fort till slut men han svarade säkert när Örjan begärde lite av honom.
– Hästen hade tränat bra efter det loppet och det har han även gjort efteråt. Han känns jättefin och är pigg och glad och samlad och verkar vara i mental balans. Det är jätteroligt att han tog loppet på det sättet som han gjorde, säger Reijo.

”Stig H är med och kör om förmiddagarna”
Solvalla-tränaren hade preparerat sin högkapabla springare på bästa sätt i vinter. Sedan några månader tillbaka är Reijo även tillbaka på Stora Alby efter att tidigare hållit till på Julmyra i Heby.
– Jag sa efter sista starten i fjol att ska han vara på den nivån som jag tror att han kommer att vara framöver, då måste han förbättra allt. Det tycker jag också att han har gjort och träningen har också fungerat bättre den här vintern. Förra vintern hade han lite problem med knän och tänder och då blev det lite avbrott, men i år har allt fungerat helt perfekt.
– Sedan var flytten från Julmyra till Stora Alby ett litet frågetecken för alla hästarna men jag måste säga att det bara har varit åt det positiva hållet. Vi lägger ner mycket arbete på våra hästar och deras välmående. Vi har haft en bra början på säsongen och Alby är en ypperlig plats att träna häst på.
– Stig är med och kör en del och förra veckan var han med och körde sex dagar på förmiddagarna. Han tycker att det är roligt och Stigs kunskaper går inte att ersätta.

”Ännu vassare med loppet i kroppen”
I onsdagens V86 blir Admiral As klar favorit i den sjätte avdelningen. Utgångsläget är detsamma som i årsdebuten med spår fyra bakom bilen och Örjan Kihlström sitter på nytt i sulkyn.
– Det är etablerade gulddivisionshästar med i loppet och Milliondollarrhyme är inte att leka med. Så det är inte bara att åka ut och hämta men det är klart att min häst är väldigt bra och formkurvan pekar uppåt. Normalt sett så kommer han att vara ännu vassare nu med loppet i kroppen, eftersom han bara hade gått två lugna jobb efter 1.20 som snabbast. Han har mycket grundjobb i sig men de här skarpa jobben har han inte fått och det är inte nu som hästen ska ha toppform. Det ska han ha längre fram med några lopp i sig.

Tävlar bara på hemmaplan – ”Vill ej utsätta honom”
Reijo Liljendahl har tidigare uttalat sig att Elitloppet är det största målet för Admiral As. Reijo har kört otaliga stjärnhästar genom åren och har tidigare sagt att Admiral As är den snabbaste häst han har kört. Matchningen mot Elitloppet fortsätter och efter onsdagens uppgift är han tydlig med att hästen kommer att få fortsätta tävla hemma på Solvalla fram till det stora slaget, den sista helgen i maj.
– Jag har bestämt mig att hålla honom på hemmaplan på grund av olika anledningar. Jag vill inte ut och resa med hästen och utsätta honom för olika infektioner och sånt. Vi har knappt 20 minuter till Solvalla och då står han i ett eget stall. Pernilla sköter hästen ypperligt och vi vill ha honom hemma i den balansen som han är i och inte ha några avbrott, säger Reijo.

Drömmer om vinna Elitloppet – ”Ska göra ett försök”
Med knappt två månader kvar till Elitloppet, hur går dina tankegångar med Admiral As efter den tilltalande årsdebuten?
– Jag säger att min dröm är att vinna två stora lopp innan jag lägger ner rörelsen. Det är Elitloppet och Hambletonian. Jag tror att om alla bitar ramlar på plats så kan jag tänka mig att jag har chansen med Admiral As i Elitloppet. Han har farten och han har styrkan och han ligger och han ligger bara i puls i träningen.
– Det är ju en dröm men ingen omöjlighet. Jag har haft ett par chanser i Elitloppet tidigare med Formula One som kom bort i försöket och fick ett dåligt läge i finalen, samt Nadal Broline som gjorde ett fantastiskt lopp som tvåa. Jag vet hur svårt det är att knyta ihop säcken och det räcker inte att bara ha en väldigt bra häst, man måste ha en väldig massa tur också.
– Det är inte lätt men vi ska göra ett försök. Det vore roligt när de kör 1.09 första varvet för då har han nog en pollett kvar till slut, säger Reijo Liljedahl som även meddelar att det inte blir några ändringar till onsdagens start.

Michael Carlsson, Kanal 75


När Stig H Johansson fyllde 70 år inrättades Stig H Johanssons hästskötarfond, och det var Kommunal som bidrog med grundplåten. ..


När Stig H Johansson fyllde 70 år inrättades Stig H Johanssons hästskötarfond, och det var Kommunal som bidrog med grundplåten. Nu är det sjätte året som Stig H:s skötarstipendium delas ut.
Stig H:s skötarstipendium för 2021 går till Emma Nordström och Pernilla Sundling.
Emma Nordström var en starkt bidragande faktor till att Per Nordströms stall hade sitt bästa år någonsin 2021, som skötare till två kulltoppar: Önas Prince och Felix Orlando.
Pernilla Sundling jobbar sedan 2015 i Reijo Liljendahls stall, tidigare skötte hon bland annat Nadal Broline och den nuvarande stjärnan i hennes vård är Admiral As.

Samtliga pristagare av Stig H:s hästskötarfond:
2021: Emma Nordström och Pernilla Sundling
2020: Ellinor Wennebring och Emelie Hillås
2019: Jenny Engfors och Isabell Eriksson
2018: Malin Boman Friberg och Hanna Edvinsson
2017: Lena Berglund och Maja Bäckman
2016: Åsa Eriksson och Linda Sundberg

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Nadal Broline hade inte vunnit lopp sedan september 2019 när han slog till i söndagens miljonspel. Han har kämpat i Gulddivisionen mot eliten de ..


Nadal Broline hade inte vunnit lopp sedan september 2019 när han slog till i söndagens miljonspel. Han har kämpat i Gulddivisionen mot eliten de senaste åren och gjort många tappra insatser som tvåa och trea utan att få vinna. Men nu var det dags för den elvaårige kämpen som fortfarande visade att han tycker det är kul med tävling. I ett enklare gäng snabbstartade han direkt till ledningen och fick bestämma i rena promenadtempot. Efter 1.15,3 första 500 metrarna sände Kevin Oscarsson fram Wild Love utvändigt om ledaren 1400 meter kvar och tätduon varvade på beskedliga 1.16,3. Men sedan gick det undan värre på slutrundan när Björn Goop successivt skruvade upp tempot i täten. Via strax under 1.10 sista varvet sprintade Nadal Broline enkelt ifrån över upploppet till en bekväm seger. Han stod helt enkelt i en klass för sig. Tvåa blev bra spurtande Valokaja Hindö medan Wild Love höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.12,9/2140a och förstapriset var 100 000 kronor.
– Han fick vinna på ett bra sätt och hade gjort sig förtjänt av en seger. Han har gjort många bra lopp och nu kändes han kaxig och glad. Hästen har varit borta för skada tidigare och det är en gammal man och det har tagit tid att komma tillbaka i form igen. Jag tycker att han har gjort fantastiskt bra lopp på slutet och det är en riktig hedershäst, sa Björn Goop.

”En av stallets bättre hästar”
Om Grand Slam 75 började och slutade favoritbetonat så var det desto svårare däremellan. Men om vi tar det från början så inledde Lars I Nilsson-tränade Aramis Bar genom att vinna den första avdelningen enkelt för Stefan Persson. Den treårige hingsten började lovande i vintras med två raka segrar men blev sedan sjuk i borrelia. Efter galopp i comebacken senast var det nu dags för seger och det blev en enkel sådan efter ett perfekt lopp i andra par utvändigt.
– Jag är inte förvånad att han vann loppet för det här är en av stallets bättre hästar. Men han har varit sjuk och haft borrelia. Han är inte anmäld till Kriteriet och vi får försöka sikta på Breeders Crown i höst, sa Lars I Nilsson.

Gubben Noak fixade sin och Jonnas första seger
Men efter en favoritbetonad inledning började problemen för spelarna. I den andra avdelningen, tillika montéloppet, small det till rejält. Hästen Gubben Noak slog till med sin första seger i karriärens 58:e start när han höll undan och besegrade omgångens största favorit Restless Heart. Gubben Noak var spelad till blott 0,56 procent av insatsfördelningen och städade därmed undan de flesta systemet.
– Han är som en seriefigur och har olika hyss för sig och har galopperat mycket. Men kul att första segern kom nu, sa tränaren Bengt A Nilsson.
I sadeln satt 20-åriga Jonna Jakobsson som tog sin första seger i karriären.
– Det är verkligen jättekul. Fantastiskt att få vinna att ta första segern i ett sådant här lopp. Hästen vill verkligen springa, sa Jonna Jakobsson.

Crebas fortsatt het – seger från dödens
Hans Crebas har toppform på stallet och firar fina framgångar. I onsdags skrällvann han på Solvalla i V75 med Bransbys Juke Box och nu var det dags igen. Miss Moneypenny var desto mer betrodd som tredjehandsfavorit när hon vann trots den tunga vägen utvändigt om ledaren.
– Det är magiskt. Att få vinna på Solvalla under en sån kväll som i onsdags har jag drömt om sedan jag var liten pojke. Och den här hästen är väldigt stark och jag var inte orolig trots dödens, sa Hans Crebas.

En-procentaren Oskar Run knockade alla spelare
Efter att hårt betrodda Prima Kaiser spurtat till en lätt seger för Anders Svanstedt i den fjärde avdelningen började smällkaramellerna att smattra igen. Oskar Run, spelad till en procent, slank loss ifrån rygg på ledaren mitt på upploppet och fångade in ledande I.D.Undeniable precis på mållinjen. Redan då var alla kvarvarande system inför det loppet bortblåsta på GS75. Men som om inte det var nog med skrällar så spurtade Rutger B.L. bäst för Jesper Rydberg och vann säkert, spelad till fyra procent.

Jackpot på GS75 – till Bro Park
Ingen vinnare med sju rätt på Grand Slam 75 således. Sex rätt gav 45 985 kronor och fem rätt betalade 910 kronor. Därmed blir det jackpot på GS75 och den går vidare till Bro Park är värd för Grand Slam 75 med storloppet Stockholm Cup om en månad. Det är söndagen den 19 september som är en av Bro Parks största tävlingsdagar för året. Detta eftersom det är V75 tre söndagar i rad nu, Charlottenlund utanför Köpenhamn kommande söndag, Svenskt Travderby veckan därpå och om tre veckor arrangerar Oslo sin storloppsdag med både Kriterie och Derby för varm- och kallblodiga hästar.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75® avgjordes i Rättvik och dagens högt doterade lopp var Sommartravets final. Där stod den fyraårige hingsten J.J.Stitch på sta..


V75® avgjordes i Rättvik och dagens högt doterade lopp var Sommartravets final. Där stod den fyraårige hingsten J.J.Stitch på startvolten och 40 meter bakom jagade elitloppshästar som Cyber Lane och Missle Hill. Men Björn Goop körde taktiskt och drog i ett hårt tempo efter att J.J.Stitch direkt tagit hand om ledningen. Redan efter 600 meter kom Cyber Lane fram på utsidan och fick sedan vandra utvändigt om ledaren hela vägen. I rygg på Cyber Lane tassade Missle Hill och denne såg segerfarlig ut när Öran Kihlström vred ut hästen till anfall vid upploppets början, efter att Cyber Lane tidigt var slagen. Missle Hill kom farande snabbt en bit ut i banan, men J.J.Stitch kämpade tappert och vägrade ge sig från ledningen. Han höll undan till en säker seger på tiden 1.13,5/2140. Det här var fyraårige J.J.Stitch:s femte seger i sjätte starten för året. Tvåa i mål blev Missle Hill och trea Will I Am.
– Hästen hade känts bra inför loppet och ag trodde att han skulle kunna gå den här tiden. Det blev ganska så mycket som jag hade hoppats på men Johan kom fram tidigt och det var jag inte helt nöjd med. Vi inledde lite lugnare och sedan drog jag upp tempot och körde tuffare sista varvet, sa Björn Goop.
– Min häst krigade väldigt bra. Det stod och vägde men han tog fram det där lilla extra och kämpade till mållinjen. Han blev lite ensam i början på upploppet och min häst förstod inte vad han skulle göra och slog av på farten. Örjan kom med full fart och då trodde jag vi skulle förlora men min häst tog som sagt fram det där lilla extra och kämpade, fortsatte Goop.

”Bara att ta på sig dumstruten”
Femma i mål blev favoriten Cyber Lane och Johan Untersteiner var självkritisk över sin styrning efteråt.
– Jag saknade en riktig tanke med det jag gjorde. På det stora hela var det en dålig styrning. Jag sökte mig framåt och fick någon idé att Björn skulle släppa när jag kom tidigt men det var aldrig aktuellt. Jag körde min häst trött första varvet och det är bara att ta på sig dumstruten och åka hem. Jag brukade honom alldeles för mycket första varvet, sa Johan Untersteiner.

Fartfest I Ego Boys Minne – Milliondollarrhyme läcker
Ego Boys Minne, tillika Gulddivisionen, blev en fartfest där Milliondollarrhyme flög direkt till ledningen för Erik Adielsson. Men han fick ingalunda ligga ifred då en pigg Inti Boko utvändigt såg till att hålla tempot uppe. Första 500 metrarna travades efter 1.08,4 och duon varvade på 1.09,3. Nadal Broline fick ett drömlopp i andra par utvändigt och såg segerfarlig ut vid upploppets början. Det kom helt att handla om de här tre hästarna men ingen av de andra kunde hota Milliondollarrhyme. Den Fredrik B Larsson-tränade stjärnan sprintade bara ifrån de andra till en lätt seger. En imponerande insats på på tiden 1.09,5/1640a, vilket var nytt banrekord i Rättvik. Nadal Broline blev tvåa och Inti Boko höll strålande till tredjeplatsen.
– Han var enorm idag och har tidigare visat att han tål att gå i högt tempo när han håller sig lugn, sa Fredrik B Larsson som själv stod vid sidan eftersom han var avstängd. Istället var det Erik Adielsson som körde Solvalla-tränarens elitloppshäst för första gången.
– Det gick väldigt fort och Pers häst var väldigt het utvändigt. Han frontade väldigt enkelt och slappnade så jag hade förhoppning att stjäla loppet men nu blev det hårt tempo och han klarade det med bravur, sa Erik Adielsson.
– Jag är jätteglad att jag fick chansen, det räddar min dag. Det blev ju ett fantastiskt spännande lopp med hårt tempo och de tre första hästarna gjorde riktigt bra lopp. Jag hade båda skygglapparna och huvan kvar så jag tror det fanns några meter till.

En jackpotbomb briserade i inledningen
Jackpotomgången på V75 inleddes med en riktig bomb, eller rejält korsdrag i kuponghögen om man säger så. Fältets näst minst spelade häst, Miss Lovelace, slog till och vann till över 100 gånger pengarna i vinnarodds för Jenny A Björk. Hästen var spelad till 0,48 procent av insatsfördelningen och spurtade riktigt vasst över upploppet till en lätt seger. Tränar gör Romme-tränaren Christian Hansen och efter den sensationen var utgångsvärdet på V75 hela 2869 kronor.
– Det var otroligt kul. Det har gått så trögt i år och att få vinna med den minst betrodda hästen var otrolig kul, sa Jenny Björk.
– Det var en häftig känsla när man känner att man har att åka med. Jag hade faktiskt lite feeling för jag tyckte att hon var så fin på Lindesberg senast men då blev hon störd till galopp. Det är Christian och hans tjej som tränar och de har gjort ett otroligt jobb med hästen som var osäker förut.
Fjärdehandsfavoriten Eddy West och Claes Sjöström tog hem den andra avdelningen, tillika Jim Fricks Minne, genom att spurta till en lätt seger. Han var bara bäst i loppet när han gick runt konkurrenterna först i tredjespår på slutvarvet. Favoriten Van Gogh Z.S. tog tidigt hand om ledningen och fick hårt betrodda Viking Brodde på utsidan efter ett varv. Men den sistnämnda hade ingen bra dag och tröttnade helt tidigt. Van Gogh Z.S. kunde heller inte stå emot bra spurtande Eddy West som vann före likaledes bra spurtande Summit In Sight som suttit sist utvändigt och som gick med i ryggen på Eddy West. Det här var den Claes Sjöström-tränade hästens fjärde seger i årets nionde start, och den andra segern i V75.
– Hästen var tillbaka i hundraprocentig form och har visat bra kapacitet tidigare så det var trevlig, sa Claes Sjöström.

Första segern på snart två år
Järvinn S.K. hade inte vunnit lopp sedan oktober 2019. Men nu var det dags i kallblodsloppet V75-4. Detta efter en pangstart direkt till ledningen från springspåret och sedan fick Öran Kihlström styra och ställa som han ville i ledningen. Han fick Bellfaks på utsidan varvet kvar och den sistnämnde höll farten bra till andraplatsen men kunde inte hota Järvinn S.K. som vann med krafter kvar. Hästen tränas av Stian Eilefsen.

Skygglappar gjorde susen
Robert Bergh hade utrustat Condior med skygglappar och det borde verkligen susen. Hästen öppnade blixtsnabbt från innerspåret och höll enkelt ut de andra startsnabba konkurrenterna som provade. Condior gled sedan enkelt undan över upploppet och vann med krafter kvar. Robert Bergh satt stilla och tittade sig omkring och såg till att Giordano Soa inte skulle få luckan i tid från rygg på ledaren.
Björn Goop tog en dubbelseger på V75 när han avslutade med egentränade Frodo S. som tog sin andra raka fullträff när han ledde runt om. Frodo S. var aldrig hotad någon gång och drog i ett hårt tempo till en överlägsen seger.
Sju rätt på V75 gav 722 885 kronor. Sex rätt betalade 544 kronor och fem rätt gav 45 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


11 The World is Mine (V75-1) gör på lördag sin tredje raka start på V75®. Han var med i Klass 2-finalen senast på Färjestad..


11 The World is Mine (V75-1) gör på lördag sin tredje raka start på V75®. Han var med i Klass 2-finalen senast på Färjestad men befinner sig kvar i klassen. Till den här starten meddelar tränaren Tomas Pettersson intressanta ändringar, hästen ska testas barfota runt om för första gången.
– Han fick en bra placering i Boden näst senast utan att gå i botten och senast stod han byngligt till mot tuffa hästar, vi ville ha ett snällare upplägg då och han gick i mål med krafter kvar utan att det blev någon utdelning. Det är planerat barfota runt om i alla fall, det skulle vara om det blev hällregn eller så. Han är stark och rejäl i träningen men har inte gått lång distans i lopp. Formen tror jag är bra, det var inga större fel på hästen när han ströks inför senast, vi har laddat mot det här meetinget och han har tränat för fullt. Jag vill att hästen gör ett bra lopp, stämmer det under vägen hoppas jag att jag kan visa upp honom i bra skick, men det är svårt att sia om chanserna.

Matadoren Eme har blivit lugnare
I den avslutande Bronsdivisionen heter Bollnästränarens bidrag 9 Matadoren Eme (V75-7) som fortsätter att göra jämna och stabila insatser.
– Matadoren Eme tycker jag håller bra form, han fick ett tufft lopp senast men höll ändå bra. Han har utvecklats fint i min regi och ser fin ut i jobben. Hästen har blivit lugnare på sistone, den biten är något som vi jobbat med lite och det är roligt att det funkar. Det känns väl inte som någon är något jättehet chans men ska jag nämna någon före den andra blir det The World is Mine.
Tomas Pettersson är också kusken bakom Anders Jonssons trotjänare 1 Ajlexes Cubano (V75-3) som inleder från innerspåret i Gulddivisionen.
– Ajlexes Cubano tyckte jag hängde med bra i lördags mot ett liknande gäng. Formen är nog god men han vinner nog inte sådana här lopp längre. Som det ser ut på pappret vill jag nog ha rygg på någon av Milliondollarryhme eller Nadal Broline, de vill jag gärna sitta bakom.

Kanal 75


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fi..


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fick han återigen göra jobbet utvändigt om ledaren. Men den här gången vägrade tuffingen att ge sig i The Red Mile på Åby.
Magnus A Djuse avancerade fram Zarenne Fas utvändigt om den ledande Vikens High Yield och hade också arbetat ned den samme när bara upploppet återstod. Då kom Nadal Broline som ett spjut i spåren och såg en kort bit ut att skaffa sig segergreppet – när Zarenne Fas kontrade för att nosa ut sin konkurrent. Segern togs på 1.10,4 över 1609 meter autostart och betalade 125 000 kronor i förstapris.
– Han älskar de här hårda resorna, när de andra kommer upp bredvid honom, då tar han i lite extra. Han fick en sämre start på säsongen efter sitt ”dubbelarbete” med aveln, men de här tre senaste loppen har hästen varit superfin. Han är riktigt bra nu. På rätt dag kan han utmana de allra bästa, men vi har alltid haft lite problem med att hålla honom i jämn form, förhoppningsvis funkar det bättre i år. Jag tror att vårt nästa mål blir Sundsvall Open Trot, det kommer passa honom perfekt, sa Jerry Riordan.

Minst spelade hästen slog till
Montéloppet blev händelserikt – och slutade i praktskräll. Favoriten Fromheaven Idzarda galopperade bort sina chanser medan Echelon drog i spets med Robin Hood pressande utvändigt sista varvet. Den som sparat sina krafter var elvaårige fajtern Tiptoe som efter en vass slutspurt avgjorde sista biten. Sophia Olsson Jacobsen bjöd på en häftig segergest efter att ha satt dit fältets minst streckade häst.
Ledningen varje meter av de drygt tre kilometer som utgjorde Julistayern, det var segerreceptet för Samson. Fyraåringen från Robert Berghs stall var redo för seger med ett lopp i kroppen. Samson höll jämn fart i fronten och släppte aldrig någon farligt nära.
Federer var stor favorit i inledningen av V64 men fick efter fyra raka segrar möta sin överman. Tomas Malmqvist-tränade Alert Vendil, körd av Peter Ingves, plockade urstarkt ned favoriten från utvändigt ledaren för en till slut enkel seger.
Thomas Uhrberg kunde ge Midnight Special en perfekt resa där man fick avvakta till utgången av sista kurvan före attacken sattes in. Det tackade fyraåringen från Helena Burmans stall med genom att vinna väldigt lätt.
Unacerveza Broline hade härdats på V75 och kunde nu återvända till vinnarcirkeln. Femåringen kom igenom bra från start, hittade andra utvändigt och avgjorde säkert efter en rivig avslutning för sin tränare Johan Untersteiner.
För 6 rätt på V64 blev belöningen 44 794 kronor. 5 rätt gav 392 kronor och 4 rätt 36 kronor tillbaka.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 2140/2 1 11.6 16
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/8 B 3 12.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Ulf Ohlsson 2640/5 B 3 14.1 56
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/2 A 2 12.9 50
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 2140/2 A 3 13.4 71
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 2140/7 A 4 11.5 19
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Ulf Ohlsson 1640/4 B 1 10.1 33
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Ulf Ohlsson 2140/11 A 1 13.0 37
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Ulf Ohlsson 2140/11 A 2 11.6 16
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 12.1 23
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-10 Ulf Ohlsson 2100/9 A str
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 2140/4 C 1 12.9 15
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/8 A 2 14.6 54
2017-12-09 2017-12-09 Åby-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 3 13.5 34
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Ulf Ohlsson 1640/2 A 1 10.8 30
2017-10-14 2017-10-14 Åby-10 Ulf Ohlsson 2640/3 C 5 12.1 247
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/9 A 6 12.1 38
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 1640/2 A 1 11.0 15
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2140/9 C 2 11.2 91
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 12.8 12
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Ulf Ohlsson 1640/3 C 4 9.8 78
2017-06-17 2017-06-17 Boden-13 Ulf Ohlsson 2140/6 B 4 11.0 95
2017-04-29 2017-04-29 Åby-11 Ulf Ohlsson 2140/5 D 5 11.3 54
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Ulf Ohlsson 2140/10 C 1 11.8 87
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/3 B 0 13.9 16
2018-12-15 2018-12-15 Åby-7 Erik Adielsson 1640/1 A 1 10.6 12
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 11.9 41
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-7 Erik Adielsson 2140/9 B 2 13.2 21
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-7 Erik Adielsson 2100/8 A 2 12.0 24
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/6 B 3 11.2 90
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2140/6 C 0 11.4 515
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 2140/7 B 4 10.5 121
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Ulf Ohlsson 1640/3 B 2 9.3 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 12.4 70
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1609/5 D 3 10.9 125
2018-05-12 2018-05-12 Åby-7 Ulf Ohlsson 1609/9 C 1 10.4 56
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-11 Björn Goop 2140/5 C 0 12.9 59
2019-10-12 2019-10-12 Åby-11 Stefan Persson 2640/3 B 6 13.4 70
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-8 Björn Goop 2140/2 A 2 12.0 30
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 Björn Goop 1640/7 A 1 10.6 40
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-11 Björn Goop 2140/7 B 3 11.4 148
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-10 Björn Goop 1609/4 B 0 9.9 93
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-12 Björn Goop 1640/2 B 2 9.3 40
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-12 Björn Goop 2100/9 C 0 13.1 25
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-9 Björn Goop 1640/6 C 1 9.1 23
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-7 Björn Goop 2140/12 D 4 12.3 216
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-7 Björn Goop 1640/6 C 2 11.8 21
2020-12-05 2020-12-05 Åby-9 Björn Goop 2140/11 D 5 12.2 175
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-10 Björn Goop 2140/4 B 1 12.9 18
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-8 Björn Goop 1640/3 B 2 9.8 39
2021-07-29 2021-07-29 Åby-7 Björn Goop 1609/5 C 2 10.4 55
2021-07-14 2021-07-14 Visby-9 Björn Goop 2120/10 D 2 10.8 132
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-9 Björn Goop 2140/1 D 0 12.5 61
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-10 Björn Goop 2080/9 C 3 12.2 46
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-11 Björn Goop 2140/8 D 2 12.1 409
2021-04-04 2021-04-04 Romme-11 Björn Goop 2640/5 C 0 14.8 166
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-10 Björn Goop 2140/7 D 6 12.7 59
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Björn Goop 2640/8 C 3 14.2 33ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se