My Tambourine Man travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med My Tambourine Man travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen My Tambourine Man har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
My Tambourine Man har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst My Tambourine Man


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oj, oj, vilka fantastiska prestationer vi fick se av treåringarna under tisdagskvällen på Solvalla. ”Det starkaste kriteriefältet n&..


Oj, oj, vilka fantastiska prestationer vi fick se av treåringarna under tisdagskvällen på Solvalla. ”Det starkaste kriteriefältet någonsin”, utbrast experten Fredric Widman i ATG Live efter att loppen var körda. Det går inte att säga emot för det var den ena grymma insatsen efter den andra som bjöds under aftonen. Timo Nurmos, som är kungen av Svenskt Travkriterium, fick se fyra av sina hästar kvala in till Kriteriet. Dessa var Global Wise Guy, Cab Lane, Danilo Brick och Inti Boko. Dessutom fick Nurmos med två hästar till Oaks genom Global Vintage och Inti Boko. I fjol vann som bekant Villiam Kriteriet på nytt världsrekord – nu återstår det att se om Nurmos tar sin sjunde seger i treåringarnas största lopp i Sverige nästkommande söndag.

Cab Lane obesegrad efter fem raka
Om vi börjar med Cab Lane så är den hingsten fortsatt obesegrad och han tog sin femte raka seger för Jorma Kontio. Det Timo Nurmos-tränade starka jättelöftet imponerade stort när han tog hem sitt uttagningslopp. Kontio lämnade inget åt slumpen och körde tidigt fram utvändigt om ledande Jaguar Dream. Han pressade sedan musten ur ledaren på slutvarvet och hade även mod och styrka att svara Address Book till slut som smugit med bakom. Segertiden blev 1.13,1/2640a, vilket var den snabbaste försöksvinnaren till Kriteriet under kvällen.
- Han blir bättre och bättre hela tiden. Det var första starten med barfota och rycktussar och han gjorde ett jättefint lopp. Jag tyckte att han fick ett bättre och lättare trav. Hästen är bra och har hög kapacitet. Han svarade bra och vann säkert, sa Jorma Kontio.

En tapper Global Wise Guy inledde
Firma Kontio och Nurmos inledde V65-omgången genom att vinna det första uttagningsloppet till Kriteriet med Global Wise Guy. Även här körde Jorma Kontio tidigt fram utvändigt om ledande Rudisha. Han pressade på och runt sista sväng gled Kontio ner i rygg på ledaren och vilade sin häst en bit. Inne på upploppet fick han anfallsorder på nytt och när Rudisha tappade travet den sista biten kopplade Global Wise Guy greppet. Segertiden blev 1.13,9/2640a.
- Det var bättre att köra fram och köra sista sjuhundra. Han är stark och kämpar bra. Jag fick lite feeling in på upploppet och han kämpade bra sista 50 metrarna, sa Jorma Kontio.

Attraversiamo överlägsen
Attraversiamo var megafavorit i sitt uttagningslopp och han övertygade stort. Efter att My Tambourine Man galopperat var det bara en häst på banan. Erik Adielsson körde till ledningen i den första kurvan och sedan fick Attraversiamo bestämma som han ville. Hästen skärpte tempot successivt in på slutrundan och över upploppet var det ingen som kunde följa den Svante Båth-tränade hingsten. Segern blev överlägsen med krafter kvar för första gången över den långa distansen. Vinnartiden skrevs till 1.13,5/2640a och tvåa och vidare till Kriteriet blev Borups Senator.
- Han kändes som han ska göra och är väldigt, väldigt bra. Jag kommer ihåg att redan när han vann E3-finalen i Karlstad för tre månader sedan började jag att längta till Kriteriet. Nu är vi där och han är absolut en av de som kan vinna, sa Erik Adielsson.
- Det hände något varvet kvar och det blev lite skrik bakom oss och då drog han iväg självmant. Inte på något dumt sätt utan mer att han trodde att det var jag som begärde det utav honom. Han vann väldigt, väldigt enkelt och kändes stark den sista biten.

Auktionsdyringen levererade
Forfantone Am vann det tredje uttagningsloppet till Kriteriet för Örjan Kihlström. Auktionsdyringen (kostade 2,7 miljoner kronor på Kolgjini Sales som ettåring) efter Muscle Hill och Tamla Celeber ledde från start till mål. Den superstammade treåringen vann enkelt, före en mycket tapper Staro Mcmillan som travade större delen av loppet utvändigt om ledaren. Segertiden blev 1.14,3/2640a och vid sidan av banan fanns en belåten tränare Roger Walmann.
- Jag känner en stor glädje för kretsen runtomkring för det blir alltid prat om när hästar har blivit så dyra. Det är roligt att lyckas med en sådan. Han har haft lite problem bakom bilen tidigare men är bättre nu. Han är väldigt snabb och det blev i och för sig ett billigt lopp men han gjorde det på ett bra sätt, sa Roger Walmann.

A Sweet Dance – grym vid segern trots galopp
Förhandsfavoriten inför Svenskt TravOaks presenterade sig redan i det första uttagningsloppet. Det var A Sweet Dance som tog sin tionde raka seger och fortfarande är obesegrad i år. Men det började inte som bäst då hästen tog sig en liten galopp kort efter start. Hon ställde sig snabbt och kom sedan fram i andra par utvändigt. Över sista bortre långsidan lät Ulf Ohlsson den flyfotade damen attackera och hon tog sig snabbt fram utvändigt om den ledande Global Vintage. Den duon lämnade de andra långt bakom sig men mitt på upploppet kopplade A Sweet Dance ett säkert grepp och Ulf Ohlsson satt stilla i sulkyn. Segertiden blev 1.13,0/2140a och hon travade sista varvet efter 1.10,5. Överbetyg även till tvåan Global Vintage som inte var långt efter i mål. För tränaren Helena Burman var det såklart en lättnad att storfavoriten till Oaks nu är i final.
- Hjärtat stannade i en tiondels sekund när hon galopperade. Men så fort hon travade igen så löser hon det ändå. Hon är väldigt speedig och snabb och pålitlig den här flickan, sa Helena Burman.
- Hon var lite stänkrädd och jag hade ingen aning om att det var så. Hon sprang och ställde lite i början och det blev en galopp. Samtidigt var det en snabb öppning för täthästarna och när man tog i högertömmen på baksidan kändes det som att hon ville explodera. En läcker häst och den värsta treåring jag har kört i år, sa Ulf Ohlsson.

Enkel spetsseger för dunderfin Rödluva
Daniel Redén kan ha en utmanare till A Sweet Dance i Oaksfinalen i sin Conrads Rödluva. Han håller sitt treåriga sto väldigt högt och hästen infriade alla förväntningar i sitt uttagningslopp. Efter att tidigt ha kommit till ledningen fick Conrads Rödluva bestämma farten och hon hade inga problem att glida undan till en lätt seger för Örjan Kihlström. Hon såg kanonfin ut med till synes gott om krafter kvar i mål. Tvåa och med till final blev Activated ifrån rygg på ledaren. Segertiden skrevs till 1.13,8/2140a efter en avslutning på 1.11,7 sista 700 metrarna.
- Det såg bra ut och hon var fin. Det blev ett behagligt lopp så det var skitbra. Hon går med tunga järnskor, fast bomull och öppet huvudlag. Det finns mycket kvar i den här damen men den här hästen ska ha en lång karriär och så mycket kommer jag nog inte att ändra på till finalen. Kanske ett par rycktussar.
- Jag hittade henne på kriterieauktionen där hon stod och spände upp sig. Jag kände när jag kvalade henne att oj, en sådan här häst har jag inte kvalat i mitt stall tidigare, sa Daniel Redén.
Solvalla-tränaren fick ytterligare en häst med till Svenskt TravOaks och det var Bechamel som spurtade vasst till seger för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a och med till final även Ti Punch Broline som blev tvåa. Favoriten No Matter blev trea efter en bra spurt men räckte inte fram då hon hamnade illa till bland de sista från spår sju bakom bilen.
- Jag hade lite halvfeeling för henne i dag för hon har utvecklats riktigt bra, sa Redén.

Ruggig insats av Campo Bahia
Campo Bahia är en högklassig travare som bjöd på en suverän insats när han vann sitt uttagningslopp och plockade ner en tapper Danilo Brick den sista biten. Conrad Lugauers superlöfte fick göra grovjobbet ute i tredjespår och gick ett imponerande slutvarv fram till segern. En riktigt svettig insats i femte starten för Campo Bahia som vann på tiden 1.13,8/2640a. Tvåa blev Danilo Brick som Björn Goop sände fram utvändigt om ledaren och som höll starkt. Han tappade travet drygt 100 meter kvar och var nära galopp i det läget.
- Det är en fantastisk häst alltså. Jag fick köra rätt så, inte tufft men inte heller ekonomiskt, med honom. Jag trodde fullt ut på honom och bevakade de värsta motståndarna i tredjespår. Det var bra gjort, i femte starten i livet. Helt otroligt och han har mycket utveckling i sig, sa tränaren och segerkusken Conrad Lugauer.

Femstjärnig insats av Betting Gangster
Betting Gangster är, precis som sin mamma Viola Silas, en häst som verkligen vet var mållinjen ligger. Han kördes fram utvändigt om ledaren och tillika obesegrade Inti Boko. Den här duon gick loss och lämnade det övriga fältet under slutskedet av loppet. Runt sista sväng gled Betting Gangster ner i rygg på Inti Boko en bit, och det var troligen loppavgörande. När Carl Johan Jepson satte in stöten med E3-vinnaren in på upploppet gick Betting Gangster i närkamp med Inti Boko och kort före mål slog han sig förbi. Segertiden för den Jerry Riordan-tränade stjärnan blev 1.14,0/2640a och samma tid noterade tvåan Inti Boko.

Zeta Kronos imponerade
Zara Kronos svek som storfavorit i sitt uttagningslopp och var inte som bäst. Istället var det Zeta Kronos, tränad av Reijo Liljendahl, som klev fram och tog en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.12,9/2140a. I sulkyn satt Ulf Ohlsson och tvåa och med till final gick även Adorable Lady och Pasi Aikio.
Staro Miami var bara bäst i sitt uttagningslopp och vann säkert efter att tidigt ha fått övertagit ledningen från Music d’Inverne som spetsat initialt. Tränar gör Ari-Pekka Pakkanen, som tyckte att det var det största i sin karriär att ha kvalat in en häst till Oaks, och i sulkyn satt Mika Forss. Segertiden blev 1.12,8/2140a vilket var den snabbaste tiden av försöksvinnarna till Oaks.
Det sista uttagningsloppet till Oaks vanns av Felicity Shagwell som ryckte ifrån till en lätt seger från ledningen för sin tränare André Eklundh. Tvåa blev Indiana Boko från dödens.
Finalerna i Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks körs söndagen den 30 september med två miljoner kronor respektive 1,4 miljoner kronor i förstapris.

Svenskt Travkriterium
2640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Forfantone Am – Roger Walmann
2) Betting Gangster – Jerry Riordan
3) Attraversiamo – Svante Båth
4) Campo Bahia – Conrad Lugauer
5) Cab Lane – Timo Nurmos
6) Staro Mcmillan – Sören Kolberg
7) Inti Boko – Timo Nurmos
8) Danilo Brick – Timo Nurmos
9) Global Wise Guy – Timo Nurmos
10) Address Book – Johan Untersteiner
11) Borups Senator – Tomas Malmqvist
12) Rudisha – Robert Bergh

Svenskt TravOaks
2140 meter autostart
Häst – Tränare
1) Bechamel – Daniel Redén
2) Staro Miami – Ari-Pekka Pakkanen
3) Conrads Rödluva – Daniel Redén
4) Zeta Kronos – Reijo Liljendahl
5) Felicity Shagwell – Andre Eklundh
6) A Sweet Dance – Helena Burman
7) Musique d’Inverne – Stig H Johansson
8) Indiana Boko – Timo Nurmos
9) Activated – Fredrik Wallin
10) Global Vintage – Timo Nurmos
11) Adorable Lady – Pasi Aikio
12) Ti Punch Broline – Roger Walmann

Michael Carlsson, Kanal 75


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.Grabbarna gjorde upp fö..


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.
Grabbarna gjorde upp först och där fick favoriten Even’s Cool Boy en tuff resa utvändigt ledaren. Det öppnade upp för My Tambourine Man som kunde ta sin tredje raka seger tillsammans med sin tränare i sulkyn. Segertiden blev 1.13,0.
- Jag blev glad när jag såg varvtiden, han rullade ingenting och det gick en 11-tid. Han har ju rullat på 16-tider förut så det här kommer att föra honom framåt. Det är otroligt tacksamt att träna sådana här hästar, sade Nicklas Westerholm som siktar mot de största årgångsloppen med sin springare.
- Han får visa mig hur mycket han tål och kan men det är klart att jag har förhoppningar om att få vara med i de största loppen med honom.

E3 nästa
I stonas auktionslopp fortsatte Roger Walmanns Aleppo Pine imponera.
Kenneth Haugstad styrde ut i tredjespår och övertog ledningen varvet från mål. Up To Me och Sefina försökte utmana på upploppet men kom aldrig riktigt nära och Aleppo Pine kunde säkra karriärens tredje seger i fjärde starten. Klockan stannade på kilometertiden 1.13,9.
- Hon har gjort allt rätt hela tiden och har aldrig stått över ett jobb. Det har aldrig varit något fel på henne. Hon är hur bekväm som helst i träningen, lugn och fin. När vi sedan kommer hit och du begär lite grann svarar hon på det. Tar hon det här loppet rätt blir det E3 närmast, berättade segerkusken i vinnarcirkeln.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-3 Nicklas Westerholm 2640/12 B 0 g 71
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-8 Nicklas Westerholm 2140/6 A 0
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-3 Nicklas Westerholm 2140/8 D 1 13.0 58
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-5 Nicklas Westerholm 2140/5 C 1 16.3 17
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-5 Nicklas Westerholm 2140/9 B 1 16.1 20
2018-03-20 2018-03-20 Romme-3 Nicklas Westerholm 2140/6 A 0 g 14
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-2 Nicklas Westerholm 2140/8 C 1 17.0 22
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Ulf Eriksson 2140/7 D 0 g 23
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Espen A Schie 2160/14 B str
2019-09-19 2019-09-19 Romme-2 Nicklas Westerholm 2660/11 C str
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Nicklas Westerholm 2140/8 D 0 g 32
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-7 Nicklas Westerholm 2640/10 D 6 13.8 140
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-9 Nicklas Westerholm 2140/8 D 0 g 258
2019-06-15 2019-06-15 Boden-4 Nicklas Westerholm 2140/10 C 2 13.2 71
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-4 Nicklas Westerholm 2160/3 B 0 g 74
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-9 Nicklas Westerholm 1640/4 C 0 g 53
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-4 Nicklas Westerholm 2100/12 C 5 15.6 156
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-3 Nicklas Westerholm 2640/6 B 3 16.6 54
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-4 Nicklas Westerholm 2180/10 B 5 14.4 189
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-9 Nicklas Westerholm 2160/4 B 0 g 17
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-3 Nicklas Westerholm 2660/8 D 4 14.1 112
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-10 Nicklas Westerholm 1660/12 D 3 14.2 36
2021-06-04 2021-06-04 Romme-10 Nicklas Westerholm 2160/11 D 0 g 18
2021-05-27 2021-05-27 Boden-10 Nicklas Westerholm 2160/15 D 0 g 32
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-9 Nicklas Westerholm 2640/11 D str
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-1 Nicklas Westerholm 2660/5 D str
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-7 Nicklas Westerholm 2640/8 C 0 g 43
2022-10-29 2022-10-29 Romme-4 Rikard N Skoglund 2180/15 A 0 g 576
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-6 Nicklas Westerholm 2160/8 A 0 g 171
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-5 Nicklas Westerholm 2640/6 B 0 g 47
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-4 Nicklas Westerholm 3180/5 D 1 14.7 47
2022-06-20 2022-06-20 Örebro-4 Nicklas Westerholm 2680/8 B 0 g 65
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-4 Örjan Kihlström 3160/11 A 0 g 71
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-3 Nicklas Westerholm 2660/11 A 0 g 151
2022-05-15 2022-05-15 Charlottenlund-8 Nicklas Westerholm 2950/4 A 3 15.3 29
2022-04-17 2022-04-17 Romme-4 Nicklas Westerholm 3160/9 B 1 14.5 80
2022-04-01 2022-04-01 Romme-6 Nicklas Westerholm 3160/5 B 2 15.7 90



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se