Mulle travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mulle travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mulle har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mulle har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mulle


En biljett till årets första miljonlopp står på spel.Vinnaren av första deltävlingen av Paralympiatravet (V75-3) får en p..


En biljett till årets första miljonlopp står på spel.
Vinnaren av första deltävlingen av Paralympiatravet (V75-3) får en plats i finalen på Åby 6 maj.
En som gärna vill dit är Norges ledande unghästtränare Geir Vegard Gundersen.
Cicero T.G. presenterade sig på allvar för den svenska travpubliken under påsken i fjol då han gav självaste San Moteur en match efter att ha dragit stenhårt i ledningen och landat på 1.12,0/2 640 meter autostart.
Totalt blev det bara nio starter under säsongen som avslutades på Jägersro i oktober då Cicero T.G. satt fastlåst i C.L.Mullers Memorial.
Ett halvår senare är det alltså dags för årsdebut. 
- Han har tränat på så som vi önskat. Vi har haft en väldigt bra vinter, en ”gammaldags” vinter som jag brukar säga. Vi måste börja någonstans, det finns inga lätta lopp i dag, vi gillar Åby så vi tänkte att det var en okej uppgift, säger Geir Vegard Gundersen som ståtar med 22 i segerprocent på svensk mark genom karriären.
Har ni haft det här loppet i åtanke en längre tid?
Ja, jag har tänkt på det en god stund. I april börjar det bli fina banor och det är dags att komma igång.
Kan du jämföra formen med nu med då han mötte San Moteur i fjol?
- Då hade han ett lopp i kroppen, det har han inte i år. Men han har tränat på bra så jag tror absolut att han ska göra ett väldigt bra lopp.
Vad säger om uppgiften?
- Spåret var dåligt, men det är bara åtta hästar så det kan lösa sig. Det blir spännande att se. Jag tror att hästen behöver två-tre lopp innan han är i extrem form, men han har tränat så pass bra att jag tror att han gör ett bra lopp direkt, säger Gundersen som den här gången maxar utrustningen med barfota runt om och amerikansk vagn.
- Vi gör det vi kan. Vi har varit försiktiga med hästen, han gick få lopp som treåring och vi i har sparat lite hela vägen. Nu är han sex år, så nu känner jag att han är klar för att konkurrera med maxmöjligheter.
Är det första gången han tävlar med den kombinationen?
- Ja. Han har nästan alltid bara gått utan skor fram, nu blir det på alla fyra. Med amerikansk vagn har han bara gått en gång, i Jarlsberg Grand Prix som fyraåring när han vann.
- Skolöst på alla fyra var första gången i sista starten på Jägersro i fjol. Då var han väldigt, väldigt fin och satt fast mycket krafter kvar.
Hur offensiva vill ni vara?
- Det är en bra fråga. VI har ett dåligt spår, men det är ett litet fält. Vi har lite tankar, men Magnus får känna när bilen släpper hur hästen är för dagen.
Vad har du för mål för säsongen?
- Jag hoppas att han ska få en bra säsong, det är svårt att peka på några specifika lopp. Men han blev ju trea i Oslo Grand Prix i fjol, det är vår hemmabana och ett lopp vi absolut vill vara i toppform till. Men jag vill inte ta ut något på förhand, jag vill se att hästen presterar först. Om hästen presterar som vi hoppas så kan han gå alla möjliga lopp, säger Geir Vegard Gundersen.

Kanal 75


I fjol vann han Svenskt Travkriterium och Breeders’ Crown. I år har han vunnit Konung Gustaf V:s Pokal och Sprintermästaren. Francesco Zet &aum..


I fjol vann han Svenskt Travkriterium och Breeders’ Crown. I år har han vunnit Konung Gustaf V:s Pokal och Sprintermästaren. Francesco Zet är kungen bland landets fyraåringar och om inget oförutsett inträffar kommer han vara storfavorit när ”travsportens blå band” avgörs på Jägersro 4 september. Uttagningsloppet vann han i överlägsen stil från ledningen.
- Det jag kände i värmningen gjorde mig väldigt nöjd. Ni ska veta att vi har kört lite ”Proppen-träning” med honom efter Sprintermästaren och ökat till fem intervaller. Det är inte många som klarar det och om han var lite seg i benen ska det här loppet få honom att explodera, sa hästens tränare Daniel Redén, som var lika lättad som glad efter att finalbiljetten bärgats.
- De här kvalkvällarna är vidriga för oss tränare. Nu underlättade det när han kom till ledningen men det är en jäkla press. Speciellt när man har en häst som alla tror bara ska ta sig till finalen. Det är inte bara och bara, det är levande djur.

Obesegrad utmanare
Francesco Zet var inte ensam om att glänsa i derbyuttagningarna. Åke Lindbloms Power Doc, tvåa bakom Francesco Zet i Konungens Pokal, gav ett bländande intryck när han på lätta hovar lämnade motståndet från ledningen.
- Han har den franska styrkan och den amerikanska speeden och är en jättefin häst att köra. Han är helt underbar! sa hingstens tränare, kusk och ägare Åke Lindblom.
Stefan P Petterssons Iznogoud Am, tvåa bakom Francesco Zet i Sprintermästaren, vann också sitt uttagningslopp överlägset sedan han fått överta ledningen.
- Han har jättehög kapacitet och extrem snabbhet i sig. Det tycker jag är hans absolut bästa vapen, hans höga hastighet. Han var lite ambitiös och ville dra på men vi kommunicerade bra och det gick bra, sa körande Björn Goop, som senare under kvällen körde Timo Nurmos obesegrade Lulius Boko till åttonde raka triumfen.
- Han har en jäkla kapacitet! Vi fick överta och bestämma men drog ändå på i ett bra tempo och han gick undan för lätt maskin, sa Goop om hästen som kan vara den store utmanaren till Francesco Zet.
- Det klart att Francesco ska vara den store favoriten, han har ju varit så fantastisk bra och det klart att han är en svår häst, men jag tycker att Lulius är bra och vi får se hur han kan utmana.
Tidigt avancemang till ledningen var segerreceptet även för familjehästen Edibear, tränad av Linda Persson och körd av maken Stefan Persson.
- Jätteskoj! Vi har inte så många hästar och en är så bra att den kan gå hela vägen till derbyt. Det är häftigt! sa segerkusken.
I kvällens sista uttagning till derbyt gick segern till Kentucky River och även han vann enkelt från spets.
- Han besitter en otrolig styrka och använder energin på rätt ställe. Det är en fantastisk individ, sa tränare och kusk Per Nordström.

”Då exploderar hon”
Uttagningarna till Derbystoet avgjordes också under kvällen och ett av dessa kördes inom ramen för V75. Segern i det loppet gick till hemmahästen A Perfect Face, som vann ohotad sedan hon körts till ledningen av sin tränare Adrian Kolgjini, som har fler växlar att ta till i finalen.
- Jag vet ju vad som händer när man rycker bomullen ur hästens öron och drar ner de norska skygglapparna. Då exploderar hon. Så det var rätt så mycket sparat, sa Kolgjini.
Annars var det stall Timo Nurmos som dominerade uttagningarna till Derbystoet. Solvallatränaren lade beslag på sex av de tolv finalplatserna och mest imponerade Rihanna W.I. Trots en kostsam öppning till ledningen stod hon i en klass för sig och dundrade i Jorma Kontios händer enkelt ifrån motståndet på kvällens snabbaste segertid – 1.11,7 över 2 140 meter med bilstart.
- Hon har varit bra nästan varje gång men i dag gjorde hon sitt bästa lopp hittills i karriären, sa Jorma Kontio.
Timo Nurmos-tränade Senorita Tokio (Ulf Ohlsson) och Lara Boko (Mika Forss) gick också till final som försöksvinnare och deras stallkamrater Isabelle Cash, Miss Imperatrice och Mirci A’lir gick till final som tvåor. Övriga uttagningar vanns av Roberts Berghs jätteskräll Jump In samt Flemming Jensens Glorius Rain.
På V75 betalade sju rätt blott 54 kronor. Sex- och femrättspotten frös inne och därmed väntar en jackpot när V75 på lördag avgörs på Bergsåker.

Ola Johansson, Kanal 75


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte sj&..


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte själv vända upp för segerdefilering bakom storfavoriten Hulken Sisu. Fyraåringen, som var nära att kvala in till Svenskt Travderby för några starter sedan, fick ett tufft förstavarv och orkade inte stå emot stallkamraten Brage Hindö över upploppet.
- Det blev lite tufft och jag fick bruka en del krafter för att komma till ledningen. Sedan var det en svår situation i slutsvängen med en bra häst i rygg och en bra häst i tredjespår. Då är det svårt att veta vad man ska göra. Han är också entaktad och svår att sticka med. Men jag tyckte att han höll bra, sa Frode Hamre om Hulken Sisu innan han kommenterade vinnaren, som levererade en blytung långspurt från tredje par utvändigt i händerna på Magnus Teien Gundersen.
- Brage Hindö har dokumenterat bra form och som jag sa på förhand kunde han bli segerfarlig om den andre inte skulle räcka hela vägen.

Stallkamraten klev fram
Frode Hamre var även hårt betrodd med USA-importen A Perfect Dutchess. Det treåriga stoet gjorde fjärde starten efter flytten från Nordamerika och kom från seger, men efter att hon fått svar i en ursinnig öppning där klockan visade 1.07,7 första halvvarvet valde Frode Hamre att backa ner i rygg på ledaren. Där blev hon fast med sparade krafter. Istället klev jämngamla stallkamraten Callas fram och spurtade till överlägsen seger.
- När jag såg hur fort de öppnade satt jag bara och väntade för jag visste att jag har en häst som går hela vägen till mål. Jag gillar den här märren. Nu tog hon tredje raka segern och hon har imponerat varje gång. Det är en fin häst som vi kommer ha väldigt roligt med nästa år. Men det blir nog någon mer start i år nu när hon har så fin form, sa segerkusken Joakim Rasmussen.

Fjärde raka från ledningen
På Bjerke imponerade även Lars M. Sövik-tränade fransyskan Force de Flandre när hon tog sin fjärde raka seger från ledningen tillsammans med Vidar Hop.
- Jag var lugn över upploppet. Jag såg att Vidar hade mycket att köra med och han ryckte aldrig bomullen, så jag tror att han hade full kontroll. Det är en fantastiskt fin häst det här, sa Sövik.
Per Oleg Midtfjeld tog också hem en avdelning i Oslo tillsammans med Jaipur B.R.

206 950 kronor för åtta rätt
Eddy West fick strykas för feber när han senast skulle ut i silverdivisionens final på V75 men nu var han tillbaka pigg och kry och tackade för en fin resa genom att spurta till enkel seger hemma på Solvalla.
- Feberslängen kanske hade satt ner honom några procent men han kanske har mött lite hårdare motstånd i de senare starterna också jämfört med i dag, så det kan ha kompenserat lite,  sa tränare och kusk Claes Sjöström.
Klaus Kerns Banana Joe och Tommy B Andersson-tränade Bahama Passion (Mikael J Andersson) vann också på Solvalla innan Tomas Petterssons Bellis Frontline skrällde rejält i den sista avdelningen och såg till att utdelningen för alla rätt på V86 rusade från 5 700 kronor till 206 950 kronor. Sjur rätt delade ut 1 037 kronor och sex rätt 78 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte sj&..


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte själv vända upp för segerdefilering bakom storfavoriten Hulken Sisu. Fyraåringen, som var nära att kvala in till Svenskt Travderby för några starter sedan, fick ett tufft förstavarv och orkade inte stå emot stallkamraten Brage Hindö över upploppet.
- Det blev lite tufft och jag fick bruka en del krafter för att komma till ledningen. Sedan var det en svår situation i slutsvängen med en bra häst i rygg och en bra häst i tredjespår. Då är det svårt att veta vad man ska göra. Han är också entaktad och svår att sticka med. Men jag tyckte att han höll bra, sa Frode Hamre om Hulken Sisu innan han kommenterade vinnaren, som levererade en blytung långspurt från tredje par utvändigt i händerna på Magnus Teien Gundersen.
- Brage Hindö har dokumenterat bra form och som jag sa på förhand kunde han bli segerfarlig om den andre inte skulle räcka hela vägen.

Stallkamraten klev fram
Frode Hamre var även hårt betrodd med USA-importen A Perfect Dutchess. Det treåriga stoet gjorde fjärde starten efter flytten från Nordamerika och kom från seger, men efter att hon fått svar i en ursinnig öppning där klockan visade 1.07,2 första halvvarvet valde Frode Hamre att backa ner i rygg på ledaren. Där blev hon fast med sparade krafter. Istället klev jämngamla stallkamraten Callas fram och spurtade till överlägsen seger.
- När jag såg hur fort de öppnade satt jag bara och väntade för jag visste att jag har en häst som går hela vägen till mål. Jag gillar den här märren. Nu tog hon tredje raka segern och hon har imponerat varje gång. Det är en fin häst som vi kommer ha väldigt roligt med nästa år. Men det blir nog någon mer start i år nu när hon har så fin form, sa segerkusken Joakim Rasmussen.

Fjärde raka från ledningen
På Bjerke imponerade även Lars M. Sövik-tränade fransyskan Force de Flandre när hon tog sin fjärde raka seger från ledningen tillsammans med Vidar Hop.
- Jag var lugn över upploppet. Jag såg att Vidar hade mycket att köra med och han ryckte aldrig bomullen, så jag tror att han hade full kontroll. Det är en fantastiskt fin häst det här, sa Sövik.
Per Oleg Midtfjeld tog också hem en avdelning i Oslo tillsammans med Jaipur B.R.

206 950 kronor för åtta rätt
Eddy West fick strykas för feber när han senast skulle ut i silverdivisionens final på V75 men nu var han tillbaka pigg och kry och tackade för en fin resa genom att spurta till enkel seger hemma på Solvalla.
- Feberslängen kanske hade satt ner honom några procent men han kanske har mött lite hårdare motstånd i de senare starterna också jämfört med i dag, så det kan ha kompenserat lite,  sa tränare och kusk Claes Sjöström.
Klaus Kerns Banana Joe och Tommy B Andersson-tränade Bahama Passion (Mikael J Andersson) vann också på Solvalla innan Tomas Petterssons Bellis Frontline skrällde rejält i den sista avdelningen och såg till att utdelningen för alla rätt på V86 rusade från 5 700 kronor till 206 950 kronor. Sjur rätt delade ut 1 037 kronor och sex rätt 78 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Inför tävlingarna på fredagskvällen ståtade Daniel Wäjersten med 10 segrar på sina 21 senaste starter som tränare.Top..


Inför tävlingarna på fredagskvällen ståtade Daniel Wäjersten med 10 segrar på sina 21 senaste starter som tränare.
Toppen var förstås triumfen i lördags då Esprit Sisu spöade övriga Sverigeeliten och drog in 750 000 kronor.
På lördag startar Wäjersten två hästar på V75 och har dessutom en intressant lånestyrning.
Vad är framgångsfaktorerna?
- Framförallt har vi haft bra kontinuitet i träningen. Vi är noga med att köra på material på banor och allting så att det ska funka. Det är inga stora grejer, det är mer långsiktigt arbete med hästarna, förklarar formtränaren som börjar med att sela ut 8 Diones Smaragd i V75-3.
- De tränade ihop igår våra två hästar och jag var nöjd med Smaragd. Vi testade rycktussar för första gången. Det gav ingen supereffekt men hon ska väl kunna tända till lite grann när man drar bomullen ur öronen på henne på upploppet. Det känns som plus för mig i alla fall.
Är det ett tänkbart scenario att du skickar iväg från start, kommer ner i rygg på favoriten 1 Bird Lane och sedan kan utnyttja open stretch. Vad tror du om det?
- Det är absolut ett loppscenario. Det gäller att vi kommer iväg bra från start bara. Jag tycker att hon är lite över medel snabb i volt så det är upp till kusken att komma iväg bra. Hon har gått med järnskor och barfota bak, nu blir det aluminiumskor fram och barfota bak. Vi lättar några gram som ska kunna göra att hon kan springa lite snabbare lite längre.
Hur upplever du open stretch-spåret på Skellefteå?
- Längden är inte några större problem, men det är väldigt smalt. Det är nästan så att det tar lite tid för hästarna att förstå att de ska springa där. Det kommer även lite sent på rakan. Det finns där, men du ska ha en riktigt snabb häst för att kunna nyttja det.

"Bäst när han fått tuffa på utan rygg"
Nästa häst är 12 Spickleback Face (V75-1) som gjorde debut för Wäjersten senast och vann i stor stil.
- Han var bra senast, nu blir det 12-13 dagar mellan loppen och det är väl okej. Det är bra hästar i silver, han är ganska bra själv, men nu drog vi sämsta startspåret samtidigt som värsta motståndarna fick bra spår. Det känns väl lite sisådär. Jag hoppas att det ska bli lite körning, att det inte blir lugnt första 500, då blir det svårt för oss.
Hur har han tagit förra loppet?
- Det känns bra, han gick lite lugnt i slutet på förra veckan och har sedan tränat enligt plan måndag torsdag. Det ser bra ut. Det hade väl inte skadat om det varit några dagar till mellan loppen, men det är helt okej.
Vad tycker Spickleback Face om att göra lite själv i loppen?
- Han har nästan varit som bäst när han fått tuffa på utan rygg, han är lite stänkrädd och sådär. Han har verkligen en bra moral så det är ingenting som oroar. Det är ingen häst som måste sitta till 400 kvar, eller gå i ryggar.
- Känts bra, gick lite lugnt i slutet på förra veckan och har sedan tränat enligt plan måndag torsdag. Det ser bra ut. Det hade väl inte skadat om det varit några dagar till mellan loppen, men det är helt okej.
Ändrar du något?
- Nej, det blir barfota, halvstängt fast bomull och vanlig vagn. Som senast.
Vad säger du om 5 Foppa (V75-5) som du kör åt Markus Pihlström?
- Det är en kapabel häst. Jag har kört honom ett par gånger. När han startade på Umeå och var tvåa var han jättefin på barfota. Han fick stryk då regelrätt av Henrik Svenssons häst (1 Underbarosåfin) som väl är den med högst kapacitet i loppet. Vi får se var den hamnar. Jag tycker att han är en typisk outsider, som mina två egna också.

Kanal 75


På kontinenten är det inte helt ovanligt att travlopp körs i högervarv, men på svensk mark inträffar det enbart en tävlings..


På kontinenten är det inte helt ovanligt att travlopp körs i högervarv, men på svensk mark inträffar det enbart en tävlingsdag om året. Det är Åmålstravet som vänder på steken och för tionde året i rad arrangerar en dag där samtliga lopp travas medurs. En tränare som tycker initiativet är bra, är Örebros Åke Lindblom.
– Det tycker jag är väldigt bra. Det är lite annorlunda, men det finns många hästar som funkar mycket bättre med det. Det finns hästar som drar höger bak till exempel, som funkar mycket bättre då. Det är väl kanske lite som med människor, vissa är högerhänta och andra vänsterhänta. För min del hade det varit perfekt om det fanns en bana som permanent tävlade i högervarv.

Kommer för att försvara sin titel
En häst som med säkerhet diggar att tävla i högervarv är 1 Karat Band (GS75-7). Han vann nämligen just den här tävlingsdagens höjdpunkt, ”The Right Way” förra året. Femåringen har inte startat sedan han var ute mot bland andra den blivande elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet och Click Bait i Prins Carl Philips Jubileumspokal i början av april. Anledningen till den fyra månader långa frånvaron har sin särskilda orsak.
– Han var ju ute på Färjestad mot några ”hyggliga” hästar och gick ju en låg 1.11-tid då, men han tappade travet i sista kurvan och efteråt beslutade vi att låta kastrera honom. Vi har låtit hästen få rejält med tid efteråt, det är ju en ganska stor grej att kastrera, men han har jobbat på under tiden och det har gått enligt plan. Han var inne på Örebro nyligen och gick ett provlopp efter 1.15 full väg och höll ihop travet bra då. Jag tror att han kommer i full form faktiskt, han är så pass mycket jobbad inför det här.

Hur funkar det med innerspåret bakom bilen?
– Hästen är ju kvick ut, men innerspåret är ju lite lurigt på Åmål. Han har tagit ledningen från det här spåret på Solvalla till exempel, men det är en jäkla skillnad mot Åmål ändå.
Åke Lindblom tror att Karat Band, trots sin avsaknad av ett tävlingslopp i kroppen, ska ha fin chans att försvara sin fjolårstitel.
– Han passar väldigt bra i högervarv. Han tränar mycket på det och 800-metersbana har vi ju hemma, så det funkar fint. Det ska bli väldigt spännande att se nu, om han travar ännu bättre som valack, han vann ju det här loppet förra året som sagt och då var han väldigt gynnad av att det var högervarv.

Har med sig fem hästar till Åmål
Örebrotränaren gör resan till den dalsländska metropolen på söndag med ytterligare fyra hästar.
– 12 Look Ecus (GS75-3) är ju väldigt lynnig och hon varvar sina prestationer. Ibland gör hon riktigt bra lopp och som nu senast då hon ju var mer än lovligt dålig…hon bara sprang och bromsade och ville inte. Men rätt som det är kan hon göra ett kanonlopp. Så det finns fart i henne. Här fick vi ju det sämsta läget man kan ha och kort distans också, men tar hon i och kämpar som hon ska så borde hon kunna rycka åt sig något i alla fall.
– 3 Toscan Flax (lopp 1) tycker jag är en ganska fin häst som det börjar lossna för. Han var riktigt bra som trea på Örebro och kämpade riktigt bra. Var lite sämre efter det, hästen är lite valpig, men nu har han bra spår och skulle han få ledningen kan han vinna.
– 5 B.W. Spica (lopp 2) står bra inne på pengarna, fick ett bra spår och är faktiskt bättre än raden. Senast hamnade hon för långt bak och var lite för dövad då, men nu tar vi bort bomullen ur öronen och sätter eventuellt på ett helstängt och då kan hon springa fort. Skulle hon sprattla till och komma till ledningen här så kan hon faktiskt vinna ett sådant här lopp.
– 11 Imperatore Doc (lopp 3) har varit ute i stenhårda sällskap nästa hela tiden och tävlat mycket på Solvalla. Det är dåligt läge här och man måste ha tur härifrån, men det är inte en så tokig häst som står bra inne i det här loppet.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-2 2100/11 5 18.7 328
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 2140/3 0 g 126
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Fredrik Söderberg 2140/1 D 0 18.8g 583
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Fredrik Söderberg 2140/4 D str 111
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Fredrik Söderberg 2640/6 D 4 20.0 101
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Mercedes Balogh 2640/2 C 4 23.2g 57
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Fredrik Söderberg 2140/7 D 0 17.8g 943
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Fredrik Söderberg 2140/11 C 2 17.4 210
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Fredrik Söderberg 2160/13 C 0 20.2g 876
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Fredrik Söderberg 2140/11 D 8 17.2g 448
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-3 Fredrik Söderberg 2140/6 D 0 17.5 380
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Fredrik Söderberg 2140/8 D 5 17.5 332
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-10 Fredrik Söderberg 2640/4 C 5 20.0 65
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Fredrik Söderberg 2140/5 C 0 22.0g 164
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Örjan Kihlström 2140/9 C 4 16.7 158
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Fredrik Söderberg 2140/4 D 0
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Jorma Kontio 2140/4 C 3 18.7 40
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Fredrik Söderberg 2140/4 D 0 19.4g 152
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Fredrik Söderberg 2160/11 D 0 g 96
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Fredrik Söderberg 2140/5 D 4 18.7 303
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Fredrik Söderberg 2140/4 C 0 g 50
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-3 Jorma Kontio 2100/1 D 0 g 148
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-4 Jorma Kontio 2140/2 D 3 16.1 282
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Jorma Kontio 2140/6 D 4 16.9 144



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se